Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα,

Ανακάλυψα σήμερα πρωί οτι το αριστερό μάτι δεν πάει καλά.... μάλλον τώρα στα 39 αποφάσισε να μου κάνει μυωπία! :) (κανονικά πρεσβυωπία θα έπρεπε...) Δεν βλέπω καλά μακριά... :) :) Θα κλείσω ραντεβού να γελάσουμε...

Δείτε εδώ εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=node&cnode=78&clang=0

Ο δικός μου ξετρελάθηκε ;)

Θεατράκι για το ΣΚ? :)http://www.thatslife.gr/culture-2/odyssevah-presented-every-weekend-for-free/

Έχω ήδη αρχίσει τις δουλειές μου και συνεχίζω....

καλημερα!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! ο μυελος της μαμας καθαρος:lol::lol::lol::lol::lol: παλι θελω να κλαιω απο την χαρα μου πολυ Μαρθα Βουρτση εχω γινει τελευταια:rolleyes::rolleyes: φυσικα αυτο μας λεει οτι απλα δεν εχει πειραχτει ΚΑΙ ο μυελος οχι οτι η νοσος δεν υπαρχει:roll: αυτο θα το δουμε οταν τελικα μπορεσει να ξεπερασει την λοιμωξη κ μπει χειρουργειο για να παρθει δειγμα βιοψιας.

ομως χαιρομαστε προς το παρον:)

4γιουδακι αμα εχεις μυωπια ξερεις που θα ερθεις για γυαλια ε??? ε ρε γελιο θα σου βρω σκελετο ορασεως κ θα σε κανω κ πολυ σοφιστικε γυναικα:tongue::tongue:

ελπιζω να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα απο την μαστογραφια κ κακη ημερομηνια να μεινει απλως μια κακη αναμνηση.

υγ, αν δεν εχεις κλεισει για το θεατρο 3 γουρουνακια καντο σημερα!!! λεει να κρατησεις θεση 2 μερες πριν! πηρε χθες ο Τ για να παμε αυτο το Σαββατο με φιλαρακια κ για ποτε μας εκλεισαν:roll::roll::roll: 18/01/2014 !!!:rolleyes::rolleyes:

αν κλεισεις για τοτε παμε κ μαζι:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επρεπε να ειμαι στο νοσοκομειο αλλα εχω τον μικρο στο σπιτι γιατι χθες απογευμα που δουλευα κ τον ειχε η οεθερα..)τσακωθηκε με την ξαδερφη του κ του κατεβασε τα μουτρα σαν γατα τον εγδαρε κ μεσα στο ματι....κ το πρωι δεν ανοιγε το ματακι πρησμενο κοκκινο κ ολο τσιμπλα. τα νευρα μου!!!

πηγαμε παιδατρο γιατι εχει κ βηχα κ με καθυσηχασε αλλιως θα τον πηγαινε το απογευμα ο πατερας του σε οφθαλμιατρο.

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!! ο μυελος της μαμας καθαρος:lol::lol::lol::lol::lol: παλι θελω να κλαιω απο την χαρα μου πολυ Μαρθα Βουρτση εχω γινει τελευταια:rolleyes::rolleyes: φυσικα αυτο μας λεει οτι απλα δεν εχει πειραχτει ΚΑΙ ο μυελος οχι οτι η νοσος δεν υπαρχει:roll: αυτο θα το δουμε οταν τελικα μπορεσει να ξεπερασει την λοιμωξη κ μπει χειρουργειο για να παρθει δειγμα βιοψιας.

4γιουδακι αμα εχεις μυωπια ξερεις που θα ερθεις για γυαλια ε??? ε ρε γελιο θα σου βρω σκελετο ορασεως κ θα σε κανω κ πολυ σοφιστικε γυναικα:tongue::tongue:

ελπιζω να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα απο την μαστογραφια κ κακη ημερομηνια να μεινει απλως μια κακη αναμνηση.

υγ, αν δεν εχεις κλεισει για το θεατρο 3 γουρουνακια καντο σημερα!!! λεει να κρατησεις θεση 2 μερες πριν! πηρε χθες ο Τ για να παμε αυτο το Σαββατο με φιλαρακια κ για ποτε μας εκλεισαν:roll::roll::roll: 18/01/2014 !!!:rolleyes::rolleyes:

κρίμα γιατί ήθελα να παμε το επόμενο Σάββατο... θα τους καλέσω την επόμενη εβδ. για Φεβρουάριο μας βλέπω :)

με φακούς με βλέπω :D

Πάντα τέτοια νέα να έχετε! Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι!

επρεπε να ειμαι στο νοσοκομειο αλλα εχω τον μικρο στο σπιτι γιατι χθες απογευμα που δουλευα κ τον ειχε η οεθερα..)τσακωθηκε με την ξαδερφη του κ του κατεβασε τα μουτρα σαν γατα τον εγδαρε κ μεσα στο ματι....κ το πρωι δεν ανοιγε το ματακι πρησμενο κοκκινο κ ολο τσιμπλα. τα νευρα μου!!!

πηγαμε παιδατρο γιατι εχει κ βηχα κ με καθυσηχασε αλλιως θα τον πηγαινε το απογευμα ο πατερας του σε οφθαλμιατρο.

Περαστικά! Συμβαίνουν αυτά με τα παιδάκια δυστυχώς!

Πες μου κι εμένα για γυαλιά.....αν θες με π.μ.

Διαφημίσεις

Για τη μαμα σου δεν μπορώ να σχολιάσω... είναι σαν να ξαναζώ ακριβώς το ίδιο έργο :( όλα καλά να πάνε για εσάς!

λυπαμαι που ανασυρω μνημες το ξερω οτι πολλες εχουμε δει αυτο το εργο δυστυχως.....:-(:-(:-(

Πάντα τέτοια νέα να έχετε! Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι!

Περαστικά! Συμβαίνουν αυτά με τα παιδάκια δυστυχώς!

Πες μου κι εμένα για γυαλιά.....αν θες με π.μ.

γιαυτο σας ενημερωνω γιατι ξερω οτι λυπαστε κ χαιροσαστε πραγματικα

αν σε βολευει σαν περιοχη Χαλανδρι σου λεω περισοτερες λεπτομερειες.;)

λυπαμαι που ανασυρω μνημες το ξερω οτι πολλες εχουμε δει αυτο το εργο δυστυχως.....:-(:-(:-(

μην αισθάνεσαι άσχημα... αυτό που ζείτε εσείς τώρα είναι δύσκολο και το καταλαβαίνω ... και εύχομαι επιτέλους να βρεθεί θεραπεία! Έλεος πια :(

Μπραβο ρε μπιλι ΤΕΛΕΙΑ νεα,εδω χαιρομαι εγω τοσο πολυ που δεν την ξερω τη γυναικα εσυ κλαψε οσο θες απο χαρα μονο εννοειται!!

4u εγω ρε συ δεν τους εχω πολυ εμπιστοσυνη τους οφθαλμιατρους του ΙΚΑ εχω καει κιολας βεβαια γι αυτο μου εβγαλε εντελως λαθος διαγνωση,δεν υπαρχει δυνατοτητα να πας καπου αλλου ή εστω να τον ξερεις καπως απο αλλους?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου γλυκές, καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είστε? Ελπίζω όλες καλά.

Χθες, δούλευα το απόγευμα/βράδυ και έφαγα απίστευτη βροχή και αυτή στα λίγα λεπτά μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο! Αλλά έριχνε με τα τουλούμια! Πήγαινα με 20 χιλ., γιατί η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη! Ολα καλά ευτυχώς, δούλεψα, έκανα όμορφα νυχάκια και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Σήμερα, δούλευα το πρωί επίσης. Επέστρεψα γύρω στις 12.00. Aμέσως, μάζεψα το σπίτι, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα {ειδα τον ήλιο και είπα...}, έβαλα τα υλικά μου να αποστειρώνονται, έπλυνα κάποια πιατικά και είπα να δοκιμάσω μία συνταγή για κέικ σοκολάτας, που είναι σχετικά ρευστό μέσα. Το "πείραξα" λιγάκι φυσικά {το κάνω πάντα τελικά!!! :lol::lol:} και έγινε τέλειο! Και δεν φτάνει αυτό αλλά είπα να σοκολατιάσω και από πάνω... έβαλα λοιπόν μπεν μαρί, κουβερτούρα γάλακτος και....

{έφτιαξα 2 φόρμες, σας βάζω μόνο την 1}

Οταν το έφτιαξα:

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Με το που φάγαμε το φαγάκι μας:

PB220179_zps50a655d8.jpg

Τώρα ξεκουραζόμαστε λιγάκι, μετά έχω tae και δουλίτσα.

Σας φιλώ γλυκά όλες και θα επανελθω.

777885dugw57gt25.gif

Κουκλίτσες μου γλυκές, καλησπέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είστε? Ελπίζω όλες καλά.

Χθες, δούλευα το απόγευμα/βράδυ και έφαγα απίστευτη βροχή και αυτή στα λίγα λεπτά μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο! Αλλά έριχνε με τα τουλούμια! Πήγαινα με 20 χιλ., γιατί η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη! Ολα καλά ευτυχώς, δούλεψα, έκανα όμορφα νυχάκια και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Σήμερα, δούλευα το πρωί επίσης. Επέστρεψα γύρω στις 12.00. Aμέσως, μάζεψα το σπίτι, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα {ειδα τον ήλιο και είπα...}, έβαλα τα υλικά μου να αποστειρώνονται, έπλυνα κάποια πιατικά και είπα να δοκιμάσω μία συνταγή για κέικ σοκολάτας, που είναι σχετικά ρευστό μέσα. Το "πείραξα" λιγάκι φυσικά {το κάνω πάντα τελικά!!! :lol::lol:} και έγινε τέλειο! Και δεν φτάνει αυτό αλλά είπα να σοκολατιάσω και από πάνω... έβαλα λοιπόν μπεν μαρί, κουβερτούρα γάλακτος και....

{έφτιαξα 2 φόρμες, σας βάζω μόνο την 1}

Οταν το έφτιαξα:

PB220176_zps1ceb1bf7.jpg

Με το που φάγαμε το φαγάκι μας:

PB220179_zps50a655d8.jpg

Τώρα ξεκουραζόμαστε λιγάκι, μετά έχω tae και δουλίτσα.

Σας φιλώ γλυκά όλες και θα επανελθω.

Ωχ Παναγία μου, τι ειν' τουτο?

Φερτε χαρτομαντηλα για τα σαλια, η μια σαλιαρα καλυτερα.Εφυγα,παω περιπτερο για σοκολατα...

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?

Εμεις ειχαμε ομορφη μερα!Σηκωθηκε το πρωι ο μικρος,ηρθε και χωθηκε στο κρεβατι και με ξυπνησε δινοντας μου φιλια!!!!!!!!Πολυ το χαρηκα!!!!Αυτο ειναι ομορφο ξυπνημα!!!!!

Σηκωθηκαμε εφτιαξα πρωινα και παιξαμε στο δωματιο του,μαγειρεψα μακαρονια με κιμα και εκανα ενα συγιρισμα σε ολο το σπιτι,εβαλα σκουπα και τωρα ειναι ολα πολυ ομορφα αλλα εχω απλυτα πιατα,ασιδερωτα(που δεν το βλεπω να τα κανω σημερα...)και το απογευμα θελω να πλυνω καλα το μπανιο και ολα θα ειναι οκ!

Βασιλικη μου περαστικα με το δοντι!!!Εχεις ταλαιπωρηθει και εσυ...

Μπιλλακι χαιρομαι τοσο πολυ για την μαμα σου!!!Εχθες πηγα στην εκλησια να αναψω ενα κερακι να μας εχει η Παναγιτσα καλα,μιας και ηταν γιορτη,και αναψα και για την μαμα σου,να την εχει καλα.Μακαρι να πανε ολα καλα απο δω και περα!

Καλαμαρακι να τα εκατοστησετε!!!Παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!!

Βασια εισαι πολυ καλυτερα,ε?Μπραβο!Αντε να ξεμπερδευεις...

Τινα εγω δεν θα εκλεινα πριν γεννησω εκλησια,μου καθεται καπως...

Ειρηνακη αρνουμαι να σχολιασω για το κεικ....Το μονο που θα σου πω ειναι:ΣΤΕΙΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............

Δεν θυμαμαι αλλα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...