Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Πες τα χρυσοστομη πες τα έχω άντρα παρθένο θα αρχίσω να πιστεύω στα ζώδια! 😂

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου! Και όντως μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Κανεις το καλύτερο που μπορείς με τα δεδομένα που έχεις. 
      Ξέρω κοπέλα που δεν είχε ποτέ περίοδο. Έκανε 3 χρόνια για να μπορέσει να βρει ωάριο. Τα κατάφερε όμως και έχει πλέον ένα παιδάκι. Οσο προσπαθείς πετυχαίνεις! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφτιαξα τα μαλλιά μου ντύθηκα όμορφα και χουχουλιάρικα και όταν τελειώσω με το μαγείρεμα θέλω να φτιάξω και τα νύχια μου! Τελικά είναι ωραίο να κάθεσαι σπίτι.... :)

Καλημέρα σε όλες! Εδώ βρέχει για 3η συνεχόμενη μέρα αλλά δεν πτοούμαστε, είμαστε συνηθισμένοι!

Χθες περάσαμε όμορφη μέρα με τη μικρή και όπου όμορφη σημειώστε χωρίς γκρίνια και τσακωμούς.

Σήμερα ξυπνήσαμε χαλαρά, ετοιμαστήκαμε, αέρισα το δωμάτιο της μικρής και έστρωσα κρεβάτι, έφτιαξα πρωινά, έστρωσα τα ριχτάρια και ξεκουραζόμαστε!

Από δουλειές σήμερα ψιλοπράγματα. Καθάρισμα τζακιού, άδειασμα πλυντηρίου πιάτων, μαγείρεμα (μοσχαράκι λεμονάτο με πατατούλες θα κάνω), καθάρισμα κουζίνας και thats it!

Βλέπω όλες το επόμενο ΣΚ θα στολίσουμε! Με το καλό! Βέβαια εμείς σήμερα δεν γλιτώνουμε το στόλισμα του δωματίου της μικρής. Μας έχει τρελάνει οπότε καταλήξαμε σε αυτή τη λύση. Αχ και τα χω αποθηκεύσει όλα μαζί... Δεν πειράζει, ευχάριστη κούραση!

4U επειδή παίζει να κατέβουμε Αθήνα για τα Χριστούγεννα, επειδή έχεις δει πολλές παιδικές παραστάσεις θα με διευκολύνεις αν μου προτείνεις τις καλύτερες.

Καλή Κυριακή σε όλους!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Θεατρική παράσταση και όχι σινεμά. Για βιλατζ δεν ξέρω γιατί δεν πάμε! Στο σινεμα παραδεισος το επομενο ΣΚ θα έχει καραγκιοζη οπότε άκυρο το σινεμά εκεί.

Αν θες κοιτά για θεατρικές παραστάσεις έχει απειρες! Δες στο ΤΑΛΚ ή στο ΕΛΑ ΜΑΖΙ αποφάσισε και κλείσε θέση ;)

Ναι αυτο το καταλαβα...Καραγκιοζη ,δεν θελω ,ειχαμε δει με τον μικρο καποια στιγμη ,αλλα δεν ενθουσιαστηκε ,ακι επειδη δεν θα μπορεσουμε να κανουμε πολλα πραγματα ,τουλαχιστον ,οπου επιλέξουμε να ξιζει τον κοπο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναι αυτο το καταλαβα...Καραγκιοζη ,δεν θελω ,ειχαμε δει με τον μικρο καποια στιγμη ,αλλα δεν ενθουσιαστηκε ,ακι επειδη δεν θα μπορεσουμε να κανουμε πολλα πραγματα ,τουλαχιστον ,οπου επιλέξουμε να ξιζει τον κοπο.

ούτε σε εμας αρέσει ο Καραγκιόζης... Παρόλο που ο μπαμπας του και εγώ δεν το θέλουμε τον πήγαμε μια φορά επειδή το ζήτησε και ευτυχώς ζήτησε να φύγουμε στη μέση της παράστασης! Εχουμε τα ίδια γούστα με το γιο ευτυχώς ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Εδώ βρέχει για 3η συνεχόμενη μέρα αλλά δεν πτοούμαστε, είμαστε συνηθισμένοι!

Χθες περάσαμε όμορφη μέρα με τη μικρή και όπου όμορφη σημειώστε χωρίς γκρίνια και τσακωμούς.

Σήμερα ξυπνήσαμε χαλαρά, ετοιμαστήκαμε, αέρισα το δωμάτιο της μικρής και έστρωσα κρεβάτι, έφτιαξα πρωινά, έστρωσα τα ριχτάρια και ξεκουραζόμαστε!

Από δουλειές σήμερα ψιλοπράγματα. Καθάρισμα τζακιού, άδειασμα πλυντηρίου πιάτων, μαγείρεμα (μοσχαράκι λεμονάτο με πατατούλες θα κάνω), καθάρισμα κουζίνας και thats it!

Βλέπω όλες το επόμενο ΣΚ θα στολίσουμε! Με το καλό! Βέβαια εμείς σήμερα δεν γλιτώνουμε το στόλισμα του δωματίου της μικρής. Μας έχει τρελάνει οπότε καταλήξαμε σε αυτή τη λύση. Αχ και τα χω αποθηκεύσει όλα μαζί... Δεν πειράζει, ευχάριστη κούραση!

4U επειδή παίζει να κατέβουμε Αθήνα για τα Χριστούγεννα, επειδή έχεις δει πολλές παιδικές παραστάσεις θα με διευκολύνεις αν μου προτείνεις τις καλύτερες.

Καλή Κυριακή σε όλους!

Με μεγάλη μου χαρά! Χρειάζομαι λίγο χρόνο να τα συγκεντρώσω. Μάλλον επειδή σήμερα θα μείνουμε μέσα θα προλάβω διαφορετικά αύριο ;)

Το τζάκι μας έβαλε νερά!!! :rolleyes:

ούτε σε εμας αρέσει ο Καραγκιόζης... Παρόλο που ο μπαμπας του και εγώ δεν το θέλουμε τον πήγαμε μια φορά επειδή το ζήτησε και ευτυχώς ζήτησε να φύγουμε στη μέση της παράστασης! Εχουμε τα ίδια γούστα με το γιο ευτυχώς ;)

χαχα!Ευτυχως για ολους!

Εχω βρει δυο παραστασεις,μου φαινονται ενδιαφερουσες,εαν εχετε κατι υπόψιν σας πειτε μου.

http://www.elamazi.gr/event/11-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-4/

http://www.talcmag.gr/ftou-kai-vgaino/moglis/

Ραβ ,μαζι ψαχνουμε..εαν βρεις κατι ενημερωσε με.

Θα ηθελα να πάμε και στο playmobil fun park ,αλλα δεν το βλέπω να προλαβαινουμε...εχουμε ελέυθερο μονο το απόγευμα της Παρασκευης,ισως και το Σαββατο το απόγευμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευχαριστώ πολύ 4U!

Για το τζάκι μην ανησυχείς, είναι απ τον αέρα και την πολλή βροχή (όπως μόλις ενημερώθηκα απ τον αδελφό μου που ζει Αθήνα)

Χρύσα κι εγώ που όταν κατεβαίνω Αθήνα κάθομαι 5 μέρες και άνω, πάλι δεν προλαβαίνω καθώς "αναγκάζομαι" να πηγαίνω σε όλο το συγγενολόι. Αυτό που πλέον αποφάσισα να κάνω λοιπόν, είναι να πηγαίνω όπου ΘΕΛΩ και όποιος κόπτεται να μας δει ας έρχεται στο σπίτι μας.-

Γι αυτό, εάν τελικά κατέβουμε, θα κοιτάξω να πάω το παιδί μου σε ότι δεν μπορώ να το πάω στην πόλη μας. Και ειδικά αυτή την περίοδο, θα χω να κάνω δύσκολη επιλογή!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

θα πλημμυρίσει ο τόπος πάλι σήμερα.Τί ομορφιές είναι αυτές που βλέπω πολύ ωραία τα στολίδια και γίνονται ακόμα πιο ωραία γιατί τα έχουν φτιάξει παιδικά χεράκια.Οι παπλωματοθήκες πολύ ωραίες.Εμένα πάλι μου άρεσε περισσότερο η πρώτη ενώ την καρώ την προτιμώ για πιο μετά από Μάρτη και μετά.

aris17anna14 όσο αφορά για την συμπεριφορά των συναδέρφων τί να πώ αυτό είναι που λένε συνάδερφοι αντί να τον κάνουνε να ξεχαστεί ο άνθρωπος από το πρόβλημά του του το κοροιδεύουν κιόλας αυτοί είναι συνάδερφοι-τέρατα.Τελικά σε καμιά δουλειά δεν βρίσκεις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Lila's mom την συμπεριφορά του εργοδότη την έχω ξαναδεί και μάλιστα προσφάτως δυστυχώς το κάνουν για να σου σπάσουν τα νεύρα και να παραιτηθείς.Διαβάζοντας το συγκεκριμένο ποστ θυμήθηκα τα δικά μου και τα ξαναέζησα πάλι.Ούτε στον εχθρό μου,έπεσα πολύ ψυχολογικά γιατί ήταν άδικο όλη η συμπεριφορά.Αν μπορείς να κάνεις υπομονή κάνε αλλιώς ξεπρόστιασέ τον μπορεί να σε διώξουν αλλά τουλάχιστον η ψυχή σου θα έχει ξελαφρώσει ενώ εγώ που δεν του τα είπα τα σκέφτομαι και τα ξανασκέφτομαι και το μόνο που καταφέρνω είναι να "πέφτω"εγώ.

Ρενάτα μου σε νιώθω έχω και εγώ από το 98 σύνδρομο καρπιαίου και δυστυχώς όπως σου είπε η Ειρήνη ακόμα και η εγχείρηση δεν θα σου κάνει κάτι.Όπως είχε πεί και ο γιατρός μου αν κάνεις εγχείρηση για να μην ξαναέχεις πρόβλημα θα πρέπει να μην ξαναπιέσεις τα χέρια και να μην τα κουράσεις που στην δική μου περίπτωση τα χέρια μου είναι -ήταν η δουλειά μου.Όταν πληκτρολογείς συνέχεια επί 8 ή 9 ώρες θα πάει τζάμπα η εγχείρηση.Το μόνο που κάνω εγώ τουλάχιστον όταν ξέρω ότι θα κάνω κάτι που θα το κουράσω απλά το τυλίγω εκ των προτέρων και έτσι δεν με πολυπιάνει ή αν με πιάσει ο πόνος είναι πιο ήπιος.Για να καταλάβεις όταν με έπιανε ο πόνος προτιμούσα να το χτυπήσω στον τοίχο για να μην νιώθω τον πόνο από τον καρπό γιατί ο πόνος από το χτύπημα θα ήταν πιο ήπιος.Περαστικά σου πάντως αν και για μένα απλά μαθαίνεις να ζήσεις με αυτόν τον πόνο.

Εμείς στρώσαμε το μισό σπίτι δηλαδή υπνοδωμάτια και καθιστικό και μας έχει μείνει το σαλόνι που θα μου φέρουν τα χαλιά την Πέμπτη και τότε θα στρώσω και την κουζίνα.Τελικά στον σύλλογο κλείσαμε με τα μουσικά παιχνίδια και έναν ταχυδακτυλουργό.Μακάρι να έχει επιτυχία το παζάρι.

Εχω πολύ σίδερο αλλά μάλλον από το απόγευμα θα το κάνω.Δουλειές τα βασικά δεν ξέρω γιατί αλλά όταν είναι όλοι στο σπίτι νιώθω ότι τις κάνω τζάμπα τις δουλειές οπότε αύριο που θα είμαι μονάχη θα κάνω και τα υπόλοιπα.

Κρίμα Ειρήνη μου για την φίλη σου μακάρι να τα ξαναφτιάξουν γιατί όταν υπάρχουν παιδιά είναι κρίμα να χωρίζουν οι γονείς.

Ευχαριστώ πολύ 4U!

Για το τζάκι μην ανησυχείς, είναι απ τον αέρα και την πολλή βροχή (όπως μόλις ενημερώθηκα απ τον αδελφό μου που ζει Αθήνα)

Χρύσα κι εγώ που όταν κατεβαίνω Αθήνα κάθομαι 5 μέρες και άνω, πάλι δεν προλαβαίνω καθώς "αναγκάζομαι" να πηγαίνω σε όλο το συγγενολόι. Αυτό που πλέον αποφάσισα να κάνω λοιπόν, είναι να πηγαίνω όπου ΘΕΛΩ και όποιος κόπτεται να μας δει ας έρχεται στο σπίτι μας.-

Γι αυτό, εάν τελικά κατέβουμε, θα κοιτάξω να πάω το παιδί μου σε ότι δεν μπορώ να το πάω στην πόλη μας. Και ειδικά αυτή την περίοδο, θα χω να κάνω δύσκολη επιλογή!

Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν! και ανησύχησα πολύ! το έπαθε και εκείνος? έτσι για να μην αισθάνομαι μόνη.....

πολυ πολυ σωστά το σκέφτεσαι.. έτσι θα έκανα και εγώ ;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ 4U!

Εμείς θα εχουμε λογικα 3 ημερες ,αλλα στην ουσια δυο ολοκληρες ,την Πεμπτη το απόγευμα θα εχουμε γιατρους ,το ιδιο και την Παρασκευη εως νωρις το απόγευμα.Θελω να δω την αδερφη μου,και δεν εννοω δυο ωριτσες ,θελω να την χορτασω και εννοειται να κανουμε δυο πραγματα με τον μικρο.Ηθελα λοιπόιν να πάμε σινεμα ,που μας ειναι και πιο ευκολο αλλα στο βιλατζ δεν μου βγαζει κατι για εκεινες τις ημερες,και εαν ρολάβουμε να κανουμε κατι ακόμη...

Καλα κανεις ,οταν δεν τα προλαβαινεις ολα πρεπει να βαζεις προτεραιοτητες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

χαχα!Ευτυχως για ολους!

Εχω βρει δυο παραστασεις,μου φαινονται ενδιαφερουσες,εαν εχετε κατι υπόψιν σας πειτε μου.

http://www.elamazi.gr/event/11-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-4/

http://www.talcmag.gr/ftou-kai-vgaino/moglis/

Ραβ ,μαζι ψαχνουμε..εαν βρεις κατι ενημερωσε με.

Θα ηθελα να πάμε και στο playmobil fun park ,αλλα δεν το βλέπω να προλαβαινουμε...εχουμε ελέυθερο μονο το απόγευμα της Παρασκευης,ισως και το Σαββατο το απόγευμα.

δεν τις έχουμε δει... έχουμε και ηλικιακη διαφορά... εμείς προτιμούμε διαδραστικά ;) Χτες πήγαμε σε παρασταση που ανέβασε πολυ γνωστή ηθοποιός - όχι διαδραστική και την βρήκα απρόσωπη ... να το πω:rolleyes κανείς απο τους 3 μας δεν έμεινε ευχαριστημένος ...

Α και να πω οτι ζηλευω οσες εχουν βρωμορουμ γιατι της βοηθα να μην εχουν βρωμοσπιτι.

Πολύ μεγάλη αλήθεια!!

Πάλι βόλτα εσυ?

Όλο έξω μου είσαι, για μαζέψου:tongue:πορτογιούρα (έλεγε η γιαγιουλα μου)

Καλά να περάσετε, να το ευχαριστηθείτε , φιλιά

Σουρτούκο το λέμε εμείς χε χε

Καλαμάρι δεν σε πειράζει πιστεύω να γράψω τι γράφει το τατού σου.

''Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη τη ζωή!''.Είναι από ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη

Και είναι ένα από τα δικά μου αγαπημένα και ο στίχος ''Σ” εύρισκα, αγαπημένη,

στο χαμόγελο όλων των αυριανών ανθρώπων.

Γιατί πριν μπεις ακόμα στη ζωή μου

είχες πολύ ζήσει μέσα στα όνειρά μου αγαπημένη μου.'' με ταξιδεύει...

Ακριβώς ;)

Μαρία1981 περαστικά στο μικρό σου για τα δοντάκια του

Λίλαςμαμ τι να πω.....μπαινάκης βγαινάκης όσο μπορείς

Άρηςάννα τι να πω.....γελοίοι

Δυστυχώς η ζωή μας έχει δυσκολέψει πολύ με αποτέλεσμα να πάσχει η ψυχή μας... Κι αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και την οικογένειά μας.

Οφείλουμε λοιπόν να στεκόμαστε στα πόδια μας και να χαμογελάμε. Το γράφω πρώτα για να το πιστέψω εγώ.

Και μη κοιτάτε που πειράζω το καλαμαράκι μας... Για να ξεφύγουμε απ τα προβλήματα, χρειαζόμαστε παρέα. Και καθαρό αέρα. Και εναλλαγές περιβάλλοντος.

Ας πάρουμε λοιπόν βαθιά ανάσα κι ας χαμογελάσουμε!

Για αυτό είχα την μετάλλαξη κ αποφάσισα να αλλάξω πορεία κ για αυτό δεν χάνω ευκαιρία για καφεδάκι καθημερινής ή σ.κ

Βάψαμε τα στολιδάκια μας, εγω με οζα που λέγαμε και η μικρη μου με μαρκαδόρους για να μην πασαλειφτεί...το καταευχαριστήθηκε...και προσωρινά τα στολίσαμε στα κλαδιά μας μέχρι να βγει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ιδού το αποτέλεσμα:

Πολύ όμορφα τα στολίδια σας Μυρτώ μπράβο :D

Καλησπέρα!

Πήγαμε βόλτα στο ΙΚΕΑ σήμερα μπας και προλάβω καμιά προσφορά...χαμός γινόταν στα λευκά είδη και γενικά στο κατάστημα....

Τις άφησα να διαλέξουν μόνες τους παπλωματοθήκες και διάλεξαν αυτές:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82656

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82397

Τους αρέσει πολύ το ρομαντικό στυλ!

Έπλυνα μόνο το ένα σετ, το δεύτερο το έχω κλειστό για αργότερα. Δεν έχουν στεγνώσει εννοείται ακόμη, το βράδυ θα βάλω την απλώστρα στο σαλόνι αλλά αύριο θα τους αλλάξω και τα σεντόνια και θα είναι όλα φρέσκα!

Φέτος έχει πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα στολίδια γενικά και πολύ όμορφα μικρά ελατάκια, αληθινά και ψεύτικα.

Τώρα τις έχω αφήσει και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για το δωμάτιο τους, θα σας βάλω φώτος αργότερα όταν τελειώσουν. Σε λίγο πάμε βολτίτσα στην αδερφή μου να παίξουν με την ανηψιά μου.

Η αδερφή μου στόλισε σήμερα όλο το σπίτι, το δέντρο και το μπαλκόνι και πάμε για να χριστουγεννιαστούμε!

Καλό βράδυ!

Με γεια τις παπλωματοθήκες ωραίο γούστο τα κορίτσια σου!!

Αχ κ μένα μου ζήτησε φέτος δέντρο για το δωμάτιο της.....κ που θα βρω κανένα μικρό μου λέτε? Στο τζάμπο το μικρό του ειναι "μεγάλο" για μένα...ουφφφφ

Περαστικά κ στον χαζμπαντ σου ;)

μπραβο που περασατε τοσο ωραια!!!

καλε απειρες δουλειες!!!!

Ήταν ωραία γμτ χε χε ήπιαμε γελάσαμε θυμηθήκαμε τα παλιά

έδωσα τα φώτα μου ως παντρεμένη καταστρώσαμε σχέδιο εξόντωσης του φίλου της μιας χαχαχαχ

Οι δουλειές δεν είναι άπειρες βρε, τα βασικά είναι συν ένα δυο τρια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και αφού είχα τον συναίτερο είπα να τα κάνουμε να φεύγουν

Αν δεν ήταν μαζί μου θα έκανα τα βασικά μόνο. ;)

καλημερα ειπα??? ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!

σηκωθηκαμε κατα τις 8,30 εκανα ενα συμμαζεμα, εφτιαξα γαλα-καφε, μαζεψα απλωμενα κ αραξα μεχρι τωρα!

σηκωθηκε ο αντρας μου τωρα κ παω να του φτιαξω καφε.

το μενου εχει σημερα γαυρο με πατατες τηγανιτα κ πατζαρια.

σημερα θελω να κανω:

σκαλες

μπαλκονι (λιγα πραγματα γιατι βρεχει ισα ενα σκουπισμα γιατι ειναι χαλια)

μπανιο

μαγειρεμα

να μαζεψω τον πλυμενο χαμο απο την κουζινα κ να αδειασω το πλυντηριο πιατων

σας φιλω, να εχουμε μια υπεροχη κυριακη!!!!

Μιαααμμμμμμμμ ωραίο φαγάκι σήμερα!!

Καλή Κυριακή σε όλους!

Κανόνισε την πορεία σουυυυυυυυυυυυυ!!!

Ίσως κατέβουμε κ εμείς να δει κ το πεθερίδιο τη μικρή, κλασικά από τις 23 για καμιά δεκαριά μέρες, κανόνισεεεεεεεεεεε να βρεθούμε!!

Τι γράψατε πάλι βρε, πόση ώρα διάβαζα!

Αέρισα έστρωσα κρεβάτια

Έβαλα ένα πλυντήριο άσπρα κ τώρα το προγραμμάτισα να στεγνώσει το μεσημέρι με το νυχτερινό ρεύμα.

Ετοίμασα τζατζίκι να το πάω στην μανούλα μου

Καθάρισα κ τις σαρδέλες κ στο ψυγείο να τις ψήσει ο χαζμπαντ αύριο

{κάθομαι κ το χαζεύω τώρα που λάμπει χε χε τι όμορφο που είναι χε χε}

Πάω να ετοιμαστούμε κ φεύγουμε για φαγάκι στην μανούλα κ μετά καφεδάκι με φίλους σε παιδότοπο

Να έχετε ένα ωραίο απόγευμα :D

Βασια ,καλα μαγειρεματα.Και εγω μια μηλόπιττα ελεγα να φτιαξω,αλλα δεν ειμαι σιγουρη εαν μου φτανουν τα μηλα.

αν κάνεις την συνταγή πορτοκαλοκείκ και αντί για πορτοκάλι βάλεις δύο μέτρια μήλα καθαρισμένα στο μούλτι και κανέλλα όση θέλεις μια χαρά θα είναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...