Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Πως είστε?

Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά έχω πολύ άγχος τελευταία... χθες πάλι ο μικρός δεν τα πήγε καλά. :rolleyes: Σήμερα έχω τηλεφωνικό ραντεβού με μία παιδοψυχολόγο, για την οποία γνωρίζω μέσω της κολλητής μου φίλης (είναι φίλη της). Ελπίζω να πούμε κάποια πράγματα και να μπορέσει να μου δώσει να καταλάβω αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε.

Σας καλημερίζω και θα επιστρέψω. Εχω αρκετές δουλίτσες να κάνω γιατί το δουλεύω από νωρίς το απόγευμα μέχρι..αρκετά αργά σε 4πλο ραντεβού :D .

ολα θα λυθουν. εχεις αγχωθει παααρα πολυ. ειναι μικρος ακομη και θελει τον χρονο του. ισως να φταιει και η δασκαλα...θα μιλησεις με τους ειδικους και θα λυθουν ολα. μην στεναχωριεσαι. σου στελνω μια ζεστη αγκαλιτσα...

καλημερα και καλη δουλεια

Ειρηνάκι καλημέρα,

μπορει να μην γράφω ιδιαίτερα αλλα σας διαβάζω καθημερινα.

Οσον αφορά το γιό σου (αν και δεν τα διάβασα όλα αναλυτικά) εχεις σκεφτεί μήπως εχει διάταραχή ελλειματικής προσοχής ή δυσλεξία;

Παρακολούθησα τωρα τελευταία ενα σεμινάριο με το συγκεκριμένο θέμα και η ψυχολόγος μας ελεγε ότι ελάχιστοι γονείς "ανιχνεύουν" αυτα τα 2 προβλήματα αν και τα εχει ενα μεγάλο ποσοστό παιδιών πλέον.

Μια φίλη παντως που και τα 2 της παιδιά είχαν διαταραχή ελλειματικής προσοχής εκανε πολύ δουλεια με εναν λογοθεραπευτή και εχει δεί μεγάλη διαφορά.

Αν θες δες και το παρακάτω λινκ αν και θα βρεις πολλά στο ιντερνετ

http://e-psychology.gr/children-teens-family/563-diaspash-prosoxhs

Ποια κοπέλα ανέφερε ότι όλοι έχουμε κάποιες μέρες που βαριόμαστε να ασχολούμαστε με το σπίτι; Συμφωνώ. Τι γίνεται όμως όταν οι μέρες που βαριόμαστε να ασχοληθούμε είναι πιο πολλές από αυτές που δε βαριόμαστε;... :rolleyes: Problem!!....

Εγώ.... εγώ!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Άμα βαριόμαστε τις περισσότερες ημέρες.... παίρνουμε

α) μια κοπέλα να μας βοηθάει και μεις συνεχίζουμε αυτό που δεν κάναμε.... :tongue::tongue:

β) αφήνουμε το σπίτι να σκουλικιάσει και μεις το παίζουμε Κινέζες τουρίστριες {ξέρεις.. πως πάνε στο Σύνταγμα κλπ... :tongue::tongue:} :D:D

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη πολύ ωραίο το μπλογκ! Είχα αρχίσει τις διαφορες συμβουλές σου να τις αντιγράφω σε αρχείο word για να τις έχω μαζεμένες. Είναι πολύ εξυπηρετικό που μαζεύονται όλες σιγά σιγά στο μπλογκ!

Πλάκα κάνεις!!! :mrgreen:;););)

Ευχαριστώ Μαρακι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλά κουράγια!Οσο μπορείς προσπάθησε να ηρεμήσεις,δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε στο παιδάκι σου.Σκέψου θετικά!:D

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου....

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα! κουράγιο μάνα, όλα θα φτιάξουν! Καλά έκανες και κανόνισες να μιλήσεις με ειδικό άμεσα, να σε ξεαγχώσει και να ξεμπλοκάρεις... είπαμε... τα άτιμα δεν έρχονται με manual... σελ. 28. Τι να κάνετε αν το παιδάκι σας είναι ανυπάκουο στο σχολείο...:-P Α μωρέ ο μικρούλης, ποιος ξέρει τι σκέφτεται το κεφαλάκι του!! Ψυχούλες!

Τόσα manual έχουμε φτιάξει στη ζωή μας....

Που είναι αυτό το manual που λαχταρώ περισσότερο ΟΕΟ???? 5Seo6RQVqlq1PLp7g9zBJcZqQkLbq+pAAAAAElFTkSuQmCC

777885dugw57gt25.gif

Εμένα κορίτσια με βαραίνουν καμιά 600αριά ευρώ και είπα να πάω να τα μοιράσω σήμερα σε τηλέφωνα, νερά, δεη κτλ κτλ... Πάλι άφραγκοι από την αρχή του μήνα μας βλέπω να μένουμε :mad:

Άμα σε βάραιναν ρε πουλάκι μου, δώστα σε μένα να ξαλαφρώσεις!!!!

Να ξέρεις πως για σένα θα το κάνω!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Χρύσα δε βαριέσαι.. τα παιδάκια μας να είναι καλά λέω... θα βγώ τσάρκα πάλι και πάνε οι δουλίτσες μου! και ρε γμτ!! από το πρωί στέκομαι στη μέση του σαλονιού και φωνάζω... ΚΑΘΑΡΙΣΟΥ!!! αλλά αυτό τίποτα... του κεφαλιού του..:P

Εξήγησε με καλό τρόπο στο σαλόνι σου πως δεν σου αρέσουν καθόλου οι... πρωτοβουλίες και να καθαριστεί ΑΜΕΣΩΣ! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια .

Χρύσα πραγματικά όπως είπε και μια κοπέλα σε ένα μήνυμα της από όλα όσα βλέπω ότι κάνεις είσαι πολύ νοικοκυρά . Εύγε !!!!

Και για να μην κακοκαρδίσω και εμάς τις υπόλοιπες μαζί με εμένα :):):) ένα μεγάλο μπράβο και μόνο που προσπαθούμε .

Το σπίτι μας πρέπει να το ζούμε και όχι να το υπηρετούμε !!!!!!

Διαφημίσεις

ολα θα λυθουν. εχεις αγχωθει παααρα πολυ. ειναι μικρος ακομη και θελει τον χρονο του. ισως να φταιει και η δασκαλα...θα μιλησεις με τους ειδικους και θα λυθουν ολα. μην στεναχωριεσαι. σου στελνω μια ζεστη αγκαλιτσα...

καλημερα και καλη δουλεια

Πολύ ματάκια μου. Πολύ! Και σκέψου πως είμαι τύπος "η χαρά στο dna μου" και μόλις ξυπνήσω την επόμενη μέρα όλα τα βλέπω ήρεμα και διαφορετικά.

Εδώ όμως έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά γιατί χειροτερεύει και δεν δείχνει καμία αλλαγή ενώ στα λόγια δηλώνει πως το θέλει να προσπαθήσει.

Σ' ευχαριστω... το χρειαζομουν τοσο και το εκτιμω αλλο τοσο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :D:D:D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι μου ειλικρινά, προτιμούσα να τα δώσω σε σένα ή σε οποιονδήποτε άλλο παρά στο πανάθλιο κράτος, αν μου εγγυηθείς ότι θα έχω νερό, τηλέφωνο και ρεύμα στα στέλνω αμέσως.... όσο για το σαλόνι, του φωνάζω αλήθεια και γελάω μόνη μου... κάνω κι άλλα τέτοιου τύπου... πχ όταν σιδερώνω λέω στον άντρα μου ... ποιος μλκας επινόησε τα ρούχα από ύφασμα? θα έπρεπε να είναι από άλλο υλικό, φτηνό, να τα φοράμε, λερώνονται, πετάμε, καινούρια.. σαν τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης πχ... ή το βράδυ πολλές φορές που πεινάμε και πρέπει να μαγειρέψω κάτι και βαριέμαι μουρμουράω πως " ο θεός δεν το έκανε καλά, έπρεπε να τρώμε 4-5 μέρες το μήνα και να μας κρατάει για κανα μήνα... σαν την περίοδο ένα πράγμα..." ο άντρας μου γελάει και μου λέει ότι δεν την παλεύω... χαχαχαχαχα

Ειρηνάκι καλημέρα,

μπορει να μην γράφω ιδιαίτερα αλλα σας διαβάζω καθημερινα.

Οσον αφορά το γιό σου (αν και δεν τα διάβασα όλα αναλυτικά) εχεις σκεφτεί μήπως εχει διάταραχή ελλειματικής προσοχής ή δυσλεξία;

Παρακολούθησα τωρα τελευταία ενα σεμινάριο με το συγκεκριμένο θέμα και η ψυχολόγος μας ελεγε ότι ελάχιστοι γονείς "ανιχνεύουν" αυτα τα 2 προβλήματα αν και τα εχει ενα μεγάλο ποσοστό παιδιών πλέον.

Μια φίλη παντως που και τα 2 της παιδιά είχαν διαταραχή ελλειματικής προσοχής εκανε πολύ δουλεια με εναν λογοθεραπευτή και εχει δεί μεγάλη διαφορά.

Αν θες δες και το παρακάτω λινκ αν και θα βρεις πολλά στο ιντερνετ

http://e-psychology.gr/children-teens-family/563-diaspash-prosoxhs

Νάντια μου,

Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Για το ΔΕΠΥ συζητάμε και μεις. Διαβάζω αρκετά γι αυτό τελευταία και υπάρχουν αρκετά σημεία που "ταιριάζουν" με το φιογκάκι μου και κάποια εντελώς αντιθετα. Γι αυτό πλέον χρειάζομαι "ειδικό"... :(

Οτιδήποτε βρεις ή γνωρίζεις ακόμη με ενδιαφέρει πολυ!

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι μου ειλικρινά, προτιμούσα να τα δώσω σε σένα ή σε οποιονδήποτε άλλο παρά στο πανάθλιο κράτος, αν μου εγγυηθείς ότι θα έχω νερό, τηλέφωνο και ρεύμα στα στέλνω αμέσως.... όσο για το σαλόνι, του φωνάζω αλήθεια και γελάω μόνη μου... κάνω κι άλλα τέτοιου τύπου... πχ όταν σιδερώνω λέω στον άντρα μου ... ποιος μλκας επινόησε τα ρούχα από ύφασμα? θα έπρεπε να είναι από άλλο υλικό, φτηνό, να τα φοράμε, λερώνονται, πετάμε, καινούρια.. σαν τα τραπεζομάντηλα μιας χρήσης πχ... ή το βράδυ πολλές φορές που πεινάμε και πρέπει να μαγειρέψω κάτι και βαριέμαι μουρμουράω πως " ο θεός δεν το έκανε καλά, έπρεπε να τρώμε 4-5 μέρες το μήνα και να μας κρατάει για κανα μήνα... σαν την περίοδο ένα πράγμα..." ο άντρας μου γελάει και μου λέει ότι δεν την παλεύω... χαχαχαχαχα

Πόσο μοιάζουμε σε κάποια πράγματα!! :D:D

Προχθές γάβγιζε ένα σκυλί και μας είχε κάνει το κεφάλι....

Βγαίνω λοιπόν στο μπαλκόνι και του λέω:

"Σκυλί!!! Δεν σου έχω πει να μην γαβγίζεις?????!!"

{ναι.. στο σκυλί απευθυνόμουν!!!}

Μου λέει ο άντρας μου:

"Άντε να δω που θα σε κλείσω εσένα"!!!!!!! xaxaxaxa

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...