Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια μου καλημερα ,πως ειστε?

Σοφακι εβαλα τη λίστα και ηδη παιζει!Συγχαρητηρια για το αστερακι σου,πάντα να ακους τετοια ομορφα!

Ειρηνη μου,μπραβο στο φιογκάκι μας ,φανταζομαι ποσο χαρηκες και σιγουρα θα σου εφυγε μια παραπάνω ανησυχια.Βλέπω συνεχιζεις με τα στολίσματα ,πολύ ομορφα ολα!

Καλαμαρακι ,να τα εκατοστησετε ,αγαπημενοι και υγιεις!Το γλυκακι φαινεται λαχταριστο,μου αρεσουν πολύ τα σιροπιαστα.

Μπιλάκι ,καλή δυναμη σε ολους σας,μαλλον αρχιζουν τα δυσκολα.Για εμενα αυτη η περιοδος ειναι η πιο δυσκολη ακομη και από το χειρότερα...να την αγαπάτε και να της το δειχνετε,μονο αυτο εχει αναγκη.

Για τη μανουλα που εγραψες ,τι να πω ..ποσα υπάρχουν γυρω μας και πάντα υπάρχει και το χειρότερο..Ενημερωσε μας,.

Δομνινα περαστικα στο αγορακι σου,ελπίζω να του περασει αμεσα.

Χαρα πως τα πας με την εγκυμοσυνη?Καλά εισαι?

Σημερα εδω εχουμε τοσο χειμωνιατικο καιρο,ειναι υπέροχα!Πήγα το πρωι τον μικρο σχολειο και μετα για καφεδακι με μια φιλη και την κουμπάρα μου,πήγα φαρμακειο και στο νοσοκομειο για δουλειες (και δεν τελειωσα πρεπει και αυριο να πάω) και σε ενα μαγαζι με παιδικα για να πάρω το χριστουγεννιατικο δωρο στη βαφτιστηρα μου,η οποια ηρθε να δοκιμασει για να δουμε το νουμερο και ενθουσιαστηκε με ενα ζευγαρι μποτες οπότε και της κρατησα αυτες.Θα της πάρω και ενα παιχνιδι και ειμαι οκ.Εφτιαξα και τη λίστα μου με τα υπόλοιπα δωρα και τωρα περιμενω να εχουμε τα χρηματα για να ξεκινησω τις αγορες σιγα σιγα.

Πήρα τη μαμα μου,εκανα και διαφορες αλλες δουλειες και ηρθα σπίτι στη μια και μιση.Ανεβασα ξυλα και ευτυχως ειχα κιμα σαλτσα από τη Δευτερα ,εβρασα και ρυζι οπότε εγινε γρηγορα το φαγητο μας.Πήρα και τον μικρο από το λεωφορειο,φαγαμε και τωρα διαβαζει.

Δεν θα κανω πολλα ,θελω να αναψω το τζακι ακι να κοιμηθω στον καναπέ ,γινεται???Μαλλον οχι!Εχουμε αρκετο διαβασμα κι ο αντρας μου δεν εχει ερθει ακομη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα στην παρέα. Ζορίζομαι λίγο αυτές τις μέρες -ψυχολογικά κυρίως- αλλά ελπίζω σε ανάκαμψη... Σήμερα καθάρισα σχολαστικά τον κάτω όροφο και την εξωτερική σκάλα, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα ρούχα (και στεγνωτήριο εννοείται), έβαλα να φάμε, μάζεψα την κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων να πλένει και τακτοποίησα τα ρούχα απ το στεγνωτήριο. Έστρωσα κρεβάτια και ολοκλήρωσα τα λικεράκια μου. Έφτιαξα αλατοζύμη και φτιάξαμε μια δόση χριστουγεννιάτικα στολιδάκια μαζί με τη μικρή μου. Το διασκέδασε το καλό μου!

Ξαναμάζεψα την κουζίνα, έκλεισα τα μπατζούρια και χαλαρώνω βλέποντας μια ξένη σειρά ενώ η μικρή βλέπει παιδικό.

Καλό βράδυ σε όλες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Μπιλακι μου,

Δεν πειράζει αν κάποιοι άνθρωποι που βοηθήσαμε, φέρθηκαν αχάριστα. Εμεις βοηθάμε και θα βοηθάμε και θα ελπίζουμε να υπάρξει κάποιος να βοηθήσει εμάς όταν θα βρεθούμε σε δύσκολη περίοδο.

Η αλληλεγγύη είναι το ισχυρότερό μας όπλο. Δεν θα κουραστώ να το λέω.

Δείτε και αυτό.. ίσως από τα καλύτερα βίντεο που είδα ποτέ μου:

http://www.upinspire.com/inspire/78/your-faith-in-humanity-will-be

Ευγενεια, αλληλεγγύη, κατανόηση, βοήθεια.

Δεν εχω λογια.....μεγαλειο ψυχης θα ελεγα

Τι κανετε?

Μπιλλακι να χαιρεσαι την αδερφη σου..στεναχωρηθηκα για την μαμα σου..το οτι ειστε διπλα της ειναι αυτο που της δινει δυναμη..

Ειρηνη τρομερο βιντεακι,συγκινηθηκα..παντα τετοια να ακους για το φιογκακι και να φουσκωνεις απο υπερηφανια..

Χρυσα καλα ξεμπερδεματα αυριο..πως ειναι το ματι σου?

Δομνινα μεγαλο ζορι περνανε τα καημενουλια με τα δοντακια..

Ραβ μην σε παιρνει απο κατω,ψηλα το κεφαλι..

Καλαμαρακι να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι..πολυ λαχταριστο το γλυκακι σου..

Βασια καθε μερα θα εισαι και καλυτερα..

Αχ νιωθω κουρασμενη,σημερα εκανα ελαχιστα πραγματα ενα περασμα στο μπανιο και ενα συμμαζεμα και μαγειρεψα για αυριο.τα κοριτσια κοιμηθηκαν,παω να φαω και να ετοιμασω τα ρουχα μας για αυριο και τις τσαντες των παιδιων.

vSYvp3.png

6HIKp3.png

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εφαγα μια βροχη σημερα αστα να πανε! Δεν ειδα αυτο το συγκινητικο που εβαλε η ειρηνη ουτε καλοδιαβασα αυτο με την μαμα του 3μηνου μωρου, ειμαι σε περιεργη φαση κ ευσυγκινητη, οποτε αστο καλυτερα. Στεναχωρεθηκα πολυ για την μαμα σου μπιλλακι μου...μακαρι να το ξεπερασει...μακαρι να μην ταλαιπωρηθει...να εισαστε κοντα της οσο μπορειτε...

Ελενα μου να ζησετε! Ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι!

Μυρτουλα εγω την ξερω την οζα!:)

Ειρηνη ωραιος ο μπουφες σου κ το πασο! Αυτα τα μπουκαλακια του λικερ πολυ μου αρεσουν. Επισης να σου πω οτι φαινεστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι με τον αντρουλη σου!

Ρε μπιλλακι οχι κ χλαπατσα χαχαχαχα τωρα το θυμιθηκα!

Βασια που γινεται η ανταλαγη το σαββατο μπας κ καταφερω να ερθω. Εισαι καλυτερα ε? Μπραβο!

Χρυσα εσυ τι γινεται με τα ματια σου?

Ραβτ ελα να ανεβαινουμε λεμε!

Χαρουλα μου τι κανεις? Πως τα πας με την γυναικα τελικα? Πας στο γραφειο?

Τι αλλο? Δεν θυμαμαι! Επανερχομαι να σας πω τα δικα μου!

χρυσα μου μια χαρα ολα εχω φτασει αισιως τους 4,5-5 μηνες μπερδευομαι και λιγο περασε ο καιρος και δε το καταλαβα

γιωτα μο ια χαρα δοξα το θεο προσαρμοστηκε πολυ γρηγορα στα δεδομενα μου με τα παιδια τα παει μια χαρα και εκεινα μαζι της... πηγαινω γιατι βαριεμαι και σπιτι δε τη παλευω και πολυ τουλαχιστο εκει περναει η ωρα μου συναναστρεφομαι με κοσμο και κανω ακι κατι και που μ αρεσει και δε κουραζουμε γιατι ο γιατρος με εχει λιγο στο παγο δε θελω να ζοριζομαι και να κανω τιποτα ωστε να μην εχουν τιποτα χειροτερο τουλαχιστον να φτασω παλι τις 34 εβδομαδες εσυ ολα καλα δυστυχως δε σας εχω διαβασει και εχω χασει πολλλα επεισοδεια πφφφφφφ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γιώτα είναι στο Σύνταγμα....Music Society Web Radio (3ος όροφος), Κτενά 8

αν είναι να έρθεις στείλε πμ με το κινητό σου για να βρεθούμε...και να σου δώσω οδηγίες πως να έρθεις!

Κορίτσια καλησπέρα.

Τώρα ξεμπέρδεψα με το μπέμπη. Δομνίνα είμαστε ομοιοπαθούσες. Κι εμένα ταλαιπωρειται με τα δοντάκια του αλλά δεν ξυπνάει μέσα στη νύχτα ευτυχώς.

my billy μόνο κουράγιο μπορώ να ευχηθώ στη μαμά σου και σε σας. Καλη δύναμη.

Ειρηνάκι ωραίοι οι σκούφοι στην τραπεζαρία και ο εργάτης στην κουζίνα. Ελπίζω να στολίσω κι εγω το σκ.

mamavasia ωραία η αντίστροφη μετρηση. Νομίζω είναι ότι πρέπει για το στολισμό του ψυγείου.

Σήμερα έκανα εξωτερικές δουλειές οπότε δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το σπίτι. Αύριο όμως έχω αποφασίσει να στρώσω τα χαλιά οπότε έχω πολλά να κάνω. Ευτυχώς έχω φαγητό για το παιδί και για μας.

Πάω για ύπνο. Καληνύχτα σε όλες.

h6cQp3.png

χρυσα μου μια χαρα ολα εχω φτασει αισιως τους 4,5-5 μηνες μπερδευομαι και λιγο περασε ο καιρος και δε το καταλαβα

γιωτα μο ια χαρα δοξα το θεο προσαρμοστηκε πολυ γρηγορα στα δεδομενα μου με τα παιδια τα παει μια χαρα και εκεινα μαζι της... πηγαινω γιατι βαριεμαι και σπιτι δε τη παλευω και πολυ τουλαχιστο εκει περναει η ωρα μου συναναστρεφομαι με κοσμο και κανω ακι κατι και που μ αρεσει και δε κουραζουμε γιατι ο γιατρος με εχει λιγο στο παγο δε θελω να ζοριζομαι και να κανω τιποτα ωστε να μην εχουν τιποτα χειροτερο τουλαχιστον να φτασω παλι τις 34 εβδομαδες εσυ ολα καλα δυστυχως δε σας εχω διαβασει και εχω χασει πολλλα επεισοδεια πφφφφφφ

μπραβο κοριτσακι!!! πολυ χαιρομαι για σενα!

Γιώτα είναι στο Σύνταγμα....Music Society Web Radio (3ος όροφος), Κτενά 8

αν είναι να έρθεις στείλε πμ με το κινητό σου για να βρεθούμε...και να σου δώσω οδηγίες πως να έρθεις!

οκ! θελω πολυ να ερθω, θα προσπαθησω!

να σας πω κ τα δικα μου,παλι τρεχατη μερα ειχα

ενδιαμεσα με την δουλεια εκανα:

κρεβατια

χλωρινιασμα μπανιο

εβαλα ενα πλυντηριο

συμμαζεμα

φαγητο μικρης

νεροχυτη

παγκους- εστιες (αυτα το πρωι κ μετα κατεβηκα στο γραφειο)

πηγα οαεε να δηλωσω το ατυχημα του συζηγου, μου βγαλανε την πιστη!

ταχυδρομειο-τραπεζα-κουριερ

γυρισα γραφειο κ εκατσα μεχρι τις 3

ταισα κ αλλαξα την μικρη

εφτιαξα σαλτσα για τα μακαρονια

εβρασα πατζαρια

εστρωσα τραπεζι φαγαμε

μαζεψα κ εβαλα πιατα στο πλυντηριο

επλυνα κατσαρολες

ξανα παγκους-εστιες

εφτιαξα καφεδακι κ σας ψιλοδιαβασα (δεν θυμαμαι τιποτα!)

επλυνα-αλλαξα κ ταισα την μικρη

εφυγα για εξωτερικες δουλειες (κουριερ-σουπερ μαρκετ κατι λιγα κ βαφη για μαλλια)

αφου γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα

εβαλα τα πατζαρια σε ταπερ στο ψυγειο

εβαλα κοτοπουλο στον φουρνο για αυριο

καθαρισα κ εκοψα πατατες κ τις εβαλα σε νερο στο ψυγειο για αυριο

εψησα καλαμποκια

μαζεψα οσα ρουχα ειχαν στεγνωσει

απλωσα το πλυντηριο που ειχα βαλει

εφτιαξα μερικες καλτσες (δεν σιδερωνω πια, τις κανω μπαλιτσες)

εβαλα την μικρη να φαει το γιαουρτι της

την ξανα αλλαξα κ την εβαλα για υπνο

εφτιαξα ντακο κ φαγαμε με τον αντρα μου

ηπια κ 2 κρασακια κ παω κουρουμπελο για υπνο, αφου βαλω το κοτοπουλο στο ψυγειο.

σιγουρα ξεχναω κ αλλα που εκανα, γενικως αυτες τις μερες τρεχω κ δεν φτανω!!!

σας φιλω, καληνυχτα

Καλημερα!!

Γιωτακι οχι απλα τρεχατη μερα η χθεσινη,κουραστηκα που τα διαβασα..

Μαρια καλες δουλειες σημερα..ωραια η αισθηση του στρωμενου σπιτιου..

Χαρα εφτασες τις 15βδομαδες ε?πως περναει ο καιρος..καλα κανεις και πας στο μαγαζι να αλλαζεις παραστασεις και να ξεφευγεις λιγο,αφου τα παιδια τα πανε καλα με την κυρια..να προσεχεις..

Σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω με τιποτα..με το ζορι 6:10 και μετα τρεξιμο..αχ μου λειπει υπνος και το Σ/κ φευγει σα νερακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημερα κοριτσακια, εχω χασει επεισοδιααα!

Απλα μπηκα να πω ενα γεια, οτι ζουμε ακομα :) Και οτι θελω να μου πειτε την γνωμη σας σε κατι. Οι γονεις του καλου μου θα ερθουν τελος Ιουνιου. Σκεφτομαστε να κανουμε την βαπτιση τοτε να ειναι παροντες. Το μωρο θα ειναι 2 -2 1/2 μηνων. Τα αγορια μου τα βαπτισα 6 μηνων. Ειναι νωρις να βαπτισω το μωρακι καλοκαιρι, 2 1/2 μηνων? Ξερω οτι παλια το κανανε αλλα εχουν αλλαξει τα δεδομενα (προφανως λογω "μοδας"?)

Ειναι τελειως κουλο να παω να κλεισω εκκλησια/ημερομηνια πριν γεννηθει το παιδι? Ειναι καπως popular εκκλησια γιαυτο και πρεπει να παω νωρις.

Επισης ξερετε μηπως τι ισχυει για οταν οι γονεις ειναι ο ενας Καθολικος και η αλλη Ορθοδοξη? Θελουμε να το βαπτισουμε Ορθοδοξο.

Χαρα μου μεχρι να κλεισεις και την 17η και να μπεις 18η εισαι 4 μηνων. Απο την 18η και μετα εισαι στον πεμπτο μηνα. Το εψαξα τις προαλλες γιατι με ρωτανε και δεν ξερω να απαντησω και οταν μιλαω με εβδομαδες με κοιτανε σαν χαζοι! χαχα

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...