Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υ.Γ. 4Uδάκι μου, αν μπορείς, ματάκια μου, μίκρυνε λιγάκι την φωτογραφία που πόσταρες γιατί έχει κάνει μαντάρα τις σελίδες και στην απάντηση αλλά και όταν θέλεις να διαβάσεις τα μηνύματα που ποστάρατε. Ευχαριστώ, καρδούλα μου.

:cool:

και μόλις παρέλαβα το πιστοποιητικό παρακολούθησης του ονλαιν μαθήματος με διάκριση παρακαλώ! :)

και εφαγα την ημέρα μου εφορία .... Προέκυψε κληρονομικό χρέος κάποιον χιλ. ευρώ! και να ήταν μόνο αυτό ....Παναγία μου με βλέπω στην ταράτσα να χορεύω Σουλιώτικο.......

Κοριτσάκια μου.

Εφυγα για το σχολείο με ήλιο.. έφτασα με βαριά συννεφιά και επέστρεψα με το φιογκάκι, με τρελή βροχή! :rolleyes: Μια ανωμαλία.. τη σέρνει ο καιρός. Δεν μπορώ να πω! :tongue:

Ετοίμασα πένες και κόκκινη σαλτσούλα με βασιλικό και σκορδάκι, φάγαμε, μάζεψα αλλά δεν έπλυνα τα 2 πιατάκια, μάζεψα κάποια λίγα που είχαν στεγνώσει από την απλώστρα και τώρα... έβαλα μοσχομυριστό φανελάκι και.. ξάπλωσα!!!! Αύριο δεν έχει σχολείο το φιογκάκι και μου δήλωσε πως θέλει να δει τα μεσημεριανά παιδικά που δείχνει στην τηλεόραση και αυτός τα χάνει, επειδή είναι ώρα διαβάσματος. Οπότε του έκανα το χατήρι! ;)

Πήρα το και laptop αγκαλίτσα και σας γράφω.. αχ.. χλίδες ζω! Μεγάλες στιγμές! :lol::lol::lol:

Ειρηνάκι μου πολύ ωραία!

Λατρεύω χιονανθρωπάκια!!!

Ευχαριστώ Ρηνάκι!

Δεν του αφήνεις κανένα σημείωμα να αφήσει και τα 150 εκτός από τα δώρα;

χαχαχαχαχα!! :lol::lol:

ΣΩΣΤΗ!!!

Στο σπίτι δεν έχουμε τζάκι (ακούς, Ειρήνη μου; ).
Ορίστε! Αυτή είναι κόρη βρε! :tongue::tongue::tongue:
Η κόρη μου, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, νομίζει ότι ο Αγ. Βασίλης στα σπίτια που δεν έχουν τζάκι, μπαίνει από το παράθυρο. Προσοχή: όχι από μπαλκονόπορτες! Από παράθυρο αυστηρά! :rolleyes: Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, που έχουν ενταθεί οι Χριστουγεννο-συζητήσεις, έχει φαγωθεί να ανοίξουμε παράθυρο στο δωμάτιό της (έχει μόνο μπαλκονόπορτα) :cool::confused:! Και το εννοεί

Ωχ.... μήπως να αφήσεις την πόρτα μέχρι να κοιμηθεί, ίσα για να τη δει?
Στα δικά μου τώρα!

Χτες στην εκδρομούλα μας περάσαμε υπέροχα,έβρεχε βέβαια συνεχώς στην διαδρομή αλλά και εκεί που πήγαμε...δεν μας ένοιαξε καθόλου,γαλοτσάκια και ομπρελίτσες και βουρ στην εξοχή!!!

Ο γυρισμός μας βέβαια ήταν λίγο κάπως λόγω ενός γεγονότος από γνωστό θέμα με συγγενικό πρόσωπο,το οποίο δεν λέει να καταλάβει την ηλικία του και μας έχει ζαλίσει με τα κατά φαντασίαν προβλήματα του...Τα νεύρα μου πλέον δεν μπορώ να τα ελέγξω...Χτες κοιμήθηκα στις 3,τουλάχιστον έκανα δουλειές...

Μπράβο, που περάσατε υπέροχα!

{το άλλο το αφήνω ασχολίαστο!}

ειρηνη το ιδιο κουτακι με αλλη παρασταση ομως διαλεξε κ ο μικρος μου κ το καναμε το σπιτι των πλει μομπιλ:)

Με γεια το νέο σας σπιτόκουτο! ;)

Μπράβο που ασχολήθηκες και με το κουφαράκι σου!

t80r.jpgym1c.jpg

9b7v.jpg02zy.jpg

9b7v.jpg

y2ba.jpg

h9kn.jpg

Μπράβο καρδούλα μου!

ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Ειρηνη δεν σε βαζω στον κοπο καν το σουπερ,περνα να σε κερασω γαλακτομπουρεκακι..το λατρεψα το σπιτακι.

Ε, πες το βρε Αρετούλα μου! :lol::lol::lol:

Ειρήνη και etoiledunord πολύ ωραίες φωτο! Να χαίρεστε τα στολισμένα σπιτάκια σας. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να στολίσω γιατί ο μικρούλης υπέφερε από τα δοντάκια του και δεν κάναμε τίποτα άλλο όλο το ΣΚ εκτός από το να τον κρατάμε αγκαλιά.

Δεν πειράζει κορίτσι μου. Πάρε το χρόνο σου.

Ειρήνη μου και μένα η μέση μου. Δεν ευνοεί και ο καιρός. Τι ωραία στολιδάκια. Υπέροχο το κουτί. Έχεις πολύ τρέξιμο ε;; Κουράγιο.

Τι έγινε με το τεστάκι;;

Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο. Έχουν εκλογές οι δάσκαλοι.

Έχω διάφορα να κάνω, συν εξωτερικές δουλειές. Βάλε τώρα τα γνωστά... σπίτι... δουλειά.. εξωσχολικα... διάβασμα.. αλλά ας είμαστε καλά.

Το φιογκάκι έφερε (τους δίνει πάντα την επόμενη μέρα} Α στο διαγώνισμα Ιστορίας!!!!!!!!!!!!!! Γι αυτό και σήμερα τον αφήνω να δει τηλεόραση για το μεσημεριανο! Δεν του χαλάω χατήρι! ;)

Εμείς αύριο δεν έχουμε σχολείο.

Πως πήγατε στο τεστ?

Καλημέρα.

Χθες από δουλίτσες τακτοποίησα μόνο τα στεγνωτήρια και τα καθημερινά (απογευματινό, πάνες, νεροχύτη, πρόχειρο συμμάζεμα τον καθημερινό χαμό), παιχνίδι με το μικρό, ζωγραφική και χειροτεχνία με την κόρη, τραγουδάκια, μπανάκια, γάλατα και νάνι ( κ εγώ καθότι ρετάλι από την προχθεσινή αυπνία). Οπότε ξύπνησα πεντέμιση, καφές, γάλατα, ντύσιμο, τσλαντες και βουρρρρρ...Πάμε πάλι από την αρχή.

Καλό κουράγιο για σήμερα, κοριτσάκι μου.

777885dugw57gt25.gif

χτες μου ανακοινωσε ο πεθερος ότι του ειπε το αφεντικο οτι την Δευετερα ειναι η τελευταια μερα που δουλευω!!!

Θα με πληρωσει για τον Νοεμβρη και thats it.

Και τωρα τι κανουμε οεο?

Μεσα στον χειμωνα, θα αρχισουμε παιδιατρους (μακαρι οχι), πετρελαιο, δεη, και τα ξερετε τα υπολοιπα.

Και σκεφτομαι, απο που αλλου μπορουμε να κοψουμε για οικονομια, τωρα που θα ειμαστε μονο με ενα μισθο και δανεια, κτλ?

Εσεις τι τροπους εχετε βρει για οικονομια?Πειτε να βοηθησουμε η μια την αλλη με καμια ιδεα!

Ωχ... και ξέρεις τι φοβάμαι τώρα ε? Μηπως αυτό, το επιπλέον άγχος, επιδεινώσει το άγχος του άντρα σου.... :(

Αχ κορίτσι μου... η κάθε μία μας, κάνει οτι μπορεί. Και να μην λείψει τίποτα από το σπίτι αλλά στα βασικά.

Προσωπικά, ψωνίζω από 3 διαφορετικά σούπερ μάρκετ {ανάλογα με προσφορες} και από 3 {ω ναι.. έγιναν 3) αποθήκες χαρτικών για τα "διάφορα". Τα "περιττά" εννοείται, τα έχω κόψει πολύ καιρό τώρα...:rolleyes:

Καλημερα κοριτσια ομορφαΑ!Τι κάνετε?

Εδω εχουμε μια υπέροχη βροχερη ημερα!Πήγα το πιτσιρικι μου σχολειο,γιατι με το λεωφορειο θα γινοταν μουσκίδι,και μετα για καφεδακι με μια φιλη και την κουμπάρα μου!Ονειρο!

Το σπίτι ειναι μια χαρα ,εχω μοναχα πλυντηρια τα οποια πρεπει να εχω τελειωσει μεχρι να φυγουμε ,και βεβαια αρκετο σιδερο.Και βεβαια εχω να μαγειρεψω για το μεσημερι,κοκορα κοκκινιστο,θα δουμε με τι θα το συνοδευσω

Πολύ χαίρομαι, που σε ακούω χαρούμενη, Χρυσάκι μου!

Ειρήνη δεν ξέρω αν σας αρέσει αλλά δοκίμασε να κόψεις και κόκκινο λάχανο μαζί με το άσπρο και το καρότο....είναι τέλεια! Εμείς έτσι την τρώμε και επειδή εγώ την τρώω και για βραδυνό με πολύ λεμόνι....φτιάχνω μια λεκάνη με λάχανο και την έχω στο ψυγείο έτοιμη κομμένη και σκεπασμένη....κρατάει 5 μέρες άνετα, σαν φρέσκια!

Βασιούλα μου και μένα μου αρέσει πολύ το κόκκινο λάχανο. Βαριέμαι να κόβω ρε γμτ... :rolleyes:

Christine και Βασιλικη ,σας ευχαριστω ,ελπίζω και προσευχομαι να πάνε ολα καλα...

Ειρηνη πολύ ομορφα εινια τακτοποιημενα,μπραβο!

Ευχαριστώ!

Εγώ που δεν έχω ιδέα πως να στολίσω μήπως να κάνω αυτό;;;:tongue:

Καλημέρα!:)

Εσύ μπορεί να μην έχεις ιδέα πως να στολίσεις αλλά έχεις φίλη που ξέρει! Οπότε... use me! :tongue::tongue::tongue:

Y.Γ. Ασε που το γούστο σου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Ειρήνη μου, μην αγχώνεσαι,όταν μπορέσεις. Το γραφείο του μικρού είναι υπέροχο, μ' αρέσει πολύ πολύ. Ξεκουράσου και λίγο αν μπορείς.

Η συρταριέρα του είναι Βασούλα μου.

Κιλά? Τι θέλεις να πεις? Κιλά?? Κάπου την έχω ξανακούσει αυτή τη λέξη βρε παιδιά... :tongue::tongue:

Ρενάτα τι είναι αυτά που λές???? χαχαχα πέρσυ είχες κλέψει τις εντυπώσεις με το υπέροχο σπίτι και με τον αυτοσχέδιο φανταστικό στολισμό με την σκάλα.....για ξεκίνα λοιπόν να μας δείχνεις φώτο!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Πεστα!!!

και μόλις παρέλαβα το πιστοποιητικό παρακολούθησης του ονλαιν μαθήματος με διάκριση παρακαλώ! :)

Δεν είχα καμία αμφιβολία για το πανέξυπνο μυαλουδάκι σου! ;) Συγχαρητήρια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχούλες σας να γίνει καλά ο μικρούλης μου.. Έπιασαν τόπο.. Σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα.. Εντάξει, έχει λίγη γκρίνια αλλά δικαιολογημένα αλλά τουλάχιστον τρώει! Χθες το βράδυ κοιμήθηκε στο κρεβατάκι του στο δωμάτιό του και ξυπνήσαμε μόνο 2 φορές για άλλαγμα, μαμ και πάλι νάνι..

Σήμερα σηκώθηκα το πρωί, έκανα καφέ, έφαγα δυο μπισκοτάκια και αφού ξύπνησε ο μπόμπιρας και τον άλλαξα, τάισα και έντυσα τον άφησα στην πεθερά μου για να κάνω ένα μπάνιο και να πάω Σούπερ.. Για σήμερα θα ψήσουμε μπιφτέκια με κουνουπίδι για τον άντρα μου κι εγώ θα κάνω λίγο πουρέ για μένα για να συνοδεύσω τα μπιφτέκια.. λέω με το υπόλοιπο κουνουπίδι να κάνω ογκρατέν.. κάτι που θα κάνω για πρώτη φορά αλλά η γιαγιά μου έφτιαχνε πολύ συχνά και τώρα που το λέω έρχεται η γεύση του στο στόμα μου.. Ελπίζω να το πετύχω..

Αύριο θα έρθει η κοπέλα που παίρνω κάθε 15 μέρες για γενική καθαριότητα και έχω σκοπό να της πω να στρώσει τα χαλιά.. Εγώ τα προηγούμενα χρόνια δεν έστρωνα καθόλου αλλά φέτος με τον μικρό νομίζω ότι επιβάλλεται..

Σήμερα το πρωί έκανα μια απότομη κίνηση καθώς προσπαθούσα να ντυθώ και νομίζω ότι έπαθα νευροκαβαλίκεμα.. Δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου προς τα αριστερά σχεδόν καθόλου..

Είμαι στη δουλειά και γίνεται ένας ψιλοχαμός..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημερα κοπελιες,

χτες μου ανακοινωσε ο πεθερος ότι του ειπε το αφεντικο οτι την Δευετερα ειναι η τελευταια μερα που δουλευω!!!

Θα με πληρωσει για τον Νοεμβρη και thats it.

Και τωρα τι κανουμε οεο?

Μεσα στον χειμωνα, θα αρχισουμε παιδιατρους (μακαρι οχι), πετρελαιο, δεη, και τα ξερετε τα υπολοιπα.

Και σκεφτομαι, απο που αλλου μπορουμε να κοψουμε για οικονομια, τωρα που θα ειμαστε μονο με ενα μισθο και δανεια, κτλ?

Εσεις τι τροπους εχετε βρει για οικονομια?Πειτε να βοηθησουμε η μια την αλλη με καμια ιδεα!

Ο γιατρος χτες μας εδωσε καινουργιες αλοιφες μαζι βεβαια με τα χαπια, συνδυασμο για να δουμε τι θα γινει.Έχω μεγαλη αγωνια να γινει καλα, συντομα!

Βλέπω όλες εχετε μπει στο πνευμα των Χριστουγενων και αρχισατε τους στολισμους.

Εγω δεν εχω καμια διαθεση, και τα αγγελουδια μου το ζητανε.Το Σαββατοκυριακο λοιπον θα στολισουμε κι εμεις.

Θα τους βάλω και Χριστουγεννοατικα τραγουδακια να το ευχαριστηθουνε.

Μου βαλατε και την ιδεα να φτιαξουμε στολιδακια με τη ζυμη.Θα φωναξω και την κουμπαρα με τα παιδακια της να γινει χαμος!!!

Σας φιλω όλες, θα σας διαβασω μετα.

:( τι να πω ρε κοριτσι ....απο που να κανεις οικονομια φανταζωμαι οπος ολοι θα εχεις κοψει αρκετα πραγματα εδω και καιρο :rolleyes: τι αλλο πια να κοψεις

ευχομαι να βρεις συντομα δουλεια .....

Καλησπέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.Εχτές αφού γύρισα από το σχολείο καθάρισα το σπιτάκι μου και μετά ασχολήθηκα με το βάψιμο των πήλινων διακοσμητικών.Τα έχω σχεδόν τελειώσει απλά μου έλειπε το χρυσό για να τα ολοκληρώσω.Σήμερα το απόγευμα θα πάω να το πάρω έτσι ώστε αύριο να τελειώσουν τα βαψίματα και να τα περάσω μόνο με λούστρο.Και μετά κορδελίτσες.Εχτές το απόγευμα πήγαμε στον ξάδερφό μου που γιόρταζε η κοπελιά του φάγαμε πάλι του σκασμού.

Σήμερα μιας και δεν είχαν σχολείο τα παιδιά και ο άντρας μου είχε αργία το εκμεταλευτήκαμε και πήγαμε στην Μονή Σαγματά στο Υπατο κοντά στην Θήβα.Το είχε τάξει ο άντρας μου όταν έμαθε για την μαμά του γιατί εκεί έχουν λείψανα του Οσίου Λουκά του Ιατρού που βοηθάει σε αρρώστους με καρκίνο.Παιδιά μου δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ωραία που ήταν.Η απόλυτη ηρεμία,το μόνο που άκουγες ήταν το θρόισμα των φύλλων και τα πουλάκια.Υπέροχα γεμίσαμε μπαταρίες,πήραμε την ευλογία του Αγίου και επιστρέψαμε στην βάση μας.Για φαγητό είχαμε πάρει τοστάκια και τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια και κάτσαμε έξω από την μονή που είχε τραπεζάκια και φάγαμε.Τα παιδιά έπαιξαν,έτρεξαν και γενικώς γεμίσαμε τα πνευμόνια μας καθαρό αέρα.

Σε λίγο θα πάω τον μεγάλο αγγλικά και μετα φυσιοθεραπεία αντε να περάσουν οι μέρες γιατί βαρέθηκα κάθε απόγευμα.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο.

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σας έγραφα και στο "άσχετο", έκλεισα τη σελίδα και χάθηκε το μήνυμά μου... :( Την ίδια χαζομάρα έκανα και χθες, γράφοντάς σου, Βασούλα μου.

Τέλοσπάντων....

Σήμερα πήγα το φιογκάκι σχολείο και ήρθα απευθείας στο σπίτι μου. Προχώρησα αρκετές δουλίτσες αν και νιώθω κουρασμένη... :rolleyes:

Μπήκα στο παιδικό και αερίζοντάς το, έκανα και μπόλικες δουλίτσες.

Τακτοποίησα το γραφείο του φιογκακίου. Πέρασα τα πάντα με ξυδάκι για αποστείρωση, τα σήκωσα όλα, τα τακτοποίησα και του έβαλα και ένα μικρό, ανοιξείδωτο σαν "γλαστράκι", το οποίο θα χρησιμοποιεί για κάθο σκουπιδιών, κυρίως για τα ξύσματα {οι μεγάλοι κάδοι, δεν μου αρέσουν, ειδικά σε υπνοδωμάτια}. Το γραφείο του τακτοποιήθηκε υπέροχα!

Μετά του στόλισα τη συρταριέρα του. Λιτή αλλά χριστουγεννιάτικη ;)

PB260183_zpse5130242.jpg

Προχώρησα τη διακόσμησή μου και στο υπόλοιπο σπίτι, μέχρι την Παρασκευή θα έχω τελειώσει. Ολοκλήρωσα και το δέντρο μας. :P

Απλωσα ένα πλυντήριο με κοκκινόρουχα.

Σιδερωσα πολύ και τώρα πάω να πλύνω διάφορα πιατικά και να μαζέψω την κουζίνα μου.

Σας βάζω και το χθεσινό μας φαγάκι:

Φακούλες.

PB250178_zps86355a9c.jpg

Σαλατούλα

PB250179_zps33277beb.jpg

Και σαρδελίτσες

PB250175a_zps239d0797.jpg

Σας φιλώ όλες και θα επανέλθω αργότερα, κοριτσάκια μου.

Υ.Γ. 4Uδάκι μου, αν μπορείς, ματάκια μου, μίκρυνε λιγάκι την φωτογραφία που πόσταρες γιατί έχει κάνει μαντάρα τις σελίδες και στην απάντηση αλλά και όταν θέλεις να διαβάσεις τα μηνύματα που ποστάρατε. Ευχαριστώ, καρδούλα μου.

μου αρεσει πολυ το χρωμμα στο δωματιο του φιογκακιου κατι τετοιο σκευτομαι να κανω στο δωματο του μικρου μου οταν θα βαψω ;)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχούλες σας να γίνει καλά ο μικρούλης μου.. Έπιασαν τόπο.. Σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα.. Εντάξει, έχει λίγη γκρίνια αλλά δικαιολογημένα αλλά τουλάχιστον τρώει! Χθες το βράδυ κοιμήθηκε στο κρεβατάκι του στο δωμάτιό του και ξυπνήσαμε μόνο 2 φορές για άλλαγμα, μαμ και πάλι νάνι..

Σήμερα σηκώθηκα το πρωί, έκανα καφέ, έφαγα δυο μπισκοτάκια και αφού ξύπνησε ο μπόμπιρας και τον άλλαξα, τάισα και έντυσα τον άφησα στην πεθερά μου για να κάνω ένα μπάνιο και να πάω Σούπερ.. Για σήμερα θα ψήσουμε μπιφτέκια με κουνουπίδι για τον άντρα μου κι εγώ θα κάνω λίγο πουρέ για μένα για να συνοδεύσω τα μπιφτέκια.. λέω με το υπόλοιπο κουνουπίδι να κάνω ογκρατέν.. κάτι που θα κάνω για πρώτη φορά αλλά η γιαγιά μου έφτιαχνε πολύ συχνά και τώρα που το λέω έρχεται η γεύση του στο στόμα μου.. Ελπίζω να το πετύχω..

Αύριο θα έρθει η κοπέλα που παίρνω κάθε 15 μέρες για γενική καθαριότητα και έχω σκοπό να της πω να στρώσει τα χαλιά.. Εγώ τα προηγούμενα χρόνια δεν έστρωνα καθόλου αλλά φέτος με τον μικρό νομίζω ότι επιβάλλεται..

Σήμερα το πρωί έκανα μια απότομη κίνηση καθώς προσπαθούσα να ντυθώ και νομίζω ότι έπαθα νευροκαβαλίκεμα.. Δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου προς τα αριστερά σχεδόν καθόλου..

Είμαι στη δουλειά και γίνεται ένας ψιλοχαμός..

Σας φιλώ!

Δομνινα περαστηκα στο μωρακι σου.

νευροκαβαλικεμα οχ :? επαθα η ψυξη η καβαλικεμα οταν ο μικρος ηταν 1 χρ και ημου 1.5 μηνα σαν αναπηρη,κλειδοσε ο αυχενας μου και δεν μπορουσα να ξαπωσω να σηκοθω απο το κρεβατι να αλαξω πλευρο,να παρω το μωρο να δουλεψω και ολλα αυτα με ενα μωρο 1χρ και και δικο μου κομμωτηριο:?:shock: τρατζικ....κανε ζεστζ ντουζ και αν εχεις κοντα σου ιαματηκα λουτρα πανε για μια βουτια θα σου κανει καλο..

Καλησπέρες!

Μόλις γύρισα από τη δουλειά με τρελή λαχτάρα να φτιάξω τη ζύμη για τα στολίδια, για να είναι έτοιμη όταν ξυπνήσει η μικρή, να δημιουργήσουμε αλλά το καμάρι μου είχε ξεχάσει να πάρει κορν φλάουερ που του ζήτησα το πρωί :mad:! Τα νεύρα μου! Τι θέλω και αναθέτω αποστολές και δεν τα κάνω μόνη μου; Τεσπα, θα κάνω τις δουλειές μου και θα τον περιμένω να ξυπνήσει, να τον στείλω :mrgreen:.

Εχθες τελικά δεν τα έκανα τα "προαιρετικά", αφού πήγαμε Πράκτικερ και πήραμε της μικρής ελατάκι για το δωμάτιό της με 5 ευρώ (ευχαριστώ Irene :D). Οκ, δεν είναι και πρώτη ποιότητα αλλά δεν νομίζω η μικρή να είναι λιγότερο χαρούμενη ;).

Μαρία, τέλειες οι φωτό! Και του χρόνου!

Γιωτούλι, με γεια το μαλλί! Τη μικρή, δλδ, κάθε φορά που την αλλάζεις, βρίσκεις φουλ πάνα; Πίνει όντως τόσα πολλά υγρά;

Υπομονή με τη γκρίνια (εκτός από όλα τα άλλα :rolleyes:)!

Arisanna, δλδ του το είπαν για να στο πει :confused:; Τέτοια ευθύτητα; Προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι. Θα βρεθεί άκρη. Τι να πω ρε γμτ...

Εχτές έμαθα πληροφορίες για το Σώμα Ελλήνων Οδηγών που έχουμε εδώ στην περιοχή και μου είπαν να τις πάω το Σάββατο τις κόρες για να δουν....έχετε εμπειρία καμία απο εσάς???? Νομίζω ότι είναι ωραία και απο φώτο που είδα αξίζει.....30 ευρώ τον χρόνο είναι και όποτε θες αγοράζεις κάτι άλλο (στολή κλπ) λόγω κρίσης.

Εμένα, βρε παιδιά, αυτά τα τόσο "οριοθετημένα" (δεν ξέρω, αν το εκφράζω καλά) δεν μου ταιριάζουν. Ίσως να είναι δικό μου κόλλημα, βέβαια, δεν ξέρω :roll:. Εμένα ούτε οι παιδικές κατασκηνώσεις, με τον τρόπο τουλάχιστον που υλοποιούνταν στα χρόνια τα δικά μας, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, μου αρέσουν σαν ιδέα. Όμως, εμπειρία δεν έχω κι αν εσένα σου φαίνεται οκ σαν φιλοσοφία, δεν έχεις παρά να τις πας να δουν και να τις αφήσεις να αποφασίσουν εκείνες :).

(Σοφή η συμβουλή μου, έτσι; Είμαι σίγουρη ότι δεν το 'χες σκεφτεί :tongue:)

και εφαγα την ημέρα μου εφορία .... Προέκυψε κληρονομικό χρέος κάποιον χιλ. ευρώ! και να ήταν μόνο αυτό ....Παναγία μου με βλέπω στην ταράτσα να χορεύω Σουλιώτικο.......

Και εις ανώτερα! Για το μάθημα, όχι για το "κουστουμάκι" :rolleyes:

Γι' αυτό δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις; Εκτός απ' τη Σουλιώτισσα, εννοείται!

Ωχ.... μήπως να αφήσεις την πόρτα μέχρι να κοιμηθεί, ίσα για να τη δει?

Μα δεν έρχεται από την πόρτα ("το ξέρω εγώ" :rolleyes:), έρχεται από παράθυρο. :tongue:

Χριστουγέννιασε σε όλη την Ειρηνοεπικράτεια, λοιπόν; Να είστε καλά, να το χαρείτε το στολισμένο σπιτάκι σας, Ειρήνη μου!

Τι υπέροχη θέα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...