Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες:)

ειμαι στο σπιτι κανω διαφορα

απο το πρωι

εβγαλα κουβερτες στο μπαλκονι

μαζεψα παιχνιδια απο σαλονι παιδικο

εβαλα 4 κουρτηνες πλυντηριο

εβγαλα πατακια κρεβατοκαμαρας

εβαλα σκουπα παντου

επληνα εξαρτηματα σκουπας

ξεσκονησα τα παντα

εκανα τζααμια

σφουγγαρησα ολο το σπιτι

κρεμασα κουρτηνες

επληνα καποια διακοσμητικα κρεμεστα

επληνα πετσετες που σφουγγαρηζω

ουφ κουραστηκα

παω στην πεθερα για φαγητο

μετα θα κανω το μπανιο και μετα τιποτα:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τα καταφερα!Σκουπισα σφουυγαρισα και εστρωσα τις μοκετες μου .Ξαναξεσκόνισα ,αλλαξα τα ριχταρια και τα καρε μας,αναψα και φωτια και πάω να φτιαξω μια μακαροναδα για μεσημεριανο.

Ειρηνη μου κοιταξες στον Πειραια για μπάλες?Σιγουρα εχει το my season,ισως και τα υπόλοιπα.Με γεια ,παντως πολύ ομορφα!

Βασια δεν θελω κατι τετοιου τυπου ,επειδη κατα καιρους υπάρχουν και εδω τετοιες δραστηριοτητες.Θα ηθελα ομως να βρεθουμε...

Εχω βασικα ενα μεγαλο αγχος για την Παρασκευη ,θα ειμαστε σε νοσοκομεια από το πρωι και εχω αγωνια να πάνε καλα οι εξετασεις...Αν ολα ειναι καλά την Παρασκευη το απόγευμα ισως μπορουμε να συναντηθουμε καπου,τι λέτε?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Aνακοίνωση:

Η ζύμη πέτυχε!

Τα έκοψα και έκανα τρύπες με καρφίτσα γιατί με καλαμάκι μου φαινόταν μεγάλη για το μέγεθος που τα έκοψα. Θα βάλω πετονιά και όχι κορδέλα ;)

Μια δόση μου έβγαλε 25 τεμ. με πάχος μισό εκ.

Τώρα αναμένω να δω τη συμπεριφορά τους στο στέγνωμα.

Φιλιά

Μου έφτιαξες την μέρα! Και έχω οδοντίατρο το απόγευμα.........

xaxaxaxa έπεσα κάτω από τα γέλια, οταν είδα την φωτογραφία! :lol::lol::lol:

Καλημερα κουκλες:)

ειμαι στο σπιτι κανω διαφορα

απο το πρωι

εβγαλα κουβερτες στο μπαλκονι

μαζεψα παιχνιδια απο σαλονι παιδικο

εβαλα 4 κουρτηνες πλυντηριο

εβγαλα πατακια κρεβατοκαμαρας

εβαλα σκουπα παντου

επληνα εξαρτηματα σκουπας

ξεσκονησα τα παντα

εκανα τζααμια

σφουγγαρησα ολο το σπιτι

κρεμασα κουρτηνες

επληνα καποια διακοσμητικα κρεμεστα

επληνα πετσετες που σφουγγαρηζω

ουφ κουραστηκα

παω στην πεθερα για φαγητο

μετα θα κανω το μπανιο και μετα τιποτα:lol:

Καλή ξεκούραση κορίτσι μου!

Ειρηνη μου κοιταξες στον Πειραια για μπάλες?Σιγουρα εχει το my season,ισως και τα υπόλοιπα.Με γεια ,παντως πολύ ομορφα!

Βασια δεν θελω κατι τετοιου τυπου ,επειδη κατα καιρους υπάρχουν και εδω τετοιες δραστηριοτητες.Θα ηθελα ομως να βρεθουμε...

Εχω βασικα ενα μεγαλο αγχος για την Παρασκευη ,θα ειμαστε σε νοσοκομεια από το πρωι και εχω αγωνια να πάνε καλα οι εξετασεις...Αν ολα ειναι καλά την Παρασκευη το απόγευμα ισως μπορουμε να συναντηθουμε καπου,τι λέτε?

Χρυσάκι μου, έχω βρει διάφορες σε καταστήματα αλλά ήθελα κάτι οικονομικό γι αυτό πήγα jumbo. Δεν πειράζει.. θα αγοράσου του χρόνου, πρώτα ο Θεός.

Χρυσάκι μου, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ καθόλου για τη συνάντηση. Αν μας βγει, χωρίς άγχος, εγώ "μέσα" για Παρασκευή απόγευμα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια γραφετε τοοσα Πολλα, που αδυνατω να σχολιασω. εχω πολλες δουλιτσες σημερα.

περασαμε ενα γεματο Σ/Κ το Σαββατο μετα την δουλεια πηγα για καφε με φιλες εκανα κ κατι ψωνακια στον ζαρα κ H&m για τον μικρο. γυρισα σπιτι στις 7παρα συμμαζεψα το χαος απο τα αγορια κ κατα τις 8 ηρθε ο κολλητος μου με την οικογενεια επαιξαν τα μικρα.φαγαμε πιτσοσουβαλκα ναι κ απο τα δυο αφου δεν υπηρξε ομοφωνια στα γουστα!

την Κ το πρωι πηγα στο νοσοκομειο στην μαμα(σηκωθηκα απο τις 7,30 μαζεψα ξανα το σπιτι εψησα μια μπριζολα στην μαμα κ σαλατα ) κ της εκανα παρειτσα.

ευτυχως φαινεται να ξεπερναει την λοιμωξη.

γυρισα μεσημερι ,εψησα τις μπριζολες( χοιρινες καπνιστες γιαμ)κ για εμας σαλατα πατατες τυροπιτακια κ φαγαμε τελεια.μετα φαγαμε κ το γλυκακι μας ειπαμε δεν το εχω με την ζαχαροπλστικη... κ αφου ειχαμε επετειο γνωριμιας ειχε παρει ο Τ. σοκολατοπιτα, αυτοσχεδιασα κ για τον μικρο μου κ ιδου το αποτελεσμα μιας τεμπελας!

χαχα απο το ολοτελα..

ry2n.jpg

μετα ξεκουραστηκαμε λιγο κ πηγαμε σινεμα με τον μικρο. γυρισαμε τον παραδωσαμε στην πεθερα κ πηγαμε χαλαρα για ενα κρασακι τα δυο μας..την συνεχεια δεν την γραφω ουτε το δωρο που μου εκανε ειναι ακαταληλα....!!!

σημερα ξανα πολυ γεματη μερα δουλειες ταεκβοντο τον μικρο, καναμε δοκιμαστικα κ σημερα ξεκιναμε κανονικα του αρεσει πολυ!

μετα οδοντιατρο εγω δεν με αφηνει το δοντι πρεπει να το δω!

μετα νοσοκομειο στην μαμα κ την θεια (χειρουργειται κ η θεια μου σημερα...)

κ αααν μεινει κουραγιο κ χρονος θα παω στην αδερφη μου να αρχισουμε το πακεταρισμα για την μετακομιση. σιγουρα κ αυριο εκει θα ειμαι.

σας ζαλισα ε??

ειναι τοσο αντιφατικες οι στιγμες που ζω απο την στεναχωρια στην χαρα κ κουραση στο φουλ,ετσι για να αντεξουμε!

σας φιλω!

καλε για να μην πλητεις :rolleyes::cool:

:D:D:D

Το έβγαλα το σκοινί αλλά ήταν ήδη κομμένο από την άλλη μεριά. Το χειρότερο είναι ότι μας λείπει το ΚΑΠΕΛΟ της καμινάδας!!! ναι ναι πέταξε και ήταν αυτά τα παλιά τα χτιστά..... έκανε φτερά και πέταξε! Αύριο απογευμα θα έρθει κάποιος να πάρει μέτρα (πιο σύντομα δεν βρήκα...) κόστος για ανοξείδωτο καπέλο με καθαρισμό και τοποθέτηση 150? (τουλάχιστον πέτυχα καλύτερη τιμή στον καθαρισμό. Θα έρθει που θα έρθει ας το καθαρισει να έχω ήσυχο το κεφάλι μου...... Παει περίπατο το 3ημερο που σχεδιάζαμε.... αλλά όλα καλά ο χοντρός όχι μόνο θα έρθει αλλά επειδή θα είνιαι τόσο χαρούμενος που θα μπει σε καθαρή καμινάδα .... θα αφήσει πιο πολλά δώρα! :tongue:

αααα και το άπλωμα στην ταράτσα το έχουμε απαγορέψει εδώ και καιρόοοοοο :)

ακομα απλωνουν στοις ταρατσες:confused:

Χρυσάκι μου, έχω βρει διάφορες σε καταστήματα αλλά ήθελα κάτι οικονομικό γι αυτό πήγα jumbo. Δεν πειράζει.. θα αγοράσου του χρόνου, πρώτα ο Θεός.

Χρυσάκι μου, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ καθόλου για τη συνάντηση. Αν μας βγει, χωρίς άγχος, εγώ "μέσα" για Παρασκευή απόγευμα.

Δεν πειραζει ,οπως λες,θα βρεις καποια αλλη φορα.

Ειρηνη μου αγχωνομια για τις εξετασεις ,οχι για τη συναντηση,εαν πανε ολα καλά ,θα ειμαι και εγω καλά και πιστευω να τα καταφερουμε.Κανονιζουμε εαν θελετε καπου μαζι με τα παιδια η για καφεδακι μονες.

Οποια αλλη κοπέλα θελει ας στειλει μην,,θα τα πουμε λεπρτομερως τις επόμενες ημερες.Ελπίζω μονο ,οπως εγραψα να ειμαστε καλά.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δεν πειραζει ,οπως λες,θα βρεις καποια αλλη φορα.

Ειρηνη μου αγχωνομια για τις εξετασεις ,οχι για τη συναντηση,εαν πανε ολα καλά ,θα ειμαι και εγω καλά και πιστευω να τα καταφερουμε.Κανονιζουμε εαν θελετε καπου μαζι με τα παιδια η για καφεδακι μονες.

Οποια αλλη κοπέλα θελει ας στειλει μην,,θα τα πουμε λεπρτομερως τις επόμενες ημερες.Ελπίζω μονο ,οπως εγραψα να ειμαστε καλά.

Το κατάλαβα Χρυσάκι μου, γι αυτό ακριβώς σου είπα να μην αγχωθείς και για τη συνάντηση.

Θα σου στείλω μήνυμα στο κινητό σου και όπως σου βγει το πρόγραμμα.

777885dugw57gt25.gif

Το έβαλα στο facebook αλλά το βάζω και εδώ.

Στολίσαμε... έτοιμο το δεντράκι και τα δώρα μας:

1465346_10202568257830389_2123032585_n_zps6d02ce4b.jpg

xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:[/quoteκαλα τελειο το δεντρακι σας!!!!!!!!:lol::lol: μηπως να στολισω κ γω ενα τετοιο?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..ειρηνακι κ το λουλουδι του μπαμπακα σου πολυ ωραιο,να ειναι καλα να τον χαιρεστε και να σας χαιρετε...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν δραματικό.. Ο μικρούλης μου τελικά κόλλησε γαστρεντερίτιδα και το Σάββατο το βράδυ στο τσακ ήμασταν να πάμε νοσοκομείο μιας και δεν είχε φάει τίποτε από την Παρασκευή και ότι έτρωγε ή έπινε το έβγαζε αμέσως.. σε συνδυασμό με τον υψηλό πυρετό και την ταλαιπωρία του το μικρούλι μου ήταν τελείως ζαβλακωμένο.. Ευτυχώς όμως ο καλός Θεούλης άκουσε τις προσευχές μας και έτσι έδειξε ο μικρός σημεία ανάκαμψης.. Σήμερα είναι απύρετος, άρχισε να τρώει δειλά δειλά αλλά ξεραίνεται στον ύπνο.. του βγαίνει όλη η κούραση και αναπληρώνει τις μέρες που δεν κοιμήθηκε καλά το χρυσούλι μου.. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτε στο σπίτι αφού τον είχα συνέχεια αγκαλιά μιας και δεν ήθελε επ' ουδενί να κοιμηθεί οπουδήποτε αλλού.. ήθελε μόνο την αγκαλιά της μαμάς του..

Χθες κάποια στιγμή που ήταν κάπως καλύτερα ο μικρός έβαλε ο μπαμπάς μας σκούπα σε όλο το σπίτι και εγώ έριξα ένα γερό σφουγγάρισμα διότι λίγο θέλαμε να δούμε μυρμήγκια να φεύγουν σε σειρά από το σπίτι!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα..

L2qIp2.png

http://lamproukam.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html

έκανα με τη μια 2πλη δόση. Ακολούθησα ευλαβικά οδηγίες και μου ξεράθηκε όσο την άφησα να κρυώσει με πετσέτα.....

Δεν κάνω αλατοζύμη γιατι δεν θέλω να τα ψήσω. Θέλω να στεγνώσουν μονα τους και τα θέλω ολόλευκα:D

Κι εγώ αυτήν έκανα πέρυσι και βγήκε μια χαρά,μήπως έκανες κάτι λάθος βρε,εμένα βγήκαν μια χαρά.Το μόνο θέμα μου ήταν ότι έκαναν καμιά δεκαριά μέρες να στεγνώσουν τελείως για να τα βάψω:D

Η αυστηρή εκπαιδευτικός μ' αρέσει κι εμένα και τη θέλω. Τις κομπλεξικές και ανισόρροπες φοβάμαι που ξεσπούν τα πρόβληματά τους στα παιδιά. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις. Ευτυχώς δεν μας έχει τύχει μέχρι τώρα.

κοίτα Βάσω μου δεν είμαι και η πιο αυστηρή του κόσμου,απλά όταν πρέπει γίνομαι γιατί λόγω ηλικίας και χαρακτήρα δεν με παίρνουν πάντα στα σοβαρά.:rolleyes:

κοριτσακια γραφετε τοοσα Πολλα, που αδυνατω να σχολιασω. εχω πολλες δουλιτσες σημερα.

περασαμε ενα γεματο Σ/Κ το Σαββατο μετα την δουλεια πηγα για καφε με φιλες εκανα κ κατι ψωνακια στον ζαρα κ H&m για τον μικρο. γυρισα σπιτι στις 7παρα συμμαζεψα το χαος απο τα αγορια κ κατα τις 8 ηρθε ο κολλητος μου με την οικογενεια επαιξαν τα μικρα.φαγαμε πιτσοσουβαλκα ναι κ απο τα δυο αφου δεν υπηρξε ομοφωνια στα γουστα!

την Κ το πρωι πηγα στο νοσοκομειο στην μαμα(σηκωθηκα απο τις 7,30 μαζεψα ξανα το σπιτι εψησα μια μπριζολα στην μαμα κ σαλατα ) κ της εκανα παρειτσα.

ευτυχως φαινεται να ξεπερναει την λοιμωξη.

γυρισα μεσημερι ,εψησα τις μπριζολες( χοιρινες καπνιστες γιαμ)κ για εμας σαλατα πατατες τυροπιτακια κ φαγαμε τελεια.μετα φαγαμε κ το γλυκακι μας ειπαμε δεν το εχω με την ζαχαροπλστικη... κ αφου ειχαμε επετειο γνωριμιας ειχε παρει ο Τ. σοκολατοπιτα, αυτοσχεδιασα κ για τον μικρο μου κ ιδου το αποτελεσμα μιας τεμπελας!

χαχα απο το ολοτελα..

ry2n.jpg

μετα ξεκουραστηκαμε λιγο κ πηγαμε σινεμα με τον μικρο. γυρισαμε τον παραδωσαμε στην πεθερα κ πηγαμε χαλαρα για ενα κρασακι τα δυο μας..την συνεχεια δεν την γραφω ουτε το δωρο που μου εκανε ειναι ακαταληλα....!!!

σημερα ξανα πολυ γεματη μερα δουλειες ταεκβοντο τον μικρο, καναμε δοκιμαστικα κ σημερα ξεκιναμε κανονικα του αρεσει πολυ!

μετα οδοντιατρο εγω δεν με αφηνει το δοντι πρεπει να το δω!

μετα νοσοκομειο στην μαμα κ την θεια (χειρουργειται κ η θεια μου σημερα...)

κ αααν μεινει κουραγιο κ χρονος θα παω στην αδερφη μου να αρχισουμε το πακεταρισμα για την μετακομιση. σιγουρα κ αυριο εκει θα ειμαι.

σας ζαλισα ε??

ειναι τοσο αντιφατικες οι στιγμες που ζω απο την στεναχωρια στην χαρα κ κουραση στο φουλ,ετσι για να αντεξουμε!

σας φιλω!

χαίρομαι για σένα πολύ ;) και δεν μας ζαλίζεις καθόλου...από το τίποτα πάντως στα γλυκά καλύτερα να τα αγοράζεις και να τα διακοσμείς καλέ:tongue:μετά θα λες ότι έβαλες την πινελιά σου!Η θεία σου τι έχει...?

Καλημέρα αγαπημένα μου και καλή εβδομάδα!

Η μέρα μου ξεκίνησε με πολύ τρέξιμο... η μέση μου.. :rolleyes:.

Πήγα το παιδί σχολείο αφού το ετοίμασα και στην επιστροφή στην εφορία για ένα παράβολο του μπαμπά μου.. μπόλικο περπάτημα. Μετά φούρνο για ψωμάκι.

Ηρθα σπίτι, άφησα το ψωμάκι και έφυγα για jumbo. Πήρα ένα χελωνονιντζάκι στο φιογκάκι, που το ζήταγε πολύ τελευταία και αφού άκουσα τόσο καλά λόγια από τη δασκάλα του, ήθελα να του το κάνουμε δώρο.

Εριξα και μία ματιά στα χριστουγεννιάτικα.. δεν ξέρω.... είχε όμορφα πράγματα αλλά δεν τρελάθηκα κι όλας. Κάποια κομμάτια άξιζαν αλλά ήθελε πολύ ψάξιμο και βαριέμαι τα πολλά ψώνια βρε κόρες...:roll: στην περασμένη μου ζωή, ήμουν σίγουρα άντρας! :lol:

Δυστυχώς, για το δέντρο μου που ήθελα μπάλες, δεν βρήκα τίποτα σε σκούρο καφέ χρώμα. Είχε μόνο χρυσές, κόκκινες και κάποιες ασημί και λευκές.

Πήρα λοιπόν αυτό, το υπέροχο, ξύλινο στολιδάκι για τον πάγκο της κουζίνας μου, που η μία πλευρά ήταν "άδεια".. δεν είχα κάτι να ταιριάζει:

PB250175_zps76320d9e.jpg

Ε? Πως σας φαίνεται?

Και αυτό το χάρτινο κουτί, το οποίο είναι για αμπαλάζ δώρου. Δεν θα το προσφέρω, ήδη το διακόσμησα στο σπίτι μας: :P

PB250176_zpsc51eee29.jpg

PB250177_zps9ff50b42.jpg

Επέστρεψα, έβαλα χρυσό τελικά δίχτυ, σαν γιρλάντα γύρω από το δέντρο μας, άπλωσα ένα νυχτερινο πλυντήριο, ψιλομάζεψα το σπίτι, έπλυνα πιατικά και έβαλα φακούλες να γίνονται. Τρεχάτη εβδομαδα γιατί ο άντρας μου είναι απογευματινός και θα πρέπει να ασχοληθώ εγώ και για τα εξωσχολικά του φιογκακίου... τρεχάτε ποδαράκια μου, συν τη δουλειά και το σπίτι.

Σας φιλώ και επανέρχομαι.:P

Ειρηνάκι μου πολύ ωραία!

Λατρεύω χιονανθρωπάκια!!!

Καλαμάρι έχει δέντρο 90 cm στα πράκτικερ 5 Ευρώ νομίζω έχει!Έχει και ωραία στολίδια και σχετικά φτηνά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν δραματικό.. Ο μικρούλης μου τελικά κόλλησε γαστρεντερίτιδα και το Σάββατο το βράδυ στο τσακ ήμασταν να πάμε νοσοκομείο μιας και δεν είχε φάει τίποτε από την Παρασκευή και ότι έτρωγε ή έπινε το έβγαζε αμέσως.. σε συνδυασμό με τον υψηλό πυρετό και την ταλαιπωρία του το μικρούλι μου ήταν τελείως ζαβλακωμένο.. Ευτυχώς όμως ο καλός Θεούλης άκουσε τις προσευχές μας και έτσι έδειξε ο μικρός σημεία ανάκαμψης.. Σήμερα είναι απύρετος, άρχισε να τρώει δειλά δειλά αλλά ξεραίνεται στον ύπνο.. του βγαίνει όλη η κούραση και αναπληρώνει τις μέρες που δεν κοιμήθηκε καλά το χρυσούλι μου.. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτε στο σπίτι αφού τον είχα συνέχεια αγκαλιά μιας και δεν ήθελε επ' ουδενί να κοιμηθεί οπουδήποτε αλλού.. ήθελε μόνο την αγκαλιά της μαμάς του..

Χθες κάποια στιγμή που ήταν κάπως καλύτερα ο μικρός έβαλε ο μπαμπάς μας σκούπα σε όλο το σπίτι και εγώ έριξα ένα γερό σφουγγάρισμα διότι λίγο θέλαμε να δούμε μυρμήγκια να φεύγουν σε σειρά από το σπίτι!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα..

Αχ μωρέ το κακομοιρούλι,περαστικά σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, όμορφες!

Κική ,ομορφο Σκ περασατε ,ζηλέυω,θελω και εγω την αδερφη μου...!

Σε καταλαβαίνω. Θα μου κακοφαινόταν πολύ, αν μέναμε μακρυά με την αδερφή μου :roll:. Συνηθίζεις, βέβαια, μάλλον αλλά...

Αν κανονίσετε για Παρασκευή, πείτε μου κι εμένα μπας και ξεκλέψω καμιά ώρα :)! Ελπίζω να φύγεις από Αθήνα σούπερ χαρούμενη ;)!

τώρα αγχώθηκα .... πρέπει να φτιαχτεί άμεσα η καμινάδα γιατί με την κλίση που έχει πάρει πως θα μπει ο χοντρός με την κόκκινη στολή? Θα σφηνώσει!!!! :)

Δεν του αφήνεις κανένα σημείωμα να αφήσει και τα 150 εκτός από τα δώρα;

να του γραψετε στο γραμμα να μπει απο το παραθυρο;)

Στο σπίτι δεν έχουμε τζάκι (ακούς, Ειρήνη μου; ). Η κόρη μου, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, νομίζει ότι ο Αγ. Βασίλης στα σπίτια που δεν έχουν τζάκι, μπαίνει από το παράθυρο. Προσοχή: όχι από μπαλκονόπορτες! Από παράθυρο αυστηρά! :rolleyes: Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, που έχουν ενταθεί οι Χριστουγεννο-συζητήσεις, έχει φαγωθεί να ανοίξουμε παράθυρο στο δωμάτιό της (έχει μόνο μπαλκονόπορτα) :cool::confused:! Και το εννοεί :roll:!

Να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι, Μπιλάκο μου!

Μπράβο στη μαμά που είναι καλύτερα!

Ζεις έντονα αυτόν τον καιρό, ε;

... με ενδιάμεση επίσκεψη από παππουδογιαγιάδες για μεσημεριανό φαγητό-φάγαμε σπίτι μου αλλά το φαγητό το έφερε η μανούλα μου από το δικό της-ωραία οικοδέσποινα είμαι :oops::tongue: -έφερε και κέικ και πίτα παρακαλώ, οπότε γλίτωσα το μαγείρεμα, ήπιαμε κ τα κρασάκιαμας, λίγο μπερδεμένα σας τα γράφω, αλλά με τη ραπτική και τα ρούχα με πήρε η ώρα τρεις και μισή τα ξημερώματα και δεν το' χω σήμερις...

Εγώ που είμαι χειρότερη, θα την άφηνα να πλύνει και τα πιάτα :oops:.

Τους το έχω πάρει από CARREFOUR, δες φωτογραφία στο χριστουγεννιάτικο θέμα. Είναι μινιόν και πολύ γλυκό!!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά! Είναι καλύτερα αλλά εγώ σήμερα ξύπνησα μπουκωμένη...

Περαστικά! Οι μικρές τη γλίτωσαν τουλάχιστον;

Τέλειο το δεντράκι! Θα κάνω κι εγώ ένα πέρασμα από carrefour μου φαίνεται γιατί εμείς δεν στολίζουμε δέντρο (στολίζω μόνο κλαδιά) κι έχει λυσσάξει το καλό μου. Μεγαλώνει ο λογαριασμός, βέβαια, έτσι: ένα δεντράκι, ένα κούφωμα αλουμινίου... :rolleyes:

Να τις χαίρεσαι, ματάκια μου!

Ευχαριστώ!

Με γεια τα ψώνια! Τι όμορφο το κουτάκι!

Καλό κουράγιο στην τρεχάτη βδομάδα!

Aνακοίνωση:

Η ζύμη πέτυχε!

Έκανες την άλλη που βρήκες αυτή τη φορά; Έλεγα να δοκιμάσω την πρώτη αλλά με προβλημάτισες :roll:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Περαστικά του, μωρέ!

Καλαμάρι έχει δέντρο 90 cm στα πράκτικερ 5 Ευρώ νομίζω έχει!Έχει και ωραία στολίδια και σχετικά φτηνά

Α, μια χαρά! Έχουμε κοντά μας.

Πώς περάσατε; :)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...