Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χαχαχαχ Κική....!!! Δεν το είχα σκεφτεί :tongue: :tongue: :tongue:

Νάσια φαίνεται υπέροχα το μέρος!!!

Εμένα τα παιδιά κοιμούνται επειδή η μεγάλη ένιωθε πολύ κουρασμένη...και τώρα πάμε για διάβασμα!!! Για να δω πως θα κυλίσει το πράγμα...ελπίζω να μην αρρωστήσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμάρι πως την βάζεις την χλωρίνη στο πλυντήριο ρούχων;

Μια κούπα μεγάλη στη θέση του απορρυπαντικού κ στο 90αρι πρόγραμμα ;)

!

Καλαμάρι έχει δέντρο 90 cm στα πράκτικερ 5 Ευρώ νομίζω έχει!Έχει και ωραία στολίδια και σχετικά φτηνά

Σε ευχαριστώ πάαααααααρα πολύ, κ αφού πήγε κ η Κική κ το βρήκε θα πάω αύριο οπωσδήποτε!! Στολίδια έχω πάρα πολλά από το δικό μας δέντρο :D

**Kαι μόλις το είδα στον χριστουγεννιάτικο κατάλογό τους!!**

Ιρένε μπράβο για την εκδρομούλα σας που περάσατε ωραία!

Μαρία αστέρι του βορρά πολύ ωραίο το σπίτι σου με τους στολισμούς σου κ οι χθεσινές κ οι σημερινές φώτο! Ειδικά εκείνη με τα κεριά, τι είναι το ξύλο αυτό σαν γούρνα μοιάζει. Και του χρόνου!

{εμείς πότε θα βρεθούμε? Είχαμε πει να μιλήσουμε εεεε?}

μαζευτηκα κι εγω

ειχα να ανταυγιασω ενα κοριτσι και να χτενισω μια πολα υποσχομενη λαμρη δηκαστηνα( με το καλο το κοριτσι)

το αγορι μου σημερα ηθελε πιτσα και πηρε ντεληβερι (βαρεθηκα να κανω:mrgreen:)

4υ ωραια ιδεα για δωρακια στολιδακια

καθε χρονο κανω καλαθακι με διαφορα καλουδια μπισκοτακια κλπ και παμε στη νονα μας και σε 2-3 κολητους φιλους φετος θα βαλω κι απο ενα στολιδακι:wink:

ρε Γιωτακι δηλαδη τη σκαλα τωρα που εχεις τοσα πολα δεν μπορει κανεις αλλος να την κανει? ελεος δηλαδη:rolleyes:

μανα που εισαι?με κολησες και χρηστουγγενιαστηκα κι εγω:lol::lol:

ωραια στολησματα βλεπω στο σπιτακι σου:-)

αυτα .....

καληνυστα που λεει κι ο γιος μου :tongue::tongue:

ΥΣ οι φωτο μου γιατι ειναι τοσο μικρες?

Μπράβο το αγόρι που κ που ένα ντελίβερι δεν φέρνει την καταστροφή.

Πολύ όμορφα όλα!

Οι φώτο βγαίνουν μικρές γιατί επιλέγεις {καταλάθος ή είναι στο ντιφολτ } μικρή ανάλυση πρέπει να την έχεις στο 640χ480 ;)

Καλημέρα!!!

Εχτές έμαθα πληροφορίες για το Σώμα Ελλήνων Οδηγών που έχουμε εδώ στην περιοχή και μου είπαν να τις πάω το Σάββατο τις κόρες για να δουν....έχετε εμπειρία καμία απο εσάς???? Νομίζω ότι είναι ωραία και απο φώτο που είδα αξίζει.....30 ευρώ τον χρόνο είναι και όποτε θες αγοράζεις κάτι άλλο (στολή κλπ) λόγω κρίσης.

Ήμουν Λυκόπουλο μικρή, περνούσα πολύ ωραία, κάναμε ωραίες εκδρομές, μαθαίναμε πολλά περί περιβάλλοντος, άμιλλας συνεργασίας επιβίωσης, μετά έγινα κ οδηγός για ένα φεγγάρι στα 18 μου κ ήταν ωραία. Ε μετά ....με κέρδισαν τα μπαράκια χαχαχ

Εγώ έχω σκοπό του χρόνου να την πάω τη δικιά μου να δοκιμάσει, αν της αρέσει έχει καλώς αν δεν πάλι έχει καλώς.

Και κατασκήνωση πήγα στην πέμπτη κ στην έκτη δημοτικού κ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά μικρότερη δεν θα έστελνα την κόρη μου ;)

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εδώ στην Θεσσαλονίκη το κρύο σήμερα είναι απίστευτο.

Εγώ αυτή την εβδομάδα θα μείνω στα τελείως βασικά αφού είμαι μόνη μου, ίσως σήμερα να φτιάξουμε πάλι μπισκοτάκια με τον μεγάλο γιατί μου το ζητάει πολύ.

Θέλαμε να βάλουμε και τα έξω φωτάκια μας το Σαβατοκύριακο αλλά οι 3 από τις 4 σειρές είναι χαλασμένες, τώρα αυτό πως γίνεται αφού πέρσι που τις μαζέψαμε δουλεύανε.

Μπιλάκι και Καλαμαράκι που είχατε επέτοιο (όχι αναμεταξύ σας φυσικά) να ζήσετε μαζί και ευτυχισμένοι πολλά πολλά πολλά χρόνια

Τα γράφω λίγο μπερδεμένα αλλά τρέχω και δεν φτάνω, τέλος χρόνου πάντα έχω πολύ περισσότερη δουλειά.

Όντως σήμερα είχαμε πολύ κρύο να πάρει στους 10 βαθμούς ήμασταν

Σε ευχαριστώ πολύ κ εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Μπιλάκο χρόνια σας πολλά ;) Πάντα δυνατοί ενωμένοι κ χαρούμενοι να χαίρεστε το αγόρι σας!

Έλα βρε Κική, μα να αφήσω τη μανούλα μου να πλύνει τα άπλυτα πιάτα από το γεύμα στο σπίτι μου με δικό της φαγητό?!?!?!ΠΟΤΕ!!!

Απλά της επέτρεψα να τα ξεπλύνει και να τα βάλει κατευθείαν στο πλυντήριο-χαχαχχχ :-D8):-D8)

χαχααχα πολύ μου άρεσε κ το χθεσινό σου μήνυμα χε χε χε καλά κάνεις!!!

Ειρήνη πολύ ωραίος ο στολισμός μέχρι στιγμής κ τα κουτάκια σου κ το δωμάτιο του μικρού

Χμ...κοκκινόρουχα...ετοιμάζεσαι βλέπω για το έλκηθρο εεεε?

Όταν θέλεις ν' αγιάσεις και δεν μπορείς.!!! Μόλις με κεράσανε ένα κομμάτι κέικ με σοκολάτα (σαν το δικό σου Ειρήνη). Φταίω εγώ τώρα να το φάω;;

Πότε θα χάσω κιλά ωαίο;;;:P:tongue::tongue:

Έλα μωρέ τι ψυχή έχει ένα τόοοοοσο δα κομματάκι??

Ρενάτα τι είναι αυτά που λές???? χαχαχα πέρσυ είχες κλέψει τις εντυπώσεις με το υπέροχο σπίτι και με τον αυτοσχέδιο φανταστικό στολισμό με την σκάλα.....για ξεκίνα λοιπόν να μας δείχνεις φώτο!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Θα συμφωνήσω λέξη προς λέξη! Πέρσι ήταν πολύ ωραία τα στολίσματα σου Ρενάτα κ ιδιαίτερα!

Δομνίνα μου σε νιώθω περαστικά σου!

Και εγώ από προχθές είμαι με ψύξη κ δεξιά κ αριστερά σαν το λύκο πάω, ξεκίνησε λίγο κ δεν έδωσα σημασία αλλά σήμερα....ήμουν χάλια όταν ξύπνησα!

Σήμερα πήρα κ αλοιφή Μουσκοριλ είναι καλύτερη λέει κ απο βολταρέν κ από έμπλαστρα θα δούμε αλλά πονάω πολύ ούτε να κουνηθώ μπορώ

3waa.jpg

ετοιμασα τη γωνια μου εκανα καπουτσινο στην νεα μου καπουτσινιερα :tongue:

και θα σας διαβασω;)

Πολύ όμορφα, κ εγώ μόλις τους έδιωξα μπαλέτο κ απολαμβάνω την ησυχία μου χε χε :cool:

Δεν σας εχω ξεχασει. Σας σκεφτομαι πολυ αλλα ακομα δεν ειμαι καλα σωματικα. Ιδιως απο το απογευμα και μετα εχω τρελλη αναγουλα.

Σας φιλω πολυ πολυ και τα μικρακια σας!!!!

Στα σουπερ γρηγορα νεα, ο καλος μου μου εκανε προταση γαμου με ενα υπεροχο δαχτυλιδι, το ειπαμε στους γονεις μου, με ζητησε απο τους γιους μου και το διαζυγιο μου βγαινει λιαν συντομως. Αυριο εχω γιατρο γιατι εχω φρικαρει λιγο (χωρις λογο εμφανη). Πλησιαζω τις 20 εβδομαδες, τοτε που αρχισε να δυσφορει ο Γιαννης μου μεσα στην κοιλια μου. Οκ ισως να εχω λογο τελικα... και ετσι για ψυχολογικους λογους αυριο εχω εναν υπερηχο..

Μουτς!!!!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Μια κούπα μεγάλη στη θέση του απορρυπαντικού κ στο 90αρι πρόγραμμα ;)

Σε ευχαριστώ πάαααααααρα πολύ, κ αφού πήγε κ η Κική κ το βρήκε θα πάω αύριο οπωσδήποτε!! Στολίδια έχω πάρα πολλά από το δικό μας δέντρο :D

**Kαι μόλις το είδα στον χριστουγεννιάτικο κατάλογό τους!!**

Ιρένε μπράβο για την εκδρομούλα σας που περάσατε ωραία!

Μαρία αστέρι του βορρά πολύ ωραίο το σπίτι σου με τους στολισμούς σου κ οι χθεσινές κ οι σημερινές φώτο! Ειδικά εκείνη με τα κεριά, τι είναι το ξύλο αυτό σαν γούρνα μοιάζει. Και του χρόνου!

{εμείς πότε θα βρεθούμε? Είχαμε πει να μιλήσουμε εεεε?}

Μπράβο το αγόρι που κ που ένα ντελίβερι δεν φέρνει την καταστροφή.

Πολύ όμορφα όλα!

Οι φώτο βγαίνουν μικρές γιατί επιλέγεις {καταλάθος ή είναι στο ντιφολτ } μικρή ανάλυση πρέπει να την έχεις στο 640χ480 ;)

Ήμουν Λυκόπουλο μικρή, περνούσα πολύ ωραία, κάναμε ωραίες εκδρομές, μαθαίναμε πολλά περί περιβάλλοντος, άμιλλας συνεργασίας επιβίωσης, μετά έγινα κ οδηγός για ένα φεγγάρι στα 18 μου κ ήταν ωραία. Ε μετά ....με κέρδισαν τα μπαράκια χαχαχ

Εγώ έχω σκοπό του χρόνου να την πάω τη δικιά μου να δοκιμάσει, αν της αρέσει έχει καλώς αν δεν πάλι έχει καλώς.

Και κατασκήνωση πήγα στην πέμπτη κ στην έκτη δημοτικού κ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά μικρότερη δεν θα έστελνα την κόρη μου ;)

Όντως σήμερα είχαμε πολύ κρύο να πάρει στους 10 βαθμούς ήμασταν

Σε ευχαριστώ πολύ κ εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Μπιλάκο χρόνια σας πολλά ;) Πάντα δυνατοί ενωμένοι κ χαρούμενοι να χαίρεστε το αγόρι σας!

χαχααχα πολύ μου άρεσε κ το χθεσινό σου μήνυμα χε χε χε καλά κάνεις!!!

Ειρήνη πολύ ωραίος ο στολισμός μέχρι στιγμής κ τα κουτάκια σου κ το δωμάτιο του μικρού

Χμ...κοκκινόρουχα...ετοιμάζεσαι βλέπω για το έλκηθρο εεεε?

Έλα μωρέ τι ψυχή έχει ένα τόοοοοσο δα κομματάκι??

Θα συμφωνήσω λέξη προς λέξη! Πέρσι ήταν πολύ ωραία τα στολίσματα σου Ρενάτα κ ιδιαίτερα!

Δομνίνα μου σε νιώθω περαστικά σου!

Και εγώ από προχθές είμαι με ψύξη κ δεξιά κ αριστερά σαν το λύκο πάω, ξεκίνησε λίγο κ δεν έδωσα σημασία αλλά σήμερα....ήμουν χάλια όταν ξύπνησα!

Σήμερα πήρα κ αλοιφή Μουσκοριλ είναι καλύτερη λέει κ απο βολταρέν κ από έμπλαστρα θα δούμε αλλά πονάω πολύ ούτε να κουνηθώ μπορώ

Πολύ όμορφα, κ εγώ μόλις τους έδιωξα μπαλέτο κ απολαμβάνω την ησυχία μου χε χε :cool:

δεν ξερω τι κανω λαθος και βγενουν μικρες αφου επιλεγω 680χ480:confused

τι αλλο πρεπει να κανω?

Δεν σας εχω ξεχασει. Σας σκεφτομαι πολυ αλλα ακομα δεν ειμαι καλα σωματικα. Ιδιως απο το απογευμα και μετα εχω τρελλη αναγουλα.

Σας φιλω πολυ πολυ και τα μικρακια σας!!!!

Στα σουπερ γρηγορα νεα, ο καλος μου μου εκανε προταση γαμου με ενα υπεροχο δαχτυλιδι, το ειπαμε στους γονεις μου, με ζητησε απο τους γιους μου και το διαζυγιο μου βγαινει λιαν συντομως. Αυριο εχω γιατρο γιατι εχω φρικαρει λιγο (χωρις λογο εμφανη). Πλησιαζω τις 20 εβδομαδες, τοτε που αρχισε να δυσφορει ο Γιαννης μου μεσα στην κοιλια μου. Οκ ισως να εχω λογο τελικα... και ετσι για ψυχολογικους λογους αυριο εχω εναν υπερηχο..

Μουτς!!!!

Υπεροχα νεα:P

οι γιοι σε δινουν?:tongue:

καλαμαρι αυτο με τα κερια ειναι μια ξυλινη σκαφη,εκει ζυμωνε ψωμι η γιαγια του καλου μου ισος και η πρω γιαγια:eek:

το στολησμο ακομα δεν τον εχω ολοκληροσει θελω να βαλω και πρασιναδα ισος και γκι;)

αυριο αν θες παμε στο ν παιδοτοπο? στειλε πμ τηλ να σε παρω:-)

Διαφημίσεις

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aris17anna14

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

Καλησπέρα! Εχω κάποιες συμβουλές κ ελπίζω να βοηθήσω! Η μητέρα μου έχει ψωριαση όπως επίσης κ ένας πολύ καλός φίλος! Βοηθάει παρά πολύ ο ήλιος αλλά λόγω χειμώνα μπορεί να κάνει solarium. Επίσης η όμοιο παθητική! Την μητέρα μου την βοήθησε πολύ μια κρέμα που έφτιαχνε ο φαρμακοποιός, αν μπορέσω θα βρω τα συστατικά! Είναι κάτι το οποίο δεν φεύγει αλλά υπάρχουν τρόποι να παραμένει σε ύφεση! Κ κυρίως όχι άγχος!

Η ζωή είναι όμορφη...

:D

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Μολις ξαπλωσα αγκαλια με το λαπτοπ και σας διαβαζω!Σημερα απο δουλειες δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο μιας και το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση,μονο μαγειρεμα,πιατα και τα καθημερινα.Ολο το πρωι ημουν εξω με τον μικρο μου,βολτουλες,το μεσημερι υπνακο,και το απογευμα παιχνιδι συνοδευμενο απο χριστουγεννιατικα τραγουδια!

Etoil τι ομορφη γωνια με το τζακι!Ζηλευω!!!

Νασια πολυ ομορφο μερος!

Ρενατα καλα σου λενε τα κοριτσια!Περισυ(και οχι μονο) οι φωτο σου ηταν τελειες!

Ειρηνη μου πολυ ομορφος ο στολισμος στο δωματιου του μικρου!

Τινα επιτελους ολα περνουν το δρομο τους!Μην εχεις αγχος για τον υπερηχο ολα καλα πανε!Τι γλυκα που σε ζητησε απο τα αγορια σου!

Κικη μου με γεια το δεντρακι σας!Με το καλο να το στολισετε!

4uδακι μπραβο για την διακριση!

ΑριςΑννα ασχημο αυτο με την δουλεια...Μην στεναχωριεσαι....θα τα καταφερετε!

Δεν θυμαμαι αλλα :rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.Εχτές αφού γύρισα από το σχολείο καθάρισα το σπιτάκι μου και μετά ασχολήθηκα με το βάψιμο των πήλινων διακοσμητικών.Τα έχω σχεδόν τελειώσει απλά μου έλειπε το χρυσό για να τα ολοκληρώσω.Σήμερα το απόγευμα θα πάω να το πάρω έτσι ώστε αύριο να τελειώσουν τα βαψίματα και να τα περάσω μόνο με λούστρο.Και μετά κορδελίτσες.Εχτές το απόγευμα πήγαμε στον ξάδερφό μου που γιόρταζε η κοπελιά του φάγαμε πάλι του σκασμού.

Σήμερα μιας και δεν είχαν σχολείο τα παιδιά και ο άντρας μου είχε αργία το εκμεταλευτήκαμε και πήγαμε στην Μονή Σαγματά στο Υπατο κοντά στην Θήβα.Το είχε τάξει ο άντρας μου όταν έμαθε για την μαμά του γιατί εκεί έχουν λείψανα του Οσίου Λουκά του Ιατρού που βοηθάει σε αρρώστους με καρκίνο.Παιδιά μου δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ωραία που ήταν.Η απόλυτη ηρεμία,το μόνο που άκουγες ήταν το θρόισμα των φύλλων και τα πουλάκια.Υπέροχα γεμίσαμε μπαταρίες,πήραμε την ευλογία του Αγίου και επιστρέψαμε στην βάση μας.Για φαγητό είχαμε πάρει τοστάκια και τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια και κάτσαμε έξω από την μονή που είχε τραπεζάκια και φάγαμε.Τα παιδιά έπαιξαν,έτρεξαν και γενικώς γεμίσαμε τα πνευμόνια μας καθαρό αέρα.

Σε λίγο θα πάω τον μεγάλο αγγλικά και μετα φυσιοθεραπεία αντε να περάσουν οι μέρες γιατί βαρέθηκα κάθε απόγευμα.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο.

Καλησπέρα Νάσια, πηγαινα στον Σαγματα κάθε χρόνο, αλλά τωρα εχω να παω 5 χρόνια.Είναι το καλυτερο μοναστηρι απόόσα εχω πάει (οχι και πολλα βεβαια).

Ο πατερ Νεκταριος είναι καταπληκτικός άνθρωπος, δεν ξερω αν τον συναντησατε.

Ευχομαι να ξαναπαμε συντομα.Γαληνευεις εκει πανω.

Έγιναν ωραια τα διακοσμητικα σου?

τσα!!!!!!! να μαι και εγω βρε κοριτσια. ολο χανομαι αλλα πλεον νομιζω δεν προλαβαινω τιποτα! μη με ρωτατε γιατι?! πραγματικα δεν ξερω! αφηστε που αμα ανοιξω υπολογιστη υπαρχουν αλλα 2 ζευγαρια χερια μαζι με τα δικα μου που παλευουνε ποιος θα κανει τι?!!!!!! οσο για το σπιτι! αχ. δεν μπορω να πω πως ειναι πλεον το μερος που με κανει και ηρεμω! ενα κανω δεκα "χαλανε"!!!!!!! οσο μπορεσα κοριτσια σας διαβασα. ειρηνακι μου τι να πρωτοπω. για το φιογκακι? για εσενα και τη λιποθυμια σου? για το μπαμπακα σου?! αμαν βρε κοριτσι. βλεπω πως τωρα ολα καλυτερα. δοξα τω θεο. περαστικα και αγυριστα. μπιλακο μου θελω να σου πω αυτο που ηδη ξερεις! εχεις μια καταπληκτικη, υπεροχη μαμα και ειμαι σιγουρη πως εισαι στα βηματα της, σας ευχομαι καλη δυναμη και η παναγιτσα να ειναι παντα κοντα σας. αχ διαβασα τοσα και δεν θυμαμαι. γιωτα περαστικα στον αντρα σου και καλη δυναμη σ εσενα. χρυσα, 4u, καλαμαρακι και στα υπολοιπα κοριτσια στελνω τα φιλια μου. αααα διαβασα και ενα μην. νομιζω απο αρης αννα που μ εκανε παρα μα παρα πολυ να νευριασω. αυτο το θεμα με την αρρωστια του αντρα σου και την κοροιδια απο τους συναδελφους!!!!!!!!! τι να πω?! πραγματικα εχασα τα λογια μου και θυμωσα τοσο πολυ. αυτο δειχνει τι επιπεδο εχουμε σαν ανθρωποι! αυτη ειναι λοιπον η παιδεια μας!!! δεν μπορω να πω πολλα απο τα νευρα μου ακομη και τωρα. να εισαι κοντα του κοριτσι μου οσο μπορεις. οσο και αυτο με τη δουλεια! τι να πω? ολα μαζι. καλη δυναμη. αμα μαθω κατι για την ασθενεια θα σου πω απο θεμα φυτικης θεραπειας και διατροφης. mamavasia περαστικαι για το δοντι. εμεις βρε κοριτσια αν και δεν πανε σχολειο ακομη τα παιδια απο σεπτεμβριο ημαστε ολο με ιωσεις. ελαφρια βεβαια αλλα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...