Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωάρια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια Νάσια...θα πάμε σίγουρα!!!

4U ποιά ζύμη έκανες και δεν πέτυχε???

http://lamproukam.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html

έκανα με τη μια 2πλη δόση. Ακολούθησα ευλαβικά οδηγίες και μου ξεράθηκε όσο την άφησα να κρυώσει με πετσέτα.....

Δεν κάνω αλατοζύμη γιατι δεν θέλω να τα ψήσω. Θέλω να στεγνώσουν μονα τους και τα θέλω ολόλευκα:D

Καλησπερα αγαπημενες!!χαθηκα ολη μερα χωρις να κανουμε τιποτα ιδιαιτερο..μειναμε σπιτακι μας και μαζεψαμε δυναμεις για την βδομαδα που ερχεται..εφτιαξα ενα σοκολατενιο κεικ με γλασο πανω, φοβερο εχει μεινει λιγοτερο απο το μισο(πειτε αν θελετε συνταγη),γαλακτομπουρεκο και ενα τυροψωμο για το βραδυ..φυσικα και το φαγητο το μεσημεριανο(γιουβετσακι) και το αυριανο..ολη μερα σχεδον στην κουζινα..το σπτι καθαρο,απλωσα ενα πλυντηριο και σιδερωσα 2..

Νασια πολυ ωραια αυτα που εβαλες για τα παιδια..ευχαριστουμε..

Ειρηνη τι ωραιο λουλουδακι απο τον μπαμπα σου..

4u τι επαθαν τα στολιδια,φουσκωσαν?δεν πειραζει..και εγω θελω να το κανουμε με την μεγαλη,το αλλο Σ/κ και εμεις στολιζουμε ή μαλλον Παρασκευη γιατι το ζηταει συνεχεια..ελπιζω να μεινει απο την μικρη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

ε, καλά αν το παμε έτσι τότε είμαι για γενικό σεβις και μετά..............

ΠΕΤΑΜΑ! :rolleyes:

.. και γω αλλά λέω να το δούμε αισιόδοξα. Ασε το "πέταμα"... σκέφτομαι για "ανακύκλωση"! :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα αγαπημενες!!χαθηκα ολη μερα χωρις να κανουμε τιποτα ιδιαιτερο..μειναμε σπιτακι μας και μαζεψαμε δυναμεις για την βδομαδα που ερχεται..εφτιαξα ενα σοκολατενιο κεικ με γλασο πανω, φοβερο εχει μεινει λιγοτερο απο το μισο(πειτε αν θελετε συνταγη),γαλακτομπουρεκο και ενα τυροψωμο για το βραδυ..φυσικα και το φαγητο το μεσημεριανο(γιουβετσακι) και το αυριανο..ολη μερα σχεδον στην κουζινα..το σπτι καθαρο,απλωσα ενα πλυντηριο και σιδερωσα 2..

Νασια πολυ ωραια αυτα που εβαλες για τα παιδια..ευχαριστουμε..

Ειρηνη τι ωραιο λουλουδακι απο τον μπαμπα σου..

4u τι επαθαν τα στολιδια,φουσκωσαν?δεν πειραζει..και εγω θελω να το κανουμε με την μεγαλη,το αλλο Σ/κ και εμεις στολιζουμε ή μαλλον Παρασκευη γιατι το ζηταει συνεχεια..ελπιζω να μεινει απο την μικρη..

Συνταγή για γαλακτομπούρεκο παρακαλώ! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Kαλησπέρα...Εδω και εγω...Φαγαμε στη μαμα μου το μεσημερι και οταν επιστρεψαμε,πήρα και την ανηψια μου για μια ωριτσα ,συμμαζεψαμε το σπίτι με τον αντρα μου ,αναψαμε φωτια ,πήγα τα παιδια στο κατηχητικο και ηρθε η ξαδερφη μου για καφε.Πηρε και ο αντρας μου τα παιδια και τα εφερε σπίτι και επαιξαν αρκετη ωρα.Εφτιαξα και μια μηλόπιττα το πρωι και την τσακίσαμε στον καφε.

Καναμε τα μπανακια μας ,απολαυσαμε το τζακι, ο μικρος κοιμηθηκε,εγω βρηκα τα ρουχα τους για αυριο και τωρα χαλαρωνουμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

http://lamproukam.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html

έκανα με τη μια 2πλη δόση. Ακολούθησα ευλαβικά οδηγίες και μου ξεράθηκε όσο την άφησα να κρυώσει με πετσέτα.....

Δεν κάνω αλατοζύμη γιατι δεν θέλω να τα ψήσω. Θέλω να στεγνώσουν μονα τους και τα θέλω ολόλευκα:D

Και εγω αυτη θελω να κανω.Ευτυχως που μας το ειπες,μαλλον θελει βρεγμενη πετσετα από πάνω ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλησπέρα...Εδω και εγω...Φαγαμε στη μαμα μου το μεσημερι και οταν επιστρεψαμε,πήρα και την ανηψια μου για μια ωριτσα ,συμμαζεψαμε το σπίτι με τον αντρα μου ,αναψαμε φωτια ,πήγα τα παιδια στο κατηχητικο και ηρθε η ξαδερφη μου για καφε.Πηρε και ο αντρας μου τα παιδια και τα εφερε σπίτι και επαιξαν αρκετη ωρα.Εφτιαξα και μια μηλόπιττα το πρωι και την τσακίσαμε στον καφε.

Καναμε τα μπανακια μας ,απολαυσαμε το τζακι, ο μικρος κοιμηθηκε,εγω βρηκα τα ρουχα τους για αυριο και τωρα χαλαρωνουμε.

Χρύσα μου, μπερδεύτηκα.. πότε λέτε να έρθετε?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε καλά κορούλες.

Σήμερα, ευχαριστηθήκαμε χειμωνιάτικη ξεκούραση στο σπίτι μας. Με το που ξυπνήσαμε ανάψαμε το δέντρο μας και με συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, σιδέρωνα και τα αγόρια έκαναν τα δικά τους.

Βγήκαμε για να πάμε στην πεθερούλα για την καθιερωμένη Κυριακάτικη περίθαλψη και περάσαμε και από το σχολείο για το bazaar, μόνο και μόνο για να καταλαβω πως είναι το άλλο Σαβ/κο. Τι μπούφος είμαι Θεέ μου! :tongue:

Επιστρέψαμε και χωθήκαμε στα μοσχομυριστά παπλώματά μας, ξεκούραστοι, διαβάσαμε και είμαστε συνέχεια όλοι μαζί.

Τώρα τα αγόρια παίζουν, εγώ ετοιμάζω σπανακόπιτα για να τσιμπήσουμε για βράδυ και πλένω πιατικά.

Δείτε ο μπαμπάκας μου, λουλούδι....:P:p

PB240180_zps56a7d043.jpg

Πολύ ομορφα,θαλπωρη...ο μπαμπάς αψογος με το λουλουδάκι του!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και εγω αυτη θελω να κανω.Ευτυχως που μας το ειπες,μαλλον θελει βρεγμενη πετσετα από πάνω ...

όχι μάλλον... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!! και ενώ έβαλα όπως γραφω και παραπάνω ξεράθηκε.....:tongue:

Eιρηνη γαλακτομπουρεκο:1 λιτρο γαλα,ενα φλυτζανι τσαγιου σιμιγδαλι ψιλο,5 αυγα,μισο φλυτζανι τσαγιου ζαχαρη,βανιλια,3κουταλιες σουπας βουτυρο 100γρ βουττυρο για τα φυλλα και φυλλα κρουστας..βραζεις το γαλα με την ζαχαρη και την βανιλια,χαμηλωνεις την φωτια και προσθετεις το σιμιγδαλι ανακατευοντας μεχρι να πηξει..κατεβαζεις απο την φωτια και ριχνεις τα αυγα χτυπημενα.εγω εβαλα και ξυσμα πορτοκαλιου.βουτυρωνεις ενα ταψι και βαζεις τα μισα φυλλα κατω αφου το καθε φυλλο το περνας με βουτυρο.βαζεις την κρεμα κια τα υπολοιπα φυλλα.ψηνεις για 40λεπτα.αφηνεις το γλυκο να κρυωσει και ετοιμαζεις σιροπι.3 φλυτζανια τσαγιου ζαχαρη 2φλυτζανια νερο φλυφα ενος λεμονιου και χυμο μισου λεμονιου.κρυο το γλυκο και χλιαρο το σιροπι

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κι απο θεσσαλονικη :o

εμεις σημερα ειχαμε μια ομορφη οικογενιακη μερα

το πρωι σηκοθηκαμε αργουτσικα 9.45:cool: ο μπαμπας μας εκανε τοστακια και φαγαμε εγω επληνα οτι πιατα που ειχα απο χθες:oops:( αλλα ρε κοριτσια ειχα παρα πολυ δουλιτσα απο τις 9 μεχρι τις 8 το βραδυ οποτε δεν εκανα τιποτα....)

μετα ηρθαν οι κουμπαροι μας για καφε αραξαμε στο τζακι και χαζολογησαμε

το μεσημερακι για φαγητο στο πεθερικο

και μετα..........

στολισαμε το δενρακι μας:-D

ο μικρος κοιματε κι εγω παω να κανω παρεα στο μεγαλο :wink:

φιλακια

υσ.καναμαε τα στολιδακια τις Λαμπρουκας και εγηναν υπεροχα οταν στεγνοσουν θα βαλω φωτο και μαλον θα κανω κι αλλα:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...