Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θυμαστε που σας ελεγα οτι ψαχνω να φτιαξω καλυμματα για το σαλονι που εχω στην βεραντα . τλκ μετα απο ψαξιμο βρηκα στη μιση τιμη απο εκεινη που μου ζητουσαν και με πολυ καλυτερο υφασμα. το προβλημα μου ειναι στο χρωμα:confused::confused:. τι χρωμα να το κανω ???λαχανι η τυρκουαζ???θα μου πειτε ειναι προσωπικο γουστο αυτο αλλα πειτε μου καμμια γνωμη. το σαλονακι ειναι μπαμπου ανοιχτο καφε και το τραπεζι το ιδιο. μαρεσαν και τα δυο χρωματα και μπερδευτηκα...:confused::confused::confused:εχω και καλοκαιρινα ριχταρια στο σαλονι μεσα που ειναι χαλαζια-καφε και μηοως πεσει πολυ χαλαζιο..απτην αλλη ειναι πιο χαρουμενο....προβλημα...

1) Λούστηκα... να στεγνώνουν τα μαλλάκια να τα ψιλο-φτιάξω κι όλας.

2) Έστρωσα κρεβάτια.

3) Έπλυνα τα πιατικά και τον νεροχύτη

4) Μάζεψα κάτι κομματάκια (πολλάπλασιάζονται αυτά με μαγικό τρόπο!!! το χουμε πει!!! :tongue::tongue:) από το δωμάτιο του Ανδρεούλη και του δωσα "σουτ".

5) Τακτοποίησα τα ρουχαλάκια μας που χα απο χθες σιδερωσει.

6) Ετοίμασα πλυντήριο με λευκά για την νύχτα

7) Αποστείρωσα τα υλικά γιατί σήμερα έχω πολύ δουλίτσα

8 ) Ξεσκόνισα όλο το σπίτι και ηρέμισε το μάτι μου.

9) Μόλις έβαλα έναν αρακά με πατατούλες να γίνεται... ;)

10) Έφτιαξα λιγάκι τα καλλυντικά μου. Ψιλο-πράγματα.. έξυσα τα μολύβια μου (ματιών / χειλιών) και τα τακτοποίησα λίγο πιο "όμορφα"...

11) Πάω να ψευτο-φτιάξω λίγο τα μαλλάκια μου που στέγνωσαν ;)

777885dugw57gt25.gif

θυμαστε που σας ελεγα οτι ψαχνω να φτιαξω καλυμματα για το σαλονι που εχω στην βεραντα . τλκ μετα απο ψαξιμο βρηκα στη μιση τιμη απο εκεινη που μου ζητουσαν και με πολυ καλυτερο υφασμα. το προβλημα μου ειναι στο χρωμα:confused::confused:. τι χρωμα να το κανω ???λαχανι η τυρκουαζ???θα μου πειτε ειναι προσωπικο γουστο αυτο αλλα πειτε μου καμμια γνωμη. το σαλονακι ειναι μπαμπου ανοιχτο καφε και το τραπεζι το ιδιο. μαρεσαν και τα δυο χρωματα και μπερδευτηκα...:confused::confused::confused:εχω και καλοκαιρινα ριχταρια στο σαλονι μεσα που ειναι χαλαζια-καφε και μηοως πεσει πολυ χαλαζιο..απτην αλλη ειναι πιο χαρουμενο....προβλημα...

Μπράβο που βρήκες και καλύτερη τιμή και καλύτερη ποιότητα! Γι αυτό σας πρήζω ματάκια μου, να "ψάχνεστε" λιγάκι σε όλα!

Η προσωπική μου επιλογή είναι ΤΥΡΚΟΥΑΖ!!!!!!!! Θα αγοράσεις και μερικές χαντρούλες τυρκουάζ και ένα κερί στο ίδιο χρώμα... και θα έχεις τρελή καλοκαιρινή διακόσμηση! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Epπέστρεψα και σε λίγο ξαναφευγω να πάρω το πιτσιρίκι μου.

Αγόρασα ριζώματα φράουλας για να φυτέψω και είμαι πολύ χαρούμενη.Να δω πότε θα βρω χρόνο να τα βάλω μαζί με το παιδάκι μου.:rolleyes:

Μαράκι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:oops::)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Epπέστρεψα και σε λίγο ξαναφευγω να πάρω το πιτσιρίκι μου.

Αγόρασα ριζώματα φράουλας για να φυτέψω και είμαι πολύ χαρούμενη.Να δω πότε θα βρω χρόνο να τα βάλω μαζί με το παιδάκι μου.:rolleyes:

Μαράκι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:oops::)

Τί ωραία ιδέα....και πόσο γευστικές οι φράουλες του κήπου....

Έχετε κήπο φαντάζομαι, ε?

Ένα κολπάκι για φράουλες στο μπαλκόνι είναι να βάλετε γλάστράκια το ένα πάνω στο άλλο με χώμα και να ανοίξετε τρύπες στο πλάι της γλάστρας ώστε η φράουλα να βγαίνει σαν ''κρεμαστή'' απο τη γλάστρα όπως κάποια λουλούδια τύπου χωνάκια , χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο. Αυτό γίνεται και στην ύπαιθρο αν δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος γιατί η φράουλα απλώνεται και πιάνει πολύ πολύ χώρο.

τι καλα που έκανες και το έψαξες το θέμα ... επαθα το ίδιο με καλυμματα καναπε που αλλαξαμε πριν απο 1 μηνα περίπου... πηρα πολλες προσφορες και τελικά τα έφτιαξα τόσο οικονομκά και με πολύ οικονομικο υφασμα που κανεις δεν το πιστευει ;).

Να ψαχνετε πολυ πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε εργασία, ακόμα και αν σας πουν οτι η τιμη που σας δίνουν είναι η καλύτερη της αγοράς, παντα θα βρείτε κατι καλύτερο ;)

εμένα προσωπικά δε θα με χαλούσε να υπάρχει σαλόνι και μπαλκόνι παρόμοιο χρώμα, θα μου αρεσε επειδή τα πολλά διαφορετικά χρωματα με κουράζουν...

Ένα κολπάκι για φράουλες στο μπαλκόνι είναι να βάλετε γλάστράκια το ένα πάνω στο άλλο με χώμα και να ανοίξετε τρύπες στο πλάι της γλάστρας ώστε η φράουλα να βγαίνει σαν ''κρεμαστή'' απο τη γλάστρα όπως κάποια λουλούδια τύπου χωνάκια , χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο. Αυτό γίνεται και στην ύπαιθρο αν δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος γιατί η φράουλα απλώνεται και πιάνει πολύ πολύ χώρο.

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο περ/ρο, καθοτι ασχετη!!!, γιατι θελω και εγω να βαλω φραουλες στο μπαλκονι μου???τωρα φυτευονται???

οποτε 2 απο εσας κλεινετε προς το τυρκουαζ...οι υπολοιπες???

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο περ/ρο, καθοτι ασχετη!!!, γιατι θελω και εγω να βαλω φραουλες στο μπαλκονι μου???τωρα φυτευονται???

fytodoxeio2.JPG

4611686018433518324.jpg

σου παραθέτω δύο έτοιμα φυτοδοχεία. Φαντάσου οτι απο τις τρύπες θα κρέμονται οι φραουλιές με τις φραουλίτσες σου.

μπορείς να κάνεις ιδιοκατασκευή με έναν απλό πλαστικό σωληνά χοντρού μεγέθους (σαν αυτό που έχουμε για να τρέχουν τα νερά) που γεμίζεις με χώμα , στηρίζεις κάθετα,ανοίγεις τρύπες την μια κάτω απο την άλλη όπου σε αυτές φυτεύεις και τον οποίο μπορείς να βάψεις - διακοσμίσεις όπως επιθυμείς, ή να σκαρφιστείς χίλιους δυο ανάλογους τρόπους.

έτοιμα φυτοδοχεία μπορείς να προμηθευτείς απο ένα φυτώριο. Μετά τα τελευταία κρύα είναι κατάλληλη εποχή για φύτεμα. Μπορείς να γκουγκλάρεις για περισσότερες λεπτομέρειες για την περιποίηση.

Αφροδίτη και εγώ προς το τυρκουαζ κλείνω ακριβώς επειδή θα είναι συνέχεια του εσωτερικού χωρου.Ωστόσω και τα δύο είναι πολύ ωραία.Το σαλόνι μου,για του λόγου το αληθές,το καλοκαίρι το εχω σε πράσινο χρώμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

[quote=stafroditi2353;

και εγώ στο τυρκουάζ τείνω για δυο λόγους:

1) μου αρέσει η αρμονία χρωματων μεταξύ των χώρων του σπιτιού, έτσι ''δένει'' με το μέσα σαλόνι

2) είναι το χρώμα του καλοκαιριού που μπορείς να συνδιάσεις με καλοκαιρινά διακισμητικά τύπου κοχύλια, δίχτυα κλπ ώστε να δημιουργήσεις ένα καλοκαιρινό - εξωτικό - παραθαλάσσιο κλίμα.

Ναι,έχουμε κήπο και φέτος είναι η πρώτη φορά που θα βάλω.Οι φράουλες είναι από τα φρούτα με την περισσότερη ορμόνη γι'αυτό και το αποφάσισα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναι,έχουμε κήπο και φέτος είναι η πρώτη φορά που θα βάλω.Οι φράουλες είναι από τα φρούτα με την περισσότερη ορμόνη γι'αυτό και το αποφάσισα.

και απο γευση καμία σχέση. Μπορεί σε μέγεθος να βγούνε πολύ μικρούλες αλλά η γεύση τους δε συγκρίνεται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...