Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

να ευχονται να μην το παθουν ποτε....αλλα ολα εδω πληρωνονται... νευριασα πρωι πρωι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

Στήριξε τον όσο μπορείς! Τι να πω, η γνώμη μου για το αντρικό φύλο ενισχύεται! Σε παρακαλώ, αν δεν δείτε αποτελέσματα με κρέμες και αλοιφές, δοκιμάστε ομοιοπαθητική. Προσπάθησε να τον πείσεις τώρα που είναι αρχή....έχει σημασία.

Ζώα όρθια οι συνάδελφοι του! Ή μήπως προσβάλλω τα τετράποδα έτσι;;;;;; :(

να σου πω βρε αριςαννα, δεν μπορει να παρει καμια αναρωτικη αδεια (η καμια εβδ απο την κανονικη του) μηπως καταλαγιασει λιγο το θεμα?

Αχ, του είπα κι εγω, αλλά θα δει,

Όσο για το αφεντικο του, δυστυχως τα αφεντικα είναι Ιταλοι, και δεν ερχονται Ελλάδα, μια δυο φορές τον χρόνο.

Έπιπλέον επειδη δουλευει σε εταιρεία με τροφιμα φοβάται μήπως τον διώξουν.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...

Περιμένει να τελειώσει την νυχτερινή βάρδια , να παρει το ρεπό του 2 μέρες και αν δεν εχουν φύγει τα σημάδια (δηλαδή σε 5 μέρες) θα πάρει άδεια.

Δηλαδή δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία τους να λένε τετοια πραγματα, και να προσβάλλουν έτσι τον άλλον.

Του είπα να τους πει να το πάθουν για να μάθουν.Με έβγαλε από τα ρουχα μου!!!!

Και ξέρεις τι μου είπε? Ούτε στον εχθρό μου...

Στήριξε τον όσο μπορείς! Τι να πω, η γνώμη μου για το αντρικό φύλο ενισχύεται! Σε παρακαλώ, αν δεν δείτε αποτελέσματα με κρέμες και αλοιφές, δοκιμάστε ομοιοπαθητική. Προσπάθησε να τον πείσεις τώρα που είναι αρχή....έχει σημασία.

Ζώα όρθια οι συνάδελφοι του! Ή μήπως προσβάλλω τα τετράποδα έτσι;;;;;; :(

Αφροδιτάκι μου καλημέρα,

και βέβαι προσβάλλεις τα τετράποδα, αυτά είναι ψυχούλες!

Όσο για την ομοιοπαθητικη, θα το δουμε μετα την αγωγη με χάπια που του έδωσε ο δερματολόγος.Πήρε τα χάπια γιατί ήθελε άμεσα αποτελέσματα, αφού έβγαλε και στο πρόσωπο.

Ελπίζω μόνο να συνέλθει γρήγορα πιο πολυ για την ψυχολογία του, θα πάθει καμια κατάθλιψη.

Και μετά αν υποτροπιάσει πάλι, θα πάμε σε ομοιοπαθητικό.

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον.

Υ.Γ Συγνώμη που δεν αναφερθηκα στα άλλα κορίτσια, αλλά είμαι πραγματικα χάλια, και μόνο αυτό με καίει, να γίνει καλά ο αντρούλης μου.

Σας φιλώ

Διαφημίσεις

Καλημερα σας και καλό ΣΚ να εχουμε όλες!

Σας διαβαζω όποτε μπορω αλλα δεν γραφω γιατι δενεχω καταφερει να οργανωθω οπως θα ηθελα. Απλα ειπα να γραψω στην κοπελα που ο αντρας της εχει θεμα με την ψωριαση και τη συμπεριφορα των αλλων λιγα πραγματα απο την προσωπικη μου εμπειρια. Εγω εχω γενικα ευαισθησια στο δερμα με ατοπια και αλλεργια που δεν εχουμε βρει την αιτια της γιατι οπως εχει καταληξει η επιστημη οφειλεται σε συνδυασμους ουσιων κι οχι σε καποια μενονωμενη. Για καποια χρονια λοιπον ειχα εξαρση στο προσωπο που σημαινε διαφορα εκζεματα στο προσωπο και μεγαλο ερεθισμο στα βλεφαρα σε σημειο που στο ενα ματι ειχε κανει πληγη κι ετρεχε αιμα το περισσοτερο διαστημα. Ηταν σαν να ειχα φαει μπουνια. Φαντασου μια νεα κοπελα, μετρια σε εμφανιση να εχει και αυτα τα προβληματα. Το τι ειχα ακουσει δε λεγεται και σαν κοροϊσια αλλα και απο πραγματικο ενδιαφερον. Μεχρι οτι δεν μπορουν να με βλεπουν μου ειχαν πει. Εγω βεβαια κυκλοφορουσα κανονικα. Η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η ψυχραιμια και η υπομονη μεχρι να βρεθει η θεραπεια που θα δρασει και στους ανεγκεφαλους το χιουμορ. Δηλαδη στους ηλιθιους συναδελφους θα μπορουσε με χιουμορ να απαντησει: "τι μοναχα ο ταδε ηθοποιος στο Νησι θα αρεσει στις γυναικες;" κλπ και να μην τους παιρνει στα σοβαρα. Η ομοιοπαθητικη βοηθα γενικα σε αυτα τα θεματα αλλα ειναι σημαντικο να βρεις καλο ομοιπαθητικο γιατι μια κακη θεραπεια μπορει να σε παει πολυ πισω (παθουσα γιαυτο μιλαω).

Α και να πω οτι ζηλευω οσες εχουν βρωμορουμ γιατι της βοηθα να μην εχουν βρωμοσπιτι.

Επισης να πω στην αλλη κοπελα που της μιλησε ασχημα το αφεντικο της οτι παγια τακτικη των εργοδοτων ειναι να σπανε τα νευρα των υπαλληλων ωστε να παραιτουνται και να μην καταβαλουν αποζημιωσεις. Δεν χρειαζονται κλαματα ουτε φωνες, την επομενη φορα που θα σου πει κατι τετοιο απαντησε του εγω δεν φευγω αν θες διωξε με αλλα να δουμε αν θα βρεις καποιον τοσο καλο οσο εγω. Αν δουν οτι δεν σε επηρεαζουν δεν σε ενοχλουν κιολας.

Συγγνωμη για την εισβολη αλλα αν μπορεσα να βοηθησω θα ειναι χαρα μου

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα σας και καλό ΣΚ να εχουμε όλες!

Σας διαβαζω όποτε μπορω αλλα δεν γραφω γιατι δενεχω καταφερει να οργανωθω οπως θα ηθελα. Απλα ειπα να γραψω στην κοπελα που ο αντρας της εχει θεμα με την ψωριαση και τη συμπεριφορα των αλλων λιγα πραγματα απο την προσωπικη μου εμπειρια. Εγω εχω γενικα ευαισθησια στο δερμα με ατοπια και αλλεργια που δεν εχουμε βρει την αιτια της γιατι οπως εχει καταληξει η επιστημη οφειλεται σε συνδυασμους ουσιων κι οχι σε καποια μενονωμενη. Για καποια χρονια λοιπον ειχα εξαρση στο προσωπο που σημαινε διαφορα εκζεματα στο προσωπο και μεγαλο ερεθισμο στα βλεφαρα σε σημειο που στο ενα ματι ειχε κανει πληγη κι ετρεχε αιμα το περισσοτερο διαστημα. Ηταν σαν να ειχα φαει μπουνια. Φαντασου μια νεα κοπελα, μετρια σε εμφανιση να εχει και αυτα τα προβληματα. Το τι ειχα ακουσει δε λεγεται και σαν κοροϊσια αλλα και απο πραγματικο ενδιαφερον. Μεχρι οτι δεν μπορουν να με βλεπουν μου ειχαν πει. Εγω βεβαια κυκλοφορουσα κανονικα. Η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η ψυχραιμια και η υπομονη μεχρι να βρεθει η θεραπεια που θα δρασει και στους ανεγκεφαλους το χιουμορ. Δηλαδη στους ηλιθιους συναδελφους θα μπορουσε με χιουμορ να απαντησει: "τι μοναχα ο ταδε ηθοποιος στο Νησι θα αρεσει στις γυναικες;" κλπ και να μην τους παιρνει στα σοβαρα. Η ομοιοπαθητικη βοηθα γενικα σε αυτα τα θεματα αλλα ειναι σημαντικο να βρεις καλο ομοιπαθητικο γιατι μια κακη θεραπεια μπορει να σε παει πολυ πισω (παθουσα γιαυτο μιλαω).

Α και να πω οτι ζηλευω οσες εχουν βρωμορουμ γιατι της βοηθα να μην εχουν βρωμοσπιτι.

Επισης να πω στην αλλη κοπελα που της μιλησε ασχημα το αφεντικο της οτι παγια τακτικη των εργοδοτων ειναι να σπανε τα νευρα των υπαλληλων ωστε να παραιτουνται και να μην καταβαλουν αποζημιωσεις. Δεν χρειαζονται κλαματα ουτε φωνες, την επομενη φορα που θα σου πει κατι τετοιο απαντησε του εγω δεν φευγω αν θες διωξε με αλλα να δουμε αν θα βρεις καποιον τοσο καλο οσο εγω. Αν δουν οτι δεν σε επηρεαζουν δεν σε ενοχλουν κιολας.

Συγγνωμη για την εισβολη αλλα αν μπορεσα να βοηθησω θα ειναι χαρα μου

Σε ευχαριστω Φωτεινή μου!

Ευχομαι και σε σενα να μην εχεις παλι έξαρση.

Τι ψυχοσωματικά ειναι αυτα:(:(:(

Καλημέρα κορίτσια

Σας ευχαριστώ κ πάλι όλες για τις ευχές σας κ ανταποδίδω να γερασετε κ εσείς με τα αγορια σας στο ίδιο μαξιλάρι :wink:

Μου τον ματιαξατε όμως κ δεν έκανε χτες την απόψυξη χα χα χα

Χτες μετά το σχολείο πήγα για ένα γρήγορο καφεδάκι με μια φίλη μετά πέρασα κ πήρα την μικρή από το σπίτι κ πήγαμε στους γονείς μου για λίγο να τους δούμε κ μετά βουρ για μάθημα ζωγραφικής της μικρής.

Με τις μαμάδες κ τα κοριτσια μας μετά πήγαμε για καφέ γελάσαμε πολύ χτες χε χε

Όλη μέρα έξω έλιωσα κ γυρίσαμε στις 10

Έκανα τη λίστα μου με τις εξτρα δουλειες που θελω να κανω , ήπια τον καφε μου κ παω να ξεκινήσω καθαριότητα γιατί το απόγευμα έχω βόλτα με με φίλη :wink:

Καλό πρωινό να έχετε

Υγ Μαρτζιο μου θα σου γράψω μετά τι γράφει το τατου :wink:

Πάλι βόλτα εσυ?

Όλο έξω μου είσαι, για μαζέψου:tongue:πορτογιούρα (έλεγε η γιαγιουλα μου)

Καλά να περάσετε, να το ευχαριστηθείτε , φιλιά

Κορίτσια καλησπέρα' date=' επιτέλους έφτασε Παρασκευή, πέρασα άλλη μια δύσκολη εβδομαδα ειδικά στην δουλειά με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα όπου άρχισε ο εργοδότης μου πάλι τις φωνές απειλώντας με οτι κάνω χάλια την δουλεια μου και να παραιτηθώ, επίσης μου είπε οτι εχει βρει ποιον θα φέρει στην θέση μου, τα παίρνω και εγω και του λέω αυτο επιδιώκεις, δεν περίμενε οτι θα αντιδράσω έτσι και μου λέει να σε κρατήσω θέλω-φάσκει και αντιφάσκει- και έρχομαι εγω και αναρωτιέμαι τόσο άχρηστη ειμαι? που δουλεύω στην εταιρεία 13 χρόνια, που όποιος διευθυντης πωλήσεων έφευγε τον αντικαταστούσα εγω, που εκπροσωπούσα την εταιρεία στο εξωτερικό, που έπιανα τους στόχους κ.α πολλα, που είχα ξεχάσει την προσωπική μου ζωή για 8 χρόνια, και όλα αυτά γιατι καθυστερώ να κάνω την δουλεια μου και κάνω λάθη, βρε κορίτσια ξέρετε τι ειναι να βγάζεις ελλείψεις σε 200 κωδικούς για 25 καταστήματα και να μαζεύεις παραγγελίες απο πελάτες και να έχεις τον εναν και τον άλλον να σου λέει εκείνη την ώρα τα δικά του και χωρίς να δουλεύω φουλ, αυτήν την εβδομαδα εκτος απο σημερα δεν σχόλασα νωρίτερα απο τις 7, σημερα με πιάσανε και τα κλάματα στην δουλεια γιατι δεν άντεχα αλλο.

Συγνώμη εαν σας κούρασα αλλά δεν αντέχεται αυτή η συμπεριφορά!

Η μικρή μου έβγαλε στο πρόσωπο μεγάλα σπυράκια σαν τσιμπήματα απο κουνούπια, το πρωί έκανα το σπίτι πριν φύγω για δουλεια, έβαλα 2 πλυντήρια και αυτήν την στιγμή χαλαρώνω έργου έκανα το μπανακι μου και έφαγα με ηρεμία, έφτιαξα και τα νύχια μου επιτέλους μετα απο 2 μήνες, σας βάζω φωτο.

[img']http://img4.imageshack.us/img4/9639/1x9h.jpg[/img]

Προσπαθεί να σου σπάσει τα νεύρα όπως είπε και μια άλλη κοπέλα (sorry δεν θυμάμαι ποια), για να παραιτηθείς.

Σπάστου εσυ τα νεύρα να σε διώξει.Τι να πεις, υπομονή μάλλον?

Εύχομαι από Δευτε΄ρα τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Καλημερα δεν σου είπα, ε?

Καλημέρα !!!:)

Κοπέλες μου γλυκές καλησπέρα!

Επιτέλους κατέληξα σπιτάκι μου, μετά από μία κουραστική μέρα! Παραγγείλαμε και σουβλάκια που είχαμε τόσοοοοο καιρό και το φιογκάκι χοροπήδαγε από τη χαρά του. Και γω δηλαδή! :tongue::tongue:

Πήγα στο tae, μας έλιωσε η άτιμη η Φράου {έτσι λέω τη δασκάλα μας :tongue::tongue:}, μετα δουλίτσα και γύρισα σπιτάκι μας.

Απλωσα ένα πλυντήριο, ετοίμασα ένα για την νύχτα, έπλυνα όλα τα πιατικά και τον νεροχύτη, μάζεψα το σπιτάκι μας και τώρα αφού έκανα ένα ζεστό μπανάκι, έβαλα πιτζαμούλες και χαλαρώνω.. περιμένουμε σουβλάκια και βλέπουμε τηλεορασούλα.

Ερχομαι να μιλήσω μαζί σας.

Σας φιλώ γλυκά!

Υ.Γ. Το άσχημο της μέρας είναι πως μία φίλη, μου έστειλε μήνυμα πως χωρίζει...:-( . Αύριο, έχω κάποιες δουλίτσες το πρωϊνό και μετά την περιμένω με την κορουλα της για να παιξουν τα παιδιά και να μιλήσουμε να ξεφύγει λιγάκι.

Σουβλάκια ε?

Περασμένα μεγαλεία!!!

Τα παλια τα χρόνια καθε Παρασκευη είχε βρώμικο, τώρα ...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνω λέμεεεεε

Να ευχαριστήσω ξανά για τις ευχές,ελπίζω να πιάσουν όλες :D:D:D

Γιωτάκι μου πάλι τα ίδια,αχ σε λυπάμαι...Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορείς να κάνεις

Άρης Άννα πόση βλακεία κυκλοφορεί στον κόσμο.Αν είναι δυνατόν δηλαδή,απορώ πως δεν τους άρχισε στις κλωτσιές ο άντρας σου:mad:.Ελπίζω να είναι περαστικό.

Ειρήνη τι μας κάνεις βρε!!!Μόλις το είδα και στο φβ μου ήρθε να δαγκώσω την οθόνη...:cool: και μένα φράου με φωνάζουν τα παιδιά...:tongue:

Μπιλάκι μου μπράβο για τα νέα της μανούλας σου.Ελπίζω από δω και πέρα μόνο καλά να είναι τα νέα σας...!

Lila's momπολύ ωραία τα νύχια αλλά το δαχτυλίδι σου το λάτρεψα!

Όσο για το αφεντικό τι να πω,καλά έκανες και μίλησες,μην μασάς καθόλου...

έχω κι εγώ συνταγή για στολίδια,χωρίς ψήσιμο,την έκανα πέρυσι και ήταν φοβερή.Θα την βρω και θα τη βάλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλαμάρι δεν σε πειράζει πιστεύω να γράψω τι γράφει το τατού σου.

''Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη τη ζωή!''.Είναι από ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη

Και είναι ένα από τα δικά μου αγαπημένα και ο στίχος ''Σ” εύρισκα, αγαπημένη,

στο χαμόγελο όλων των αυριανών ανθρώπων.

Γιατί πριν μπεις ακόμα στη ζωή μου

είχες πολύ ζήσει μέσα στα όνειρά μου αγαπημένη μου.'' με ταξιδεύει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!!!

Μια μέρα δεν μπήκα και γράψατε πάρα πολλά!

Είμαι πάρα πόλύ χαρούμενη γιατί επιτέλους έχω καθαρό και στρωμένο σπιτάκι! Και επιπλέον τακτοποιημένες ντουλάπες!!!!!! Φυσικά έχω ασιδέρωτα αλλά δεν πειράζει! Θα γίνουν κι αυτά.Χθες έκανα άπειρες δουλειές οπότε σήμερα έχω μόνο μαγείρεμα και συμμάζεμα.

Το μικρό μου ταλαιπωρείται με τα δοντάκια του και κάνει ανήσυχο ύπνο. Τον βρήκα τη νύχτα βρεγμένο και το πρωί ξανά. YOTOU όπως βλέπεις δεν είσαι μόνη!

arisanna απαράδεκτοι το λιγότερο οι συνάδελφοι του άνδρα σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις αναρωτιέμαι αν κάποιοι είναι κακοί ή πολύ ανόητοι. Στήριξέ τον όσο μπορείς. Μια δοκιμασία είναι κι αυτή. Θα περάσει.

Lila's mom μη στενοχωριέσαι με τη δουλειά. Δυστυχώς λόγω κρίσης σε όλες τις δουλειές κυριαρχεί ο κακός τρόπος και τα νεύρα.Υπομονή!

Σήμερα λέω να πάμε και καμιά βολτίτσα με το μπέμπη και τον άνδρα μου Τα λέμε αργότερα.

h6cQp3.png

Καλημέρα!!!!!

Μια μέρα δεν μπήκα και γράψατε πάρα πολλά!

Είμαι πάρα πόλύ χαρούμενη γιατί επιτέλους έχω καθαρό και στρωμένο σπιτάκι! Και επιπλέον τακτοποιημένες ντουλάπες!!!!!! Φυσικά έχω ασιδέρωτα αλλά δεν πειράζει! Θα γίνουν κι αυτά.Χθες έκανα άπειρες δουλειές οπότε σήμερα έχω μόνο μαγείρεμα και συμμάζεμα.

Το μικρό μου ταλαιπωρείται με τα δοντάκια του και κάνει ανήσυχο ύπνο. Τον βρήκα τη νύχτα βρεγμένο και το πρωί ξανά. YOTOU όπως βλέπεις δεν είσαι μόνη!

arisanna απαράδεκτοι το λιγότερο οι συνάδελφοι του άνδρα σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις αναρωτιέμαι αν κάποιοι είναι κακοί ή πολύ ανόητοι. Στήριξέ τον όσο μπορείς. Μια δοκιμασία είναι κι αυτή. Θα περάσει.

Lila's mom μη στενοχωριέσαι με τη δουλειά. Δυστυχώς λόγω κρίσης σε όλες τις δουλειές κυριαρχεί ο κακός τρόπος και τα νεύρα.Υπομονή!

Σήμερα λέω να πάμε και καμιά βολτίτσα με το μπέμπη και τον άνδρα μου Τα λέμε αργότερα.

Καλημέρα Μαρια,

μπραβο για το τακτοποιημένο σπιτάκι, μας δινεις αισθηση ηρεμίας...

Καλή βόλτα!

Καλημέρα σε όλες! Εμείς σήμερα ξεκουραζόμαστε! Ξυπνήσαμε στις 9 αλλά χουζουρέψαμε για ακόμα 2 ώρες αγκαλίτσα στο κρεβάτι! Εδώ βρέχει από χθες επομένως δεν έχει βόλτα σήμερα. Αέρισα τα δωμάτια, έστρωσα τα κρεβάτια, έφτιαξα πρωινό και εξακολουθώ να σερφάρω. Σήμερα θα ψήσω ψαράκι με πατατούλες και ίσως φτιάξω μηλοπιτάκια το απόγευμα παρέα με τη μικρή.

Δυστυχώς η ζωή μας έχει δυσκολέψει πολύ με αποτέλεσμα να πάσχει η ψυχή μας... Κι αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και την οικογένειά μας.

Οφείλουμε λοιπόν να στεκόμαστε στα πόδια μας και να χαμογελάμε. Το γράφω πρώτα για να το πιστέψω εγώ.

Και μη κοιτάτε που πειράζω το καλαμαράκι μας... Για να ξεφύγουμε απ τα προβλήματα, χρειαζόμαστε παρέα. Και καθαρό αέρα. Και εναλλαγές περιβάλλοντος.

Ας πάρουμε λοιπόν βαθιά ανάσα κι ας χαμογελάσουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...