Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη, πολύ μου αρέσει η τραπεζαρία σου, ειδικά οι καρέκλες.

Όσο για το μπουφέ, θα μπορούσες να βάλεις έναν όμορφο και οικονομικό καθρέπτη, ή να παραγγείλεις από κατάστημα με κορνίζες. Θα μου άρεσε κάτι απλό, ίσως με σκέτο ασημί/ίνοξ πλαίσιο, ίνοξ είναι τα πόμολα αν είδα καλα.

Ευχαριστώ κορίτσι μου.

Είναι από την Νεοσέτ, γιατί όταν πήραμε τα έπιπλα του σπιτιού μας, κάποια έπιπλα αγοράσαμε ακριβώς αυτά που θέλαμε και κάποια στο "περιπου" λόγω οικονομικών.Τα κάναμε όμως όλα μόνοι μας, οπότε δεν το "μετανιώσαμε" ποτέ.

Ελπίζω κάποια στιγμή να αγοράσουμε έναν μπουφέ "καλύτερο" αν και δεν προβληματίζομαι.

Το ψάχνω ήδη και έχω το νου μου, να βρω κάτι στα τωρινά μας γούστα. Εχω και κάποιες τρελές ιδέες... θα δούμε. :cool:

Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Α!!!! Το εξοχικό τους το ''άνοιξαν'' πάλι εχθές για ....... 10η φορά ίσως? :( μπορεί και 15η, έχουμε χάσει την μπάλα πλέον....

:mad: αλήτες!

τέλειο!!και μπράβο για το αγόρι σου Ειρήνη μου, πάντα τέτοια νεα να ακούς!!και συ το ίδιο Mumsofia

εγω χθες έκανα μαζί με τη μικρή μου ζουζού στολιδάκια για το δέντρο μας από αλατοζύμη (της ravt)...τα ψήσαμε ελαφρώς, θα περιμένω μερικές μέρες να στεγνώσουν τελείως και μετά θα τα βάψουμε με όζα. Οταν ολοκληρωθούν θα σας βάλω φωτό...το μόνο κακό είναι ότι δε σκέφτηκα να βάλω γαντάκια κ έγιναν τα χεράκια μου χάλια απ το αλάτι...

Ευχαριστώ Ερσάκι μου!;)

Αλήθεια? Φτιάξατε? Η μικρή φαντάζομαι χαρά.

Το δικό μου σπίτι έχει σταματήσει να φωνάζει, απλά πνίγηκε..... :tongue:

Πάντα τέτοια να ακούς για το παιδί, να είναι γερός ο φιόγκος πάνω απ΄όλα!

χαχαχαχα!!!!

Οπως το λες κορίτσι μου, σ΄ευχαριστώ!

Χτες είχαμε επέτειο 11 χρόνων μαζί κ είπα να του φτιάξω ένα από τα αγαπημένα του Ινδοκάρυδο σιροπιαστό σαν ραβανί , έφυγε για κολυμβητήριο κ δεν το είδε ;)

photo-2013-11-21-09-18-37-238_zpsbc20abda.jpg

Και όταν γύρισε τον κέρασα ένα κομμάτι

photo-2013-11-21-09-21-49-383_zps332d91f4.jpg

Να είστε ευτυχισμένη Ελενάκι μου. Πάντα υγεία και όμορφες στιγμές για το σπίτι σας.

αλλά κ το μπωλ σου άριστα δεμένο χρωματικά μπράβο Ειρηνάκι ;)

Σ' ευχαριστώ πολυ, κορίτσι μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Είναι από την Νεοσέτ, γιατί όταν πήραμε τα έπιπλα του σπιτιού μας, κάποια έπιπλα αγοράσαμε ακριβώς αυτά που θέλαμε και κάποια στο "περιπου" λόγω οικονομικών.Τα κάναμε όμως όλα μόνοι μας, οπότε δεν το "μετανιώσαμε" ποτέ.

Ελπίζω κάποια στιγμή να αγοράσουμε έναν μπουφέ "καλύτερο" αν και δεν προβληματίζομαι.

Ακριβώς! Και τα δικά μου από NEOSET και ακόμη δεν έχουμε τραπεζαρία..... Οι λίγο και καλοί που τραπεζώνουμε, δεν έχουν πρόβλημα!

Μόνοι μας μέχρι εκεί που φτάνει το ''χέρι'' μας!

Τον χώρο της τραπεζαρίας τον έχουμε κάνει play room και θα το παρατείνω μέχρι να μεγαλώσουν κι άλλο οι μικρές.

Διαφημίσεις

Ακριβώς! Και τα δικά μου από NEOSET και ακόμη δεν έχουμε τραπεζαρία..... Οι λίγο και καλοί που τραπεζώνουμε, δεν έχουν πρόβλημα!

Τον χώρο της τραπεζαρίας τον έχουμε κάνει play room και θα το παρατείνω μέχρι να μεγαλώσουν κι άλλο οι μικρές.

Και πολύ καλά κάνεις ματάκια μου.

Σιγά μην αγχωθούμε για τέτοια πράγματα.. υπάρχουν παιδιά που κοιμούνται σε χαρτόκουτο.. {μπιλάκι, με έχει στοιχειώσει αυτή η φωτογραφία που είχα ανεβάσει στο face....:(:(}.

Καλά να είμαστε ΜΟΝΟ!

777885dugw57gt25.gif

Ουτε εμεις εχουμε τραπεζαρια, ειναι και λιγο περιορισμενος ο χωρος, αλλα καλυτερα να εχουν απλα να παιζουν τα παιδια...

Μιας και αυτες τις μερες θελω να ασχοληθω και λιγο με την κορη μου και να κανουμε μερικες κατασκευες στο σπιτι θα κανουμε σιγουρα την αλατοζυμη...

Ειδα και αυτο για σπιτικη πλαστελινη και θα το κανω μιας που θα ειναι ο,τι πρεπει και για τον μπομπιρα http://kerasopites.blogspot.gr/2013/06/blog-post_30.html.. Ελπιζω να μην τη φαει μονο!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Και πολύ καλά κάνεις ματάκια μου.

Σιγά μην αγχωθούμε για τέτοια πράγματα.. υπάρχουν παιδιά που κοιμούνται σε χαρτόκουτο.. {μπιλάκι, με έχει στοιχειώσει αυτή η φωτογραφία που είχα ανεβάσει στο face....:(:(}.

Καλά να είμαστε ΜΟΝΟ!

:(:(:(:(

κ να ηταν μονο αυτη η φωτο....:(:(

οσα προβληματα κ αν εχουμε ας βοηθαμε οποιον κ οσο μπορουμε.

εγω το πιστευω οτι ο καλος θεουλης μας το γυριζει σε καλο,γιατι απο ανθρωπινη αχαριστια εχω γευτει ουκ ολιγες φορες αλλα κ ετσι δεν πειραζει το ξεπερναμε κ ξανα οπου μας χρειαζονται.

τις επομενες μερες θα σας ενημερωσω για την μαμα με το 3 μηνων αγορακι της. τι αναγκες εχουν κ οποια μπορει να προσφερει κατι απο αυτα.

ακομα μην με ρωτησετε πολλα θα μιλησω μαζι της κ θα σας πω ακριβως τι τους λειπει.

επισης θα ηθελα να εχετε τον νου σας αν καποιος εχει Χριστουγεννιατικο δεντρο για χαρισμα οχι πολυ μεγαλο η αν πεσει στην αντιληψη σας ενα οικονομικο να αγορασω να μου πειτε.:!:

Διαφημίσεις

Ουτε εμεις εχουμε τραπεζαρια, ειναι και λιγο περιορισμενος ο χωρος, αλλα καλυτερα να εχουν απλα να παιζουν τα παιδια...

Κι εμείς γι'αυτό δεν αγοράζουμε ακόμη, μπορεί σε λίγα χρόνια να έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε εκ νέου έπιπλα για σαλόνι-τραπεζαρία. Προς το παρόν το σπίτι μας είναι παιδότοπος με όλη την σημασία της λέξης!

Christmas Countdown!!!!

Για να ετοιμαζόμαστε....αρχίζω να Χριστουγεννιάζομαι!!!

1476097_10202483781396815_1951896987_n.jpg

1426410_10202483810237536_559979330_n.jpg

Αν γκουγκλάρετε θα βρείτε και άλλα!!!!

τέλεια!!θα εκτυπώσω ενα από τα δυο, θα το βάλω στο ψυγείο και κάθε μέρα θα κολλάμε και από μια λευκή ετικέτα πάνω στην κάθε θέση μέχρι να συμπληρωθεί η γενιάδα!για μένα με ενδιαφέρει πιο πολύ να φτάσω μέχρι το 20 που κλείνουν τα σχολεία:tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μπιλακι μου,

Δεν πειράζει αν κάποιοι άνθρωποι που βοηθήσαμε, φέρθηκαν αχάριστα. Εμεις βοηθάμε και θα βοηθάμε και θα ελπίζουμε να υπάρξει κάποιος να βοηθήσει εμάς όταν θα βρεθούμε σε δύσκολη περίοδο.

Η αλληλεγγύη είναι το ισχυρότερό μας όπλο. Δεν θα κουραστώ να το λέω.

Δείτε και αυτό.. ίσως από τα καλύτερα βίντεο που είδα ποτέ μου:

http://www.upinspire.com/inspire/78/your-faith-in-humanity-will-be

Ευγενεια, αλληλεγγύη, κατανόηση, βοήθεια.

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά μια γρήγορη καλησπέρα από μια πολύ κουρασμένη μανούλα..

Ο μικρούλης μου ανέβασε χθες το βράδυ για πρώτη φορά πυρετό.. Ο καημενούλης όλο το βράδυ έκανε μέχρι και 37.4 και πεταγόταν κάθε μια ώρα από τον ύπνο του με γοερό κλάμα όλο παράπονο και έδειχνε να πονάει.. Τον είχα αγκαλίτσα και προσπαθούσα να τον κοιμίσω αλλά ο καημένος ζήτημα είναι να κοιμήθηκε ένα 4ωρο χθες το βράδυ.. Εγώ πάλι ούτε δίωρο.. Υποψιάστηκα ότι είναι δοντάκια αλλά δεν ήθελα να του δώσω depon για να δω που θα φτάσει ο πυρετός.. Τελικά σήμερα το πρωί έφτασε 37.8 και έτσι πήρα την παιδίατρο τηλέφωνο όπου μου είπε να του δώσω depon. Ε λοιπόν του έδωσα και έπεσε σαν ναρκωμένος για ύπνο ο μικρούλης μου.. το ταλαίπωρο.. τι τραβάνε με τα δόντια..

Εννοείται ότι εγώ είμαι σαν να έχω φάει ξύλο γιατί όλο το βράδυ ήμουν κουλουριασμένη για να τον έχω αγκαλίτσα και έχει αρχίσει να με τσιγκλάει η μέση μου από το πήγαινε - έλα, σήκωσε - άφησε στην κούνια.. Ας το ξεπεράσει ανώδυνα το μωρό μου και δεν με νοιάζει..

Στο σπίτι δεν έκανα τίποτε.. Πήγα Λαϊκή να ψωνίσω τα φρούτα και τα λαχανικά του.. Αν θυμάμαι καλά κάποια κοπέλα είχε ανεβάσει μια συνταγή με πράσσα και διάφορα τυριά για πίτα.. Θα ήθελα να τη φτιάξω.. τα πράσσα τα αγόρασα.. οπότε αν έχετε την ευγενή καλοσύνη την ξαναβάζετε τη συνταγή..

Φαγητό έχω ρεβύθια για μένα και την πεθερά μου στην κατάψυξη, φαγητό του μικρού κοτοπουλάκι με λαχανικά ήδη έτοιμο και για τον άντρα μου θα κάνω πιλάφι..

Με συγχωρείτε που δεν σχολιάζω τίποτε αλλά είμαι στη δουλειά και σας γράφω στα κλεφτά!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...