Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πολύ όμορφα και κυρίως απλά, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα Χρύσα μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω χρησιμοποιήσει κατι τέτοιο αλλά φοβάμαι πως θα λερώνεται πολύ έξω:rolleyes:Πόσο είναι ο μικρός σου?
Δεν το έχω "ψάξει" αλλά εμένα θα μου έσπαγε τα νεύρα κορίτσι μου, αν έβαζα στο μπαλκόνι.... :rolleyes:

τους ιδιους φόβους έχω και εγω ;)

Για το βάψιμο των αβγών με φυσικό τρόπο δείτε εδώ...δίνει οδηγίες πως να βάψεις κίτρινα, κεραμμυδί, μωβ αβγά χωρίς χρώματα!!

http://aneraida.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html

http://aneraida.blogspot.com/2010/03/blog-post_02.html

Πέρσυ το έκανα με κρεμμυδόφυλλα και έγιναν πολύ ωραία..απλά θέλει πολλές φλούδες, θα πάτε στον μανάβη και απο το καφάσι του θα πάρετε μια σακούλα (τσάμπα τα δίνει)...φέτος θα δοκιμάσω και με άλλα υλικά!

Καλημερούδια,τι κάνετε σήμερα?

Ο καιρός εφιαξε πάλι,μαζί και η διαθεση μου και εκεί που έλεγα να κάτσω σήμερα να ασχοληθώ με τη γενική του σπιτιού μου,προεκυψαν δουλειές έξω και έτσι δεν νομίζω να προλάβω να κάνω κάτι.

Εβαλα σπανακόρυζο να μαγειρεύεται και πίνω τον καφέ μου.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Πως είστε?

Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά έχω πολύ άγχος τελευταία... χθες πάλι ο μικρός δεν τα πήγε καλά. :rolleyes: Σήμερα έχω τηλεφωνικό ραντεβού με μία παιδοψυχολόγο, για την οποία γνωρίζω μέσω της κολλητής μου φίλης (είναι φίλη της). Ελπίζω να πούμε κάποια πράγματα και να μπορέσει να μου δώσει να καταλάβω αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε.

Σας καλημερίζω και θα επιστρέψω. Εχω αρκετές δουλίτσες να κάνω γιατί το δουλεύω από νωρίς το απόγευμα μέχρι..αρκετά αργά σε 4πλο ραντεβού :D .

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για το βάψιμο των αβγών με φυσικό τρόπο δείτε εδώ...δίνει οδηγίες πως να βάψεις κίτρινα, κεραμμυδί, μωβ αβγά χωρίς χρώματα!!

http://aneraida.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html

http://aneraida.blogspot.com/2010/03/blog-post_02.html

Πέρσυ το έκανα με κρεμμυδόφυλλα και έγιναν πολύ ωραία..απλά θέλει πολλές φλούδες, θα πάτε στον μανάβη και απο το καφάσι του θα πάρετε μια σακούλα (τσάμπα τα δίνει)...φέτος θα δοκιμάσω και με άλλα υλικά!

Αυτό με τα σχέδια μας το έκανε πάντα η μαμά μου.Είναι πολύ όμορφα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Πως είστε?

Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά έχω πολύ άγχος τελευταία... χθες πάλι ο μικρός δεν τα πήγε καλά. :rolleyes: Σήμερα έχω τηλεφωνικό ραντεβού με μία παιδοψυχολόγο, για την οποία γνωρίζω μέσω της κολλητής μου φίλης (είναι φίλη της). Ελπίζω να πούμε κάποια πράγματα και να μπορέσει να μου δώσει να καταλάβω αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε.

Σας καλημερίζω και θα επιστρέψω. Εχω αρκετές δουλίτσες να κάνω γιατί το δουλεύω από νωρίς το απόγευμα μέχρι..αρκετά αργά σε 4πλο ραντεβού :D .

Καλά κουράγια!Οσο μπορείς προσπάθησε να ηρεμήσεις,δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε στο παιδάκι σου.Σκέψου θετικά!:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Πως είστε?

Καλημέρα! κουράγιο μάνα, όλα θα φτιάξουν! Καλά έκανες και κανόνισες να μιλήσεις με ειδικό άμεσα, να σε ξεαγχώσει και να ξεμπλοκάρεις... είπαμε... τα άτιμα δεν έρχονται με manual... σελ. 28. Τι να κάνετε αν το παιδάκι σας είναι ανυπάκουο στο σχολείο...:-P Α μωρέ ο μικρούλης, ποιος ξέρει τι σκέφτεται το κεφαλάκι του!! Ψυχούλες!

Εμένα κορίτσια με βαραίνουν καμιά 600αριά ευρώ και είπα να πάω να τα μοιράσω σήμερα σε τηλέφωνα, νερά, δεη κτλ κτλ... Πάλι άφραγκοι από την αρχή του μήνα μας βλέπω να μένουμε :mad:

Εμένα κορίτσια με βαραίνουν καμιά 600αριά ευρώ και είπα να πάω να τα μοιράσω σήμερα σε τηλέφωνα, νερά, δεη κτλ κτλ... Πάλι άφραγκοι από την αρχή του μήνα μας βλέπω να μένουμε :mad:

Mια από τα ίδια και εμείς και οι υπόλοιποι Ελληνες,δουλεύουμε για τους λογαριασμους:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Χρύσα δε βαριέσαι.. τα παιδάκια μας να είναι καλά λέω... θα βγώ τσάρκα πάλι και πάνε οι δουλίτσες μου! και ρε γμτ!! από το πρωί στέκομαι στη μέση του σαλονιού και φωνάζω... ΚΑΘΑΡΙΣΟΥ!!! αλλά αυτό τίποτα... του κεφαλιού του..:P

Χρύσα δε βαριέσαι.. τα παιδάκια μας να είναι καλά λέω... θα βγώ τσάρκα πάλι και πάνε οι δουλίτσες μου! και ρε γμτ!! από το πρωί στέκομαι στη μέση του σαλονιού και φωνάζω... ΚΑΘΑΡΙΣΟΥ!!! αλλά αυτό τίποτα... του κεφαλιού του..:P

Σήμερα συμπάσχουμε.Δεν παίζεσαι πάντως!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

χαχαχα!!!!!!

Το δικό μου ευτυχώς είναι καθαρό από εχθές.

Όχι τίποτ'αλλο, αλλά κι εγώ θα φύγω σήμερα! Έχει πολύ ωραία μέρα, κρίμα να κλείσω τον πιτσιρίκο μου στο σπίτι.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μια χαρά προχωράμε... :-P . Χαλαρά, δεν θέλω επιπλέον άγχος..

1) Λούστηκα... να στεγνώνουν τα μαλλάκια να τα ψιλο-φτιάξω κι όλας.

2) Έστρωσα κρεβάτια.

3) Έπλυνα τα πιατικά και τον νεροχύτη

4) Μάζεψα κάτι κομματάκια (πολλάπλασιάζονται αυτά με μαγικό τρόπο!!! το χουμε πει!!! :tongue::tongue:) από το δωμάτιο του Ανδρεούλη και του δωσα "σουτ".

5) Τακτοποίησα τα ρουχαλάκια μας που χα απο χθες σιδερωσει.

Αυτά γι αρχή... ολιγόλεπτο διάλειμμα! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...