Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λίλα ενημέρωσε με πως θα βγεί με την σφολιάτα....με ενδιαφέρει!!!

Εγώ έφτιαξα μπριάμ και τώρα φτιάχνω και χωριάτικο λουκάνικο να το συνοδέψουμε....ε ρε μεγαλεία...άρχισα να τρώω κρέας!!! Χαπακωμένη βέβαια αλλά έχω προοδέυσει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νάσια όλα αυτά στο φεστιβάλ θα είναι δωρεάν????!!!!! Τέλεια πρέπει να είναι.....θα τους ψήσω για Σάββατο πρωί να έρθουμε επειδή έχουμε πάρτυ το βράδυ και Κυριακή θα στολίσουμε!!! αλλά φαντάζομαι θα έχει και πολύ κόσμο!!!!

Επίσης θα είναι μέσα στο άλσος περιστερίου ή σε εκθεσιακό χώρο????

Βάσια από ότι λέει δωρεάν τουλάχιστον η είσοδος αλλά αν υπήρχε κάποια χρεώση δεν θα το έγραφαν.Είναι μέσα στον εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου.Εμείς μάλλον για το Σάββατο το απόγευμα γιατί το πρωί έχουν δραστηριότητες.Για να δούμε τί θα δούμε

Κορίτσια μου

Χρωστάω, εδώ και καιρό, τις σκέψεις μου, στο μήνυμα της Μαρίας.

Μαράκι, συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά κάνω τόσα πολλά πράγματα στη διάρκεια μιας μέρας και στο θέμα μας πολλές φορές «χάνομαι» και στα καθημερινά μας μηνύματα.

Οι σκέψεις μου λοιπόν, στο μήνυμά σου:

1) Αν έχουμε ρούχα, που δεν μας κάνουν λόγω κιλών, τα δίνουμε! Ειδικά όταν έχει παρέλθει 2ετία και εμείς ακόμα να χάσουμε τα περίσσια κιλά. Όταν με το καλό τα χάσουμε, τότε επιβάλλεται να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας, νέα ρούχα.

«Επιτρέπω» στον εαυτό μου, να κρατήσω 2-3 «καλά» κομμάτια αλλά μέχρι εκεί.

2) Όλη αυτή η περίσσια ποσότητα ρούχων, μας δυσκολεύει τη ζωή.. την καθημερινότητα. Μας τρώει χρόνο για να βρούμε τι θέλουμε, μας δημιουργεί δυσκολία στο να βρούμε τι θέλουμε και τελικά μας κάνει να νιώθουμε «εγκλωβισμένους» και εξουθενωμένους με τόσα ρούχα {αξεσουάρ και αντικείμενα} γύρω μας. Θα μας είναι πιο εύκολο να διαλέξουμε ρούχα το πρωί. Θα ξέρουμε που είναι τι και δεν θα εκνευριζόμαστε κάθε φορά που δεν θα βρίσκουμε ένα κομμάτι.

3) Λες, κορίτσι μου και σε καταλαβαίνω, πως κρατάς ρούχα που φοράς σπάνια επειδή τα έχεις ακριβοπληρώσει με τη σκέψη πως ίσως κάποτε τα χρειαστείς. Μπορεί κάτι να σου αρέσει, επειδή είναι ωραίο κομμάτι, επειδή «γυαλίζει» ή/και επειδή το πλήρωσες ακριβά σε μία τρέλα της στιγμής. Το ότι όμως καταλήγεις να ξεχνάς την ύπαρξή τους, όπως μου γράφεις, εμένα μου δείχνει πως τελικά δεν τα θέλεις ουσιαστικά αυτά τα κομμάτια. Δεν θέλεις δηλαδή να τα φορέσεις. Αν ήθελες να τα φορέσεις, όχι να τα έχεις, να τα φορέσεις, θα τα είχες φορέσει. Οπότε, γκούγκλαρε και βρες ένα site με ανταλλαγές πραγμάτων {αντικειμένων και ρούχων} και αντάλλαξε αυτά τα κομμάτια με άλλα που θα σου άρεσαν. Ή ρούχα ή αντικείμενα ή παιχνίδια για τα παιδιά. Να βγει κάτι καλό και χρήσιμο από τις ανταλλαγές σου.

4) Προσωπικά, επειδή αναρωτιέσαι με ποια κριτήρια αποχωριζόμαστε ρούχα, όταν κάτι μου κάτσει «στραβά», το βαρεθώ ή δεν το χρειάζομαι πια {όπως ρούχα που φορούσα στο γραφείο}, το δίνω. Δεν το ξανασκέφτομαι ΚΑΘΟΛΟΥ. Ούτε μετά από 6 μήνες σκέφτομαι «αν το είχα θα το φορούσα». Το δίνω, χαίρομαι εκεί που το προσφέρω, χαίρομαι που ξαλάφρωσα την ντουλάπα μου και τέλος. Είναι απλό. Δε δένομαι με ρούχα και αυτό κάνει τη ζωή μου λιγότερο πολύπλοκη.

Επίσης, θα μπορούσες να σκεφτείς να κρατάς κομμάτια που ταιριάζουν με οτιδήποτε. Τα δύσκολα κομμάτια, μας κάνουν και την επιλογή δύσκολη και τελικά δεν τα φοράμε παρά σπάνια.

5) Αναφέρεις για τα βαριά χειμωνιάτικα, που δεν τα χρησιμοποιείς αλλά σκέφτεσαι μήπως χρειαστούν σε καμιά χειμερινή εκδρομή. Σκέψου απλά: πόσες μέρες θα πάτε εκδρομή? Σαββατοκύριακο? 3 ολόκληρες ημέρες? Αρα πες, χρειάζεσαι 3 βαριές μπλούζες και 3 βαριά κολάν /παντελόνια. Τα υπόλοιπα, ξεφορτώσου τα.

6) Σκέψου, όταν θα τακτοποιήσεις την ντουλάπα σου, πως θα νιώθεις. Θα έχεις «συνδυασμένα» ρούχα στις κρεμάστρες σου, θα κρέμονται με τάξη, με μία ελευθερία και δεν θα είναι πηγμένα που και μόνο που τα κοιτάς, σε αγχώνουν.

Πρόταση:

Βάλε μία χάρτινη κούτα σε μία ντουλάπα σου και εκεί τοποθέτησε όμορφα, κομμάτια που δεν είσαι σίγουρη. Στο τέλος της σεζόν, δες τα ξανά αλλά αυτή τη φορά με αποφασιστικότητα. Ρουχα που δεν έχεις αγγίξει για όλη τη σεζόν... χάρισέ τα και νιώσε υπέροχα.;)

Σας φιλώ γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να πω και εγώ για το θέμα των ρούχων που άνοιξε η Ειρήνη πως παλιά προ 7,5 ετών που έμεινα έγκυος κράταγα σε θήκες στις πάνω ντουλάπες ρούχα δικά μου χειμωνιάτικα απο όταν ήμουν 17 ετών....είχα γεμίσει τις πάνω ντουλάπες....όταν όμως γέννησα και άρχιζα να αποθηκεύω μωρουδίστικα μήπως κάνω δεύτερο κορίτσι...είδα ότι δεν χωράνε....!!! Αρχικά πριν ξεκινήσουν τα swap τα πήγαινα στην εκκλησία....αλλά τελικά επειδή κρίση δεν υπήρχε δεν τα ήθελαν και τα άφηναν στον δρόμο κάτι που με χάλαγε πολύ!

Απο τότε που έμαθα για τις ανταλλαγές....ξεφορτώθηκα όλα τα ρούχα που είχα απο τα 19 μου....τα μισά δεν μου έκαναν, τα υπόλοιπα δεν με αντιπροσώπευαν πια (πολύ νεανικά)....μέσα σε 2 χρόνια κατάφερα και ανανεώσα την γκαρνταρόμπα μου χωρίς κόστος και άδειασα τις ντουλάπες μου...τώρα έχω μόνο μια μικρή θήκη για τον καθένα μας στις πάνω ντουλάπες και μια μεγάλη θήκη με ρούχα της πρώτης κόρης για την δεύτερη κόρη :wink: :wink: !!! χαχαχαχ

Παρακαλώ το τμήμα marketing ή έστω τον οπλαρχηγό να μπανάρει τη μάνα.

Αμάν! :shock::shock::twisted:

Πέφτω και ξανανεβαίνω ευτυχώς. Βοηθάτε βέβαια κι όλες σας. Ψυχοθεραπεία φοβερή λέμε. Σ' ευχαριστώ.

Καλή επιτυχία στο φιογκάκι μας. Εμάς μας βλέπω το άλλο Σαββατοκύριακο να διαβάζουμε για επαναληπτικό στην Ιστορία. 8 υπέροχα κεφάλαια.

Τους άθλους του Ηρακλή έχει;

Ολες μας έχουμε αυτές, τις δύσκολες φάσεις. Και η μία βοηθάει την άλλη. :D

Σ ευχαριστώ Βασούλα μου. Τελειώσαμε. Ευτυχως διαβάζαμε καλά και δεν ήταν τόσο δύσκολο, όσο "πολύ". Ναι, τους άθλους!

Ωχ.. καλό κουράγιο στο παιδάκι και σε σένα φυσικά!

πολυ βαρβαρο, στο λεω εκ πειρας γιατι ηδη ξυπναω ανα 3 ωρες περιπου κ πολλες φορες την βρισκω μουσκεμα, καθε ποτε να ξυπναω, ανα 2 ωρες??σημερα πχ την αλλαξα στις 10,30, στις 1 στις 4,30 (λιγο βρεγμενη) και στις 8 (καταρρεω!)

αχ βρε ειρηνη καθε φορα που ακουω για χωρισμο ειτε ξερω το ζευγαρι ειτε οχι, πολυ στεναχωριεμαι... ιδιως οταν υπαρχουν παιδια...

τι να πω τουλαχιστον να ειναι ευτυχισμενη κ ηρεμη για το παιδακι της.

τουλαχιστον ειναι ηρεμα τα πραγματα μεταξυ τους?

Σε καταλαβαίνω Γιωτάκι μου. Πολύ δύσκολο... :(

Πολύ... πολύ δύσκολο. Χμ.. έτσι και έτσι. Για την ώρα ήρεμα αλλά εγώ βλέπω σύννεφα στον ορίζοντα. Ελπίζω να κάνω λάθος...:roll:

Έχω ήδη βάλει μοσχαράκι κοκκινιστο να γίνεται που θα συνοδέψουμε με ρύζι. Έφτιαξα ζύμη για στολίδια που "ξεκουράζεται" για να φτιάξουμε το μεσημέρι μετά το σινεμά με μια απο τις φίλες του γιου μετά το φαγητό! Θα ανάψουμε τζάκι και θα λιώσουμε στα επιτραπέζια!

Αχ, όμορφες εικόνες που μου έδωσες... ελπίζω να περάσατε υπέροχα!

Ειρήνη μου' date=' ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον να "σε ακούσει", εκεί είναι το μεγαλείο της φιλίας, μπράβο σου που στέκεσαι στην φίλη σου![/quote']

Ματάκια μου, σε ευχαριστώ αλλά ειλικρινά εγώ δεν κάνω τίποτα. Μόνο της δίνω χρόνο και την ακούω. Δεν έχω καμιά σπουδαία συμβουλή γιατί η κάθε σχέση είναι διαφορετική, μόνο ακούω και τα λέμε. Την ξαλαφώνω.

Ειρηνη μου ρχεται να ορμηξω στην οθονη με το γλυκακι που βλεπω..κριμα για την φιλη σου..ειναι ασχημο να διαλυονται οικογενειες κι ειδικα οταν υπρχουν παιδια τα πραγματα δυσκολευουν..

Καλέ, όρμα! :P

777885dugw57gt25.gif

Να πω και εγώ για το θέμα των ρούχων που άνοιξε η Ειρήνη πως παλιά προ 7,5 ετών που έμεινα έγκυος κράταγα σε θήκες στις πάνω ντουλάπες ρούχα δικά μου χειμωνιάτικα απο όταν ήμουν 17 ετών....είχα γεμίσει τις πάνω ντουλάπες....όταν όμως γέννησα και άρχιζα να αποθηκεύω μωρουδίστικα μήπως κάνω δεύτερο κορίτσι...είδα ότι δεν χωράνε....!!! Αρχικά πριν ξεκινήσουν τα swap τα πήγαινα στην εκκλησία....αλλά τελικά επειδή κρίση δεν υπήρχε δεν τα ήθελαν και τα άφηναν στον δρόμο κάτι που με χάλαγε πολύ!

Απο τότε που έμαθα για τις ανταλλαγές....ξεφορτώθηκα όλα τα ρούχα που είχα απο τα 19 μου....τα μισά δεν μου έκαναν, τα υπόλοιπα δεν με αντιπροσώπευαν πια (πολύ νεανικά)....μέσα σε 2 χρόνια κατάφερα και ανανεώσα την γκαρνταρόμπα μου χωρίς κόστος και άδειασα τις ντουλάπες μου...τώρα έχω μόνο μια μικρή θήκη για τον καθένα μας στις πάνω ντουλάπες και μια μεγάλη θήκη με ρούχα της πρώτης κόρης για την δεύτερη κόρη :wink: :wink: !!! χαχαχαχ

Και πολύ καλά έκανες Βάσια μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Εμείς είμαστε καλά κορούλες.

Σήμερα, ευχαριστηθήκαμε χειμωνιάτικη ξεκούραση στο σπίτι μας. Με το που ξυπνήσαμε ανάψαμε το δέντρο μας και με συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, σιδέρωνα και τα αγόρια έκαναν τα δικά τους.

Βγήκαμε για να πάμε στην πεθερούλα για την καθιερωμένη Κυριακάτικη περίθαλψη και περάσαμε και από το σχολείο για το bazaar, μόνο και μόνο για να καταλαβω πως είναι το άλλο Σαβ/κο. Τι μπούφος είμαι Θεέ μου! :tongue:

Επιστρέψαμε και χωθήκαμε στα μοσχομυριστά παπλώματά μας, ξεκούραστοι, διαβάσαμε και είμαστε συνέχεια όλοι μαζί.

Τώρα τα αγόρια παίζουν, εγώ ετοιμάζω σπανακόπιτα για να τσιμπήσουμε για βράδυ και πλένω πιατικά.

Δείτε ο μπαμπάκας μου, λουλούδι....:P:p

PB240180_zps56a7d043.jpg

777885dugw57gt25.gif

Τα χειμωνιάτικα ρούχα μας, πιάνουν περισσότερο χώρο και έχουν μεγαλύτερο όγκο. Η αποθήκευσή τους λοιπόν είναι δυσκολότερη υπόθεση.

Ένα απλό αλλά πολύ χρήσιμο "tip" για τα χοντρά, χειμωνιάτικα μπλουζάκια, φούτερ, ζακέτες κτλ., είναι το εξής:

Απλώνουμε το ρούχο, από την πίσω πλευρά και διπλώνουμε το ένα μανίκι:

PB240175_zps6fd88fd2.jpg

Διπλώνουμε και το άλλο:

PB240176_zpsdde32b94.jpg

Διπλώνουμε και το κάτω μέρος της μπλούζας:

PB240177_zps86dd5649.jpg

Έτοιμο:

PB240178_zps280369b3.jpg

Με αυτόν τον τρόπο, τα πανωφόρια μας "πιάνουν" πολύ λιγότερο όγκο και μπορούμε να αποθηκεύσουμε περισσότερα στα συρτάρια/ντουλάπια μας.

Σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγώ μετά την πρωινή καθαριότητα έριξα μεσημεριανούς ύπνους.....το απόγευμα ξυπνήσαμε και κάναμε τα μπάνιο όλοι μας για να μην το έχουμε το βράδυ...Τώρα ψήνω λουκανικόπιτες μεγάλες με φύλλο σφολιάτας για το σχολείο των κοριτσιών και μετά λέω να κάνω και ένα κέικ!

Αν και έχω ξεχάσει πολλά :(

ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ

http://www.athinorama.gr/theatre/theater.aspx?id=2000063

έχουμε δει : 1.Μήλα ζάχαρη κανέλα 2. Μάρκος ο Γάτος

θα δούμε: Το παράθυρο της χαράς.

Πολύ καλές διαδραστικές παραστάσεις. Μικρό θεατράκι που τα παιδιά κάθονται σε μαξιλάρες μπροστά στη σκηνή και συμμετέχουν ενεργά!

ΣΗΜ: Όταν τηλ. για κράτηση θέσης αναφέρουμε ότι έχουμε κάρτα ανεργίας (αν έχουμε) και υπάρχει έκπτωση

Studio ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Είδαμε Παραμυθοφουρνίσματα. Πολύ καλό! Ενεργή συμμετοχή!

Φέτος δεν παίζεται , όμως κάτι αντιστοιχο είναι αυτό και σκοπεύουμε να το δούμε http://www.kinitiras.com/v2/gr/gre/page2col.html?n0=8c5ca142eef22facc58b24a796fa2c85&n1=d996258a16244169cb6189a76ae1c467&n2=ff7919995481bd0455a624108fedffce&p0=3f554f4418dde5d5e0463bd71a7348cb

Θεατρο ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ

Είδαμε & συμμετείχαμε σε αυτό μικροί – μεγάλοι…. Ε, βέβαια ζήλεψα και ζήτησα και εγώ 

Ήταν τέλειο και θα ξαναπηγαινα και φέτος αλλά δεν το παίζουν…ΟΜΩΣ στην ίδια φιλοσοφία έχουν φέτος…αυτό και εννοείτε θα παμε…http://www.akademeia.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2013-2014%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84/

Θεατρο Μορφες εκφρασης

Το παιδί και το κουδουνάκι – Καλό διαδραστικό αλλά όχι τόσο όσο τα 3 πρώτα! http://www.morfesekfrasis.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=51&Itemid=96 δεν είμαι σίγουρη ότι το παιζουν και φέτος …

Κουκλοθέατρο Μαριονέτας ΓΚΟΤΣΗ

Αρκετά καλές παραστάσεις αν σας αρεσει το κουκλοθέατρο. Εχουμε δει ΜΟΓΛΗ – ΑΛΛΑΝΤΙΝ και άλλο ένα αλλά αλτσχαιμερ 

Για Δημ Απασχόληση ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - πολύ καλό

Παιδικό Μουσείο στην πλάκα.

Πραγματικά αξίζει να πάτε ακόμα και αν ήδη το έχετε επισκεφτεί … όσο μεγαλώνει ανακαλύπτει άλλα πράγματα εκεί και τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά …ειδικά στον τελευταίο όροφο στα πειράματα με το νερό ( μη φοβάστε υπάρχουν διαθέσιμες ποδιές για να μη βραχούν  ) http://www.hcm.gr/BIGFrame/BIGFramesMainFirstPage.asp?LANG=GR

Σινεμα Παραδεισος

Πολύ φτηνό εισητήριο. Ρωτήστε με για ποιο ΣΚ θέλετε να σας πω τι παράσταση έχει ;) Το επόμενο ΣΚ έχει Καραγκιόζη και όχι ταινία.

Μέσα στην εβδ. Θα κλείσω θέσεις για 3 μικρά γουρουνάκια _ είχε κουπόνι ;) ίσως να υπάρχει ακόμα. Διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σʼαυτή.

Θα ποστάρω και Χριστουγεννιάτικα event σιγά σιγά όπως θα ανακοινώνονται και θα τα βρίσκω – stay tuned και ότι σας αρέσει κρατήστε το σε λίστα  Δεν προτείνω επισκέψεις σε μεγάλα εμπορικά, όλα έχουν event εκείνες τις ημέρες διότι γίνεται χαμός! Εμείς περνάμε για πολύ λίγο από όλα όταν έχουν cartoon ( ανθρώπους ντυμένους ή τρενάκι αγιου βασίλη κλπ)

Στο Τεχνόπολις είναι όμορφη βόλτα αλλά για τα περισσότερα πληρώνεις εξτρα όπως πχ στο εργαστήρι του αγιου βασίλη ή καρουζελ κλπ. Εμείς πάμε 4-5 φορές κάθε Χριστούγεννα και κάθε φορά κάνουμε και κάτι άλλο. Καθορίζουμε από πριν το ποσό που θα χαλάσουμε (10? / φορά ) και ανάλογα πράττουμε σε συνεννόηση με το γιο ;)http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/15066/7202/0/0?p_p_action=1&_bs_events_browser_loadaction=view&_bs_events_browser_eventStartDate=06%2F12%2F2013&_bs_events_browser_eventEndDate=06%2F01%2F2014&_bs_events_browser_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fevents%2F~%2Ftopic%2F7202&

Για το burger project δεν έγραψα επίτηδες γιατί ενώ ήθελα πολυ να παμε ... το σκέφτομαι διότι έμαθα ότι ο ήχος είναι παρα πολύ δυνατός!!! ειναι live μπαντα για παιδια - "Μαμά εγώ πότε θα κάνω μπαντα"

....ότι και αν κάνετε εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Κυρίες μου παρακαλώ κρατήστε σημειώσεις ;)

Θα ποστάρω μόνο καινούργια στο εξής :)

γμτ ξενέρωσα με τη ζύμη για στολίδια δεν πέτυχε και ξενέρωσα τρελά! ευτυχώς όχι τα πιτσιρίκια... κοιταξα να το σώσω αλλα τπτ. Θα δοκιμάσω παλι αύριο με την ησυχία μου! Αντι για αυτό φτιάξαμε δεντρακια μικρά με ύφασμα και διακοσμητικά.

Φωτό όταν στολίσω, μαζί με Χριστουγεννιάτικα & μαξιλάρια ;) Με ένα σμπάρο 1000 τριγώνια ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...