Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μωρε δεν ξέρω τι έχω πάθει και εχω συνεχως πονοκεφαλο!!!!

Μάλλον ειναι η αναιμια μου!!! (λοιπον-αστω να παει αστο)

Στα δικά μας τώρα!!!

Χτες τελειωσα αλλη μια κουρτινα!!!

Εχω αλλες 2 και τέλος !!!!

Εκανα αρκετά πραγματάκια χτες ,γυρισα έκανα μια χωριατικη σαλατα για τα αγορια και 1 pizza για να φάνε!!!

Εβγαλα την κουρτινα την παλια και αφου σιδερωσα την καθαρουλα την κρέμασα

Μετα ξεκινησα τα γουράκια μου !! και τις παραγγελιες μου

Αφου πρώτα εβαλα για υπνο το αγοράκι μου και ο συζυγος τον πηρε ο υπνος στο σαλονι

Εκανα μπανάκι και ξάπλωσα κατα τις 01,00 πραγματικα ωρες ωρες λεω πως αντεχω ,,ξυπνησα 06,30 ετοιμάστηκα και τσουκ στην δουλεια!!!

Σας φιλω και σας ευχομαι μια υπεροχη μέρα!!!

:) :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κ από μένα!!

επιτέλους Παρασκευή οπότε από το απόγευμα ξεκινάνε οι βόλτες:D:D

ελπίζω μόνο να ναι καλύτερα η μικρούλα μου που είχε πυρετό χθες και σήμερα δεν την έστειλα παιδικό. Εκατσε σπίτι με τη γιαγιά και τον αδερφούλη της..

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Kαλημερα κοριτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Ευτυχως από εχθες τα ματια μου ειναι καλύτερα ,αλλιως δεν ηταν για να βγω εξω.Μου εφερε αλοιφη ο αντρας μου και στρωσανε.Εχθες εφυγε ολο το απόγευμα σε διαβασμα,πως δεν ξερω ,καπου το χασαμε το παιχνιδι.

Σημερα πήγα τον μικρο σχολειο ,πήγα και στο νοσοκομειο ακι ευτυχως τελειωσα σχετικα γρηγορα.Πήγα να πάρω ενα δωρακι για ενα παιδικο παρτυ που εχουμε το Σαββατο ,πήγα φουρνο και μινι μαρκετ ακι επέστρεψα.

Εβγαλα εξω τα παπλώματα μας ,

αερισα ολο το σπίτι,ακομη το εχω ανοιχτο,

αλλαξα τα σεντονια στα κρεβατια μας,

εβαλα ενα πλυντηριο,

μαζεψα τα σκουπίδια,συμμαζεψα τα υπνοδωματια,

και εφτιαξα μισο τοστ και καφεδακι γιατι το κεφαλι μου πάει αν σπάσει.Πάω να πάρω ενα ντεπον και να μαγειρεψω σπανακορυζο και να πιασω δουλιτσες.

Γιωτα,επανηλθες με λίστα!Πολύ χαιρομαι!Ο αντρας σου ειναι καλύτερα?

Τινα οπως και να εχει εγω δεν θα εκλεινα εκκλησια από τωρα...

Χαρα ,μπραβο που βρηκες χρονο για εσενα εστω και στη δουλεια,καλή υπόλοιπη εγκυμοσυνη!

4u,δεν υπήρχε ραντεβου πιο νωρις?Ε,μην ξεκινησεις ετσι τη χρονια σου...

Βασιλικη καλά ξεμπερδεματα με το δοντι!Περαστικα σου...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μια ιδεα για οσες εχετε μπουφε:Την πρωτη χρονια που παντρευτηκα και δεν ειχα παιδια, ειχα βαλει στον μπουφε χιονι, αυτες τις χοντρες νιφαδες, σε όοολο όμως τον μπουφε (τον ασπρισα εντελως) και επανω έβαλα κόκκινα και χρυσα στολιδακια, και ξεχασα να σας πω, κατω απο το χιονι, εβαλα φωτακια.

Ε, δεν φανταζεστε τι τελειο που ηταν. Βεβαια δεν ειχα παιδια όπως είπα, γιατι τωρα δεν παιζει με τιποτα να το κανω.¨οσοι το ειχαν δει, τρελαθηκαν.Η ιδεα δεν ηταν δικη μου,να τα λεμε αυτα, αλλα μιας θειας του αντρα μου, που εχει ανθοπωλειο,ειδη δωρων.κτλ.Όσες εχετε παιδακια ησυχα, και δεν αγγιζουν μπιμπελο και διαφορα, τολμηστε το.

Ακουγεται πολυ ωραιο αυτο και λεω να το τολμησω αλλα δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι αυτες οι χοντρες νιφαδες και που τις βρισκω?Βοηθησε με λιγο την ασχετη :oops:αν υπαρχει και καμια φωτο ακομα καλυτερα:rolleyes:

Ειρηνη μπραβο στο φιογκακι σου για τα καλα λογια της δασκαλας ,αλλαξατε δασκαλα φετος?Γιατι και η δικη μου εχει μεγαλη αλλαγη φετος και νομιζω οφειλεται σε ενα μερος στην καινουρια δασκαλα της και στο οτι τα παιδακια μας μεγαλωνουν και ωριμαζουν φυσικα.

Καλαμαρακι να τα χιλιασετε παντα αγαπημενοι!

Τινα εμενα μου φαινεται μια χαρα να το βαπτισεις μικρο αφου βολευει τοτε με τους παππουδες,το εχουν κανει και φιλοι μου,απλα δεν εχει πολυ ωραιες φωτο γιατι ειναι πολυ μικρουλι ακομη και δε μπορει να σταθει αλλα σιγα τα ωα...

Για την εκκλησια που θες να κλεισεις πριν τη γεννηση μου φαινεται λιγο καπως η αληθεια:confused: μηπως να εκανες μια ερωτηση πρωτα ποσο νωρις πρεπει να την κλεισεις για βαφτιση?

Για τα αλλα που ρωτας δεν εχω ιδεα.

Τα νεα μου ειναι οτι πιαστηκε η μεση μου οποτε το προγραμμα μου να κανω δουλειες σημερα δυστυχως παει περιπατο.....

και εχω πηξει στο διαβασμα...πολλα τεστ βρε παιδι μου....

Πολλα φιλια σε ολες

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημέρα κ από μένα!!

επιτέλους Παρασκευή οπότε από το απόγευμα ξεκινάνε οι βόλτες:D:D

ελπίζω μόνο να ναι καλύτερα η μικρούλα μου που είχε πυρετό χθες και σήμερα δεν την έστειλα παιδικό. Εκατσε σπίτι με τη γιαγιά και τον αδερφούλη της..

Περαστικα στο κοριτσακι σου,ελπίζω να της περασει ακι να εχετε ηρεμο σαββατοκυριακο..

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μωρε δεν ξέρω τι έχω πάθει και εχω συνεχως πονοκεφαλο!!!!

Μάλλον ειναι η αναιμια μου!!! (λοιπον-αστω να παει αστο)

Στα δικά μας τώρα!!!

Χτες τελειωσα αλλη μια κουρτινα!!!

Εχω αλλες 2 και τέλος !!!!

Εκανα αρκετά πραγματάκια χτες ,γυρισα έκανα μια χωριατικη σαλατα για τα αγορια και 1 pizza για να φάνε!!!

Εβγαλα την κουρτινα την παλια και αφου σιδερωσα την καθαρουλα την κρέμασα

Μετα ξεκινησα τα γουράκια μου !! και τις παραγγελιες μου

Αφου πρώτα εβαλα για υπνο το αγοράκι μου και ο συζυγος τον πηρε ο υπνος στο σαλονι

Εκανα μπανάκι και ξάπλωσα κατα τις 01,00 πραγματικα ωρες ωρες λεω πως αντεχω ,,ξυπνησα 06,30 ετοιμάστηκα και τσουκ στην δουλεια!!!

Σας φιλω και σας ευχομαι μια υπεροχη μέρα!!!

:) :)

Βρε Σοφια τωρα μιλουσα με τη μαμα μου ακι αυτο μου ελεγε ,μηπως εχει πέσει το σιδηρο μου με τους πονοκεφαλους,και εχθες χαλια ημουν...

Καλη δυναμη ,εχεις εξαντλητικο ωραριο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ακουγεται πολυ ωραιο αυτο και λεω να το τολμησω αλλα δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι αυτες οι χοντρες νιφαδες και που τις βρισκω?Βοηθησε με λιγο την ασχετη :oops:αν υπαρχει και καμια φωτο ακομα καλυτερα:rolleyes:

Ειρηνη μπραβο στο φιογκακι σου για τα καλα λογια της δασκαλας ,αλλαξατε δασκαλα φετος?Γιατι και η δικη μου εχει μεγαλη αλλαγη φετος και νομιζω οφειλεται σε ενα μερος στην καινουρια δασκαλα της και στο οτι τα παιδακια μας μεγαλωνουν και ωριμαζουν φυσικα.

Καλαμαρακι να τα χιλιασετε παντα αγαπημενοι!

Τινα εμενα μου φαινεται μια χαρα να το βαπτισεις μικρο αφου βολευει τοτε με τους παππουδες,το εχουν κανει και φιλοι μου,απλα δεν εχει πολυ ωραιες φωτο γιατι ειναι πολυ μικρουλι ακομη και δε μπορει να σταθει αλλα σιγα τα ωα...

Για την εκκλησια που θες να κλεισεις πριν τη γεννηση μου φαινεται λιγο καπως η αληθεια:confused: μηπως να εκανες μια ερωτηση πρωτα ποσο νωρις πρεπει να την κλεισεις για βαφτιση?

Για τα αλλα που ρωτας δεν εχω ιδεα.

Τα νεα μου ειναι οτι πιαστηκε η μεση μου οποτε το προγραμμα μου να κανω δουλειες σημερα δυστυχως παει περιπατο.....

και εχω πηξει στο διαβασμα...πολλα τεστ βρε παιδι μου....

Πολλα φιλια σε ολες

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω, τις νιφαδες αυτες τις εφερε η θεια του αντρα μου, που ψωνιζει για το μαγαζι της .Και της περισσεψε μια σακουλα και την βουτηξα.Λογικα σε ειδη με εποχιακα τωρα για τα Χριστουγεννα θα βρεις.

Αν τις βρεις και το κανεις, ειναι ενα όνειρο, παραμυθενιο, ειχαν μεινει με το στομα ανοιχτο όλοι.

Όσο για φωτο, δεν εχω, και δεν το'χω γενικα με τις φωτο.

Κατσε ξεκουρασου με την μεση σου, καλη υπομονη με τα διαβασματα.Αχ ρε τι με περιμενει απο του χρονου!Ας ειμαστε καλα...

Φιλια!

Και οτι θελω να μου πειτε την γνωμη σας σε κατι. Οι γονεις του καλου μου θα ερθουν τελος Ιουνιου. Σκεφτομαστε να κανουμε την βαπτιση τοτε να ειναι παροντες. Το μωρο θα ειναι 2 -2 1/2 μηνων. Τα αγορια μου τα βαπτισα 6 μηνων. Ειναι νωρις να βαπτισω το μωρακι καλοκαιρι, 2 1/2 μηνων? Ξερω οτι παλια το κανανε αλλα εχουν αλλαξει τα δεδομενα (προφανως λογω "μοδας"?)

Ειναι τελειως κουλο να παω να κλεισω εκκλησια/ημερομηνια πριν γεννηθει το παιδι? Ειναι καπως popular εκκλησια γιαυτο και πρεπει να παω νωρις.

Επισης ξερετε μηπως τι ισχυει για οταν οι γονεις ειναι ο ενας Καθολικος και η αλλη Ορθοδοξη? Θελουμε να το βαπτισουμε Ορθοδοξο.

Κοριτσάκι μου καλή σου μέρα.. Με το καλό να έρθει το θαυματάκι σας στον κόσμο..

Σχετικά με όσα ρωτάς για τη βάφτιση.. Όσο μικρότερο είναι το μωρό τόσο το καλύτερο.. Και ήσυχο θα είναι και δεν θα ταλαιπωρηθεί καθόλου και καλοκαίρι θα είναι και δεν θα φοβάσαι μη σου κρυώσει.

Όσον αφορά τη βάφτιση με γονείς τον έναν καθολικό και τον άλλο ορθόδοξο.. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φτάνει ο νονός να είναι ορθόδοξος.. Στο λέω με βεβαιότητα διότι ο ξάδερφός μου (Ορθόδοξος) είναι με Προτεστάντισα (Γερμανίδα) και βάφτισε το γιο του σε ορθόδοξη εκκλησία με το ορθόδοξο δόγμα και εννοείται ότι του έδωσαν ορθόδοξο όνομα.. Η μόνη προϋπόθεση του παπά για να γίνει η βάφτιση ήταν να είναι ο νονός ορθόδοξος..

Όσο για το αν μπορείς να κλείσεις την εκκλησία από τώρα.. δυστυχώς είναι πολύ νωρίς γιατί σου ζητάνε να τους προσκομίσεις τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού που γράφει απάνω ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ.. και αυτή εσύ θα την έχεις όταν με το καλό γεννήσεις..

Ελπίζω να βοήθησα..:lol:

L2qIp2.png

Kαλημερα κοριτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Ευτυχως από εχθες τα ματια μου ειναι καλύτερα ,αλλιως δεν ηταν για να βγω εξω.Μου εφερε αλοιφη ο αντρας μου και στρωσανε.Εχθες εφυγε ολο το απόγευμα σε διαβασμα,πως δεν ξερω ,καπου το χασαμε το παιχνιδι.

Σημερα πήγα τον μικρο σχολειο ,πήγα και στο νοσοκομειο ακι ευτυχως τελειωσα σχετικα γρηγορα.Πήγα να πάρω ενα δωρακι για ενα παιδικο παρτυ που εχουμε το Σαββατο ,πήγα φουρνο και μινι μαρκετ ακι επέστρεψα.

Εβγαλα εξω τα παπλώματα μας ,

αερισα ολο το σπίτι,ακομη το εχω ανοιχτο,

αλλαξα τα σεντονια στα κρεβατια μας,

εβαλα ενα πλυντηριο,

μαζεψα τα σκουπίδια,συμμαζεψα τα υπνοδωματια,

και εφτιαξα μισο τοστ και καφεδακι γιατι το κεφαλι μου πάει αν σπάσει.Πάω να πάρω ενα ντεπον και να μαγειρεψω σπανακορυζο και να πιασω δουλιτσες.

Γιωτα,επανηλθες με λίστα!Πολύ χαιρομαι!Ο αντρας σου ειναι καλύτερα?

Τινα οπως και να εχει εγω δεν θα εκλεινα εκκλησια από τωρα...

Χαρα ,μπραβο που βρηκες χρονο για εσενα εστω και στη δουλεια,καλή υπόλοιπη εγκυμοσυνη!

4u,δεν υπήρχε ραντεβου πιο νωρις?Ε,μην ξεκινησεις ετσι τη χρονια σου...

Βασιλικη καλά ξεμπερδεματα με το δοντι!Περαστικα σου...

Eννοείτε όχι... Δεν με πειράζει ότι απλά θα είναι 2/1 αλλά πέρυσι 2/1 είχα πάρει κακά αποτελέσματα MMR που με οδήγησαν στο χειρουργείο... Πρέπει να κάνω και τον ετήσιο έλεγχο (μαστογραφία, υπέρηχο, μαστολογική εξεταση) και δεν θέλω με τπτ ... θα το αφήσω για Ιανουάριο αντι για Δεκέμβριο. Τα περσινά Χριστούγεννα είχαν πολύ στρες και στενοχώρια.. όχι φέτος δεν θα πάρω :tongue:

Τα δικά σου μάτια τι έπαθαν... ?

Διαφημίσεις

Περαστικα στο κοριτσακι σου,ελπίζω να της περασει ακι να εχετε ηρεμο σαββατοκυριακο..

Σ ευχαριστώ Χρύσα μου και συ αντε να καλυτερέψουν ακόμα περισσότερο τα ματάκια να ξεμπεδεύεις μ αυτό....

Τίνα και γω δεν θα κλεινα από τώρα εκκλησία, δεν ξέρω γιατί, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω απλά σου λεω τι θα κανα εγω...βέβαια δεν είναι κ κακό, αν βολεύει εσας why not?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από μένα.. έστω και αργά..

Τελικά ο μικρούλης μου δεν ταλαιπωρείται με τα δόντια του αλλά πρέπει να έχει ίωση.. Χθες μου ανέβασε τελικά πυρετό, έφτασε στις 6 το πρωί 38,7 και πριν λίγο πήγε να του δώσει αντιπυρετικό η πεθερά μου και έκανε εμετό..

Το καημενούλι μου.. όλη τη νύχτα αγκαλιά τη βγάλαμε.. πότε σε μένα, πότε στον μπαμπά του.. με το που τον ακουμπούσα οπουδήποτε ξυπνούσε κι έκλαιγε με παράπονο οπότε κάποια στιγμή είδα και απόειδα και τον πήρα αγκαλίτσα για να κοιμηθεί κι αυτός αλλά κι εμείς λιγουλάκι.. Λογικά πρέπει να είναι ο λαιμός του γιατί δεν είδα να τραβάει κάποιο αυτάκι.. Είναι και ξανθούλης και φούντωνε από τον πυρετό και κάποια στιγμή ήταν σαν ροζ αρκουδάκι... Σήμερα θα τον πάμε στην παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει.. Τον λυπάται η ψυχή μου τον κακομοίρη μου..

Τινάκι τώρα που το έγραψε η Γιώτα έχει δίκιο.. Αν δεν λυθεί το θέμα με το διαζύγιό σου δεν μπορεί να γίνει βάφτιση χωρίς την παρουσία του πατέρα διότι στη ληξιαρχική πράξη γέννησης εφόσον δεν υπάρχει διαζύγιο αναγκαστικά θα μπει το όνομα του πρώην σου.. Μπέρδεμα.. Μπορείς όμως να κάνεις ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο αλλά και πάλι θα είναι στη μερίδα του πρώην σου.. Θα σου έλεγα να περιμένετε ένα χρόνο για να έχει λυθεί το θέμα..

Από δουλειές εννοείται ότι δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτε.. Μέχρι και το κοτόπουλο του μικρού ξέχασα να βγάλω από την κατάψυξη χθες το βράδυ.. Βλέπω το σπίτι μου στα χάλια του και φρίττω αλλά τι να κάνω.. Το μικρό μου να γίνει καλά και όλα θα γίνουν..

Φιλάκια σε όλες σας..

L2qIp2.png

4U, που έκλεισες ραντεβού για τα ματάκια σου και σε πάει τόσο αργά;

(Εχω λόγο που σε ρωτάω)

Καλαμάρι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!:P

Τα κεράκια ήταν όλα σε ένα κομμάτι, είδα καλά;:tongue:

Ιrene, Χρόνια σου Πολλά να περάσετε τέλεια όπου και να πάτε!:P

Πολλές Καλημέρες:)

ευχαριστω κοριτσια. Ναι απο τωρα, τωρα οχι δεν θα κλεισω. Νομιζω εξαλλου η εκκλησια αυτη ειναι κλειστη τον χειμωνα. Θα δω απο Ανοιξη :) Θα ρωτησω τον παπα, θα του εξηγησω, κατι θα βγει πιστευω.

Οσο για το διαζυγιο... κοριτσια νομιζω, (πρωτα ο Θεος) το θεμα λυθηκε!!!

Κατα 99% το μωρο θα μπει κατευθειαν στο ονομα του μπαμπα της οποτε δεν θα εχουμε θεμα. Βεβαια θα δουμε και στην πορεια αλλα προς το παρον ετσι φαινεται. Εχουμε κατι χαρτουρες ακομα να συμπληρωσουμε αλλα μας λενε οτι δεν θα εχουμε θεμα τελικα. Θα δουμε... εννοειται οτι ολες αυτες τις σκεψεις τις κανω, εαν και εφ'οσον εχει λυθει το διαδικαστικο κομματι του διαζυγιου/αναγνωρισης κτλ κτλ.

Ονειροπολω κοινως ;)

Ειναι καμιας το παιδακια αρρωστο με γαστρεντεριτιδα? Εμενα ειναι ο Κωστης μου απο την Παρασκευη το βραδυ (μια βδομαδα δηλαδη), εχει μερες που ειναι καλυτερα αλλα να σημερα δεν τον εστειλα γιατι πρωι πρωι, διαρροια νερο... δυο φορες. Προχθες εκανε εμετο στο σχολειο (εχθες παλι, τιποτα). Καλα ειναι απο κεφι κτλ.

Αρρωστησε και ο καλος μου και τον εχω σε καραντινα γιατι αν κολλησω και εγω, θα καταληξω στο νοσοκομειο. Αρκετα ταλαιπωρουμαι (ναι ακομα!) απο τους εμετους της εγκυμοσυνης, ειμαι ψιλο-αφυδατωμενη, αν κολλησω και το ιο... παει! :(

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

4U, που έκλεισες ραντεβού για τα ματάκια σου και σε πάει τόσο αργά;

(Εχω λόγο που σε ρωτάω)

Καλαμάρι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!:P

Τα κεράκια ήταν όλα σε ένα κομμάτι, είδα καλά;:tongue:

Ιrene, Χρόνια σου Πολλά να περάσετε τέλεια όπου και να πάτε!:P

Πολλές Καλημέρες:)

και μόνο η τόση καθυστέρηση τα λέει όλα .... :tongue: ΙΚΑ ή αλλιώς ΕΟΠΥΥ ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...