Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλέ κορίτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση;από μύγες και κουνούπια πώς πάτε;κυρίως οι εκτός Αθηνών;εγώ βασανίζομαι τρελλα.έχω γεμίσει και κουράστηκα να χορεύω και να μου χτυπάω παλαμάκια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα!!!Με εναν καφε ειμαι οκ!

πραγματικα το σιδερο δεν με χαλέι καθολου,ειναι ισως :lol: η αγαπημενη μου δουλεια.Παντα μενει πιο πίσω ομως γιατι οταν σιδερωνω θελω να νιωθω ηρεμη πως ολα τα υπόλοιπα ειναι ενταξει.

αααα!!!όχι μόνο καφέ...τόσο κόπο θα κάνεις δεν θα τσιγκουνευτω τίποτα..

εμένα πάλι μην μου πεις για σίδερο βγάζω καντιλες...:-D

Καλημερα κι απο μενα σε ολες τις κοπελες.

Εχω γραψει εμβολιμα λιγες φορες, σας διαβαζω όποτε βρισκω χρονο αλλα δεν πολθεγραφα γιατι κατι δεν πηγαινε καλά στην οργανωση του σπιτιου και με ενοχλουσε αλλα δεν το ειχα πολυεντοπισει. Λοιπον νομιζω οτι το βρηκα και θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας. Εχω 2 παιδακια το ενα λιγο πανω απο 3,5 ετων και το αλλο 9 μηνων. Μενουμε σε ενα τριαρι αλλα πιο παλιας πολυκατοικιας. Ετσι εχει ξεχωριστη κουζινα (οχι πασο με το σαλονι) που ειναι ομως μικρη με αποτελεσμα να μην μπορουμε να τρωμε σε αυτην. Έτσι τρωμε στον ενιαιο χωρο που ειναι σαλονι και σαν τραπεζαρια. Το αποτελεσμα ειναι οτι καθως ολοι τρωμε σε διαφορετικες ωρες παντα να υπαρχουν πιατα στο τραπεζακι του σαλονιου, ψιχουλα κατω στο πατωμα (ή στο χαλι τωρα το χειμωνα) και ποτε δεν δειχνει μαζεμενο. Απο την αλλη επειδη τα παιδια μοιραζονται το ιδιο δωματιο και υπαρχουν φορες που λεμε στη μικρη να μην κανει φασαρια οταν κοιμαται ο μικρος εκεινη φερνει τα παιχνιδια της στο σαλονι κι ετσι η ακαταστασια εντεινεται. Για να ειμαι ειλικρινης επειδη εδω στην Αθηνα την εχω κλεισει αρκετα στο διαμερισμα δεν την πολυπιεζω σε αυτο το θεμα γιατι θελω να παιζει σαν παιδι κι οχι να το νευριαζω για χαρη της καθαριοτητας.

Φωτεινούλα μου, είναι μικρά τα βλασταράκια σου και είναι λογικό να υπάρχουν παιχνίδια. Σε λίγο, που θα ξεπεταχτεί και ο μπεμπούλης σου, θα υπάρχουν και περισσότερα. Εσύ όμως μην πιέζεσαι, αυτό είναι περαστικό και θα "περάσει". Ετσι ήταν και μένα το σπίτι, μέχρι να ξεπεταχτεί το φιογκάκι. Εκτός από παιχνίδια, παντού και τα κουζινικά μου, που λάτρευε να παίζει μαζί τους!

Μία απλή λύση, που ίσως θα μπορούσες να εφαρμόσεις θα ήταν να αγοράσεις ένα μεγάλο κουτί {εκτός αν έχεις ήδη ένα} και να το τοποθετήσεις

σε μία άκρη του σαλονιού. Θα της πεις, πως μπορεί να παίζει άνετα με τα παιχνιδάκια της αρκεί με το που θα τελειώσει το παιχνίδι της να τα βάζει ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ εκεί. Σιγά-σιγά θα το κάνει και έτσι θα σου δίνει μία πιο "μαζεμένη" εικόνα το σαλόνι σου. Απλώς εσύ, αρκετές φορές θα χρειαστεί να πας τα παιχνίδια από το κουτί του σαλονιου στο παιδικό. Αλλά αυτό ειναι "μικρό" κακό, νομίζω.

Οσο για το τραπέζι που αναφέρεις, πως παραμένουν τα πιατικά, αυτό όντως είναι ένα εκνευριστικό θέμα. :roll:

Σου έχω όμως 2 λύσεις και γι αυτό. Δεν είναι πυρηνική φυσική.. απλές λυσούλες καθημερινότητας.

1) Με το που θα τρώτε, αμέσως θα μαζεύεις τα πιατικά και θα τα ρίχνεις στον νεροχύτη. Αμέσως, ώστε να φεύγουν από το οπτικό πεδίο του σαλονιού.

2) Πάρε ένα μικρό φαρασάκι και σκουπάκι {θυμάσαι αυτά τα "μίνι" που είχαν παλιά οι νοικοκυρές στους νεροχύτες????} και σκούπιζε τα "πολλά-πολλά" ψύχουλα από κάτω ώστε να μην φαίνονται και χτυπάνε πολύ στο μάτι σου. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις συνέχεια σκούπα... με τίποτα.

Την ιδέα, την πήρα από το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο, οταν νοσηλευτηκε το παιδί, που εκαναν σουίφερ το δωμάτιο και τα "ψιλά" που μάζευαν τα έβγαζαν στην πόρτα και τα μαζευαν με το "μίνι" σετάκι. Την λατρεψα την ιδέα!

Σας βάζω κ το ελαιοτυρόψωμο που έκανα χτες για σνακ για τη μικρή κ τους μεγάλους

μόνο κ μόνο γιατί είναι τραγικά εύκολο κ πεντανόστιμο

Σε πέντε λεπτά το ετοιμάζεις κ τσουπ στο φούρνο [εγώ έβαλα κ λίγο μπείκιν να γίνει αφράτο}

photo-2013-11-27-09-17-12-276_zps469437e3.jpg

Συνταγή εδώ -->http://www.sintagespareas.gr/sintages/eliotiropsomo.html?c=174314#174314

Αχ άτιμο παιδί, θα σε "φάω" άμα σε δω με ξελίγωσες!!!!

Καλαμαράκι 7 βαθμοί είναι καλοκαιράκι, εδώ χτες το πρωί στις 8 είχαμε 6βαθμούς και σήμερα στις 8 4βαθμούς. Έχουμε και τον βαρδάρη σε μεγάλα κέφια από χτες.

Πάντως στα γύρω βουνά χιόνισε.

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..........

DSC00477_zpse5bdac0d.jpg

Ταλαντούχο, πλάσμα μου!

Για τα πονεμένα και κουρασμένα κοριτσάκια.. Τελικά είναι αλήθεια.. εμείς οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες για να αντέχουμε τα πάνδεινα.. ο άνδρας μου ροχάλιζε μακάριος χθες..

Ετσι... να τα λέμε αυτά!

Tι εγινε σημερα με τους πονοκεφάλους βρε κορίτσια?Πάλι μας ψεκαζουν?

Εγω ευτυχως ειμαι οκ τωρα...Σκουπισα τη βεραντα ,καθαρισα και αναψα το τζακι,ετοιμασα φακές για το μεσημερι,εβαλα 2 πλυντηρια,απλωσα αλλα δυο,μαζεψα τα απλωμενα και σιδερωσα τα απειρα.

c1ho.jpg

Α πα πα πα!!!!!! Πόσα σιδέρωσες κορίτσι μου!

Υ.Γ. Εγώ έχω.. άπειρο σιδέρωμα...:(

777885dugw57gt25.gif

http://imageshack.com/a/img42/2186/xhas.jpg

ριζοτο με μπιφτεκια λαχανηκων για σημερα

http://imageshack.com/a/img607/1716/xvjg.jpg

και ροκα μαρουλι ντοματινια η σαλατα μας

εχω πονοκεφαλο απο το πρωι:rolleyes: αρχηζω να πηστευω περι ψεκασμου τελικα:rolleyes:

Γειά σας κοριτσάκια!

Χάθηκα πάλι...Η πίεση συνεχίζεται σε όλους τους τομείς και εκεί που αισθάνομαι καλά και βλέπω την ελπίδα να μου χαμογελά,ξαναπέφτω πάλι και φτου απο την αρχή.

Ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες δυσκολίες...αλλα πάντα ο καθένας το δικό του βάρος το βλέπει ασήκωτο.Δεν θέλω να σας μαυρίζω μωρέ αλλα δεν μπορώ και ΄γω...κάθομαι και σκέφτομαι,τα ζυγίζω έτσι,τα βλέπω αλλιώς.Κουράστηκα δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις.Αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι οτι δικοί μου άνθρωποι δεν με νοιώθουν...Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα δουλειά...Τίποτα βρε κορίτσια δεν έρχεται...Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάλι δικαστήριο με την προηγούμενη δουλειά...έλεος δηλαδή να έχω καταθέσει χαρτιά για ταμείο εδώ και ένα χρόνο και ακόμα να μην το έχω πάρει:-( Αν μέχρι το Πάσχα έχω βγάλει άκρη έστω με αυτό θα είναι θαύμα...

Προσπαθώ να κάνω όση οικονομία μπορώ,σε όλα.Όπως όλοι σχεδόν....

Αχ,βρε κορίτσια πόσα θέλω να σας πω...

Το σπίτι το έχω σε μια καλή αλλα όχι άριστη κατάσταση...Το Σάββατο θα στρώσουμε επιτέλους και εμείς!Και σκέφτομαι να στολίσουμε την Κυριακή!!!Θέλει και το μικρό μου ζουζούνι τόσο πολύ!Θα είναι μια σταλίτσα το δέντρο μας ,μιας και ο χώρος είναι μεγάλος αλλα δεν πειράζει,θα το στολίσουμε όμορφα και με αγάπη!

Θέλω επομένως μέσα στις επόμενες δύο μέρες να πλύνω κουρτίνες και να τις σιδερώσω βεβαίως βεβαίως...και να κάνω μια καλή γενική...

Αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα που σας μίλησα...Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω κάτι,αλλα σας διαβάζω λίγο σκόρπια και δεν θυμαάμια και πολλά.Πάντως μεγάλωσε πολύ το παρεάκι μας!

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!

Περαστικά σε κάθε πονοκέφαλο ξεχωριστά, σε κάθε αδιάθετο παιδάκι, σε όλες τις ψύξεις και τα νευροκαβαλικέματα και υπομονή στις άυπνες μαμάδες :roll:! Ελπίζω να τα κάλυψα όλα!

Τίνα, πώς πήγε ο υπέρηχος; Θα ντυθείς νυφούλα :D; Με το καλό!

ΆρηςΑννα, τέλεια νέα! Θα βοηθήσει η καλή του ψυχολογία να διατηρηθεί η βελτίωση από τα φάρμακα. Όσο για τα οικονομικά (δάνεια, δουλειές και τα πάνω-κάτω)... εσείς και η μισή Ελλάδα...:-(

Φωτεινή, εφόσον συνήθως δεν τρώτε όλοι μαζί, δεν υπάρχει κάποια λύση για φαγητό στην κουζίνα; Κάποιο πολύ μικρό τραπεζάκι ή που να "κλείνει", τύπου: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=32938 (το έχει και σε λευκό φθηνότερα).

Σοφία, πολύ όμορφα! Έχει δίκιο η patousitsa, βάζε να βλέπουμε κι εμείς που δεν έχουμε φατσοβιβλίο!

Μαρία, δώσε συνταγή για τα μπιφτέκια λαχανικών!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω σημερα σηκωθηκα και κατευθειαν εβαλα το φαγητο,ψαροσουπα για τον μικρο και για μας καθαρισα πατατες(τις τηγανισα το μεσημερι) και τις συνοδευσα με μελιτζανες τις οποιες τις εκοψα λωριδες,τις εβαλα στο ρομποτ και τις εψησα κι υστερα εβαλα απο πανω σαλτσα ντοματας και gouda τριμμενο.Εγινε τελειο!!!

Πηρα το μικρο,πηγαμε τραπεζα,παιδικη χαρα και μετα για περπατημα,γυρισαμε,χαζεψε λιγο μικυ μεχρι να τηγανισω τις πατατες,τον ταισα,εβαλα για υπνο και μαζεψα τα πλυμμενα πιατα,μαζεψα απλωμενα ρουχα και εβαλα ενα πλυντηριο.Αυτα τα λιγα...και τωρα σας διαβαζω!

Σας φιλω γλυκα ολες!

Καλημερα κι απο μενα σε ολες τις κοπελες.

Εχω γραψει εμβολιμα λιγες φορες, σας διαβαζω όποτε βρισκω χρονο αλλα δεν πολθεγραφα γιατι κατι δεν πηγαινε καλά στην οργανωση του σπιτιου και με ενοχλουσε αλλα δεν το ειχα πολυεντοπισει. Λοιπον νομιζω οτι το βρηκα και θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας. Εχω 2 παιδακια το ενα λιγο πανω απο 3,5 ετων και το αλλο 9 μηνων. Μενουμε σε ενα τριαρι αλλα πιο παλιας πολυκατοικιας. Ετσι εχει ξεχωριστη κουζινα (οχι πασο με το σαλονι) που ειναι ομως μικρη με αποτελεσμα να μην μπορουμε να τρωμε σε αυτην. Έτσι τρωμε στον ενιαιο χωρο που ειναι σαλονι και σαν τραπεζαρια. Το αποτελεσμα ειναι οτι καθως ολοι τρωμε σε διαφορετικες ωρες παντα να υπαρχουν πιατα στο τραπεζακι του σαλονιου, ψιχουλα κατω στο πατωμα (ή στο χαλι τωρα το χειμωνα) και ποτε δεν δειχνει μαζεμενο. Απο την αλλη επειδη τα παιδια μοιραζονται το ιδιο δωματιο και υπαρχουν φορες που λεμε στη μικρη να μην κανει φασαρια οταν κοιμαται ο μικρος εκεινη φερνει τα παιχνιδια της στο σαλονι κι ετσι η ακαταστασια εντεινεται. Για να ειμαι ειλικρινης επειδη εδω στην Αθηνα την εχω κλεισει αρκετα στο διαμερισμα δεν την πολυπιεζω σε αυτο το θεμα γιατι θελω να παιζει σαν παιδι κι οχι να το νευριαζω για χαρη της καθαριοτητας. Επισης δεν μπορω να κανω πολλες δουλειες απο αυτες που προγραμματιζω γιατι ολο και κατι εκτακτο βγαινει πχ ο μικρος ειναι πιο ανησυχος και θελει συνεχεια αγκαλια, προεκυψαν διαφορες εξωτερικες δουλειες κλπ.

Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε. Φιλια

Φωτεινουλα οπως σου ειπε και η Ειρηνη τα παιδακια σου ειναι μικρουλια ακομα!Και οπως πολυ σωστα λες,μεγαλωνουν μεσα σε διαμερισμα οποτε ολη τους την ενεργεια την διοχετευουν μεσα σε αυτο...Μη στεναχωριεσαι θα μεγαλωσουν και θα τα βαλεις σε σειρα!Τωρα χαλαρωσε και απολαυσε το;)

Καλημερίζω όλες τις όμορφες.

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εμάς, γιατι το προσωπο του άντρα μου, αρχίζει και καθαρίζει και ήρθε το πρωι στο σπίτι με ενα χαμόγελο της κολγκειτ.Με ξύπνησε στις 6.15 να τον δω, αχ τι χαρα είχε ο καλός μου!!!

Εννοείται πεταχτηκα, τον φίλησα, και καθίσαμε μαζί τα δυο μας στην κουζίνα, για κανα τέταρτο, γιατι ξύονησαν τα ταλιμπανακια.

Επιτέλους, χαμογέλασε το χείλι του, είχε να γελάσει 10 μέρες, το καταλαβαινετε

?οϋτε καν έτρωγε, σήμερα το πρωι τσακισε 2 τοστ και 2 αυγα βραστα!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη, ελπίζω μόνο να κρατήσει το αποτέλεσμα και να μην υποτροπιάσει μετά την θεραπεία.Εχω μεγάλη αγωνία.Βέβαια στο σώμα είναι γεμάτος, αλλά τουλάχιστον στο πρόσωπο είδαμε διαφορά.

Σας φιλώ κοριτσάρες μου, καλή σας συνέχεια!

Μπραβο!!!Μπραβο!!!!Ποσο πολυ χαιρομαι!!!

Tι εγινε σημερα με τους πονοκεφάλους βρε κορίτσια?Πάλι μας ψεκαζουν?

Εγω ευτυχως ειμαι οκ τωρα...Σκουπισα τη βεραντα ,καθαρισα και αναψα το τζακι,ετοιμασα φακές για το μεσημερι,εβαλα 2 πλυντηρια,απλωσα αλλα δυο,μαζεψα τα απλωμενα και σιδερωσα τα απειρα.

c1ho.jpg

Ο σωρός που φαινεται ειναι μοναχα καλτσες και εσωρουχα για διπλωμα.

Ευτυχως τα καταφερα και αδεισαν τα καλάθια μου.Βεβαια θα φυγω και θα μεινουν ασιδερωτα αλλα δεν γινεται αλλιως.

Μπραβο βρε Χρυσα μου!!!!Εχω και εγω τρελο σιδερο αλλα ολο το αναβαλλω και αυτο ολο και πληθαινει....

Διαφημίσεις

Σερβιρίστηκα λαχανόρυζο (καυτερό καυτερό, που έφτιαξα σήμερα αξημέρωτα) και συνεχίζω με τα δικά μου.

Εχθές, αφού έκανα τις δουλειές μου (έπλυνα πιάτα, καθάρισα πάγκους, εστίες και ντουλάπια εξωτερικά, έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο και το άπλωσα κι έκανα ένα πέρασμα το μπάνιο), ξύπνησε η οικογένεια και πήγαμε όλοι μαζί σούπερ μάρκετ (για κορν φλάουερ :rolleyes:) και για δώρο της βαφτιστήρας. Μετά ο μαραθωνοδρόμος :rolleyes: θα πήγαινε για τρέξιμο, οπότε μας άφησε στον μπαμπά μου, όπου παππούς και εγγονή παίξανε poly pocket (υπέροχα πέρασε ο μπαμπάκας μου χθες! Είμαι σίγουρη ότι μετά από δυο κόρες και μια εγγονή θέλει απελπισμένα ένα αγοράκι!). Γυρίσαμε στις 9 και κάναμε τα βραδινά μας. Έβαλα και μια σκούπα εκτάκτως γιατί έσπασε ένα ποτήρι και επί τη ευκαιρία, το γενίκευσα :).

Τώρα θέλω να πάω να φτιάξω τη ζύμη για τα στολίδια κι όσο θα "ξεκουράζεται", να μαζέψω 2 πλυντήρια που είναι απλωμένα και να πλύνω πιάτα. Από δουλειές δεν θα κάνω κάτι άλλο αλλά το βράδυ πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθώ με τα ασιδέρωτα, δεν παίρνει άλλη αναβολή :|.

Wish me luck για τα στολίδια! Θέλω πολύ να βγουν ωραία και να το ευχαριστηθεί και το μικρό μου!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Σερβιρίστηκα λαχανόρυζο (καυτερό καυτερό, που έφτιαξα σήμερα αξημέρωτα) και συνεχίζω με τα δικά μου.

Εχθές, αφού έκανα τις δουλειές μου (έπλυνα πιάτα, καθάρισα πάγκους, εστίες και ντουλάπια εξωτερικά, έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο και το άπλωσα κι έκανα ένα πέρασμα το μπάνιο), ξύπνησε η οικογένεια και πήγαμε όλοι μαζί σούπερ μάρκετ (για κορν φλάουερ :rolleyes:) και για δώρο της βαφτιστήρας. Μετά ο μαραθωνοδρόμος :rolleyes: θα πήγαινε για τρέξιμο, οπότε μας άφησε στον μπαμπά μου, όπου παππούς και εγγονή παίξανε poly pocket (υπέροχα πέρασε ο μπαμπάκας μου χθες! Είμαι σίγουρη ότι μετά από δυο κόρες και μια εγγονή θέλει απελπισμένα ένα αγοράκι!). Γυρίσαμε στις 9 και κάναμε τα βραδινά μας. Έβαλα και μια σκούπα εκτάκτως γιατί έσπασε ένα ποτήρι και επί τη ευκαιρία, το γενίκευσα :).

Τώρα θέλω να πάω να φτιάξω τη ζύμη για τα στολίδια κι όσο θα "ξεκουράζεται", να μαζέψω 2 πλυντήρια που είναι απλωμένα και να πλύνω πιάτα. Από δουλειές δεν θα κάνω κάτι άλλο αλλά το βράδυ πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθώ με τα ασιδέρωτα, δεν παίρνει άλλη αναβολή :|.

Wish me luck για τα στολίδια! Θέλω πολύ να βγουν ωραία και να το ευχαριστηθεί και το μικρό μου!

good luck για τα στολίδια σας my dear!!Πες μας αποτελέσματα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!

Χάθηκα πάλι...Η πίεση συνεχίζεται σε όλους τους τομείς και εκεί που αισθάνομαι καλά και βλέπω την ελπίδα να μου χαμογελά,ξαναπέφτω πάλι και φτου απο την αρχή.

Ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες δυσκολίες...αλλα πάντα ο καθένας το δικό του βάρος το βλέπει ασήκωτο.Δεν θέλω να σας μαυρίζω μωρέ αλλα δεν μπορώ και ΄γω...κάθομαι και σκέφτομαι,τα ζυγίζω έτσι,τα βλέπω αλλιώς.Κουράστηκα δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις.Αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι οτι δικοί μου άνθρωποι δεν με νοιώθουν...Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα δουλειά...Τίποτα βρε κορίτσια δεν έρχεται...Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάλι δικαστήριο με την προηγούμενη δουλειά...έλεος δηλαδή να έχω καταθέσει χαρτιά για ταμείο εδώ και ένα χρόνο και ακόμα να μην το έχω πάρει:-( Αν μέχρι το Πάσχα έχω βγάλει άκρη έστω με αυτό θα είναι θαύμα...

Προσπαθώ να κάνω όση οικονομία μπορώ,σε όλα.Όπως όλοι σχεδόν....

Αχ,βρε κορίτσια πόσα θέλω να σας πω...

Το σπίτι το έχω σε μια καλή αλλα όχι άριστη κατάσταση...Το Σάββατο θα στρώσουμε επιτέλους και εμείς!Και σκέφτομαι να στολίσουμε την Κυριακή!!!Θέλει και το μικρό μου ζουζούνι τόσο πολύ!Θα είναι μια σταλίτσα το δέντρο μας ,μιας και ο χώρος είναι μεγάλος αλλα δεν πειράζει,θα το στολίσουμε όμορφα και με αγάπη!

Θέλω επομένως μέσα στις επόμενες δύο μέρες να πλύνω κουρτίνες και να τις σιδερώσω βεβαίως βεβαίως...και να κάνω μια καλή γενική...

Αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα που σας μίλησα...Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω κάτι,αλλα σας διαβάζω λίγο σκόρπια και δεν θυμαάμια και πολλά.Πάντως μεγάλωσε πολύ το παρεάκι μας!

Και βέβαια έχεις δυνάμεις! Μακάρι να μη μάθεις ποτέ πόσες δυνάμεις έχεις!

Πιτσάκι, σε καταλαβαίνω πολύ! Αλήθεια! Είμαι τρομερά επιρρεπής σε ψυχολογικές μεταπτώσεις (με ροπή προς την κατήφεια θες να την πεις; πεσσιμισμό; μαυρίλα ντιπ για ντιπ :lol:; Όπως και να το πεις μέσα θα 'σαι). Εσύ, λες, έχεις συγκεκριμένα θέματα που σε απασχολούν (μη κατανόηση οικείων, δουλειά κλπ.). Τα σκέφτεσαι, κάνεις ό,τι μπορείς -φαντάζομαι- γι' αυτά και πότε είσαι αισιόδοξη, πότε δεν τα καταφέρνεις. Οκ. C' est la vie!

Έλεγα στον άντρα μου τις προάλλες ότι μ' έχει κουράσει όλο αυτό το πάνω-κάτω: να αγχώνομαι, να σκέφτομαι, να προσπαθώ, να ελπίζω, να παίρνω μια ανάσα, να είμαι χαρούμενη και μετά... πάλι από την αρχή. Και μου λέει "Δλδ τι, κουράστηκες να ζεις;" Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι (και συμφωνήσαμε σ' αυτό) αλλά είναι μια πλευρά της αλήθειας :roll:.

Προσπάθησε για όσα μπορείς και χαμογέλα. Ακόμα κι όταν χρειάζεται προσπάθεια ;)!

Σόρρυ που πήρα το θάρρος :oops:.

Υ.Γ. Μπαίνε κι εδώ, κάνει καλό.

Υπάρχει η 4U και η Ειρήνη (μια κατηγορία από μόνες τους :tongue:), το Καλαμαράκι κι η Mirtoula, το Γιωτί, η Αρετή, όλες... Κάθε μία έχει βρει ή ψάχνει να βρει τον τρόπο της. Ίντερνετ, θα μου πεις. Οκ, καμια φορά σου 'ρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι μικρό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είμαστε το Easy Living κι είμαστε καλά :tongue:! (Ή τουλάχιστον έτσι λέμε :mrgreen:)

Παραληρώ, έτσι; Το βλέπετε :lol:!

Καλέεεεεεε, πάω για τη ζύμη!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπερούδια!

Περαστικά σε κάθε πονοκέφαλο ξεχωριστά, σε κάθε αδιάθετο παιδάκι, σε όλες τις ψύξεις και τα νευροκαβαλικέματα και υπομονή στις άυπνες μαμάδες :roll:! Ελπίζω να τα κάλυψα όλα!

Τίνα, πώς πήγε ο υπέρηχος; Θα ντυθείς νυφούλα :D; Με το καλό!

ΆρηςΑννα, τέλεια νέα! Θα βοηθήσει η καλή του ψυχολογία να διατηρηθεί η βελτίωση από τα φάρμακα. Όσο για τα οικονομικά (δάνεια, δουλειές και τα πάνω-κάτω)... εσείς και η μισή Ελλάδα...:-(

Φωτεινή, εφόσον συνήθως δεν τρώτε όλοι μαζί, δεν υπάρχει κάποια λύση για φαγητό στην κουζίνα; Κάποιο πολύ μικρό τραπεζάκι ή που να "κλείνει", τύπου: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=32938 (το έχει και σε λευκό φθηνότερα).

Σοφία, πολύ όμορφα! Έχει δίκιο η patousitsa, βάζε να βλέπουμε κι εμείς που δεν έχουμε φατσοβιβλίο!

Μαρία, δώσε συνταγή για τα μπιφτέκια λαχανικών!

τα αγοραζεις με τα ωραια σου λευτα και τα πετας στο γκριλ στους 200C :cool::mrgreen:

ευκολακι ετσι :cool

μου αρεσαν πολυ οποτε θα βρω καμια ευκολη συνταγη να κανω ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...