Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη ένα θα σου πω....χτύπησα μια JOIN για να συνέλθω το απόγευμα που το είδα στην δουλειά! Γεια στα χέρια σου!

Σ' ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου!

Συγγνωμη για την εισβολη αλλα αν μπορεσα να βοηθησω θα ειναι χαρα μου

Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!

Ειρήνη τι μας κάνεις βρε!!!Μόλις το είδα και στο φβ μου ήρθε να δαγκώσω την οθόνη...:cool: και μένα φράου με φωνάζουν τα παιδιά...:tongue:

Τελικά... τη δάγκωσες? :lol::lol::lol:

Υ.Γ. Φράου ε? Βρε τι κόρη έχω κάνει!!! :tongue::tongue:

Πήγαμε βόλτα στο ΙΚΕΑ σήμερα μπας και προλάβω καμιά προσφορά...χαμός γινόταν στα λευκά είδη και γενικά στο κατάστημα....

Τις άφησα να διαλέξουν μόνες τους παπλωματοθήκες και διάλεξαν αυτές:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82656

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82397

Υπέροχες! Με γεια σας.

Ειδικά την καρώ, τη λάτρεψα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! αχ κουτουλαω ηδη κ η μικρη εχει γκρινια ηδη.... ελεος..... ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ.....τι θα γινει με αυτο το πραγμα, οποτε παω να την αλλαξω βρεμενη ειναι!

α μια χαρα εισαστε κ εσεις!!!! εχεις κ 2 να παλευεις! εμενα η η κορη μου ζηταει βολτα πρωι πρωι.... της λεω πας καλα?????????????????

Γιωτάκι μου,

Μηπως βρε κοριτσάκι μου, να βάζεις ξυπνητήρι μέσα στη νύχτα για να την αλλάζεις? Ξέρω πόσο "βάρβαρο" είναι αυτό αλλά τι θα κάνεις κορίτσι μου?

Kορίτσια η μαμά μου είναι καλά, έχει αναρρώσει:) (Χρύσα, Γιώτα ευχαριστώ)

Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω θέμα με τον καρπιαίο (πάλι σε τρομερή έξαρση) και είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι στα σοβαρά την επέμβαση.

Από τους 12 μήνες του χρόνου είμαι με πόνους, μερικές φορές (πολλές) αφόρητους, τους 8 οπωσδήποτε!:evil:

Από δουλειές κάνω τα πάντα πάρα πολύ αργά, πάρα πολύ βασανιστικά:evil:

Ο άντρας μου βοηθάει όταν έχει χρόνο, δηλαδή μόνο τα σαββατοκύριακα...

Τελοσπάντων, ελπίζω με κάποιο τρόπο να το λύσω.

Δε σας είχα πει κάτι γιατί αυτή την κατάσταση την έχω σκυλοβαρεθεί κι εγώ η ίδια, γραφική μου φαίνομαι:tongue:

Πέρα όμως από αυτό και η ψυχολογία μου είναι κάπως, Βασιλική σου κάνω παρέα:tongue:

Προσπαθώ να συνηθίσω να είμαι υπήκοος αποικίας αλλά δεν μπορώ...

Κι αυτή η πείνα ρε κορίτσια που υπάρχει δίπλα μας, πολύ άγριο πράμα είναι:-(:-(:-(

Δεν ξέρω βρε Ρηνάκι μου, τι να σε "συμβουλέψω"... έχω γνωστή που έκανε εγχείρηση και στα 2 χέρια και μετά από 3-4 χρόνια ξεκίνησαν πάλι να την πονούν..... :roll:

Eιρηνάκι με το γλύκισμα που έβαλες κάνανε χρυσή δουλειά τα περίπτερα -για σοκολάτες, σοκοφρέτες κ.λ.π.-:tongue:

Κάτω από το γραφείο ακριβώς έχει ψιλικατζίδικο, εννοείται πως πήγα και τσάκισα μια ιον αμυγδάλου:tongue:

χαχαχαχαχα!!!! :lol::lol:

και περασατε εξετιας της ενα καλοκαιρη να ψαχνεις για προβλημα στο παιδι :rolleyes: τα ιδια με εσας ειχε η αδερφη του αντρα μου με το γιο της τις ελεγε στη 2 ταξη η δασκαλα ειναι ετσι ειναι αλιος εχει διασπαση κτλ καποια στηγμη ειπε να ρωτησει και τη δασκαλα που του εκανε κηθαρα πως τα βλεπει τα πραγματα αν εχει κι αυτη τα ιδια θεματα και της ειχε πει τοτε πως αν το παιδι ειχε διασπαση δεν θα μπορουσε να κανει μουσηκο οργανο και θα το ειχε καταλαβει αμεσος η ιδια :rolleyes:( ο μικρος αρχησε με κηθαρα μετα πιανο και αργοτερα που περασε στο μουσηκο σχολειο εβαλε συν αλλα 3 παραδοσιακα οργανα) οποτε δεν ξαξαασχοληθηκε με το θεμα :wink:

Υπαρχει περίπτωση να έχει δυσλεξία αλλά αυτό είναι νωρίς να το διαγνώσουμε. Η συγκεκριμένη δασκάλα πάντως... άστα.. μεγάλα θέματα! :rolleyes:

Ειρηνη αχ το γραψαμε εμεις αυτο το τεστ μεγαλο παλουκι...βοηθησαν πολυ ομως τα σχεδιαγραμματα της irene και καποια τεστ που εκτυπωσα απο το νετ και πηραμε αριστααα κουκουβα κουκουβα:P

Μπράβο!!! Αριστα σε τόση ύλη, χίλια μπράβο κορίτσι μου!

τι με κανεις μανα μου :roll:

χαχαχαχαχα! :lol::lol:

αχ!ειρηνακι κ γω θα προτιμουσα ενα βαψιματακι αλλα...no money no honey που λεει κ ο λαος οποτε πλενωωωω,ηδη εκανα τους περισσοτερους,μονο ο διαδρομος του μπανιου εμεινε για αυριο κ το δωματιο μου σε ορισμενα σημεια..πολυ ωραιος ο μπουφες σου,οπως κ η συνθεση με τα καρυδια ειναι σουπερ,να σου κλεψω την ιδεα αν δεν σε πειραζει?οφειλω να ομολογησω οτι ειστε το λεξοτανιλ μου,σας διαβαζω κ ξεχνιεται το μυαλο μου απο οοοολαααα!!!!!

Αν σε νιώθω λέει.... :rolleyes:

Καλά κουράγια κορίτσι μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα αγαπημενες!!

Μπιλλακι αυτα ειναι τα καλυτερα νεα!!!!!μπραβο στη μανουλα και μακαρι να μας πεις και αλλα ευχαριστα....

ΑρηςΑννα αν ειναι δυνατον...μα τι ανεγκεφαλοι,γαιδουρια κοινως..να μην δινει σημασια οσο μπορει σ'αυτες τις βλακειες..ουτε παιδια δεν θα λεγανε κατι τετοιο..

Αφροδιτη περαστικα στον αντρα σου..

Ρενατα μου ο γιατρος σου τι προτεινει για το χερι σου?η επεμβαση θα σου λυσει το προβλημα?αν ειναι ετσι παντως σκεψου το σοβαρα γιατι 8μηνες ειναι πολυ για να πονας..

Μιρτουλα απλα τελεια τα στολιδακια..αχ θα τα κανω και εγω..

Βασια μεγεια τα ρουχαλακια..τι καλα που ανανεωθηκες..

Ειρηνη μου ρχεται να ορμηξω στην οθονη με το γλυκακι που βλεπω..κριμα για την φιλη σου..ειναι ασχημο να διαλυονται οικογενειες κι ειδικα οταν υπρχουν παιδια τα πραγματα δυσκολευουν..

Μαμα της λιλας ο ανθρωπος ειναι ανεκδιηγητος..τι συμπεριφορα ειναι αυτη?

Ειμαι πολυ πολυ κουρασμενη..οι μικρες ευτυχως κοιμηθηκαν γιατι...χθες βραδθ η μικρη μου ξυπνησε στις 4 και εκλαιγε για μια ωρα..κοιμηθηκε τελικα κατα τις πεντεμιση και ξυπνησε στις 8.ο αντρας μου εφτιαξε καφεδακια και εγω ξεκινησα καθαριοτητα..

αλλαξα σεντονια

απλωσα ενα πλυντηριο

ετοιμασα ακομη ενα για το μεσημερι

επλυνα πολυ καλα το μπανιο,πλακακια,το καλαθακι των σκουπιδιων

αλλαξα πετσετες

τιναξα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα

εβαλα σκουπα

ξεσκονισα

σφουγγαρισα

ελυσα την σκουπα και την επλυνα

εψησα ψαρακια και φαγαμε

μαζεψα την κουζινα

σαπουνισα παγκους- εστιες

απλωσα και το αλλο πλυντηριο

εκανα μανιο τις μικρες,γαλατακι,δοντακια και υπνο..

ο αντρας μου φτιαχνει να φαμε,εκανα μπανακι και λουστηκα,εβαλα καθαρες πιτζαμουλες,εβαλα και μια κοκα κολα να πιω και χαλαρωνω επιτελους..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

κοριτσια μου καλησπερα! Τι μου κανετε? Εγω επιτελους εβαλα την μικρη για υπνο, ειχα μια πολυ κουραστικη μερα.

Ξεσκονισα, τακτοποιησα κ σκουπισα το δωματιο της μικρης

Την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο

Αλλαξα σεντονια κ εστρωσα το κρεβατι μας

Κατεβηκα στο γραφειο για καμια ωρα

Βγηκα για εξωτερικες δουλειες

Πηγα λαικη

Γυρισα κ ταισα την μικρη

Εφτιαξα για εμας αυγα με πατατες κ πατζαρια

Φαγαμε κ μαζεψα

Μαζεψα νεροχυτη

Ταισα φρουτοκρεμα κ την αλλαξα

Εφτιαξα σαλτσα πεστο απο τον βασιλικο μας

Επλυνα τον χαμο

Εδωσα το γιαουρτι της μικρης κ το εφαγε μονη της

Ανεβασα ξυλα κ αναψα το τζακι

Τωρα περιμενω να κοιμηθει να παω να φτιαξω πιτσες κ επιτελους να αραξω

Παω να σας διαβασω

χαχαχαχαχαχα!!!! βρωμορουμ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
ωωωωω ναι με πολυ μεγαλη επιοικια βρωμορουμ!!!!κ η πλακα ειναι αντι να βαλουν ολα τα παιχνιδια στο συρταρι ,τα εβγαλαν οοοοολα στη μεση του δωματιου,οποτε για αυριο μενει να αναλαβει δραση ο ασπρος σιφουνας,μιας κ ο μπαμπας μας δουλευει:(:(:(.θα το τελειωσω κ αυτο κ επιτελους θα βαλω τα χαλια,ωστε το βραδυ να τα απολαυσουμε με αναμενο το τζακι.κ αν ειμαστε καλα το αλλο σ.κ να στολισω για να ειναι ετοιμο στη γιορτη της κορης...

Διαφημίσεις

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

:mad::-x ειναι δυνατον? τοσο καφρηλα?:mad::x

καλημερα!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! ο μυελος της μαμας καθαρος:lol::lol::lol::lol::lol: παλι θελω να κλαιω απο την χαρα μου πολυ Μαρθα Βουρτση εχω γινει τελευταια:rolleyes::rolleyes: φυσικα αυτο μας λεει οτι απλα δεν εχει πειραχτει ΚΑΙ ο μυελος οχι οτι η νοσος δεν υπαρχει:roll: αυτο θα το δουμε οταν τελικα μπορεσει να ξεπερασει την λοιμωξη κ μπει χειρουργειο για να παρθει δειγμα βιοψιας.

ομως χαιρομαστε προς το παρον:)

Μπιλλάκι μου πόσο χάρηκα με τα νέα σας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πως είναι η μανούλα;; Έπεσε ο πυρετός;;

Eννοείτε όχι... Δεν με πειράζει ότι απλά θα είναι 2/1 αλλά πέρυσι 2/1 είχα πάρει κακά αποτελέσματα MMR που με οδήγησαν στο χειρουργείο... Πρέπει να κάνω και τον ετήσιο έλεγχο (μαστογραφία, υπέρηχο, μαστολογική εξεταση) και δεν θέλω με τπτ ... θα το αφήσω για Ιανουάριο αντι για Δεκέμβριο. Τα περσινά Χριστούγεννα είχαν πολύ στρες και στενοχώρια.. όχι φέτος δεν θα πάρω :tongue:

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι υπέροχα. Φέτος η 2/1 θα είναι μια πολύ διαφορετική μέρα. Άσε πίσω τις κακές αναμνήσεις. SUPER θα είναι όλα. Τη μυωπία σου κοίτα τώρα!!!!:lol::lol:

Κουκλίτσες μου γλυκές, καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είστε? Ελπίζω όλες καλά.

και είπα να δοκιμάσω μία συνταγή για κέικ σοκολάτας, που είναι σχετικά ρευστό μέσα. Το "πείραξα" λιγάκι φυσικά {το κάνω πάντα τελικά!!! :lol::lol:} και έγινε τέλειο! Και δεν φτάνει αυτό αλλά είπα να σοκολατιάσω και από πάνω... έβαλα λοιπόν μπεν μαρί, κουβερτούρα γάλακτος και....

{έφτιαξα 2 φόρμες, σας βάζω μόνο την 1}

Οταν το έφτιαξα:

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Με το που φάγαμε το φαγάκι μας:

PB220179_zps50a655d8.jpg

Παρακαλώ το τμήμα marketing ή έστω τον οπλαρχηγό να μπανάρει τη μάνα. Εγώ την έβγαλα με δυο ταπεινά τρουφάκια που μου είχαν περισσέψει από τη γιορτή του άντρα μου. Γκρρρρρρ!!!!!!

Βασιλικη μου περαστικα με το δοντι!!!Εχεις ταλαιπωρηθει και εσυ...

Ευχαριστώ πολύ Βουλα μου. Έχω ταλαιπωρηθεί και συνεχίζω να ταλαιπωρούμαι. Δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει. Είχε πάθει μεγάλη ζημιά εσωτερικά.Πάω κι έρχομαι στον οδοντίατρο σαν τον φτωχοσυμπέθερο.

Τουλάχιστον δεν πονάει πια.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κορίτσια καλησπέρα' date=' επιτέλους έφτασε Παρασκευή, πέρασα άλλη μια δύσκολη εβδομαδα ειδικά στην δουλειά με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα όπου άρχισε ο εργοδότης μου πάλι τις φωνές απειλώντας με οτι κάνω χάλια την δουλεια μου και να παραιτηθώ, επίσης μου είπε οτι εχει βρει ποιον θα φέρει στην θέση μου, τα παίρνω και εγω και του λέω αυτο επιδιώκεις, δεν περίμενε οτι θα αντιδράσω έτσι και μου λέει να σε κρατήσω θέλω-φάσκει και αντιφάσκει- και έρχομαι εγω και αναρωτιέμαι τόσο άχρηστη ειμαι? που δουλεύω στην εταιρεία 13 χρόνια, που όποιος διευθυντης πωλήσεων έφευγε τον αντικαταστούσα εγω, που εκπροσωπούσα την εταιρεία στο εξωτερικό, που έπιανα τους στόχους κ.α πολλα, που είχα ξεχάσει την προσωπική μου ζωή για 8 χρόνια, και όλα αυτά γιατι καθυστερώ να κάνω την δουλεια μου και κάνω λάθη, βρε κορίτσια ξέρετε τι ειναι να βγάζεις ελλείψεις σε 200 κωδικούς για 25 καταστήματα και να μαζεύεις παραγγελίες απο πελάτες και να έχεις τον εναν και τον άλλον να σου λέει εκείνη την ώρα τα δικά του και χωρίς να δουλεύω φουλ, αυτήν την εβδομαδα εκτος απο σημερα δεν σχόλασα νωρίτερα απο τις 7, σημερα με πιάσανε και τα κλάματα στην δουλεια γιατι δεν άντεχα αλλο.

Συγνώμη εαν σας κούρασα αλλά δεν αντέχεται αυτή η συμπεριφορά!

Η μικρή μου έβγαλε στο πρόσωπο μεγάλα σπυράκια σαν τσιμπήματα απο κουνούπια, το πρωί έκανα το σπίτι πριν φύγω για δουλεια, έβαλα 2 πλυντήρια και αυτήν την στιγμή χαλαρώνω έργου έκανα το μπανακι μου και έφαγα με ηρεμία, έφτιαξα και τα νύχια μου επιτέλους μετα απο 2 μήνες, σας βάζω φωτο.

[img']http://img4.imageshack.us/img4/9639/1x9h.jpg[/img]

τι να πω;; το αφήνω ασχολίαστο γιατί μόνο που το σκέφτομαι φουντώνω. Μόνο κάνε μου μια χάρη. Μην ξανακλάψεις στη δουλειά να του δίνεις και ικανοποίηση. Και κάνε μια κουβέντα μαζί του. Ήσυχα και πολιτισμένα. Αν σε παρηγορεί κι εγώ έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση ίσως και χειρότερη. Όταν είναι δε και φορτωμένοι δεν κάθονται ν' ακούσουν τι έχεις να τους πεις. Επίσης σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν αναγνωρίζεται η προσφορά χρόνων, μόνο το στιγμιαίο λάθος.

Η μικρή σου, πως είναι;;

Τα νυχάκια τέλεια.

Αχ σουβλάκιαααα!!!! πεινάω θέλω να φάω και δεν μπορώ!!! Τόσες μέρες βρε κορίτσια μόνο λίγο κοτόπουλο έχω φάει η καημένη και αυτό σε σούπα κομματάκια :) ... όλο γιαούρτια τρώω, σούπες λιωμένες, τραχανά και σήμερα είχα αρακά!

Μόλις γίνω εντελώς καλά και δεν πονάω και ανοίγω τέρμα το στόμα θα φάω σουβλάκια, πίτσα, doritos και ότι άλλο μου κάνει όρεξη....ααα και σοκολατόπιτα!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!. Γελάω τώρα γιατί μετά θα κλαίω. Έρχεται σύντομα(πόσο σύντομα άραγε;;;)και η σειρά μου.

Vasiliki' date=' σιγουρα έχουμε καλές και κακές στιγμές, σκέψεις που μας κάνουν να ανυσηχουμε και να σκεφτόμαστε διάφορα, το σημαντικό ειναι να τα ξεπερναμε με τον εναν ή τον άλλον τροπο, χαίρομαι που είσαι καλυτερα!

[/quote']

Πέφτω και ξανανεβαίνω ευτυχώς. Βοηθάτε βέβαια κι όλες σας. Ψυχοθεραπεία φοβερή λέμε. Σ' ευχαριστώ.

Εδω και εγω...ειχα μια φρικτη ημερα από τον πονοκεφαλο,ξαπλωσα λιγο αφου σας εγραψα ,πηρα και το παυσιπονο αλλα ο πονος χειροτερευε,μεχρι λιγουρα μου ερχοταν και ευτυχως πήρα τη μαμα μου και ηρθε και μας μαγειρεψε.Ουτε τα ματια μου δεν μπορουσα να ανοιξω.Τεσπα ,καπου κατα τις 3 χαλαρωσα ,πήρα αλλο ενα παυσιπονο,εκανε ο μικρος τα μαθηματικα του και τον πήγα στο καρατε.Εν τω μεταξυ ηρθε και ο αντρας μου από τη δουλεια στην ιδια κατασταση,τωρα ευτυχως ειναι καλύτερα.Επιστρεψαμε σπίτι ,καναμε ολοι τα μπάνια μας ,εψησα χορτοπιττα που ειχα στην καταψυξη ,διαβασαμε βιβλία με τον μικρο και κοιμηθηκε.

Εννοειται στο σπίτι δεν εκανα τιποτα, θα εχω αυριο...

Χρυσάκι μου είσαι καλύτερα;;

Καλησπέρα σε όλες! Εγώ σήμερα είμαι κάπως καλύτερα... Απ το πρωί, αφού δούλεψα λιγάκι, καθάρισα το υπόλοιπο σπίτι. Αέρισα μαξιλάρια και σκεπάσματα, καθάρισα το μπάνιο και έπλυνα το συρταράκι του πλυντηρίου, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα, καθάρισα κάτι θεόρατα τζάμια που έχω στη σκάλα (Ειδικά ΑΥΤΑ μη τα ζηλέψει καμία...), έβαλα ένα πλυντήριο λευκά και ένα με ρούχα της μικρής και τα αντίστοιχα στεγνωτήρια (τώρα στεγνώνει το 2ο), άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έβαλα μέσα άπλυτα, έφτιαξα ομελέτα για όλους, μάζεψα εκ νέου την κουζίνα και τώρα χαλαρώνω μέχρι να έρθει η ξαδελφούλα μας να παίξουν τα κορίτσια.

Καλό Σ/Κ σε όλες!

Εύχομαι και σήμερα ακόμα καλύτερα.

Εννοείται κάπου θα βρεθούμε, εκείνες τις μέρες! Και γω το θέλω πολύ. Αλλά ειδικά εσένα, ελπίζω να σε δω και γρηγορότερα! ;)

Να' ξερες πως το περιμένω. Ανυπομονώ.

Σ' ευχαριστώ οπλαρχηγέ μου. Εννοείται αλλάξαμε και έχω δει τεράστια διαφορά και στο παιδί και σε μένα. Η προηγούμενη ήταν τόσο νευρωτική, ενώ έδειχνε ήρεμη.. ήθελε τα παιδιά σχεδόν ρομποτάκια...

Αστα.. και μεις γράφουμε μεγάλο τεστ Ιστορίας τη Δευτέρα, σε όλο το 2ο κεφάλαιο... :roll:

Καλή επιτυχία στο φιογκάκι μας. Εμάς μας βλέπω το άλλο Σαββατοκύριακο να διαβάζουμε για επαναληπτικό στην Ιστορία. 8 υπέροχα κεφάλαια.

Τους άθλους του Ηρακλή έχει;

εγω κλεινω, εγω ανοιγω! μια χαρα!

καλημερα!

εχουμε ξυπνησει απο τις 7! μουσκεμα ηταν το παιδι παλι:(, εκλαιγε τεσπα την αλλαξα κ ηρθαμε στο σαλονι. αναψα αιρκοντισιον γιατι εκανε λιγο ψυχρα. εκανα ενα καφεδακι, εβαλα κ ψωμι να γινεται κ αραξα. να δω πως θα βγαλω την μερα με 5 ωρες υπνο....

τουλαχιστον το σπιτι ειναι καθαρο κ μαζεμενο κ με ηρεμει... να ειχα κ χριστουγεννιατικα φωτακια μια χαρα θα ηταν

να εχουμε ενα υπεροχο σκ!

Ωχ βρε Γιωτάκι τι τραβάς. Κουράγιο, τι άλλο να σου πω;; Φάση είναι θα περάσει.

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

Αυτό επίσης θέλω να το αφήσω ασχολίαστο. Τόσο πολύ μ.....κες πιά.Αλλά άντρες, τι περιμένεις. Μείνε κοντά του, στήριξέ τον, κοίτα και την ομοιοπαθητική που σε συμβούλεψαν τα κορίτσια, κι όλα θα πάνε καλά. Όπως όλα θέλει κι αυτό το χρόνο του. Σου στέλνω αγκαλίτσα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Σας ευχαριστώ κ πάλι όλες για τις ευχές σας κ ανταποδίδω να γερασετε κ εσείς με τα αγορια σας στο ίδιο μαξιλάρι :wink:

Μου τον ματιαξατε όμως κ δεν έκανε χτες την απόψυξη χα χα χα

Χτες μετά το σχολείο πήγα για ένα γρήγορο καφεδάκι με μια φίλη μετά πέρασα κ πήρα την μικρή από το σπίτι κ πήγαμε στους γονείς μου για λίγο να τους δούμε κ μετά βουρ για μάθημα ζωγραφικής της μικρής.

Με τις μαμάδες κ τα κοριτσια μας μετά πήγαμε για καφέ γελάσαμε πολύ χτες χε χε

Όλη μέρα έξω έλιωσα κ γυρίσαμε στις 10

Έκανα τη λίστα μου με τις εξτρα δουλειες που θελω να κανω , ήπια τον καφε μου κ παω να ξεκινήσω καθαριότητα γιατί το απόγευμα έχω βόλτα με με φίλη :wink:

Καλό πρωινό να έχετε

Γυριστρούλα μου εσύ.

Καλημέρα!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνω λέμεεεεε

Να ευχαριστήσω ξανά για τις ευχές,ελπίζω να πιάσουν όλες :D:D:D

Όταν μπορέσεις καλή μας φράου (ε, αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα), μπορείς να δώσεις τους κανόνες της προστακτικής για τα ρήματα α' και β' συζυγίας ενεργητικής και παθητικής φωνής ;;, ξέρεις τα ήστε, είτε κ.λ.π. τα έχω βρει αλλά θα ήθελα μια πιο ξεκάθαρη άποψη.

Καλημέρα σε όλες! Εμείς σήμερα ξεκουραζόμαστε! Ξυπνήσαμε στις 9 αλλά χουζουρέψαμε για ακόμα 2 ώρες αγκαλίτσα στο κρεβάτι! Εδώ βρέχει από χθες επομένως δεν έχει βόλτα σήμερα. Αέρισα τα δωμάτια, έστρωσα τα κρεβάτια, έφτιαξα πρωινό και εξακολουθώ να σερφάρω. Σήμερα θα ψήσω ψαράκι με πατατούλες και ίσως φτιάξω μηλοπιτάκια το απόγευμα παρέα με τη μικρή.

Δυστυχώς η ζωή μας έχει δυσκολέψει πολύ με αποτέλεσμα να πάσχει η ψυχή μας... Κι αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και την οικογένειά μας.

Οφείλουμε λοιπόν να στεκόμαστε στα πόδια μας και να χαμογελάμε. Το γράφω πρώτα για να το πιστέψω εγώ.

Και μη κοιτάτε που πειράζω το καλαμαράκι μας... Για να ξεφύγουμε απ τα προβλήματα, χρειαζόμαστε παρέα. Και καθαρό αέρα. Και εναλλαγές περιβάλλοντος.

Ας πάρουμε λοιπόν βαθιά ανάσα κι ας χαμογελάσουμε!

Συμφωνώ με χίλια. Πες τα να τ' ακούω κι εγώ.

Εγώ πήγα στο ανταλλακτικό, είδα και το 4Uδακι που ήρθε για λίγο...γενικά ήταν πολύ ωραία...βρήκα αρκετά ρουχαλάκια περισσότερο για καλά, για βόλτες και για δουλειά (άμα πιάσω....λέμε τώρα χαχαχα) ...ανανεώθηκα, είδα φίλες μου και επέστρεψα ανανεωμένη!

Ζηλεύω.

Οι μικρές τραγουδάνε Ω Έλατο!! Τρελλαίνομαι!!!!! Το τελείωσαν το δικό τους το δεντράκι και ανάψαμε και τα λαμπάκια του! Είναι όνειρο!

Ονειρικό!!!!

Καλησπέρα κορούλες.

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Ελπίζω όλες να ξεκουράζεστε και να περνάτε ένα όμορφο και ήρεμο Σαββατόβραδο.

Εγώ, τώρα κάθισα.

Πρωί, πήγα το φιογκάκι για κούρεμα γιατί είχε γίνει... "μαλλιάς"! :tongue: Επιστρέψαμε σπίτι και ξεκίνησα δουλίτσες. Εβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα, άπλωσα ένα, έβαλα σκούπα, έβαλα φαγάκι να γίνεται {κοτοπουλάκι κοκκινιστό, στο φούρνο με κοφτό μακαρονάκι}, πότισα λουλουδάκια, ξεσκόνισα, έκανα το μπάνιο, αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς μου, έπλυνα πιάτα και γενικά μάζεψα.

Ήθελα να πάω λαϊκή και στο swap που μας είπε η Βάσια γιατί είχα χρόνο αλλά η φίλη, εννοείται, είχε προτεραιότητα. Ηρθε κατά τις 12, με την κορούλα της και κάτσαμε, με καφεδάκι και κέικ και τα είπαμε. Μάλλον είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα θα έλεγα και δεν το βλέπω να φτιάχνουν τα πράγματα... :roll: . Νομίζω, από αυτά που μου είπε, πως θέλει το διαζύγιο άμεσα και δεν το διαπραγματεύεται πια. Συζητήσαμε για τα δύσκολα που ενδεχομένως θα περάσει, τα βάλαμε κάτω και την είδα αποφασισμένη. Σημασία έχει να είναι ευτυχισμένη, εννοείται, απλώς {οπως φαντάζεστε} έχω μεγάλη ευαισθησία στο θέμα του παιδιού. Της είπα πως θα τη στηρίξω σε όποια απόφαση και αν πάρει, προσωπικά δεν με αφορά έτσι και αλλιώς, αρκεί να είναι εκείνη καλά και ψυχικά και σωματικά. Δυστυχώς του έδωσε αρκετές ευκαιρίες αλλά εκείνος τις πέταγε και τώρα δεν.... :(

Κάτσαμε πολύ ώρα, ευτυχώς τα παιδάκια έπαιξαν πολύ καλά και κατάλαβα πόσο ανάγκη είχε να μιλήσει.

Αφού έφυγε η φίλη μου, ετοίμασα φάγαμε και μάζεψα. Εφυγα για δουλίτσα και επέστρεψα αργότερα. Κάναμε τα μπανάκια μας και τώρα τελειώνουμε τα διαβάσματα των Αγγλικών της Δευτέρας. Ευτυχώς χθες, κάναμε του σχολείου γιατί αύριο θα ασχοληθούμε μόνο με το μεγάλο τεστ Ιστορίας που έχουν για Δευτέρα, που έχει αρκετά κεφάλαια.

Σας φιλώ γλυκά και σας καληνυχτίζω.

Μπράβο Ειρήνη μου που τη στηρίζεις. μερικοί άντρες, τέτοιοι που είναι πρέπει να πηγαίνουν στη μαμά τους. Τα παιδάκια μόνο σκέφτομαι τι φταίνε.

Καλησπερα αγαπημενες!!

Μπιλλακι αυτα ειναι τα καλυτερα νεα!!!!!μπραβο στη μανουλα και μακαρι να μας πεις και αλλα ευχαριστα....

ΑρηςΑννα αν ειναι δυνατον...μα τι ανεγκεφαλοι,γαιδουρια κοινως..να μην δινει σημασια οσο μπορει σ'αυτες τις βλακειες..ουτε παιδια δεν θα λεγανε κατι τετοιο..

Αφροδιτη περαστικα στον αντρα σου..

Ρενατα μου ο γιατρος σου τι προτεινει για το χερι σου?η επεμβαση θα σου λυσει το προβλημα?αν ειναι ετσι παντως σκεψου το σοβαρα γιατι 8μηνες ειναι πολυ για να πονας..

Μιρτουλα απλα τελεια τα στολιδακια..αχ θα τα κανω και εγω..

Βασια μεγεια τα ρουχαλακια..τι καλα που ανανεωθηκες..

Ειρηνη μου ρχεται να ορμηξω στην οθονη με το γλυκακι που βλεπω..κριμα για την φιλη σου..ειναι ασχημο να διαλυονται οικογενειες κι ειδικα οταν υπρχουν παιδια τα πραγματα δυσκολευουν..

Μαμα της λιλας ο ανθρωπος ειναι ανεκδιηγητος..τι συμπεριφορα ειναι αυτη?

Ειμαι πολυ πολυ κουρασμενη..οι μικρες ευτυχως κοιμηθηκαν γιατι...χθες βραδθ η μικρη μου ξυπνησε στις 4 και εκλαιγε για μια ωρα..κοιμηθηκε τελικα κατα τις πεντεμιση και ξυπνησε στις 8.ο αντρας μου εφτιαξε καφεδακια και εγω ξεκινησα καθαριοτητα..

αλλαξα σεντονια

απλωσα ενα πλυντηριο

ετοιμασα ακομη ενα για το μεσημερι

επλυνα πολυ καλα το μπανιο,πλακακια,το καλαθακι των σκουπιδιων

αλλαξα πετσετες

τιναξα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα

εβαλα σκουπα

ξεσκονισα

σφουγγαρισα

ελυσα την σκουπα και την επλυνα

εψησα ψαρακια και φαγαμε

μαζεψα την κουζινα

σαπουνισα παγκους- εστιες

απλωσα και το αλλο πλυντηριο

εκανα μανιο τις μικρες,γαλατακι,δοντακια και υπνο..

ο αντρας μου φτιαχνει να φαμε,εκανα μπανακι και λουστηκα,εβαλα καθαρες πιτζαμουλες,εβαλα και μια κοκα κολα να πιω και χαλαρωνω επιτελους..

Εσύ, πάλι δεν έκανες τίποτα ε;;; φιλάκια

κοριτσια μου καλησπερα! Τι μου κανετε? Εγω επιτελους εβαλα την μικρη για υπνο, ειχα μια πολυ κουραστικη μερα.

Ξεσκονισα, τακτοποιησα κ σκουπισα το δωματιο της μικρης

Την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο

Αλλαξα σεντονια κ εστρωσα το κρεβατι μας

Κατεβηκα στο γραφειο για καμια ωρα

Βγηκα για εξωτερικες δουλειες

Πηγα λαικη

Γυρισα κ ταισα την μικρη

Εφτιαξα για εμας αυγα με πατατες κ πατζαρια

Φαγαμε κ μαζεψα

Μαζεψα νεροχυτη

Ταισα φρουτοκρεμα κ την αλλαξα

Εφτιαξα σαλτσα πεστο απο τον βασιλικο μας

Επλυνα τον χαμο

Εδωσα το γιαουρτι της μικρης κ το εφαγε μονη της

Ανεβασα ξυλα κ αναψα το τζακι

Τωρα περιμενω να κοιμηθει να παω να φτιαξω πιτσες κ επιτελους να αραξω

Παω να σας διαβασω

Είδες που άντεξες Γιωτάκι μου μόνο με 5 ώρες ύπνο;;. Είμαστε εφτάψυχες εμείς οι γυναίκες, σύζυγοι, μητέρες, νοικοκυρές κλπ,κλπ Άγαλμα πρέπει να μας κάνουν.

RESPECT

καλή ξεκούραση, ελπίζω απόψε να κοιμηθείς περισσότερο.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω όλες να είστε καλύτερα απ' όλες τις απόψεις.

Απ' ότι βλέπω ξενυχτάω μόνη μου.

Τώρα βρήκα ευκαιρία. Περιμένω κι ένα πλυντήριο να βγει κι έκατσα να σας διαβάσω και να μου κάνετε παρεούλα.

Γιωτάκι ελπίζω να κοιμάσαι.

Ρενάτα μου, πως είναι το χέρι σου;;

Να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,σηκώθηκα πρωί πρωί να φτιάξω τα πράγματά μας,να διορθώσω και λίγο για να φύγουμε για τη μίνι εκδρομούλα μας;)Αφού τα τελείωσα αυτά έκατσα να σας διαβάσω,θα σχολιάσω μόνο της Βάσως,τα υπόλοιπα δεν προλαβαίνω γιατί ξύπνησαν τα καμάρια μου

Όταν μπορέσεις καλή μας φράου (ε, αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα), μπορείς να δώσεις τους κανόνες της προστακτικής για τα ρήματα α' και β' συζυγίας ενεργητικής και παθητικής φωνής ;;, ξέρεις τα ήστε, είτε κ.λ.π. τα έχω βρει αλλά θα ήθελα μια πιο ξεκάθαρη άποψη.

ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ:

Χρησιμοποιούμε την προστακτική, για να εκφράσουμε προσταγή ή διαταγή. Προστακτική συναντούμε μόνο στον Ενεστώτα και τον Αόριστο και μόνο στο βʼ πρόσωπο ενικού και πληθυντικού αριθμού (δηλ. εσύ και εσείς).

π.χ. Σβήνε το φως όταν βγαίνεις από το δωμάτιο.

Βγαίνετε έξω από την τάξη την ώρα του διαλείμματος.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΩΝ

v Οι καταλήξεις της προστακτικής γράφονται έτσι όπως γράφονται και στον Ενεστώτα (π.χ. η προστακτική του σκαλίζω θα είναι: εσύ σκάλισε-εσείς σκαλίστε με γιώτα, η προστακτική του λύνω θα είναι: εσύ λύσε-εσείς λύστε με ύψιλον, του κλείνω: εσύ κλείσε-εσείς κλείστε κ.λ.π.)

v Τα ρήματα β΄συζυγίας που τελειώνουν σε –ώ γράφονται πάντα με ήτα(η) (π.χ. η προστακτική του αγαπώ θα είναι: εσύ αγάπησε-εσείς αγαπήστε)

v Τα ρήματα της παθητικής φωνής (σε: -μαι), στην προστακτική γράφονται με έψιλον γιώτα (ει) π.χ. η προστακτική του κοιμάμαι θα είναι: εσύ κοιμήσου – εσείς κοιμηθείτε.

ΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ -είτε και -είται, -είστε και -ήστε

v -είτε / -είται

-είτε: Η κατάληξη αυτή συναντάται στο β' πληθυντικό πρόσωπο του ενεστώ--τα ενεργητικής φωνής στην οριστική, την υποτακτική και την προστακτική και στο β' πληθυντικό πρόσωπο του παθητικού αορίστου στην υποτακτική και την προστακτική.

-ήστε: Η κατάληξη αυτή συναντάται στο β' πληθυντικό πρόσωπο του αορίστου ενεργητικής φωνής στην προστακτική των ρημάτων β' συζυγίας.

π.χ. ανησυχώ -> ανησυχήστε

τακτοποιώ -> τσκτοποιήστε

και μπορείς να δεις κι εδώ http://podilato98.blogspot.gr/2013/02/ta-i-tis-prostaktikis.html

http://www.slideshare.net/johngfer/ss-11953184

Ω ναι να το πιστέψεις!!!Μην με βλέπεις έτσι καλή και γλυκιά:tongue::tongue::tongue: Όταν κάνω μάθημα ξυπνάει μέσα μου η Φράου Μέρκελ:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω όλες να είστε καλύτερα απ' όλες τις απόψεις.

Απ' ότι βλέπω ξενυχτάω μόνη μου.

Τώρα βρήκα ευκαιρία. Περιμένω κι ένα πλυντήριο να βγει κι έκατσα να σας διαβάσω και να μου κάνετε παρεούλα.

Γιωτάκι ελπίζω να κοιμάσαι.

Ρενάτα μου, πως είναι το χέρι σου;;

Να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή.

καλημερα βασουλα! με μερικες διακοπες για αλλαγμα πανας (που παλι την 1 φορα δεν την προλαβα κ βραχηκε) κοιμηθηκαμε ευτυχως! εσυ τι κανεις? πως εισαι?

Είδες που άντεξες Γιωτάκι μου μόνο με 5 ώρες ύπνο;;. Είμαστε εφτάψυχες εμείς οι γυναίκες, σύζυγοι, μητέρες, νοικοκυρές κλπ,κλπ Άγαλμα πρέπει να μας κάνουν.

RESPECT

καλή ξεκούραση, ελπίζω απόψε να κοιμηθείς περισσότερο.

εφταψυχες??? για παραπανω μας κοβω 12ψυχεςς ισως!!!
τι να πω;; το αφήνω ασχολίαστο γιατί μόνο που το σκέφτομαι φουντώνω. Μόνο κάνε μου μια χάρη. Μην ξανακλάψεις στη δουλειά να του δίνεις και ικανοποίηση. Και κάνε μια κουβέντα μαζί του. Ήσυχα και πολιτισμένα. Αν σε παρηγορεί κι εγώ έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση ίσως και χειρότερη. Όταν είναι δε και φορτωμένοι δεν κάθονται ν' ακούσουν τι έχεις να τους πεις. Επίσης σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν αναγνωρίζεται η προσφορά χρόνων, μόνο το στιγμιαίο λάθος.

Η μικρή σου, πως είναι;;

Τα νυχάκια τέλεια.

σαν του πασχαλη??????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα,σηκώθηκα πρωί πρωί να φτιάξω τα πράγματά μας,να διορθώσω και λίγο για να φύγουμε για τη μίνι εκδρομούλα μας;)Αφού τα τελείωσα αυτά έκατσα να σας διαβάσω,θα σχολιάσω μόνο της Βάσως,τα υπόλοιπα δεν προλαβαίνω γιατί ξύπνησαν τα καμάρια μου

Ω ναι να το πιστέψεις!!!Μην με βλέπεις έτσι καλή και γλυκιά:tongue::tongue::tongue: Όταν κάνω μάθημα ξυπνάει μέσα μου η Φράου Μέρκελ:tongue::tongue::tongue:

καλα να περασετε!!! τι ωραια!!!!

βροχερες καλημερες,μια υπεροχη κυριακη να εχουμε ολες..αφου σας διαβασα λιγακι παρεα με το καφεδακι μου λεω να πιασω το βρωμορουμ να τελειωνω,εχθες τελειωσα κ το σαλονι,το μονο που θελει τωρα ειναι ενα καλο σκουπισμα σφουγγαρισμα.με τα τζαμια δεν ασχολουμε αλλο βρεχοντε απο παντου,οποτε αδικος κοπος να τα ξανακανω 3η φορα..σας καλημεριζω κ παω βουρ για επιθεση:P:p:p

α πα πα τι διαβάζω πρωί πρωί!!! Προστακτική σε ενεργητική κ παθητική φωνή χε χε

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια από την βροχερή Θεσ/νικη!

Χτες έκανα την καθαριότητα μου {άντε να μην το πω γενική κ με πειράζει η 4u }

Μάζεψα ότι έπιπλο κουρτίνα με ενοχλεί στο πάτωμα για το σκούπισμα

Έβγαλα όλα τα σεντόνια στα άπλυτα

Έβγαλα μπαλκόνι τα σκεπάσματα μας

μάζεψα πετσέτες στα άπλυτα

Ξεκίνησα την απόψυξη για να την τελειώσει ο χαζμπαντ

Σκούπισα το δωμάτιο της μικρής κ έβαλα μπρος το ξεσκόνισμα

μετά πήρε τη σκούπα ο χαζμπαντ σκούπισε όλο το σπίτι

εγώ ακολουθούσα με το ξεσκόνισμα των δωματίων.

Ξεσκόνισα όλα τα δωμάτια

Και αφού τελείωνα κάθε δωμάτιο περνούσα κ τα τζάμια ένα πανί

Σφουγγάρισα όλο το σπίτι

Ο χαζμπαντ σκούπισε όλα τα μπαλκόνια μπρος πίσω

και τίναξε τα πατάκια

καθάρισε τα κάγκελα από κουτσουλιές

Έκανα τράμπα επιτέλους στα παπά μου κ ανέβασε ο χαζμπαντ την κούτα στο πατάρι

Έστρωσε το καμάρι μου τα χαλάκια στο δωμάτιο μας κ το χωλ αφού τα τίναξε κ τα σκούπισε

Αποτελείωσε ο χαζμπαντ την απόψυξη κ καθάρισε την κατάψυξη

Έστρωσα τα σεντόνια στης μικρής

Στρώσαμε μαζί τα σεντόνια μας κ τα σκεπάσματα

Πήρα πανάκι με ξύδι τα κουφώματα κ τους διακόπτες

Στο μεταξύ πήγα κ λαική κ γύρισα έβαλα να φάμε κ τα μάζεψα

Καθάρισα καλά τον φούρνο {εξωτερικά μη μπερδευόμαστε, το μέσα στις διακοπές μου} κ τα μάτια κ άστραψαν

Πέρασα πανάκι όλες τις συσκευές πλυντ. πιάτων, πλυντ. ρούχων κ στεγνωτήριο κ καθάρισα τον φούρνο μικροκυμάτων.

Άλλαξα νερό στα λουλούδια μου

Ο χαζμπαντ μάζεψε την ανακύκλωση κ τα σκουπίδια που βγήκαν

Νεροχύτη χλωρίνιασα κ έτριψα

Και ξεκίνησα το ψυγείο, έβγαλα κ έπλυνα όλα τα ράφια, ραφάκια κ το μεγάλο συρτάρι τα στέγνωσα κ τα σκούπισα

Πέρασα όλο το ψυγείο μέσα με νερό κ ξύδι κ έβαλα πίσω τα φαγητά

κ μετά έπιασα τους πάγκους/ντουλάπια εξωτερικά , έτριψα να φύγουν οι δαχτυλίες κ σήκωσα κ ότι έχω στους πάγκους κ καθάρισα καλά

Έπλυνα την ψωμοθήκη μου κ το πήλινο των μπισκότων

Έβαλα καθαρές πετσέτες

Για το τέλος καθάρισα το μπάνιο κ αφού τελείωσα έβαλα πλυντήριο όλα τα πανάκια που χρησιμοποίησα κ έβαλα καθαρές πετσέτες για όλους μας

Και μετά μπήκα κ εγώ για μπανάκι να γίνω άνθρωπος.

Εννοείτε πως ξάπλωσα γιατί ήμουν ρετάλι. Η μικρή εντωμεταξύ αφού φάγαμε την ξάπλωσα κ αποκοιμήθηκε οπότε έκανα τις δουλειές μου άνετα χωρίς γκρίνιες.

Όταν σηκωθήκαμε , κάτσαμε κ παίξαμε ούνο οι τρεις μας όσο τρώγαμε τα φρούτα μας

Και μετά........ξεκίνησα να ετοιμάζομαι για ποτάκι με τις φίλες μου χε χε είχα πολύ καιρό να βγούμε οι τρεις μας σαν τον παλιό καλό καιρό :mrgreen::mrgreen:

Ετοιμάστηκα πήρα τις ευλογίες κόρης κ χαζμπαντ :rolleyes::tongue: , η κόρη βέβαια αφού μου ζήτησε να έρθει στο μπαρ μαζί μου {χαχαχαχα} κ της είπα πως δεν επιτρέπονται παιδιά στο συγκεκριμένο με έβαλε να της τάξω πως σήμερα θα την πάω παιδότοπο χε χε χε το έταξα εννοείτε!!!

Βγήκαμε με τα κορίτσια, περάσαμε πολύυυυυυ ωραία, βοήθησαν κ οι βότκες βύσσινο πολύ που πίναμε χε χε κ γύρισα καλές 2 σπίτι χωρίς ντροπή ;):tongue:

Σήμερα χαλαρά, ξύπνησα στις 8 :rolleyes::confused: με πονοκέφαλο, πήρα δυο νουροφέν και άφησα τον χαζμπαντ να χουζουρεύει

Συμμάζεψα το στεγνωτήριο με τα πανάκια μου

έβαλα καφέ να γίνεται, ξύπνησε κ η μικρή ετοίμασα πρωινό

κ τώρα βλέπει παιδικά κ έχει ρίξει μούτρα που βρέχει κ δεν θα πάμε πάρκο...:roll: λες κ μόνο για αυτό δεν θα πηγαίναμε, έχει ψόφο!!

Από μαγείρεμα τίποτις , μας έχει τραπέζι η μαμά γλίτωσα για σήμερα αλλά κ για αύριο γιατί θα μας δώσει ντολμαδάκια

Πίνω το καφεδάκι μου κ περιμένω να ξυπνήσει ο χαζμπαντ να πάμε καμιά βόλτα για καφέ

Πάω να σας διαβάσω κ να σχολιάσω :cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...