Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Expand  

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. κανονικα θα ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U, έχεις μηνυματάκι:)

Σοφάκι μου αρέσει που αναρωτιέσαι γιατί νιώθεις αδύναμη με τόση τρελή δουλειά μου πατάς!

Επίσης μου αρέσει που λες σε μένα να προσέχω!

Πήγαινε παιδί μου κάνε μια γενική αίματος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειαααα σας! Ηρθε κ η τρελλη της παρεας! Μολις ξαπλωσα.

Ξεσκονισα με στιμενο βετεχ παντου

Μαζεψα νεροχυτη κ εβαλα το πλυντηριο να πλενει

Επλυνα κ κατι λιγα

Επλυνα 1 ταψι

Εκανα μπανιο

Αναψα τα κερακια, ηπια 2 κρασακια,πηγα να αλλαξω την μικρη κ ηρθα να ξεραθω!

Μου εχει μεινει το δωματιο της μικρης, το μπανιο, αλλαγμα σεντονια, σκαλες, μπαλκονι κ τζαμια. Τι στο καλο 2 μερες εχω μπροστα μου.

Καλο βραδυ να εχετε!

εγω κλεινω, εγω ανοιγω! μια χαρα!

καλημερα!

εχουμε ξυπνησει απο τις 7! μουσκεμα ηταν το παιδι παλι:(, εκλαιγε τεσπα την αλλαξα κ ηρθαμε στο σαλονι. αναψα αιρκοντισιον γιατι εκανε λιγο ψυχρα. εκανα ενα καφεδακι, εβαλα κ ψωμι να γινεται κ αραξα. να δω πως θα βγαλω την μερα με 5 ωρες υπνο....

τουλαχιστον το σπιτι ειναι καθαρο κ μαζεμενο κ με ηρεμει... να ειχα κ χριστουγεννιατικα φωτακια μια χαρα θα ηταν

να εχουμε ενα υπεροχο σκ!

φιλια πολλα

υγ. βασια δεν εχω ιδεα ακομα τι θα κανω!

Renata-ch είπε:
Kορίτσια η μαμά μου είναι καλά, έχει αναρρώσει:) (Χρύσα, Γιώτα ευχαριστώ)

Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω θέμα με τον καρπιαίο (πάλι σε τρομερή έξαρση) και είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι στα σοβαρά την επέμβαση.

Από τους 12 μήνες του χρόνου είμαι με πόνους, μερικές φορές (πολλές) αφόρητους, τους 8 οπωσδήποτε!:evil:

Από δουλειές κάνω τα πάντα πάρα πολύ αργά, πάρα πολύ βασανιστικά:evil:

Ο άντρας μου βοηθάει όταν έχει χρόνο, δηλαδή μόνο τα σαββατοκύριακα...

Τελοσπάντων, ελπίζω με κάποιο τρόπο να το λύσω.

Δε σας είχα πει κάτι γιατί αυτή την κατάσταση την έχω σκυλοβαρεθεί κι εγώ η ίδια, γραφική μου φαίνομαι:tongue:

Πέρα όμως από αυτό και η ψυχολογία μου είναι κάπως, Βασιλική σου κάνω παρέα:tongue:

Προσπαθώ να συνηθίσω να είμαι υπήκοος αποικίας αλλά δεν μπορώ...

Κι αυτή η πείνα ρε κορίτσια που υπάρχει δίπλα μας, πολύ άγριο πράμα είναι:-(:-(:-(

βρε ρενατα μου, μηπως να το εβλεπες λιγο πιο ζεστα το θεμα της επεμβασης? δηλ μετα απο την επεμβαση θα ειναι οκ το χερι, δεν θα ξαναπονεσεις? μου ειναι αδυνατον να σκεφτω οτι θα ποναγα τοσο πολυ 8 μηνες τον χρονο.....

etoiledunord είπε:
οχι καλη μου ειχα μαγαζι και το εκλεισα γιατι δεν παλευοταν 12-14 ωρες εκει και χωρις πλεον σημαντικο κερδος, δουλευω εξω με πελατεια που κρατησα :wink:

ο χαμος ειναι πεμπτη παρασκευη σαββατο τις αλες μερες χαλαρα:wink:

κ εκανες την καλυτερη δουλεια ;););););)

Διαφημίσεις

ευα32 είπε:
καλησπερα κοριτσια...μετα απο πολυ εντονο πονοκεφαλο απο χθες επιτελους αρχισα να συνερχομαι.απο δουλειες σημερα μονο ελαχιστα,φαγητο,μπανιο,κρεβατια κ απλωμα κ μαζεμα ρουχων..εχω τοσα πολλα να τελειωσω ειδικα τους τοιχους:mad::-xδεν τους μπορω....αυριο ομως λεω να παιξω με τα τεκνακια μου το παιχνιδι της καθαριοτητας κ να ψευτοαδειασουν το βρωμορουμ,για να αναλαβω δραση,κ επιτελους να στρωσω..

χαχαχαχαχαχα!!!! βρωμορουμ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

YOTOU είπε:
εγω κλεινω, εγω ανοιγω! μια χαρα!

καλημερα!

εχουμε ξυπνησει απο τις 7! μουσκεμα ηταν το παιδι παλι:(, εκλαιγε τεσπα την αλλαξα κ ηρθαμε στο σαλονι. αναψα αιρκοντισιον γιατι εκανε λιγο ψυχρα. εκανα ενα καφεδακι, εβαλα κ ψωμι να γινεται κ αραξα. να δω πως θα βγαλω την μερα με 5 ωρες υπνο....

τουλαχιστον το σπιτι ειναι καθαρο κ μαζεμενο κ με ηρεμει... να ειχα κ χριστουγεννιατικα φωτακια μια χαρα θα ηταν

να εχουμε ενα υπεροχο σκ!

φιλια πολλα

υγ. βασια δεν εχω ιδεα ακομα τι θα κανω!

Καλημερα yotou,

χαχαχα κοκορακια κι εσεις?

Κι εμενα ξυπνησε η κορουλα μου στις 06.15, όταν ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια, μας βρηκε στο σαλονι και σταυροκοπιοταν!

Στις 06.30 σηκώθηκε και ο γιοκας μου, και συμπληρωθηκε το καρε.

Τι πραγμα ειναι αυτο, ότι ωρα και να κοιμηθουν , μεχρι τις 7.00 το πολυ, εχουν ξυπνησει!

Πάλι μουσκεμα ξυπνησε το μπουμπουκι σου? Υπομονή, βαλε του 2 πανες μηπως ειναι καλυτερα, δεν ξερω.Ίσως ειναι και η σταση του σωματος που κοιμαται.Φαση ειναι θα περασει.

Καλες δουλειες!

aris17anna14 είπε:
Καλημερα yotou,

χαχαχα κοκορακια κι εσεις?

Κι εμενα ξυπνησε η κορουλα μου στις 06.15, όταν ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια, μας βρηκε στο σαλονι και σταυροκοπιοταν!

Στις 06.30 σηκώθηκε και ο γιοκας μου, και συμπληρωθηκε το καρε.

Τι πραγμα ειναι αυτο, ότι ωρα και να κοιμηθουν , μεχρι τις 7.00 το πολυ, εχουν ξυπνησει!

Πάλι μουσκεμα ξυπνησε το μπουμπουκι σου? Υπομονή, βαλε του 2 πανες μηπως ειναι καλυτερα, δεν ξερω.Ίσως ειναι και η σταση του σωματος που κοιμαται.Φαση ειναι θα περασει.

Καλες δουλειες!

καλημερα! αχ κουτουλαω ηδη κ η μικρη εχει γκρινια ηδη.... ελεος..... ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ.....τι θα γινει με αυτο το πραγμα, οποτε παω να την αλλαξω βρεμενη ειναι!

α μια χαρα εισαστε κ εσεις!!!! εχεις κ 2 να παλευεις! εμενα η η κορη μου ζηταει βολτα πρωι πρωι.... της λεω πας καλα?????????????????

Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

YOTOU είπε:
καλημερα! αχ κουτουλαω ηδη κ η μικρη εχει γκρινια ηδη.... ελεος..... ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ.....τι θα γινει με αυτο το πραγμα, οποτε παω να την αλλαξω βρεμενη ειναι!

α μια χαρα εισαστε κ εσεις!!!! εχεις κ 2 να παλευεις! εμενα η η κορη μου ζηταει βολτα πρωι πρωι.... της λεω πας καλα?????????????????

Καλα δεν το πιστευω και η δικη μου ηθελε να παμε στην μπισινα μαμα μπισινα!

(Καταλοιπα απο τις καλοκαιρινες μας διακοπες, μεγαλο κολλημα μα την πισινα)

Της το εβαλα να το δει στην καμερα να ησυχάσει.

Διαφημίσεις

Ειρήνη είπε:

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Με το που φάγαμε το φαγάκι μας:

PB220179_zps50a655d8.jpg

Ειρήνη ένα θα σου πω....χτύπησα μια JOIN για να συνέλθω το απόγευμα που το είδα στην δουλειά! Γεια στα χέρια σου!

Lila είπε:
Κορίτσια καλησπέρα' date=' επιτέλους έφτασε Παρασκευή, πέρασα άλλη μια δύσκολη εβδομαδα ειδικά στην δουλειά με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα όπου άρχισε ο εργοδότης μου πάλι τις φωνές απειλώντας με οτι κάνω χάλια την δουλεια μου και να παραιτηθώ, επίσης μου είπε οτι εχει βρει ποιον θα φέρει στην θέση μου, τα παίρνω και εγω και του λέω αυτο επιδιώκεις, δεν περίμενε οτι θα αντιδράσω έτσι και μου λέει να σε κρατήσω θέλω-φάσκει και αντιφάσκει- και έρχομαι εγω και αναρωτιέμαι τόσο άχρηστη ειμαι? που δουλεύω στην εταιρεία 13 χρόνια, που όποιος διευθυντης πωλήσεων έφευγε τον αντικαταστούσα εγω, που εκπροσωπούσα την εταιρεία στο εξωτερικό, που έπιανα τους στόχους κ.α πολλα, που είχα ξεχάσει την προσωπική μου ζωή για 8 χρόνια, και όλα αυτά γιατι καθυστερώ να κάνω την δουλεια μου και κάνω λάθη, βρε κορίτσια ξέρετε τι ειναι να βγάζεις ελλείψεις σε 200 κωδικούς για 25 καταστήματα και να μαζεύεις παραγγελίες απο πελάτες και να έχεις τον εναν και τον άλλον να σου λέει εκείνη την ώρα τα δικά του και χωρίς να δουλεύω φουλ, αυτήν την εβδομαδα εκτος απο σημερα δεν σχόλασα νωρίτερα απο τις 7, σημερα με πιάσανε και τα κλάματα στην δουλεια γιατι δεν άντεχα αλλο.

Συγνώμη εαν σας κούρασα αλλά δεν αντέχεται αυτή η συμπεριφορά!

Η μικρή μου έβγαλε στο πρόσωπο μεγάλα σπυράκια σαν τσιμπήματα απο κουνούπια, το πρωί έκανα το σπίτι πριν φύγω για δουλεια, έβαλα 2 πλυντήρια και αυτήν την στιγμή χαλαρώνω έργου έκανα το μπανακι μου και έφαγα με ηρεμία, έφτιαξα και τα νύχια μου επιτέλους μετα απο 2 μήνες, σας βάζω φωτο.

[img']http://img4.imageshack.us/img4/9639/1x9h.jpg[/img]

Γλυκιά μου εμένα με βοήθησε η yoga να μην τρελλαθώ! Πριν ήμουν στα πρόθυρα κατάθλιψης και φαντάσου πως και τώρα με πιάνουν σπάνια ευτυχώς μικρές κρίσεις πανικού. Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρέωσεις όλων των ρόλλων σου-είναι σημαντικό αυτό-χρειάζεται αρκετή δουλειά με τον εαυτό σου. Επίσης πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου και να μην το βγάλεις, το εξής: Αν κάνεις 100 καλά και 1 κακό, στην δουλειά θα θυμούνται μόνο το 1 κακό. Σου το λέω εγώ που έχω γυρίσει στο σπίτι (ενώ είχα μωρό 10 μηνών) στις 03.50 τα ξημερώματα από την δουλειά......

Πολύ ωραία τα νύχια σου, πάρε το παιδί και βόλταρε το Σ/Κ!

καλημέρα!!

Lilas mom απαράδεκτο το αφεντικό σου....υπάλληλός του είσαι οχι κόρη του να σου φωνάζει και να φέρεται ετσι....δεν ξέρω πώς θα το χειριζόμουν αλλά μάλλον δεν θα το άντεχα για πολύ αυτό...τι να πω, υπομονή μέχρι εκει που μπορείς, ολοι αυτό κάνουμε...

Renata μια φίλη μου έκανε την επέμβαση για καρπιαίο και από τότε είναι μια χαρά...περαστικά σου για τον πόνο....

ναι μια χαρά είναι η μπουμπούκα μου, ξεμπερδέψαμε με λίγο ντεπον, οπότε σήμερα συνεχίζονται οι βόλτες:D

χθες πήγαμε κόσμος όπου έχουν στολίσει τα δυο μεγάλα δέντρα μπροστά από το Attica και είναι απο τα ωραιότερα δέντρα που εχω δει.....με στολίδια ζαχαρωτά!!όσες πάτε θυμηθείτε να τα δείτε

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

aris17anna14 είπε:
Καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας,

δεν εχω προλαβει να διαβασω απο χτες, γιατι ημουν ενα ματσο χαλι!

Δεν το πιστευω ποσο μ@λ@κες υπάρχουν, και θα σας εξηγησω:

Προχτες το βραδυ πηγε ο αντρας μου στη δουλεια και τα σημαδια της ψωριασης στο προσωπο του, ηταν απελπιστικα!Ε, τον ειδαν οι συναδελφοι του στη δουλεια , "οι φιλοι" και τον φωναζαν λεπρο και Σπιναλογκα.Δεν ήξερε που να βάλει το κεφαλι του.

Αφου και τωρα που τα λεω, δακρυζω!

Ειναι δυνατόν, ρε ηλιθιοι, τι ειστε, παιδακια του νηπιαγωγειου και κοροιδευετε?

Ηθελα να τα σπασω όλα στο σπίτι, οταν τον ειδα το μεσημερι που ξυπνησε και μου τα είπε, ουτε να φαει ηθελε, και πηγε παλι κει σκεπαστηκε μεχρι τα αυτια.

Έκλαψα με μαυρο δακρυ, και τωρα έτοιμη ειμαι.

Ήρθαν οι κουμπαροι μας το απογευμα για καφε και μόλις χτυπησε το κουδουνι, πηγε παλι ξαπλωσε και ειπε να πω ότι κοιμαται.

Εγω τους τα είπα και πηγε ο κουμπαρουλης μου μεσα και τον σηκωσε με το ζόρι.

Τον έκανε να αισθανθει καλυτερα, ηπιαμε καφεδάκι και συνηλθε λιγο.

Πριν φυγει για τη δουλεια παλι του έβαλα λιγο μειι απ στα σημαδια, και μου ζητησε να του βάλω και κραγιον.Έκλαιγε και γέλαγε μαζι.

¨ειχα σκοπο να παρω στη δουλεια του τηλεφωνο να τους βρισω κανονικα, αλλα θα του το έλεγαν και δεν πηρα.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα, και που ηρθα στη δουλεια, πολυ ειναι,τι να πω.Μακαρι να το ειχα εγω, με το βαψιμο, θα το καλυπτα.

Δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι, και καλα, στο σωμα παλευεται, όπως ειπε και ο ιδιος, το κρυβεις, αλλα στο προσωπο?

Και όλα εγιναν σε χρονο dt.Άντε, πότε θα δράσουν τα χάπια?!

Σας κουρασα, αλλα δεν ξερω που αλλού να τα πω.

Σας φιλω , καλη σας συνεχεια!

μα καλα δεν ντρεπονται? μα τι μαλα....ες κυκλοφορουν στον κοσμο, ακου εκει ρε..... δεν ξερω κανεναν ανθρωπο που θα το εκανε αυτο! αχ μωρε ο αντρουλης σου..... πολυ στεναχωρεθηκα.....το αφεντικο του στομα δεν εχει? μηπως να μιλαγες με εκεινον να βαλει τα πραγματα στην θεση του?

μα τι ανεγκεφαλοι......:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Εχθές γύρισα στο σπίτι στις 7.00 μ.μ. και βρήκα έναν σύζυγο με μύτη σαν του Ρούντολφ!!!! Τον έστειλα στο panic room για εξορία/καραντίνα και του πήγαινα ζεστά ροφήματα και κτλ. Το βράδυ κοιμήθηκε στον καναπέ γιατί βήχει συνέχεια και η καταρροή πάει σύννεφο....

Σήμερα το πρωί πήγα να βρω εφημερεύον φαρμακείο γιατί ξεμείναμε από VICKS για εντριβές και μετά πήγα στο χασάπη για κοτόπουλο να τους φτιάξω ζεστή κοτόσουπα.

Ενώ θα αδιαθετούσα την Δευτέρα, το σώμα μου με πρόδωσε.... και αδιαθέτησα εχθές. Αισθάνομαι σαν ντολμάς από το πρήξιμο και τα νεύρα μου κρόσσια...

Εννοείται πως δεν θα πάω στο ανταλλακτικό παζάρι γιατί δεν μπορώ να τις αφήσω μαζί του τόσες ώρες, να μην τις κολλήσει. Θα μείνει στο δωμάτιο του τιμωρία ο κύριος!!!!!

Καλημέρα κορίτσια

Σας ευχαριστώ κ πάλι όλες για τις ευχές σας κ ανταποδίδω να γερασετε κ εσείς με τα αγορια σας στο ίδιο μαξιλάρι :wink:

Μου τον ματιαξατε όμως κ δεν έκανε χτες την απόψυξη χα χα χα

Χτες μετά το σχολείο πήγα για ένα γρήγορο καφεδάκι με μια φίλη μετά πέρασα κ πήρα την μικρή από το σπίτι κ πήγαμε στους γονείς μου για λίγο να τους δούμε κ μετά βουρ για μάθημα ζωγραφικής της μικρής.

Με τις μαμάδες κ τα κοριτσια μας μετά πήγαμε για καφέ γελάσαμε πολύ χτες χε χε

Όλη μέρα έξω έλιωσα κ γυρίσαμε στις 10

Έκανα τη λίστα μου με τις εξτρα δουλειες που θελω να κανω , ήπια τον καφε μου κ παω να ξεκινήσω καθαριότητα γιατί το απόγευμα έχω βόλτα με με φίλη :wink:

Καλό πρωινό να έχετε

Υγ Μαρτζιο μου θα σου γράψω μετά τι γράφει το τατου :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...