Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πω πω!!!!! ειχα καιρο να γραψω και μου φαινεται πως τα εγραψα ολα μαζι. νασια ηθελα να πω πραγματι φαινεται πολυ ωραιο μερος, βοηθεια σας. ηθελα και εδω και καιρο να πω στη mamasofia αμα μπορει να βαζει καμια φωτο απο κατασκευες εδω γιατι καποιες δεν εχουμε facebook και θα ηθελα πολυ να δω τη δουλεια σου. απο καποιες φωτο απο εχω δει μου αρεσανε παρα πολυ, αν ειναι ευκολο λοιπον θα μου αρεσε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσα!!!!!!! να μαι και εγω βρε κοριτσια. ολο χανομαι αλλα πλεον νομιζω δεν προλαβαινω τιποτα! μη με ρωτατε γιατι?! πραγματικα δεν ξερω! αφηστε που αμα ανοιξω υπολογιστη υπαρχουν αλλα 2 ζευγαρια χερια μαζι με τα δικα μου που παλευουνε ποιος θα κανει τι?!!!!!! οσο για το σπιτι! αχ. δεν μπορω να πω πως ειναι πλεον το μερος που με κανει και ηρεμω! ενα κανω δεκα "χαλανε"!!!!!!! οσο μπορεσα κοριτσια σας διαβασα. ειρηνακι μου τι να πρωτοπω. για το φιογκακι? για εσενα και τη λιποθυμια σου? για το μπαμπακα σου?! αμαν βρε κοριτσι. βλεπω πως τωρα ολα καλυτερα. δοξα τω θεο. περαστικα και αγυριστα. μπιλακο μου θελω να σου πω αυτο που ηδη ξερεις! εχεις μια καταπληκτικη, υπεροχη μαμα και ειμαι σιγουρη πως εισαι στα βηματα της, σας ευχομαι καλη δυναμη και η παναγιτσα να ειναι παντα κοντα σας. αχ διαβασα τοσα και δεν θυμαμαι. γιωτα περαστικα στον αντρα σου και καλη δυναμη σ εσενα. χρυσα, 4u, καλαμαρακι και στα υπολοιπα κοριτσια στελνω τα φιλια μου. αααα διαβασα και ενα μην. νομιζω απο αρης αννα που μ εκανε παρα μα παρα πολυ να νευριασω. αυτο το θεμα με την αρρωστια του αντρα σου και την κοροιδια απο τους συναδελφους!!!!!!!!! τι να πω?! πραγματικα εχασα τα λογια μου και θυμωσα τοσο πολυ. αυτο δειχνει τι επιπεδο εχουμε σαν ανθρωποι! αυτη ειναι λοιπον η παιδεια μας!!! δεν μπορω να πω πολλα απο τα νευρα μου ακομη και τωρα. να εισαι κοντα του κοριτσι μου οσο μπορεις. οσο και αυτο με τη δουλεια! τι να πω? ολα μαζι. καλη δυναμη. αμα μαθω κατι για την ασθενεια θα σου πω απο θεμα φυτικης θεραπειας και διατροφης. mamavasia περαστικαι για το δοντι. εμεις βρε κοριτσια αν και δεν πανε σχολειο ακομη τα παιδια απο σεπτεμβριο ημαστε ολο με ιωσεις. ελαφρια βεβαια αλλα.....

Καλησπέρα patousitsa,

να σου πω για τη δουλεια, δεν έδειξα εγω οτι στεναχωρηθηκα ιδιαιτερα και εκεινος το πηρε πιο ελαφρια.Δεν θέλω να του μεταδιδω το άγχος μου.

Ίσα ισα που του είπα καλυτερα γιατι είχα κουραστει ψυχολογικα και ηθελα λιγη ηρεμια με την οικογενεια μου,τι να του πω?

Ας εχουμε την υγεια μας και όλα θα γίνουν.

Το θεμα είναι ότι οταν πηραμε το στεγαστικο δουλευαμε και οι 2 , παιρναμε πολυ καλα λεφτα τον μηνα και ετσι ξανοιχτηκαμε.Δεν βάλαμε το κακό στο μυαλό μας, που να φανταστουμε ότι θα ερθουν τα πανω κάτω.

Μειωση στον μισθο του άντρα μου, εκλεισε η εταιρεια που δουλευα 8 χρόνια, χωρις να παρω ουτε αποζημιωση, ουτε τα δεδουλευμενα και παράλληλα αρρωστησε ο πεθερος και δεν μπορουσαν να πληρωσουν ένα ακόμα δάνειο που είχαμε παρει για αυτους, και φυσικα τα πληρωνουμε όοολα εμεις.

Βλακεια μας, έπρεπε να κρατησουμε μια πισινη...Τωρα πάει, έγινε, πληρωνε τωρα...

Αχ, τα λεω σε εσας, μην φορτιζω άλλο την κατασταση στο σπιτι.

Τα αγγελούδια μου κοιμόνται εδω και μία ωρα και έτσι βρηκα λίγο χρόνο να ασχοληθω

με την αφεντομουτσουναρα μου.

Τωρα έχω βάλει μια μάσκα , και περιμενω να δω τα θεεικα αποτελεσματα:tongue:

Έβγαλα φρυδια πριν, έκανα ένα πηλινγκ με λάδι και ζαχαρη, και αφου πλύθηκα έβαλα τη μάσκα.

Σκέφτομαι να τσακισω μια ιον αμυγδαλου , που με φωνάζει τόση ωρα από το ντουλάπι και κανω την κουφη, αλλά μαλλον θα ενδωσω.

Πατουσίτσα γούελκαμ μπάκ

Άρηςάννα πουτ δε τσοκολείτ ντάουν!

δεν ξερω τι κανω λαθος και βγενουν μικρες αφου επιλεγω 680χ480:confused

τι αλλο πρεπει να κανω?

δεν ξέρω γμτ....δεν το δουλεύω καθόλου το ιματζσακ, χρησιμοποιώ το φωτομπακετ ποιο εύκολο μου φαίνεται :rolleyes:

καλαμαρι αυτο με τα κερια ειναι μια ξυλινη σκαφη,εκει ζυμωνε ψωμι η γιαγια του καλου μου ισος και η πρω γιαγια:eek:

το στολησμο ακομα δεν τον εχω ολοκληροσει θελω να βαλω και πρασιναδα ισος και γκι;)

αυριο αν θες παμε στο ν παιδοτοπο? στειλε πμ τηλ να σε παρω:-)

Το φαντάστηκα γιατί κ η γιαγιά μου είχε μια όταν δούλευε τον ξυλόφουρνο της αλλά είπα ας μην βιαστώ, εύγε πολύ όμορφη!

Θα σε στείλω με πμ το κινητό μου αλλά δεν θα με μαλώσεις....για αύριο έχω ήδη κανονίσει καφεδάκι με τις φίλες μου {την μικρή θα την έχουν οι γονείς μου} ;) να δούμε αν είναι μέσα στο σκ αν σε βολεύει

Γύρισα από το σχολείο ρετάλι {πονούσα όλη μέρα γμτ...} έφαγα κ ξάπλωσα σαν ανάποδο γαμώτο....

ξύπνησα κ έβαλα κρέμα για την ψύξη μου κ περίμενα να με πιάσει να μπορέσω να κινηθώ σαν άνθρωπος!

Έφυγαν χαζμπαντ κ κόρη για μπαλέτο, χάζεψα λίγο με καφεδάκι κ μετά έβαλα μπρος μαγείρεμα κ έφτιαξα παστιτσάδα με μακαρόνια χοντρά, έβρασα μπρόκολο κ καλαμπόκι, κ έφτιαξα κ ένα ελαιοτυρόψωμο για σνακ. Γύρισε η μικρή κ φάγαμε αυγουλάκια με σαλάτα κ μετά μπανάκι κ νάνι

Ετοίμασα τώρα το ψωμάκι να γίνει το πρωί που θα ξυπνήσουμε

Μάζεψα πιάτα κ κακό χαμό κ έβαλα πρόγραμμα στο πλυντ. πιάτων

έβαλα κ πλυντήριο ρούχων κ πάω για μπανάκι κ νάνι

Σας καληνυχτώ

Πατουσίτσα γούελκαμ μπάκ

Άρηςάννα πουτ δε τσοκολείτ ντάουν!

δεν ξέρω γμτ....δεν το δουλεύω καθόλου το ιματζσακ, χρησιμοποιώ το φωτομπακετ ποιο εύκολο μου φαίνεται :rolleyes:

Το φαντάστηκα γιατί κ η γιαγιά μου είχε μια όταν δούλευε τον ξυλόφουρνο της αλλά είπα ας μην βιαστώ, εύγε πολύ όμορφη!

Θα σε στείλω με πμ το κινητό μου αλλά δεν θα με μαλώσεις....για αύριο έχω ήδη κανονίσει καφεδάκι με τις φίλες μου {την μικρή θα την έχουν οι γονείς μου} ;) να δούμε αν είναι μέσα στο σκ αν σε βολεύει

Γύρισα από το σχολείο ρετάλι {πονούσα όλη μέρα γμτ...} έφαγα κ ξάπλωσα σαν ανάποδο γαμώτο....

ξύπνησα κ έβαλα κρέμα για την ψύξη μου κ περίμενα να με πιάσει να μπορέσω να κινηθώ σαν άνθρωπος!

Έφυγαν χαζμπαντ κ κόρη για μπαλέτο, χάζεψα λίγο με καφεδάκι κ μετά έβαλα μπρος μαγείρεμα κ έφτιαξα παστιτσάδα με μακαρόνια χοντρά, έβρασα μπρόκολο κ καλαμπόκι, κ έφτιαξα κ ένα ελαιοτυρόψωμο για σνακ. Γύρισε η μικρή κ φάγαμε αυγουλάκια με σαλάτα κ μετά μπανάκι κ νάνι

Ετοίμασα τώρα το ψωμάκι να γίνει το πρωί που θα ξυπνήσουμε

Μάζεψα πιάτα κ κακό χαμό κ έβαλα πρόγραμμα στο πλυντ. πιάτων

έβαλα κ πλυντήριο ρούχων κ πάω για μπανάκι κ νάνι

Σας καληνυχτώ

Ελπιζω να σου πέρασε ο πόνος και να είσαι καλυτερα αυριο.

Να σου πω, τι συνταγη για ψωμι κάνεις?Ζυμώνεις συχνα?

Όσο για την σοκολατα , ιτς του λειτ ναου!:tongue:

Πάω να πεταξω και το περιτυλιγμα μην το δουν τα παιδια αυριο πρωι πρωι και μου την πουν.( μου ζητησαν το απογευμα και τους ειπα δεν ότι δεν εχω)

Αυτό ειναι που λένε να τρωει η μανα και του παιδιου να μην δινει:lol::lol:

Διαφημίσεις

ουφ! τελειωσα σιδερο!!!!!!! κατι ειναι και αυτο! βεβαια καλαμαρακι εσενα δεν μπορω να σε φτασω! ακου κανενα απλυτο?! τσου τσου! ντροπη. μπραβο αρηςαννα, πολυ καλα εκανες και περιποιηθηκες το ευατο σου! αχ αυτο με τα γλυκα και τα παιδια το κανω και εγω! ξερω ξερω! ντρεπομαι αλλα......... ααααααααα mamavasia πες μου σε παρακαλω τι εχεις πει στις κορες σου για σοκολατες κ.λ.π. ωστε αντιδρουνε και στις γιαγιαδες! μπραβο βρε κοριτσι!

Καλημέρα με αρκετό κρύο, πίνω το γαλατακι μου και τρώω κεκακια για να πάρω δύναμη για την δουλεια, δεν είχαμε συνέχεια με τις φωνές, για να δούμε.

Στρώσαμε τελικά και μένει να στολισουμε, πιστεύω αυτές τις ημέρες να γίνει γιατι εχει ο αντρας μου άδεια, χθες με το που γύρισα έκανα μια μίνι γενική στο σπίτι, έκανα μπάνιο και φάγαμε σουβλάκια μιας και δεν μπορω να τα κάνω όλα....

Ειρηνη πολυ ωραία η γωνία του μικρού με τα χριστουγεννιάτικα που του έβαλες!

Νασια και elin σας ευχαριστω για τις συμβουλές σας περί αντιμετώπισης εργοδοτών, πραγματικά καμία φορά λες καλυτερα να μην μιλήσω αλλά οταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι και αισθάνεσαι αδικία σκας και λες δεν παει αλλο.

Etoil, πολυ ωραια η διακόσμηση σου, στο imageshack, οταν κανεις upload τις φωτο σου να επιλέγεις for email and website, μετα κανεις copy το direct link και το κανεις επικόλληση στο σηματάκι με την εικόνα οταν γράφεις το κείμενο σου, έτσι κάνω εγω, βέβαια στις δικές σου φωτο εάν πατησεις πανω σε βγάζει στο imageshack και τις βλέπεις μεγαλύτερες.

Mamavasia, μόλις την φτιάξω με σφολιάτα θα σου πω.

Χρύσα, ευχομαι η επίσκεψη σας στην Αθηνα να εχει τα καλυτερα δυνατά αποτελέσματα.

Aris anna, καλα μέσω τρίτων σε ενημερώνουν οτι θα φύγεις? δεν υπάρχει περίπτωση να διαπραγματεύσεις έστω μειωμένο ωράριο? τι να πω, ευχομαι τα καλυτερα.

Mumsofia καλα λεει η patousitsa, βάλεις μας και εδω φωτο με τις κατασκευές σου, έτυχε και είδα 2-3φωτο με κατι στέφανακια που είχες φτιάξει και ήταν υπέροχα ή εαν θες στείλε μου πμ εαν έχεις σελίδα στο face.

Θέλω να γράψω και αλλά, αλλά η ώρα περνάει και πρέπει να φύγω, καλη συνέχεια να έχουμε!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα με αρκετό κρύο' date=' πίνω το γαλατακι μου και τρώω κεκακια για να πάρω δύναμη για την δουλεια, δεν είχαμε συνέχεια με τις φωνές, για να δούμε.

Στρώσαμε τελικά και μένει να στολισουμε, πιστεύω αυτές τις ημέρες να γίνει γιατι εχει ο αντρας μου άδεια, χθες με το που γύρισα έκανα μια μίνι γενική στο σπίτι, έκανα μπάνιο και φάγαμε σουβλάκια μιας και δεν μπορω να τα κάνω όλα....

Ειρηνη πολυ ωραία η γωνία του μικρού με τα χριστουγεννιάτικα που του έβαλες!

Νασια και elin σας ευχαριστω για τις συμβουλές σας περί αντιμετώπισης εργοδοτών, πραγματικά καμία φορά λες καλυτερα να μην μιλήσω αλλά οταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι και αισθάνεσαι αδικία σκας και λες δεν παει αλλο.

Etoil, πολυ ωραια η διακόσμηση σου, στο imageshack, οταν κανεις upload τις φωτο σου να επιλέγεις for email and website, μετα κανεις copy το direct link και το κανεις επικόλληση στο σηματάκι με την εικόνα οταν γράφεις το κείμενο σου, έτσι κάνω εγω, βέβαια στις δικές σου φωτο εάν πατησεις πανω σε βγάζει στο imageshack και τις βλέπεις μεγαλύτερες.

Mamavasia, μόλις την φτιάξω με σφολιάτα θα σου πω.

Χρύσα, ευχομαι η επίσκεψη σας στην Αθηνα να εχει τα καλυτερα δυνατά αποτελέσματα.

Aris anna, καλα μέσω τρίτων σε ενημερώνουν οτι θα φύγεις? δεν υπάρχει περίπτωση να διαπραγματεύσεις έστω μειωμένο ωράριο? τι να πω, ευχομαι τα καλυτερα.

Mumsofia καλα λεει η patousitsa, βάλεις μας και εδω φωτο με τις κατασκευές σου, έτυχε και είδα 2-3φωτο με κατι στέφανακια που είχες φτιάξει και ήταν υπέροχα ή εαν θες στείλε μου πμ εαν έχεις σελίδα στο face.

Θέλω να γράψω και αλλά, αλλά η ώρα περνάει και πρέπει να φύγω, καλη συνέχεια να έχουμε!!![/quote']

Καλημέρα Lilas mom ,

καλή δουλειά εύχομαι, με ησυχια και ηρεμία.

Και που σαι, κανε και λιγο την κουφη, τη στραβη, γιατι θα σαλταρεις!

Θα μου πεις, ε, δεν γινεται παντα, το ξερω.

Ναι, μέσω του πεθερου μου, μου είπε ότι την Δευτερα θα με πληρωσει και εχετε γεια.

Αλλά να σου πω κάτι?Στην αρχη πανικοβληθηκα, τωρα το πηρα πιο ψυχραιμα.

Καλη συνέχεια!

καλημερα! εχω σηκωθει απο τις 6 μαζι με το μικρο ξενυχτακι κ ηδη νυσταζω κ ποναει το κεφαλι μου (πωπω ρε παιδι μου ολο γκρινια ειμαι, ελεος!)

απο το πρωι εκανα:

μαγειρεψα κουνουπιδι κοκκινιστο (για τον αντρα μου, εγω δεν το τρωω, εχω φασολαδα απο εχτες)

επλυνα την χυτρα κ διαφορα αλλα τζατζαλα στον νεροχυτη

επλυνα φρουτα κ λαχανικα απο την λαικη που πηγα το σαββατο (ναι τωρα καταφερα να τα πλυνω...)

εκανα μια μινι εκκαθαριση στο ψυγειο κ το ψιλοκαθαρισα

εβρασα αυγα

εκανα παγκους κ εστιες

τωρα παω να ξυπνησω τον αντρα μου γιατι πρεπει να κατεβω νωρις στο γραφειο.

εχτες:

σηκωθηκα παλι νωρις κ εφτιαξα φασολαδα (εγινε τελεια)

μαζεψα νεροχυτη

εστρωσα κρεβατια

εκανα ενα συμμαζεμα κ κατεβηκα στο γραφειο

εκανα κ καποιες εξωτερικες δουλειες σε τραπεζες κ γυρισα σπιτι

ταισα την μικρη

βουρτσισα τα χαλακια τα σηκωσα κ σκουπισα (εχει γεμισει το σπιτι γυψο απο το ποδι του αντρα μου, παντου γυψους βρισκω...)

αδειασα το πλυντηριο πιατων

εστρωσα κ φαγαμε

μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

κατσαμε λιγο με την μικρη κ παιξαμε

πηγα σε μια δουλιτσα κ μετα σουπερ μαρκετ (με την μικρη μαζι εννοειται!!!)

γυρισα κ ανεβασα μονο τα του ψυγειου, τα υπολοιπα ειναι ακομα μεσα στο αμαξι.

μετα παλι τα βραδυνα κ επιτελους υπνο.

η κορη μου παλι δεν ηταν βρεμενη, της αλλαξα τυχαια το βραδυνο, ηπιε γαλα αντι για γιαουρτι με μελι κ μπισκοτα κ ισως αυτο ηταν που την διψαγε πολυ. κ τωρα πινει νερο αλλα 1 μπιμπερο οχι 4! κατα την διαρκεια της νυχτας ολα αυτα, απο τις 9 που θα φαει μεχρι τις 10 που θα κοιμηθει πινει αλλο 1 τουλαχιστον. κ ολη μερα βεβαια πολυ νερο.....

για να δουμε, ελπιζω να εβγαλα ακρη.... (σας ευχαριστω παρα πολυ για τον ενδιαφερον σας!:D)

ζητω συγνωμη που δεν σχολιαζω, σας διαβαζω κ σας σκεφτομαι αλλα αδυνατω να σχολιασω.... εχω παρα πολλα στο κεφαλι μου κ ηδη αρχιζει να με παιρνει απο κατω. σας φιλω, να εχετε μια ομορφη μερα!!!

ουφ! τελειωσα σιδερο!!!!!!! κατι ειναι και αυτο! βεβαια καλαμαρακι εσενα δεν μπορω να σε φτασω! ακου κανενα απλυτο?! τσου τσου! ντροπη. μπραβο αρηςαννα, πολυ καλα εκανες και περιποιηθηκες το ευατο σου! αχ αυτο με τα γλυκα και τα παιδια το κανω και εγω! ξερω ξερω! ντρεπομαι αλλα......... ααααααααα mamavasia πες μου σε παρακαλω τι εχεις πει στις κορες σου για σοκολατες κ.λ.π. ωστε αντιδρουνε και στις γιαγιαδες! μπραβο βρε κοριτσι!

Τελειωσες το σιδερο τέτοια ώρα?

Αχ, εγω με τιποτα δεν μπορω να ξενυχτησω,στις 10.00 το ενα ματι κοιταει πορτα και το άλλο παραθυρο.

Μπράβο σου που αντεχεις!

Καλημερα!

Διαφημίσεις

καλημερα! εχω σηκωθει απο τις 6 μαζι με το μικρο ξενυχτακι κ ηδη νυσταζω κ ποναει το κεφαλι μου (πωπω ρε παιδι μου ολο γκρινια ειμαι, ελεος!)

απο το πρωι εκανα:

μαγειρεψα κουνουπιδι κοκκινιστο (για τον αντρα μου, εγω δεν το τρωω, εχω φασολαδα απο εχτες)

επλυνα την χυτρα κ διαφορα αλλα τζατζαλα στον νεροχυτη

επλυνα φρουτα κ λαχανικα απο την λαικη που πηγα το σαββατο (ναι τωρα καταφερα να τα πλυνω...)

εκανα μια μινι εκκαθαριση στο ψυγειο κ το ψιλοκαθαρισα

εβρασα αυγα

εκανα παγκους κ εστιες

τωρα παω να ξυπνησω τον αντρα μου γιατι πρεπει να κατεβω νωρις στο γραφειο.

εχτες:

σηκωθηκα παλι νωρις κ εφτιαξα φασολαδα (εγινε τελεια)

μαζεψα νεροχυτη

εστρωσα κρεβατια

εκανα ενα συμμαζεμα κ κατεβηκα στο γραφειο

εκανα κ καποιες εξωτερικες δουλειες σε τραπεζες κ γυρισα σπιτι

ταισα την μικρη

βουρτσισα τα χαλακια τα σηκωσα κ σκουπισα (εχει γεμισει το σπιτι γυψο απο το ποδι του αντρα μου, παντου γυψους βρισκω...)

αδειασα το πλυντηριο πιατων

εστρωσα κ φαγαμε

μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

κατσαμε λιγο με την μικρη κ παιξαμε

πηγα σε μια δουλιτσα κ μετα σουπερ μαρκετ (με την μικρη μαζι εννοειται!!!)

γυρισα κ ανεβασα μονο τα του ψυγειου, τα υπολοιπα ειναι ακομα μεσα στο αμαξι.

μετα παλι τα βραδυνα κ επιτελους υπνο.

η κορη μου παλι δεν ηταν βρεμενη, της αλλαξα τυχαια το βραδυνο, ηπιε γαλα αντι για γιαουρτι με μελι κ μπισκοτα κ ισως αυτο ηταν που την διψαγε πολυ. κ τωρα πινει νερο αλλα 1 μπιμπερο οχι 4! κατα την διαρκεια της νυχτας ολα αυτα, απο τις 9 που θα φαει μεχρι τις 10 που θα κοιμηθει πινει αλλο 1 τουλαχιστον. κ ολη μερα βεβαια πολυ νερο.....

για να δουμε, ελπιζω να εβγαλα ακρη.... (σας ευχαριστω παρα πολυ για τον ενδιαφερον σας!:D)

ζητω συγνωμη που δεν σχολιαζω, σας διαβαζω κ σας σκεφτομαι αλλα αδυνατω να σχολιασω.... εχω παρα πολλα στο κεφαλι μου κ ηδη αρχιζει να με παιρνει απο κατω. σας φιλω, να εχετε μια ομορφη μερα!!!

Καλημερα Yotou,

πονοκεφαλιασμένη ξύπνησες?Πάλι καλά που ξύπνησε στεγνη η κορούλα σου, λες να ξεμπερδεψες?Μακάρι!

Μη σε παιρνει απο κάτω ρε κορίτσι, σκέψου κάτι θετικο, και χαμογέλασε μέσα σου με όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει και θα αισθανθείς αμέσως λίγο καλύτερα!

Κανε το, το κάνω κι εγω!

Καλή συνέχεια κουκλα!

Kαλημερα κορίτσια...Πως ειστε?

Γιωτα μαλλον από συνηθεια το θελει το νερο ,δεν μπορει να διψαει μες τη νυχτα για 4 μπιμπερο.Το εχεις πει στη γιατρο?

Καποια στιγμη ο παιδιατρος μας ειχε στειλει για γενικες ουρων λογω του πολύ νερου που επινε ο μικρος.Συζητησε το λίγο μαζι της.

Πατουσίτσα καλωσηρθες και πάλι!

Αρισαννα ,ελπίζω ολα να εχουν την καλύτερη δυνατη εκβαση...

Λιλαςμομ,σε ευχαριστω.Καλά στολίσματα!

Μαρια ,η γωνια στο τζακι ειναι τοσο ομορφη...

Σημερα και εγω ξυπνησα με πονοκεφαλο,αλλα ελπίζω να καλυτερευσει μες την ημερα.Εφτιαξα πρωινα και λοιπά και πήγα το πιτσιρικι μου στη σταση.Εστρωσα κρεβατια ,εβαλα ενα πλυντηριο,κουβαλησα ξυλα και εφτιαξα καφεδακι.Ξεκιναω σιδερο ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερίζω όλες τις όμορφες.

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εμάς, γιατι το προσωπο του άντρα μου, αρχίζει και καθαρίζει και ήρθε το πρωι στο σπίτι με ενα χαμόγελο της κολγκειτ.Με ξύπνησε στις 6.15 να τον δω, αχ τι χαρα είχε ο καλός μου!!!

Εννοείται πεταχτηκα, τον φίλησα, και καθίσαμε μαζί τα δυο μας στην κουζίνα, για κανα τέταρτο, γιατι ξύονησαν τα ταλιμπανακια.

Επιτέλους, χαμογέλασε το χείλι του, είχε να γελάσει 10 μέρες, το καταλαβαινετε

?οϋτε καν έτρωγε, σήμερα το πρωι τσακισε 2 τοστ και 2 αυγα βραστα!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη, ελπίζω μόνο να κρατήσει το αποτέλεσμα και να μην υποτροπιάσει μετά την θεραπεία.Εχω μεγάλη αγωνία.Βέβαια στο σώμα είναι γεμάτος, αλλά τουλάχιστον στο πρόσωπο είδαμε διαφορά.

Σας φιλώ κοριτσάρες μου, καλή σας συνέχεια!

Kαλημερα κορίτσια...Πως ειστε?

Γιωτα μαλλον από συνηθεια το θελει το νερο ,δεν μπορει να διψαει μες τη νυχτα για 4 μπιμπερο.Το εχεις πει στη γιατρο?

Καποια στιγμη ο παιδιατρος μας ειχε στειλει για γενικες ουρων λογω του πολύ νερου που επινε ο μικρος.Συζητησε το λίγο μαζι της.

Πατουσίτσα καλωσηρθες και πάλι!

Αρισαννα ,ελπίζω ολα να εχουν την καλύτερη δυνατη εκβαση...

Λιλαςμομ,σε ευχαριστω.Καλά στολίσματα!

Μαρια ,η γωνια στο τζακι ειναι τοσο ομορφη...

Σημερα και εγω ξυπνησα με πονοκεφαλο,αλλα ελπίζω να καλυτερευσει μες την ημερα.Εφτιαξα πρωινα και λοιπά και πήγα το πιτσιρικι μου στη σταση.Εστρωσα κρεβατια ,εβαλα ενα πλυντηριο,κουβαλησα ξυλα και εφτιαξα καφεδακι.Ξεκιναω σιδερο ...

Καλημέρα Χρύσα,

γιατί να ξεκινήσεις σιδερο αδου έχεις πονοκεφαλο?

Κάτσε να ηρεμήσεις λίγο και το κανεις αργοτερα.Αφου ανεβασες και ξυλα , αναψε το κιολας, να χαλαρωσεις και κανεις σε λιγο τις δουλειες.

Η θα σε πάρει ο ύπνος???:tongue:

Καλη συνεχεια, ότι και αν κάνεις!Φιλια!

Καλημέρα Χρύσα,

γιατί να ξεκινήσεις σιδερο αδου έχεις πονοκεφαλο?

Κάτσε να ηρεμήσεις λίγο και το κανεις αργοτερα.Αφου ανεβασες και ξυλα , αναψε το κιολας, να χαλαρωσεις και κανεις σε λιγο τις δουλειες.

Η θα σε πάρει ο ύπνος???:tongue:

Καλη συνεχεια, ότι και αν κάνεις!Φιλια!

Το τζακι μου θα το αναψω αλλα πρεπει σημερα να σιδερωσω μετα από πολλες αναβολες ,γιατι θα πρεπει το απόγευμα να ετοιμασω τα ρουχα μας και δεν θα εχουμε τιποτα να φορεσουμε...και οταν με το καλό επιστρεψουμε θα γινεται ο χαμός!

Πολύ πολύ χαρηκα για το συζυγο,ακομη ακι η αλλαγη στη διαθεση του βοηθαει στη βελτιωση,μπραβο!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...