Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθες καναμε στολιδακια με τον μικρο με αλατοζυμη,αλλα στο ψησιμο μου φουσκωσαν...Τωρα τι κανω????Βασια τα φωτα σου.....

Οταν δουλεμα ειχα κανει με τα παιδια και ειχαν βγει τελεια αλλα νομιζω οτι ειχα βαλει αλλη δοσολογια,αλλα δεν το θυμομουν καλα και τις σημειωσεις τις εχω κατω απο το κρεβατι και ηταν αδυνατον να τις βγαλω...

Καλα δεν σας λεω τι εγινε με το μικρο....το καταευχαριστηθηκε!!!!!Επρεπε να τον βλεπατε...επαιζε με το αλευρι και στο τελος ειχε γεμισει απο πανω μεχρι κατω,τα μαλλια του ηταν κατασπρα και ολη η κουζινα ηταν παντου αλευρια....αλλα το χαρηκε τοσο πολυ...μετα εβαλα μια σκουπα,τον εκανα και ενα ντουζακι και ολα ηταν οκ!!!!

Τωρα τι τα κανω που φουσκωσαν οεο?????

Μπιλακι τελεια νεα!!! Το εχω περασει και εγω δυστυχως. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και να εχετε πολλα ακομα χρονια με την μαμα και το κυριοτερο ΚΑΛΑ χρονια!!!!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Καλημερα!!

Χαρα εφτασες τις 15βδομαδες ε?πως περναει ο καιρος..καλα κανεις και πας στο μαγαζι να αλλαζεις παραστασεις και να ξεφευγεις λιγο,αφου τα παιδια τα πανε καλα με την κυρια..να προσεχεις..

..

αρετη μου 18 εφτασα περασε πολύ γρηγορα ο καιρος δε το εχω παρει χαμπαρι ποσο γρηγορα περασε

Χαρα μου μεχρι να κλεισεις και την 17η και να μπεις 18η εισαι 4 μηνων. Απο την 18η και μετα εισαι στον πεμπτο μηνα. Το εψαξα τις προαλλες γιατι με ρωτανε και δεν ξερω να απαντησω και οταν μιλαω με εβδομαδες με κοιτανε σαν χαζοι! χαχα

τινακι μου χαιρομαι που κκαι εσυ εισαι καλα.. εμενα το τικερακι μου με βγαζει 17+2 αλλα ο γιατρος με μετραει 18+2 γιατι η μικρη είναι μια βδομαδα μεγαλυτερη από αυτό που πρεπει και τι μετραει με βαση αυτό β επιπεδου ποτε εχεις??

Χαρα ,μπραβο που βρηκες χρονο για εσενα εστω και στη δουλεια,καλή υπόλοιπη εγκυμοσυνη!

...

ευχαριστω πολύ χρυσα μου το χρειαζομουνα η αληθεια όταν θα γεννησω ετσι κι αλλιως παλι το πρωτο διμηνο θα είμαι πολύ μεσα οποτε ας το χαρω τωρα που μπορω ακομα :tongue:

καλημερα!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! ο μυελος της μαμας καθαρος:lol::lol::lol::lol::lol: παλι θελω να κλαιω απο την χαρα μου πολυ Μαρθα Βουρτση εχω γινει τελευταια:rolleyes::rolleyes: φυσικα αυτο μας λεει οτι απλα δεν εχει πειραχτει ΚΑΙ ο μυελος οχι οτι η νοσος δεν υπαρχει:roll: αυτο θα το δουμε οταν τελικα μπορεσει να ξεπερασει την λοιμωξη κ μπει χειρουργειο για να παρθει δειγμα βιοψιας.

ομως χαιρομαστε προς το παρον:)

4γιουδακι αμα εχεις μυωπια ξερεις που θα ερθεις για γυαλια ε??? ε ρε γελιο θα σου βρω σκελετο ορασεως κ θα σε κανω κ πολυ σοφιστικε γυναικα:tongue::tongue:

ελπιζω να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα απο την μαστογραφια κ κακη ημερομηνια να μεινει απλως μια κακη αναμνηση.

υγ, αν δεν εχεις κλεισει για το θεατρο 3 γουρουνακια καντο σημερα!!! λεει να κρατησεις θεση 2 μερες πριν! πηρε χθες ο Τ για να παμε αυτο το Σαββατο με φιλαρακια κ για ποτε μας εκλεισαν:roll::roll::roll: 18/01/2014 !!!:rolleyes::rolleyes:

αν κλεισεις για τοτε παμε κ μαζι:tongue:

χαιρομαι πολύ μπιλακο μου για τα καλα σας νεα παντα ευχαριστα να μας λες

Κουκλίτσες μου γλυκές, καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είστε? Ελπίζω όλες καλά.

Χθες, δούλευα το απόγευμα/βράδυ και έφαγα απίστευτη βροχή και αυτή στα λίγα λεπτά μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο! Αλλά έριχνε με τα τουλούμια! Πήγαινα με 20 χιλ., γιατί η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη! Ολα καλά ευτυχώς, δούλεψα, έκανα όμορφα νυχάκια και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Σήμερα, δούλευα το πρωί επίσης. Επέστρεψα γύρω στις 12.00. Aμέσως, μάζεψα το σπίτι, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα {ειδα τον ήλιο και είπα...}, έβαλα τα υλικά μου να αποστειρώνονται, έπλυνα κάποια πιατικά και είπα να δοκιμάσω μία συνταγή για κέικ σοκολάτας, που είναι σχετικά ρευστό μέσα. Το "πείραξα" λιγάκι φυσικά {το κάνω πάντα τελικά!!! :lol::lol:} και έγινε τέλειο! Και δεν φτάνει αυτό αλλά είπα να σοκολατιάσω και από πάνω... έβαλα λοιπόν μπεν μαρί, κουβερτούρα γάλακτος και....

{έφτιαξα 2 φόρμες, σας βάζω μόνο την 1}

Οταν το έφτιαξα:

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Με το που φάγαμε το φαγάκι μας:

PB220179_zps50a655d8.jpg

Τώρα ξεκουραζόμαστε λιγάκι, μετά έχω tae και δουλίτσα.

Σας φιλώ γλυκά όλες και θα επανελθω.

αγαπημενη μου μανουλα αν δε βαλεις συνταγή θα λυποθυμησω κοιταζοντας την:D:D:D

καλησπέρα σας αγαπημενες μου φιλεναδα

εγω σημερα πηγα και ηπια καφεδακι με τη κουμπαρα μου που ειχα καιρο να τη δω και περασαμε σουπερ μετα πηγα λαικη που επισης ειχα να παω πολύ καιρο και πολύ μου αρεσε, τωρα ηρθα λιγο στο γραφειο να κανω κατι δουλίτσες και μετα θα επιστρεψω στα αγορια μου

το μενου σημερα εχει γαυρο στο φουρνο με χορταράκια και παταταουλες τηγανητες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες, δεν σας προλαβαίνω, βρε! Πνίγομαι, δεν έχω καθόλου χρόνο :cool:: Εχθές μετά τη δουλειά πήγα για καφέ με την αδερφή μου και τη νονά της μικρής μου και με το που μπήκα σπίτι, τους ξύπνησα και πήγαμε ικεα :P! Πήραμε πάπλωμα για τη μικρή και 2 παπλωματοθήκες, αρκετά οικονομικά καθώς είναι 10ημερο προσφορών γι' αυτά τα είδη.

Το σπίτι θέλει "πραγματάκια" αλλά πσκ είναι, θα βρω το χρόνο να κάνω απ' όλα... ελπίζω :rolleyes:!

Πρώτα απ' όλα, να ευχηθώ γρήγορα περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια! Και τα πονεμένα δοντάκια (Με πρωτοπόρα τη Βάσια, άντε να τελειώνουμε μ' αυτή την ιστορία! ;))

Ειρηνάκι, πολλά μπράβο στο φιογκάκι! Τι ωραία που με χαλαρούς ρυθμούς στολίζονται οι "γωνιές"!

Μικρό Ρηνάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, λοιπόν! Να περάσετε τέλεια! :D

Καλαμάριον, να τα εκατοστήσετε, κοριτσάκι! "πετάει ο χρόνος μαζί σου" :lol:;

Μπιλάκο, μένω στα τελευταία καλά νέα... γιατί ειλικρινά για την όλη κατάσταση δεν βρίσκω λόγια :-(. Πες μας για την κοπέλα ό,τι μάθεις. Σε φιλώ ξεχωριστά ;)!

Καλημέρα,

Ανακάλυψα σήμερα πρωί οτι το αριστερό μάτι δεν πάει καλά....

Το μόνο είναι που δεν πάει καλά :tongue:;

Αν ναι, μια χαρά είσαι!

Καλαμάρι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!:P

Τα κεράκια ήταν όλα σε ένα κομμάτι, είδα καλά;:tongue:

Ναι, στο εξής ένα: το μοναδικό δικό του :tongue:.

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Ε, όχι :shock:!

Έλεος, ρε παιδιά. Βάλτε πίτσες, λουκάνικα, σουβλάκια! Μου είναι παντελώς αδιάφορα. Αυτό με τα γλυκά, γιατί (μου) το κάνετε;;;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κική που είσαι??????

Εδώ, mon amour :tongue:, αλλά για λίγο ακόμα. Έχω ραντεβού στις 6 γυναικολόγο για τον ετήσιο έλεγχο. Είπα να χτυπήσω κι εγώ καμιά ιατρική επίσκεψη αλλά πιο light ειδικότητας. Οδοντίατρο, μπρρρ, δεν θα πάρω!

αρετη μου 18 εφτασα περασε πολύ γρηγορα ο καιρος δε το εχω παρει χαμπαρι ποσο γρηγορα περασε

Πω πω, έφτασες ήδη σχεδόν στη μέση, ε; :P

Κορίτσαρος η μπουμπού!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εχθες καναμε στολιδακια με τον μικρο με αλατοζυμη,αλλα στο ψησιμο μου φουσκωσαν...Τωρα τι κανω????Βασια τα φωτα σου.....

Οταν δουλεμα ειχα κανει με τα παιδια και ειχαν βγει τελεια αλλα νομιζω οτι ειχα βαλει αλλη δοσολογια,αλλα δεν το θυμομουν καλα και τις σημειωσεις τις εχω κατω απο το κρεβατι και ηταν αδυνατον να τις βγαλω...

Καλα δεν σας λεω τι εγινε με το μικρο....το καταευχαριστηθηκε!!!!!Επρεπε να τον βλεπατε...επαιζε με το αλευρι και στο τελος ειχε γεμισει απο πανω μεχρι κατω,τα μαλλια του ηταν κατασπρα και ολη η κουζινα ηταν παντου αλευρια....αλλα το χαρηκε τοσο πολυ...μετα εβαλα μια σκουπα,τον εκανα και ενα ντουζακι και ολα ηταν οκ!!!!

αν τα βάψεις πιστευω ότι δεν θα φαίνονται πολύ τα φουσκώματα...τα δικά μου -αν και το φοβόμουν - δεν φούσκωσαν καθόλου, ισως επειδή τα ψησα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα κοριτσακια, εχω χασει επεισοδιααα!

Απλα μπηκα να πω ενα γεια, οτι ζουμε ακομα :) Και οτι θελω να μου πειτε την γνωμη σας σε κατι. Οι γονεις του καλου μου θα ερθουν τελος Ιουνιου. Σκεφτομαστε να κανουμε την βαπτιση τοτε να ειναι παροντες. Το μωρο θα ειναι 2 -2 1/2 μηνων. Τα αγορια μου τα βαπτισα 6 μηνων. Ειναι νωρις να βαπτισω το μωρακι καλοκαιρι, 2 1/2 μηνων? Ξερω οτι παλια το κανανε αλλα εχουν αλλαξει τα δεδομενα (προφανως λογω "μοδας"?)

Ειναι τελειως κουλο να παω να κλεισω εκκλησια/ημερομηνια πριν γεννηθει το παιδι? Ειναι καπως popular εκκλησια γιαυτο και πρεπει να παω νωρις.

Επισης ξερετε μηπως τι ισχυει για οταν οι γονεις ειναι ο ενας Καθολικος και η αλλη Ορθοδοξη? Θελουμε να το βαπτισουμε Ορθοδοξο.

Χαρα μου μεχρι να κλεισεις και την 17η και να μπεις 18η εισαι 4 μηνων. Απο την 18η και μετα εισαι στον πεμπτο μηνα. Το εψαξα τις προαλλες γιατι με ρωτανε και δεν ξερω να απαντησω και οταν μιλαω με εβδομαδες με κοιτανε σαν χαζοι! χαχα

καθολικη και ορθοδοξη εκλησια ειναι αδερφερς εκλησιες με μικρες διαφορες μετα το σχησμα της εκλησιας οποτε επητρεποντε τα μυστηρια.πολες φορες τελουντε και απο τοις 2 θρησκιες :wink:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια, τι κανετε? εγω μολις εφτιαξα το καφεδακι μου κ εκατσα να σας διαβασω!

ανεβηκα κατα τις 3 παρα επανω οπου κ ασχοληθηκα με την μικρη, αλλαγματα-ταισματα κτλ, μετα τηγανισα τις πατατες κ εστρωσα τραπεζι. φαγαμε, μαζεψα κ εβαλα πιατα στο πλυντηριο. καθαρισα παγκους εστιες κ νεροχυτη. εβαλα κ το ταψι με το κοτοπουλο να μουλιασει για να το πλυνω. το σπιτι μαζεμενο μεν, βρωμικο δε... αναλογως τα κεφια μου μαλλον σημερα θα ξεκινησω καθαριοτητα γιατι αυριο εχω αρκετη δουλιτσα στο γραφειο κ δεν ξερω τι θα πρωτοπρολαβω.

παω να σας διαβασω!

Για να μην φουσκώσουν τα γυρνάμε καμία φορά....δεν πειράζει όμως.....και εμένα είχαν φουσκώσει μερικά....δεν πειράζει, τα βάφεις κανονικά και γίνονται μια χαρά!

Να τα γυρνάτε στο ψήσιμο για να μην φουσκώνουν....!

Μπραβο ρε μπιλι ΤΕΛΕΙΑ νεα,εδω χαιρομαι εγω τοσο πολυ που δεν την ξερω τη γυναικα εσυ κλαψε οσο θες απο χαρα μονο εννοειται!!

4u εγω ρε συ δεν τους εχω πολυ εμπιστοσυνη τους οφθαλμιατρους του ΙΚΑ εχω καει κιολας βεβαια γι αυτο μου εβγαλε εντελως λαθος διαγνωση,δεν υπαρχει δυνατοτητα να πας καπου αλλου ή εστω να τον ξερεις καπως απο αλλους?

Ούτε εγώ :tongue: και πρώτη φορά θα με δει ένας απο αυτούς. Τα τελευταία 2 χρόνια μόνο πήγα ΙΚΑ και αυτό για να μου γράψουν εξετάσεις. Θεωρώ οτι θα τα καταφέρει ο doc .... (επειδή δεν είναι σοβαρό το θέμα μου) τι στο καλό μια μέτρηση θα κάνει. Aν φυσικά έχω αμφιβολίες μετά την εξέταση θα πάρω και 2η γνώμη όπως κάνω σχεδόν πάντα :cool:

Eννοείτε όχι... Δεν με πειράζει ότι απλά θα είναι 2/1 αλλά πέρυσι 2/1 είχα πάρει κακά αποτελέσματα MMR που με οδήγησαν στο χειρουργείο... Πρέπει να κάνω και τον ετήσιο έλεγχο (μαστογραφία, υπέρηχο, μαστολογική εξεταση) και δεν θέλω με τπτ ... θα το αφήσω για Ιανουάριο αντι για Δεκέμβριο. Τα περσινά Χριστούγεννα είχαν πολύ στρες και στενοχώρια.. όχι φέτος δεν θα πάρω

Τα δικά σου μάτια τι έπαθαν... ?

ελα καλε μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις σου!

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από μένα.. έστω και αργά..

Τελικά ο μικρούλης μου δεν ταλαιπωρείται με τα δόντια του αλλά πρέπει να έχει ίωση.. Χθες μου ανέβασε τελικά πυρετό, έφτασε στις 6 το πρωί 38,7 και πριν λίγο πήγε να του δώσει αντιπυρετικό η πεθερά μου και έκανε εμετό..

Το καημενούλι μου.. όλη τη νύχτα αγκαλιά τη βγάλαμε.. πότε σε μένα, πότε στον μπαμπά του.. με το που τον ακουμπούσα οπουδήποτε ξυπνούσε κι έκλαιγε με παράπονο οπότε κάποια στιγμή είδα και απόειδα και τον πήρα αγκαλίτσα για να κοιμηθεί κι αυτός αλλά κι εμείς λιγουλάκι.. Λογικά πρέπει να είναι ο λαιμός του γιατί δεν είδα να τραβάει κάποιο αυτάκι.. Είναι και ξανθούλης και φούντωνε από τον πυρετό και κάποια στιγμή ήταν σαν ροζ αρκουδάκι... Σήμερα θα τον πάμε στην παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει.. Τον λυπάται η ψυχή μου τον κακομοίρη μου..

Τινάκι τώρα που το έγραψε η Γιώτα έχει δίκιο.. Αν δεν λυθεί το θέμα με το διαζύγιό σου δεν μπορεί να γίνει βάφτιση χωρίς την παρουσία του πατέρα διότι στη ληξιαρχική πράξη γέννησης εφόσον δεν υπάρχει διαζύγιο αναγκαστικά θα μπει το όνομα του πρώην σου.. Μπέρδεμα.. Μπορείς όμως να κάνεις ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο αλλά και πάλι θα είναι στη μερίδα του πρώην σου.. Θα σου έλεγα να περιμένετε ένα χρόνο για να έχει λυθεί το θέμα..

Από δουλειές εννοείται ότι δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτε.. Μέχρι και το κοτόπουλο του μικρού ξέχασα να βγάλω από την κατάψυξη χθες το βράδυ.. Βλέπω το σπίτι μου στα χάλια του και φρίττω αλλά τι να κάνω.. Το μικρό μου να γίνει καλά και όλα θα γίνουν..

Φιλάκια σε όλες σας..

περαστηκα στο μικρακι σου..... πολυ τα λυπαμαι οταν ειναι αρρωστα, μου ερχεται να κλαιω....

4U, που έκλεισες ραντεβού για τα ματάκια σου και σε πάει τόσο αργά;

(Εχω λόγο που σε ρωτάω)

Καλαμάρι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!

Τα κεράκια ήταν όλα σε ένα κομμάτι, είδα καλά;

Ιrene, Χρόνια σου Πολλά να περάσετε τέλεια όπου και να πάτε!

Πολλές Καλημέρες

που εισαι εσυ χαμενη???? η μαμα σου πως ειναι?

ευχαριστω κοριτσια. Ναι απο τωρα, τωρα οχι δεν θα κλεισω. Νομιζω εξαλλου η εκκλησια αυτη ειναι κλειστη τον χειμωνα. Θα δω απο Ανοιξη Θα ρωτησω τον παπα, θα του εξηγησω, κατι θα βγει πιστευω.

Οσο για το διαζυγιο... κοριτσια νομιζω, (πρωτα ο Θεος) το θεμα λυθηκε!!!

Κατα 99% το μωρο θα μπει κατευθειαν στο ονομα του μπαμπα της οποτε δεν θα εχουμε θεμα. Βεβαια θα δουμε και στην πορεια αλλα προς το παρον ετσι φαινεται. Εχουμε κατι χαρτουρες ακομα να συμπληρωσουμε αλλα μας λενε οτι δεν θα εχουμε θεμα τελικα. Θα δουμε... εννοειται οτι ολες αυτες τις σκεψεις τις κανω, εαν και εφ'οσον εχει λυθει το διαδικαστικο κομματι του διαζυγιου/αναγνωρισης κτλ κτλ.

Ονειροπολω κοινως

Ειναι καμιας το παιδακια αρρωστο με γαστρεντεριτιδα? Εμενα ειναι ο Κωστης μου απο την Παρασκευη το βραδυ (μια βδομαδα δηλαδη), εχει μερες που ειναι καλυτερα αλλα να σημερα δεν τον εστειλα γιατι πρωι πρωι, διαρροια νερο... δυο φορες. Προχθες εκανε εμετο στο σχολειο (εχθες παλι, τιποτα). Καλα ειναι απο κεφι κτλ.

Αρρωστησε και ο καλος μου και τον εχω σε καραντινα γιατι αν κολλησω και εγω, θα καταληξω στο νοσοκομειο. Αρκετα ταλαιπωρουμαι (ναι ακομα!) απο τους εμετους της εγκυμοσυνης, ειμαι ψιλο-αφυδατωμενη, αν κολλησω και το ιο... παει!

περαστηκα κ στους 2 τους, ο αλλος πως κ δεν κολλησε? μακρυα εσυ μην, προσεχε!

μακαρι να λυθουν ολα τα προβληματα σας!!!!

και μόνο η τόση καθυστέρηση τα λέει όλα .... :tongue: ΙΚΑ ή αλλιώς ΕΟΠΥΥ ;)

τωρα που θα απολυθουν κ αρκετοι γιατροι του ικα θα τους ψαχνουμε με τα κυαλια!!!

καλημερα!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! ο μυελος της μαμας καθαρος παλι θελω να κλαιω απο την χαρα μου πολυ Μαρθα Βουρτση εχω γινει τελευταια φυσικα αυτο μας λεει οτι απλα δεν εχει πειραχτει ΚΑΙ ο μυελος οχι οτι η νοσος δεν υπαρχει αυτο θα το δουμε οταν τελικα μπορεσει να ξεπερασει την λοιμωξη κ μπει χειρουργειο για να παρθει δειγμα βιοψιας.

ομως χαιρομαστε προς το παρον

4γιουδακι αμα εχεις μυωπια ξερεις που θα ερθεις για γυαλια ε??? ε ρε γελιο θα σου βρω σκελετο ορασεως κ θα σε κανω κ πολυ σοφιστικε γυναικα

ελπιζω να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα απο την μαστογραφια κ κακη ημερομηνια να μεινει απλως μια κακη αναμνηση.

υγ, αν δεν εχεις κλεισει για το θεατρο 3 γουρουνακια καντο σημερα!!! λεει να κρατησεις θεση 2 μερες πριν! πηρε χθες ο Τ για να παμε αυτο το Σαββατο με φιλαρακια κ για ποτε μας εκλεισαν 18/01/2014 !!!

αν κλεισεις για τοτε παμε κ μαζι:tongue:

αντε βρε μπιλλακι επιτελους!!! μπραβο μπραβο! ετσι ολο καλα νεα να εχετε!!!

επρεπε να ειμαι στο νοσοκομειο αλλα εχω τον μικρο στο σπιτι γιατι χθες απογευμα που δουλευα κ τον ειχε η οεθερα..)τσακωθηκε με την ξαδερφη του κ του κατεβασε τα μουτρα σαν γατα τον εγδαρε κ μεσα στο ματι....κ το πρωι δεν ανοιγε το ματακι πρησμενο κοκκινο κ ολο τσιμπλα. τα νευρα μου!!!

πηγαμε παιδατρο γιατι εχει κ βηχα κ με καθυσηχασε αλλιως θα τον πηγαινε το απογευμα ο πατερας του σε οφθαλμιατρο.

συμβαινουν αυτα με τα παιδια δυστυχως αλλα οι μαμαδες πρεπει να τα μαλωνουν (δηλ εγω αν η μικρη χτυπαγε την ξαδελφη της θα την μαλωνα ασχημα!) περαστηκα να ειναι

Κουκλίτσες μου γλυκές, καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είστε? Ελπίζω όλες καλά.

Χθες, δούλευα το απόγευμα/βράδυ και έφαγα απίστευτη βροχή και αυτή στα λίγα λεπτά μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο! Αλλά έριχνε με τα τουλούμια! Πήγαινα με 20 χιλ., γιατί η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη! Ολα καλά ευτυχώς, δούλεψα, έκανα όμορφα νυχάκια και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Σήμερα, δούλευα το πρωί επίσης. Επέστρεψα γύρω στις 12.00. Aμέσως, μάζεψα το σπίτι, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα {ειδα τον ήλιο και είπα...}, έβαλα τα υλικά μου να αποστειρώνονται, έπλυνα κάποια πιατικά και είπα να δοκιμάσω μία συνταγή για κέικ σοκολάτας, που είναι σχετικά ρευστό μέσα. Το "πείραξα" λιγάκι φυσικά {το κάνω πάντα τελικά!!! :lol::lol:} και έγινε τέλειο! Και δεν φτάνει αυτό αλλά είπα να σοκολατιάσω και από πάνω... έβαλα λοιπόν μπεν μαρί, κουβερτούρα γάλακτος και....

{έφτιαξα 2 φόρμες, σας βάζω μόνο την 1}

Οταν το έφτιαξα:

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Με το που φάγαμε το φαγάκι μας:

PB220179_zps50a655d8.jpg

Τώρα ξεκουραζόμαστε λιγάκι, μετά έχω tae και δουλίτσα.

Σας φιλώ γλυκά όλες και θα επανελθω.

βρε ειρηνη με λιγωσες!!!! κ εγω εφαγα πολυ βροχη εχτες!!!

Μπιλάκι τέλεια νέα!!!

παώ για ύπνο...πολλά χαπάκια πίνω και με λιώνουν!

Κική που είσαι??????

καλη ξεκουραση!!!
Ωχ Παναγία μου, τι ειν' τουτο?

Φερτε χαρτομαντηλα για τα σαλια, η μια σαλιαρα καλυτερα.Εφυγα,παω περιπτερο για σοκολατα...

εγω παω να τσακισω μια σοκοφρετα που εχω στο ντουλαπι!!!!

κοριτσια δειτε μια υπεροχη ιδεα http://26ecopages.blogspot.co.uk/2013/11/blog-post_22.html#more

ειδικα για το τραπεζι του μπαλκονιου μ'αρεσει πολυ!

εχω ενα τετοιο σαν κλαδι κ το εχω στο τζακι μεσα, οταν δεν το αναβω, αναβω τα κερακια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...