Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεύτερη μέρα που ξυπνάω με το ζόρι. Νυστάζω πολύ και δεν κουράζομαι και ιδιαίτερα. Αυτή την εβδομάδα καθημερινά κάνω επιπλέον δουλειές απ τις καθημερινές καθώς πηγαινοέρχεται κόσμος οπότε πρέπει να είμαστε στην πένα.

Σήμερα έχουμε πολλές εξωτερικές δουλειές με τον σύζυγο επομένως θα κάνω τα απολύτως απαραίτητα.

Εγώ τα τελείωσα μόλις χθες φίλη μου. Σήμερα θα πάω να τον εξοφλήσω κι ελπίζω να μη τον ξαναδώ στο ιατρείο του (είναι οικογενειακός φίλος :-) )για κανά δυο χρόνια ακόμα :-P

Μπράβο ΑρηςΑννα, χάρηκα για τον σύζυγο. Το παν νομίζω πως είναι να πάρει απόφαση πως αυτό του έτυχε και ΔΕΝ πρέπει να αγχώνεται για να παραμένει κοιμισμένο.

Ραβ, μακαρι να μην τον ξαναδεις ποτε σαν γιατρο, εννοειται!

Και ξεκουρασου και λιγο, τωρα που ξεμπερδεψες με το δόντι, θα ηρεμησεις ελπιζω!

Φιλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Καλαμαράκι 7 βαθμοί είναι καλοκαιράκι, εδώ χτες το πρωί στις 8 είχαμε 6βαθμούς και σήμερα στις 8 4βαθμούς. Έχουμε και τον βαρδάρη σε μεγάλα κέφια από χτες.

Πάντως στα γύρω βουνά χιόνισε.

Χθες τους πήγα σε παιδότοπο, γυρίσαμε 9.30 το βράδυ, ώσπου να πλυθούμε, να πιουν γάλα, να κάνω και εγώ μπάνιο, πήγε 11. Μας πήρε ο ύπνος στον καναπέ με τον μεγάλο, ευτυχώς που είχα πάει το μωρό στην κούνια του πριν αποκοιμηθώ. Φυσικά σήμερα έτρεχα να ετοιμάσω ταπεράκια για όλους αφού δεν τα έκανα χτες βράδυ, τους μοίρασα σε παιδικό και γιαγιά και ήρθα στην δουλειά.

Θα πάω το απόγευμα στο σπίτι και θα είναι όλα μες τη μέση, πολύ με αποσυντονίζει αυτό

Το χειροτερό μου, να γυρίσω σε σπίτι ακαταστατο, αλλά όταν γυρναω απο τη δουλεια, ετσι ειναι συνηθως, αφου τα παιδια ειναι ξυπνια και παιζουν.

Αλλα δεν θελω να κουραζω και τη μαμα μου, με επιπλεον δουλειες, και που κραταει παιδια, και μαγειρευει ηδη ειναι πολλα και τρομερη βοηθεια.

Χιονια στα γυρω βουνα ακουω?Θα εχετε μπολικο κρυο ε?

Ωραια, καλα χουχουλιασματα!!!

καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς ακόμη παλεύουμε με τα δόντια.Το καημενούλι μου πονάει συνέχεια και μασάει τα πάντα! Γενικά έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Τους πρώτους 4 μήνες είχε κολικούς και από 4 μηνών άρχισε να βγάζει δόντια. Έχει ήδη 8 δοντάκια. Ελπίζω τα επόμενα να βγουν πιο εύκολα.

Από δουλειές έκανα μόνο πλύσιμο και σίδερο και φυσικά μαγείρεμα. Πήγα και αγόρασα φωτάκια για το δέντρο που μου είχαν καεί κι ένα στεφανάκι για την πόρτα. Το σκ θα στολίσουμε και περιμένω πως και πως.

arisanna πολύ χάρηκα για τον άνδρα σου. εύχομαι γρηγορα να εξαφανιστούν και από το σώμα.

τίνα με το καλό το μωρό σου. όλα καλά να σας πάνε.

Τα λέμε αργότερα

h6cQp3.png

καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς ακόμη παλεύουμε με τα δόντια.Το καημενούλι μου πονάει συνέχεια και μασάει τα πάντα! Γενικά έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Τους πρώτους 4 μήνες είχε κολικούς και από 4 μηνών άρχισε να βγάζει δόντια. Έχει ήδη 8 δοντάκια. Ελπίζω τα επόμενα να βγουν πιο εύκολα.

Από δουλειές έκανα μόνο πλύσιμο και σίδερο και φυσικά μαγείρεμα. Πήγα και αγόρασα φωτάκια για το δέντρο που μου είχαν καεί κι ένα στεφανάκι για την πόρτα. Το σκ θα στολίσουμε και περιμένω πως και πως.

arisanna πολύ χάρηκα για τον άνδρα σου. εύχομαι γρηγορα να εξαφανιστούν και από το σώμα.

τίνα με το καλό το μωρό σου. όλα καλά να σας πάνε.

Τα λέμε αργότερα

Αχ, μωρε το μικρουλι, του βαζεις καμια αλοιφουλα στα ούλα?

Εχει κατι τζελ που τα κρυωνει λιγο και δεν πονανε τοσο τα μωρακια.

Με γεια τα στολιδακια, με το καλο να στολισετε! και εμεις το σ-κ μας βλέπω.

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Είμαι αρκετά καλύτερα από τον πονοκέφαλο άλλα λίγο κρύωσε το μικρο μου και σήμερα έκατσε στο σπίτι με την γιαγιά!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογια για τις δημιουργίες μου, απλά καμμιά φορά δεν θέλω να σας βάζω πραγματάκια για να μην ειμαι φορτική

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολη την ομορφη παρεα! χρυσακι μου ευχομαι να περασει γρηγορα ο πονοκεφαλος. αρηςαννα δεν ξερεις ποσο χαρηκα με την εξελιξη της ασθενειας σας. πραγματι μια καλη μερα. κυρια καλαμαρακιον! θα παρακαλουσα σιγα σιγα να βαζετε και καμια νηστισιμη συνταγη. mamavasia μπραβο σου για τη δουλεια με τα κοριτσια, ευχομαι να τα καταφερω και εγω. φοβαμαι μη χασω το μετρο και γινω απαγορευτικη και μετα ολα γυρισουνε μπουμερανγκ. γιωτα μου τι να πω? καλο κουραγιο. τα φιλια μου σε ολες και μια γλυκεια καλημερα

Καλημέρα κοριτσάκια από μια πονεμένη και ξαγρυπνισμένη μανούλα..

Ο γιος μου είχε κέφια χθες το βράδυ.. Ξύπνησε στις 1.30 για θηλασμό και μετά αρνιόταν πεισματικά να ξανακοιμηθεί.. τι αγκαλιά τον πήρα (με έσπρωχνε).. τι στο κρεβάτι μας τον έβαλα (έπαιζε με το σεντόνι και έκανε τσα στον πατέρα του) ώσπου είδα και απόειδα και τον παράτησα στον καναπέ του σαλονιού και άνοιξα την τηλεόραση.. Αυτό ήταν.. μαρμάρωσε επιτόπου και ούτε μίλαγε ούτε λάλαγε.. Κάποια στιγμή τον είδα που έτριβε τα μάτια του.. λέω θα κοιμηθεί.. αμ δε.. έπρεπε να κόψουμε άλλες 25 βόλτες στο σαλόνι για να τον πάρει επιτέλους ο ύπνος στον ώμο μου.. Μετά εγώ έκατσα στο σαλόνι και τσάκισα μια φέτα ψωμί με μερέντα (μιας και μου είχαν τελειώσει οι ΙΟΝ Αμυγδάλου).. μετά πήγα για ύπνο και σηκώθηκα με το ξυπνητήρι στις 7.30 για να μπορέσω να φτιάξω το ογκρατέν κουνουπίδι και το φαγητό του μικρού..

Έβαλα τον άντρα μου και με έτριψε λιγάκι στο πονεμένο σημείο.. εννοείται ότι πονάω αρκετά ακόμη αλλά νομίζω ότι είμαι κάπως καλύτερα. Δυστυχώς επειδή θηλάζω δεν μπορώ να βάλω τίποτε απάνω.. θα θυσιαστώ για το παιδί μου..

Όμορφα και ευχάριστα νέα διάβασα Τίνα μου.. ευτυχώς όλα βαίνουν προς το καλύτερο για σένα.. Χαίρομαι που μετά από όσα έχεις περάσει στο παρελθόν η ευτυχία σου χτύπησε την πόρτα..

Για τα πονεμένα και κουρασμένα κοριτσάκια.. Τελικά είναι αλήθεια.. εμείς οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες για να αντέχουμε τα πάνδεινα.. ο άνδρας μου ροχάλιζε μακάριος χθες..

Και κλασσικά είμαι στη δουλειά και τρέχω..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Είμαι αρκετά καλύτερα από τον πονοκέφαλο άλλα λίγο κρύωσε το μικρο μου και σήμερα έκατσε στο σπίτι με την γιαγιά!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογια για τις δημιουργίες μου, απλά καμμιά φορά δεν θέλω να σας βάζω πραγματάκια για να μην ειμαι φορτική

Δεν εισαι καθολου φορτικη, βαλε μας!!!!!!!!!!!!!

Περαστικα στο μικρουλι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...