Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Εμείς σήμερα ξεκουραζόμαστε! Ξυπνήσαμε στις 9 αλλά χουζουρέψαμε για ακόμα 2 ώρες αγκαλίτσα στο κρεβάτι! Εδώ βρέχει από χθες επομένως δεν έχει βόλτα σήμερα. Αέρισα τα δωμάτια, έστρωσα τα κρεβάτια, έφτιαξα πρωινό και εξακολουθώ να σερφάρω. Σήμερα θα ψήσω ψαράκι με πατατούλες και ίσως φτιάξω μηλοπιτάκια το απόγευμα παρέα με τη μικρή.

Δυστυχώς η ζωή μας έχει δυσκολέψει πολύ με αποτέλεσμα να πάσχει η ψυχή μας... Κι αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και την οικογένειά μας.

Οφείλουμε λοιπόν να στεκόμαστε στα πόδια μας και να χαμογελάμε. Το γράφω πρώτα για να το πιστέψω εγώ.

Και μη κοιτάτε που πειράζω το καλαμαράκι μας... Για να ξεφύγουμε απ τα προβλήματα, χρειαζόμαστε παρέα. Και καθαρό αέρα. Και εναλλαγές περιβάλλοντος.

Ας πάρουμε λοιπόν βαθιά ανάσα κι ας χαμογελάσουμε!

Πόσο δίκιο έχεις!!!

Καλη συνεχεια στη μερα σου παρεα με την οικογένεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!!Τι κανετε?

Εμεις σημερα ειμαστε πολυ χαλαρα!!!Σηκωθηκαν οι αντρες το πρωι και εφτιαξαν πρωινο ενω εγω κοιμηθηκα μια ωριτσα παραπανω!!!

Το σπιτακι μου ειναι μια χαρα και πραγματικα με ηρεμει πολυ(αν εξαιρεσουμε το μπανιο που δεν το εκανα εχθες τελικα και ειναι....:oops:,αν τα καταφερω θα το κανω το απογευμα,θε δειξει...)αυτες τις μερες κανω δουλιτσες στο σπιτι αλλα νιωθω οτι δεν τραβαω και πολυ γι'αυτο τα κανω ολα πολυ χαλαρα...

Σημερα βαψαμε και οι τρεις μαζι τα μισα στολιδακια που φτιαξαμε,το απογευμα θα βαψουμε τα αλλα μισα και υστερα θα τα διακοσμισω με χρυσοσκονη και ετοιμα!

Τελικα με το βαψιψο δεν φαινεται πολυ το φουσκωμα!

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

Ενταξει...τωρα τι να πω?????

Ποσο ελεεινοι καφροι ειναι:evil::evil::evil:Τι ανθρωποι υπαρχουν?????

Κοριτσακι μου στηριξε τον οσο μπορεις!Να του πεις οτι ολοι οι ανθρωποι κουβαλανε στην ζωη τους απο εναν σταυρο,σε κανενος τη ζωη δεν ειναι ολα τελεια,σε αυτον ετυχε αυτον και να υπερασπιζει τον εαυτο του απεναντι σε τετοιους τυπους.Να τους πει καλυτερα ετσι παρα ΚΑΦΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.......

Ενταξει...τωρα τι να πω?????

Ποσο ελεεινοι καφροι ειναι:evil::evil::evil:Τι ανθρωποι υπαρχουν?????

Κοριτσακι μου στηριξε τον οσο μπορεις!Να του πεις οτι ολοι οι ανθρωποι κουβαλανε στην ζωη τους απο εναν σταυρο,σε κανενος τη ζωη δεν ειναι ολα τελεια,σε αυτον ετυχε αυτον και να υπερασπιζει τον εαυτο του απεναντι σε τετοιους τυπους.Να τους πει καλυτερα ετσι παρα ΚΑΦΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.......

Έχεις δίκιο, αυτα θα του πω, ελπίζω μόνο να τον βρω καλυτερα όταν παω σπιτι σε μια ωρα...Σε ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς η ζωή μας έχει δυσκολέψει πολύ με αποτέλεσμα να πάσχει η ψυχή μας... Κι αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και την οικογένειά μας.

Οφείλουμε λοιπόν να στεκόμαστε στα πόδια μας και να χαμογελάμε. Το γράφω πρώτα για να το πιστέψω εγώ.

Και μη κοιτάτε που πειράζω το καλαμαράκι μας... Για να ξεφύγουμε απ τα προβλήματα, χρειαζόμαστε παρέα. Και καθαρό αέρα. Και εναλλαγές περιβάλλοντος.

Ας πάρουμε λοιπόν βαθιά ανάσα κι ας χαμογελάσουμε!

εχεις πολύ πολύ δίκιο κ τα λες πολύ όμορφα!!

arisanna τελικά ο κόσμος δεν παει καλά....το διαπιστώνω συνέχεια γύρω μου..η κρίση εχει βαρέσει τους περισσότερους κατά κούτελα κ βγάζουν τον κακό τους εαυτό.....ας τους γράψει ο άντρας σου εκει που δεν πιάνει μελάνι...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Βάψαμε τα στολιδάκια μας, εγω με οζα που λέγαμε και η μικρη μου με μαρκαδόρους για να μην πασαλειφτεί...το καταευχαριστήθηκε...και προσωρινά τα στολίσαμε στα κλαδιά μας μέχρι να βγει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ιδού το αποτέλεσμα:

PB230436_zps27b58cb3.jpg

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μιρτούλα πολύ ωραία τα στολίδια σας!!!

ΆρηςΆννα...τι κάφροι που είναι οι συνάδελφοι....να τους πει να κοιτάνε την δουλειά τους, μην επιτρέπει στον εαυτό του τέτοια σχόλια....στήριξε τον όσο μπορείς και να τους βρίσκεις τι να απαντάει στα διάφορα σχόλια τους....δεν μπορεί να κρύβεται συνέχεια, πρέπει να μάθει να αμύνεται!

Καλησπέρα!

Πήγαμε βόλτα στο ΙΚΕΑ σήμερα μπας και προλάβω καμιά προσφορά...χαμός γινόταν στα λευκά είδη και γενικά στο κατάστημα....

Τις άφησα να διαλέξουν μόνες τους παπλωματοθήκες και διάλεξαν αυτές:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82656

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82397

Τους αρέσει πολύ το ρομαντικό στυλ!

Έπλυνα μόνο το ένα σετ, το δεύτερο το έχω κλειστό για αργότερα. Δεν έχουν στεγνώσει εννοείται ακόμη, το βράδυ θα βάλω την απλώστρα στο σαλόνι αλλά αύριο θα τους αλλάξω και τα σεντόνια και θα είναι όλα φρέσκα!

Φέτος έχει πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα στολίδια γενικά και πολύ όμορφα μικρά ελατάκια, αληθινά και ψεύτικα.

Τώρα τις έχω αφήσει και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για το δωμάτιο τους, θα σας βάλω φώτος αργότερα όταν τελειώσουν. Σε λίγο πάμε βολτίτσα στην αδερφή μου να παίξουν με την ανηψιά μου.

Η αδερφή μου στόλισε σήμερα όλο το σπίτι, το δέντρο και το μπαλκόνι και πάμε για να χριστουγεννιαστούμε!

Καλό βράδυ!

Εγώ πήγα στο ανταλλακτικό, είδα και το 4Uδακι που ήρθε για λίγο...γενικά ήταν πολύ ωραία...βρήκα αρκετά ρουχαλάκια περισσότερο για καλά, για βόλτες και για δουλειά (άμα πιάσω....λέμε τώρα χαχαχα) ...ανανεώθηκα, είδα φίλες μου και επέστρεψα ανανεωμένη!

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα στο ανταλλακτικό, είδα και το 4Uδακι που ήρθε για λίγο...γενικά ήταν πολύ ωραία...βρήκα αρκετά ρουχαλάκια περισσότερο για καλά, για βόλτες και για δουλειά (άμα πιάσω....λέμε τώρα χαχαχα) ...ανανεώθηκα, είδα φίλες μου και επέστρεψα ανανεωμένη!

Τι ωραία! Με 'γεια σου λοιπόν! Που ξέρεις μπορεί ο νέος χρόνος να σου έχει και δουλειά!

Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά είμαι με τα παιδιά όλη την ημέρα, δεν μπορώ να τις αφήσω με τον μπαμπά τους επειδή είναι άρρωστος.

Καλησπέρα κορούλες.

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Ελπίζω όλες να ξεκουράζεστε και να περνάτε ένα όμορφο και ήρεμο Σαββατόβραδο.

Εγώ, τώρα κάθισα.

Πρωί, πήγα το φιογκάκι για κούρεμα γιατί είχε γίνει... "μαλλιάς"! :tongue: Επιστρέψαμε σπίτι και ξεκίνησα δουλίτσες. Εβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα, άπλωσα ένα, έβαλα σκούπα, έβαλα φαγάκι να γίνεται {κοτοπουλάκι κοκκινιστό, στο φούρνο με κοφτό μακαρονάκι}, πότισα λουλουδάκια, ξεσκόνισα, έκανα το μπάνιο, αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς μου, έπλυνα πιάτα και γενικά μάζεψα.

Ήθελα να πάω λαϊκή και στο swap που μας είπε η Βάσια γιατί είχα χρόνο αλλά η φίλη, εννοείται, είχε προτεραιότητα. Ηρθε κατά τις 12, με την κορούλα της και κάτσαμε, με καφεδάκι και κέικ και τα είπαμε. Μάλλον είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα θα έλεγα και δεν το βλέπω να φτιάχνουν τα πράγματα... :roll: . Νομίζω, από αυτά που μου είπε, πως θέλει το διαζύγιο άμεσα και δεν το διαπραγματεύεται πια. Συζητήσαμε για τα δύσκολα που ενδεχομένως θα περάσει, τα βάλαμε κάτω και την είδα αποφασισμένη. Σημασία έχει να είναι ευτυχισμένη, εννοείται, απλώς {οπως φαντάζεστε} έχω μεγάλη ευαισθησία στο θέμα του παιδιού. Της είπα πως θα τη στηρίξω σε όποια απόφαση και αν πάρει, προσωπικά δεν με αφορά έτσι και αλλιώς, αρκεί να είναι εκείνη καλά και ψυχικά και σωματικά. Δυστυχώς του έδωσε αρκετές ευκαιρίες αλλά εκείνος τις πέταγε και τώρα δεν.... :(

Κάτσαμε πολύ ώρα, ευτυχώς τα παιδάκια έπαιξαν πολύ καλά και κατάλαβα πόσο ανάγκη είχε να μιλήσει.

Αφού έφυγε η φίλη μου, ετοίμασα φάγαμε και μάζεψα. Εφυγα για δουλίτσα και επέστρεψα αργότερα. Κάναμε τα μπανάκια μας και τώρα τελειώνουμε τα διαβάσματα των Αγγλικών της Δευτέρας. Ευτυχώς χθες, κάναμε του σχολείου γιατί αύριο θα ασχοληθούμε μόνο με το μεγάλο τεστ Ιστορίας που έχουν για Δευτέρα, που έχει αρκετά κεφάλαια.

Σας φιλώ γλυκά και σας καληνυχτίζω.

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

.... πόσο ελεεινοί άνθρωποι υπάρχουν... πόσο ελεεινοι......:mad::x

Στήριξέ τον κορίτσι μου!

Σα δεν ντρέπονται!

777885dugw57gt25.gif

Βάψαμε τα στολιδάκια μας, εγω με οζα που λέγαμε και η μικρη μου με μαρκαδόρους για να μην πασαλειφτεί...το καταευχαριστήθηκε...και προσωρινά τα στολίσαμε στα κλαδιά μας μέχρι να βγει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ιδού το αποτέλεσμα:

PB230436_zps27b58cb3.jpg

Ωωωωωωω τι όμορφα! Και του χρόνουν Ερσάκι μου!!!!

Υ.Γ. Η ταπετσαρία σου δε... ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...