Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Εχτές κοιμήθηκα απο τις 11 το βράδυ!!! χουχούλιασα στο πάπλωμα...απο αύριο αν δεν κάνω λάθος έρχεται κρύο...ειδικά το πρωί που ξυπνάμε για σχολείο δείχνει να έχει 4 βαθμούς!!!

Εχτές έμαθα πληροφορίες για το Σώμα Ελλήνων Οδηγών που έχουμε εδώ στην περιοχή και μου είπαν να τις πάω το Σάββατο τις κόρες για να δουν....έχετε εμπειρία καμία απο εσάς???? Νομίζω ότι είναι ωραία και απο φώτο που είδα αξίζει.....30 ευρώ τον χρόνο είναι και όποτε θες αγοράζεις κάτι άλλο (στολή κλπ) λόγω κρίσης.

Βάσια μου, εμένα πήγε στους προσκόπους για έναν χρόνο. Μετά μετακομίσαμε και κοντά μας δεν υπάρχει.

Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.

Δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά με τους οδηγούς. Τους μαθαίνουν πολλά πραγματάκια. Κάνουν πολλές εκδηλώσεις (Χριστούγεννα-Πάσχα- Απόκριες) στις οποίες πολλές φορές συμμετέχουν και οι γονείς και πολλές εκδρομές. Πάνε και κατασκήνωση το καλοκαίρι.

Ήταν στην ίδια ηλικία με τη δικιά σου. Δευτέρα Δημοτικού. Να φανταστείς είχαν πάει και διήμερη, όχι μακριά, στην Παλλήνη, και ναι την άφησα. Πέρασε καταπληκτικά. Οι αρχηγοί τα προσέχουν πολύ, μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα και να κάνουν πολλά πράγματα μόνα τους.

Εγώ στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Μόνο η στολή είναι λιγάκι αλμυρη. Αν θυμάμαι καλά είχα δώσει τότε 70 ευρώ.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης να πω ότι το σιμιγδάλι έχει αρχίσει να βαριέται στον πάγκο-το είχα βγάλει πριν 10 ημέρες για να κάνω το γαλακτομπούρεκο (Αρετή), δεν πρόλαβα τη συγκεκριμένη μέρα κ μετά είπα να το αφήσω για να το δω κ να το θυμηθώ σσσσς μας ακούνε.:oops:

Ωραίες ιδέες έχω, λίγο στην υλοποίηση κολλάω...:tongue:

Έλα βρε Κική, μα να αφήσω τη μανούλα μου να πλύνει τα άπλυτα πιάτα από το γεύμα στο σπίτι μου με δικό της φαγητό?!?!?!ΠΟΤΕ!!!

Απλά της επέτρεψα να τα ξεπλύνει και να τα βάλει κατευθείαν στο πλυντήριο-χαχαχχχ :-D8):-D8)

Καλημερα κοπελιες,

χτες μου ανακοινωσε ο πεθερος ότι του ειπε το αφεντικο οτι την Δευετερα ειναι η τελευταια μερα που δουλευω!!!

Θα με πληρωσει για τον Νοεμβρη και thats it.

Και τωρα τι κανουμε οεο?

Μεσα στον χειμωνα, θα αρχισουμε παιδιατρους (μακαρι οχι), πετρελαιο, δεη, και τα ξερετε τα υπολοιπα.

Και σκεφτομαι, απο που αλλου μπορουμε να κοψουμε για οικονομια, τωρα που θα ειμαστε μονο με ενα μισθο και δανεια, κτλ?

Εσεις τι τροπους εχετε βρει για οικονομια?Πειτε να βοηθησουμε η μια την αλλη με καμια ιδεα!

Ο γιατρος χτες μας εδωσε καινουργιες αλοιφες μαζι βεβαια με τα χαπια, συνδυασμο για να δουμε τι θα γινει.Έχω μεγαλη αγωνια να γινει καλα, συντομα!

Βλέπω όλες εχετε μπει στο πνευμα των Χριστουγενων και αρχισατε τους στολισμους.

Εγω δεν εχω καμια διαθεση, και τα αγγελουδια μου το ζητανε.Το Σαββατοκυριακο λοιπον θα στολισουμε κι εμεις.

Θα τους βάλω και Χριστουγεννοατικα τραγουδακια να το ευχαριστηθουνε.

Μου βαλατε και την ιδεα να φτιαξουμε στολιδακια με τη ζυμη.Θα φωναξω και την κουμπαρα με τα παιδακια της να γινει χαμος!!!

Σας φιλω όλες, θα σας διαβασω μετα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σας έγραφα και στο "άσχετο", έκλεισα τη σελίδα και χάθηκε το μήνυμά μου... :( Την ίδια χαζομάρα έκανα και χθες, γράφοντάς σου, Βασούλα μου.

Τέλοσπάντων....

Σήμερα πήγα το φιογκάκι σχολείο και ήρθα απευθείας στο σπίτι μου. Προχώρησα αρκετές δουλίτσες αν και νιώθω κουρασμένη... :rolleyes:

Μπήκα στο παιδικό και αερίζοντάς το, έκανα και μπόλικες δουλίτσες.

Τακτοποίησα το γραφείο του φιογκακίου. Πέρασα τα πάντα με ξυδάκι για αποστείρωση, τα σήκωσα όλα, τα τακτοποίησα και του έβαλα και ένα μικρό, ανοιξείδωτο σαν "γλαστράκι", το οποίο θα χρησιμοποιεί για κάθο σκουπιδιών, κυρίως για τα ξύσματα {οι μεγάλοι κάδοι, δεν μου αρέσουν, ειδικά σε υπνοδωμάτια}. Το γραφείο του τακτοποιήθηκε υπέροχα!

Μετά του στόλισα τη συρταριέρα του. Λιτή αλλά χριστουγεννιάτικη ;)

PB260183_zpse5130242.jpg

Προχώρησα τη διακόσμησή μου και στο υπόλοιπο σπίτι, μέχρι την Παρασκευή θα έχω τελειώσει. Ολοκλήρωσα και το δέντρο μας. :P

Απλωσα ένα πλυντήριο με κοκκινόρουχα.

Σιδερωσα πολύ και τώρα πάω να πλύνω διάφορα πιατικά και να μαζέψω την κουζίνα μου.

Σας βάζω και το χθεσινό μας φαγάκι:

Φακούλες.

PB250178_zps86355a9c.jpg

Σαλατούλα

PB250179_zps33277beb.jpg

Και σαρδελίτσες

PB250175a_zps239d0797.jpg

Σας φιλώ όλες και θα επανέλθω αργότερα, κοριτσάκια μου.

Υ.Γ. 4Uδάκι μου, αν μπορείς, ματάκια μου, μίκρυνε λιγάκι την φωτογραφία που πόσταρες γιατί έχει κάνει μαντάρα τις σελίδες και στην απάντηση αλλά και όταν θέλεις να διαβάσεις τα μηνύματα που ποστάρατε. Ευχαριστώ, καρδούλα μου.

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσια ομορφαΑ!Τι κάνετε?

Εδω εχουμε μια υπέροχη βροχερη ημερα!Πήγα το πιτσιρικι μου σχολειο,γιατι με το λεωφορειο θα γινοταν μουσκίδι,και μετα για καφεδακι με μια φιλη και την κουμπάρα μου!Ονειρο!

Το σπίτι ειναι μια χαρα ,εχω μοναχα πλυντηρια τα οποια πρεπει να εχω τελειωσει μεχρι να φυγουμε ,και βεβαια αρκετο σιδερο.Και βεβαια εχω να μαγειρεψω για το μεσημερι,κοκορα κοκκινιστο,θα δουμε με τι θα το συνοδευσω.

Μαρια,πολύ ομορφα τα στολίσματα σου!Εχθες μπήκα και εγω στην πριζα να στολίσω αλλα θα γινει την επόμενη εβδομαδα.

Αρισαννα,ελπίζω να δει βελτιωση ο αντρας σου αλλα πρπει να ηρεμησει κιολας γιατι με το αγχος χειροτερευει.Πως δεν ξερω ,ειναι η αλήθεια ,στη θεωρια τα λέμε ευκολα.Με τη δουλεια ελπίζω να πάνε καλά τα πραγματα ,μακαρι να μην σε διωξει ,δεν μπορεις να μιλήσεις μαζι του?Οσο για λύσεις οικονομιας ,πιστεψε με τις βρισκεις γιατι απλά δεν εχεις λεφτα...

Βασιλικη ,περαστικα για το δοντι!

Δομνινα περαστικα στο παιδακι σου,ελπίζω σημερα να ειναι καλύτερα,μεγαλη ταλαιπωρια για ολους σας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη δεν ξέρω αν σας αρέσει αλλά δοκίμασε να κόψεις και κόκκινο λάχανο μαζί με το άσπρο και το καρότο....είναι τέλεια! Εμείς έτσι την τρώμε και επειδή εγώ την τρώω και για βραδυνό με πολύ λεμόνι....φτιάχνω μια λεκάνη με λάχανο και την έχω στο ψυγείο έτοιμη κομμένη και σκεπασμένη....κρατάει 5 μέρες άνετα, σαν φρέσκια!

Βασιλική ευχαριστώ πολύ για πληροφορίες.....θα βάλω και την μικρή μαζί σε άλλη ομάδα λογικά λόγω ηλικίας....! Για κατασκήνωση δεν ξέρω επειδή λείπουμε όλο το καλοκαίρι και φοβάμαι ακόμα να την αφήσω μόνη εντελώς......ελπίζω να είναι καλά γιατί και εγώ αυτό θέλω, να μάθουν διάφορα πράγματα!

Άρης -Άννα....εγώ δεν έχω κάποιο κόλπο να σου προτείνω για οικονομία...αλλά δυστυχώς μας έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο που τελειώνει ο μισθός με το πληρωθεί ο άντρας μου!

Το έβαλα στο facebook αλλά το βάζω και εδώ.

Στολίσαμε... έτοιμο το δεντράκι και τα δώρα μας:

1465346_10202568257830389_2123032585_n_zps6d02ce4b.jpg

xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εγώ που δεν έχω ιδέα πως να στολίσω μήπως να κάνω αυτό;;;:tongue:

Καλημέρα!:)

Διαφημίσεις

Χρυσάκι μου, με τόση θετική ενέργεια από το παρεάκι όλα θα είναι τέλεια.

Ρενάτα, ωραία ιδέα στολισμού χιχιχι

Ειρήνη μου, μην αγχώνεσαι,όταν μπορέσεις. Το γραφείο του μικρού είναι υπέροχο, μ' αρέσει πολύ πολύ. Ξεκουράσου και λίγο αν μπορείς.

arrisanna πολύ λυπήθηκα. Όλο απολύσεις γίνονται τελευταία, πολύς κόσμος στο δρόμο και πάλι. Όπως λέει κι η Χρύσα λύσεις βρίσκουμε όταν δεν υπάρχουν λεφτά.

Όταν θέλεις ν' αγιάσεις και δεν μπορείς.!!! Μόλις με κεράσανε ένα κομμάτι κέικ με σοκολάτα (σαν το δικό σου Ειρήνη). Φταίω εγώ τώρα να το φάω;;

Πότε θα χάσω κιλά ωαίο;;;:P:tongue::tongue:

7q1Np2.png0ulEp2.png

arisanna και γω δεν εχω να προτείνω κάποια συμβουλή οικονομίας....τι οικονομία δηλαδή, μόλις πληρωνόμαστε τα δίνουμε σε όοοολες τις υποχρεώσεις και με ό,τι μένει περνάμε...το πώς περνάει ο καθένας βέβαια αυτός το ξέρει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ρενάτα τι είναι αυτά που λές???? χαχαχα πέρσυ είχες κλέψει τις εντυπώσεις με το υπέροχο σπίτι και με τον αυτοσχέδιο φανταστικό στολισμό με την σκάλα.....για ξεκίνα λοιπόν να μας δείχνεις φώτο!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

κορίτσια ξεκίνησα να κάνω τρουφάκια....έκανα αυτή την συνταγή και μόλις άρχισε να σφίγγει το μείγμα άρχισα να το πλάθω σε μπαλάκια αλλά δεν ήταν αρκετά σφιχτό σαν μπαλάκι και δεν στεκόταν.....ήθελε παραπάνω μπισκότο τριμμένο για να σταθεί λέτε?????? https://www.sintagespareas.gr/sintages/troufakia-eikola.html

Τελικά το έβαλα σε μια φόρμα για και το έκανα μωσαικό....και στην κατάψυξη για να σφίξει!!!

κορίτσια ξεκίνησα να κάνω τρουφάκια....έκανα αυτή την συνταγή και μόλις άρχισε να σφίγγει το μείγμα άρχισα να το πλάθω σε μπαλάκια αλλά δεν ήταν αρκετά σφιχτό σαν μπαλάκι και δεν στεκόταν.....ήθελε παραπάνω μπισκότο τριμμένο για να σταθεί λέτε?????? https://www.sintagespareas.gr/sintages/troufakia-eikola.html

Τελικά το έβαλα σε μια φόρμα για και το έκανα μωσαικό....και στην κατάψυξη για να σφίξει!!!

Bασια τη συνταγη δεν τη διαβασα,αλλα επειδη εγω κανω πάντα τις συνταγες εμπειρικα ,και προσθετω και αφαιρω αναλόγως,ναι ηθελε παραπάνω μπισκότα η να σταθει πιο πολύ στο ψυγειο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...