Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια, εκανα μερικες δουλιτσες:

Τιναξα κ αερισα τα χαλακια που εχω στρωμενα (δεν προβλεπετε να στρωσω αμεσα, δεν μπορω μονη μου, οταν γινει καλα ο αντρας μου)

Συμμαζεψα

Σκουπισα

Σφουγγαρισα

Ξανα εστρωσα τα χαλακια

Ταισα την μικρη

Καθαρισα πατατες για αυριο

Την αλλαξα κ την εβαλα για υπνο.

Θα δω τι αλλο μπορεσω να κανω να αποσυμφωρισω την αυριανη μερα.

Χρυσα μου πως εισαι τωρα?

Ειρηνη αυτα ειναι τα ασχημα... Ποσο τελειωμενη υποθεση ειναι? Ισως το λεει πανω στα νευρα της. Σουβλακια??? Με αποτελειωσες!

Λιλομαμα ελεος! Σιχαινομαι τις φωνες κ εκνευριζομαι αφανταστα οταν γινεται αυτο. Πολυ ωραια τα νυχια, αλλα πιο ωραιο το δακτυλιδι!

Μυρτουλα περαστηκα κ στο κοριτσακι σου!

Παω να δω τι θα κανω τελικα, ισως ξαναμπω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κοριτσια. Ναι απο τωρα, τωρα οχι δεν θα κλεισω. Νομιζω εξαλλου η εκκλησια αυτη ειναι κλειστη τον χειμωνα. Θα δω απο Ανοιξη :) Θα ρωτησω τον παπα, θα του εξηγησω, κατι θα βγει πιστευω.

Οσο για το διαζυγιο... κοριτσια νομιζω, (πρωτα ο Θεος) το θεμα λυθηκε!!!

Κατα 99% το μωρο θα μπει κατευθειαν στο ονομα του μπαμπα της οποτε δεν θα εχουμε θεμα. Βεβαια θα δουμε και στην πορεια αλλα προς το παρον ετσι φαινεται. Εχουμε κατι χαρτουρες ακομα να συμπληρωσουμε αλλα μας λενε οτι δεν θα εχουμε θεμα τελικα. Θα δουμε... εννοειται οτι ολες αυτες τις σκεψεις τις κανω, εαν και εφ'οσον εχει λυθει το διαδικαστικο κομματι του διαζυγιου/αναγνωρισης κτλ κτλ.

Ονειροπολω κοινως ;)

Ειναι καμιας το παιδακια αρρωστο με γαστρεντεριτιδα? Εμενα ειναι ο Κωστης μου απο την Παρασκευη το βραδυ (μια βδομαδα δηλαδη), εχει μερες που ειναι καλυτερα αλλα να σημερα δεν τον εστειλα γιατι πρωι πρωι, διαρροια νερο... δυο φορες. Προχθες εκανε εμετο στο σχολειο (εχθες παλι, τιποτα). Καλα ειναι απο κεφι κτλ.

Αρρωστησε και ο καλος μου και τον εχω σε καραντινα γιατι αν κολλησω και εγω, θα καταληξω στο νοσοκομειο. Αρκετα ταλαιπωρουμαι (ναι ακομα!) απο τους εμετους της εγκυμοσυνης, ειμαι ψιλο-αφυδατωμενη, αν κολλησω και το ιο... παει! :(

περασαμε οικογενιακος γαστρεντεριτιδα αλλα κρατησε πολυ λιγο 24 ωρες ο μικρος και λιγο περισοτερο εμεις.προσεχε οσο μπορεις γιατι θα τα πεξεις,βαλε μασκα τωρα που εχεις τον μικρο σου οταν εισαι κοντα του

καλημερα!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! ο μυελος της μαμας καθαρος:lol::lol::lol::lol::lol: παλι θελω να κλαιω απο την χαρα μου πολυ Μαρθα Βουρτση εχω γινει τελευταια:rolleyes::rolleyes: φυσικα αυτο μας λεει οτι απλα δεν εχει πειραχτει ΚΑΙ ο μυελος οχι οτι η νοσος δεν υπαρχει:roll: αυτο θα το δουμε οταν τελικα μπορεσει να ξεπερασει την λοιμωξη κ μπει χειρουργειο για να παρθει δειγμα βιοψιας.

ομως χαιρομαστε προς το παρον:)

4γιουδακι αμα εχεις μυωπια ξερεις που θα ερθεις για γυαλια ε??? ε ρε γελιο θα σου βρω σκελετο ορασεως κ θα σε κανω κ πολυ σοφιστικε γυναικα:tongue::tongue:

ελπιζω να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα απο την μαστογραφια κ κακη ημερομηνια να μεινει απλως μια κακη αναμνηση.

υγ, αν δεν εχεις κλεισει για το θεατρο 3 γουρουνακια καντο σημερα!!! λεει να κρατησεις θεση 2 μερες πριν! πηρε χθες ο Τ για να παμε αυτο το Σαββατο με φιλαρακια κ για ποτε μας εκλεισαν:roll::roll::roll: 18/01/2014 !!!:rolleyes::rolleyes:

αν κλεισεις για τοτε παμε κ μαζι:tongue:

:P:p:p υπεροχο νεο :P:p ευχομαι με ολη μου την καρδια για ενα μεγαλο θαυμα :D

Κουκλίτσες μου γλυκές, καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είστε? Ελπίζω όλες καλά.

Χθες, δούλευα το απόγευμα/βράδυ και έφαγα απίστευτη βροχή και αυτή στα λίγα λεπτά μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο! Αλλά έριχνε με τα τουλούμια! Πήγαινα με 20 χιλ., γιατί η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη! Ολα καλά ευτυχώς, δούλεψα, έκανα όμορφα νυχάκια και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Σήμερα, δούλευα το πρωί επίσης. Επέστρεψα γύρω στις 12.00. Aμέσως, μάζεψα το σπίτι, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα {ειδα τον ήλιο και είπα...}, έβαλα τα υλικά μου να αποστειρώνονται, έπλυνα κάποια πιατικά και είπα να δοκιμάσω μία συνταγή για κέικ σοκολάτας, που είναι σχετικά ρευστό μέσα. Το "πείραξα" λιγάκι φυσικά {το κάνω πάντα τελικά!!! :lol::lol:} και έγινε τέλειο! Και δεν φτάνει αυτό αλλά είπα να σοκολατιάσω και από πάνω... έβαλα λοιπόν μπεν μαρί, κουβερτούρα γάλακτος και....

{έφτιαξα 2 φόρμες, σας βάζω μόνο την 1}

Οταν το έφτιαξα:

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Με το που φάγαμε το φαγάκι μας:

PB220179_zps50a655d8.jpg

Τώρα ξεκουραζόμαστε λιγάκι, μετά έχω tae και δουλίτσα.

Σας φιλώ γλυκά όλες και θα επανελθω.

τι με κανεις μανα μου :roll:

Εχθες καναμε στολιδακια με τον μικρο με αλατοζυμη,αλλα στο ψησιμο μου φουσκωσαν...Τωρα τι κανω????Βασια τα φωτα σου.....

Οταν δουλεμα ειχα κανει με τα παιδια και ειχαν βγει τελεια αλλα νομιζω οτι ειχα βαλει αλλη δοσολογια,αλλα δεν το θυμομουν καλα και τις σημειωσεις τις εχω κατω απο το κρεβατι και ηταν αδυνατον να τις βγαλω...

Καλα δεν σας λεω τι εγινε με το μικρο....το καταευχαριστηθηκε!!!!!Επρεπε να τον βλεπατε...επαιζε με το αλευρι και στο τελος ειχε γεμισει απο πανω μεχρι κατω,τα μαλλια του ηταν κατασπρα και ολη η κουζινα ηταν παντου αλευρια....αλλα το χαρηκε τοσο πολυ...μετα εβαλα μια σκουπα,τον εκανα και ενα ντουζακι και ολα ηταν οκ!!!!

Τωρα τι τα κανω που φουσκωσαν οεο?????

Ειναι πολυ χαλια? η βασια πριν λιγες μερες εβαλε και μια αλλη συνταγη απο το μπλοκ της λαμπρουκας που μου αρεσε ποιο πολυ και δεν θελει φουρνο κανε και μερηκα απο εκεινα:wink:

Διαφημίσεις

Αχ σουβλάκιαααα!!!! πεινάω θέλω να φάω και δεν μπορώ!!! Τόσες μέρες βρε κορίτσια μόνο λίγο κοτόπουλο έχω φάει η καημένη και αυτό σε σούπα κομματάκια :) ... όλο γιαούρτια τρώω, σούπες λιωμένες, τραχανά και σήμερα είχα αρακά!

Μόλις γίνω εντελώς καλά και δεν πονάω και ανοίγω τέρμα το στόμα θα φάω σουβλάκια, πίτσα, doritos και ότι άλλο μου κάνει όρεξη....ααα και σοκολατόπιτα!

ελα ρε Βασια δες και τι θετικη πλευρα θα εχεις κορμαρα για τα χριστουγεννα να βαλεις το ποιο σεξι φορεμα στο ρεβεγιον :wink:

Και συνεχίζω....

Kalamaraki' date=' πολυ ωραια τα τατουάζ σου, επίσης να τα εκατοστησετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Mybilly, μπράβο για τα νεα της μητέρας σου, αυτές ειναι μικρές και σημαντικές νίκες που δίνουν δύναμη.

Ειρηνη, πολυ ωραια η διακόσμηση του μπουφέ σου, όπως επίσης και το κεκακι σας, για δώσε μας συνταγή.

Χρυσα81, ευχομαι να είσαι καλύτερα, σας κανει πολυ κρύο?

Mirtoula4, και εγω σαν και εσένα περιμενω μετα τις 20 να μου δώσουν άδεια μερικές μέρες μπάς και χαρώ το σπίτι και το παιδάκι μου, σημερα ο αντρας μου μου λέει "παρακαλάω για ενα φιλί", αισθάνθηκα πολυ άσχημα.

Χαρα και tintail, με το καλο η β΄επιπεδου σας!

Kiki, με γεια οι παπλωματοθηκες σας, έχω αγοράσει της μικρής μου μια απο εκεί, ωραια ποιότητα, αλλά μια που έχω πάρει για εμάς ενώ λεει cotton, ειναι λίγο σκληρή, επίσης οι μαξιλάροθηκες ειναι πιο μικρές και δεν εφαρμόζουν καλα στα κλασικά μαξιλάρια, πάντως όπως και εχει εχει καλές τιμές, εγω πήρα πολυ ωραίο ύφασμα και το ραψαμε κουρτίνα, και έγινε τέλειο σε συνδυασμό με μια άλλη.

Vasiliki, σιγουρα έχουμε καλές και κακές στιγμές, σκέψεις που μας κάνουν να ανυσηχουμε και να σκεφτόμαστε διάφορα, το σημαντικό ειναι να τα ξεπερναμε με τον εναν ή τον άλλον τροπο, χαίρομαι που είσαι καλυτερα!

Etoil, τώρα θα είσαι στα φόρτε σου με την δουλεια, δουλεύεις σε μαγαζί?

Yotou, υπομονη και αν ξεκουραστείς το Σ/Κ.

Δομνινα, περαστικά στον μικρό σου, θα ειναι με την μαμά του αυτές τις ημέρες και θα γίνει γρήγορα καλα!

4u, εαν θέλεις να σου πω εναν πολυ καλο οφθαλμίατρο με εοππυ, ο οποίος ειναι πολυ καλός και εχει μέσο χρόνο για ραντεβού λιγότερο απο μήνα.

Mamavasia, εαν έχεις κάποιο link βάλε μου για να φτιάξω αυτές τις λουκανικοπιτες σαν λουλούδια που μας είχες βάλει φωτο.

Αυτά θυμάμαι μέχρι στιγμής, πάω να κάνω μπάνιο την μικρή που την φέρανε οι θείες μου!!

Καλη συνέχεια.[/quote']

οχι καλη μου ειχα μαγαζι και το εκλεισα γιατι δεν παλευοταν 12-14 ωρες εκει και χωρις πλεον σημαντικο κερδος, δουλευω εξω με πελατεια που κρατησα :wink:

ο χαμος ειναι πεμπτη παρασκευη σαββατο τις αλες μερες χαλαρα:wink:

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις τωρα γυρισαμε,ειχαμε παει βολτα στα ικεα και χαζεψαμε!Αγορασα και ενα σπισκοτενιο σπιτακι που το συναρμολογεις εσυ και το διακοσμεις!

Δυο χρονια τωρα εφτιαχνα εγω αλλα μου εβγαινε η ψυχη,και μολις το ειδα εννοειτε δεν εχασα την ευκαιρια και το αρπαξα,να δω τωρα πως θα το στολισω:rolleyes:θελω να το κανω σουπερ και να στολισω την κουζινουλα μου!!!Το εχει παρει καμια?Πως κολλιεται?Τρωγεται?

Στο δρομο σταματησαμε και πηραμε ντονατσ για πρωινο για αυριο!Εννοειται πως θα τσακισω κανενα κι αποψε!!!!:tongue:

Ειρηνακη και εμεις σουβλακια αποψε!!!!!!

Περνω καθε χρονο,το κολας με γλασο απο αχνη και λεμονι,εγω δεν το τρωω γιατι το εχω ενα μηνα στολισμενι και εχει σκονιστη αρκετα :rolleyes:

ελα ρε Βασια δες και τι θετικη πλευρα θα εχεις κορμαρα για τα χριστουγεννα να βαλεις το ποιο σεξι φορεμα στο ρεβεγιον :wink:

Ναι σωστά.....έχω και την γιορτή μου! αλλά κιλά δεν έχω χάσει που ζυγίστηκα...λες να φύγουν όλα μαζί!

Αύριο ετοιμάζομαι για ανταλλαγές...θα πάρω μαζί τα χαπάκια μου και έφυγα με τις σακούλες μου! Ξεχνάω δόντια και πόνο :) can't wait....όσες έρθετε call me!

Ούτε εγώ :tongue: και πρώτη φορά θα με δει ένας απο αυτούς. Τα τελευταία 2 χρόνια μόνο πήγα ΙΚΑ και αυτό για να μου γράψουν εξετάσεις. Θεωρώ οτι θα τα καταφέρει ο doc .... (επειδή δεν είναι σοβαρό το θέμα μου) τι στο καλό μια μέτρηση θα κάνει. Aν φυσικά έχω αμφιβολίες μετά την εξέταση θα πάρω και 2η γνώμη όπως κάνω σχεδόν πάντα :cool:

Κι εγω για κατι απλο πηγα η διαγνωση του ηταν λιγη υπερμετρωπια και πολυ αστιγματισμο.Κι εγω μικρη κι ανυποψιαστη πηρα το χαρτι του και πηγα στον οπτικο και παρηγγειλα γυαλια ,τα φορααω και δεν βλεπω την τυφλα μου λεω τι ειναι αυτο καλυτερα βλεπω χωρις γυαλια:shock:και τελικα πηγα εξω και μου εβγαλε ακριβως το αντιθετο...απο τοτε δεν ξαναπατησα κι εγω μονο γιθα φαρμακα και εξετασεις.Τωρα ειναι καλη περιπτωση αυτη με τον ΕΟΠΠΥ εχε το στο νου σου για μια 2η γνωμη.

Αχ Καλαμαρακι ξεχασα να σχολιασω τα τατου πολυ ωραια εγω δεν το τολμω βεβαια αλλα μου αρεσουν πολυ.Κι επειδη δεν ξερουμε ισπανικα δεν θα μας πεις τι γραφει?Ε?ε?εεεεε?Σε μας τις φιλεναδιτσες σου μονο:rolleyes:

Ειρηνη αχ το γραψαμε εμεις αυτο το τεστ μεγαλο παλουκι...βοηθησαν πολυ ομως τα σχεδιαγραμματα της irene και καποια τεστ που εκτυπωσα απο το νετ και πηραμε αριστααα κουκουβα κουκουβα:P

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Να μην κλείνουμε τα μάτια σε οτιδήποτε μπορούμε... ποτέ. Μπορεί να βρεθούμε και εμείς σε "δύσκολη" κάποια μέρα...

Να με ενημερώσεις κορίτσι μου και στο μεταξύ, από Δευτέρα θα ετοιμάσω και τα πράγματα που είπαμε.

Περαστικα στο παιδάκι σου και εύχομαι λίγη ξεκούραση και για σένα!

Υπέροχη..

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Ελπίζω και εύχομαι να νιώθεις καλύτερα σήμερα...

Σε ευχαριστώ Αρετούλα μου

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου!

Τα είχα από δώρα γάμου και τα αξιοποιώ {να φαίνονται δηλαδή}, βάζοντας μέσα τους κόκκινο λικέρ. :D

Αχ Χαρά μου.. με το καλό!

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

... γεράματα......... :lol::lol::lol:

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, χαίρομαι που σου άρεσε ο μπουφές μας.

Πραγματικά είμαστε φοβερή παρέα. Υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον ανάμεσά μας.

Ακούω και 'γω και θα σε πνίξω! :lol::lol:

Εννοείται κάπου θα βρεθούμε, εκείνες τις μέρες! Και γω το θέλω πολύ. Αλλά ειδικά εσένα, ελπίζω να σε δω και γρηγορότερα! ;)

Υ.Γ. Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου αρέσουν!

Πως είναι το παιδί σήμερα κορίτσι μου?

.... οπως το λες... συνηθίζω να λέω πως η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς γι αυτό πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να βοηθάμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.

Σοφάκι μου, αυτό πρέπει να το κοιτάξεις, να σε βοηθήσεις λιγακι.

Πως είναι Ερσάκι μου?

Σ' ευχαριστώ οπλαρχηγέ μου. Εννοείται αλλάξαμε και έχω δει τεράστια διαφορά και στο παιδί και σε μένα. Η προηγούμενη ήταν τόσο νευρωτική, ενώ έδειχνε ήρεμη.. ήθελε τα παιδιά σχεδόν ρομποτάκια...

Αστα.. και μεις γράφουμε μεγάλο τεστ Ιστορίας τη Δευτέρα, σε όλο το 2ο κεφάλαιο... :roll:

και περασατε εξετιας της ενα καλοκαιρη να ψαχνεις για προβλημα στο παιδι :rolleyes: τα ιδια με εσας ειχε η αδερφη του αντρα μου με το γιο της τις ελεγε στη 2 ταξη η δασκαλα ειναι ετσι ειναι αλιος εχει διασπαση κτλ καποια στηγμη ειπε να ρωτησει και τη δασκαλα που του εκανε κηθαρα πως τα βλεπει τα πραγματα αν εχει κι αυτη τα ιδια θεματα και της ειχε πει τοτε πως αν το παιδι ειχε διασπαση δεν θα μπορουσε να κανει μουσηκο οργανο και θα το ειχε καταλαβει αμεσος η ιδια :rolleyes:( ο μικρος αρχησε με κηθαρα μετα πιανο και αργοτερα που περασε στο μουσηκο σχολειο εβαλε συν αλλα 3 παραδοσιακα οργανα) οποτε δεν ξαξαασχοληθηκε με το θεμα :wink:

Ειχα πολυ δουλεια και θα εχω και αυριο ....

πηγα και το μικρο σινεμα στο βρεχει κεφτεδες επιστρεψαμε καναμε τα μπανια μας και κοιμομαστε αγκαλητσα σημερα:wink: τα τρια μας

φιλακια πολα να εχετε ενα υπεροχο σαββατο

Eιρηνάκι με το γλύκισμα που έβαλες κάνανε χρυσή δουλειά τα περίπτερα -για σοκολάτες, σοκοφρέτες κ.λ.π.-:tongue:

Κάτω από το γραφείο ακριβώς έχει ψιλικατζίδικο, εννοείται πως πήγα και τσάκισα μια ιον αμυγδάλου:tongue:

Χρύσα μου περαστικά, τι είναι αυτό που έπαθες; Ιωση;:(

Περαστικά και στα αρρωστούλικα παιδάκια, γρήγορα περδίκια!

Κωνσταντίνα σήμερα μας είπες το ωραιότερο νέο για τη μαμά σου, πολύ σημαντικό που δεν έχει πειραχτεί ο μυελός!

Πολύ συγκινητική η ιστορία της! Αχ! Ολα καλά να πάνε κοριτσάκι!

Lila 's mom, πολλά περαστικά στο αφεντικό σου αν και δε νομίζω πως έχει ελπίδες, το ΄χει κάψει τελείως!:evil:

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη όταν γίνεται κάτι ανάλογο, το ξέρω εύκολο να το λέω αλλά προσπάθησε.

Τα νυχάκια super!:)

Kορίτσια η μαμά μου είναι καλά, έχει αναρρώσει:) (Χρύσα, Γιώτα ευχαριστώ)

Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω θέμα με τον καρπιαίο (πάλι σε τρομερή έξαρση) και είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι στα σοβαρά την επέμβαση.

Από τους 12 μήνες του χρόνου είμαι με πόνους, μερικές φορές (πολλές) αφόρητους, τους 8 οπωσδήποτε!:evil:

Από δουλειές κάνω τα πάντα πάρα πολύ αργά, πάρα πολύ βασανιστικά:evil:

Ο άντρας μου βοηθάει όταν έχει χρόνο, δηλαδή μόνο τα σαββατοκύριακα...

Τελοσπάντων, ελπίζω με κάποιο τρόπο να το λύσω.

Δε σας είχα πει κάτι γιατί αυτή την κατάσταση την έχω σκυλοβαρεθεί κι εγώ η ίδια, γραφική μου φαίνομαι:tongue:

Πέρα όμως από αυτό και η ψυχολογία μου είναι κάπως, Βασιλική σου κάνω παρέα:tongue:

Προσπαθώ να συνηθίσω να είμαι υπήκοος αποικίας αλλά δεν μπορώ...

Κι αυτή η πείνα ρε κορίτσια που υπάρχει δίπλα μας, πολύ άγριο πράμα είναι:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...