Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

:D:D:D

Το έβγαλα το σκοινί αλλά ήταν ήδη κομμένο από την άλλη μεριά. Το χειρότερο είναι ότι μας λείπει το ΚΑΠΕΛΟ της καμινάδας!!! ναι ναι πέταξε και ήταν αυτά τα παλιά τα χτιστά..... έκανε φτερά και πέταξε! Αύριο απογευμα θα έρθει κάποιος να πάρει μέτρα (πιο σύντομα δεν βρήκα...) κόστος για ανοξείδωτο καπέλο με καθαρισμό και τοποθέτηση 150? (τουλάχιστον πέτυχα καλύτερη τιμή στον καθαρισμό. Θα έρθει που θα έρθει ας το καθαρισει να έχω ήσυχο το κεφάλι μου...... Παει περίπατο το 3ημερο που σχεδιάζαμε.... αλλά όλα καλά ο χοντρός όχι μόνο θα έρθει αλλά επειδή θα είνιαι τόσο χαρούμενος που θα μπει σε καθαρή καμινάδα .... θα αφήσει πιο πολλά δώρα! :tongue:

αααα και το άπλωμα στην ταράτσα το έχουμε απαγορέψει εδώ και καιρόοοοοο :)

Απαπααααααα

Ευτυχώς που εγκατέλειψα εγκαίρως την Αθήνα και ζω σε πόλη που ένα καλό καπέλο καμινάδας κοστίζει 50 ευρώ και ο καθαρισμός τζακιού μάξιμουμ 40 ευρώ!

Έξω ρίχνει φουλ βροχή κι εγώ πρέπει να βγωωωωωωωωωωω

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια γραφετε τοοσα Πολλα, που αδυνατω να σχολιασω. εχω πολλες δουλιτσες σημερα.

περασαμε ενα γεματο Σ/Κ το Σαββατο μετα την δουλεια πηγα για καφε με φιλες εκανα κ κατι ψωνακια στον ζαρα κ H&m για τον μικρο. γυρισα σπιτι στις 7παρα συμμαζεψα το χαος απο τα αγορια κ κατα τις 8 ηρθε ο κολλητος μου με την οικογενεια επαιξαν τα μικρα.φαγαμε πιτσοσουβαλκα ναι κ απο τα δυο αφου δεν υπηρξε ομοφωνια στα γουστα!

την Κ το πρωι πηγα στο νοσοκομειο στην μαμα(σηκωθηκα απο τις 7,30 μαζεψα ξανα το σπιτι εψησα μια μπριζολα στην μαμα κ σαλατα ) κ της εκανα παρειτσα.

ευτυχως φαινεται να ξεπερναει την λοιμωξη.

γυρισα μεσημερι ,εψησα τις μπριζολες( χοιρινες καπνιστες γιαμ)κ για εμας σαλατα πατατες τυροπιτακια κ φαγαμε τελεια.μετα φαγαμε κ το γλυκακι μας ειπαμε δεν το εχω με την ζαχαροπλστικη... κ αφου ειχαμε επετειο γνωριμιας ειχε παρει ο Τ. σοκολατοπιτα, αυτοσχεδιασα κ για τον μικρο μου κ ιδου το αποτελεσμα μιας τεμπελας!

χαχα απο το ολοτελα..

ry2n.jpg

μετα ξεκουραστηκαμε λιγο κ πηγαμε σινεμα με τον μικρο. γυρισαμε τον παραδωσαμε στην πεθερα κ πηγαμε χαλαρα για ενα κρασακι τα δυο μας..την συνεχεια δεν την γραφω ουτε το δωρο που μου εκανε ειναι ακαταληλα....!!!

σημερα ξανα πολυ γεματη μερα δουλειες ταεκβοντο τον μικρο, καναμε δοκιμαστικα κ σημερα ξεκιναμε κανονικα του αρεσει πολυ!

μετα οδοντιατρο εγω δεν με αφηνει το δοντι πρεπει να το δω!

μετα νοσοκομειο στην μαμα κ την θεια (χειρουργειται κ η θεια μου σημερα...)

κ αααν μεινει κουραγιο κ χρονος θα παω στην αδερφη μου να αρχισουμε το πακεταρισμα για την μετακομιση. σιγουρα κ αυριο εκει θα ειμαι.

σας ζαλισα ε??

ειναι τοσο αντιφατικες οι στιγμες που ζω απο την στεναχωρια στην χαρα κ κουραση στο φουλ,ετσι για να αντεξουμε!

σας φιλω![/quoteσοκολατοπιτα ε? πρωι πρωι τρεχουν τα σαλια κ ειμαι κ σε φαση αναμονης των φιλων απο τη ΅ρωσια΅...παντα ετσι να περνατε καθε επετειο σας κ μη,η ζωη σας ειναι γεματη ζαχαρη,με υγεια κ ολα τα καλα.να χαιρεστε το παιδακι σας

καλημέρα και από μένα!καλή εβδομάδα να έχουμε!

arisanna μήπως αντί να πάτε στον ίδιο γιατρό ξανά να παίρνατε τη γνώμη κ κάποιου άλλου?

4u καλή επιτυχία με τα στολιδάκια, ενημέρωσέ μας για την επιτυχία τους, ισως να δοκίμαζα και αυτη τη συνταγή

εγω σήμερα ευτυχώς 4ωρο μόνο, το απόγευμα έχουμε εμβόλιο για το μικρό μπουμπούκι κ στα ενδιάμεσα τα γνωστά καθημερινά...Χρόνια Πολλά στις Κατερίνες!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

[

Αφροδιτακι ,πολύ ομορφο το δεντρο, το ειδα διπλα!Και του χρονου!

Ευχαριστώ πολύ!!!1

Με γεια τις παπλωματοθήκες ωραίο γούστο τα κορίτσια σου!!

Αχ κ μένα μου ζήτησε φέτος δέντρο για το δωμάτιο της.....κ που θα βρω κανένα μικρό μου λέτε? Στο τζάμπο το μικρό του ειναι "μεγάλο" για μένα...ουφφφφ

Περαστικά κ στον χαζμπαντ σου ;)

Τους το έχω πάρει από CARREFOUR, δες φωτογραφία στο χριστουγεννιάτικο θέμα. Είναι μινιόν και πολύ γλυκό!!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά! Είναι καλύτερα αλλά εγώ σήμερα ξύπνησα μπουκωμένη...

Διαφημίσεις

elin μπορείς να κάνεις πλύση στο πλυντήριο με 2 κουταλιές σόδα στον κάδο και λευκό ξίδι στη θέση του μαλακτικού

Σόδα μαγειρική; Στους πόσους βαθμούς;

Κ για το πιάτων; (δεν έχω βάλει ποτέ ξύδι απλά κάποιες φορές το σαπουνίζω και το βάζω να ξεπλύνει)΄.Βάζω μόνο ξύδι;

Καλημέρα αγαπημένα μου και καλή εβδομάδα!

Η μέρα μου ξεκίνησε με πολύ τρέξιμο... η μέση μου.. :rolleyes:.

Πήγα το παιδί σχολείο αφού το ετοίμασα και στην επιστροφή στην εφορία για ένα παράβολο του μπαμπά μου.. μπόλικο περπάτημα. Μετά φούρνο για ψωμάκι.

Ηρθα σπίτι, άφησα το ψωμάκι και έφυγα για jumbo. Πήρα ένα χελωνονιντζάκι στο φιογκάκι, που το ζήταγε πολύ τελευταία και αφού άκουσα τόσο καλά λόγια από τη δασκάλα του, ήθελα να του το κάνουμε δώρο.

Εριξα και μία ματιά στα χριστουγεννιάτικα.. δεν ξέρω.... είχε όμορφα πράγματα αλλά δεν τρελάθηκα κι όλας. Κάποια κομμάτια άξιζαν αλλά ήθελε πολύ ψάξιμο και βαριέμαι τα πολλά ψώνια βρε κόρες...:roll: στην περασμένη μου ζωή, ήμουν σίγουρα άντρας! :lol:

Δυστυχώς, για το δέντρο μου που ήθελα μπάλες, δεν βρήκα τίποτα σε σκούρο καφέ χρώμα. Είχε μόνο χρυσές, κόκκινες και κάποιες ασημί και λευκές.

Πήρα λοιπόν αυτό, το υπέροχο, ξύλινο στολιδάκι για τον πάγκο της κουζίνας μου, που η μία πλευρά ήταν "άδεια".. δεν είχα κάτι να ταιριάζει:

PB250175_zps76320d9e.jpg

Ε? Πως σας φαίνεται?

Και αυτό το χάρτινο κουτί, το οποίο είναι για αμπαλάζ δώρου. Δεν θα το προσφέρω, ήδη το διακόσμησα στο σπίτι μας: :P

PB250176_zpsc51eee29.jpg

PB250177_zps9ff50b42.jpg

Επέστρεψα, έβαλα χρυσό τελικά δίχτυ, σαν γιρλάντα γύρω από το δέντρο μας, άπλωσα ένα νυχτερινο πλυντήριο, ψιλομάζεψα το σπίτι, έπλυνα πιατικά και έβαλα φακούλες να γίνονται. Τρεχάτη εβδομαδα γιατί ο άντρας μου είναι απογευματινός και θα πρέπει να ασχοληθώ εγώ και για τα εξωσχολικά του φιογκακίου... τρεχάτε ποδαράκια μου, συν τη δουλειά και το σπίτι.

Σας φιλώ και επανέρχομαι.:P

777885dugw57gt25.gif

τώρα αγχώθηκα .... πρέπει να φτιαχτεί άμεσα η καμινάδα γιατί με την κλίση που έχει πάρει πως θα μπει ο χοντρός με την κόκκινη στολή? Θα σφηνώσει!!!! :)

Α σωστή! Αυτά να τα προσέχουμε!!!! :tongue::tongue:

ry2n.jpg

Να ζήσετε, αγαπημένη μου! Πάντα ευτυχίες στο σπίτι σας.

Φίλησέ μου, την μανούλα!

Ειρήνη, τέλειο το κέικ. Επίσης ξαναδιαβάζω μετά μανίας τις οδηγίες για...χαρούμενο άδειασμα ντουλαπών!!!

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου. Είναι καλό μία στο τόσο να ξαναγράφουμε κάποια πράγματα γιατί και 'γω αλλάζω "τρόπους" σε διάφορα θέματα στο σπιτικό μου. Και σε συνήθειες και σε τρόπους αποθήκευσης και οργάνωσης. :P

777885dugw57gt25.gif

Αν και έχω ξεχάσει πολλά :(

ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ

http://www.athinorama.gr/theatre/theater.aspx?id=2000063

έχουμε δει : 1.Μήλα ζάχαρη κανέλα 2. Μάρκος ο Γάτος

θα δούμε: Το παράθυρο της χαράς.

Πολύ καλές διαδραστικές παραστάσεις. Μικρό θεατράκι που τα παιδιά κάθονται σε μαξιλάρες μπροστά στη σκηνή και συμμετέχουν ενεργά!

ΣΗΜ: Όταν τηλ. για κράτηση θέσης αναφέρουμε ότι έχουμε κάρτα ανεργίας (αν έχουμε) και υπάρχει έκπτωση

Studio ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Είδαμε Παραμυθοφουρνίσματα. Πολύ καλό! Ενεργή συμμετοχή!

Φέτος δεν παίζεται , όμως κάτι αντιστοιχο είναι αυτό και σκοπεύουμε να το δούμε http://www.kinitiras.com/v2/gr/gre/page2col.html?n0=8c5ca142eef22facc58b24a796fa2c85&n1=d996258a16244169cb6189a76ae1c467&n2=ff7919995481bd0455a624108fedffce&p0=3f554f4418dde5d5e0463bd71a7348cb

Θεατρο ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ

Είδαμε & συμμετείχαμε σε αυτό μικροί – μεγάλοι…. Ε, βέβαια ζήλεψα και ζήτησα και εγώ 

Ήταν τέλειο και θα ξαναπηγαινα και φέτος αλλά δεν το παίζουν…ΟΜΩΣ στην ίδια φιλοσοφία έχουν φέτος…αυτό και εννοείτε θα παμε…http://www.akademeia.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2013-2014%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84/

Θεατρο Μορφες εκφρασης

Το παιδί και το κουδουνάκι – Καλό διαδραστικό αλλά όχι τόσο όσο τα 3 πρώτα! http://www.morfesekfrasis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=51&Itemid=96 δεν είμαι σίγουρη ότι το παιζουν και φέτος …

Κουκλοθέατρο Μαριονέτας ΓΚΟΤΣΗ

Αρκετά καλές παραστάσεις αν σας αρεσει το κουκλοθέατρο. Εχουμε δει ΜΟΓΛΗ – ΑΛΛΑΝΤΙΝ και άλλο ένα αλλά αλτσχαιμερ 

Για Δημ Απασχόληση ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - πολύ καλό

Παιδικό Μουσείο στην πλάκα.

Πραγματικά αξίζει να πάτε ακόμα και αν ήδη το έχετε επισκεφτεί … όσο μεγαλώνει ανακαλύπτει άλλα πράγματα εκεί και τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά …ειδικά στον τελευταίο όροφο στα πειράματα με το νερό ( μη φοβάστε υπάρχουν διαθέσιμες ποδιές για να μη βραχούν  ) http://www.hcm.gr/BIGFrame/BIGFramesMainFirstPage.asp?LANG=GR

Σινεμα Παραδεισος

Πολύ φτηνό εισητήριο. Ρωτήστε με για ποιο ΣΚ θέλετε να σας πω τι παράσταση έχει ;) Το επόμενο ΣΚ έχει Καραγκιόζη και όχι ταινία.

Μέσα στην εβδ. Θα κλείσω θέσεις για 3 μικρά γουρουνάκια _ είχε κουπόνι ;) ίσως να υπάρχει ακόμα. Διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σʼαυτή.

Θα ποστάρω και Χριστουγεννιάτικα event σιγά σιγά όπως θα ανακοινώνονται και θα τα βρίσκω – stay tuned και ότι σας αρέσει κρατήστε το σε λίστα  Δεν προτείνω επισκέψεις σε μεγάλα εμπορικά, όλα έχουν event εκείνες τις ημέρες διότι γίνεται χαμός! Εμείς περνάμε για πολύ λίγο από όλα όταν έχουν cartoon ( ανθρώπους ντυμένους ή τρενάκι αγιου βασίλη κλπ)

Στο Τεχνόπολις είναι όμορφη βόλτα αλλά για τα περισσότερα πληρώνεις εξτρα όπως πχ στο εργαστήρι του αγιου βασίλη ή καρουζελ κλπ. Εμείς πάμε 4-5 φορές κάθε Χριστούγεννα και κάθε φορά κάνουμε και κάτι άλλο. Καθορίζουμε από πριν το ποσό που θα χαλάσουμε (10? / φορά ) και ανάλογα πράττουμε σε συνεννόηση με το γιο ;)http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/15066/7202/0/0?p_p_action=1&_bs_events_browser_loadaction=view&_bs_events_browser_eventStartDate=06%2F12%2F2013&_bs_events_browser_eventEndDate=06%2F01%2F2014&_bs_events_browser_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fevents%2F~%2Ftopic%2F7202&

Για το burger project δεν έγραψα επίτηδες γιατί ενώ ήθελα πολυ να παμε ... το σκέφτομαι διότι έμαθα ότι ο ήχος είναι παρα πολύ δυνατός!!! ειναι live μπαντα για παιδια - "Μαμά εγώ πότε θα κάνω μπαντα"

....ότι και αν κάνετε εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Κυρίες μου παρακαλώ κρατήστε σημειώσεις ;)

Θα ποστάρω μόνο καινούργια στο εξής :)

Κοριτσάκια το cine Παραδεισος Πραγματικά εχει πολύ καλη τιμή

Εχουμε πάει αρκετές φορές

Το μαμα θα κάνει μπάντα πηγαμε πέρσι με τον μικρο ήταν πολύ καλό πραγματικά

Τώρα εχω παρει εισητηρια για cine Παράδεισος πάλι

και σιγουρα λέω να τον πάω Γκάζι και Πάρκο Τρίτση με Χριστουγεννιατικα

Το ΣΚ θα πάμε να δουμε την έκθεση 12 Θεοι του Ολυμπου

Ποσα ωραια πράγματα ειδα ... ομορφους στολισμους και όμορφο λουλουδάκι Ειρηνάκι μου!!!

Το ΣΚ κυλησε τοσο γρηγορα

Το Σαββατο ενω ετοιμάστηκαμε για να έρθουμε στο swap με ξαναπιασε το κεφάλι και ημικρανια και απο τον πόνο πραγματικά αρχισα να κλαιω δεν άντεχα άλλο ,,,χτες ήμουν λίγο καλυτερα και επειδη το σπιτι πρεπει να μαζευτει αρχισε να δειχνει χειμωνιατικο χωρις τα χαλια ακομα αλλα οκ

Τελειωσα με όλες τις κουρτινες του σπιτιου με ολο το σιδερο του κοσμου ( χάλασε το σιδερο πάλι_ :_)

ασχοληθηκα ενεργα με τις δημιουργιες μου

Εχω βγαλει φωτο που θα σας τις ανεβάσω το απογευματάκι

:)

Καναμε μια κατασκευη με τον μικρο για να μετράμε τα χριστουγεννα - βάλαμε σε μια μεγάλη κορδέλα μανταλακια με αριθμους μεχρι το 25 ( ξεκινόντας απο 1 -25)

Ετσι καθε μερα θα αφαιρουμε ενα μανταλάκι μεχρι να φτάσει 24

Ο μικρος ενθουσιαστηκε...

Σας φιλώ γλυκά!!!

:) :) :)

Διαφημίσεις

Πολύ ομορφα,θαλπωρη...ο μπαμπάς αψογος με το λουλουδάκι του!:)

Αχ, ναι ο μπαμπάκας...

Την ερχομενη Πεμπτη Ειρηνη μου,εως την Κυριακη.

Λες να καταφέρουμε να βρεθουμε??

Eιρηνη γαλακτομπουρεκο:1 λιτρο γαλα,ενα φλυτζανι τσαγιου σιμιγδαλι ψιλο,5 αυγα,μισο φλυτζανι τσαγιου ζαχαρη,βανιλια,3κουταλιες σουπας βουτυρο 100γρ βουττυρο για τα φυλλα και φυλλα κρουστας..βραζεις το γαλα με την ζαχαρη και την βανιλια,χαμηλωνεις την φωτια και προσθετεις το σιμιγδαλι ανακατευοντας μεχρι να πηξει..κατεβαζεις απο την φωτια και ριχνεις τα αυγα χτυπημενα.εγω εβαλα και ξυσμα πορτοκαλιου.βουτυρωνεις ενα ταψι και βαζεις τα μισα φυλλα κατω αφου το καθε φυλλο το περνας με βουτυρο.βαζεις την κρεμα κια τα υπολοιπα φυλλα.ψηνεις για 40λεπτα.αφηνεις το γλυκο να κρυωσει και ετοιμαζεις σιροπι.3 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη 2φλυτζανια νερο φλυφα ενος λεμονιου και χυμο μισου λεμονιου.κρυο το γλυκο και χλιαρο το σιροπι

Ααααααααααααα Αρετή μου... να τα αγοράσω να έρθεις να μου το φτιάξεις γιατί μου πέσανε πολλά! :tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα κι απο θεσσαλονικη :o

εμεις σημερα ειχαμε μια ομορφη οικογενιακη μερα

το πρωι σηκοθηκαμε αργουτσικα 9.45:cool: ο μπαμπας μας εκανε τοστακια και φαγαμε εγω επληνα οτι πιατα που ειχα απο χθες:oops:( αλλα ρε κοριτσια ειχα παρα πολυ δουλιτσα απο τις 9 μεχρι τις 8 το βραδυ οποτε δεν εκανα τιποτα....)

μετα ηρθαν οι κουμπαροι μας για καφε αραξαμε στο τζακι και χαζολογησαμε

το μεσημερακι για φαγητο στο πεθερικο

και μετα..........

στολισαμε το δενρακι μας:-D

ο μικρος κοιματε κι εγω παω να κανω παρεα στο μεγαλο :wink:

φιλακια

υσ.καναμαε τα στολιδακια τις Λαμπρουκας και εγηναν υπεροχα οταν στεγνοσουν θα βαλω φωτο και μαλον θα κανω κι αλλα:-D

Και του χρόνου κορίτσι μου!!!

Δεν κανονίζουμε καμία μίνι συνάντηση στο εκθεσιακό περιστερίου :) !!!

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε?

Εμεις περασαμε ομορφα και χαλαρα την ημερα μας!Ολη μερα εβρεχε εδω,μιλαμε για τρελο νερο....Καθισαμε χαλαρα με καφεδακια στο σαλονι μας,ενω μαγειρευα γαλοπουλα κοκκινιστη απο το χωριο,το μεσημερι κοιμηθηκαμε και οταν ξυπνησαμε πηγαμε στην πεθερα μου(Ειρηνη μου σε σκεφτομουνα γιατι ειναι εκει κοντα στα μερη σου),πηγαμε ο μικρος τους χαρηκε και αυτοι αυτον και μας εδωσε ενα σωρο ρουχα για το μικρο και πολυ τα χαρηκα!!!

Αλήθεια κοριτσακι μου? Εδω κοντά?

Χρύσα μου, πιο πολύ τα θέλω για δική μου χρήση. Η μικρή τα έχει καταλάβει. Τα παιδιά ρουφάνε σαν σφουγγάρια.Ήθελα να δω εάν έχει σωστές τις ασκήσεις που τους έβαλε. Και κάπου στο μυαλό μου, τα είχα μπερδέψει. Εμείς είχαμε τότε κανόνες;; Δεν θυμάμαι τίποτα. Κι όταν γράφω τα χρησιμοποιώ εμπειρικά πλέον. τώρα όμως θα τα μάθω κι εγώ. Χιχιχιχι!!!!

Κάνε μας δύο! :tongue:

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες σας για αύριο! Εγώ έχω την αδερφή μου και τη βαφτιστήρα μου :D.

Να τις χαίρεσαι, ματάκια μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρες!

Καλαμάρι, είσαι θεά! Καταπληκτική η έξοδος! άσχετο, μπορώ να κάνω πλύση στο πλυντήριό μου με λευκό ξύδι; Κάτι οσμίζομαι...Αν ναι, όποτε μπορέσεις γράψε δοσολογία και επίσης πώς γίνεται για το πλυντήριο πιάτων, αντίστοιχα.

O τρόπος είναι αυτός --> http://www.onegoodthingbyjillee.com/2012/02/how-to-fix-smelly-washing-machine.html

Απλά δεν παραλείπω την χλωρίνη κ την βάζω μια φορά το εξάμηνο ή μια φορά το χρόνο όποτε το θυμηθώ.

Δηλαδή 2 κούπες λευκό ξύδι στη θέση του απορυπαντικού {το φθηνότερο είναι του λιντλ 0,70 το λίτρο}

Πρόγραμμα το ποιο ζεστό πχ 90 βαθμούς κ το βάζεις μπρος.

Ενίοτε ρίχνω κ μια κούπα σόδα μαγειρική μέσα στον κάδο γιατί γυαλίζει κ τον κάδο έτσι.

Στο πλυντήριο πίατων

παίρνεις ένα σκεύος πλαστικό γυάλινο να χωράει 2 κούπες λευκό ξύδι

το τοποθετείς στο ράφι πάνω ΔΕΝ ΧΥΝΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ. Απλά το βάζεις με το σκεύος στο πάνω ράφι. Και το βάζεις στο ποιο ζεστό μεγάλο πρόγραμμα

Όταν το ανοίξεις θα τυφλωθείς από την γυαλάδα του ;)

Το οποίο ξύδι βάζω στο ξεσκόνισμα, στο μπάνιο για τα άλατα στις μπαταρίες ντουζ νεροχύτη κτλ , στο πανάκι μου για τις λευκές συσκευές μου στο ψυγείο το έβαλα με ζεστό νεράκι

Γενικά το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού ;)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Τους το έχω πάρει από CARREFOUR, δες φωτογραφία στο χριστουγεννιάτικο θέμα. Είναι μινιόν και πολύ γλυκό!!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά! Είναι καλύτερα αλλά εγώ σήμερα ξύπνησα μπουκωμένη...

Μπράβο για τον χαζμπαντ, αλλά λογικό να κολλήσεις χε χε Περαστικά σου!!!

αααα δεν το είχα σκεφτεί, έχουν κ μικρά αυτοι??

Θα πάω , γιατί του τζάμπο είναι μεγάλο σχετικά κ θέλω μικρότερο, βέβαια αν δεν βρω θα πάρω του τζάμπο το άσπρο ;)

Έχω δίωρο κενό κ χαζολογάω

Το έβαλα στο facebook αλλά το βάζω και εδώ.

Στολίσαμε... έτοιμο το δεντράκι και τα δώρα μας:

1465346_10202568257830389_2123032585_n_zps6d02ce4b.jpg

xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μου έφτιαξες την μέρα! Και έχω οδοντίατρο το απόγευμα.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...