Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα :D

εφηγα δουλεια ,περασα και απο οαεε που εχω κατι εκρεμοτητες

ειπια και ενα καφε στο μαγαζι μιας ξαδεφης στον πεζοδρ

ηρθα σπιτι εκανα ενα γρηγορο μαζεμα αβλα μια καλη σκουπα ετοιμασα την σταντουλα μου και τωρα φευγω για δουλιτσα μεχρι της 8-9 το βραδυ

φιλια τα λεμεεε:wink:

καλαμαρι ειδα το μαγαζι της φιλης σου στο δρομακι του παραδοσιακου δεν ειναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα σπιτι εκανα ενα γρηγορο μαζεμα αβλα μια καλη σκουπα ετοιμασα την σταντουλα μου και τωρα φευγω για δουλιτσα μεχρι της 8-9 το βραδυ

στον πεζο μας βαζουν τα χριστουγεννιατηκα σπιτακια:P:p:p:p

Μα χάθηκε το ποστ μου;

Τεσπα, το ξαναγράφω. Καλαμάρι λυπήσου μεεεεε!!!Πεινάω κ διαβάζω για γιουβέτσι λουκάνικο και φόρα παρτίδα τα σορόπια και τα ινδοκάρυδα, λιγώθηκα λέμε!!!

Επίσης Καλάμάρι, πολύ όμορφα διπλωμένα. Κάνεις το κλασικό δίπλωμα και τα "στήνεις" όρθια;

Τέλειο το οργκανάιζερ-ψυγείο!

Ειρήνη, πολύ μου αρέσει η τραπεζαρία σου, ειδικά οι καρέκλες.

Όσο για το μπουφέ, θα μπορούσες να βάλεις έναν όμορφο και οικονομικό καθρέπτη, ή να παραγγείλεις από κατάστημα με κορνίζες. Θα μου άρεσε κάτι απλό, ίσως με σκέτο ασημί/ίνοξ πλαίσιο, ίνοξ είναι τα πόμολα αν είδα καλα.

Καλαμαράκι το γιουβέτσι λουκάνικο γίνεται ωραίο??? και τι λουκάνικο βάζεις πικάντικο καυτερό ή τα απλά φρακφούρτης????

Ραβ, αφροδιτάκι, Μπιλακι και Βασιλική παρακαλώ πολύ να δίνετε αναφορά για τα δοντάκια σας!!! Πως πάτε????? Πολλές μαζευτήκαμε !!!! Βασιλική που εξαφανίστηκες τι έγινε με δόντι!!! Μπιλάκι εγώ με μεσουλίντ ηρεμούσα μόνο! Αν σε πιάνει ανα 12ωρο συνέχεια τότε θέλει γιατρό.

Μπιλάκι κράτα την φόρμα του σκι γιατί μπορεί μελλοντικά να πάτε βόλτα στα χιόνια...όσο μεγαλώνει το παιδί θα τα ζητάει αυτά...εμένα οι δικές μου λυσσάνε για χιόνι και ευτυχώς έχω τέτοιο παντελόνι και αρβίλες! Εμείς πηγαίνουμε στο χιονοδρομικό Τρίκαλα Κορινθίας που είναι 30 λεπτά απο το χωριό μας ή Καλάβρυτα...και έχουμε και έλκυθρο... δεν μπορείς να φανταστείς τσουλήθρες που κάνουμε χαχαχα!

Αναμένω την συνέχεια της απονεύρωσης......από την αντιβίωση και μετά δεν με πονάει....

Εμείς δεν κάνουμε σκι αλλά πάμε για καφέ και τσουλήθρες στο χιόνι. Πέρυσι πήγαμε στα Τρίκαλα Κορινθίας και λέμε να το καθιερώσουμε γιατί είναι κοντά σχετικά στο εξοχικό των γονιών μου, περίπου μισή ωρίτσα. Στον Παρνασσό δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά θέλω να πάω και Καλάβρυτα κάποια στιγμή!

Α!!!! Το εξοχικό τους το ''άνοιξαν'' πάλι εχθές για ....... 10η φορά ίσως? :( μπορεί και 15η, έχουμε χάσει την μπάλα πλέον....

;)

PB210187_zps76c43271.jpg

τέλειο!!και μπράβο για το αγόρι σου Ειρήνη μου, πάντα τέτοια νεα να ακούς!!και συ το ίδιο Mumsofia

Καλαμαράκι πάντα μαζί και αγαπημένοι!!

εγω χθες έκανα μαζί με τη μικρή μου ζουζού στολιδάκια για το δέντρο μας από αλατοζύμη (της ravt)...τα ψήσαμε ελαφρώς, θα περιμένω μερικές μέρες να στεγνώσουν τελείως και μετά θα τα βάψουμε με όζα. Οταν ολοκληρωθούν θα σας βάλω φωτό...το μόνο κακό είναι ότι δε σκέφτηκα να βάλω γαντάκια κ έγιναν τα χεράκια μου χάλια απ το αλάτι...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλαμάρι να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!!

Έλεος όμως κοπελιά με τα γλυκά! Μου τρέχουν τα σάλια! Μούρλια φαίνεται το γλυκό, είναι δύσκολο να γίνει;

Όντως τα μπλουζάκια τα διπλώνεις κανονικά και μετά τα στήνεις όρθια όπως ρωτάει η elin ή κάνεις ακόμα ένα έξτρα δίπλωμα;

Θα πέσει clopyright!!!!!

Καλαμαράκι το γιουβέτσι λουκάνικο γίνεται ωραίο??? και τι λουκάνικο βάζεις πικάντικο καυτερό ή τα απλά φρακφούρτης????

Με ότι έχω Βάσια μου , συνήθως έχω χωριάτικα πικάντικα ή από χασάπη ή από σούπερ ;)

Ναι αυτό είναι στο στενό δίπλα από την οδοντογλυφίδα ;)

στον πεζο μας βαζουν τα χριστουγεννιατηκα σπιτακια:P:p:p:p

Ααααα χτες ήμουν δεν είχαν ξεκινήσει χε χε θα αρχίσει κ το καρουζέλ!

Μα χάθηκε το ποστ μου;

Τεσπα, το ξαναγράφω. Καλαμάρι λυπήσου μεεεεε!!!Πεινάω κ διαβάζω για γιουβέτσι λουκάνικο και φόρα παρτίδα τα σορόπια και τα ινδοκάρυδα, λιγώθηκα λέμε!!!

Επίσης Καλάμάρι, πολύ όμορφα διπλωμένα. Κάνεις το κλασικό δίπλωμα και τα "στήνεις" όρθια;

Τέλειο το οργκανάιζερ-ψυγείο!

χε χε τι να κάνω να μη φτιάξω τίποτις? Λεφτά για δωράκι δεν υπάρχουν οπότε έκανα γλυκάκι με ότι είχα ;)

Ναι ακριβώς κάνω το κλασικό δίπλωμα κ μετά στη μέση κ όρθια :D

Ραβ, αφροδιτάκι, Μπιλακι και Βασιλική παρακαλώ πολύ να δίνετε αναφορά για τα δοντάκια σας!!! Πως πάτε????? Πολλές μαζευτήκαμε !!!! Βασιλική που εξαφανίστηκες τι έγινε με δόντι!!! Μπιλάκι εγώ με μεσουλίντ ηρεμούσα μόνο! Αν σε πιάνει ανα 12ωρο συνέχεια τότε θέλει γιατρό.

Πήγα σούπερ γιατί τόσες μέρες που δεν έκανα τίποτα το σπίτι είχε αδειάσει...άπλωσα ρούχα και έχω να καθαρίσω κουζίνα!! Αύριο πάνε εκδρομή στο σχολείο άρα δεν έχουμε διάβασμα!

Μπιλάκι κράτα την φόρμα του σκι γιατί μπορεί μελλοντικά να πάτε βόλτα στα χιόνια...όσο μεγαλώνει το παιδί θα τα ζητάει αυτά...εμένα οι δικές μου λυσσάνε για χιόνι και ευτυχώς έχω τέτοιο παντελόνι και αρβίλες! Εμείς πηγαίνουμε στο χιονοδρομικό Τρίκαλα Κορινθίας που είναι 30 λεπτά απο το χωριό μας ή Καλάβρυτα...και έχουμε και έλκυθρο... δεν μπορείς να φανταστείς τσουλήθρες που κάνουμε χαχαχα!

δεν μπορω να με φανταστω με αυτην την φορμα του σκι πλεον:rolleyes:

ημουν φιτ τοτε:cool: τωρα θα ειμαι σαν μπλε χλαπατσα πανω στο χιονι:tongue::tongue:

το δοντι...τι 12ωρο:rolleyes:??? ανα 8ωρο νιφλαμολ παιρνω κ οχι οτι περναει απλως μαζευει λιγο τον πονο το πρηξιμο.

εκανα τα πρωινα μου μαζεματα αερισματα περασα το μπανιο,τελειωσα το σιδερο, αλλα εβαλα 2 πλυντηρια που στεγνωνουν. εσβησα τις αγκιναρες με αρακα πατατες κ καροτο, μαζεψα νεροχυτη παγκους. θελει κ αλλα το σπιτι αλλα δεν μπορω...

Εκανα ντου στις ντουλάπες. Και του άντρα μου και τακτοποίησα εντελώς μπλούζες {είχα αφήσει κάποιες ακόμα καλοκαιρινές} και έβαλα μόνο χειμωνιάτικες. Τέλος

Και στη δική μου, ανέβασα κάποια ελαφριά και κατέβασα όλες τις μπλούζες, ακόμα και τα ζιβάγκο. Εβγαλα και 4 μπλουζάκια για δόσιμο {3 θα πάνε στη διπλανή οικογένεια που καθαρίζει την πολυκατοικία, 1 φορά τον μήνα και 1 για την φίλη που και την κόρη της}.

Καλύτερα τώρα.

Σχεδόν τελείωσα, τώρα θα σταματήσω τις δουλίτσες να ξεκουραστώ γιατί έχω δύσκολο μεσημέρι, με μπόλικα στρωσίματα του τραπεζιού {αφού όλοι θα έρθουν διαφορετικές ώρες}, μετά διάβασμα και αργότερα μπόλικη δουλίτσα.

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

τέλειο!!και μπράβο για το αγόρι σου Ειρήνη μου, πάντα τέτοια νεα να ακούς!!και συ το ίδιο Mumsofia

εγω χθες έκανα μαζί με τη μικρή μου ζουζού στολιδάκια για το δέντρο μας από αλατοζύμη (της ravt)...τα ψήσαμε ελαφρώς, θα περιμένω μερικές μέρες να στεγνώσουν τελείως και μετά θα τα βάψουμε με όζα. Οταν ολοκληρωθούν θα σας βάλω φωτό...το μόνο κακό είναι ότι δε σκέφτηκα να βάλω γαντάκια κ έγιναν τα χεράκια μου χάλια απ το αλάτι...

Ευχαριστώ ευχαριστώωωω!!!

Και εγώ θέλω να τα κανω φέτος με την μικρή

Καλαμάρι να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!!

Έλεος όμως κοπελιά με τα γλυκά! Μου τρέχουν τα σάλια! Μούρλια φαίνεται το γλυκό, είναι δύσκολο να γίνει;

Όντως τα μπλουζάκια τα διπλώνεις κανονικά και μετά τα στήνεις όρθια όπως ρωτάει η elin ή κάνεις ακόμα ένα έξτρα δίπλωμα;

Θα πέσει clopyright!!!!!

Ευχαριστώ ευχαριστώωω άντε κ στα επόμενα 11 χε χε χε

Ναι ναι δίπλωμα κανονικό κ μετά στη μέση ξανά κ όρθια

ναι καλέ πανεύκολη κ άνευ μίξερ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/indokarido-paneikolo.html

αλλά γμτ μου ξέφυγε το σιρόπι κ λάσπωσε λίγο κάτω αλλα θα το φάμε δεν μας χαλάει

Σας αφήνω πάω σχολείο

Καλό μεσημέρι να έχετε :D:D

Διαφημίσεις

Μυρτούλα δεν ξέρουν πολλές τι σημαίνει όζα.... γράψε βερνίκι νυχιών γιατί θα αρχίσουν οι ερωτήσεις σε λίγο....

Εχω ένα σπίτι, που αν το βλέπατε θα φωνάζατε "βοήθεια"!

Η συνάντηση με τη δασκάλα χθες πήγε πολύ-πολύ καλά. Μου είπε πολύ καλά πράγματα για το παιδάκι, πως είναι καλός μαθητής, πως προσπαθεί πολύ, πως δεν δημιουργεί προβλήματα μέσα στην τάξη ούτε με άλλα παιδιά, πως είναι τρυφερός και όταν του φωνάξει μετά θα πάει και θα την αγκαλιάσει, πως είναι εξαιρετικός στα μαθηματικά και άλλα όμορφα πράγματα που με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά. Μου λέει "σαν παιδάκι, γιατί και εγώ έχω 2 αγόρια, το 1 μάλιστα με δυσλεξία και ξέρω πολύ καλά πως είναι τα αγόρια, καμιά φορά ξεφεύγει το μυαλουδάκι του στην τάξη και μιλάει μόνος του. Αλλά αυτό δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, τον επαναφέρω. Προβλήματα όμως δεν έχω με το παιδί".

Το δικό μου σπίτι έχει σταματήσει να φωνάζει, απλά πνίγηκε..... :tongue:

Πάντα τέτοια να ακούς για το παιδί, να είναι γερός ο φιόγκος πάνω απ΄όλα!

Αναμένω την συνέχεια της απονεύρωσης......από την αντιβίωση και μετά δεν με πονάει....

Εμείς δεν κάνουμε σκι αλλά πάμε για καφέ και τσουλήθρες στο χιόνι. Πέρυσι πήγαμε στα Τρίκαλα Κορινθίας και λέμε να το καθιερώσουμε γιατί είναι κοντά σχετικά στο εξοχικό των γονιών μου, περίπου μισή ωρίτσα. Στον Παρνασσό δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά θέλω να πάω και Καλάβρυτα κάποια στιγμή!

Α!!!! Το εξοχικό τους το ''άνοιξαν'' πάλι εχθές για ....... 10η φορά ίσως? :( μπορεί και 15η, έχουμε χάσει την μπάλα πλέον....

Στείλε μου πμ που είναι το εξοχικό μήπως είμαστε κοντά!

δεν μπορω να με φανταστω με αυτην την φορμα του σκι πλεον:rolleyes:

ημουν φιτ τοτε:cool: τωρα θα ειμαι σαν μπλε χλαπατσα πανω στο χιονι:tongue::tongue:

αχχααχαχαχαχαχααχαχαχ

Δεν υπάρχεις !!!!! το τι γέλιο έχω ρίξει!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ε όχι και χλαπάτσα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...