Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια από μια πονεμένη και ξαγρυπνισμένη μανούλα..

Ο γιος μου είχε κέφια χθες το βράδυ.. Ξύπνησε στις 1.30 για θηλασμό και μετά αρνιόταν πεισματικά να ξανακοιμηθεί.. τι αγκαλιά τον πήρα (με έσπρωχνε).. τι στο κρεβάτι μας τον έβαλα (έπαιζε με το σεντόνι και έκανε τσα στον πατέρα του) ώσπου είδα και απόειδα και τον παράτησα στον καναπέ του σαλονιού και άνοιξα την τηλεόραση.. Αυτό ήταν.. μαρμάρωσε επιτόπου και ούτε μίλαγε ούτε λάλαγε.. Κάποια στιγμή τον είδα που έτριβε τα μάτια του.. λέω θα κοιμηθεί.. αμ δε.. έπρεπε να κόψουμε άλλες 25 βόλτες στο σαλόνι για να τον πάρει επιτέλους ο ύπνος στον ώμο μου.. Μετά εγώ έκατσα στο σαλόνι και τσάκισα μια φέτα ψωμί με μερέντα (μιας και μου είχαν τελειώσει οι ΙΟΝ Αμυγδάλου).. μετά πήγα για ύπνο και σηκώθηκα με το ξυπνητήρι στις 7.30 για να μπορέσω να φτιάξω το ογκρατέν κουνουπίδι και το φαγητό του μικρού..

Έβαλα τον άντρα μου και με έτριψε λιγάκι στο πονεμένο σημείο.. εννοείται ότι πονάω αρκετά ακόμη αλλά νομίζω ότι είμαι κάπως καλύτερα. Δυστυχώς επειδή θηλάζω δεν μπορώ να βάλω τίποτε απάνω.. θα θυσιαστώ για το παιδί μου..

Όμορφα και ευχάριστα νέα διάβασα Τίνα μου.. ευτυχώς όλα βαίνουν προς το καλύτερο για σένα.. Χαίρομαι που μετά από όσα έχεις περάσει στο παρελθόν η ευτυχία σου χτύπησε την πόρτα..

Για τα πονεμένα και κουρασμένα κοριτσάκια.. Τελικά είναι αλήθεια.. εμείς οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες για να αντέχουμε τα πάνδεινα.. ο άνδρας μου ροχάλιζε μακάριος χθες..

Και κλασσικά είμαι στη δουλειά και τρέχω..

Φιλάκια πολλά!

τι πρωτοτυπο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιος μου είχε κέφια χθες το βράδυ.. Ξύπνησε στις 1.30 για θηλασμό και μετά αρνιόταν πεισματικά να ξανακοιμηθεί.. τι αγκαλιά τον πήρα (με έσπρωχνε).. τι στο κρεβάτι μας τον έβαλα (έπαιζε με το σεντόνι και έκανε τσα στον πατέρα του) ώσπου είδα και απόειδα και τον παράτησα στον καναπέ του σαλονιού και άνοιξα την τηλεόραση.. Αυτό ήταν.. μαρμάρωσε επιτόπου και ούτε μίλαγε ούτε λάλαγε.. Κάποια στιγμή τον είδα που έτριβε τα μάτια του.. λέω θα κοιμηθεί.. αμ δε.. έπρεπε να κόψουμε άλλες 25 βόλτες στο σαλόνι για να τον πάρει επιτέλους ο ύπνος στον ώμο μου.. Μετά εγώ έκατσα στο σαλόνι και τσάκισα μια φέτα ψωμί με μερέντα (μιας και μου είχαν τελειώσει οι ΙΟΝ Αμυγδάλου).. μετά πήγα για ύπνο και σηκώθηκα με το ξυπνητήρι στις 7.30 για να μπορέσω να φτιάξω το ογκρατέν κουνουπίδι και το φαγητό του μικρού..

Έβαλα τον άντρα μου και με έτριψε λιγάκι στο πονεμένο σημείο.. εννοείται ότι πονάω αρκετά ακόμη αλλά νομίζω ότι είμαι κάπως καλύτερα. Δυστυχώς επειδή θηλάζω δεν μπορώ να βάλω τίποτε απάνω.. θα θυσιαστώ για το παιδί μου..

Όμορφα και ευχάριστα νέα διάβασα Τίνα μου.. ευτυχώς όλα βαίνουν προς το καλύτερο για σένα.. Χαίρομαι που μετά από όσα έχεις περάσει στο παρελθόν η ευτυχία σου χτύπησε την πόρτα..

Για τα πονεμένα και κουρασμένα κοριτσάκια.. Τελικά είναι αλήθεια.. εμείς οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες για να αντέχουμε τα πάνδεινα.. ο άνδρας μου ροχάλιζε μακάριος χθες..

Φιλάκια πολλά!

Ωχ, τρελο ξενύχτι και το πρωι ειχες τον ασηκωτο,ε?Υπομονή , θα κοιμαται σερι και θα ησυχάσεις!

Βάλε ζεστες κομπρεσούλες στο σημείο που σε πονάει, πιστευω θα ανακουφιστεις.Περαστικα συντομα.

καλη συνέχεια στη δουλεια ...

Αχ Δομνινα διαβαζω για το ξενυχτι σου και συμπασχω μαζι σου,θυμαμαι τα δικα μου...υπομονη θα περασει..κανε ζεστα ντουζακια και κομπρεσουλες ζεστες και ελπιζω να περασει γρηγορα..

Σοφακι καταπληκτικες οι δημιουργιες σου οπως και της φιλης σου..να μας βαζεις καθολου φορτικη..

Τινα μπραβο για τα καλα νεα..απο εδω και περα παντα χαρες να εχεις..

Αχ Καλαμαρακι τι με κανεις...ειμαι στην δουλεια πειναω τρελα και βλεπω το ελαιοτυροψωμο και μου τρεχουν τα σαλια...εγω κανω σκετο τυροψωμο αλλα δεν νβαζω γαλαστην ζυμη..θα το δοκιμασω οπωσδηποτε..

Ο πονοκεφαλος καλα κρατει ακομα και το μεσημερι με το που γυρισω σπιτι εχει η κορη μου μπαλετο αρα η ξεκουραση παει περιπατο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Tι εγινε σημερα με τους πονοκεφάλους βρε κορίτσια?Πάλι μας ψεκαζουν?

Εγω ευτυχως ειμαι οκ τωρα...Σκουπισα τη βεραντα ,καθαρισα και αναψα το τζακι,ετοιμασα φακές για το μεσημερι,εβαλα 2 πλυντηρια,απλωσα αλλα δυο,μαζεψα τα απλωμενα και σιδερωσα τα απειρα.

c1ho.jpg

Ο σωρός που φαινεται ειναι μοναχα καλτσες και εσωρουχα για διπλωμα.

Ευτυχως τα καταφερα και αδεισαν τα καλάθια μου.Βεβαια θα φυγω και θα μεινουν ασιδερωτα αλλα δεν γινεται αλλιως.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ Δομνινα διαβαζω για το ξενυχτι σου και συμπασχω μαζι σου,θυμαμαι τα δικα μου...υπομονη θα περασει..κανε ζεστα ντουζακια και κομπρεσουλες ζεστες και ελπιζω να περασει γρηγορα..

Σοφακι καταπληκτικες οι δημιουργιες σου οπως και της φιλης σου..να μας βαζεις καθολου φορτικη..

Τινα μπραβο για τα καλα νεα..απο εδω και περα παντα χαρες να εχεις..

Αχ Καλαμαρακι τι με κανεις...ειμαι στην δουλεια πειναω τρελα και βλεπω το ελαιοτυροψωμο και μου τρεχουν τα σαλια...εγω κανω σκετο τυροψωμο αλλα δεν νβαζω γαλαστην ζυμη..θα το δοκιμασω οπωσδηποτε..

Ο πονοκεφαλος καλα κρατει ακομα και το μεσημερι με το που γυρισω σπιτι εχει η κορη μου μπαλετο αρα η ξεκουραση παει περιπατο..

Βρε Αρετη και εγω που δεν δουλευω τα απογευματα που ο μικρος δεν εχει δραστηριότητες ,ολο λέω πως θα κοιμηθω η τουλαχιστον θα ξαπλώσω λίγο στον καναπε ,αλλα ποτε δεν τα καταφεερνω...Περστικα με τον πονοκεφαλο..

Φιλάκια πολλά!

Περαστικα σου να ειναι ,κανε κομπρεσες ζεστςες οπως σου ειπαν τα κοριτσια και που θα πάει θα περασει!

καλημερα σε ολη την ομορφη παρεα! χρυσακι μου ευχομαι να περασει γρηγορα ο πονοκεφαλος. αρηςαννα δεν ξερεις ποσο χαρηκα με την εξελιξη της ασθενειας σας. πραγματι μια καλη μερα. κυρια καλαμαρακιον! θα παρακαλουσα σιγα σιγα να βαζετε και καμια νηστισιμη συνταγη. mamavasia μπραβο σου για τη δουλεια με τα κοριτσια, ευχομαι να τα καταφερω και εγω. φοβαμαι μη χασω το μετρο και γινω απαγορευτικη και μετα ολα γυρισουνε μπουμερανγκ. γιωτα μου τι να πω? καλο κουραγιο. τα φιλια μου σε ολες και μια γλυκεια καλημερα

Σε ευχαριστω Πατουσιτσα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Είμαι αρκετά καλύτερα από τον πονοκέφαλο άλλα λίγο κρύωσε το μικρο μου και σήμερα έκατσε στο σπίτι με την γιαγιά!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογια για τις δημιουργίες μου, απλά καμμιά φορά δεν θέλω να σας βάζω πραγματάκια για να μην ειμαι φορτική

Περαστικα στο αγορι σου...πολύ ομορφα ολα!

καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς ακόμη παλεύουμε με τα δόντια.Το καημενούλι μου πονάει συνέχεια και μασάει τα πάντα! Γενικά έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Τους πρώτους 4 μήνες είχε κολικούς και από 4 μηνών άρχισε να βγάζει δόντια. Έχει ήδη 8 δοντάκια. Ελπίζω τα επόμενα να βγουν πιο εύκολα.

Από δουλειές έκανα μόνο πλύσιμο και σίδερο και φυσικά μαγείρεμα. Πήγα και αγόρασα φωτάκια για το δέντρο που μου είχαν καεί κι ένα στεφανάκι για την πόρτα. Το σκ θα στολίσουμε και περιμένω πως και πως.

arisanna πολύ χάρηκα για τον άνδρα σου. εύχομαι γρηγορα να εξαφανιστούν και από το σώμα.

τίνα με το καλό το μωρό σου. όλα καλά να σας πάνε.

Τα λέμε αργότερα

Με γεια!Καλά στολίσματα!

Καλημέρα κορίτσια

Καλαμαράκι 7 βαθμοί είναι καλοκαιράκι, εδώ χτες το πρωί στις 8 είχαμε 6βαθμούς και σήμερα στις 8 4βαθμούς. Έχουμε και τον βαρδάρη σε μεγάλα κέφια από χτες.

Πάντως στα γύρω βουνά χιόνισε.

Πωπω κρυο!Ζηλευω πολύ ομωςςς!Οσο μου αρεσει το καλοκαιρι αλλα τοσο μου αρεσει και ο χειμωνας και ειδικα σε βουνο!

Σας βάζω κ το ελαιοτυρόψωμο που έκανα χτες για σνακ για τη μικρή κ τους μεγάλους

μόνο κ μόνο γιατί είναι τραγικά εύκολο κ πεντανόστιμο

Σε πέντε λεπτά το ετοιμάζεις κ τσουπ στο φούρνο [εγώ έβαλα κ λίγο μπείκιν να γίνει αφράτο}

photo-2013-11-27-09-17-12-276_zps469437e3.jpg

Συνταγή εδώ -->http://www.sintagespareas.gr/sintages/eliotiropsomo.html?c=174314#174314

Εννοειται πως την αποθηκευσα ,πολύ ωραια συνταγη,μου τρεχουν τα σαλια!

ρε χρυσακι η μαμα μου, μου εχει πει παρα πολλες φορες να ερθει, να κατσει κτλ, αλλα φαντασου να ειναι ολη μερα με τον αντρα μου, που ειναι στον καναπε ξαπλα,που θα θελει να παει τουαλετα κ διαφορα αλλα, δεν νιωθει ανετα. οπως κ εγω αν ημουν στην θεση του, μονο την πεθερα μου δεν θα ηθελα. μου εχει πει παλι η μαμα μου να ερθει για κανα διωρο να βοηθησει, αλλα την λυπαμαι, θα κανει 45' δρομο ισως κ παραπανω αν την φερει ο μπαμπας μου κ 1,5 ωρα αν ερθει με συγκοινωνια για να κατσει 2 ωρες κ παλι πισω? την λυπαμαι....

Βρε Γιωτα εσυ ξερεις καλύτερα ,εννοειται.Αλλα εαν δεν αντεχεις ,ε δεν πειραζει δεν θα πάθει και τιποτε ο αντρας σου απο τη στιγμη κιολας που δεν βοηθουν οι δικοι του.

Καλημερα κι απο μενα σε ολες τις κοπελες.

Εχω γραψει εμβολιμα λιγες φορες, σας διαβαζω όποτε βρισκω χρονο αλλα δεν πολθεγραφα γιατι κατι δεν πηγαινε καλά στην οργανωση του σπιτιου και με ενοχλουσε αλλα δεν το ειχα πολυεντοπισει. Λοιπον νομιζω οτι το βρηκα και θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας. Εχω 2 παιδακια το ενα λιγο πανω απο 3,5 ετων και το αλλο 9 μηνων. Μενουμε σε ενα τριαρι αλλα πιο παλιας πολυκατοικιας. Ετσι εχει ξεχωριστη κουζινα (οχι πασο με το σαλονι) που ειναι ομως μικρη με αποτελεσμα να μην μπορουμε να τρωμε σε αυτην. Έτσι τρωμε στον ενιαιο χωρο που ειναι σαλονι και σαν τραπεζαρια. Το αποτελεσμα ειναι οτι καθως ολοι τρωμε σε διαφορετικες ωρες παντα να υπαρχουν πιατα στο τραπεζακι του σαλονιου, ψιχουλα κατω στο πατωμα (ή στο χαλι τωρα το χειμωνα) και ποτε δεν δειχνει μαζεμενο. Απο την αλλη επειδη τα παιδια μοιραζονται το ιδιο δωματιο και υπαρχουν φορες που λεμε στη μικρη να μην κανει φασαρια οταν κοιμαται ο μικρος εκεινη φερνει τα παιχνιδια της στο σαλονι κι ετσι η ακαταστασια εντεινεται. Για να ειμαι ειλικρινης επειδη εδω στην Αθηνα την εχω κλεισει αρκετα στο διαμερισμα δεν την πολυπιεζω σε αυτο το θεμα γιατι θελω να παιζει σαν παιδι κι οχι να το νευριαζω για χαρη της καθαριοτητας. Επισης δεν μπορω να κανω πολλες δουλειες απο αυτες που προγραμματιζω γιατι ολο και κατι εκτακτο βγαινει πχ ο μικρος ειναι πιο ανησυχος και θελει συνεχεια αγκαλια, προεκυψαν διαφορες εξωτερικες δουλειες κλπ.

Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε. Φιλια

Περνας δυσκολη φαση με τα παιδια σε αυτη την ηλικια ,αλλα μεγαλώνοντας θα ηρεμησουν τα πραγματα...Βαζε ενα δισκο κατω από το πιατακι που τρωνε ,θα γλιτωσεις πολλα ψυχουλα και βαλε της ενα κουτι για τα παιχνιδια στο σαλονι ωστε ευκολα να τακτοποιούνται.

Καλημέρα!!!!

Σήμερα έχω την μεγάλη σπίτι γιατί ένιωθε ζαλάδα και είχε 37,1 δεν της έχει ανέβει απο εχτές...αλλά νιώθει μια κόπωση και έτσι την κράτησα!

Έχω κρεατόσουπα απο εχτές, περιμένω την γειτόνισσα να με κουρέψει και θα κάνω ψιλοδουλίτσες!

Με το καλό το κουρεμα!Περαστικα στο κορίτσι σου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγω ευτυχως ειμαι οκ τωρα...Σκουπισα τη βεραντα ,καθαρισα και αναψα το τζακι,ετοιμασα φακές για το μεσημερι,εβαλα 2 πλυντηρια,απλωσα αλλα δυο,μαζεψα τα απλωμενα και σιδερωσα τα απειρα.

c1ho.jpg

Ευτυχως τα καταφερα και αδεισαν τα καλάθια μου.Βεβαια θα φυγω και θα μεινουν ασιδερωτα αλλα δεν γινεται αλλιως.

Μπραβο σιδερο!!! Το ευχαριστηθηκες,ε?:P

Βλέπω κι εσυ τα σιδερωνεις όοολα,σαν κι εμενα.Μόνο κάλτσες δεν σιδερώνω, μήπως ειμαστε μαζόχες? Πολλα κοριτσια απλα δεν σιδερώνουν, μονο ότι φαινεται.

Τι γίνεται με τον πονοκέφαλο σήμερα, και σε εμένα ξύπνησε η ιγμορίτιδα, όλη την πίεση την νιώθω πίσω από τα μάτια

Δομνίνα το χειρότερό μου είναι να μένουν ξύπνια την νύχτα, μακάρι να αναπληρώσετε σήμερα σε ύπνο.

Φωτεινή έχεις πολύ μικρό παιδάκι, είναι αδύνατον το σπίτι σου να είναι σε άψογη κατάσταση, και τα παιχνίδια στο σαλόνι λογικά μου φαίνονται αφού μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο κάπου πρέπει να παίξει η μικρή όταν ο μπέμπης κοιμάται. Αν γίνεται και έχετε τον χώρο μπορείς να της βάλεις ένα μικρό τραπεζάκι ή ένα χαλάκι και να είναι ο χώρος της, θα πρέπει να μάθει μετά ότι όλα τα παιχνίδια πάνε εκεί και δεν περιφέρονται. Τώρα για το φαί δύσκολα τα πράγματα, πρέπει τουλάχιστον να πηγαίνουν όλα τα πιατικά κατευθείαν στην κουζίνα, γιατί να μένουν στο σαλόνι? Πάντως και εμένα με ενοχλεί που οι ρυθμοί μας είναι τέτοιοι που ο καθένας τρώει σε διαφορετική ώρα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

c1ho.jpg

χρυσαααααα κερναω καφε ζαμπονοτυροπιτα κ οτι αλλο θες...ααααα!!!!σου παραχωρω το σιδερο μου αν θες δεν εχω καμμια αντιρηση,ουτε θα παρεξηγηθω αληθεια σου λεω ειναι οοοολο δικο σου με αγαπη:lol::lol::lol::lol::lol: τα σιχενομαι...ασε που με το προβλημα του αυχενα δεν κανει κ πολυ..(δικαιολογιες...)

Κορούλες μου καλησπέρα.

Είχα τρεχάτη αλλά όμορφη μέρα αφού το φιογκάκι μου δεν είχε σχολείο.

Ξυπνήσαμε στις 9 και πολύ το χρειαζόμουν γιατί ένιωθα κουρασμένη. Ευτυχώς ξεκουράστηκα με έναν καλό, νυχτερινό ύπνο. Εκανα αγκαλίτσες με το φιογκάκι μου και σηκώθηκα με χαρά.

Εκανα μπόλικα πράγματα, σκούπα, μαζέματα, πλυντήρια, νυχτερινά και πρωϊνά, ζύμωσα κεφτεδάκια..... πολλές δουλίτσες και μετά ήρθε η κολλητή μου και της έφτιαξα τα νυχάκια. Ημιμόνιμο, όπως πάντα δηλαδή, το πουλάκι μου! :tongue: Αφού έφυγε, ολοκληρώσαμε τα διαβάσματά μας με το φιογκάκι και για το αυριανό σχολείο και για τα σημερινά αγγλικά και μετά ετοίμασα φαγάκι και φάγαμε. Το σημερινό μας:

PB270176_zps3a3c766c.jpg

Τώρα ξεκουραζόμαστε και το φιογκάκι βλέπει παιδικά, αφού έπαιξε και μισή ωρίτσα υπολογιστή.

Κορούλες μου, έχετε γράψει πολλα-πολλά για να σχολιάσω. Θα σχολιάσω 2-3 πραγματάκια αλλά συγχωρέστε με που δεν θα μιλήσω με όλες σας.

Σας φιλώ γλυκά

Υ.Γ. Χρυσάκι μου, την Παρασκευή τελικά, έκλεισα ένα 2πλο ραντεβού. Αλλη μέρα, θα μπορούσες ίσως καρδιά μου?

777885dugw57gt25.gif

μου αρεσει πολυ το χρωμμα στο δωματιο του φιογκακιου κατι τετοιο σκευτομαι να κανω στο δωματο του μικρου μου οταν θα βαψω ;)

Και να το τολμήσεις, κορίτσι μου. Το χρώμα στους τοίχους, που για κάποιο λόγο το φοβόμαστε, δίνει κέφι και "ζωή" σε έναν χώρο!

Το 1ο χρώμα που είχα επιλέξει ήταν το έντονο γκριζογάλανο. Ηταν μία λατρεμένη "πισίνα", όπως έλεγα τότε. Οταν έφυγε το "μπεμπε" μας και έγινε πιτσιρικάκι διαλέξαμε το πράσινο {αλλά φίνο πράσινο, έντονο} για μεγάλη αλλαγή και όντως.. δειχνει, νομίζω, υπέροχο.;)

Γαλήνη............

Μα δεν έρχεται από την πόρτα ("το ξέρω εγώ" :rolleyes:), έρχεται από παράθυρο. :tongue:

Χριστουγέννιασε σε όλη την Ειρηνοεπικράτεια, λοιπόν; Να είστε καλά, να το χαρείτε το στολισμένο σπιτάκι σας, Ειρήνη μου!

Ναι παιδί μου, άσε το παράθυρο ανοιχτό μέχρι να κοιμηθεί το μικράκι σου! Για να του κάνεις το χατήρι.

Οουυυυυυ και συνεχίζω! :tongue:

3waa.jpg

ετοιμασα τη γωνια μου εκανα καπουτσινο στην νεα μου καπουτσινιερα :tongue:

και θα σας διαβασω;)

Α το άτιμο παιδί!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθεται και μας γράφει δίπλα στο αναμένο τζάκι της! ΜΠΛΟΚ ΜΠΛΟΚ λέμε!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

qlhs.jpg[/img]

το στεφανακι στο παραθηρο

Ομορφο!

Στα σουπερ γρηγορα νεα, ο καλος μου μου εκανε προταση γαμου με ενα υπεροχο δαχτυλιδι, το ειπαμε στους γονεις μου, με ζητησε απο τους γιους μου και το διαζυγιο μου βγαινει λιαν συντομως. Αυριο εχω γιατρο γιατι εχω φρικαρει λιγο (χωρις λογο εμφανη). Πλησιαζω τις 20 εβδομαδες, τοτε που αρχισε να δυσφορει ο Γιαννης μου μεσα στην κοιλια μου. Οκ ισως να εχω λογο τελικα... και ετσι για ψυχολογικους λογους αυριο εχω εναν υπερηχο..

Μουτς!!!!

Με το καλό, Τινάκι μου!!!!

ειρηνακι[/b] μου τι να πρωτοπω. για το φιογκακι? για εσενα και τη λιποθυμια σου? για το μπαμπακα σου?! αμαν βρε κοριτσι. βλεπω πως τωρα ολα καλυτερα. δοξα τω θεο. περαστικα και αγυριστα.

Σε ευχαριστώ πολύ' date=' αγαπημένο μου, πατουσίδιο! Ηταν πράγματι, πολύ άσχημη περίοδος...

Τα αγγελούδια μου κοιμόνται εδω και μία ωρα και έτσι βρηκα λίγο χρόνο να ασχοληθω

με την αφεντομουτσουναρα μου.

Τωρα έχω βάλει μια μάσκα , και περιμενω να δω τα θεεικα αποτελεσματα:tongue:

Έβγαλα φρυδια πριν, έκανα ένα πηλινγκ με λάδι και ζαχαρη, και αφου πλύθηκα έβαλα τη μάσκα.

Σκέφτομαι να τσακισω μια ιον αμυγδαλου , που με φωνάζει τόση ωρα από το ντουλάπι και κανω την κουφη, αλλά μαλλον θα ενδωσω.

Χίλια μπράβο! Φαντάζομαι, θα ένιωσες πολύ όμορφα που ασχολήθηκες με το κουφαράκι σου. Μπράβο!

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εμάς, γιατι το προσωπο του άντρα μου, αρχίζει και καθαρίζει και ήρθε το πρωι στο σπίτι με ενα χαμόγελο της κολγκειτ.Με ξύπνησε στις 6.15 να τον δω, αχ τι χαρα είχε ο καλός μου!!!

Υπέροχα νέα κορίτσι μου!

Ειρήνη μου, ένα μεγάλο μπράβο στο φιογκάκι για το πολλοστό Α. Καλά θα σου φέρει έλεγχο που θα χοροπηδάς. Μπράβο στο παιδάκι μας. Εμείς δεν το πήραμε ακόμα. Κάνουν πολιτική αγωγή κάθε Δευτέρα με άλλη δασκάλα. Οπότε τη Δευτέρα που μας έρχεται θα ξέρουμε.

Καλά, είμαι και πολύ... Βλέπω συρταριέρα, διαβάζω συρταριέρα και γράφω γραφείο. Είμαι καλά γιατρέ μου;

Καλά έκανες και ξεκουράστηκες. Χρειάζεται.

Σε ευχαριστώ Βασούλα μου. Για τον έλεγχο, έχω ένα σίγουρο Β στο μυαλό μου {στη Γλώσσα} αλλά ούτε που θα "στεναχωρηθώ". Μονο καλά να είναι γιατι για τα διαβάσματα το πιέζω πολύ το παιδάκι, οπότε.. μέχρι εκεί.

Με το καλό, να πάρετε άριστο βαθμό! ;)

Οσο για τη συρταριέρα/γραφείο, θα πρέπει να σε εξετάσω από κοντά! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

χρυσαααααα κερναω καφε ζαμπονοτυροπιτα κ οτι αλλο θες...ααααα!!!!σου παραχωρω το σιδερο μου αν θες δεν εχω καμμια αντιρηση,ουτε θα παρεξηγηθω αληθεια σου λεω ειναι οοοολο δικο σου με αγαπη:lol::lol::lol::lol::lol: τα σιχενομαι...ασε που με το προβλημα του αυχενα δεν κανει κ πολυ..(δικαιολογιες...)

χαχαχα!!!Με εναν καφε ειμαι οκ!

πραγματικα το σιδερο δεν με χαλέι καθολου,ειναι ισως και η αγαπημενη μου δουλεια.Παντα μενει πιο πίσω ομως γιατι οταν σιδερωνω θελω να νιωθω ηρεμη πως ολα τα υπόλοιπα ειναι ενταξει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορούλες μου καλησπέρα.

Είχα τρεχάτη αλλά όμορφη μέρα αφού το φιογκάκι μου δεν είχε σχολείο.

Ξυπνήσαμε στις 9 και πολύ το χρειαζόμουν γιατί ένιωθα κουρασμένη. Ευτυχώς ξεκουράστηκα με έναν καλό, νυχτερινό ύπνο. Εκανα αγκαλίτσες με το φιογκάκι μου και σηκώθηκα με χαρά.

Εκανα μπόλικα πράγματα, σκούπα, μαζέματα, πλυντήρια, νυχτερινά και πρωϊνά, ζύμωσα κεφτεδάκια..... πολλές δουλίτσες και μετά ήρθε η κολλητή μου και της έφτιαξα τα νυχάκια. Ημιμόνιμο, όπως πάντα δηλαδή, το πουλάκι μου! :tongue: Αφού έφυγε, ολοκληρώσαμε τα διαβάσματά μας με το φιογκάκι και για το αυριανό σχολείο και για τα σημερινά αγγλικά και μετά ετοίμασα φαγάκι και φάγαμε. Το σημερινό μας:

PB270176_zps3a3c766c.jpg

Τώρα ξεκουραζόμαστε και το φιογκάκι βλέπει παιδικά, αφού έπαιξε και μισή ωρίτσα υπολογιστή.

Κορούλες μου, έχετε γράψει πολλα-πολλά για να σχολιάσω. Θα σχολιάσω 2-3 πραγματάκια αλλά συγχωρέστε με που δεν θα μιλήσω με όλες σας.

Σας φιλώ γλυκά

Υ.Γ. Χρυσάκι μου, την Παρασκευή τελικά, έκλεισα ένα 2πλο ραντεβού. Αλλη μέρα, θα μπορούσες ίσως καρδιά μου?

Μουρλια φαγητο!Και εχω καιρο να φτιαξω κεφτεδακια!

Για τη συναντηση σε βολευει αυριο απόγευμα???εαν οχι θα δουμε μηπως το Σαββατο γινεται ....(και οποια αλλη κοπέλα μπορει)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...