Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καθαρισα και μετά το ανάψαμε να παρει την υγρασία και να μην κάτσει... Αναψε μια χαρά. Σήμερα το πρωί βγηκαμπαλκόνι και είδα ότι κάποιος έχει στερεώσει (μάλλον σκοινί) πάνω στην ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΜΑΣ! με αποτέλεσμα να έχει πάρει κλίση!!!!! ΕΛΕΟΣ! Θα ανέβω επάνω αργότερα να δω τι γίνεται!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δηλαδή έχει βάλει σκοινί για άπλωμα ρούχων;;. Δεν είμαστε καλά.

Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα σε όλες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

τώρα αγχώθηκα .... πρέπει να φτιαχτεί άμεσα η καμινάδα γιατί με την κλίση που έχει πάρει πως θα μπει ο χοντρός με την κόκκινη στολή? Θα σφηνώσει!!!! :)

Χαχαχαχαχα!!!

Όταν είπα ότι μου έλειψαν τα πειράγματά σου είχα δίκιο. Μου έφτιαξες τη μέρα πάλι.

7q1Np2.png0ulEp2.png

τώρα αγχώθηκα .... πρέπει να φτιαχτεί άμεσα η καμινάδα γιατί με την κλίση που έχει πάρει πως θα μπει ο χοντρός με την κόκκινη στολή? Θα σφηνώσει!!!! :)

ωχ:confused::confused:

να του γραψετε στο γραμμα να μπει απο το παραθυρο;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολες

Διαφημίσεις

κοριτσακια γραφετε τοοσα Πολλα, που αδυνατω να σχολιασω. εχω πολλες δουλιτσες σημερα.

περασαμε ενα γεματο Σ/Κ το Σαββατο μετα την δουλεια πηγα για καφε με φιλες εκανα κ κατι ψωνακια στον ζαρα κ H&m για τον μικρο. γυρισα σπιτι στις 7παρα συμμαζεψα το χαος απο τα αγορια κ κατα τις 8 ηρθε ο κολλητος μου με την οικογενεια επαιξαν τα μικρα.φαγαμε πιτσοσουβαλκα ναι κ απο τα δυο αφου δεν υπηρξε ομοφωνια στα γουστα!

την Κ το πρωι πηγα στο νοσοκομειο στην μαμα(σηκωθηκα απο τις 7,30 μαζεψα ξανα το σπιτι εψησα μια μπριζολα στην μαμα κ σαλατα ) κ της εκανα παρειτσα.

ευτυχως φαινεται να ξεπερναει την λοιμωξη.

γυρισα μεσημερι ,εψησα τις μπριζολες( χοιρινες καπνιστες γιαμ)κ για εμας σαλατα πατατες τυροπιτακια κ φαγαμε τελεια.μετα φαγαμε κ το γλυκακι μας ειπαμε δεν το εχω με την ζαχαροπλστικη... κ αφου ειχαμε επετειο γνωριμιας ειχε παρει ο Τ. σοκολατοπιτα, αυτοσχεδιασα κ για τον μικρο μου κ ιδου το αποτελεσμα μιας τεμπελας!

χαχα απο το ολοτελα..

ry2n.jpg

μετα ξεκουραστηκαμε λιγο κ πηγαμε σινεμα με τον μικρο. γυρισαμε τον παραδωσαμε στην πεθερα κ πηγαμε χαλαρα για ενα κρασακι τα δυο μας..την συνεχεια δεν την γραφω ουτε το δωρο που μου εκανε ειναι ακαταληλα....!!!

σημερα ξανα πολυ γεματη μερα δουλειες ταεκβοντο τον μικρο, καναμε δοκιμαστικα κ σημερα ξεκιναμε κανονικα του αρεσει πολυ!

μετα οδοντιατρο εγω δεν με αφηνει το δοντι πρεπει να το δω!

μετα νοσοκομειο στην μαμα κ την θεια (χειρουργειται κ η θεια μου σημερα...)

κ αααν μεινει κουραγιο κ χρονος θα παω στην αδερφη μου να αρχισουμε το πακεταρισμα για την μετακομιση. σιγουρα κ αυριο εκει θα ειμαι.

σας ζαλισα ε??

ειναι τοσο αντιφατικες οι στιγμες που ζω απο την στεναχωρια στην χαρα κ κουραση στο φουλ,ετσι για να αντεξουμε!

σας φιλω!

Καλημέρα Μπιλλάκι. Είστε καλά;Η μανούλα πως είναι;;;

καλημερα γλυκια βασιλικη:-D

καλυτερα δειχνει να ξεπερναει την λοιμωξη ευελπιστουμε να μπορεσει να χειρουργηθει αυτην την εβδομαδα:rolleyes: ισως ξερουμε σημερα.

τα κεφακια σου ευχομαι να ειναι καλυτερα:cool:

Καλημερα σε όλες τις όμορφες,

πως ειστε?Βλέπω όλες περασατε ενα γεματο σ-κ, οικογενειακα, ζεστα!

Καλη συνεχεια κοριτσακια! Καλη εβδομαδα!

καλημερα κοριτσακι ο αντρουλης καλυτερα??

δυστυχως υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι αναμεσα μας ας μην τους αξιωσει ο θεος να παθουν κατι αντιστοιχο μονο!!

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!

Μπιλάκι Χρόνια σας Πολλά!!! :):P :p :P

Χρύσα έβαλε στην προηγούμενη σελίδα η Νάσια το λίνκ....έχει δωρεάν δραστηριότητες με παιδιά....εγώ που το συζήτησα με τον άντρα μου μονο Κυριακή πρωί μπορώ...! Αλλά μην αγχώνεσαι για εμάς...κανόνισε το πρόγραμμα σου :)http://www.paraskhnio.gr/proto-paidiko-festival-toy-dimoy-peri-2/

Πάω για σίδερο!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

4U θερμά σ ευχαριστώ που κάθισες και ασχολήθηκες τόσο! Για το τζάκι τώρα, όταν ο καιρός είναι πολύ άσχημος, με βροχή και δυνατό αέρα(ανεμοσούρια τα λέμε εδώ) και το δικό μας βάζει νερό. Τώρα βέβαια αυτό που περιγράφεις είναι τραγικό! Παραφύλαξε ποιος θα πάει να απλώσει ρούχα και μόλις τα απλώσει πήγαινε με ένα ψαλίδι και κόψε το σκοινί :-P

Είμαι κακός άνθρωπος γιατί μου χουν τύχει κακοί γείτονες! Ότι χειρότερο! Χειρότερο κι από κακιά πεθερά!

Καλαμαράκι μου καλό ΑΝ κατέβουμε, ΑΝ κατεβείτε και ΑΝ βρούμε χρόνο θα κανονίσουμε να βρεθούμε! Μου θυμίζει κάτι φίλους, ο ένας ζούσε βορρά, ο άλλος νότο και κανόνισαν να βρεθούν στις Kυκλάδες :-P

Εμείς στολίσαμε χθες το δεντράκι στο δωμάτιο της μικρής, έχει ξετρελαθεί! Είπαμε θα πάρουμε και φωτάκια οπότε αυτά απουσιάζουν προς το παρόν. Αργότερα θα σας βάλω φώτο.

Σήμερα έχω και πάλι οδοντίατρο (κι εγώ πρέπει να πάω για ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο αλλά που κέφια που κλείνω έναν μήνα πήγαινε- έλα στον οδοντίατρο;), θα γυρίσω μεσημέρι και θα φτιάξω μια μακαρονάδα. Ανάλογα τα κουράγια, θα ξεσκονίσω και θα βάλω σκούπα κάτω μιας και τα πάρε- δώσε με τα ξύλα φέρνουν σκουπίδια και αν πετύχω τον γείτονα θα τον καλέσω για απογευματινό καφεδάκι με τη σύζυγο βεβαίως!

Μπιλάκι πολύ χαίρομαι για τη μαμά αλλά και για σένα :wink:

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κοριτσακι ο αντρουλης καλυτερα??

δυστυχως υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι αναμεσα μας ας μην τους αξιωσει ο θεος να παθουν κατι αντιστοιχο μονο!!

Καλημερα Μπιλακι,

δυστυχως ακόμα τίποτα, ειμαστε χαλια ψυχολογικα, προσπαθω να μην του το δειχνω, καθε λιγο και λιγακι κοιταζεται στον καθρεφτη και τρελαινεται!

Δεν θέλει να παει πουθενα, με το ζόρι παει και στη δουλεια, δεν του εχουν ξαναπει τιποτα βεβαια οι συναδελφοι του, αλλα εκεινος αισθανεται χαλια.

Όυτε να φαει δεν θέλει.Στις 12 σημερα θα παμε παλι δερματολογο μηπως του δωσει τιποτα πιο δραστικο για το προσωπο τουλαχιστον.

οΎτε εγω εχω όρεξη για δουλειες, ακόμα και τα παιδια, τον κοιτάζουν περιεργα. Χτες που του έβαζα κρεμα στην πλατη τον ειδε η κορη μου, και εφυγε μακρια...και ειπε αχ μαμα τι σπυρακια πολλα εχει ο μπαμπας!

Ελα εδω της ειπα, θα περασει, δεν ειναι τιποτα, αλλα το μικρο τι να καταλάβει?

αστα!!!

Εσενα, πως ειναι η μαμα σου?

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

4U θερμά σ ευχαριστώ που κάθισες και ασχολήθηκες τόσο! Για το τζάκι τώρα, όταν ο καιρός είναι πολύ άσχημος, με βροχή και δυνατό αέρα(ανεμοσούρια τα λέμε εδώ) και το δικό μας βάζει νερό. Τώρα βέβαια αυτό που περιγράφεις είναι τραγικό! Παραφύλαξε ποιος θα πάει να απλώσει ρούχα και μόλις τα απλώσει πήγαινε με ένα ψαλίδι και κόψε το σκοινί :-P

Είμαι κακός άνθρωπος γιατί μου χουν τύχει κακοί γείτονες! Ότι χειρότερο! Χειρότερο κι από κακιά πεθερά!

:D:D:D

Το έβγαλα το σκοινί αλλά ήταν ήδη κομμένο από την άλλη μεριά. Το χειρότερο είναι ότι μας λείπει το ΚΑΠΕΛΟ της καμινάδας!!! ναι ναι πέταξε και ήταν αυτά τα παλιά τα χτιστά..... έκανε φτερά και πέταξε! Αύριο απογευμα θα έρθει κάποιος να πάρει μέτρα (πιο σύντομα δεν βρήκα...) κόστος για ανοξείδωτο καπέλο με καθαρισμό και τοποθέτηση 150? (τουλάχιστον πέτυχα καλύτερη τιμή στον καθαρισμό. Θα έρθει που θα έρθει ας το καθαρισει να έχω ήσυχο το κεφάλι μου...... Παει περίπατο το 3ημερο που σχεδιάζαμε.... αλλά όλα καλά ο χοντρός όχι μόνο θα έρθει αλλά επειδή θα είνιαι τόσο χαρούμενος που θα μπει σε καθαρή καμινάδα .... θα αφήσει πιο πολλά δώρα! :tongue:

αααα και το άπλωμα στην ταράτσα το έχουμε απαγορέψει εδώ και καιρόοοοοο :)

πάω ΣΜ ... όρεξη για δουλειές σημερα τπτ.

Μόνο πλυντήρια έβαλα και μαγείρεψα τις φακές μας. Ευτυχώς σκούπισα χτες βραδυ οπότε το σπίτι είναι οκ ;)

Αργότερα λέω να κάνω απόπειρα με τα στολίδια ξανά

Καλημέρες!

Διάβασα τα νέα σας, να σας πω λίγα από τα δικά μου...

Το Σάββατο ήμασταν στη γύρα: βόλτες, παιδότοπος, κούνιες, παππουδογιαγιάδες, λιώσαμε τις σόλες μας!

Κ επειδή πού χρόνος για δουλειές το Σάββατο, την Κυριακή ζορίστηκα πολύ. Άλλαγμα σεντόνια και ψιλομάζεμα στο δωμάτιου της μικρής, έβαλα 3 πλυντήρια στεγνωτήρια και τα δίπλωσα για να μπουν στις θέσεις τους (8κιλα, τα νέυρα μου :?), συμμάζεψα τα ρούχα μου στο δικό μας Υ/Δ, έπλυνα τις τσαντούλες των παιδιών, έραψα 2-3 ρουχαλάκια τους που είχαν ξηλωθεί στη ραφή, κολλήσαμε χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα όλοι μαζί, παίξαμε με τη μεγάλη επιτραπέζια, έκανα γενική στη κουζίνα (πάγκους εστίες, νεροχύτη, φούρνο, ψυγείο), άπλωσα όσα δεν έμπαιναν στο στεγνωτήριο, μάζεψα καλά το δωμάτιο του γιού-είναι μικρούλι κ δεν έχει πολλά-πολλά:tongue:, έφτιαξα τους καναπέδες, έφτιαξα κρεμούλες για σήμερα το πρωί, έτσι για να τα γλυκάνω, έβγαλα ρούχα δικά μου κ των παιδιών, ετοίμασα τις τσάντες τους, συν τάισμα, άλλαγμα (γιός), μπανάκι, γαλατάκι, νάνι με ενδιάμεση επίσκεψη από παππουδογιαγιάδες για μεσημεριανό φαγητό-φάγαμε σπίτι μου αλλά το φαγητό το έφερε η μανούλα μου από το δικό της-ωραία οικοδέσποινα είμαι :oops::tongue: -έφερε και κέικ και πίτα παρακαλώ, οπότε γλίτωσα το μαγείρεμα, ήπιαμε κ τα κρασάκιαμας, λίγο μπερδεμένα σας τα γράφω, αλλά με τη ραπτική και τα ρούχα με πήρε η ώρα τρεις και μισή τα ξημερώματα και δεν το' χω σήμερις...

Κ τι μένει: γενική στο μπάνιο, καλό σκούπισμα/σφουγγάρισμα στο υπνοδωμάτιο, τακτοποίηση των μπιζουδικών μου και των τσαντών μου, καθώς και του περιεχομένου τους-η ψωνάρα αλλάζω τσάντα σύμφωνα με τα παπούτσια ρούχα που φορώ-ένα καλό μάζεμα/καθάρισμα στο Υ/Δ της κόρης, να κολλήσω κάτι τσουμπλεκάκια που έσκισε ο μικρός από τα βιβλία της (μαζοχισμός, το ξέρω), να βάλω στη θέση τους τα στεγνωτήρια, ένα πέρασμα στο σαλόνι και να καθαρίσω καλά με τον ατμοκαθαριστή το δάπεδο. Για τζάμια παντζούρια ίδωμεν...:rolleyes:

Από αυτά που θυμάμαι...

Για τα σχόλια των συναδέλφων, σπίτσλες...Το υποεπίπεδο του υποεπιπέδου...Και να απαντήσει ο άντρας σου, το σάλιο και το χρόνο του θα χαλάσει...

Ο δε εργοδότης της άλλης φίλης...επίσης ασχολίαστο. Ένα τρίξιμο δοντιών το τραβάει ο οργανισμός του, αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Ούτε να τσακωθείς, ώστε να δείξεις εμπάθεια, ούτε να αδιαφορείς σε βαθμό που να θεωρήσει ότι το κάνεις από φόβο και άρα είσαι του χεριού του. Λίγο "τρίξιμο", λίγο "τουμπεκί" του στύλ "Αν έγινε λάθος θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να μην επαναληφθεί από δω και στο εξής". Έτσι, με τακτ και "ψύχρα" στις σωστές δόσεις, σαν σκωτσέζικο ντους ένα πράγμα. Με τπτ μην παραιτηθείς και του χαρίσεις την αποζημίωση.

Ειρήνη, τέλειο το κέικ. Επίσης ξαναδιαβάζω μετά μανίας τις οδηγίες για...χαρούμενο άδειασμα ντουλαπών!!!

Καλαμάρι, είσαι θεά! Καταπληκτική η έξοδος! άσχετο, μπορώ να κάνω πλύση στο πλυντήριό μου με λευκό ξύδι; Κάτι οσμίζομαι...Αν ναι, όποτε μπορέσεις γράψε δοσολογία και επίσης πώς γίνεται για το πλυντήριο πιάτων, αντίστοιχα.

4U, ευκολάκι μα βρεις ποιος είναι:απλά κάνε ένα smell-test στους υπόλοιπους ενοίκους-ιδιοκτήτες, όποιος μυρίζει τζακίλα, αυτός είναι!!!

Μα τι μυαλό, να απλώνεις ρούχα δίπλα σε καμινάδα...Ακόμη και το καλοκαίρι μυρίζει.

My billy χαίρομαι με τα νέα της μαμάς σου, μακάρι να συνεχίσι έτσι.

Δε θυμάμαι άλλα, εύχομαι τα καλυτερότερα τόσο για αυτή την εβδομάδα, όσο και για αυτές που έπονται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...