Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Στα δικά μου τώρα!

Χτες στην εκδρομούλα μας περάσαμε υπέροχα,έβρεχε βέβαια συνεχώς στην διαδρομή αλλά και εκεί που πήγαμε...δεν μας ένοιαξε καθόλου,γαλοτσάκια και ομπρελίτσες και βουρ στην εξοχή!!!

Ο γυρισμός μας βέβαια ήταν λίγο κάπως λόγω ενός γεγονότος από γνωστό θέμα με συγγενικό πρόσωπο,το οποίο δεν λέει να καταλάβει την ηλικία του και μας έχει ζαλίσει με τα κατά φαντασίαν προβλήματα του...Τα νεύρα μου πλέον δεν μπορώ να τα ελέγξω...Χτες κοιμήθηκα στις 3,τουλάχιστον έκανα δουλειές...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση αλλά πρέπει: να κάνω ένα συμμάζεμα, να πλύνω πιάτα, ν' απλώσω ένα πλυντήριο οπωσδήποτε. Προαιρετικά :tongue:: να σιδερώσω και να κάνω δυο τρεις αλλαγές που έχω σκεφτεί στις ντουλάπες μου. Τα προαιρετικά θα τα κάνω, αν δεν βγούμε το απόγευμα για δώρο της βαφτιστήρας και για το ελατάκι της μικρής.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

4U και όσες κάνατε το ζυμάρι της Λαμπρούκας....έβγαλε ανάρτηση καινούργια με οδηγίες http://lamproukam.blogspot.gr/2013/11/blog-post_22.html δείτε το για να καταλάβετε καλύτερα!!!

Εγώ απο την άλλη εβδομάδα θα κάνω!!! Πάντως 2 μέρες λέει θέλουν περίπου στέγνωμα!! Εντάξει και να μην πετύχει έχουμε την αλατοζύμη για να παίξουμε....πάντως τα έχει κάνει τόσο ωραίααααα!!!

Καλησπέρα, όμορφες!

Σε καταλαβαίνω. Θα μου κακοφαινόταν πολύ, αν μέναμε μακρυά με την αδερφή μου :roll:. Συνηθίζεις, βέβαια, μάλλον αλλά...

Αν κανονίσετε για Παρασκευή, πείτε μου κι εμένα μπας και ξεκλέψω καμιά ώρα :)! Ελπίζω να φύγεις από Αθήνα σούπερ χαρούμενη ;)!

Δεν του αφήνεις κανένα σημείωμα να αφήσει και τα 150 εκτός από τα δώρα;

Στο σπίτι δεν έχουμε τζάκι (ακούς, Ειρήνη μου;). Η κόρη μου, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, νομίζει ότι ο Αγ. Βασίλης στα σπίτια που δεν έχουν τζάκι μπαίνει από το παράθυρο. Προσοχή: όχι από μπαλκονόπορτες! Από παράθυρο αυστηρά! :rolleyes: Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, που έχουν ενταθεί οι Χριστουγεννο-συζητήσεις, έχει φαγωθεί να ανοίξουμε παράθυρο στο δωμάτιό της (έχει μόνο μπαλκονόπορτα) :cool::confused:! Και το εννοεί :roll:!

Να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, Μπιλάκο μου!

Μπράβο στη μαμά που είναι καλύτερα!

Ζεις έντονα αυτόν τον καιρό, ε;

ευχαριστω για τις ευχες σας ελπιζω να πιασουν τοπο:rolleyes::rolleyes:

κικη πρεπει τα μικρα μας να τα φερουμε σε επαφη θα λιωσουμε στο γελιο νομιζω:tongue::tongue: ο δικος μου περσυ του ελεγα οτι θα ερθει απο την μπαλκονοπορτα κ μου ειχε ζητησει να του γραψω στο γραμμα να μπει απο την πορτα γιατι (φοβοτανε) απο την μπαλκονοπορτα μπαινουν μονο οι κλεφτες:rolleyes::rolleyes:

ειρηνη το ιδιο κουτακι με αλλη παρασταση ομως διαλεξε κ ο μικρος μου κ το καναμε το σπιτι των πλει μομπιλ:)

ιρενε η θεια θυροειδη αδενα αφαιρει δεν προβλεπεται ανυσηχητικο(αλλα ποτε δεν ξερεις:roll: (πριν 14 χρονια ανυποψιαστα το ειχε βγαλει κ η μαμα κ ηταν ξανα κακοηθης:-() κ αν κ βαρυ κληρονομικο ιστορικο εχω κ εγω θυροειδη κ δεν το παρακολουθω:confused: το εχω γραψει στην λιστα "να κανω για μενα"

την προηγουμενη εβδομαδα εκανα τα γυναικολογικα μου μια μαστογραφια πρεπει να κανω ξανα γιατι η προηγουμενη ηταν λαθος.

σε λιγο παμε ταεκβοντο κ τα 50΄που θα ειναι εκει ο μικρος κανονισα να κανω νυχακια κ φρυδια.

εκανα ολες τις δουλειες που ειχα προγραματισει για σημερα κ ηταν πολλες;)

δομνινα περαστικα στο μωρακι σου

4U και όσες κάνατε το ζυμάρι της Λαμπρούκας....έβγαλε ανάρτηση καινούργια με οδηγίες http://lamproukam.blogspot.gr/2013/11/blog-post_22.html δείτε το για να καταλάβετε καλύτερα!!!

Εγώ απο την άλλη εβδομάδα θα κάνω!!! Πάντως 2 μέρες λέει θέλουν περίπου στέγνωμα!! Εντάξει και να μην πετύχει έχουμε την αλατοζύμη για να παίξουμε....πάντως τα έχει κάνει τόσο ωραίααααα!!!

Μπράβο, Βασάκι! Ευχαριστούμε!

ευχαριστω για τις ευχες σας ελπιζω να πιασουν τοπο:rolleyes::rolleyes:

κικη πρεπει τα μικρα μας να τα φερουμε σε επαφη θα λιωσουμε στο γελιο νομιζω:tongue::tongue:ο δικος μου περσυ του ελεγα οτι θα ερθει απο την μπαλκονοπορτα κ μου ειχε ζητησει να του γραψω στο γραμμα να μπει απο την πορτα γιατι (φοβοτανε) απο την μπαλκονοπορτα μπαινουν μονο οι κλεφτες:rolleyes::rolleyes:

Δίκιο είχε, βρε, το παιδί!

ειρηνη το ιδιο κουτακι με αλλη παρασταση ομως διαλεξε κ ο μικρος μου κ το καναμε το σπιτι των πλει μομπιλ:)

ιρενε η θεια θυροειδη αδενα αφαιρει δεν προβλεπεται ανυσηχητικο(αλλα ποτε δεν ξερεις:roll: (πριν 14 χρονια ανυποψιαστα το ειχε βγαλει κ η μαμα κ ηταν ξανα κακοηθης:-() κ αν κ βαρυ κληρονομικο ιστορικο εχω κ εγω θυροειδη κ δεν το παρακολουθω:confused: το εχω γραψει στην λιστα "να κανω για μενα"

Σε εύλογο χρονικό διάστημα, συμπλήρωσε δίπλα :rolleyes:

την προηγουμενη εβδομαδα εκανα τα γυναικολογικα μου μια μαστογραφια πρεπει να κανω ξανα γιατι η προηγουμενη ηταν λαθος.

σε λιγο παμε ταεκβοντο κ τα 50΄που θα ειναι εκει ο μικρος κανονισα να κανω νυχακια κ φρυδια.

Αχ, τι ωραία!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτήν έκανα πέρυσι και βγήκε μια χαρά,μήπως έκανες κάτι λάθος βρε,εμένα βγήκαν μια χαρά.Το μόνο θέμα μου ήταν ότι έκαναν καμιά δεκαριά μέρες να στεγνώσουν τελείως για να τα βάψω:D

το τι έγινε το έγραψα ποστ 43605! τωρα τα επλασα και έκοψα μετα απο 1,5 ώρα

Δεν του αφήνεις κανένα σημείωμα να αφήσει και τα 150 εκτός από τα δώρα;

Έκανες την άλλη που βρήκες αυτή τη φορά; Έλεγα να δοκιμάσω την πρώτη αλλά με προβλημάτισες :roll:.

ποστ 43605 αυτό ηταν το πρόβλημα ....

έκανα την ίδια και επλασα έκοψα μετα απο 1,5 ώρα δεν το άφησα...

τα είχα δει και τα 2 εξαρχής, καλά έκανες και το ποσταρες για να το δουν όλες. Έχω σκοπό να κάνω άλλες 2 δόσεις τουλάχιστον με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Τα πρώτα είναι για να ασχοληθεί ο γιος και να βάψει για να κάνει δώρο στα φιλαράκια του. Δεν με απασχολεί το ποσο θα παρει να στεγνώσει 25 Νοέμβρη είναι ακόμα :tongue: αρκεί να μη σπασουν - ραγίσουν!

t80r.jpgym1c.jpg

9b7v.jpg02zy.jpg

9b7v.jpg

y2ba.jpg

h9kn.jpg

Υπέροχα όλα! και του χρόνου!

Κοριτσαρες τι κανετε?

Αχ Μαρια τι ωραιες φωτο..τελεια ολα και του χρονου να ειστε καλα..

Ειρηνη δεν σε βαζω στον κοπο καν το σουπερ,περνα να σε κερασω γαλακτομπουρεκακι..το λατρεψα το σπιτακι..

Βασιλικη ακομα παιδευεσαι με το δοντι ε?ελπιζω να τελειωσεις γρηγορα..την επομενη φορα θα κανω τα ασπραδια μαρεγκα οπως το κανεις..

Χρυσα με το καλο να ρθειτε και μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι καλα και θα εχετε τις καλυτερες εξετασεις..

Μπιλλακι μου σας ευχομαι να γιορτασετε πολλες φορες ακομα..καλα και τα νεα της μανουλας που αρχιζει και υποχωρει η λοιμωξη..

4αδακι μα καλα δεσανε σχοινι στην καμιναδα?ελα Χριστε και Παναγια..

ΑΧ διαβαζω για τα στολιδακια και θελω και εγω να τα κανω με το κοριτσακι μου..θα ξετρελλαθει..περιμενει πως και πως να ερθει η Παρασκευη να στολισουμε το δεντρο μας..

Τα παιδια κοιμηθηκαν αφου καναμε τα μπανια μας,ηπιαν το γαλα τους,επλυναν δοντακια και ετοιμαζω να φαμε με τον αντρα μου..εβαλα και το αυριανο μας φαγητο κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο επλυνα τα πιατακια και καθαρισα την κουζινα,εκανα ενα περασμα στο μπανιο και ειμαστε οκ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Στο χτεσινό ποστ με τα θέατρα κλπ ξέχασα να αναφερθώ στο Πετα,Λουδα! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Σύντομα θα κλείσω " Ο Παπουτσωμένος Γάτος" όπου ..... "τα παιδιά από το κοινό φοράνε κοστούμια και συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς και τις κούκλες στη σκηνή!" :) :) :)

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.irinaboikotheatre.blogspot.gr/

Κοριτσαρες τι κανετε?

Αχ Μαρια τι ωραιες φωτο..τελεια ολα και του χρονου να ειστε καλα..

Ειρηνη δεν σε βαζω στον κοπο καν το σουπερ,περνα να σε κερασω γαλακτομπουρεκακι..το λατρεψα το σπιτακι..

Βασιλικη ακομα παιδευεσαι με το δοντι ε?ελπιζω να τελειωσεις γρηγορα..την επομενη φορα θα κανω τα ασπραδια μαρεγκα οπως το κανεις..

Χρυσα με το καλο να ρθειτε και μην αγχωνεσαι ολα θα ειναι καλα και θα εχετε τις καλυτερες εξετασεις..

Μπιλλακι μου σας ευχομαι να γιορτασετε πολλες φορες ακομα..καλα και τα νεα της μανουλας που αρχιζει και υποχωρει η λοιμωξη..

4αδακι μα καλα δεσανε σχοινι στην καμιναδα?ελα Χριστε και Παναγια..

ΑΧ διαβαζω για τα στολιδακια και θελω και εγω να τα κανω με το κοριτσακι μου..θα ξετρελλαθει..περιμενει πως και πως να ερθει η Παρασκευη να στολισουμε το δεντρο μας..

Τα παιδια κοιμηθηκαν αφου καναμε τα μπανια μας,ηπιαν το γαλα τους,επλυναν δοντακια και ετοιμαζω να φαμε με τον αντρα μου..εβαλα και το αυριανο μας φαγητο κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο επλυνα τα πιατακια και καθαρισα την κουζινα,εκανα ενα περασμα στο μπανιο και ειμαστε οκ..

εδώ φιλενάδα λέμε εξαφάνισαν το καπέλο της καμινάδας... απο αυτά τα παλιά κωνικά- χτιστα & βιδωτά :rolleyes::tongue: το σκοινί ήταν το λιγότερο... μάλλον χαλί το καλοκαιράκι έπαιξε :tongue:

Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση :)
επισης κοριτσακι,οσο για το καπελο της καμιναδας,μηπως καλε ειχε φτερα?:lol::lol::lol::lol:ελεος δηλαδη αντε κ το πηραν τι ωφελος ειχαν?:confused::confused:τελικα υπαρχουν πολλοι μαζοχες γυρω μας.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...