Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Ανακάλυψα σήμερα πρωί οτι το αριστερό μάτι δεν πάει καλά.... μάλλον τώρα στα 39 αποφάσισε να μου κάνει μυωπία! :) (κανονικά πρεσβυωπία θα έπρεπε...) Δεν βλέπω καλά μακριά... :) :) Θα κλείσω ραντεβού να γελάσουμε...

Δείτε εδώ εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=node&cnode=78&clang=0

Ο δικός μου ξετρελάθηκε ;)

Θεατράκι για το ΣΚ? :)http://www.thatslife.gr/culture-2/odyssevah-presented-every-weekend-for-free/

Έχω ήδη αρχίσει τις δουλειές μου και συνεχίζω....

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εφαγα μια βροχη σημερα αστα να πανε! Δεν ειδα αυτο το συγκινητικο που εβαλε η ειρηνη ουτε καλοδιαβασα αυτο με την μαμα του 3μηνου μωρου, ειμαι σε περιεργη φαση κ ευσυγκινητη, οποτε αστο καλυτερα. Στεναχωρεθηκα πολυ για την μαμα σου μπιλλακι μου...μακαρι να το ξεπερασει...μακαρι να μην ταλαιπωρηθει...να εισαστε κοντα της οσο μπορειτε...

Ελενα μου να ζησετε! Ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι!

Μυρτουλα εγω την ξερω την οζα!:)

Ειρηνη ωραιος ο μπουφες σου κ το πασο! Αυτα τα μπουκαλακια του λικερ πολυ μου αρεσουν. Επισης να σου πω οτι φαινεστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι με τον αντρουλη σου!

Ρε μπιλλακι οχι κ χλαπατσα χαχαχαχα τωρα το θυμιθηκα!

Βασια που γινεται η ανταλαγη το σαββατο μπας κ καταφερω να ερθω. Εισαι καλυτερα ε? Μπραβο!

Χρυσα εσυ τι γινεται με τα ματια σου?

Ραβτ ελα να ανεβαινουμε λεμε!

Χαρουλα μου τι κανεις? Πως τα πας με την γυναικα τελικα? Πας στο γραφειο?

Τι αλλο? Δεν θυμαμαι! Επανερχομαι να σας πω τα δικα μου!

Εγώ ξέρω

την Ρόζα &

την πόζα :)

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια,

ειστε καλα?

Yotou και τι δεν εκανες, κουραστηκα που τα διαβασα,Παναγια μου!

Πως πατε με την πανα?

Ειρηνη, δεν το ειδα όλο το βιντεακι, για τι ημουν στη δουλεια και με πηραν τα ζουμια...

Και παρα πολυ ωραιος ο μπουφες σου!!!!!

Μια ιδεα για οσες εχετε μπουφε:Την πρωτη χρονια που παντρευτηκα και δεν ειχα παιδια, ειχα βαλει στον μπουφε χιονι, αυτες τις χοντρες νιφαδες, σε όοολο όμως τον μπουφε (τον ασπρισα εντελως) και επανω έβαλα κόκκινα και χρυσα στολιδακια, και ξεχασα να σας πω, κατω απο το χιονι, εβαλα φωτακια.

Ε, δεν φανταζεστε τι τελειο που ηταν. Βεβαια δεν ειχα παιδια όπως είπα, γιατι τωρα δεν παιζει με τιποτα να το κανω.¨οσοι το ειχαν δει, τρελαθηκαν.Η ιδεα δεν ηταν δικη μου,να τα λεμε αυτα, αλλα μιας θειας του αντρα μου, που εχει ανθοπωλειο,ειδη δωρων.κτλ.Όσες εχετε παιδακια ησυχα, και δεν αγγιζουν μπιμπελο και διαφορα, τολμηστε το.

Φιλια στα υπόλοιπα κοριτσια, κι ας μην ξερω καμια.

Ειστε φοβερη παρεα, ειδικα τις τελευταιες μερες στη δουλεια, δεν περναει η ωρα με τιποτα.

Υ.Γ. Περιμένω πως και πως να χειμωνιασει να αραξουμε στο τζακι,αντε απο Τεταρτη, θα εχουμε ψοφοκρυο.Μάλλον δεν παω καλα, όπως λεει και ο συζυξ.

Βάσια Ειρήνη Αρετή Χρύσα Γιωτάκι σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D

να χαίρεστε κ εσείς την οικογένεια σας :D

Christmas Countdown!!!!

Για να ετοιμαζόμαστε....αρχίζω να Χριστουγεννιάζομαι!!!

1476097_10202483781396815_1951896987_n.jpg

1426410_10202483810237536_559979330_n.jpg

Αν γκουγκλάρετε θα βρείτε και άλλα!!!!

Πολύ ωραίο ειδικά το δεύτερο! Το εκτύπωσα ήδη ;)

τέλεια!!θα εκτυπώσω ενα από τα δυο, θα το βάλω στο ψυγείο και κάθε μέρα θα κολλάμε και από μια λευκή ετικέτα πάνω στην κάθε θέση μέχρι να συμπληρωθεί η γενιάδα!για μένα με ενδιαφέρει πιο πολύ να φτάσω μέχρι το 20 που κλείνουν τα σχολεία:tongue:

χαχαχα εμείς την παρασκευή 20/12 θα πάμε θέατρο κ την Δευτέρα γιορτήηηηηηη χριστουγεννιάτικη!

Δομνίνα περαστικά στο μικράκι σου για τα δοντάκια του κ σε σένα για το παράσημο ;)

Δεν μου αρέσει το γεγονός πως είναι διαφήμιση, αλλά το νόημα μετράει πολύ!!!

Πολύ ωραίο βιντεάκι

Χρύσααααααα ζηλεύω τζάκι :(:tongue:

Ραβτάκι μου μια αγκαλιά ξέρεις εσύ :P

μπραβο κοριτσακι!!! πολυ χαιρομαι για σενα!

οκ! θελω πολυ να ερθω, θα προσπαθησω!

να σας πω κ τα δικα μου,παλι τρεχατη μερα ειχα

ενδιαμεσα με την δουλεια εκανα:

κρεβατια

χλωρινιασμα μπανιο

εβαλα ενα πλυντηριο

συμμαζεμα

φαγητο μικρης

νεροχυτη

παγκους- εστιες (αυτα το πρωι κ μετα κατεβηκα στο γραφειο)

πηγα οαεε να δηλωσω το ατυχημα του συζηγου, μου βγαλανε την πιστη!

ταχυδρομειο-τραπεζα-κουριερ

γυρισα γραφειο κ εκατσα μεχρι τις 3

ταισα κ αλλαξα την μικρη

εφτιαξα σαλτσα για τα μακαρονια

εβρασα πατζαρια

εστρωσα τραπεζι φαγαμε

μαζεψα κ εβαλα πιατα στο πλυντηριο

επλυνα κατσαρολες

ξανα παγκους-εστιες

εφτιαξα καφεδακι κ σας ψιλοδιαβασα (δεν θυμαμαι τιποτα!)

επλυνα-αλλαξα κ ταισα την μικρη

εφυγα για εξωτερικες δουλειες (κουριερ-σουπερ μαρκετ κατι λιγα κ βαφη για μαλλια)

αφου γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα

εβαλα τα πατζαρια σε ταπερ στο ψυγειο

εβαλα κοτοπουλο στον φουρνο για αυριο

καθαρισα κ εκοψα πατατες κ τις εβαλα σε νερο στο ψυγειο για αυριο

εψησα καλαμποκια

μαζεψα οσα ρουχα ειχαν στεγνωσει

απλωσα το πλυντηριο που ειχα βαλει

εφτιαξα μερικες καλτσες (δεν σιδερωνω πια, τις κανω μπαλιτσες)

εβαλα την μικρη να φαει το γιαουρτι της

την ξανα αλλαξα κ την εβαλα για υπνο

εφτιαξα ντακο κ φαγαμε με τον αντρα μου

ηπια κ 2 κρασακια κ παω κουρουμπελο για υπνο, αφου βαλω το κοτοπουλο στο ψυγειο.

σιγουρα ξεχναω κ αλλα που εκανα, γενικως αυτες τις μερες τρεχω κ δεν φτανω!!!

σας φιλω, καληνυχτα

Η Γιώτα που ξέρω με τις μεγάλες λίστες χε χε σίφουνας!!

Εγώ αύριο θα κάνω γενική

Σας φιλω ολεεεεες!!!

Καλώς την!

Καλημέρα,

Ανακάλυψα σήμερα πρωί οτι το αριστερό μάτι δεν πάει καλά.... μάλλον τώρα στα 39 αποφάσισε να μου κάνει μυωπία! :) (κανονικά πρεσβυωπία θα έπρεπε...) Δεν βλέπω καλά μακριά... :) :) Θα κλείσω ραντεβού να γελάσουμε...

Δείτε εδώ εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=node&cnode=78&clang=0

Ο δικός μου ξετρελάθηκε ;)

Θεατράκι για το ΣΚ? :)http://www.thatslife.gr/culture-2/odyssevah-presented-every-weekend-for-free/

Έχω ήδη αρχίσει τις δουλειές μου και συνεχίζω....

χε χε εχμ γκουχου γκουχου ε όχι κ πρεσβυωπία κρύψε κάτι χαχαχαχα

Εγώ ξέρω

την Ρόζα &

α να χαθείς!

Στα δικά μας

Χτες τελικά πήγα τζάμπο επέστρεψα αυτά που ήθελα κ έκανα το οφθαλμόλουτρό μου, έβγαλα φώτο από αυτά που μου άρεσαν να δω πως μπορώ να τα ταιριάξω σπίτι μου κ τι με παίρνει να αγοράσω. Και πήρα κ στην μικρή μου ένα μαξιλάρι που μου το ζητάει μπορεί κ 6 μήνες ένα λουλούδι μεγάλο χρωματιστό. Το τι χαρά έκανε με το που το είδε χε χε χοροπηδούσε αχ μαμά μου είσαι η καλύτερη που μου το πήρες αχ μαμά μου το θυμήθηκες χε χε

Έφαγα κ μάζεψα πάγκους,

κάτσαμε με την μικρή κ παίξαμε λέγκο

έφυγαν για μπαλέτο κ εγώ σιδέρωσα {ναι ραβτάκι ακούςςςςςς σιδέρωσα τα λίγα που είχα από χτες } κ τώρα πάλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ χε χε

Έκανα ντουζάκι μέχρι να έρθουν

Γύρισαν τσιμπησα εγώ έφαγε η μικρή αυγουλάκια

Και μετά μπανάκι κ παραμυθάκι νάνι

Σήμερα τα γνωστά πρωινά τσάντες κτλ

Έφυγε το μικρό, είχε βηχα ξερό κ λέω να την πάω ωριλά μη μου μείνει για σκ κ τρέχουμε

Αέρισα κ έστρωσα

Συμμάζεψα τα σιδερωμένα της μικρής κ το σίδερο

έφτιαξα καφεδάκια

και χωρίσαμε δουλειές με τον χαζμπαντ για σήμερα κ αύριο

Εκείνος θα κάνει απόψυξη την κατάψυξη , θα σκουπίσει μπαλκόνια κ θα καθαρίσει τις κουτσουλιές, θα πετάξει ανακύκλωση κ σκουπίδια σπιτιού

{την λίστα την κοιτάει συνέχεια περνώντας από το ψυγείο χε χε κ του έχει μείνει μόνο μια εργασία από τις 9 που του είχα ζητήσει}

Και εγώ θα κάνω το ψυγείο σήμερα το βράδυ με την ησυχία μου αφού γυρίσουμε από την ζωγραφική κ το καφεδάκι με την μικρή κ τις φίλες της κ αύριο την υπόλοιπη γενική

Καλό πρωινό να έχετε :D

Διαφημίσεις

Ραβ, αφροδιτάκι, Μπιλακι και Βασιλική παρακαλώ πολύ να δίνετε αναφορά για τα δοντάκια σας!!! Πως πάτε????? Πολλές μαζευτήκαμε !!!! Βασιλική που εξαφανίστηκες τι έγινε με δόντι!!! Μπιλάκι εγώ με μεσουλίντ ηρεμούσα μόνο! Αν σε πιάνει ανα 12ωρο συνέχεια τότε θέλει γιατρό.

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Εξαφανίστηκα, αλλά σας διάβαζα και μου κάνατε παρεούλα να ξεχνιέμαι. Δεν είχα όμως όρεξη να γράψω. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Να, καμιά φορά μαζεύονται όλα μαζί στο μυαλό και σε παίρνει από κάτω, όπως συμβαίνει σε όλες. Τώρα είμαι καλύτερα. Έβαλε και λίγο το χεράκι της και η γλυκιά μανούλα και ανέβηκα.

Όλες αυτές τις μέρες διάβαζα τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Τις όμορφες και άσχημες στιγμές σας.

Άντε να ξαναμπώ σιγά-σιγά στο παιχνίδι.

Περαστικά στις αρρωστούλες και στα παιδάκια σας. Γρήγορα να περάσουν όσα σας ταλαιπωρούν.

Μπιλλάκι μου και γελάω με τα αστεία σου και σφίγγεται η καρδιά μου με τη μανούλα σου. Ο θεός να δώσει δύναμη και σε σένα και σ' αυτή να τα ξεπεράσετε όλα ακόμα μια φορά. Σου το εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου πραγματικά.

Ελενάκι μου, πάντα ευτυχισμένη κι αγαπημένη με τον αντρούλη σου. Έστω κι αργά σ' ευχαριστώ και για τη συμβουλή σου για τα κανελλόνια. Έγιναν τέλεια. Συγγνώμη που δεν σ' ευχαρίστησα νωρίτερα. 'Οσο για συρτάρια και καλούδια δεν έχω λόγια.

Γιωτούλι μου, τι περνάς κι εσύ. Κουράγιο κοριτσάκι μου. Με τις πανες δεν ξέρω τι να συμβουλέψω. Εγώ δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Όσο για την αλληλεγγύη που αναφέρετε κοριτσια μου, έτσι που μας κατάντησαν, σαν άνθρωποι μόνο αυτό μας έμεινε, να βοηθάμε όπως και όπου μπορούμε αυτούς που έχουν ανάγκη και υποφέρουν. Ευτυχώς δεν έχουμε χάσει ακόμα την ανθρωπιά μας. Μπιλλάκι όποτε έχεις νέα για την οικογένεια μας λες.

udάκι μου, αχ ποσο μου έλειψαν τα πειράγματά σου. Λοιπόν καλύτερα να έχεις μυωπία γιατί έτσι δεν θα κάνεις πρεσβυωπία. Απλά πράγματα.

Ειρήνη μου οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σου μου ηρεμούν την ψυχή και με ξεσηκώνουν όπως πάντα. Σκέφτομαι ν' αρχίσω κι εγώ σιγά-σιγά για να φτιάξει και η διάθεση. Μπράβο και στο φιογκάκι μας που είναι παιδάκι υπόδειγμα και καλός μαθητής.

pitsaki μου πως είσαι;;;

Δημητρούλα, τι έγινε με τον μπαμπά;;

Όσο για το δόντι μου

Βάσια μου και λοιπές φιλεναδίτσες παιδεύομαι ακόμα. Έχω πάει δυο φορές για να το βγάλω. Μου πατάει ένεση και όταν πάει να το βγάλει πονάω. Χθες ξαναπήγα και ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο πύον μέσα βαθιά γι αυτό πόναγα. Το καθάρισε και σήμερα πάω για εξαγωγή για να δούμε. Τρεις φρονιμίτες έχω κάνει εξαγωγή αυτό δεν το έχω ξαναπάθει. Βαρέθηκα.

Σου το είπα και με κόλλησες και το έβγαλες και πρώτη και ησύχασες. Γκρρρρρ!!!!!;)

Αλήθεια, με τη δουλειά, τι έγινε;;

Για την ανταλλαγή καλό μου ακούγεται αλλά ειλικρινά το Σάββατο είναι πολύ δύσκολή μέρα για μένα. Αχ και πόσο θα΄θελα να σας γνωρίσω. Τις μέρες των γιορτών που δεν θα έχουμε και σχολείο, παίζει τίποτα;;

Αφροδιτάκι, ravt, Σοφάκι, Βούλα, arris-anna, Renata, Ειρήνη (μικρή) Χριστίνα,Lila's mom,Δομνίνα, Βικάκι, Τινάκι, Αρετή, Χρύσα Μαράκι, Κική,etoile, Χαρά, Μαριαννάκι,ΝΑSIA Σταυρουλίτσα κι όλα τ' άλλα κοριτσάκια που ξεχνάω αλλά αγαπάω σας ευχομαι μια όμορφη μέρα.

Τι καλά που ξαναγύρισα κοντά σας. Ήδη με το που σας έγραψα αισθάνομαι άλλος άνθρωπος.

Φιλάκια Πολλά

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημερα!!

Γιωτακι οχι απλα τρεχατη μερα η χθεσινη,κουραστηκα που τα διαβασα..

Μαρια καλες δουλειες σημερα..ωραια η αισθηση του στρωμενου σπιτιου..

Χαρα εφτασες τις 15βδομαδες ε?πως περναει ο καιρος..καλα κανεις και πας στο μαγαζι να αλλαζεις παραστασεις και να ξεφευγεις λιγο,αφου τα παιδια τα πανε καλα με την κυρια..να προσεχεις..

Σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω με τιποτα..με το ζορι 6:10 και μετα τρεξιμο..αχ μου λειπει υπνος και το Σ/κ φευγει σα νερακι..

καπως ετσι ειναι ολες οι μερες μου, κ οπως βλεπεις δεν κανω δουλειες τυπου σκουπισμα η ξεσκονισμα.... (στο πατωμα γινεται χαμος!!!) 6,10???? πωπω μου θυμησες τοτε που πηγαινα στο μαγαζι....

Εγώ ξέρω

την Ρόζα &

χαχαχαχαχα!!!! αντε βρε μου ελλειψες με τα αστειακια σου!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια,

ειστε καλα?

Yotou και τι δεν εκανες, κουραστηκα που τα διαβασα,Παναγια μου!

Πως πατε με την πανα?

Ειρηνη, δεν το ειδα όλο το βιντεακι, για τι ημουν στη δουλεια και με πηραν τα ζουμια...

Και παρα πολυ ωραιος ο μπουφες σου!!!!!

Μια ιδεα για οσες εχετε μπουφε:Την πρωτη χρονια που παντρευτηκα και δεν ειχα παιδια, ειχα βαλει στον μπουφε χιονι, αυτες τις χοντρες νιφαδες, σε όοολο όμως τον μπουφε (τον ασπρισα εντελως) και επανω έβαλα κόκκινα και χρυσα στολιδακια, και ξεχασα να σας πω, κατω απο το χιονι, εβαλα φωτακια.

Ε, δεν φανταζεστε τι τελειο που ηταν. Βεβαια δεν ειχα παιδια όπως είπα, γιατι τωρα δεν παιζει με τιποτα να το κανω.¨οσοι το ειχαν δει, τρελαθηκαν.Η ιδεα δεν ηταν δικη μου,να τα λεμε αυτα, αλλα μιας θειας του αντρα μου, που εχει ανθοπωλειο,ειδη δωρων.κτλ.Όσες εχετε παιδακια ησυχα, και δεν αγγιζουν μπιμπελο και διαφορα, τολμηστε το.

Φιλια στα υπόλοιπα κοριτσια, κι ας μην ξερω καμια.

Ειστε φοβερη παρεα, ειδικα τις τελευταιες μερες στη δουλεια, δεν περναει η ωρα με τιποτα.

Υ.Γ. Περιμένω πως και πως να χειμωνιασει να αραξουμε στο τζακι,αντε απο Τεταρτη, θα εχουμε ψοφοκρυο.Μάλλον δεν παω καλα, όπως λεει και ο συζυξ.

κ τιποτα απο καθαρισματα ετσι? ασε τα ασιδερωτα θα με πνιξουν οταν στεγνωσουν κ τα τελευταια απλωμενα!!! τουλαχιστον δεν εχω απλυτα (για την ωρα!!!)

με την πανα ξανα μανα τα ιδια. την αλλαξα στις 1 το βραδυ βρεμενη, την αλλαξα κ τωρα το πρωι παλι βρεμενη...:|

καλη συνεχεια!!!

καλημερα ειπα??? δεν ειπα!

σηκωθηκα πουρνο πουρνο (οχι 6,10 αλλα 7,30), ετοιμαστηκα, εκανα ενα συμμαζεματακι, εστρωσα τα ριχταρια, ταισα τα ψαρια, εβαλα τα χτεσινοβραδινα στο πλυντηριο, εφτιαξα γαλα-καφεδες-σηκωσα την μικρη, την ετοιμασα, την ταισα(σημερα ηθελε το γαλα να το πιουμε γκα= αγκαλια)

περασα μια το μπανιο, εφτιαξα μαλλι-ψιλοβαφτηκα (το συνηθιζω τελευταια για τα κεφια μου) κ κατεβηκα στο γραφειο.

τινα μου ποτε θα ξαναερθουν οι γονεις του? αν ερθουν σε κανα χρονο παλι καντε το τοτε, αλλιως αναγκαστηκα τωρα. τι να κανεις κλεισε εκκλησια αν ξερεις οτι δεν θα βρεις ημερομηνια. για το θεμα ορθοδοξων-καθολικων δεν ξερω, ρωτα στην εκκλησια. (εσεις θα κανετε πολιτικο γαμο? ξεμπερδευτηκε το θεμα με το διαζυγιο?) γιατι ρωτησε το νομιζω δεν μπορει να γινει βαπτηση αν απουσιαζει ο πατερας (νομικα πατερας θεωρειτε ο πρωην σου αν δεν εχει βγει το διαζυγιο ακομα κ το παιδι ειναι δηλωμενο στην μεριδα του!)ξεκαθαρισε πρωτα αυτο κ μετα κλεισε ημερομηνια βαπτησης. με ολη μου την αγαπη στα γραφω αυτα κ χωρις παρεξηγηση (εχω γνωστη που ειχε παρομοιο θεμα με σενα γιαυτο στα γραφω, απο οτι θυμαμαι, εχουν περασει πολλα χρονια)

σας φιλω! καλημερα!!!!!!

Kalamaraki, να τα χιλιασετε ευχομαι τα καλυτερα!

Μπιλακι ενημερωσε μας για τη μαμα σου, Παναγια μου, ας το ξεπερασει και αυτη η μανουλα...

Αληθεια, από την Δημητρα κανενα νεο?Πως παει ο μπαμπας της?

Μπραβο ρε κοριτσια που βαζετε προγραμμα να κανετε δουλιτσες, και το καταφερνετε.

Κι εγω βαζω βεβαια προγραμμα, αλλά κατι θα βγει βρε παιδι μου ενδιαμεσα να με αποπροσανατολισει. Χτες ενω όλα πηγαιναν όπως τα ειχα σχεδιασει, με πηρε τηλ η μαμα μου να την παω ηλεκτρολογο για κατι δουλειες, ε παει τελειωσε...

Τελος πάντων, δεν πειραζει, όλα θα γίνουν!

Καλη συνεχεια, θα σας ξαναδιαβασω σε λιγο.

Εγώ αύριο θα κάνω γενική

ποια γενικη?? μιλησε κανεις για γενικη? οτι προλαβω σημερα το απογευμα, αυριο το πρωι μεχρι τις 11 γιατι εχω εξωτερικες δουλειες παλι, κ οτι μεινει την κυριακη....

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Εξαφανίστηκα, αλλά σας διάβαζα και μου κάνατε παρεούλα να ξεχνιέμαι. Δεν είχα όμως όρεξη να γράψω. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Να, καμιά φορά μαζεύονται όλα μαζί στο μυαλό και σε παίρνει από κάτω, όπως συμβαίνει σε όλες. Τώρα είμαι καλύτερα. Έβαλε και λίγο το χεράκι της και η γλυκιά μανούλα και ανέβηκα.

Γιωτούλι μου, τι περνάς κι εσύ. Κουράγιο κοριτσάκι μου. Με τις πανες δεν ξέρω τι να συμβουλέψω. Εγώ δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Τι καλά που ξαναγύρισα κοντά σας. Ήδη με το που σας έγραψα αισθάνομαι άλλος άνθρωπος.

Φιλάκια Πολλά

ετσι μπραβο να ανεβαινουμε λεμε!!!!

μπραβο που εισαι καλυτερα!!! (παντως ειμαστε ψυχοθεραπεια, δεν μπορω να πω!!!!:D)

ασε με τα κατουρηματα εχω βρει το μπελλα μου, ελεος!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!

Κατ' αρχην να ευχηθω στο Καλαμαρακι να τα χιλιασει με τον συζυγο και παντα αγαπημενοι... Εμας η επετειος περναει ολο στο ντουκου, τι να πω :rolleyes:

Ο μικρος συνεχιζει τον πυρετο, δευτερη μερα αντιβιωσης, αντε να δουμε απο αυριο λιγη βελτιωση γιατι εχει "ξεπλυθει" το μικρο μου :(... Χτες το βραδυ κοιμηθηκε στη μαμα μου και σημερα ειχα να παω μονο την κορη μου σχολειο που ευτυχως ειναι 5 λεπτα με τα ποδια (γιατι τις αλλες μερες τρεχω σαν την τρελη το πρωι να προλαβω να ετοιμαστω εγω και να ετοιμασω και τα 2 παιδια γοια σχολειο και παιδικο και να τα παω κιολας!)...

Βρηκα χρονο σημερα το πρωι και πηγα λιγο απο τη λαικη μας (ειναι στο πανω στενο, πολυ κοντα) και χαζεψα λιγακι... Πηρα 2 τελεια καλτσονακια για την κορη μου (μονο 2 ευρω το ενα) και βρηκα και ωραια γυαλινα βαζακια για την κουζινα με 1 ευρω εκαστο (πηρα 4)... Θα βαλω μεσα ζυμαρικα, ρυζι και αλευρι! Ειναι καπως ετσι http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/40112543/

Γιωτα σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω τρεχω ολη μερα σαν τρελη και μου την εχει "βαρεσει" πια...

aris17anna14 ωραια η ιδεα για τον μπουφε αλλα για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον δεν νομιζω να μπορω να στολισω και πολλα, ο μικρος ειναι πολυ ταλιμπαν :rolleyes:

Ειρηνη μου κι εγω οταν ακουω για κοσμο που εχει αναγκη στενοχωριεμαι ειλικρινα... Τις προαλλες ηταν στο δρομο ενα ζευγαρι με διδυμα και ζητουσαν οποιος μπορει να τους δωσει κατι φαγωσιμο (οχι λεφτα), φαντασου! Μακαρι να μη βρεθουν τα παιδακια μας στη θεση αυτων των παιδιων αλλα η ζωη ειναι απροβλεπτη :roll:

Παω να κανω καμια δουλιτσα κι επανερχομαι...

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Εγώ αύριο θα κάνω γενική

α να χαθείς!

Εκείνος θα κάνει απόψυξη την κατάψυξη , θα σκουπίσει μπαλκόνια κ θα καθαρίσει τις κουτσουλιές, θα πετάξει ανακύκλωση κ σκουπίδια σπιτιού

{την λίστα την κοιτάει συνέχεια περνώντας από το ψυγείο χε χε κ του έχει μείνει μόνο μια εργασία από τις 9 που του είχα ζητήσει}

Και εγώ θα κάνω το ψυγείο σήμερα το βράδυ με την ησυχία μου αφού γυρίσουμε από την ζωγραφική κ το καφεδάκι με την μικρή κ τις φίλες της κ αύριο την υπόλοιπη γενική

Εγώ πάλι όποτε γράφετε αυτή τη λέξη σκέφτομαι γενική ούρων - γενική αίματος κλπ... άλλη γενική δεν κάνω :tongue:

λοιπόν αυτή μάλλον είναι η καλύτερη ευχή σε περίοδο κρίσης..... α να χαθείς!

Χάνεσαι και δεν σε βρίσκει κανείς για τα χρωστούμενα :tongue:... μόνο θερμή παράκληση την επόμενη φορά "α να χαθείτε" ε, μην χαθώ μόνη να έχω και τα άλλα 2 αγόρια παρακαλώ....

αυτό πρέπει να το κάνω και εγώ..... και βαριέμαι........:rolleyes:

Καλαμάρι να ζήσετε και πάντα μα πάντα ευτυχισμένοι!

Έκλεισα ραντεβού με οφθαλμίατρο 2/1 και θα με συνοδεύσει αναγκαστικά ο γιος γιατί δεν θα έχει σχολείο! Κακή ημερ. πάντως για εμένα ........ :(

[

Καλαμαρακι μου κανει ο συζυγος τοσες δουλειες?? :shock::shock: Εισαι πολυ τυχερη, τι να πω! Μακαρι και ο δικος μου να εκανε τα μισα απο αυτα και να βοηθουσε περισσοτερο χωρις να πρεπει να του τα λεω εγω συνεχεια.. rolleyes::rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...