Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Epπέστρεψα και σε λίγο ξαναφευγω να πάρω το πιτσιρίκι μου.

Αγόρασα ριζώματα φράουλας για να φυτέψω και είμαι πολύ χαρούμενη.Να δω πότε θα βρω χρόνο να τα βάλω μαζί με το παιδάκι μου.:rolleyes:

Μαράκι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:oops::)

χρύσα μου πολύ καλά έκανες! πήραμε πέρισυ 2 ριζούλες και έγιναν καμιά 15αριά, τα μικρά μου έφαγαν αρκετές φράουλες πέρισυ, φέτος περισσότερες!! και είμασταν και τυχεροί γιατί πετυχε μια πολύ ωραία ποικιλία, βγάζει σκούρες μεγάλες και αρωματικές φράουλες! Δεν το πιστεύαμε! (να σου στείλω καμιά ρίζα με τα κτελ λες??:D)

πως λεγεται αυτη η ποικιλια???μαρεσε πολυ η ιδεα!!!

αχ δεν ξέρω καθόλου... πήγε ο μπαμπάς με τα μικρά... ο μπαμπάς πήρε τα κηπευτικά του και τα μικρά διάλεξαν από κάτι... ο ένας πήρε έναν βασιλικό:tongue: και ο άλλος τις φράουλες.. στην τύχη (έχει χέρι το μικράκι μου):P

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! ειρηνακι μου επειδη βλεπω εχεις αγχωθει αρκετα με το παιδακι σου και σε καταλαβαινω απολυτα! πιστευω πως κανεις καλα που ζητας βοηθεια ειδικου απο την αποψη πως θα σε βοηθησει σιγουρα να βρεις καποιες διεξοδους με την κατασταση. παντως και εγω πιστευω πως εισαι μια πολυ καλη μανουλα κασι πως το παιδακι σου οπως μαλλον και ο δικος μου - που ειναι 2 ετων αλλα οι παρεουλες του ειναι ολο μεγαλοι- εχει αναγκη περισσοτερο τα παιδακια απο οτι τη δασκαλα!!! θα περιμενω καλη μου να μας πεις τι εγινε και οσο μπορεις ηρεμησε. ειναι πολυ γλυκεια η σχεση που εχετε απο οτι μπορω να καταλαβω.

εγω γενικως κοριτσια σημερα ενω εχω δουλιτσες δεν εκανα τιποτα! ειμαι κακοδιαθετη. δεν θελω να αφησω το παιδακι μου και να παω να γεννησω!!!!!!!!!! μου κακοφαινεται πολυ. στην κοπελα που ρωτησε για καλυμματα δαγκωτο λεμε ναι στο τυρκουαζ! αγαπημενο χρωμα και ταιριαζει με το καφε.! μεγια λοιπον. χρυσα μου εχω να πω πως εισαι υποδειγμα γυναικως! νοικοκυρα , χρυσοχερα, μανουλα και διχως να αφηνεις τα καφεδακια και τις παρεουλες. μπραβο κοριτσι μου. σε χαιρομαι καθε φορα που σε διαβαζω. φιλακια σε ολες μας!

γεια σας κοριτσια και απο εμενα! ειρηνακι μου επειδη βλεπω εχεις αγχωθει αρκετα με το παιδακι σου και σε καταλαβαινω απολυτα! πιστευω πως κανεις καλα που ζητας βοηθεια ειδικου απο την αποψη πως θα σε βοηθησει σιγουρα να βρεις καποιες διεξοδους με την κατασταση. παντως και εγω πιστευω πως εισαι μια πολυ καλη μανουλα κασι πως το παιδακι σου οπως μαλλον και ο δικος μου - που ειναι 2 ετων αλλα οι παρεουλες του ειναι ολο μεγαλοι- εχει αναγκη περισσοτερο τα παιδακια απο οτι τη δασκαλα!!! θα περιμενω καλη μου να μας πεις τι εγινε και οσο μπορεις ηρεμησε. ειναι πολυ γλυκεια η σχεση που εχετε απο οτι μπορω να καταλαβω.

Λατρεμένο μου πατουσίδιο ευχαιρστώ

Νιώθω κάπως καλύτερα. Ο μικρός σήμερα, έκανε μια μικρή, πρώτη προσπάθεια και αυτό και μόνο μου φτάνει για να μου ανεβάσει την ψυχολογία. Τα είπαμε, του είπα και αυριο μια προσπαθειούλα και τώρα είμαστε ξανά "αγαπημένοι" με τις αγάπες μας, τις αγκαλιές μας και τα "ωραία" μας! Και νιώθω άνθρωπος!

Συμφωνω μ' αυτό που λες οτι τα παιδάκια μας χρειάζονται περισσότερη παρέα από πιτσιρικάκια της ηλικίας τους και ήδη κάνω κάτι και γι αυτό.

Θα σας πω κι άλλα καλά ελπίζω, νέα σύντομα! :P:p

777885dugw57gt25.gif

πολυ πολυ χαρηκα να ξερεις! ειμαι και εγω μια μανουλα με δυστυχως πολλα αγχη και τελικα ισως μονο τα παιδακια μας δε φταινε.! αντε ολα καλα θα πανε. μαλλον χρειαζομαστε πολλη-πολλη υπομονη. πολλα φιλια στο ζουζουνι σου

Νιώθω κάπως καλύτερα. Ο μικρός σήμερα, έκανε μια μικρή, πρώτη προσπάθεια και αυτό και μόνο μου φτάνει για να μου ανεβάσει την ψυχολογία. Τα είπαμε, του είπα και αυριο μια προσπαθειούλα και τώρα είμαστε ξανά "αγαπημένοι" με τις αγάπες μας, τις αγκαλιές μας και τα "ωραία" μας! Και νιώθω άνθρωπος!

Συμφωνω μ' αυτό που λες οτι τα παιδάκια μας χρειάζονται περισσότερη παρέα από πιτσιρικάκια της ηλικίας τους και ήδη κάνω κάτι και γι αυτό.τι εννοεις?????

ειδες ,ειδες το φιογκακι???προσπαθει μωρε το καημενο... σιγα σιγα ομως, θελει τον χρονο του...δεν γινονται απτη μια μερα στην αλλη αυτα.χαιρομαι που εισαι καλυτερα. μακια

Συμφωνω μ' αυτό που λες οτι τα παιδάκια μας χρειάζονται περισσότερη παρέα από πιτσιρικάκια της ηλικίας τους και ήδη κάνω κάτι και γι αυτό.

Κατι θες να μας πεις?:rolleyes::-P:-P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έπαθα πλάκα μου και γράφω να σας το πω κι εσάς. Εγώ έχω στον υπολογιστή μου δύο προγράμματα περιήγησης, το internet explorer και το firefox. Και μονίμως χρησιμοποιώ το internet. Και περίμενα λοιπόν με τις ώρες, άντε να ανοίξει το parents, και άντε να συνδεθώ και άντε να απαντήσω, και άντε να δημοσιεύσει την απάντηση, και το χειρότερο με το yahoo που έχω mail. Άντε να ανοίξει, άντε να φορτώσει τη σελίδα (με τις ώωρες), και να μου σπάνε τα νεύρα, γιατί δεν μπορώ να κάθομαι και 200 ώρες μπροστά σε μια οθόνη να περιμένω πότε θα φορτώσει η μια σελίδα και πότε η άλλη. Εν τω μεταξύ, επειδή στο mail μου είχα γραφτεί μελος σε διάφορες ιστοσελίδες να μου στέλνουν ενημέρωση, αλλά πλέον αυτά τα mail που μου έστελναν μου ήταν άχρηστα, αλλά δε θυμόμουν τους κωδικούς μου για να ξαναμπώ και να πω να μη μου στελνουν, αποφάσισα να φτιάξω καινούριο λογαριασμό στο yahoo, να μεταφέρω ό,τι θέλω από τον προηγούμενο και εκείνον να τον κλείσω. Και ξεκίνησα, και τι σπάσιμο νεύρων και τι χρονοβόρο έτσι αργά που φόρτωναν οι σελίδες, άνοιξε το mail, προώθησέ το, στείλε μήνυμα στον τάδε ότι αλλαξες mail, σβήσε εκείνα τα μηνύματα και περίμενε να φορτωθεί πάλι η σελίδα με τα εισερχόμενα (ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!!!:evil::evil::evil::mad::mad::mad:) Και μου λέει ένας συνάδελφος σήμερα στη δουλειά ότι ο internet explorer είναι χάλια και να χρησιμοποιώ το firefox. Και μπήκα σήμερα με το firefox.

Παιδιά...

Οι σελίδες ανοίγουν στο άψε σβήσε. :shock::shock:

Ακόμα και το Yahoo! :shock::shock::shock::shock:

ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!

Θα ανάψω καμιά λαμπάδα στο συνάδελφο! :-P

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Λοιπόν φύτεψα μαζί με το παιδάκι μου τις φράουλες,4 ρίζες είναι αλλά θα πληθύνουν μου είπαν,οπότε οκ.Ελπίζω να πιάσουν.

Φάγαμε,επλυνα τα χόρτα που έκοψα εχθές από τον κήπο,

καθάρισα νεροχύτη,πάγκους και τα συναφή και

έβαλα και μια σκούπα ξανά γιατι καταφέραμε σε μία μερα να τα κάνουμε χάλια.

Συμμάζεψα το σαλόνι μου,έφιαξα τον καφέ μου και ξεκινάω σίδερο.Τον μικρό τον έχει πάρει ο μπαμπάς του οπότε είμαι πιο άνετη.

Νόνη,λες?Δεν ξέρω τι ποικιλία να'ναι:rolleyes::):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εγω γενικως κοριτσια σημερα ενω εχω δουλιτσες δεν εκανα τιποτα! ειμαι κακοδιαθετη. δεν θελω να αφησω το παιδακι μου και να παω να γεννησω!!!!!!!!!! μου κακοφαινεται πολυ. στην κοπελα που ρωτησε για καλυμματα δαγκωτο λεμε ναι στο τυρκουαζ! αγαπημενο χρωμα και ταιριαζει με το καφε.! μεγια λοιπον. χρυσα μου εχω να πω πως εισαι υποδειγμα γυναικως! νοικοκυρα , χρυσοχερα, μανουλα και διχως να αφηνεις τα καφεδακια και τις παρεουλες. μπραβο κοριτσι μου. σε χαιρομαι καθε φορα που σε διαβαζω. φιλακια σε ολες μας!

Πατουσάκι πραγματικά ευχαριστώ:oops::oops:Τις περισσότερες φορές νιώθω ανεπαρκής και όχι υπόδειγμα, αλλά το παλεύω με τα πάνω μου και με τα κάτω μου:):)Ολα αυτά τα κάνω επειδή όπως εχω ξαναπεί δεν δουλευω αλλιώς ουτε τα μισα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια έπαθα πλάκα μου και γράφω να σας το πω κι εσάς. Εγώ έχω στον υπολογιστή μου δύο προγράμματα περιήγησης, το internet explorer και το firefox. Και μονίμως χρησιμοποιώ το internet. Και περίμενα λοιπόν με τις ώρες, άντε να ανοίξει το parents, και άντε να συνδεθώ και άντε να απαντήσω, και άντε να δημοσιεύσει την απάντηση, και το χειρότερο με το yahoo που έχω mail. Άντε να ανοίξει, άντε να φορτώσει τη σελίδα (με τις ώωρες), και να μου σπάνε τα νεύρα, γιατί δεν μπορώ να κάθομαι και 200 ώρες μπροστά σε μια οθόνη να περιμένω πότε θα φορτώσει η μια σελίδα και πότε η άλλη. Εν τω μεταξύ, επειδή στο mail μου είχα γραφτεί μελος σε διάφορες ιστοσελίδες να μου στέλνουν ενημέρωση, αλλά πλέον αυτά τα mail που μου έστελναν μου ήταν άχρηστα, αλλά δε θυμόμουν τους κωδικούς μου για να ξαναμπώ και να πω να μη μου στελνουν, αποφάσισα να φτιάξω καινούριο λογαριασμό στο yahoo, να μεταφέρω ό,τι θέλω από τον προηγούμενο και εκείνον να τον κλείσω. Και ξεκίνησα, και τι σπάσιμο νεύρων και τι χρονοβόρο έτσι αργά που φόρτωναν οι σελίδες, άνοιξε το mail, προώθησέ το, στείλε μήνυμα στον τάδε ότι αλλαξες mail, σβήσε εκείνα τα μηνύματα και περίμενε να φορτωθεί πάλι η σελίδα με τα εισερχόμενα (ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!!!:evil::evil::evil::mad::mad::mad:) Και μου λέει ένας συνάδελφος σήμερα στη δουλειά ότι ο internet explorer είναι χάλια και να χρησιμοποιώ το firefox. Και μπήκα σήμερα με το firefox.

Παιδιά...

Οι σελίδες ανοίγουν στο άψε σβήσε. :shock::shock:

Ακόμα και το Yahoo! :shock::shock::shock::shock:

ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!

Θα ανάψω καμιά λαμπάδα στο συνάδελφο! :-P

Και εγώ έχω σταματήσει να τον δουλεύω,θελει καινούρια έκδοση του explorer,δουλευω με τον opera.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...