Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

επιτέλους τέλος κορίτσια..έστρωσα και ζέστανε το σπιτάκι μας.τα δε μικρά όλο κάνανε τούμπες πάνω στα χαλιά.βέβαια εγώ υπό καταρευση,εβαλα και ένα πλυντήριο άσπρα,τους έφτιαξα ομελέτα με πατάτες.τα μπάνια ευτυχώς τα κάναμε νωρίς και έτσι το απόγευμα χαλαρώσαμε στο τζάκι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

=etoiledunord;2227590

υσ.καναμαε τα στολιδακια τις Λαμπρουκας και εγηναν υπεροχα οταν στεγνοσουν θα βαλω φωτο και μαλον θα κανω κι αλλα:-D

έκανες κάτι διαφορετικό απο οδηγίες??? όλα πήγαν καλά?? εχουν κοκκαλώσει ήδη και πόση ώρα θέλουν???

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε?

Εμεις περασαμε ομορφα και χαλαρα την ημερα μας!Ολη μερα εβρεχε εδω,μιλαμε για τρελο νερο....Καθισαμε χαλαρα με καφεδακια στο σαλονι μας,ενω μαγειρευα γαλοπουλα κοκκινιστη απο το χωριο,το μεσημερι κοιμηθηκαμε και οταν ξυπνησαμε πηγαμε στην πεθερα μου(Ειρηνη μου σε σκεφτομουνα γιατι ειναι εκει κοντα στα μερη σου),πηγαμε ο μικρος τους χαρηκε και αυτοι αυτον και μας εδωσε ενα σωρο ρουχα για το μικρο και πολυ τα χαρηκα!!!

Δεν κανονίζουμε καμία μίνι συνάντηση στο εκθεσιακό περιστερίου :) !!!

Μαλλον θα τον παμε και εμεις!Δεν εχω προλαβει να το μελετησω καλα για να δω τι ειναι σχετικα με την ηλικια του;)

Διαφημίσεις

Ω ναι να το πιστέψεις!!!Μην με βλέπεις έτσι καλή και γλυκιά:tongue::tongue::tongue: Όταν κάνω μάθημα ξυπνάει μέσα μου η Φράου Μέρκελ:tongue::tongue::tongue:

Η αυστηρή εκπαιδευτικός μ' αρέσει κι εμένα και τη θέλω. Τις κομπλεξικές και ανισόρροπες φοβάμαι που ξεσπούν τα πρόβληματά τους στα παιδιά. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις. Ευτυχώς δεν μας έχει τύχει μέχρι τώρα.

καλημερα βασουλα! με μερικες διακοπες για αλλαγμα πανας (που παλι την 1 φορα δεν την προλαβα κ βραχηκε) κοιμηθηκαμε ευτυχως! εσυ τι κανεις? πως εισαι?

Καλά Γιωτάκι μου

εφταψυχες??? για παραπανω μας κοβω 12ψυχεςς ισως!!!

Και βάλε

σαν του πασχαλη??????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όταν το έγραφα αυτό σκεφτόμουνα και γέλαγα μόνη μου.

Βασιλική εχτές έφαγα σουβλάκια....αφού ήμουν χαπακωμένη.....ο πόνος πάντως υπάρχει ακόμα αλλά είναι μικρότερης έντασης και την νύχτα με πιάνει ανά 6ωρο κανονικά το πρωί ανά 9 ώρες!!!

Irene και Βασιλική τρέμω με τις γραμματικές που βάζετε.....για τι τάξη είναι αυτά....αχ τι θα κάνω!!!!

Ωχ, λες να πάθω κι εγώ τα ίδια;; Αλλά εμένα ευτυχώς δεν είναι έγκλειστος,έχει όμως πολύ μεγάλη φλεγμονή. Ακόμα ταλαιπωρούμαι να περάσει.

Αρχίζουν στην Τετάρτη, και τα κάνουμε και φέτος στην Πέμπτη

Βασιλική μου σε ευχαριστώ' date=' κλαίω πολύ σπάνια. αλλά ξέσπασα απο τα νεύρα μου και ευτυχώς δεν με είδε αυτός αλλά 2 συνάδελφοι.

Η μικρή μου είναι καλύτερα σε ευχαριστώ.

Εσύ να γελάς συνέχεια, οτι και να είναι αυτό που σε απασχολεί, εύχομαι να περάσει γρήγορα και ανώδυνα και να παίρνεις δύναμη απο αυτούς που σε αγαπούν και σε θέλουν δυνατή δίπλα τους!!!!

[/quote']

Στην περίπτωσή μου, κρατήθηκα στη δουλειά αλλά έκλαψα στο σπίτι. Κι ούτε αυτό ήταν καλό. Με είδε και το παιδί. Κάπως όμως έπρεπε να ξεσπάσω

Γενικά, είμαι χαμογελαστός άνθρωπος. Προσπαθώ να κρατηθώ. Σ' ευχαριστώ.

Βασιλικη ,δεν τα εχει καταλάβει από το σχολειο?Εαν η δασκάλα ειανι προθυμη ,τοτε νομιζω ειναι καλύτερο να ζητησει βοηθεια από τη ιδια.

Χρύσα μου, πιο πολύ τα θέλω για δική μου χρήση. Η μικρή τα έχει καταλάβει. Τα παιδιά ρουφάνε σαν σφουγγάρια.Ήθελα να δω εάν έχει σωστές τις ασκήσεις που τους έβαλε. Και κάπου στο μυαλό μου, τα είχα μπερδέψει. Εμείς είχαμε τότε κανόνες;; Δεν θυμάμαι τίποτα. Κι όταν γράφω τα χρησιμοποιώ εμπειρικά πλέον. τώρα όμως θα τα μάθω κι εγώ. Χιχιχιχι!!!!

Έφτιαξα τα μαλλιά μου ντύθηκα όμορφα και χουχουλιάρικα και όταν τελειώσω με το μαγείρεμα θέλω να φτιάξω και τα νύχια μου! Τελικά είναι ωραίο να κάθεσαι σπίτι.... :)

Έτσι σε θέλω

ούτε σε εμας αρέσει ο Καραγκιόζης... Παρόλο που ο μπαμπας του και εγώ δεν το θέλουμε τον πήγαμε μια φορά επειδή το ζήτησε και ευτυχώς ζήτησε να φύγουμε στη μέση της παράστασης! Εχουμε τα ίδια γούστα με το γιο ευτυχώς ;)

Και σε μένα δεν άρεσε ποτέ. Ούτε στη μικρή. Στο λέω ταιριάζουμε.

Το τζάκι μας έβαλε νερά!!! :rolleyes:

Ωχ, τι έγινε τελικά;;

Για αυτό είχα την μετάλλαξη κ αποφάσισα να αλλάξω πορεία κ για αυτό δεν χάνω ευκαιρία για καφεδάκι καθημερινής ή σ.κ

και πολύ καλά κάνεις.

Αχ κ μένα μου ζήτησε φέτος δέντρο για το δωμάτιο της.....κ που θα βρω κανένα μικρό μου λέτε? Στο τζάμπο το μικρό του ειναι "μεγάλο" για μένα...ουφφφφ

Σε μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα είδη;; Παλιά είχα βρει μικρό στολισμένο σε μαγαζί με παιχνίδια.

Ήταν ωραία γμτ χε χε ήπιαμε γελάσαμε θυμηθήκαμε τα παλιά

έδωσα τα φώτα μου ως παντρεμένη καταστρώσαμε σχέδιο εξόντωσης του φίλου της μιας χαχαχαχ

Μ' αρέσεις.

Οι δουλειές δεν είναι άπειρες βρε, τα βασικά είναι συν ένα δυο τρια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και αφού είχα τον συναίτερο είπα να τα κάνουμε να φεύγουν

Αν δεν ήταν μαζί μου θα έκανα τα βασικά μόνο. ;)

'Αστα αυτά. τυχερούλα.

Αέρισα έστρωσα κρεβάτια

Έβαλα ένα πλυντήριο άσπρα κ τώρα το προγραμμάτισα να στεγνώσει το μεσημέρι με το νυχτερινό ρεύμα.

Ετοίμασα τζατζίκι να το πάω στην μανούλα μου

Καθάρισα κ τις σαρδέλες κ στο ψυγείο να τις ψήσει ο χαζμπαντ αύριο

{κάθομαι κ το χαζεύω τώρα που λάμπει χε χε τι όμορφο που είναι χε χε}

Πάω να ετοιμαστούμε κ φεύγουμε για φαγάκι στην μανούλα κ μετά καφεδάκι με φίλους σε παιδότοπο

Πάλι θα σουρτουκέψεις.

Να έχετε ένα ωραίο απόγευμα :D

7q1Np2.png0ulEp2.png

Γεια σας, κοριτσάκια!

Ένα χουχουλιάριο σ/κ έφτασε στο τέλος του και για μας :). Με ανατροπές στο πρόγραμμα, βέβαια, αλλά οκ, δεν πτοηθήκαμε. Την Παρασκευή πήγα στο γυναικολόγο και από 6 που ήταν το ραντεβού γύρισα σπίτι 9:30 (!) οπότε δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα άλλο εκτός από τα της μικρής. Έτσι, το Σάββατο το πρωί σηκωθήκαμε οικογενειακώς στις 9:30 και φύγαμε για σούπερ μάρκετ κι εξωτερικές δουλειές. Μετά η μαμά ήπιε τον καφέ της έξω με φίλες και συνταθήκαμε όλοι στην πεθερούλα για φαγητό. Το μεσημέρο-απόγευμα ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην κόρη, οπότε παίξαμε περίπου με ό,τι παιχνίδι υπάρχει στο δωμάτιό της. Το βράδυ η μικρή έμεινε στη γιαγιά κι εμείς πήγαμε στην αδερφή μου για επιτραπέζια. Μας ισοπέδωσαν τα αγόρια αλλά γελάσαμε πολύ!

Σήμερα, μιας κι ο καιρός ευνοούσε για σπίτι, καθαρίσαμε παρέα με το σύζυγο. Εκείνος ανέλαβε κουζίνα (την έλαμψε το καμάρι μου) κι εγώ άλλαξα σεντόνια στη μικρή (της έβαλα τα καινούρια της :D), ξεσκόνισα παντού, έβαλα μια σκούπα σε όλο το σπίτι, σφουγγάρισα, ετοίμασα ένα πλυντήριο της κόρης για το μεσημέρι, καθάρισα καλά το μπάνιο κι αφού ήρθε και το κορίτσι μας, την πήραμε και πήγαμε στην αδερφή του Θ (ήταν σ/κ αδερφάδων :P), όπου και φάγαμε παρέα. Το απόγευμα αράξαμε στο καθαρό μας σπιτάκι κι εγώ, χαλαρά, άπλωσα το πλυντήριο, ετοίμασα άλλο ένα για τη νύχτα, δίπλωσα και σιδέρωσα αρκετά ρούχα (όχι όλα, μη με μπανάρετε) κι ετοίμασα τα αυριανά μας.

Για αύριο το μενού έχει φασολάδα, που θα τη μαγειρέψω το πρωί πριν φύγω στη χύτρα.

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες σας για αύριο! Εγώ έχω την αδερφή μου και τη βαφτιστήρα μου :D.

Σας διάβασα και μου έμειναν κάτι ηλίθια σχόλια συναδέλφων :eek::mad:! Arisanna, θα συμφωνήσω με τη 4U, η ανεγκεφαλιά μόνο με χιούμορ αντιμετωπίζεται, διαφορετικά, αν δε θέλει κανείς να μπει στον κόπο, μαθαίνει να την αντιπαρέρχεται. Εστιέστε στο σημαντικό, που είναι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Εύχομαι να δειτε γρήγορα βελτίωση!

Και του χρόνου σε όσες στολίσατε τα σπιτάκια σας!

Σεντόνι έγραψα, ε; :oops: Συγγνώμη, είπα να κάνω κι εγώ μια φορά ανασκόπηση του σ/κ :roll:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αν και έχω ξεχάσει πολλά :(

ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ

http://www.athinorama.gr/theatre/theater.aspx?id=2000063

έχουμε δει : 1.Μήλα ζάχαρη κανέλα 2. Μάρκος ο Γάτος

θα δούμε: Το παράθυρο της χαράς.

Πολύ καλές διαδραστικές παραστάσεις. Μικρό θεατράκι που τα παιδιά κάθονται σε μαξιλάρες μπροστά στη σκηνή και συμμετέχουν ενεργά!

ΣΗΜ: Όταν τηλ. για κράτηση θέσης αναφέρουμε ότι έχουμε κάρτα ανεργίας (αν έχουμε) και υπάρχει έκπτωση

Studio ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Είδαμε Παραμυθοφουρνίσματα. Πολύ καλό! Ενεργή συμμετοχή!

Φέτος δεν παίζεται , όμως κάτι αντιστοιχο είναι αυτό και σκοπεύουμε να το δούμε http://www.kinitiras.com/v2/gr/gre/page2col.html?n0=8c5ca142eef22facc58b24a796fa2c85&n1=d996258a16244169cb6189a76ae1c467&n2=ff7919995481bd0455a624108fedffce&p0=3f554f4418dde5d5e0463bd71a7348cb

Θεατρο ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ

Είδαμε & συμμετείχαμε σε αυτό μικροί – μεγάλοι…. Ε, βέβαια ζήλεψα και ζήτησα και εγώ 

Ήταν τέλειο και θα ξαναπηγαινα και φέτος αλλά δεν το παίζουν…ΟΜΩΣ στην ίδια φιλοσοφία έχουν φέτος…αυτό και εννοείτε θα παμε…http://www.akademeia.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2013-2014%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84/

Θεατρο Μορφες εκφρασης

Το παιδί και το κουδουνάκι – Καλό διαδραστικό αλλά όχι τόσο όσο τα 3 πρώτα! http://www.morfesekfrasis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=51&Itemid=96 δεν είμαι σίγουρη ότι το παιζουν και φέτος …

Κουκλοθέατρο Μαριονέτας ΓΚΟΤΣΗ

Αρκετά καλές παραστάσεις αν σας αρεσει το κουκλοθέατρο. Εχουμε δει ΜΟΓΛΗ – ΑΛΛΑΝΤΙΝ και άλλο ένα αλλά αλτσχαιμερ 

Για Δημ Απασχόληση ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - πολύ καλό

Παιδικό Μουσείο στην πλάκα.

Πραγματικά αξίζει να πάτε ακόμα και αν ήδη το έχετε επισκεφτεί … όσο μεγαλώνει ανακαλύπτει άλλα πράγματα εκεί και τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά …ειδικά στον τελευταίο όροφο στα πειράματα με το νερό ( μη φοβάστε υπάρχουν διαθέσιμες ποδιές για να μη βραχούν  ) http://www.hcm.gr/BIGFrame/BIGFramesMainFirstPage.asp?LANG=GR

Σινεμα Παραδεισος

Πολύ φτηνό εισητήριο. Ρωτήστε με για ποιο ΣΚ θέλετε να σας πω τι παράσταση έχει ;) Το επόμενο ΣΚ έχει Καραγκιόζη και όχι ταινία.

Μέσα στην εβδ. Θα κλείσω θέσεις για 3 μικρά γουρουνάκια _ είχε κουπόνι ;) ίσως να υπάρχει ακόμα. Διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σʼαυτή.

Θα ποστάρω και Χριστουγεννιάτικα event σιγά σιγά όπως θα ανακοινώνονται και θα τα βρίσκω – stay tuned και ότι σας αρέσει κρατήστε το σε λίστα  Δεν προτείνω επισκέψεις σε μεγάλα εμπορικά, όλα έχουν event εκείνες τις ημέρες διότι γίνεται χαμός! Εμείς περνάμε για πολύ λίγο από όλα όταν έχουν cartoon ( ανθρώπους ντυμένους ή τρενάκι αγιου βασίλη κλπ)

Στο Τεχνόπολις είναι όμορφη βόλτα αλλά για τα περισσότερα πληρώνεις εξτρα όπως πχ στο εργαστήρι του αγιου βασίλη ή καρουζελ κλπ. Εμείς πάμε 4-5 φορές κάθε Χριστούγεννα και κάθε φορά κάνουμε και κάτι άλλο. Καθορίζουμε από πριν το ποσό που θα χαλάσουμε (10? / φορά ) και ανάλογα πράττουμε σε συνεννόηση με το γιο ;)http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/15066/7202/0/0?p_p_action=1&_bs_events_browser_loadaction=view&_bs_events_browser_eventStartDate=06%2F12%2F2013&_bs_events_browser_eventEndDate=06%2F01%2F2014&_bs_events_browser_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fevents%2F~%2Ftopic%2F7202&

Για το burger project δεν έγραψα επίτηδες γιατί ενώ ήθελα πολυ να παμε ... το σκέφτομαι διότι έμαθα ότι ο ήχος είναι παρα πολύ δυνατός!!! ειναι live μπαντα για παιδια - "Μαμά εγώ πότε θα κάνω μπαντα"

....ότι και αν κάνετε εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Κυρίες μου παρακαλώ κρατήστε σημειώσεις ;)

Θα ποστάρω μόνο καινούργια στο εξής :)

Ευχαριστούμε, 4Uδέλι!

Το έκανα quote για να το βρίσκω εύκολα. Είδες τι καλή μαθήτρια είμαι; :tongue:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε καλά κορούλες.

Σήμερα, ευχαριστηθήκαμε χειμωνιάτικη ξεκούραση στο σπίτι μας. Με το που ξυπνήσαμε ανάψαμε το δέντρο μας και με συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, σιδέρωνα και τα αγόρια έκαναν τα δικά τους.

Πάλι ωραίες εικόνες οικογενειακής θαλπωρής μας μεταδίδεις και μας ηρεμείς

Βγήκαμε για να πάμε στην πεθερούλα για την καθιερωμένη Κυριακάτικη περίθαλψη και περάσαμε και από το σχολείο για το bazaar, μόνο και μόνο για να καταλαβω πως είναι το άλλο Σαβ/κο. Τι μπούφος είμαι Θεέ μου! :tongue:

και μετά λες ότι ξεχνάει το 4uδάκι

Επιστρέψαμε και χωθήκαμε στα μοσχομυριστά παπλώματά μας, ξεκούραστοι, διαβάσαμε και είμαστε συνέχεια όλοι μαζί.

Τέλεια!!!!

Τώρα τα αγόρια παίζουν, εγώ ετοιμάζω σπανακόπιτα για να τσιμπήσουμε για βράδυ και πλένω πιατικά.

Ένα κομμάτι παρακαλώ;;

Δείτε ο μπαμπάκας μου, λουλούδι....:P:p

PB240180_zps56a7d043.jpg

Αχ ο πατερούλης!!!!

Εγώ μετά την πρωινή καθαριότητα έριξα μεσημεριανούς ύπνους.....το απόγευμα ξυπνήσαμε και κάναμε τα μπάνιο όλοι μας για να μην το έχουμε το βράδυ...Τώρα ψήνω λουκανικόπιτες μεγάλες με φύλλο σφολιάτας για το σχολείο των κοριτσιών και μετά λέω να κάνω και ένα κέικ!

Πάλι θα φας;;

Eιρηνη γαλακτομπουρεκο:1 λιτρο γαλα,ενα φλυτζανι τσαγιου σιμιγδαλι ψιλο,5 αυγα,μισο φλυτζανι τσαγιου ζαχαρη,βανιλια,3κουταλιες σουπας βουτυρο 100γρ βουττυρο για τα φυλλα και φυλλα κρουστας..βραζεις το γαλα με την ζαχαρη και την βανιλια,χαμηλωνεις την φωτια και προσθετεις το σιμιγδαλι ανακατευοντας μεχρι να πηξει..κατεβαζεις απο την φωτια και ριχνεις τα αυγα χτυπημενα.εγω εβαλα και ξυσμα πορτοκαλιου.βουτυρωνεις ενα ταψι και βαζεις τα μισα φυλλα κατω αφου το καθε φυλλο το περνας με βουτυρο.βαζεις την κρεμα κια τα υπολοιπα φυλλα.ψηνεις για 40λεπτα.αφηνεις το γλυκο να κρυωσει και ετοιμαζεις σιροπι.3 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη 2φλυτζανια νερο φλυφα ενος λεμονιου και χυμο μισου λεμονιου.κρυο το γλυκο και χλιαρο το σιροπι

Αρετή μου την ίδια συνταγή κάνουμε σχεδόν. Στη δικιά μου κάνω τ' ασπάδια μαρέγκα. Αυτό κάνει πιο αφράτο το φλυκό.Τα ρίχνω στους κρόκους που τους έχω χτυπήσει με τη μισή ζάχαρη κι όλα αυτά στο μίγμα της κατσαρόλας. Επίσης ρίχνω μέσα και λικέρ μπανάνας το οποίο δίνει πολύ ωραία γεύση.

Την ερχομενη Πεμπτη Ειρηνη μου,εως την Κυριακη.

Με το καλό Χρύσα μου.

Καλησπερα κι απο θεσσαλονικη :o

εμεις σημερα ειχαμε μια ομορφη οικογενιακη μερα

το πρωι σηκοθηκαμε αργουτσικα 9.45:cool: ο μπαμπας μας εκανε τοστακια και φαγαμε εγω επληνα οτι πιατα που ειχα απο χθες:oops:( αλλα ρε κοριτσια ειχα παρα πολυ δουλιτσα απο τις 9 μεχρι τις 8 το βραδυ οποτε δεν εκανα τιποτα....)

μετα ηρθαν οι κουμπαροι μας για καφε αραξαμε στο τζακι και χαζολογησαμε

το μεσημερακι για φαγητο στο πεθερικο

και μετα..........

στολισαμε το δενρακι μας:-D

ο μικρος κοιματε κι εγω παω να κανω παρεα στο μεγαλο :wink:

φιλακια

υσ.καναμαε τα στολιδακια τις Λαμπρουκας και εγηναν υπεροχα οταν στεγνοσουν θα βαλω φωτο και μαλον θα κανω κι αλλα:-D

Και του χρόνου Μαράκι μου.

επιτέλους τέλος κορίτσια..έστρωσα και ζέστανε το σπιτάκι μας.τα δε μικρά όλο κάνανε τούμπες πάνω στα χαλιά.βέβαια εγώ υπό καταρευση,εβαλα και ένα πλυντήριο άσπρα,τους έφτιαξα ομελέτα με πατάτες.τα μπάνια ευτυχώς τα κάναμε νωρίς και έτσι το απόγευμα χαλαρώσαμε στο τζάκι.

Ευάκι, όμορφες οικογενειακές στιγμες κι εσείς.

Δεν κανονίζουμε καμία μίνι συνάντηση στο εκθεσιακό περιστερίου :) !!!

Ωραία ιδέα. Αλλά με μια ματιά που έριξα στο πρόγραμμα μου φαίνεται ότι δεν είναι για τόσο μεγάλα παιδάκια σαν τη δικιά μου. Να το δούμε όμως.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Δεν έχω ύπνο σήμερα. Τώρα δλδ, γιατί αύριο στις 6:30 που θα χτυπάει το ξυπνητήρι μου, μάλλον θα έχω πολύ αλλά τότε τι να τον κάνεις;

Τεσπα, έκανα τη μελέτη μου στις σημειώσεις της 4U και μια λίστα με όλα τα πράγματα που στριμώχνονται στο κεφάλι μου τον τελευταίο καιρό και θέλω να θυμηθώ-προλάβω να κάνω, μαζεύω τον αντρούλη απ' τον καναπέ και πάω.

Καλή βδομάδα σε όλες! :D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημερααααααααα!Τι κάνετε κορίτσια???

Ξυπνησα με ορεξη σημερα και ελπίζω να εχουμε ολοι μια πολύ πολύ ομορφη εβδομαδα!

Κική ,ομορφο Σκ περασατε ,ζηλέυω,θελω και εγω την αδερφη μου...!

Καλαμαρακι ,καλή δυναμη σημερα!

Μαρια περιμενουμε φωτο από το δεντρο ,ε?Και του χρονου ,να ειστε καλά!Φετος εχω την αισθηση πως στολίζει ολος ο κοσμος νωριτερα,μαλλον το εχουμε περισσότερο αναγκη.

Ευα ,καλολέρωτα και εγω πρεπει ή σημερα ή αυριο να στρωσω...

Βασια ,μακαρι να τα καταφερουμε να κανουμε μια συναντηση.Τι εχει στο εκθεσιακο κεντρο?

Σηκωθηκαμε ,εφτιαξα πρωινα ,κολατσιο ,εβαλα ενα πλυντηριο,εστρωσα τα κρεεβατια ,μαζεψα τα σκουπίδια ,πήγα το αγορι μου στη σταση,πήγα φουρνο ,κουβαλησα ξυλα,εβαλα μουσικη(χριστουγεννιατικα εννοειται) και εφτιαξα καφεδακι.

Εχω σιδερο για σημερα και ισως στρωσω κιολας ,θα δειξει...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

στολισαμε το δενρακι μας:-D

ο μικρος κοιματε κι εγω παω να κανω παρεα στο μεγαλο :wink:

φιλακια

και του χρόνου :)

εγώ μάλλον ανακάλυψα την αιτία της αποτυχίας μας... όταν το εβαλα σε ταπερ με πετσέτα το καπακι ταπερ που το σκέπασα έχει 2 τρυπούλες (ξέρετε αυτά τα ειδικά για φουρνο μικροκυμάτων) οπότε θεωρώ αν και οι τρυπες ήταν κλειστές ότι έπερνε αέρα και ξεράθηκε μετά απο 5 ώρες που πηγαμε να το χρησιμιποιησουμε :rolleyes: Θα σας πω τα σημερινά αποτελέσματα!

Ωχ, τι έγινε τελικά;;

Το καθαρισα και μετά το ανάψαμε να παρει την υγρασία και να μην κάτσει... Αναψε μια χαρά. Σήμερα το πρωί βγηκαμπαλκόνι και είδα ότι κάποιος έχει στερεώσει (μάλλον σκοινί) πάνω στην ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΜΑΣ! με αποτέλεσμα να έχει πάρει κλίση!!!!! ΕΛΕΟΣ! Θα ανέβω επάνω αργότερα να δω τι γίνεται!

Ευχαριστούμε, 4Uδέλι!

Το έκανα quote για να το βρίσκω εύκολα. Είδες τι καλή μαθήτρια είμαι; :tongue:

Είσαι σούπερ!;)

Μια Καλημέρα πριν φύγω για μάθημα

Καλό πρωινό να έχετε :-)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...