Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Εγώ σήμερα είμαι κάπως καλύτερα... Απ το πρωί, αφού δούλεψα λιγάκι, καθάρισα το υπόλοιπο σπίτι. Αέρισα μαξιλάρια και σκεπάσματα, καθάρισα το μπάνιο και έπλυνα το συρταράκι του πλυντηρίου, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα, καθάρισα κάτι θεόρατα τζάμια που έχω στη σκάλα (Ειδικά ΑΥΤΑ μη τα ζηλέψει καμία...), έβαλα ένα πλυντήριο λευκά και ένα με ρούχα της μικρής και τα αντίστοιχα στεγνωτήρια (τώρα στεγνώνει το 2ο), άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έβαλα μέσα άπλυτα, έφτιαξα ομελέτα για όλους, μάζεψα εκ νέου την κουζίνα και τώρα χαλαρώνω μέχρι να έρθει η ξαδελφούλα μας να παίξουν τα κορίτσια.

Καλό Σ/Κ σε όλες!

Υ.Γ. Κι εμένα μου φουσκώνουν τα στολιδάκια αλλά δε με χαλάει αφού φουσκώνουν ομοιόμορφα και παίρνουν ωραίο όγκο!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια...μετα απο πολυ εντονο πονοκεφαλο απο χθες επιτελους αρχισα να συνερχομαι.απο δουλειες σημερα μονο ελαχιστα,φαγητο,μπανιο,κρεβατια κ απλωμα κ μαζεμα ρουχων..εχω τοσα πολλα να τελειωσω ειδικα τους τοιχους:mad::-xδεν τους μπορω....αυριο ομως λεω να παιξω με τα τεκνακια μου το παιχνιδι της καθαριοτητας κ να ψευτοαδειασουν το βρωμορουμ,για να αναλαβω δραση,κ επιτελους να στρωσω..

Κορίτσια καλησπέρα, επιτέλους έφτασε Παρασκευή, πέρασα άλλη μια δύσκολη εβδομαδα ειδικά στην δουλειά με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα όπου άρχισε ο εργοδότης μου πάλι τις φωνές απειλώντας με οτι κάνω χάλια την δουλεια μου και να παραιτηθώ, επίσης μου είπε οτι εχει βρει ποιον θα φέρει στην θέση μου, τα παίρνω και εγω και του λέω αυτο επιδιώκεις, δεν περίμενε οτι θα αντιδράσω έτσι και μου λέει να σε κρατήσω θέλω-φάσκει και αντιφάσκει- και έρχομαι εγω και αναρωτιέμαι τόσο άχρηστη ειμαι? που δουλεύω στην εταιρεία 13 χρόνια, που όποιος διευθυντης πωλήσεων έφευγε τον αντικαταστούσα εγω, που εκπροσωπούσα την εταιρεία στο εξωτερικό, που έπιανα τους στόχους κ.α πολλα, που είχα ξεχάσει την προσωπική μου ζωή για 8 χρόνια, και όλα αυτά γιατι καθυστερώ να κάνω την δουλεια μου και κάνω λάθη, βρε κορίτσια ξέρετε τι ειναι να βγάζεις ελλείψεις σε 200 κωδικούς για 25 καταστήματα και να μαζεύεις παραγγελίες απο πελάτες και να έχεις τον εναν και τον άλλον να σου λέει εκείνη την ώρα τα δικά του και χωρίς να δουλεύω φουλ, αυτήν την εβδομαδα εκτος απο σημερα δεν σχόλασα νωρίτερα απο τις 7, σημερα με πιάσανε και τα κλάματα στην δουλεια γιατι δεν άντεχα αλλο.

Συγνώμη εαν σας κούρασα αλλά δεν αντέχεται αυτή η συμπεριφορά!

Η μικρή μου έβγαλε στο πρόσωπο μεγάλα σπυράκια σαν τσιμπήματα απο κουνούπια, το πρωί έκανα το σπίτι πριν φύγω για δουλεια, έβαλα 2 πλυντήρια και αυτήν την στιγμή χαλαρώνω έργου έκανα το μπανακι μου και έφαγα με ηρεμία, έφτιαξα και τα νύχια μου επιτέλους μετα απο 2 μήνες, σας βάζω φωτο.

1x9h.jpg

nJ2dp3.png

Κοπέλες μου γλυκές καλησπέρα!

Επιτέλους κατέληξα σπιτάκι μου, μετά από μία κουραστική μέρα! Παραγγείλαμε και σουβλάκια που είχαμε τόσοοοοο καιρό και το φιογκάκι χοροπήδαγε από τη χαρά του. Και γω δηλαδή! :tongue::tongue:

Πήγα στο tae, μας έλιωσε η άτιμη η Φράου {έτσι λέω τη δασκάλα μας :tongue::tongue:}, μετα δουλίτσα και γύρισα σπιτάκι μας.

Απλωσα ένα πλυντήριο, ετοίμασα ένα για την νύχτα, έπλυνα όλα τα πιατικά και τον νεροχύτη, μάζεψα το σπιτάκι μας και τώρα αφού έκανα ένα ζεστό μπανάκι, έβαλα πιτζαμούλες και χαλαρώνω.. περιμένουμε σουβλάκια και βλέπουμε τηλεορασούλα.

Ερχομαι να μιλήσω μαζί σας.

Σας φιλώ γλυκά!

Υ.Γ. Το άσχημο της μέρας είναι πως μία φίλη, μου έστειλε μήνυμα πως χωρίζει...:-( . Αύριο, έχω κάποιες δουλίτσες το πρωϊνό και μετά την περιμένω με την κορουλα της για να παιξουν τα παιδιά και να μιλήσουμε να ξεφύγει λιγάκι.

777885dugw57gt25.gif

Αχ σουβλάκιαααα!!!! πεινάω θέλω να φάω και δεν μπορώ!!! Τόσες μέρες βρε κορίτσια μόνο λίγο κοτόπουλο έχω φάει η καημένη και αυτό σε σούπα κομματάκια :) ... όλο γιαούρτια τρώω, σούπες λιωμένες, τραχανά και σήμερα είχα αρακά!

Μόλις γίνω εντελώς καλά και δεν πονάω και ανοίγω τέρμα το στόμα θα φάω σουβλάκια, πίτσα, doritos και ότι άλλο μου κάνει όρεξη....ααα και σοκολατόπιτα!

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω....

Kalamaraki, πολυ ωραια τα τατουάζ σου, επίσης να τα εκατοστησετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Mybilly, μπράβο για τα νεα της μητέρας σου, αυτές ειναι μικρές και σημαντικές νίκες που δίνουν δύναμη.

Ειρηνη, πολυ ωραια η διακόσμηση του μπουφέ σου, όπως επίσης και το κεκακι σας, για δώσε μας συνταγή.

Χρυσα81, ευχομαι να είσαι καλύτερα, σας κανει πολυ κρύο?

Mirtoula4, και εγω σαν και εσένα περιμενω μετα τις 20 να μου δώσουν άδεια μερικές μέρες μπάς και χαρώ το σπίτι και το παιδάκι μου, σημερα ο αντρας μου μου λέει "παρακαλάω για ενα φιλί", αισθάνθηκα πολυ άσχημα.

Χαρα και tintail, με το καλο η β΄επιπεδου σας!

Kiki, με γεια οι παπλωματοθηκες σας, έχω αγοράσει της μικρής μου μια απο εκεί, ωραια ποιότητα, αλλά μια που έχω πάρει για εμάς ενώ λεει cotton, ειναι λίγο σκληρή, επίσης οι μαξιλάροθηκες ειναι πιο μικρές και δεν εφαρμόζουν καλα στα κλασικά μαξιλάρια, πάντως όπως και εχει εχει καλές τιμές, εγω πήρα πολυ ωραίο ύφασμα και το ραψαμε κουρτίνα, και έγινε τέλειο σε συνδυασμό με μια άλλη.

Vasiliki, σιγουρα έχουμε καλές και κακές στιγμές, σκέψεις που μας κάνουν να ανυσηχουμε και να σκεφτόμαστε διάφορα, το σημαντικό ειναι να τα ξεπερναμε με τον εναν ή τον άλλον τροπο, χαίρομαι που είσαι καλυτερα!

Etoil, τώρα θα είσαι στα φόρτε σου με την δουλεια, δουλεύεις σε μαγαζί?

Yotou, υπομονη και αν ξεκουραστείς το Σ/Κ.

Δομνινα, περαστικά στον μικρό σου, θα ειναι με την μαμά του αυτές τις ημέρες και θα γίνει γρήγορα καλα!

4u, εαν θέλεις να σου πω εναν πολυ καλο οφθαλμίατρο με εοππυ, ο οποίος ειναι πολυ καλός και εχει μέσο χρόνο για ραντεβού λιγότερο απο μήνα.

Mamavasia, εαν έχεις κάποιο link βάλε μου για να φτιάξω αυτές τις λουκανικοπιτες σαν λουλούδια που μας είχες βάλει φωτο.

Αυτά θυμάμαι μέχρι στιγμής, πάω να κάνω μπάνιο την μικρή που την φέρανε οι θείες μου!!

Καλη συνέχεια.

nJ2dp3.png

Εδω και εγω...ειχα μια φρικτη ημερα από τον πονοκεφαλο,ξαπλωσα λιγο αφου σας εγραψα ,πηρα και το παυσιπονο αλλα ο πονος χειροτερευε,μεχρι λιγουρα μου ερχοταν και ευτυχως πήρα τη μαμα μου και ηρθε και μας μαγειρεψε.Ουτε τα ματια μου δεν μπορουσα να ανοιξω.Τεσπα ,καπου κατα τις 3 χαλαρωσα ,πήρα αλλο ενα παυσιπονο,εκανε ο μικρος τα μαθηματικα του και τον πήγα στο καρατε.Εν τω μεταξυ ηρθε και ο αντρας μου από τη δουλεια στην ιδια κατασταση,τωρα ευτυχως ειναι καλύτερα.Επιστρεψαμε σπίτι ,καναμε ολοι τα μπάνια μας ,εψησα χορτοπιττα που ειχα στην καταψυξη ,διαβασαμε βιβλία με τον μικρο και κοιμηθηκε.

Εννοειται στο σπίτι δεν εκανα τιποτα, θα εχω αυριο...

Ειρηνη μου ,καλη ορεξη,κριμα για τη φιλη σου...

Μπιλάκι ,μπραβο για τη μαμα σου!Ειναι πολύ θετικη αυτη η εξελιξη!

Λιλαςμομ,η φτωχεια φερνει γκρινια ,και αμα το εχει από τη φυση του ο ανθρωπος ,βραστα..Τι να σου πω,υπομονη και μη μασας,απο το ενα αυτι να μπαινουν ,από το αλλο να βγαινουν!Πολύ ομορφα τα νυχια!

Κικη,,με γεια το παπλωμα και τα λοιπά!

Κωνμαμα ,και εμενα ειχαν φουσκωσει,σε καποια φαινεται πιο ασχημα ,σε αλλα καθολου.Φταιει το ψησιμο ,θελει πιο χαμηλη θερμοκρασια απ'ότι καταλαβα.

4u,εκζεμα ειχα πάθει ,οχι κατι σοβαρο ,αλλα ακρως ενοχλητικο,ευτυχως τωρα καλά ειναι.

Σας καληνυχτιζω ,κλεινουν τα ματια μου.!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις τωρα γυρισαμε,ειχαμε παει βολτα στα ικεα και χαζεψαμε!Αγορασα και ενα σπισκοτενιο σπιτακι που το συναρμολογεις εσυ και το διακοσμεις!

Δυο χρονια τωρα εφτιαχνα εγω αλλα μου εβγαινε η ψυχη,και μολις το ειδα εννοειτε δεν εχασα την ευκαιρια και το αρπαξα,να δω τωρα πως θα το στολισω:rolleyes:θελω να το κανω σουπερ και να στολισω την κουζινουλα μου!!!Το εχει παρει καμια?Πως κολλιεται?Τρωγεται?

Στο δρομο σταματησαμε και πηραμε ντονατσ για πρωινο για αυριο!Εννοειται πως θα τσακισω κανενα κι αποψε!!!!:tongue:

Ειρηνακη και εμεις σουβλακια αποψε!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα' date=' επιτέλους έφτασε Παρασκευή, πέρασα άλλη μια δύσκολη εβδομαδα ειδικά στην δουλειά με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα όπου άρχισε ο εργοδότης μου πάλι τις φωνές απειλώντας με οτι κάνω χάλια την δουλεια μου και να παραιτηθώ, επίσης μου είπε οτι εχει βρει ποιον θα φέρει στην θέση μου, τα παίρνω και εγω και του λέω αυτο επιδιώκεις, δεν περίμενε οτι θα αντιδράσω έτσι και μου λέει να σε κρατήσω θέλω-φάσκει και αντιφάσκει- και έρχομαι εγω και αναρωτιέμαι τόσο άχρηστη ειμαι? που δουλεύω στην εταιρεία 13 χρόνια, που όποιος διευθυντης πωλήσεων έφευγε τον αντικαταστούσα εγω, που εκπροσωπούσα την εταιρεία στο εξωτερικό, που έπιανα τους στόχους κ.α πολλα, που είχα ξεχάσει την προσωπική μου ζωή για 8 χρόνια, και όλα αυτά γιατι καθυστερώ να κάνω την δουλεια μου και κάνω λάθη, βρε κορίτσια ξέρετε τι ειναι να βγάζεις ελλείψεις σε 200 κωδικούς για 25 καταστήματα και να μαζεύεις παραγγελίες απο πελάτες και να έχεις τον εναν και τον άλλον να σου λέει εκείνη την ώρα τα δικά του και χωρίς να δουλεύω φουλ, αυτήν την εβδομαδα εκτος απο σημερα δεν σχόλασα νωρίτερα απο τις 7, σημερα με πιάσανε και τα κλάματα στην δουλεια γιατι δεν άντεχα αλλο.

Η μικρή μου έβγαλε στο πρόσωπο μεγάλα σπυράκια σαν τσιμπήματα απο κουνούπια, το πρωί έκανα το σπίτι πριν φύγω για δουλεια, έβαλα 2 πλυντήρια και αυτήν την στιγμή χαλαρώνω έργου έκανα το μπανακι μου και έφαγα με ηρεμία, έφτιαξα και τα νύχια μου επιτέλους μετα απο 2 μήνες, σας βάζω φωτο.

[img']http://img4.imageshack.us/img4/9639/1x9h.jpg[/img]

τα νυχακια σου ειναι τελεια!!!!

Τωρα για το αφεντικο σου τι ναπω??????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μονο που τα διαβασα φουντωσα,φαντασου να τα ζουσα κι ολας.....

Να σε ρωτησω κατι?Αν του τα χωσεις?Σε παιρνει?Εννοω πως αν του απαντησεις και τον βαλεις στην θεση του πιστευεις πως θα μαζευοντουσαν τα πραγματα ή θα γινοντουσαν χειροτερα?

Σε ρωταω γιατι ειχα αντιμετωπισει και εγω παρομοια καταστασησε ενα σχολειο(να φανταστεις μου κουνουσε και το δαχτυλο και ημουν ετοιμη να του το δαγκωσω....)και επειδη τα πηρα και του τα εχωσα και πηρα την τσαντουλα να φυγω,ετρεχε απο πισω μου για να μη φυγω(μας εβλεπε και το σχολειο:oops:,ρεζιλι ειχα γινει)και μετα ηταν με το σεις και με το σας....

Τι να σου πω βρε κοριτσι μου,ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο που ζεις και ειδικα οταν κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω σε πνιγει το αδικο....

Και συνεχίζω....

Kalamaraki' date=' πολυ ωραια τα τατουάζ σου, επίσης να τα εκατοστησετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Mybilly, μπράβο για τα νεα της μητέρας σου, αυτές ειναι μικρές και σημαντικές νίκες που δίνουν δύναμη.

Ειρηνη, πολυ ωραια η διακόσμηση του μπουφέ σου, όπως επίσης και το κεκακι σας, για δώσε μας συνταγή.

Χρυσα81, ευχομαι να είσαι καλύτερα, σας κανει πολυ κρύο?

Mirtoula4, και εγω σαν και εσένα περιμενω μετα τις 20 να μου δώσουν άδεια μερικές μέρες μπάς και χαρώ το σπίτι και το παιδάκι μου, σημερα ο αντρας μου μου λέει "παρακαλάω για ενα φιλί", αισθάνθηκα πολυ άσχημα.

Χαρα και tintail, με το καλο η β΄επιπεδου σας!

Kiki, με γεια οι παπλωματοθηκες σας, έχω αγοράσει της μικρής μου μια απο εκεί, ωραια ποιότητα, αλλά μια που έχω πάρει για εμάς ενώ λεει cotton, ειναι λίγο σκληρή, επίσης οι μαξιλάροθηκες ειναι πιο μικρές και δεν εφαρμόζουν καλα στα κλασικά μαξιλάρια, πάντως όπως και εχει εχει καλές τιμές, εγω πήρα πολυ ωραίο ύφασμα και το ραψαμε κουρτίνα, και έγινε τέλειο σε συνδυασμό με μια άλλη.

Vasiliki, σιγουρα έχουμε καλές και κακές στιγμές, σκέψεις που μας κάνουν να ανυσηχουμε και να σκεφτόμαστε διάφορα, το σημαντικό ειναι να τα ξεπερναμε με τον εναν ή τον άλλον τροπο, χαίρομαι που είσαι καλυτερα!

Etoil, τώρα θα είσαι στα φόρτε σου με την δουλεια, δουλεύεις σε μαγαζί?

Yotou, υπομονη και αν ξεκουραστείς το Σ/Κ.

Δομνινα, περαστικά στον μικρό σου, θα ειναι με την μαμά του αυτές τις ημέρες και θα γίνει γρήγορα καλα!

4u, εαν θέλεις να σου πω εναν πολυ καλο οφθαλμίατρο με εοππυ, ο οποίος ειναι πολυ καλός και εχει μέσο χρόνο για ραντεβού λιγότερο απο μήνα.

Mamavasia, εαν έχεις κάποιο link βάλε μου για να φτιάξω αυτές τις λουκανικοπιτες σαν λουλούδια που μας είχες βάλει φωτο.

Αυτά θυμάμαι μέχρι στιγμής, πάω να κάνω μπάνιο την μικρή που την φέρανε οι θείες μου!!

Καλη συνέχεια.[/quote']

Λιλα ,οχι δεν κανει ιδιαιτερα κρυο ,αλλα εγω εχω τα θεματα μου μολις πεφτει η θερμοκρασια .Τεσπα ευτυχως ειμαι καλύτερα και μακαρι ,αν και ειναι ενοχλητικα και δυσκολευουν την καθημερινότητά μας,να ειναι ως εκει τα προβλήματα μας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως Ειρηνη.

ημουν που ημουν σημερα με αποτελειωσε το βιντεο που εβαλες....

θα σε ενημερωσω!

Να μην κλείνουμε τα μάτια σε οτιδήποτε μπορούμε... ποτέ. Μπορεί να βρεθούμε και εμείς σε "δύσκολη" κάποια μέρα...

Να με ενημερώσεις κορίτσι μου και στο μεταξύ, από Δευτέρα θα ετοιμάσω και τα πράγματα που είπαμε.

Ο μικρούλης μου ανέβασε χθες το βράδυ για πρώτη φορά πυρετό.. Ο καημενούλης όλο το βράδυ έκανε μέχρι και 37.4 και πεταγόταν κάθε μια ώρα από τον ύπνο του με γοερό κλάμα όλο παράπονο και έδειχνε να πονάει.. Τον είχα αγκαλίτσα και προσπαθούσα να τον κοιμίσω αλλά ο καημένος ζήτημα είναι να κοιμήθηκε ένα 4ωρο χθες το βράδυ.. Εγώ πάλι ούτε δίωρο.. Υποψιάστηκα ότι είναι δοντάκια αλλά δεν ήθελα να του δώσω depon για να δω που θα φτάσει ο πυρετός.. Τελικά σήμερα το πρωί έφτασε 37.8 και έτσι πήρα την παιδίατρο τηλέφωνο όπου μου είπε να του δώσω depon. Ε λοιπόν του έδωσα και έπεσε σαν ναρκωμένος για ύπνο ο μικρούλης μου.. το ταλαίπωρο.. τι τραβάνε με τα δόντια..

Περαστικα στο παιδάκι σου και εύχομαι λίγη ξεκούραση και για σένα!

Δεν μου αρέσει το γεγονός πως είναι διαφήμιση, αλλά το νόημα μετράει πολύ!!!

Υπέροχη..

Ειρηνη μου,μπραβο στο φιογκάκι μας ,φανταζομαι ποσο χαρηκες και σιγουρα θα σου εφυγε μια παραπάνω ανησυχια.Βλέπω συνεχιζεις με τα στολίσματα ,πολύ ομορφα ολα!

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Καλησπέρα στην παρέα. Ζορίζομαι λίγο αυτές τις μέρες -ψυχολογικά κυρίως- αλλά ελπίζω σε ανάκαμψη... Σήμερα καθάρισα σχολαστικά τον κάτω όροφο και την εξωτερική σκάλα, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα (και στεγνωτήριο εννοείται), έβαλα να φάμε, μάζεψα την κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων να πλένει και τακτοποίησα τα ρούχα απ το στεγνωτήριο. Έστρωσα κρεβάτια και ολοκλήρωσα τα λικεράκια μου. Έφτιαξα αλατοζύμη και φτιάξαμε μια δόση χριστουγεννιάτικα στολιδάκια μαζί με τη μικρή μου. Το διασκέδασε το καλό μου!

Ξαναμάζεψα την κουζίνα, έκλεισα τα μπατζούρια και χαλαρώνω βλέποντας μια ξένη σειρά ενώ η μικρή βλέπει παιδικό.

Καλό βράδυ σε όλες

Ελπίζω και εύχομαι να νιώθεις καλύτερα σήμερα...

Ειρηνη τρομερο βιντεακι,συγκινηθηκα..παντα τετοια να ακους για το φιογκακι και να φουσκωνεις απο υπερηφανια..

Σε ευχαριστώ Αρετούλα μου

Ειρηνη ωραιος ο μπουφες σου κ το πασο! Αυτα τα μπουκαλακια του λικερ πολυ μου αρεσουν. Επισης να σου πω οτι φαινεστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι με τον αντρουλη σου!

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου!

Τα είχα από δώρα γάμου και τα αξιοποιώ {να φαίνονται δηλαδή}, βάζοντας μέσα τους κόκκινο λικέρ. :D

γιωτα μο ια χαρα δοξα το θεο προσαρμοστηκε πολυ γρηγορα στα δεδομενα μου με τα παιδια τα παει μια χαρα και εκεινα μαζι της... πηγαινω γιατι βαριεμαι και σπιτι δε τη παλευω και πολυ τουλαχιστο εκει περναει η ωρα μου συναναστρεφομαι με κοσμο και κανω ακι κατι και που μ αρεσει και δε κουραζουμε γιατι ο γιατρος με εχει λιγο στο παγο δε θελω να ζοριζομαι και να κανω τιποτα ωστε να μην εχουν τιποτα χειροτερο τουλαχιστον να φτασω παλι τις 34 εβδομαδες εσυ ολα καλα δυστυχως δε σας εχω διαβασει και εχω χασει πολλλα επεισοδεια πφφφφφφ

Αχ Χαρά μου.. με το καλό!

Ειρηνάκι ωραίοι οι σκούφοι στην τραπεζαρία και ο εργάτης στην κουζίνα. Ελπίζω να στολίσω κι εγω το σκ.

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Ανακάλυψα σήμερα πρωί οτι το αριστερό μάτι δεν πάει καλά.... μάλλον τώρα στα 39 αποφάσισε να μου κάνει μυωπία! :) (κανονικά πρεσβυωπία θα έπρεπε...) Δεν βλέπω καλά μακριά... :) :) Θα κλείσω ραντεβού να γελάσουμε...

... γεράματα......... :lol::lol::lol:

Ειρηνη, δεν το ειδα όλο το βιντεακι, για τι ημουν στη δουλεια και με πηραν τα ζουμια...

Και παρα πολυ ωραιος ο μπουφες σου!!!!!

Φιλια στα υπόλοιπα κοριτσια, κι ας μην ξερω καμια.

Ειστε φοβερη παρεα, ειδικα τις τελευταιες μερες στη δουλεια, δεν περναει η ωρα με τιποτα.

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, χαίρομαι που σου άρεσε ο μπουφές μας.

Πραγματικά είμαστε φοβερή παρέα. Υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον ανάμεσά μας.

{ναι ραβτάκι ακούςςςςςς σιδέρωσα τα λίγα που είχα από χτες } κ τώρα πάλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ χε χε

Ακούω και 'γω και θα σε πνίξω! :lol::lol:

Ειρήνη μου οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σου μου ηρεμούν την ψυχή και με ξεσηκώνουν όπως πάντα. Σκέφτομαι ν' αρχίσω κι εγώ σιγά-σιγά για να φτιάξει και η διάθεση. Μπράβο και στο φιογκάκι μας που είναι παιδάκι υπόδειγμα και καλός μαθητής.

Τις μέρες των γιορτών που δεν θα έχουμε και σχολείο, παίζει τίποτα;;

Εννοείται κάπου θα βρεθούμε, εκείνες τις μέρες! Και γω το θέλω πολύ. Αλλά ειδικά εσένα, ελπίζω να σε δω και γρηγορότερα! ;)

Υ.Γ. Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου αρέσουν!

Ο μικρος συνεχιζει τον πυρετο, δευτερη μερα αντιβιωσης, αντε να δουμε απο αυριο λιγη βελτιωση γιατι εχει "ξεπλυθει" το μικρο μου :(... Χτες το βραδυ κοιμηθηκε στη μαμα μου και σημερα ειχα να παω μονο την κορη μου σχολειο που ευτυχως ειναι 5 λεπτα με τα ποδια (γιατι τις αλλες μερες τρεχω σαν την τρελη το πρωι να προλαβω να ετοιμαστω εγω και να ετοιμασω και τα 2 παιδια γοια σχολειο και παιδικο και να τα παω κιολας!)...

Ειρηνη μου κι εγω οταν ακουω για κοσμο που εχει αναγκη στενοχωριεμαι ειλικρινα... Τις προαλλες ηταν στο δρομο ενα ζευγαρι με διδυμα και ζητουσαν οποιος μπορει να τους δωσει κατι φαγωσιμο (οχι λεφτα), φαντασου! Μακαρι να μη βρεθουν τα παιδακια μας στη θεση αυτων των παιδιων αλλα η ζωη ειναι απροβλεπτη

Πως είναι το παιδί σήμερα κορίτσι μου?

.... οπως το λες... συνηθίζω να λέω πως η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς γι αυτό πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να βοηθάμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μωρε δεν ξέρω τι έχω πάθει και εχω συνεχως πονοκεφαλο!!!!

Μάλλον ειναι η αναιμια μου!!! (λοιπον-αστω να παει αστο)

Σοφάκι μου, αυτό πρέπει να το κοιτάξεις, να σε βοηθήσεις λιγακι.

ελπίζω μόνο να ναι καλύτερα η μικρούλα μου που είχε πυρετό χθες και σήμερα δεν την έστειλα παιδικό. Εκατσε σπίτι με τη γιαγιά και τον αδερφούλη της..

Πως είναι Ερσάκι μου?

Ειρηνη μπραβο στο φιογκακι σου για τα καλα λογια της δασκαλας ,αλλαξατε δασκαλα φετος?Γιατι και η δικη μου εχει μεγαλη αλλαγη φετος και νομιζω οφειλεται σε ενα μερος στην καινουρια δασκαλα της και στο οτι τα παιδακια μας μεγαλωνουν και ωριμαζουν φυσικα.

Σ' ευχαριστώ οπλαρχηγέ μου. Εννοείται αλλάξαμε και έχω δει τεράστια διαφορά και στο παιδί και σε μένα. Η προηγούμενη ήταν τόσο νευρωτική, ενώ έδειχνε ήρεμη.. ήθελε τα παιδιά σχεδόν ρομποτάκια...

Αστα.. και μεις γράφουμε μεγάλο τεστ Ιστορίας τη Δευτέρα, σε όλο το 2ο κεφάλαιο... :roll:

777885dugw57gt25.gif

Οσο για το διαζυγιο... κοριτσια νομιζω, (πρωτα ο Θεος) το θεμα λυθηκε!!!

Κατα 99% το μωρο θα μπει κατευθειαν στο ονομα του μπαμπα της οποτε δεν θα εχουμε θεμα. Βεβαια θα δουμε και στην πορεια αλλα προς το παρον ετσι φαινεται. Εχουμε κατι χαρτουρες ακομα να συμπληρωσουμε αλλα μας λενε οτι δεν θα εχουμε θεμα τελικα. Θα δουμε... εννοειται οτι ολες αυτες τις σκεψεις τις κανω, εαν και εφ'οσον εχει λυθει το διαδικαστικο κομματι του διαζυγιου/αναγνωρισης κτλ κτλ.

Μακάρι Τινάκι μου. Να σου πάνε όλα ακόμα καλύτερα από όσο περιμένεις!

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! ο μυελος της μαμας καθαρος:lol: παλι θελω να κλαιω απο την χαρα μου πολυ Μαρθα Βουρτση εχω γινει τελευταια:rolleyes: φυσικα αυτο μας λεει οτι απλα δεν εχει πειραχτει ΚΑΙ ο μυελος οχι οτι η νοσος δεν υπαρχει:roll: αυτο θα το δουμε οταν τελικα μπορεσει να ξεπερασει την λοιμωξη κ μπει χειρουργειο για να παρθει δειγμα βιοψιας.

ομως χαιρομαστε προς το παρον:)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολες οι προσευχές μας θα είναι μαζί της, Μπιλάκι μου! :P:p:p

Ωχ Παναγία μου, τι ειν' τουτο?

Φερτε χαρτομαντηλα για τα σαλια, η μια σαλιαρα καλυτερα.Εφυγα,παω περιπτερο για σοκολατα...

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?

Εμεις ειχαμε ομορφη μερα!Σηκωθηκε το πρωι ο μικρος,ηρθε και χωθηκε στο κρεβατι και με ξυπνησε δινοντας μου φιλια!!!!!!!!Πολυ το χαρηκα!!!!Αυτο ειναι ομορφο ξυπνημα!!!!!

Ειρηνακη αρνουμαι να σχολιασω για το κεικ....Το μονο που θα σου πω ειναι:ΣΤΕΙΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............

Αχ.. το ωραιότερο ξύπνημα του κόσμου! ;)

Υ.Γ. Στέλνω τάπερ........... έκανα 2 φόρμες, γιατί μία που να φτουρίσει με μάς... :rolleyes:

αγαπημενη μου μανουλα αν δε βαλεις συνταγή θα λυποθυμησω κοιταζοντας την:D

Χαρά μου αγαπημένη, την έστειλα στο face! ;)

Ε, όχι :shock:!

Έλεος, ρε παιδιά. Βάλτε πίτσες, λουκάνικα, σουβλάκια! Μου είναι παντελώς αδιάφορα. Αυτό με τα γλυκά, γιατί (μου) το κάνετε;;;

Ελα.. ελα από το σπίτι να σε κεράσω καρδούλα μου!!!! Τι? Ετσι θα σε αφήσω? ;)

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα κοριτσια...μετα απο πολυ εντονο πονοκεφαλο απο χθες επιτελους αρχισα να συνερχομαι.απο δουλειες σημερα μονο ελαχιστα,φαγητο,μπανιο,κρεβατια κ απλωμα κ μαζεμα ρουχων..εχω τοσα πολλα να τελειωσω ειδικα τους τοιχους:mad::-xδεν τους μπορω....αυριο ομως λεω να παιξω με τα τεκνακια μου το παιχνιδι της καθαριοτητας κ να ψευτοαδειασουν το βρωμορουμ,για να αναλαβω δραση,κ επιτελους να στρωσω..

Πω-πω.. πλύσιμο τοίχων.. προτιμώ να βάψω λέμε! :roll: Καλά κουράγια!

Κορίτσια καλησπέρα' date=' επιτέλους έφτασε Παρασκευή, πέρασα άλλη μια δύσκολη εβδομαδα ειδικά στην δουλειά με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα όπου άρχισε ο εργοδότης μου πάλι τις φωνές απειλώντας με οτι κάνω χάλια την δουλεια μου και να παραιτηθώ, επίσης μου είπε οτι εχει βρει ποιον θα φέρει στην θέση μου, τα παίρνω και εγω και του λέω αυτο επιδιώκεις, δεν περίμενε οτι θα αντιδράσω έτσι και μου λέει να σε κρατήσω θέλω-φάσκει και αντιφάσκει- και έρχομαι εγω και αναρωτιέμαι τόσο άχρηστη ειμαι? που δουλεύω στην εταιρεία 13 χρόνια, που όποιος διευθυντης πωλήσεων έφευγε τον αντικαταστούσα εγω, που εκπροσωπούσα την εταιρεία στο εξωτερικό, που έπιανα τους στόχους κ.α πολλα, που είχα ξεχάσει την προσωπική μου ζωή για 8 χρόνια, και όλα αυτά γιατι καθυστερώ να κάνω την δουλεια μου και κάνω λάθη, βρε κορίτσια ξέρετε τι ειναι να βγάζεις ελλείψεις σε 200 κωδικούς για 25 καταστήματα και να μαζεύεις παραγγελίες απο πελάτες και να έχεις τον εναν και τον άλλον να σου λέει εκείνη την ώρα τα δικά του και χωρίς να δουλεύω φουλ, αυτήν την εβδομαδα εκτος απο σημερα δεν σχόλασα νωρίτερα απο τις 7, σημερα με πιάσανε και τα κλάματα στην δουλεια γιατι δεν άντεχα αλλο.

[img']http://img4.imageshack.us/img4/9639/1x9h.jpg[/img]

Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνεις μία "κουβεντούλα" με το κακότροπο αφεντικό σου? :mad:

ΥΠΕΡΟΧΑ τα χεράκια σου! Μπράβο που τα έφτιαξες κορίτσι μου!

Αχ σουβλάκιαααα!!!! πεινάω θέλω να φάω και δεν μπορώ!!! Τόσες μέρες βρε κορίτσια μόνο λίγο κοτόπουλο έχω φάει η καημένη και αυτό σε σούπα κομματάκια :) ... όλο γιαούρτια τρώω, σούπες λιωμένες, τραχανά και σήμερα είχα αρακά!

Μόλις γίνω εντελώς καλά και δεν πονάω και ανοίγω τέρμα το στόμα θα φάω σουβλάκια, πίτσα, doritos και ότι άλλο μου κάνει όρεξη....ααα και σοκολατόπιτα!

χαχαχαχαχαχα μις καταστροφή μου εσυ!!!! :lol::lol:

Ειρηνη' date=' πολυ ωραια η διακόσμηση του μπουφέ σου, όπως επίσης και το κεκακι σας, για δώσε μας συνταγή.[/quote']

Κοριτσάκι μου είναι αυτή εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-sokolatas.html

Και η μόνη αλλαγή που έκανα είναι πως δεν έβαλα το ποτήρι με το ζεστό νεράκι αλλα το αντικατέστησα από φυσικό χυμό πορτοκαλιού.

Και σόδα έβαλα μισό κουταλάκι.

Πανεύκολη, ούτε μίξερ δεν χρησιμοποίησα.;)

Εδω και εγω...ειχα μια φρικτη ημερα από τον πονοκεφαλο,ξαπλωσα λιγο αφου σας εγραψα ,πηρα και το παυσιπονο αλλα ο πονος χειροτερευε,μεχρι λιγουρα μου ερχοταν και ευτυχως πήρα τη μαμα μου και ηρθε και μας μαγειρεψε.Ουτε τα ματια μου δεν μπορουσα να ανοιξω.Τεσπα ,καπου κατα τις 3 χαλαρωσα ,πήρα αλλο ενα παυσιπονο,εκανε ο μικρος τα μαθηματικα του και τον πήγα στο καρατε.Εν τω μεταξυ ηρθε και ο αντρας μου από τη δουλεια στην ιδια κατασταση,τωρα ευτυχως ειναι καλύτερα.Επιστρεψαμε σπίτι ,καναμε ολοι τα μπάνια μας ,εψησα χορτοπιττα που ειχα στην καταψυξη ,διαβασαμε βιβλία με τον μικρο και κοιμηθηκε.

Εννοειται στο σπίτι δεν εκανα τιποτα, θα εχω αυριο...

Ειρηνη μου ,καλη ορεξη,κριμα για τη φιλη σου...

Ωχ.. λυπάμαι Χρυσάκι μου. Ελπίζω να νιώσετε καλά το πρωί. Ξεκουραστείτε.

Πράγματι κρίμα.. την περιμένω να τα συζητήσουμε αύριο αν και είναι τελειωμένο το θέμα, όπως μου είπε...:(

777885dugw57gt25.gif

αχ!ειρηνακι κ γω θα προτιμουσα ενα βαψιματακι αλλα...no money no honey που λεει κ ο λαος οποτε πλενωωωω,ηδη εκανα τους περισσοτερους,μονο ο διαδρομος του μπανιου εμεινε για αυριο κ το δωματιο μου σε ορισμενα σημεια..πολυ ωραιος ο μπουφες σου,οπως κ η συνθεση με τα καρυδια ειναι σουπερ,να σου κλεψω την ιδεα αν δεν σε πειραζει?οφειλω να ομολογησω οτι ειστε το λεξοτανιλ μου,σας διαβαζω κ ξεχνιεται το μυαλο μου απο οοοολαααα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...