Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα!!!

ΑρηςΑννα μπραβο πολυ χαρηκα για τον αντρα σου..και στο σωμα θα φυγουν σιγα σιγα και η καλη ψυχολογια του θα βοηθησει αρκετα..οσο για την δουλεια τι να πω..μην αγχωνεσαι,δεν γινεται να μεινεις με λιγοτερες ωρες?

Μαμα της λιλας μπενακης βγενακης στην δουλεια οσο γινεται βεβαια για να εισαι εσυ καλα..

Χρυσα ελπιζω να ηρεμησεις απο τον πονοκεφαλο..και εγω με πονοκεφαλο ξυπνησα σημερα..περαστικα μας λοιπον..

Γιωτα παλι καλα που ηταν στεγνη η μικρη..πινει πολλα υγρα περιορισε τα λιγο..ολα θα φτιαξουν μην αγχωνεσαι,σου εχουν πεσει μαζεμενα..ποτε βγαζει τον γυψο ο αντρας σου?

Ετοιλ τι ωραια, τζακι καφεδακι ζεστο και ηρεμια..πολυ ομορφη εικονα..

Νασια πολυ ωραιες οι φωτο..πραγματικα σε γαληνευουν..να ειστε καλα να ξαναπατε..

Καλως την πατουσιτσα..ευγε για το σιδερο..

Και εγω χθες σιδερωσα 2 πλυντηρια δεν νεχω ασιδερωτα αλλα απλωσα ενα πλυντηριο το απογευμα και στεγνωνει ακομη ενα..δεν θα κρατησει πολυ η χαρα μου..μαγειρεψα φακες για σημερα,εβαλα σκουπα περασα και με το σουιφερ τα επιπλα,επλυνα το μπανιο και φυσικα αλλαγματα ταισματα μπανιο στα παιδια..χωμα ημουν το βραδυ..μολις κοιμηθηκαν φαγαμε με τον αντρα μου και ξαπλωσαμε απο τις 11..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα. Τι κάνετε κοριτσάκια μου.

Ηλιόλουστη μέρα σήμερα και φτιάχνει λίγο και τα κέφια.

4uδάκι Μπράβο για τη διάκριση. Όσο για το χρέος τι να πω, σου έπεσαν κι εσένα όλα μαζί.

Τίνα. Τέλεια νέα. Γιατί έχεις άγχος;; Όλα καλά θα πάνε. Μια χαρά είναι το μπεμπίνι.Κι από δω και πέρα όλα θα στρώσουν. Να είσαι θετική και αισιόδοξη.

Arrisanna μπράβο για τον αντρούλη. Έλα ν' ανεβαίνετε σιγά-σιγά. Όλα καλά θα πάνε.

Γιωτάκι, σε παίρνει από κάτω; και γιατί είμαστε εμείς εδώ κοριτσάκι μου; πες τα να ξεσκάσεις.

Δομνίνα και Καλαμαράκι. Περαστικούλια. Πως είστε σήμερα;;

Νάσια μου, πολύ ωραία η εκδρομούλα σας, και οι φωτογραφίες...γαλήνη στην ψυχή μας.

Σοφάκι θα σου στείλω πμ για face

Ειρήνη μου, ένα μεγάλο μπράβο στο φιογκάκι για το πολλοστό Α. Καλά θα σου φέρει έλεγχο που θα χοροπηδάς. Μπράβο στο παιδάκι μας. Εμείς δεν το πήραμε ακόμα. Κάνουν πολιτική αγωγή κάθε Δευτέρα με άλλη δασκάλα. Οπότε τη Δευτέρα που μας έρχεται θα ξέρουμε.

Καλά, είμαι και πολύ... Βλέπω συρταριέρα, διαβάζω συρταριέρα και γράφω γραφείο. Είμαι καλά γιατρέ μου;

Καλά έκανες και ξεκουράστηκες. Χρειάζεται.

πατουσίτσα καλώς μας ήρθες και πάλι

Εγώ ήμουνα πολύ αισιόδοξη με την εξαγωγή του δοντιού μου. Μ' ενοχλεί τόσο ώστε να μου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Άρχισα λοιπόν και παίρνω mesulid. Οπότε Βάσια σου κάνω παρέα.

Αφροδιτάκι και ravt τι κάνετε με τα δοντάκια σας;;

Αρετή και Χρύσα καλημέρα και σε σας. Χρυσάκι μου, μήπως ο πονοκέφαλος είναι από το άγχος σου;; Χαλάρωσε κοριτσάκι μου. Όλα καλά θε αίναι θα το δεις.

Με τη Δήμητρα έχει μάθει καμμία τι γίνεται;;

Φιλιά σε όλες

7q1Np2.png0ulEp2.png

αχ ρε κοριτσια....απο την κουραση με παιρνει απο κατω...ποναω παντου χερια ποδια μεση, ολα...κεφαλι απο την αυπνια, εχουν μαζευτει πολλα. αρετη για τον γυψο δεν ξερουμε ακομα σε 2 εβδ μαλλον, αλλα κ να τον βγαλει τι θα αλλαξει? παλι θελει αλλες 15-20 μερες για να πατησει καλα, οχι για να οδηγαει. μετα τα χριστουγεννα φανταζομαι θα οδηγησει.

χρυσα το εχω συζητησει με την γιατρο κ μου εχει πει πως δεν υπαρχει θεμα για την ποσοτητα που πινει. αλλωστε εχουμε κανει γενικες εξετασεις κ ηταν ολες καλες. μαλλον την διψαγε το γιαουρτι με μελι κ μπισκοτα. κ εσυ πονοκεφαλο?

αριςαννα χαρηκα παρα παρα πολυ!!!!:P

Kαλημερα κορίτσια...Πως ειστε?

Γιωτα μαλλον από συνηθεια το θελει το νερο ,δεν μπορει να διψαει μες τη νυχτα για 4 μπιμπερο.Το εχεις πει στη γιατρο?

Καποια στιγμη ο παιδιατρος μας ειχε στειλει για γενικες ουρων λογω του πολύ νερου που επινε ο μικρος.Συζητησε το λίγο μαζι της.

Πατουσίτσα καλωσηρθες και πάλι!

Αρισαννα ,ελπίζω ολα να εχουν την καλύτερη δυνατη εκβαση...

Λιλαςμομ,σε ευχαριστω.Καλά στολίσματα!

Μαρια ,η γωνια στο τζακι ειναι τοσο ομορφη...

Σημερα και εγω ξυπνησα με πονοκεφαλο,αλλα ελπίζω να καλυτερευσει μες την ημερα.Εφτιαξα πρωινα και λοιπά και πήγα το πιτσιρικι μου στη σταση.Εστρωσα κρεβατια ,εβαλα ενα πλυντηριο,κουβαλησα ξυλα και εφτιαξα καφεδακι.Ξεκιναω σιδερο ...

ξεχασα να πω τα μικρα μπιμπερο 150γρ οχι τα μεγαλα 240

αχ ρε κοριτσια....απο την κουραση με παιρνει απο κατω...ποναω παντου χερια ποδια μεση, ολα...κεφαλι απο την αυπνια, εχουν μαζευτει πολλα. αρετη για τον γυψο δεν ξερουμε ακομα σε 2 εβδ μαλλον, αλλα κ να τον βγαλει τι θα αλλαξει? παλι θελει αλλες 15-20 μερες για να πατησει καλα, οχι για να οδηγαει. μετα τα χριστουγεννα φανταζομαι θα οδηγησει.

χρυσα το εχω συζητησει με την γιατρο κ μου εχει πει πως δεν υπαρχει θεμα για την ποσοτητα που πινει. αλλωστε εχουμε κανει γενικες εξετασεις κ ηταν ολες καλες. μαλλον την διψαγε το γιαουρτι με μελι κ μπισκοτα. κ εσυ πονοκεφαλο?

Αχ μωρέ Γιωτάκι. Δίκιο έχεις. έχουν πέσει όλα πάνω σου. Κι εγώ απ' την κούραση πολλές φορές κι απ' τα "υπόλοιπα" έτσι νιώθω. Κάνε λίγο υπομονή κι όλα θα περάσουν. Κι εγώ υπομονή κάνω κι έχω όλες εσάς που με στηρίζετε. 'Ολα θα φτιάξουν, δες το λίγο πιο αισιόδοξα.Κι όσο μπορείς αν μπορείς να ξεκουράζεσαι. Είμαστε και μακριά να σε βοηθήσω όπως μπορώ τουλάχιστον με τη μικρή. Τι το'θελες κι έφυγες απ' τη γειτονιά μας;; :P:p

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερίζω όλες τις όμορφες.

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εμάς, γιατι το προσωπο του άντρα μου, αρχίζει και καθαρίζει και ήρθε το πρωι στο σπίτι με ενα χαμόγελο της κολγκειτ.Με ξύπνησε στις 6.15 να τον δω, αχ τι χαρα είχε ο καλός μου!!!

Εννοείται πεταχτηκα, τον φίλησα, και καθίσαμε μαζί τα δυο μας στην κουζίνα, για κανα τέταρτο, γιατι ξύονησαν τα ταλιμπανακια.

Επιτέλους, χαμογέλασε το χείλι του, είχε να γελάσει 10 μέρες, το καταλαβαινετε

?οϋτε καν έτρωγε, σήμερα το πρωι τσακισε 2 τοστ και 2 αυγα βραστα!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη, ελπίζω μόνο να κρατήσει το αποτέλεσμα και να μην υποτροπιάσει μετά την θεραπεία.Εχω μεγάλη αγωνία.Βέβαια στο σώμα είναι γεμάτος, αλλά τουλάχιστον στο πρόσωπο είδαμε διαφορά.

Σας φιλώ κοριτσάρες μου, καλή σας συνέχεια!

Μπράβο μπράβο για τη βελτίωση!!πολύ χάρηκα!!

Τίνα και συ πολλά ευχάριστα, μπράβο, με το καλό ολα!!

καλημέρα σε όλες:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γιωτα μου αφου το εχεις συζητησει ,απλά κανε υπομονη και οσο μπορεις ελλατωσε της το.Μαλλον το εχει πάρει συνηθεια και σιγουρα ευθυνονται και τα δοντια της.Ολα τα υπόλοιπα θα φτιαξουν και αυτα,θα συνελθει ο αντρας σου και θα βρειτε και πάλι τους ρυθμους σας.Δεν μπορεις να πεις στη μαμα σου να ερθει για καμια μερουλα λίγο να σε ξεκουρασει?Εκτος και αν δεν θελεις ,οπότε και πάλι υπομονη...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!!

Σήμερα έχω την μεγάλη σπίτι γιατί ένιωθε ζαλάδα και είχε 37,1 δεν της έχει ανέβει απο εχτές...αλλά νιώθει μια κόπωση και έτσι την κράτησα!

Έχω κρεατόσουπα απο εχτές, περιμένω την γειτόνισσα να με κουρέψει και θα κάνω ψιλοδουλίτσες!

Πατουσίτσα οι κόρες είναι 7,5 και 5 ετών οπότε καταλαβαίνουν....δεν είναι μωρά....για να το πετύχω αυτό με τις γιαγιάδες πέρασε καιρός...μην σου πω και χρόνια....όσο μεγάλωναν εγώ τους έλεγα για το πόσο κακό είναι να τρώμε συνέχεια γλυκά, για ζάχαρη και άλλα πολλά...τις έμαθα να τρώνε γλυκό αλλά 1 και καλό και όχι να κάθονται κάτω και να τρώνε 10! Οπότε τώρα παίρνουν ένα γλυκάκι και τέλος....βέβαια υπάρχουν και φορές που πάνε σε πάρτυ και θέλουν να φάνε όλα τα σοκολατάκια....αλλά δεν αφήνω...τρώνε 2 και παίρνουν 1 για το σπίτι χαχαχαχα!

Αχ μωρέ Γιωτάκι. Δίκιο έχεις. έχουν πέσει όλα πάνω σου. Κι εγώ απ' την κούραση πολλές φορές κι απ' τα "υπόλοιπα" έτσι νιώθω. Κάνε λίγο υπομονή κι όλα θα περάσουν. Κι εγώ υπομονή κάνω κι έχω όλες εσάς που με στηρίζετε. 'Ολα θα φτιάξουν, δες το λίγο πιο αισιόδοξα.Κι όσο μπορείς αν μπορείς να ξεκουράζεσαι. Είμαστε και μακριά να σε βοηθήσω όπως μπορώ τουλάχιστον με τη μικρή. Τι το'θελες κι έφυγες απ' τη γειτονιά μας;; :P:p

ελα ντε, θα ειχα κ την μαμα μου κοντα....

Ελπιζω να σου πέρασε ο πόνος και να είσαι καλυτερα αυριο.

Να σου πω, τι συνταγη για ψωμι κάνεις?Ζυμώνεις συχνα?

Όσο για την σοκολατα , ιτς του λειτ ναου!:tongue:

Πάω να πεταξω και το περιτυλιγμα μην το δουν τα παιδια αυριο πρωι πρωι και μου την πουν.( μου ζητησαν το απογευμα και τους ειπα δεν ότι δεν εχω)

Αυτό ειναι που λένε να τρωει η μανα και του παιδιου να μην δινει:lol::lol:

Δεν ζυμώνω την κάνει τη δουλειά ο αρτοπαρασκευαστής χε χε

Έχω καταλήξει στην εξής συνταγή για ένα κιλό ψωμί

370μλ νερό χλιαρό

600γρ αλεύρι {εγώ βάζω 400γρ ολικής κ 200γρ κίτρινο αλεύρι}

ένα φακελάκι μαγιά

1 κ.γ αλάτι

1 κ.γ ζάχαρη ή 1 κ.γ μέλι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

χαλάλι σου η σοκολάτα ζήλεψα κ εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα....τα θερίζει ο χαζμπαντ όλα!

Μπράβο για τον αντρούλη σου που άρχισε να καλυτερεύει κ χαρήκατε τόσο!

Όσο για τη δουλειά τι να πω την συμπαράστασή μου κ πως σε νιώθω απόλυτα :(

ουφ! τελειωσα σιδερο!!!!!!! κατι ειναι και αυτο! βεβαια καλαμαρακι εσενα δεν μπορω να σε φτασω! ακου κανενα απλυτο?! τσου τσου! ντροπη. μπραβο αρηςαννα, πολυ καλα εκανες και περιποιηθηκες το ευατο σου! αχ αυτο με τα γλυκα και τα παιδια το κανω και εγω! ξερω ξερω! ντρεπομαι αλλα......... ααααααααα mamavasia πες μου σε παρακαλω τι εχεις πει στις κορες σου για σοκολατες κ.λ.π. ωστε αντιδρουνε και στις γιαγιαδες! μπραβο βρε κοριτσι!

Ορίστε κυρία μου για να μη λες τα ασιδέρωτα μου χα χα

20131127_093821_zps0583ee5d.jpg

Γιωτάκι μπράβο για την μικρή σου!!!

Δομνίνα και Καλαμαράκι. Περαστικούλια. Πως είστε σήμερα;;

Με τη Δήμητρα έχει μάθει καμμία τι γίνεται;;

Φιλιά σε όλες

Πήρα δυο νουροφέν χτες κ έγινα τούρμπο από διάθεση κ δεν πονούσα τόσο.

Αλλά ξύπνησα καλύτερα {πάλι είμαι σαν το λύκο αλλά όχι σαν χθες που υπέφερα} με τις δυο νυχτερινές επαλείψεις της κρέμας κ έβαλα ξανά τώρα το πρωί.

Στα δικά μας

Ξύπνησα στις 6μιση ετοίμασα τσάντες κ πρωινά κ καφέδες

Σήμερα τους έκανα pancakes με μέλι κ μερέντα, σηκώθηκαν νωρίς κ φάγαμε κ οι τρεις μαζί πρωινό ήταν ευχάριστη αλλαγή :D

Το μικρό μου το έστειλα με 7 βαθμούς μπρρρ πολύ κρύο κ απότομα ρε παιδί μου

Μάζεψα πλυντ. πιάτων κ τακτοποίησα στεγνωτήριο

Αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Μάζεψα τα πλυμένα από τον νεροχύτη

έβαλα τις πετσέτες μου τις χτεσινές στο μπάνιο

έβγαλα το ψωμάκι να κρυώσει

Ετοίμασα την τσάντα μου κ τώρα πίνω καφεδάκι :lol:

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα σε ολες τις κοπελες.

Εχω γραψει εμβολιμα λιγες φορες, σας διαβαζω όποτε βρισκω χρονο αλλα δεν πολθεγραφα γιατι κατι δεν πηγαινε καλά στην οργανωση του σπιτιου και με ενοχλουσε αλλα δεν το ειχα πολυεντοπισει. Λοιπον νομιζω οτι το βρηκα και θα ηθελα να το συζητησω μαζι σας. Εχω 2 παιδακια το ενα λιγο πανω απο 3,5 ετων και το αλλο 9 μηνων. Μενουμε σε ενα τριαρι αλλα πιο παλιας πολυκατοικιας. Ετσι εχει ξεχωριστη κουζινα (οχι πασο με το σαλονι) που ειναι ομως μικρη με αποτελεσμα να μην μπορουμε να τρωμε σε αυτην. Έτσι τρωμε στον ενιαιο χωρο που ειναι σαλονι και σαν τραπεζαρια. Το αποτελεσμα ειναι οτι καθως ολοι τρωμε σε διαφορετικες ωρες παντα να υπαρχουν πιατα στο τραπεζακι του σαλονιου, ψιχουλα κατω στο πατωμα (ή στο χαλι τωρα το χειμωνα) και ποτε δεν δειχνει μαζεμενο. Απο την αλλη επειδη τα παιδια μοιραζονται το ιδιο δωματιο και υπαρχουν φορες που λεμε στη μικρη να μην κανει φασαρια οταν κοιμαται ο μικρος εκεινη φερνει τα παιχνιδια της στο σαλονι κι ετσι η ακαταστασια εντεινεται. Για να ειμαι ειλικρινης επειδη εδω στην Αθηνα την εχω κλεισει αρκετα στο διαμερισμα δεν την πολυπιεζω σε αυτο το θεμα γιατι θελω να παιζει σαν παιδι κι οχι να το νευριαζω για χαρη της καθαριοτητας. Επισης δεν μπορω να κανω πολλες δουλειες απο αυτες που προγραμματιζω γιατι ολο και κατι εκτακτο βγαινει πχ ο μικρος ειναι πιο ανησυχος και θελει συνεχεια αγκαλια, προεκυψαν διαφορες εξωτερικες δουλειες κλπ.

Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε. Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γιωτα μου αφου το εχεις συζητησει ,απλά κανε υπομονη και οσο μπορεις ελλατωσε της το.Μαλλον το εχει πάρει συνηθεια και σιγουρα ευθυνονται και τα δοντια της.Ολα τα υπόλοιπα θα φτιαξουν και αυτα,θα συνελθει ο αντρας σου και θα βρειτε και πάλι τους ρυθμους σας.Δεν μπορεις να πεις στη μαμα σου να ερθει για καμια μερουλα λίγο να σε ξεκουρασει?Εκτος και αν δεν θελεις ,οπότε και πάλι υπομονη...

ρε χρυσακι η μαμα μου, μου εχει πει παρα πολλες φορες να ερθει, να κατσει κτλ, αλλα φαντασου να ειναι ολη μερα με τον αντρα μου, που ειναι στον καναπε ξαπλα,που θα θελει να παει τουαλετα κ διαφορα αλλα, δεν νιωθει ανετα. οπως κ εγω αν ημουν στην θεση του, μονο την πεθερα μου δεν θα ηθελα. μου εχει πει παλι η μαμα μου να ερθει για κανα διωρο να βοηθησει, αλλα την λυπαμαι, θα κανει 45' δρομο ισως κ παραπανω αν την φερει ο μπαμπας μου κ 1,5 ωρα αν ερθει με συγκοινωνια για να κατσει 2 ωρες κ παλι πισω? την λυπαμαι....

Σας βάζω κ το ελαιοτυρόψωμο που έκανα χτες για σνακ για τη μικρή κ τους μεγάλους

μόνο κ μόνο γιατί είναι τραγικά εύκολο κ πεντανόστιμο

Σε πέντε λεπτά το ετοιμάζεις κ τσουπ στο φούρνο [εγώ έβαλα κ λίγο μπείκιν να γίνει αφράτο}

photo-2013-11-27-09-17-12-276_zps469437e3.jpg

Συνταγή εδώ -->http://www.sintagespareas.gr/sintages/eliotiropsomo.html?c=174314#174314

Καλημέρα κορίτσια

Καλαμαράκι 7 βαθμοί είναι καλοκαιράκι, εδώ χτες το πρωί στις 8 είχαμε 6βαθμούς και σήμερα στις 8 4βαθμούς. Έχουμε και τον βαρδάρη σε μεγάλα κέφια από χτες.

Πάντως στα γύρω βουνά χιόνισε.

Χθες τους πήγα σε παιδότοπο, γυρίσαμε 9.30 το βράδυ, ώσπου να πλυθούμε, να πιουν γάλα, να κάνω και εγώ μπάνιο, πήγε 11. Μας πήρε ο ύπνος στον καναπέ με τον μεγάλο, ευτυχώς που είχα πάει το μωρό στην κούνια του πριν αποκοιμηθώ. Φυσικά σήμερα έτρεχα να ετοιμάσω ταπεράκια για όλους αφού δεν τα έκανα χτες βράδυ, τους μοίρασα σε παιδικό και γιαγιά και ήρθα στην δουλειά.

Θα πάω το απόγευμα στο σπίτι και θα είναι όλα μες τη μέση, πολύ με αποσυντονίζει αυτό

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεύτερη μέρα που ξυπνάω με το ζόρι. Νυστάζω πολύ και δεν κουράζομαι και ιδιαίτερα. Αυτή την εβδομάδα καθημερινά κάνω επιπλέον δουλειές απ τις καθημερινές καθώς πηγαινοέρχεται κόσμος οπότε πρέπει να είμαστε στην πένα.

Σήμερα έχουμε πολλές εξωτερικές δουλειές με τον σύζυγο επομένως θα κάνω τα απολύτως απαραίτητα.

Αφροδιτάκι και ravt τι κάνετε με τα δοντάκια σας;;

Εγώ τα τελείωσα μόλις χθες φίλη μου. Σήμερα θα πάω να τον εξοφλήσω κι ελπίζω να μη τον ξαναδώ στο ιατρείο του (είναι οικογενειακός φίλος :-) )για κανά δυο χρόνια ακόμα :-P

Μπράβο ΑρηςΑννα, χάρηκα για τον σύζυγο. Το παν νομίζω πως είναι να πάρει απόφαση πως αυτό του έτυχε και ΔΕΝ πρέπει να αγχώνεται για να παραμένει κοιμισμένο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...