Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ο αντρας μου φτιαχνει να φαμε,εκανα μπανακι και λουστηκα,εβαλα καθαρες πιτζαμουλες,εβαλα και μια κοκα κολα να πιω και χαλαρωνω επιτελους..

οταν λες ο αντρας σου φτιαχνει να φατε, μαζευει κ την κουζινα μετα η την αφηνει μπαχαλο????? (εμενα μπαχαλο!!!)

Γιωτάκι μου,

Μηπως βρε κοριτσάκι μου, να βάζεις ξυπνητήρι μέσα στη νύχτα για να την αλλάζεις? Ξέρω πόσο "βάρβαρο" είναι αυτό αλλά τι θα κάνεις κορίτσι μου?

πολυ βαρβαρο, στο λεω εκ πειρας γιατι ηδη ξυπναω ανα 3 ωρες περιπου κ πολλες φορες την βρισκω μουσκεμα, καθε ποτε να ξυπναω, ανα 2 ωρες??σημερα πχ την αλλαξα στις 10,30, στις 1 στις 4,30 (λιγο βρεγμενη) και στις 8 (καταρρεω!)

Καλησπέρα κορούλες.

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Ελπίζω όλες να ξεκουράζεστε και να περνάτε ένα όμορφο και ήρεμο Σαββατόβραδο.

Εγώ, τώρα κάθισα.

Πρωί, πήγα το φιογκάκι για κούρεμα γιατί είχε γίνει... "μαλλιάς"! :tongue: Επιστρέψαμε σπίτι και ξεκίνησα δουλίτσες. Εβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα, άπλωσα ένα, έβαλα σκούπα, έβαλα φαγάκι να γίνεται {κοτοπουλάκι κοκκινιστό, στο φούρνο με κοφτό μακαρονάκι}, πότισα λουλουδάκια, ξεσκόνισα, έκανα το μπάνιο, αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς μου, έπλυνα πιάτα και γενικά μάζεψα.

Ήθελα να πάω λαϊκή και στο swap που μας είπε η Βάσια γιατί είχα χρόνο αλλά η φίλη, εννοείται, είχε προτεραιότητα. Ηρθε κατά τις 12, με την κορούλα της και κάτσαμε, με καφεδάκι και κέικ και τα είπαμε. Μάλλον είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα θα έλεγα και δεν το βλέπω να φτιάχνουν τα πράγματα... :roll: . Νομίζω, από αυτά που μου είπε, πως θέλει το διαζύγιο άμεσα και δεν το διαπραγματεύεται πια. Συζητήσαμε για τα δύσκολα που ενδεχομένως θα περάσει, τα βάλαμε κάτω και την είδα αποφασισμένη. Σημασία έχει να είναι ευτυχισμένη, εννοείται, απλώς {οπως φαντάζεστε} έχω μεγάλη ευαισθησία στο θέμα του παιδιού. Της είπα πως θα τη στηρίξω σε όποια απόφαση και αν πάρει, προσωπικά δεν με αφορά έτσι και αλλιώς, αρκεί να είναι εκείνη καλά και ψυχικά και σωματικά. Δυστυχώς του έδωσε αρκετές ευκαιρίες αλλά εκείνος τις πέταγε και τώρα δεν.... :(

Κάτσαμε πολύ ώρα, ευτυχώς τα παιδάκια έπαιξαν πολύ καλά και κατάλαβα πόσο ανάγκη είχε να μιλήσει.

Αφού έφυγε η φίλη μου, ετοίμασα φάγαμε και μάζεψα. Εφυγα για δουλίτσα και επέστρεψα αργότερα. Κάναμε τα μπανάκια μας και τώρα τελειώνουμε τα διαβάσματα των Αγγλικών της Δευτέρας. Ευτυχώς χθες, κάναμε του σχολείου γιατί αύριο θα ασχοληθούμε μόνο με το μεγάλο τεστ Ιστορίας που έχουν για Δευτέρα, που έχει αρκετά κεφάλαια.

Σας φιλώ γλυκά και σας καληνυχτίζω.

αχ βρε ειρηνη καθε φορα που ακουω για χωρισμο ειτε ξερω το ζευγαρι ειτε οχι, πολυ στεναχωριεμαι... ιδιως οταν υπαρχουν παιδια...

τι να πω τουλαχιστον να ειναι ευτυχισμενη κ ηρεμη για το παιδακι της.

τουλαχιστον ειναι ηρεμα τα πραγματα μεταξυ τους?

Εγώ πήγα στο ανταλλακτικό, είδα και το 4Uδακι που ήρθε για λίγο...γενικά ήταν πολύ ωραία...βρήκα αρκετά ρουχαλάκια περισσότερο για καλά, για βόλτες και για δουλειά (άμα πιάσω....λέμε τώρα χαχαχα) ...ανανεώθηκα, είδα φίλες μου και επέστρεψα ανανεωμένη!

αχ βασιακι μου δεν προλαβα, ετρεχα σαν την τρελη! με γεια τα ψωνια να αξιοποιησεις ΑΜΕΣΑ!!!!

μπραβο που περασες τοσο ωραια!

Καλησπέρα!

Πήγαμε βόλτα στο ΙΚΕΑ σήμερα μπας και προλάβω καμιά προσφορά...χαμός γινόταν στα λευκά είδη και γενικά στο κατάστημα....

Τις άφησα να διαλέξουν μόνες τους παπλωματοθήκες και διάλεξαν αυτές:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82656

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82397

Τους αρέσει πολύ το ρομαντικό στυλ!

Έπλυνα μόνο το ένα σετ, το δεύτερο το έχω κλειστό για αργότερα. Δεν έχουν στεγνώσει εννοείται ακόμη, το βράδυ θα βάλω την απλώστρα στο σαλόνι αλλά αύριο θα τους αλλάξω και τα σεντόνια και θα είναι όλα φρέσκα!

Φέτος έχει πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα στολίδια γενικά και πολύ όμορφα μικρά ελατάκια, αληθινά και ψεύτικα.

Τώρα τις έχω αφήσει και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για το δωμάτιο τους, θα σας βάλω φώτος αργότερα όταν τελειώσουν. Σε λίγο πάμε βολτίτσα στην αδερφή μου να παίξουν με την ανηψιά μου.

Η αδερφή μου στόλισε σήμερα όλο το σπίτι, το δέντρο και το μπαλκόνι και πάμε για να χριστουγεννιαστούμε!

Καλό βράδυ!

πολυ ωραιες οι παλπωματοθηκες! ιδιως η καρω τελεια!

Βάψαμε τα στολιδάκια μας, εγω με οζα που λέγαμε και η μικρη μου με μαρκαδόρους για να μην πασαλειφτεί...το καταευχαριστήθηκε...και προσωρινά τα στολίσαμε στα κλαδιά μας μέχρι να βγει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ιδού το αποτέλεσμα:

PB230436_zps27b58cb3.jpg

εξαιρετικα!!!! αντε κ του χρονου!

Καλησπερα!!!Τι κανετε?

Εμεις σημερα ειμαστε πολυ χαλαρα!!!Σηκωθηκαν οι αντρες το πρωι και εφτιαξαν πρωινο ενω εγω κοιμηθηκα μια ωριτσα παραπανω!!!

Το σπιτακι μου ειναι μια χαρα και πραγματικα με ηρεμει πολυ(αν εξαιρεσουμε το μπανιο που δεν το εκανα εχθες τελικα και ειναι....:oops:,αν τα καταφερω θα το κανω το απογευμα,θε δειξει...)αυτες τις μερες κανω δουλιτσες στο σπιτι αλλα νιωθω οτι δεν τραβαω και πολυ γι'αυτο τα κανω ολα πολυ χαλαρα...

Σημερα βαψαμε και οι τρεις μαζι τα μισα στολιδακια που φτιαξαμε,το απογευμα θα βαψουμε τα αλλα μισα και υστερα θα τα διακοσμισω με χρυσοσκονη και ετοιμα!

Τελικα με το βαψιψο δεν φαινεται πολυ το φουσκωμα!

αχ κ εμενα το μπανιο μου ειναι.....

θα το κανω σημερα

μπραβο για τα στολιδακια!

Καλημέρα σε όλες! Εμείς σήμερα ξεκουραζόμαστε! Ξυπνήσαμε στις 9 αλλά χουζουρέψαμε για ακόμα 2 ώρες αγκαλίτσα στο κρεβάτι! Εδώ βρέχει από χθες επομένως δεν έχει βόλτα σήμερα. Αέρισα τα δωμάτια, έστρωσα τα κρεβάτια, έφτιαξα πρωινό και εξακολουθώ να σερφάρω. Σήμερα θα ψήσω ψαράκι με πατατούλες και ίσως φτιάξω μηλοπιτάκια το απόγευμα παρέα με τη μικρή.

Δυστυχώς η ζωή μας έχει δυσκολέψει πολύ με αποτέλεσμα να πάσχει η ψυχή μας... Κι αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και την οικογένειά μας.

Οφείλουμε λοιπόν να στεκόμαστε στα πόδια μας και να χαμογελάμε. Το γράφω πρώτα για να το πιστέψω εγώ.

Και μη κοιτάτε που πειράζω το καλαμαράκι μας... Για να ξεφύγουμε απ τα προβλήματα, χρειαζόμαστε παρέα. Και καθαρό αέρα. Και εναλλαγές περιβάλλοντος.

Ας πάρουμε λοιπόν βαθιά ανάσα κι ας χαμογελάσουμε!

αχ τι ωραια που τα λες.....

ιδιως αυτο, ποσο δικιο εχεις!

Καλημέρα!!!!!

Μια μέρα δεν μπήκα και γράψατε πάρα πολλά!

Είμαι πάρα πόλύ χαρούμενη γιατί επιτέλους έχω καθαρό και στρωμένο σπιτάκι! Και επιπλέον τακτοποιημένες ντουλάπες!!!!!! Φυσικά έχω ασιδέρωτα αλλά δεν πειράζει! Θα γίνουν κι αυτά.Χθες έκανα άπειρες δουλειές οπότε σήμερα έχω μόνο μαγείρεμα και συμμάζεμα.

Το μικρό μου ταλαιπωρείται με τα δοντάκια του και κάνει ανήσυχο ύπνο. Τον βρήκα τη νύχτα βρεγμένο και το πρωί ξανά. YOTOU όπως βλέπεις δεν είσαι μόνη!

arisanna απαράδεκτοι το λιγότερο οι συνάδελφοι του άνδρα σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις αναρωτιέμαι αν κάποιοι είναι κακοί ή πολύ ανόητοι. Στήριξέ τον όσο μπορείς. Μια δοκιμασία είναι κι αυτή. Θα περάσει.

Lila's mom μη στενοχωριέσαι με τη δουλειά. Δυστυχώς λόγω κρίσης σε όλες τις δουλειές κυριαρχεί ο κακός τρόπος και τα νεύρα.Υπομονή!

Σήμερα λέω να πάμε και καμιά βολτίτσα με το μπέμπη και τον άνδρα μου Τα λέμε αργότερα.

τουλαχιστον εχω παρεα!!! χαχαχα

πως ειναι το μικρο?

Καλημέρα!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνω λέμεεεεε

Να ευχαριστήσω ξανά για τις ευχές,ελπίζω να πιάσουν όλες

Γιωτάκι μου πάλι τα ίδια,αχ σε λυπάμαι...Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορείς να κάνεις

έχω κι εγώ συνταγή για στολίδια,χωρίς ψήσιμο,την έκανα πέρυσι και ήταν φοβερή.Θα την βρω και θα τη βάλω!

κ εβαλα 2 πανες σημερα, σε μια απο τις αλλαγες την βρηκα λιγο βρεγμενη απο τα πλαγια

Αφροδιτάκι μου καλημέρα,

και βέβαι προσβάλλεις τα τετράποδα, αυτά είναι ψυχούλες!

Όσο για την ομοιοπαθητικη, θα το δουμε μετα την αγωγη με χάπια που του έδωσε ο δερματολόγος.Πήρε τα χάπια γιατί ήθελε άμεσα αποτελέσματα, αφού έβγαλε και στο πρόσωπο.

Ελπίζω μόνο να συνέλθει γρήγορα πιο πολυ για την ψυχολογία του, θα πάθει καμια κατάθλιψη.

Και μετά αν υποτροπιάσει πάλι, θα πάμε σε ομοιοπαθητικό.

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον.

Υ.Γ Συγνώμη που δεν αναφερθηκα στα άλλα κορίτσια, αλλά είμαι πραγματικα χάλια, και μόνο αυτό με καίει, να γίνει καλά ο αντρούλης μου.

Σας φιλώ

πως εισαστε? ειναι λιγο καλυτερα ο αντρας σου? εχει ξεκινησει η θεραπεια να δειχνει σημαδια βελτιωσης? (ποσο τον καταλαβαινω, εχω περασει ασχημη κυστικη ακμη σε μεγαλη ηλικια (28-31) απο αγχος κ τωρα παλι που ζοριζομαι εχω πεταξει παλι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα. Αφού κοιμήθηκα αργάμισυ χθες σήμερα σηκώθηκα στις 9, πρωτοφανές. Ήπια το καφεδάκι μου και ξεκινάω δουλίτσες και μαγείρεμα χαλαρά. Για σήμερα θα φτιάξω κόκορα κοκκινιστό μακαρονάδα. η μικρή έχει πάει βόλλευ με τον μπαμπά, οπότε προλαβαίνω αρκετά μέχρι να έρθουν. Για να κάνουμε μετά και καμιά επανάληψη στα μαθήματα.

Ειρηνάκι να περάσετε υπέροχα.Ευχαριστώ πολύ για τους κανόνες. Η γραμματική που μας έχουν δώσει δεν τα ξεκαθαρίζει όλα και τις περυσινές μου σημειώσεις που τα είχα βάλει σε κάποια τάξη δεν θυμάμαι που τις έχω βάλει.Μανούλες με παιδάκια στο Δημοτικό, κρατήστε τους κι εσείς, θα χρειαστούν.

Αμάν μπουμπουνίζει.Έχω ρούχα απλωμένα στο μπαλκόνι, δυο απλώστρες. Πάω να δω τι θα κάνω.

Να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή.

Θα σας διαβάσω και θα σχολιάσω αργότερα. Φιλιά πολλά

7q1Np2.png0ulEp2.png

Λιλαςμομ,η φτωχεια φερνει γκρινια ,και αμα το εχει από τη φυση του ο ανθρωπος ,βραστα..Τι να σου πω,υπομονη και μη μασας,απο το ενα αυτι να μπαινουν ,από το αλλο να βγαινουν!Πολύ ομορφα τα νυχια!

Δυστήχως το έχει απο την φύση του, αλλα ειναι και κυκλοθυμικός οπότε καταλαβαίνεις. Εσύ πως είσαι σήμερα?

τα νυχακια σου ειναι τελεια!!!!

Τωρα για το αφεντικο σου τι ναπω??????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μονο που τα διαβασα φουντωσα,φαντασου να τα ζουσα κι ολας.....

Να σε ρωτησω κατι?Αν του τα χωσεις?Σε παιρνει?Εννοω πως αν του απαντησεις και τον βαλεις στην θεση του πιστευεις πως θα μαζευοντουσαν τα πραγματα ή θα γινοντουσαν χειροτερα?

Σε ρωταω γιατι ειχα αντιμετωπισει και εγω παρομοια καταστασησε ενα σχολειο(να φανταστεις μου κουνουσε και το δαχτυλο και ημουν ετοιμη να του το δαγκωσω....)και επειδη τα πηρα και του τα εχωσα και πηρα την τσαντουλα να φυγω,ετρεχε απο πισω μου για να μη φυγω(μας εβλεπε και το σχολειο:oops:,ρεζιλι ειχα γινει)και μετα ηταν με το σεις και με το σας....

Τι να σου πω βρε κοριτσι μου,ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο που ζεις και ειδικα οταν κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω σε πνιγει το αδικο....

Πώ πώ, τι πέρασες και εσύ, πολύ άσχημο να σου κουνάει το δάκτυλο λές και είναι ο πατέρας σου, τι μας θεωρούν πιά?

Χθές που ήμουνα πιο ήρεμη σκέφτηκα οτι μπορώ να του τα χώσω και να τον κάνω να φοβηθεί λίγο, ρωτώντας τον "απο ποιά εταιρεία να παραιτηθώ??????"

Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνεις μία "κουβεντούλα" με το κακότροπο αφεντικό σου? :mad:

ΥΠΕΡΟΧΑ τα χεράκια σου! Μπράβο που τα έφτιαξες κορίτσι μου!

Κοριτσάκι μου είναι αυτή εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-sokolatas.html

Και η μόνη αλλαγή που έκανα είναι πως δεν έβαλα το ποτήρι με το ζεστό νεράκι αλλα το αντικατέστησα από φυσικό χυμό πορτοκαλιού.

Και σόδα έβαλα μισό κουταλάκι.

Πανεύκολη, ούτε μίξερ δεν χρησιμοποίησα.;)

(

Τι κουβέντα να κάνω που άκρη δεν θα βρώ, θα κάνω υπομονή να περάσει αυτή η περίοδος που έχουμε πολύ δουλειά μπας και ηρεμήσουν τα πράγματα.

Σε ευχαριστώ για την συνταγή, εύκολη φαίνεται, θα την δοκιμάσω.

Λιλομαμα ελεος! Σιχαινομαι τις φωνες κ εκνευριζομαι αφανταστα οταν γινεται αυτο. Πολυ ωραια τα νυχια, αλλα πιο ωραιο το δακτυλιδι!

Ναι βρε Γιώτα μου ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να έχεις όρεξη και διάθεση να δουλέψεις και να στη κόβει ο γρουσούζης!!

Lila 's mom, πολλά περαστικά στο αφεντικό σου αν και δε νομίζω πως έχει ελπίδες, το ΄χει κάψει τελείως!:evil:

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη όταν γίνεται κάτι ανάλογο, το ξέρω εύκολο να το λέω αλλά προσπάθησε.

Τα νυχάκια super!:)

Πολύ γέλασα, έχεις απολύτο δίκιο και δεν υπάρχει ανταλλακτικό....

Εσένα πως είναι το χέρι σου? καλή ανάρωση στην μητέρα σου!!!

Γλυκιά μου εμένα με βοήθησε η yoga να μην τρελλαθώ! Πριν ήμουν στα πρόθυρα κατάθλιψης και φαντάσου πως και τώρα με πιάνουν σπάνια ευτυχώς μικρές κρίσεις πανικού. Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρέωσεις όλων των ρόλλων σου-είναι σημαντικό αυτό-χρειάζεται αρκετή δουλειά με τον εαυτό σου. Επίσης πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου και να μην το βγάλεις, το εξής: Αν κάνεις 100 καλά και 1 κακό, στην δουλειά θα θυμούνται μόνο το 1 κακό. Σου το λέω εγώ που έχω γυρίσει στο σπίτι (ενώ είχα μωρό 10 μηνών) στις 03.50 τα ξημερώματα από την δουλειά......

Πολύ ωραία τα νύχια σου, πάρε το παιδί και βόλταρε το Σ/Κ!

Εχω σκεφτεί πολλές φορές να κάνω γιόγκα αλλά όλο το αναβάλλω λόγω χρόνου, νομίζω πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα.

Και είναι όπως τα λές 1 κακό να κάνεις αυτό θυμούνται και δεν σέβονται οτι έχεις οικογένεια και παιδιά!

Lilas mom απαράδεκτο το αφεντικό σου....υπάλληλός του είσαι οχι κόρη του να σου φωνάζει και να φέρεται ετσι....δεν ξέρω πώς θα το χειριζόμουν αλλά μάλλον δεν θα το άντεχα για πολύ αυτό...τι να πω, υπομονή μέχρι εκει που μπορείς, ολοι αυτό κάνουμε...

Κάνω υπομονή 13 χρόνια με την συμπεριφορά του, θα κάνω άλλο λίγο για να μην του τα χαρίσω, την Δευτέρα μπορεί να πάω στην δουλειά και να είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα...

Επισης να πω στην αλλη κοπελα που της μιλησε ασχημα το αφεντικο της οτι παγια τακτικη των εργοδοτων ειναι να σπανε τα νευρα των υπαλληλων ωστε να παραιτουνται και να μην καταβαλουν αποζημιωσεις. Δεν χρειαζονται κλαματα ουτε φωνες, την επομενη φορα που θα σου πει κατι τετοιο απαντησε του εγω δεν φευγω αν θες διωξε με αλλα να δουμε αν θα βρεις καποιον τοσο καλο οσο εγω. Αν δουν οτι δεν σε επηρεαζουν δεν σε ενοχλουν κιολας.

Συγγνωμη για την εισβολη αλλα αν μπορεσα να βοηθησω θα ειναι χαρα μου

Σε ευχαριστώ πολύ, όντως είναι η συνηθισμένη τακτική σπασίματος νεύρων!!!

Lila's momπολύ ωραία τα νύχια αλλά το δαχτυλίδι σου το λάτρεψα!

Όσο για το αφεντικό τι να πω,καλά έκανες και μίλησες,μην μασάς καθόλου...

Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου, τα νυχάκια τα χάρηκα γιατί είχα καιρό να τα φτιάξω, το δακτυλίδι το έχω πολλά χρόνια, είναι απο τα αγαπημένα μου, το έκανα δώρο στον εαυτό μου, έχω μία λατρεία ειδικά στα δακτυλίδια!!!

Καλημέρα!!!!!

Μια μέρα δεν μπήκα και γράψατε πάρα πολλά!

Είμαι πάρα πόλύ χαρούμενη γιατί επιτέλους έχω καθαρό και στρωμένο σπιτάκι! Και επιπλέον τακτοποιημένες ντουλάπες!!!!!! Φυσικά έχω ασιδέρωτα αλλά δεν πειράζει! Θα γίνουν κι αυτά.Χθες έκανα άπειρες δουλειές οπότε σήμερα έχω μόνο μαγείρεμα και συμμάζεμα.

Το μικρό μου ταλαιπωρείται με τα δοντάκια του και κάνει ανήσυχο ύπνο. Τον βρήκα τη νύχτα βρεγμένο και το πρωί ξανά. YOTOU όπως βλέπεις δεν είσαι μόνη!

Lila's mom μη στενοχωριέσαι με τη δουλειά. Δυστυχώς λόγω κρίσης σε όλες τις δουλειές κυριαρχεί ο κακός τρόπος και τα νεύρα.Υπομονή!

Σήμερα λέω να πάμε και καμιά βολτίτσα με το μπέμπη και τον άνδρα μου Τα λέμε αργότερα.

Σε ευχαριστώ και εσυ υπομονή με τα δοντάκια του μικρού, του βάζεις αλοιφούλα? εμένα την ανακούφιζε.

nJ2dp3.png

βροχερες καλημερες,μια υπεροχη κυριακη να εχουμε ολες..αφου σας διαβασα λιγακι παρεα με το καφεδακι μου λεω να πιασω το βρωμορουμ να τελειωνω,εχθες τελειωσα κ το σαλονι,το μονο που θελει τωρα ειναι ενα καλο σκουπισμα σφουγγαρισμα.με τα τζαμια δεν ασχολουμε αλλο βρεχοντε απο παντου,οποτε αδικος κοπος να τα ξανακανω 3η φορα..σας καλημεριζω κ παω βουρ για επιθεση:P:p:p

τωρα που το ειπες εχτες εκανα τα εσωτερικα τζαμια! ελεγα για μπαλκονι τζαμια κ πατζουρια σημερα αλλα βρεχει....

το βρωμορουμ μου ειναι χαλια....

α πα πα τι διαβάζω πρωί πρωί!!! Προστακτική σε ενεργητική κ παθητική φωνή χε χε

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια από την βροχερή Θεσ/νικη!

Χτες έκανα την καθαριότητα μου {άντε να μην το πω γενική κ με πειράζει η 4u }

Μάζεψα ότι έπιπλο κουρτίνα με ενοχλεί στο πάτωμα για το σκούπισμα

Έβγαλα όλα τα σεντόνια στα άπλυτα

Έβγαλα μπαλκόνι τα σκεπάσματα μας

μάζεψα πετσέτες στα άπλυτα

Ξεκίνησα την απόψυξη για να την τελειώσει ο χαζμπαντ

Σκούπισα το δωμάτιο της μικρής κ έβαλα μπρος το ξεσκόνισμα

μετά πήρε τη σκούπα ο χαζμπαντ σκούπισε όλο το σπίτι

εγώ ακολουθούσα με το ξεσκόνισμα των δωματίων.

Ξεσκόνισα όλα τα δωμάτια

Και αφού τελείωνα κάθε δωμάτιο περνούσα κ τα τζάμια ένα πανί

Σφουγγάρισα όλο το σπίτι

Ο χαζμπαντ σκούπισε όλα τα μπαλκόνια μπρος πίσω

και τίναξε τα πατάκια

καθάρισε τα κάγκελα από κουτσουλιές

Έκανα τράμπα επιτέλους στα παπά μου κ ανέβασε ο χαζμπαντ την κούτα στο πατάρι

Έστρωσε το καμάρι μου τα χαλάκια στο δωμάτιο μας κ το χωλ αφού τα τίναξε κ τα σκούπισε

Αποτελείωσε ο χαζμπαντ την απόψυξη κ καθάρισε την κατάψυξη

Έστρωσα τα σεντόνια στης μικρής

Στρώσαμε μαζί τα σεντόνια μας κ τα σκεπάσματα

Πήρα πανάκι με ξύδι τα κουφώματα κ τους διακόπτες

Στο μεταξύ πήγα κ λαική κ γύρισα έβαλα να φάμε κ τα μάζεψα

Καθάρισα καλά τον φούρνο {εξωτερικά μη μπερδευόμαστε, το μέσα στις διακοπές μου} κ τα μάτια κ άστραψαν

Πέρασα πανάκι όλες τις συσκευές πλυντ. πιάτων, πλυντ. ρούχων κ στεγνωτήριο κ καθάρισα τον φούρνο μικροκυμάτων.

Άλλαξα νερό στα λουλούδια μου

Ο χαζμπαντ μάζεψε την ανακύκλωση κ τα σκουπίδια που βγήκαν

Νεροχύτη χλωρίνιασα κ έτριψα

Και ξεκίνησα το ψυγείο, έβγαλα κ έπλυνα όλα τα ράφια, ραφάκια κ το μεγάλο συρτάρι τα στέγνωσα κ τα σκούπισα

Πέρασα όλο το ψυγείο μέσα με νερό κ ξύδι κ έβαλα πίσω τα φαγητά

κ μετά έπιασα τους πάγκους/ντουλάπια εξωτερικά , έτριψα να φύγουν οι δαχτυλίες κ σήκωσα κ ότι έχω στους πάγκους κ καθάρισα καλά

Έπλυνα την ψωμοθήκη μου κ το πήλινο των μπισκότων

Έβαλα καθαρές πετσέτες

Για το τέλος καθάρισα το μπάνιο κ αφού τελείωσα έβαλα πλυντήριο όλα τα πανάκια που χρησιμοποίησα κ έβαλα καθαρές πετσέτες για όλους μας

Και μετά μπήκα κ εγώ για μπανάκι να γίνω άνθρωπος.

Εννοείτε πως ξάπλωσα γιατί ήμουν ρετάλι. Η μικρή εντωμεταξύ αφού φάγαμε την ξάπλωσα κ αποκοιμήθηκε οπότε έκανα τις δουλειές μου άνετα χωρίς γκρίνιες.

Όταν σηκωθήκαμε , κάτσαμε κ παίξαμε ούνο οι τρεις μας όσο τρώγαμε τα φρούτα μας

Και μετά........ξεκίνησα να ετοιμάζομαι για ποτάκι με τις φίλες μου χε χε είχα πολύ καιρό να βγούμε οι τρεις μας σαν τον παλιό καλό καιρό :mrgreen::mrgreen:

Ετοιμάστηκα πήρα τις ευλογίες κόρης κ χαζμπαντ :rolleyes::tongue: , η κόρη βέβαια αφού μου ζήτησε να έρθει στο μπαρ μαζί μου {χαχαχαχα} κ της είπα πως δεν επιτρέπονται παιδιά στο συγκεκριμένο με έβαλε να της τάξω πως σήμερα θα την πάω παιδότοπο χε χε χε το έταξα εννοείτε!!!

Βγήκαμε με τα κορίτσια, περάσαμε πολύυυυυυ ωραία, βοήθησαν κ οι βότκες βύσσινο πολύ που πίναμε χε χε κ γύρισα καλές 2 σπίτι χωρίς ντροπή ;):tongue:

Σήμερα χαλαρά, ξύπνησα στις 8 :rolleyes::confused: με πονοκέφαλο, πήρα δυο νουροφέν και άφησα τον χαζμπαντ να χουζουρεύει

Συμμάζεψα το στεγνωτήριο με τα πανάκια μου

έβαλα καφέ να γίνεται, ξύπνησε κ η μικρή ετοίμασα πρωινό

κ τώρα βλέπει παιδικά κ έχει ρίξει μούτρα που βρέχει κ δεν θα πάμε πάρκο...:roll: λες κ μόνο για αυτό δεν θα πηγαίναμε, έχει ψόφο!!

Από μαγείρεμα τίποτις , μας έχει τραπέζι η μαμά γλίτωσα για σήμερα αλλά κ για αύριο γιατί θα μας δώσει ντολμαδάκια

Πίνω το καφεδάκι μου κ περιμένω να ξυπνήσει ο χαζμπαντ να πάμε καμιά βόλτα για καφέ

Πάω να σας διαβάσω κ να σχολιάσω :cool::cool:

μπραβο που περασατε τοσο ωραια!!!

καλε απειρες δουλειες!!!!

καλημερα ειπα??? ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!

σηκωθηκαμε κατα τις 8,30 εκανα ενα συμμαζεμα, εφτιαξα γαλα-καφε, μαζεψα απλωμενα κ αραξα μεχρι τωρα!

σηκωθηκε ο αντρας μου τωρα κ παω να του φτιαξω καφε.

το μενου εχει σημερα γαυρο με πατατες τηγανιτα κ πατζαρια.

σημερα θελω να κανω:

σκαλες

μπαλκονι (λιγα πραγματα γιατι βρεχει ισα ενα σκουπισμα γιατι ειναι χαλια)

μπανιο

μαγειρεμα

να μαζεψω τον πλυμενο χαμο απο την κουζινα κ να αδειασω το πλυντηριο πιατων

σας φιλω, να εχουμε μια υπεροχη κυριακη!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χτες φύγαμε 10 απο το σπίτι και επιστρέψαμε το βράδυ... οπότε σήμερα σηκωθήκαμε λίγο αργότερα. Πήγαμε ένα μικρό ΣΜ και μετά στο σουάπ ;) είδα το Βασάκι και ήταν λίγο πρησμένο... Χρυσάκι επίσης (όχι το δικό μας εδώ)! έκατσα λίγο διότι ο σύζυγος επέμενε να πάμε κέντρο Αθήνα με το αυτοκίνητο! .. όταν άρχισε την γκρίνια για την κίνηση και το ότι δεν έβρισκε να παρκάρει απλά δυνάμωσα τη μουσική και έπιασα το τραγούδι με το γιο :) Βρήκα μερικά ρουχαλάκια αλλά όλα τα λεφτά ήταν ένα μπουφάν του συζύγου σε άριστη κατάσταση και του κάνει κουτί! :) Στη συνέχεια παιδική χαρά και φαγητό σπίτι. Κάτσαμε 1 ώρα και στη συνέχεια θέατρο στις 5 και μετά παιδότοπο!

Έχω ήδη βάλει μοσχαράκι κοκκινιστο να γίνεται που θα συνοδέψουμε με ρύζι. Έφτιαξα ζύμη για στολίδια που "ξεκουράζεται" για να φτιάξουμε το μεσημέρι μετά το σινεμά με μια απο τις φίλες του γιου μετά το φαγητό! Θα ανάψουμε τζάκι και θα λιώσουμε στα επιτραπέζια!

Φέτος λέω να φτιάξω και κεριά (για 1η φορά) ... για να δούμε

Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα περί συμπεριφοράς εργοδότη αλλά και η αντιμετώπιση συναδέλφων σε θέμα υγείας... κρίμα και πάλι κρίμα .... Εγώ θα έλεγα ότι καλύτερα να μην "αγοράζουμε" την "τρέλα" - κομπλεξ του καθενός και το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης!

Υπέροχα τα στολίδια Μυρτούλα! Εμείς στολίζουμε το επόμενο ΣΚ ;)

Καλημέρα!!!

Μόλις έριξε εδώ ένα ωραιότατο χαλάζι....σε μέγεθος περίπου halls στρογγυλής καραμέλας....μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γέμισε η βεράντα και σταμάτησε!

Σήμερα έχω μπριάμ....θα σκουπίσω το σπίτι...θα ξεσκονίσω και θα φτιάξω κεικ το απόγευμα! Την άλλη Κυριακή στολίζουμε το σπίτι μας!!!!

Γιωτάκι δεν πειράζει...τώρα έχει προτεραιότητα ο σύζυγος :)

Βασιλική εχτές έφαγα σουβλάκια....αφού ήμουν χαπακωμένη.....ο πόνος πάντως υπάρχει ακόμα αλλά είναι μικρότερης έντασης και την νύχτα με πιάνει ανά 6ωρο κανονικά το πρωί ανά 9 ώρες!!!

Irene και Βασιλική τρέμω με τις γραμματικές που βάζετε.....για τι τάξη είναι αυτά....αχ τι θα κάνω!!!!

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι υπέροχα. Φέτος η 2/1 θα είναι μια πολύ διαφορετική μέρα. Άσε πίσω τις κακές αναμνήσεις. SUPER θα είναι όλα. Τη μυωπία σου κοίτα τώρα!!!!:lol::lol:

Αυτό είναι το θέμα ... ΘΟΛΑ :tongue: τα βλέπω ...

Lilas mom εδώ είναι η συνταγή :)http://olgascuisine.blogspot.gr/2013/10/hot-dog.html?m=1

Σε ευχαριστώ, επειδή δεν έχω ξαναφτιάξει ζυμάρι, θα την δοκιμάζω με σφολιάτα για να δω πως θα βγεί!

οχι καλη μου ειχα μαγαζι και το εκλεισα γιατι δεν παλευοταν 12-14 ωρες εκει και χωρις πλεον σημαντικο κερδος, δουλευω εξω με πελατεια που κρατησα :wink:

ο χαμος ειναι πεμπτη παρασκευη σαββατο τις αλες μερες χαλαρα:wink:

Καλά έκανες, τουλάχιστον καθορίζεις τον χρόνο σου και είσαι περισσότερες ώρες με την οικογένεια σου!!

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

Τι να πω απαράδεκτη συμπεριφορά, καλύτερα να πάρει αναρωτική να ηρεμήσει και να έχει γρηγορότερο αποτέλεσμα η θεραπεία!

τι να πω;; το αφήνω ασχολίαστο γιατί μόνο που το σκέφτομαι φουντώνω. Μόνο κάνε μου μια χάρη. Μην ξανακλάψεις στη δουλειά να του δίνεις και ικανοποίηση. Και κάνε μια κουβέντα μαζί του. Ήσυχα και πολιτισμένα. Αν σε παρηγορεί κι εγώ έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση ίσως και χειρότερη. Όταν είναι δε και φορτωμένοι δεν κάθονται ν' ακούσουν τι έχεις να τους πεις. Επίσης σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν αναγνωρίζεται η προσφορά χρόνων, μόνο το στιγμιαίο λάθος.

Η μικρή σου, πως είναι;;

Τα νυχάκια τέλεια.

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!. Γελάω τώρα γιατί μετά θα κλαίω. Έρχεται σύντομα(πόσο σύντομα άραγε;;;)και η σειρά μου.

Πέφτω και ξανανεβαίνω ευτυχώς. Βοηθάτε βέβαια κι όλες σας. Ψυχοθεραπεία φοβερή λέμε. Σ' ευχαριστώ.

Βασιλική μου σε ευχαριστώ, κλαίω πολύ σπάνια. αλλά ξέσπασα απο τα νεύρα μου και ευτυχώς δεν με είδε αυτός αλλά 2 συνάδελφοι.

Η μικρή μου είναι καλύτερα σε ευχαριστώ.

Εσύ να γελάς συνέχεια, οτι και να είναι αυτό που σε απασχολεί, εύχομαι να περάσει γρήγορα και ανώδυνα και να παίρνεις δύναμη απο αυτούς που σε αγαπούν και σε θέλουν δυνατή δίπλα τους!!!!

Βάψαμε τα στολιδάκια μας, εγω με οζα που λέγαμε και η μικρη μου με μαρκαδόρους για να μην πασαλειφτεί...το καταευχαριστήθηκε...και προσωρινά τα στολίσαμε στα κλαδιά μας μέχρι να βγει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ιδού το αποτέλεσμα:

PB230436_zps27b58cb3.jpg

Απλά τέλεια!!!!!!

Καλησπέρα!

Πήγαμε βόλτα στο ΙΚΕΑ σήμερα μπας και προλάβω καμιά προσφορά...χαμός γινόταν στα λευκά είδη και γενικά στο κατάστημα....

Τις άφησα να διαλέξουν μόνες τους παπλωματοθήκες και διάλεξαν αυτές:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82656

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82397

Τους αρέσει πολύ το ρομαντικό στυλ!

Έπλυνα μόνο το ένα σετ, το δεύτερο το έχω κλειστό για αργότερα. Δεν έχουν στεγνώσει εννοείται ακόμη, το βράδυ θα βάλω την απλώστρα στο σαλόνι αλλά αύριο θα τους αλλάξω και τα σεντόνια και θα είναι όλα φρέσκα!

Φέτος έχει πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα στολίδια γενικά και πολύ όμορφα μικρά ελατάκια, αληθινά και ψεύτικα.

Τώρα τις έχω αφήσει και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για το δωμάτιο τους, θα σας βάλω φώτος αργότερα όταν τελειώσουν. Σε λίγο πάμε βολτίτσα στην αδερφή μου να παίξουν με την ανηψιά μου.

Η αδερφή μου στόλισε σήμερα όλο το σπίτι, το δέντρο και το μπαλκόνι και πάμε για να χριστουγεννιαστούμε!

Καλό βράδυ!

Με γειά τους, ειδικά το καρώ τέλειο!!!!! Περιμένουμε φωτο απο δεντράκι.

Ήθελα να πάω λαϊκή και στο swap που μας είπε η Βάσια γιατί είχα χρόνο αλλά η φίλη, εννοείται, είχε προτεραιότητα. Ηρθε κατά τις 12, με την κορούλα της και κάτσαμε, με καφεδάκι και κέικ και τα είπαμε. Μάλλον είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα θα έλεγα και δεν το βλέπω να φτιάχνουν τα πράγματα... :roll: . Νομίζω, από αυτά που μου είπε, πως θέλει το διαζύγιο άμεσα και δεν το διαπραγματεύεται πια. Συζητήσαμε για τα δύσκολα που ενδεχομένως θα περάσει, τα βάλαμε κάτω και την είδα αποφασισμένη. Σημασία έχει να είναι ευτυχισμένη, εννοείται, απλώς {οπως φαντάζεστε} έχω μεγάλη ευαισθησία στο θέμα του παιδιού. Της είπα πως θα τη στηρίξω σε όποια απόφαση και αν πάρει, προσωπικά δεν με αφορά έτσι και αλλιώς, αρκεί να είναι εκείνη καλά και ψυχικά και σωματικά. Δυστυχώς του έδωσε αρκετές ευκαιρίες αλλά εκείνος τις πέταγε και τώρα δεν.... :(

Κάτσαμε πολύ ώρα, ευτυχώς τα παιδάκια έπαιξαν πολύ καλά και κατάλαβα πόσο ανάγκη είχε να μιλήσει.

Ειρήνη μου, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον να "σε ακούσει", εκεί είναι το μεγαλείο της φιλίας, μπράβο σου που στέκεσαι στην φίλη σου!

Μαμα της λιλας ο ανθρωπος ειναι ανεκδιηγητος..τι συμπεριφορα ειναι αυτη?

Ειμαι πολυ πολυ κουρασμενη..οι μικρες ευτυχως κοιμηθηκαν γιατι...χθες βραδθ η μικρη μου ξυπνησε στις 4 και εκλαιγε για μια ωρα..κοιμηθηκε τελικα κατα τις πεντεμιση και ξυπνησε στις 8.ο αντρας μου εφτιαξε καφεδακια και εγω ξεκινησα καθαριοτητα..

αλλαξα σεντονια

απλωσα ενα πλυντηριο

ετοιμασα ακομη ενα για το μεσημερι

επλυνα πολυ καλα το μπανιο,πλακακια,το καλαθακι των σκουπιδιων

αλλαξα πετσετες

τιναξα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα

εβαλα σκουπα

ξεσκονισα

σφουγγαρισα

ελυσα την σκουπα και την επλυνα

εψησα ψαρακια και φαγαμε

μαζεψα την κουζινα

σαπουνισα παγκους- εστιες

απλωσα και το αλλο πλυντηριο

εκανα μανιο τις μικρες,γαλατακι,δοντακια και υπνο..

ο αντρας μου φτιαχνει να φαμε,εκανα μπανακι και λουστηκα,εβαλα καθαρες πιτζαμουλες,εβαλα και μια κοκα κολα να πιω και χαλαρωνω επιτελους..

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Πολλά πράγματα έκανες πάλι, ελπίζω να ξεκουράστηκες!!!!

Τα δικά μου τώρα, χθές είχαμε γεμάτη μέρα, έπλυνα όλα μας τα ρούχα (6 πλυντήρια), έφτιαξα φακές που θα τις έχουμε και για σήμερα. μαζί θα φτιάξω μπιφτεκάκια και πατατούλες τηγανητές, πήγαμε βόλτα με την μικρή μου περάσαμε απο τζάμπο οπού πήρα μπάλες για το δέντρο γιατί δεν είχα, μετά χόντο, ζάρα οπού της πήρα ένα ωραίο κολάν, το μεσημέρι η μικρή δεν κοιμήθηκε, τότε κατεβάσαμε με τον άντρα μου τα χαλιά, σφουγγάρισα καλά το δωμάτιο μας, τον διάδρομο και ένα μέρος της τραπεζαρίας και τα έστρωσα, μένει το σαλόνι οπού θα το κάνουμε τώρα και σε αναμονή η μοκέτα του δωματίου της μικρής οπόυ θα μου την φέρουν την άλλη εβδομάδα και η τρπεζαρία οπού δεν ξέρω εαν θα στρωσω κάτω απο το τραπέζι γιατί δεν καθόμαστε, θα δω, επίσης έχω να σιδερωσω τα 6 πλυντήρια.

Χθές είχαμε και παιδικό πάρτι, μας ενημέρωσαν αργά και έτρεχα στις 5 να προλάβω το ζαρα.

Τα λέμε αργότερα

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μόλις έριξε εδώ ένα ωραιότατο χαλάζι....σε μέγεθος περίπου halls στρογγυλής καραμέλας....μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γέμισε η βεράντα και σταμάτησε!

Σήμερα έχω μπριάμ....θα σκουπίσω το σπίτι...θα ξεσκονίσω και θα φτιάξω κεικ το απόγευμα! Την άλλη Κυριακή στολίζουμε το σπίτι μας!!!!

Γιωτάκι δεν πειράζει...τώρα έχει προτεραιότητα ο σύζυγος :)

Βασιλική εχτές έφαγα σουβλάκια....αφού ήμουν χαπακωμένη.....ο πόνος πάντως υπάρχει ακόμα αλλά είναι μικρότερης έντασης και την νύχτα με πιάνει ανά 6ωρο κανονικά το πρωί ανά 9 ώρες!!!

Irene και Βασιλική τρέμω με τις γραμματικές που βάζετε.....για τι τάξη είναι αυτά....αχ τι θα κάνω!!!!

ακριβώς το ίδιο και εμείς! κεικ σήμερα στολισμό επόμενη Κυριακή!

κράτα μερικές halls ... τζάμπα πράγμα μην το αφήσουμε...:tongue: Εδώ πάλι τπτ ..

την κινέζα :) δεν καταλαβαίνω Ελληνικά καρδιά μου !

Καλημερα ομορφες!Τι κάνετε?

Σας διαβασα αλλα ηταν τοσα πολλα που γραψατε και δεν θυμαμαι...

Εχθες το πρωι ηπιαμε τα πρωινά μας ,ειχα φτιαξει και τηγανίτες, και ενω ειχαμε κανονισει να βγουμε βολτα ,εφερε μια τρελλη μπορα και ετσι κανονισαμε να ερθει η κουμπάρα μου με τη βαφτιστηρα και το μεγαλο της γιο να παιξουν τα πιτσιρικια και να πιουμε εμεις καφεδακι.

Σε μια ωριτσα ,εβαλα πλυντηριο,εκανα καλά καλά της κουζινα ,πάγκους ,νεροχυτη,μικροσυσκευες ,ντουλάπια εξωτερικα,αλλαξα τις πετσετες,τιναξα τα ριχταρια,τιναξα τα χαλακια και τα ξαναεστρωσα,ξεσκόνισα ολο το σπίτι,τα πολλα πολλα εννοειται ,εκανα τα τζαμια σε σαλονι και κουζινα ,ο μικρος μαζεψε το δωμάτιό του και εγω οτι αλλο κυκλοφορουσε ,εβαλα και μια σκουπα και μετα απολαυσαμε την παρεα.

Εφυγαν το μεσημερακι ,τηγανισα πατατες και αυγα και φαγαμε,διαβασε ο μικρος,ξαναμαζεψα την κουζινα ,εβαλα σκουπα ξανα και σφουγγαρισα ,επλυνα τα μπάνια και ετοιμαστηκαμε για το πάρτυ.Το βραδακι πήγαμε κατω στην πεθερα μου και φαγαμε μαζι τους.

Σημερα ηθελα να πάω εκκλησια αλλα με πήρε ο υπνος,οπότε εφτιαξα καφεδακι ,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα αλλο ενα, και καθησα να σας διαβασω.Το μεσημερι θα πάμε στη μαμα μου για φαγητο οπότε ειμαι χαλαρη και το απόγευμα ισως ερθει μια ξαδερφη μου με τα παιδια της για επίσκεψη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μιρτούλα ,υπέροχα τα κλαδια με τα στολίδια ,να τα κρατησεις ετσι,η τα πετσαρια ,δε ,όλα τα λεφτα!

Αρισαννα ,πραγματικα δεν εχω λόγια....αν ειναι δυνατον ,τα παιδια εχουν πιο ωριμη συμπεριφορα!Πες τον αντρα σου πως δυσυχως η ευτυχως αυτο ειναι το προβλημα υγεια που του ετυχε,θα μπορουσε να εχει κατι χειροτερο η καλύτερο αλλα αυτο ειναι.Επειδη λοιπον αυτο δεν αλλαζει,θα πρεπει να το πάρει απόφαση και να υπερασπίζεται τον εαυτο του.Μην του συμπεριφερεσαι λές και ειναι το κακόμοιρο που θελει βοηθεια,νομιζω χειρότερο κακο του κανεις...Μακαρι να δρασουν τα φαρμακα...

Φωτεινη ,εγραψες για την ατοπία και ηταν σαν να διαβαζα για εμενα ,ελπίζω να εισαι καλύτερα τωρα...εγω εχω μαθει να ζω με αυτο.

Αφροδιτακι ,πολύ ομορφο το δεντρο, το ειδα διπλα!Και του χρονου!

Καλαμαρακι και Αρετη κανατε πάλι τα απαντα ,ε???Καλολέρωτα!Καλαμαρακι ,μπραβο για την εξοδο.

Ιρενε ,καλά να περασετε!

Ρενατα ,δεν ξερω τι να σου πω για το χερι ..Οι γιατροι τι λένε?

Λιλασμομ,ειμαι καλά από εχθες ,σε ευχαριστω...Τα ματια μου πάλι χειροτερεψαν ,αλλα δεν βαριεσαι,καλά θα γινουν και αυτα.

Βασια ,καλα μαγειρεματα.Και εγω μια μηλόπιττα ελεγα να φτιαξω,αλλα δεν ειμαι σιγουρη εαν μου φτανουν τα μηλα.

Βασιλικη ,δεν τα εχει καταλάβει από το σχολειο?Εαν η δασκάλα ειανι προθυμη ,τοτε νομιζω ειναι καλύτερο να ζητησει βοηθεια από τη ιδια.

4U,τι παρασταση ειδατε,ηταν καλή?Εψαχνα για παιδικη ταινια το ερχομενο τριημερο στα βιλατζ και δεν υπάρχει τιποτε,ολες οι προβολες σταματανε την Τεταρτη ,δεν μπορω να καταλάβω γιατι.

Ειρηνη μου ,κριμα για τη φιλη σου,ειναι ασχημο να διαλύεται μια οικογενεια...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μιρτούλα ,υπέροχα τα κλαδια με τα στολίδια ,να τα κρατησεις ετσι,η τα πετσαρια ,δε ,όλα τα λεφτα!

Αρισαννα ,πραγματικα δεν εχω λόγια....αν ειναι δυνατον ,τα παιδια εχουν πιο ωριμη συμπεριφορα!Πες τον αντρα σου πως δυσυχως η ευτυχως αυτο ειναι το προβλημα υγεια που του ετυχε,θα μπορουσε να εχει κατι χειροτερο η καλύτερο αλλα αυτο ειναι.Επειδη λοιπον αυτο δεν αλλαζει,θα πρεπει να το πάρει απόφαση και να υπερασπίζεται τον εαυτο του.Μην του συμπεριφερεσαι λές και ειναι το κακόμοιρο που θελει βοηθεια,νομιζω χειρότερο κακο του κανεις...Μακαρι να δρασουν τα φαρμακα...

Φωτεινη ,εγραψες για την ατοπία και ηταν σαν να διαβαζα για εμενα ,ελπίζω να εισαι καλύτερα τωρα...εγω εχω μαθει να ζω με αυτο.

Αφροδιτακι ,πολύ ομορφο το δεντρο, το ειδα διπλα!Και του χρονου!

Καλαμαρακι και Αρετη κανατε πάλι τα απαντα ,ε???Καλολέρωτα!Καλαμαρακι ,μπραβο για την εξοδο.

Ιρενε ,καλά να περασετε!

Ρενατα ,δεν ξερω τι να σου πω για το χερι ..Οι γιατροι τι λένε?

Λιλασμομ,ειμαι καλά από εχθες ,σε ευχαριστω...Τα ματια μου πάλι χειροτερεψαν ,αλλα δεν βαριεσαι,καλά θα γινουν και αυτα.

Βασια ,καλα μαγειρεματα.Και εγω μια μηλόπιττα ελεγα να φτιαξω,αλλα δεν ειμαι σιγουρη εαν μου φτανουν τα μηλα.

Βασιλικη ,δεν τα εχει καταλάβει από το σχολειο?Εαν η δασκάλα ειανι προθυμη ,τοτε νομιζω ειναι καλύτερο να ζητησει βοηθεια από τη ιδια.

4U,τι παρασταση ειδατε,ηταν καλή?Εψαχνα για παιδικη ταινια το ερχομενο τριημερο στα βιλατζ και δεν υπάρχει τιποτε,ολες οι προβολες σταματανε την Τεταρτη ,δεν μπορω να καταλάβω γιατι.

Ειρηνη μου ,κριμα για τη φιλη σου,ειναι ασχημο να διαλύεται μια οικογενεια...

Θεατρική παράσταση και όχι σινεμά. Για βιλατζ δεν ξέρω γιατί δεν πάμε! Στο σινεμα παραδεισος το επομενο ΣΚ θα έχει καραγκιοζη οπότε άκυρο το σινεμά εκεί.

Αν θες κοιτά για θεατρικές παραστάσεις έχει απειρες! Δες στο ΤΑΛΚ ή στο ΕΛΑ ΜΑΖΙ αποφάσισε και κλείσε θέση ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...