Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια, τι κανετε? εγω πηζω κλασσικα!!!! αλλα εχω βαρεθει να γκρινιαζω κ οτι δεν μπορεις να αποφυγεις τουλαχιστον απολαυσε το!!!!!:tongue::tongue:

εχτες εκανα ολες τις δουλειες που ειχα πει, εκτος απο τις σκαλες ΑΛΛΑ εβαψα κ εφτιαξα μαλλι κ μαγειρεψα φασολακια για σημερα, κρεας με μουσταρδα κ μελι κ φαγητο της μικρης. το απογευμα ηρθε ο νονος της μικρης (για τα χριστουγεννα:cool: γιατι μπορει να λειπει λεει:roll: ελεος.....)

σημερα απο νωρις στην δουλεια κ εκτος απο κρεβατια κ νεροχυτη κ την περιποιηση της μικρης (η οποια εχει τρελη γκρινια κ θελει ολο αγκαλια κ ασχολεια) δεν εκανα τιποτα αλλο.

αυριο θελω να ξυπνησω νωρις να κανω ενα σκουπισμα κ να φτιαξω μια μακαροναδα, θα παω απο νωρις στο γραφειο.

μπιλλακι μου ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!! κ με την μαμα σου κ με εσας!!!!

δομνινα περαστηκουλια σας!

ωραια στολιδια ειδα, κ ωραια δεντρα!

σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι πολλα.....δεν μπορω να σας παρακολουθησω.....

σας φιλω καλο βραδυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια βλέπω μπήκατε οι περισσότερες σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Ειρήνη και etoiledunord πολύ ωραίες φωτο! Να χαίρεστε τα στολισμένα σπιτάκια σας. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να στολίσω γιατί ο μικρούλης υπέφερε από τα δοντάκια του και δεν κάναμε τίποτα άλλο όλο το ΣΚ εκτός από το να τον κρατάμε αγκαλιά.

Δομνίνα περαστικά στο μικρούλη σου. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα. Κι ο δικός μου τώρα με τα δόντια όλο αγκαλιά θέλει.

my billy εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μανούλα και τη θεία. Και μην τον αφήνεις το θυρεοειδή. Μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά θέματα. Εγώ από τα 18 μου τον έχω ρυθμισμένο και κάνω τις εξετάσεις μια φορά το χρόνο. Να προσέχεις τον εαυτό σου.

Από δουλειές μαγείρεψα, σιδέρωσα κι έβαλα ένα πλυντήριο. Αύριο έχω εξωτερικές δουλειές οπότε δεν προβλέπεται να κάνω πολλά στο σπίτι.

Καληνύχτα κούκλες

h6cQp3.png

επιτελους ξαπλωσα! 4u 50-70 εχει ενα καπελο, αναλογως την διασταση. Τοσο πουλαγα εγω τουλαχιστον. Τα υπολοιπα ειναι τα εργατικα κ τα καθαρισματα.

Για εκθεσιακο περιστεριου θελω κ εγω!

Χρυσα καλως να ερθετε κ καλα αποτελεσματα!

Καληνυχτα!

μαζευτηκα κι εγω

ειχα να ανταυγιασω ενα κοριτσι και να χτενισω μια πολα υποσχομενη λαμρη δηκαστηνα( με το καλο το κοριτσι)

το αγορι μου σημερα ηθελε πιτσα και πηρε ντεληβερι (βαρεθηκα να κανω:mrgreen:)

4υ ωραια ιδεα για δωρακια στολιδακια

καθε χρονο κανω καλαθακι με διαφορα καλουδια μπισκοτακια κλπ και παμε στη νονα μας και σε 2-3 κολητους φιλους φετος θα βαλω κι απο ενα στολιδακι:wink:

ρε Γιωτακι δηλαδη τη σκαλα τωρα που εχεις τοσα πολα δεν μπορει κανεις αλλος να την κανει? ελεος δηλαδη:rolleyes:

μανα που εισαι?με κολησες και χρηστουγγενιαστηκα κι εγω:lol::lol:

ωραια στολησματα βλεπω στο σπιτακι σου:-)

αυτα .....

καληνυστα που λεει κι ο γιος μου :tongue::tongue:

ΥΣ οι φωτο μου γιατι ειναι τοσο μικρες?

Καλημερα!!!τι κανετε,τα κεφια μας?

Γιωτα δεν σου φτανουν ολα τα υπολοιπα θες να κανεις και τις σκαλες?δε νομιζω να σε παρεξηγησουν αν δεν τις κανεις..και μενα η μικρη μου τις τελευταιες μερες εχει γκρινια και χθες ειδα οτι σκαει δοντακι,που το υποψιαζομουνα δηλαδη αλλα χθες το επιβεβαιωσα..υπομονη...

Δομνινα ξεχασα χθες,περαστικα στο μικρακι σου ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα..

4αδακι το χασα μαλλον, προσεξα μονο το σχοινι..μα κλεψαν το καπελο?διαβασα για τα 150 ευρω για καπελο και τοποθετηση και σκεφτηκα οτι θα βαλετε τωρα οχι οτι το πηρανε..καηκε ο εγκεφαλος μου και μ'αυτα που διαβαζω δεν βλεπω να επανερχεται κιολας..

Χθες βραδυ μαζεψα την κουζινα(Γιωτα μ'ειχες ρωτησει αν θυμαμαι,ο νατρας μου αλλες φορες τα βαζει στο πλυντηριο και αλλες φορες απλα δημιουργει οπως λεει και περναω εγω και μαζευω μετα),εβγαλα τα ρουχα των παιδιων και τα δικα μου για σημερα,ετοιμασα τσαντουλες και ξαπλωσα..σημερα σηκωθηκα με δυσκολια και παλι,ντυθηκα βαφτηκα και ηρθα στην δουλεια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!τι κανετε,τα κεφια μας?

Γιωτα δεν σου φτανουν ολα τα υπολοιπα θες να κανεις και τις σκαλες?δε νομιζω να σε παρεξηγησουν αν δεν τις κανεις..και μενα η μικρη μου τις τελευταιες μερες εχει γκρινια και χθες ειδα οτι σκαει δοντακι,που το υποψιαζομουνα δηλαδη αλλα χθες το επιβεβαιωσα..υπομονη...

Δομνινα ξεχασα χθες,περαστικα στο μικρακι σου ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα..

4αδακι το χασα μαλλον, προσεξα μονο το σχοινι..μα κλεψαν το καπελο?διαβασα για τα 150 ευρω για καπελο και τοποθετηση και σκεφτηκα οτι θα βαλετε τωρα οχι οτι το πηρανε..καηκε ο εγκεφαλος μου και μ'αυτα που διαβαζω δεν βλεπω να επανερχεται κιολας..

Χθες βραδυ μαζεψα την κουζινα(Γιωτα μ'ειχες ρωτησει αν θυμαμαι,ο νατρας μου αλλες φορες τα βαζει στο πλυντηριο και αλλες φορες απλα δημιουργει οπως λεει και περναω εγω και μαζευω μετα),εβγαλα τα ρουχα των παιδιων και τα δικα μου για σημερα,ετοιμασα τσαντουλες και ξαπλωσα..σημερα σηκωθηκα με δυσκολια και παλι,ντυθηκα βαφτηκα και ηρθα στην δουλεια..

Καλημέρα!

ε, όχι βρε φιλενάδα 150 μονο καπέλο και τοποθέτηση.... εγκεφαλικό θες να πάθω? είναι μέσα ο καθαρισμός της καμινάδας, προέκταση (θέλω να μου το ψηλώσει) και ΦΠΑ (αυτό το σκέφτομαι ακόμα :tongue: ) Ασε να μου έρθει σήμερα το αγόρι να πάρει μέτρα και θα το συζητήσουμε από κοντά το οικονομικό....:cool:

Λύσεις υπάρχουν πάντα ;) το πολύ πολύ δεν το ανάβω κανα 20ημερο και τοπυ κοτσάρω μια σακούλα για βροχές μέχρι να δω τι θα κάνω .... Να μη σου πω οτι αν δεν τα βρούμε στα λεφτά διάβασα πως να τα κάνουμε εμείς (καπέλο και καθαρισμό). Απλά θα χρειαστώ άλλα 2 ανδρικά χεράκια τύπου bob :-D

Πραγματικά ravt είδα σιτε εκτός και οι τιμές είναι πολύ διαφορετικές....:rolleyes:

Τα αγόρια μου αναχώρησαν και εγώ αερίζω και πίνω καφέ! Εχω αρκετές δουλειές και θα ασχοληθώ κανα 3ωρο. Μετά θα παω ενα μικρό jumbo για ασημόσκομη και διάφορα χειροτεχνίας και ίσως και ενα καφεδάκι με φιλαράκι ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗ...... ΜΕΡΑ!!!!

καλημερα καλημερα!!! ΔΕΝ ΒΡΑΧΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! αλλαγες στις 10, 12,2.30 κ στις 7.30!!! με διπλη πανα ετσι???? να μην ξεχνιομαστε!

κοριτσια για τις σκαλες εγω κανω τον 1ο οροφο κ την εισοδο κ η συνυφαδα κανει τον 2ο κ τον 3ο, η πεθερα ειναι 80χρ. (αν κανει τις δικες μου θα πρεπει να κανει κ τις αλλες) την εκανε την πριν 15 μερες κ δεν ηθελα να την ξανακανει (σας εχω πει οτι δεν θελω υποχρεωσεις ε???) εβρεχε πολυ κ ειπα να κανω την παπια, θα την κανω καποια στιγμη η το αλλο σκ.

σηκωθηκα πουρνο πουρνο, εφτιαξα ψωμι, εβαλα το ψαρι της μικρης να βραζει, εβαλα κ φασολια να βραζουν στην χυτρα (κικη ζηλεψα φασολαδα) κ τωρα παω να φτιαξω την φασολαδα. εδωσα γαλα στην μικρη οπου στραβοκαταπιε την τελευταια γουλια κ μου εκανε εναν ωραιοτατο εμετο πρωι πρωι! κ καθαριζα.....

παω να ετοιμαστω να κατεβω για δουλεια!

αρετη μου με γεια το δοντακι!!!! (εμας ποτε θα βγει επιτελους αυτος ο βρωμοτραπεζιτης???)

μαρια ωραιες φωτος, κ του χρονου! (εμεις ποτε θα στολισουμε???? ποιος θα κατεβασει τα πραγματα απο το παταρι????)

4uδακι καλο καφε!!!!!

καλημερα σε ολες!!!

Βρε Γιώτα πόσα τσίσα κάνει το παιδί σου??? χαχαχαχ εγώ θυμάμαι άλλαζα μια στο ενδιάμεσο της νύχτας καμία φορά και δεν είχα θέμα! Μήπως της δίνεις πολλά υγρά και να της τα κόψεις????

Καλημέρα!!!

Εχτές κοιμήθηκα απο τις 11 το βράδυ!!! χουχούλιασα στο πάπλωμα...απο αύριο αν δεν κάνω λάθος έρχεται κρύο...ειδικά το πρωί που ξυπνάμε για σχολείο δείχνει να έχει 4 βαθμούς!!!

Εχτές έμαθα πληροφορίες για το Σώμα Ελλήνων Οδηγών που έχουμε εδώ στην περιοχή και μου είπαν να τις πάω το Σάββατο τις κόρες για να δουν....έχετε εμπειρία καμία απο εσάς???? Νομίζω ότι είναι ωραία και απο φώτο που είδα αξίζει.....30 ευρώ τον χρόνο είναι και όποτε θες αγοράζεις κάτι άλλο (στολή κλπ) λόγω κρίσης.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μου. Τι κάνετε;;

Μπιλλάκι Χρόνια σας πολλά. Να' ναι η ζωή σας γλυκιά από δω και πέρα σαν την σοκολάτόπιτα (γιάμι!!). Γιατί υποτιμάς τον εαυτό σου;; Μια χαρά είναι οι δημιουργίες σου. Λαχταριστές.

Πολύ χαίρομαι για τη μανούλα. Είναι δυνατή και τα ξεπερνάει όλα, το έχουμε ξαναπεί. Να πάνε όλα καλά από δω και πέρα.

Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου, μην το παραμελείς.

Εμένα τα κέφια μου έφτιαξαν.Πέφτω αλλά επανέρχομαι σαν κι εσένα.

arrisanna τι έγινε τελικά με το γιατρό;;

Δομνίνα και Μαρία περαστικά στα μικρούλια σας

Γιωτούλι, κοιμηθήκατε απόψε. Ευτυχώς. Πάντως κάθε μέρα έχεις κι από ένα "περιστατικό". Καλή δουλίτσα

irene μου περάσατε υπέροχα ε;γιατί πρέπει κάποιος να μας χαλάει πάντα τις ωραίες μας στιγμές ρε γαμώτο;;

Μαρία μου Θεσαλλονικιά ωραίες φωτογραφίες

Χρύσα μου όλα θα πάνε καλά.

4uδάκι καλά ψώνια. Κι εγώ θέλω να πάω jumbo να χαζέψω .

ravt και αφροδιτάκι τι έγινε με τα δοντάκια;;

Ειρήνη μου και μένα η μέση μου. Δεν ευνοεί και ο καιρός. Τι ωραία στολιδάκια. Υπέροχο το κουτί. Έχεις πολύ τρέξιμο ε;; Κουράγιο.

Τι έγινε με το τεστάκι;;

Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο. Έχουν εκλογές οι δάσκαλοι.

Αρετή Το γαλακτομπούρεκο να το κάνεις έτσι. Γίνεται πολύ αφράτο.

Τη συνταγή την έχω πάρει από τη θεία μου από τον Πύργο.

Έχει λίγο περισσότερη ζάχαρη 3 φλυτζάνια. Αλλά δεν τη βάζω όλη.

Χθες τελικά έβγαλα το δόντι. Μου πάτησε μια ένεση καλή και επειδή δεν έπιασε όπως έπρεπε έφαγα άλλη μία. Αλλά βγήκε πολύ εύκολα.

Σήμερα έχω απλώς μια μικρή ενόχληση. Αλλά μπροστά σ' αυτό που πέρασα...

Ξεκίνησα να γράφω πριν μια ώρα και τώρα κατάφερα να τελειώσω.

Καλημέρα και καλές δουλειές σε όλες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εδώ στην Θεσσαλονίκη το κρύο σήμερα είναι απίστευτο.

Εγώ αυτή την εβδομάδα θα μείνω στα τελείως βασικά αφού είμαι μόνη μου, ίσως σήμερα να φτιάξουμε πάλι μπισκοτάκια με τον μεγάλο γιατί μου το ζητάει πολύ.

Θέλαμε να βάλουμε και τα έξω φωτάκια μας το Σαβατοκύριακο αλλά οι 3 από τις 4 σειρές είναι χαλασμένες, τώρα αυτό πως γίνεται αφού πέρσι που τις μαζέψαμε δουλεύανε.

Yotou αυτό με την κόρη σου είναι απίστευτο, ξοδεύετε και τόσες πάνες μόνο για την νύχτα, δεν έχω κάτι να προτείνω διαφορετικό από αυτά που κάνεις ήδη, ελπίζω να βρεις γρήγορα μια καλή λύση χωρίς τόσα ενδιάμεσα αλλάγματα γιατί αυτό για μένα είναι το πιο δύσκολο.

Χρύσα το πρόγραμμα στους κινηματογράφους αλλάζει κάθε Πέμπτη, το σάιτ του βίλατζ από την Τετάρτη θα έχει το νέο πρόγραμμα.

Μπιλάκι και Καλαμαράκι που είχατε επέτοιο (όχι αναμεταξύ σας φυσικά) να ζήσετε μαζί και ευτυχισμένοι πολλά πολλά πολλά χρόνια

Τα γράφω λίγο μπερδεμένα αλλά τρέχω και δεν φτάνω, τέλος χρόνου πάντα έχω πολύ περισσότερη δουλειά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημερα:-)

ο μεγαλος εφηγε στο γραφειο

ανοιξα τα δωματια και εβγαλα κουβερτες εξω και εχει ενα κρυο μπρρρρ

εκανα τραχανα να φαμε με το μικρο

σημερα δεν θα κανω πολα εχω, να κατεβασω στο υπογειο διαφορα

και κατι να φαμε αλλα τι?:confused:

λοιπον Γιωτα το προβλημα μαλον ειναι τα πολα υγρα κι εγω το ειχα καποια στηγμη αυτο και και οταν εκοψα το βραδυ τα πολα νερα χυμους τελος το θεμα,

αν τρωει π.χ κατα τις 8.30 βραδυνο οταν παει για υπνο δωσε λιγοτερο γαλα και αν θελει και νερο βαλε λιγο 1-2 δαχτηλα να πιει κι αν ζηταει μες τι νυχτα δωσε λιγο καποια στηγμη θα το κοψει και δεν θα ζηταει πολα υγρα το βραδυ.

Καλημέρα.

Χθες από δουλίτσες τακτοποίησα μόνο τα στεγνωτήρια και τα καθημερινά (απογευματινό, πάνες, νεροχύτη, πρόχειρο συμμάζεμα τον καθημερινό χαμό), παιχνίδι με το μικρό, ζωγραφική και χειροτεχνία με την κόρη, τραγουδάκια, μπανάκια, γάλατα και νάνι ( κ εγώ καθότι ρετάλι από την προχθεσινή αυπνία). Οπότε ξύπνησα πεντέμιση, καφές, γάλατα, ντύσιμο, τσλαντες και βουρρρρρ...Πάμε πάλι από την αρχή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...