Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσια μου τωρα που το θυμηθηκα για αυτες που κανουν σκι

εχω αυτην την φορμα σκι

αποια θελει απο το τοπικ μας της την χαριζω. εκανα καποτε αλλα πλεον δεν...

σαν καινουρια ελαχιστα φορεμενη φορεμενη

Roberto tonini made in Italy no46

http://imageshack.us/photo/my-images/834/001bx.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/560/001muk.jpg/

Αν όμως πηγαίνεται σε χιονοδρομικά μόνο για καφέ, βόλτα και παιχνίδι πάλι την χρειάζεσαι. Έχετε πάρει έλκηθρο για τον μικρό? τους αρέσει πολύ

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω αυτην την φορμα σκι

Το πιο κοντινό που έχω κάνει σε σκι, είναι όταν πάτησα έναν κουραμπιέ. Πιάνεται?????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. Εβαλα αρακουδάκο να γίνεται με πατατούλες, γιατί έχω πολύ κόσμο να ταίσω σήμερις... ;)

777885dugw57gt25.gif

Το σπιτάκι μου είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Τις τελευταίες μέρες καθαρίζω-ξεκαθαρίζω διάφορα συρτάρια-ντουλάπια. Προχθές έκανα το ντουλάπι που έχουμε τα φλυτζάνια, φλυτζανάκια, πέταξα μερικά πιατάκια που είχαν σπάσει τα ποτηράκια, έκανα και ένα φρεσκάρισμα στις χριστουγιεννάτικες κούπες μου.

Χθες καθάρισα τα καλυντικά μου, έπλυνα τα πινέλα, άλλαξα τα πινελάκια από τις σκιές.

Κάναμε και Χριστουγιεννιάτικα κουλουράκια προχθές(συνταγή Παρλιάρου), βγήκαν πολύ ωραία, αλλά την επόμενη φορά θα τα ψήσω λιγότερο.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!

Πολύ καλό ξεκαθάρισμα και μπράβο που έπλυνες τα πινέλα σου. Πολύ σημαντική δουλίτσα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Ελπίζω να νιώθεις πιο ανάλαφρη!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα!

καλα που μου το θυμησατε γιορταζει η αδερφη μου σημερα αλλα που μυαλο για εορτασμους...

χρονια πολλα σε οποιν γιορταζει.

ιρενε να τα εκατοστησεις παντα με υγεια κ ευτυχια.

χρυσα ελπιζω να ειναι καλυτερα τα ματια σου.

ευα μου κουραγιο αν κ ειναι η λεξη που εχω βαρεθει να ακουω πλεον αλλα κ τι αλλο να κανουμε????

δημητρα ο μπαμπας??

ειρηνη μπραβο για το παιδακι σου!

βασια εσυ ξεμπερδεψες! ειμαι 3-4 μερες με πονοδοντο απο εγκλειστο φρονιμητη. χρονια με ενοχλει αλλα τοσο πολυ πρωτη φορα αχ ας σταματησει δεν αντεχω κ αυτο τωρα!

δεν θυμαμαι αλλα να με συγωρουν τα υπολοιπα κοριτσια.

χθες εμαθα για μια μαμα που ειναι σε πολυ δυσκολη κατασταση με μωρο 3 μηνων αγορακι. εχασε τον αντρα της οσο ηταν εγκυος κ εχει χασει ενα παιδι ακομα απο λευχαιμια...ειναι τοσο σκληρη η μοιρα για καποιους. εχω ζητησει το τηλεφωνο της να δω τι ακριβως χρειαζονται, αν κ απο οτι εμαθα τα παντα για το μωρο!

οταν εποικινωνησω ισως χρειαστω την βοηθεια σας.

η μαμα μου....εχει σοβαρη λοιμωξη του αναπνευστικου της βαζουν οξυγονο κ εχει κουραστει πλεον η καρδια της.......

ζητησε χθες ο γιατρος να μιλησει στην αδερφη μου που ηταν εκει της ειπε οτι ξερουν οτι η νοσος της εχει προχωρησει κ ας μην εχουν πετυχημενη βιοψια στα χερια τους...οτι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για την μαμα κ πως στην κατασταση της ακομα κ μια λοιμωξη μπορει να ειναι.......σημερα της κανουν οστεομελυκη γιατι πιστευουν οτι εχει πειραξει μυελο πλεον.

θελω να κοιμαμαι κ να ξυπναω με μια εικονα του Χριστουλη μας αγκαλια.

ας μας εχει ολους οσο πιο καλα μπορουμε.

Όπως και να 'χει, χιλιόχρονη η αδερφούλα σου.

Για τη μανούλα με το μωράκι που αναφέρεις δεν έχω λόγια...

Όπως δεν έχω λόγια και για τη δική σου μανούλα...Μόνο ένα κόμπο στο λαιμό μου.

Μακάρι να μπορέσουν να τη σταθεροποιήσουν...

Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω τη μαμά σου. Το μόνο που μπορώ να σου πω, ήταν ότι στα πολύ δύσκολά μου για να πάρω κουράγιο εγώ-το θέμα αφορούσε εμένα-ήταν να λέω στον εαυτό μου "Ψηλά το κεφάλι, μάνα, όρθια". Και έκανα αυτό που με γέμιζε, να ασχολούμαι με τα μωρά μου. Βέβαια υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Πολλές φορές μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα ένα θέμα (υγείας) που αφορά τους εαυτούς μας, παρά τους αγαπημένους μας...

Πάρε κουράγιο από το παιδάκι σου, για το παιδάκι σου πρώτα από όλα.

Σε φιλώ κ ας μη σε ξέρω.

Αν όμως πηγαίνεται σε χιονοδρομικά μόνο για καφέ, βόλτα και παιχνίδι πάλι την χρειάζεσαι. Έχετε πάρει έλκηθρο για τον μικρό? τους αρέσει πολύ

μπα κοριτσακι ευχαριστω δεν θα πηγαινα με την φορμα του σκι αν δεν ειχα σκοπο να κανω κ δεν το εχω σκοπο πλεον. εκτος του οτι ειχα κ αλλα κιλα κ αλλη σιλουετα τοτε:cool:

ειρηνη πιανεται μονο αν ο κουραμπιες ηταν απο την καταψυξη:tongue::tongue:

πειτε αν την θελει καποια παντως να μου αδειαζει τον χωρο.

εχω πολλα ρουχα ακομα για ξεσκαρταρισμα. θα ηθελα να ερχομουν στο ανταλακτικο παζαρι το Σαββατο αλλα δεν θα μπορεσω.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια χρονια πολλά και καλά!!

Σήμερα σηκώθηκα με πονοκέφαλο... σιγα σιγα συγυρισματα και διαφορα εχτες επλυνα κουρτινα

Σήμερα έχουν σειρα το σαλονι και τα τζαμια της τραπεζαριας θέλω να τελειωσω πρώτα αυτα και μετα να αρχισω τα αλλα σιγα σιγα ...χαλια δεν τα εχω καν ακουμπησει...

Σήμερα πρέπει να περάσω να περάσω στεφανάκια γιατι περιμένουν να τα πλεξω υπομονετικα ...τα γουράκια περιμένουν να τελειωσουν χαχα

Ψιλοχαμος !!!

mybilly σου στέλνω την αγάπη μου!!!

Ρηνουλα χρονια Πολλά!!!

Σας φιλω μιλαμε αργότερα!!!! :) :) :)

Ωραια ιδεα η Τεχνοπολις

Όπως και να 'χει, χιλιόχρονη η αδερφούλα σου.

Για τη μανούλα με το μωράκι που αναφέρεις δεν έχω λόγια...

Όπως δεν έχω λόγια και για τη δική σου μανούλα...Μόνο ένα κόμπο στο λαιμό μου.

Μακάρι να μπορέσουν να τη σταθεροποιήσουν...

Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω τη μαμά σου. Το μόνο που μπορώ να σου πω, ήταν ότι στα πολύ δύσκολά μου για να πάρω κουράγιο εγώ-το θέμα αφορούσε εμένα-ήταν να λέω στον εαυτό μου "Ψηλά το κεφάλι, μάνα, όρθια". Και έκανα αυτό που με γέμιζε, να ασχολούμαι με τα μωρά μου. Βέβαια υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Πολλές φορές μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα ένα θέμα (υγείας) που αφορά τους εαυτούς μας, παρά τους αγαπημένους μας...

Πάρε κουράγιο από το παιδάκι σου, για το παιδάκι σου πρώτα από όλα.

Σε φιλώ κ ας μη σε ξέρω.

εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες. το εχω ξαναγραψει πως εμεις παιρνουμε δυναμη απο την δικη της κ οχι το αντιθετο που θα επρεπε.

η μαμα κανει τα παντα για να μην φαινεται κ να μην νιωθει αρρωστη δεν θελει να το θυμαται λεει ακομα κ οταν υποφερει προσπαθει... πολλοι που την βλεπουν μου λενε αποκλειεται η μανα σου να ειναι τοσο αρρωστη οσο μας λες, δειχνει μια χαρα! κ ομως....

ειναι η αμυνα της να ισωνει το κορμι να σηκωνει το κεφαλι. ελπιζω να μπορει να το κανει πολυ ακομα.

σας ευχαριστω για τα λογια στηριξης πραγματικα.

την εκανε την οστεομελυκη πριν λιγο. εν αναμονη αποτελεσματων ξανα...

μπιλακι ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση αυτη της μαμας σου πραγματικα,αν δεν παραιτηθεις μονο ετσι μπορεις να το αντιμετωπισεις.Πολλες φορες οι καρκινοπαθεις δεν το μοιραζονται ακριβως γι αυτο το λογο γιατι δεν θελουν να τους αντιμετωπιζουν σαν αρρωστους.

Ευχομαι τα καλυτερα πραγματικα μεσα απο την καρδια μου.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Σας βάζω διάφορες φωτογραφιούλες:

Μας ζήτησαν από το σχολείο μας, να πάμε διάφορα αντικείμενα για το μπαζάρ που θα κάνουν {αυτό το σαβ/κο και θα πάμε με το μικρό} ώστε να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες που έχουν θέμα {οπως εκεινη που είχα πάει πράγματα}.

Αποφάσισα να μην τους πάω χριστουγεννιάτικα, να πάω "γυναικεία", μήπως πουληθούν ευκολότερα για να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα.

Πήγα λοιπόν {χθες} μία τσαντάκι χειμερινό, από το accessorize, εννοείται ολοκαίνουργιο:

PB200177_zpsd491aa09.jpg

PB200179_zpse5e1062c.jpg

Και ένα υπέροχο, κρεμαστό για το λαιμό, πολύ γνωστής μάρκας:

PB200180_zps5fa5a3e3.jpg

Στολίστηκαν και οι καρέκλες της τραπεζαρίας μας :tongue:

PB200173_zps6ad84007.jpg

Εφτιαξα και μία νέα "σύνθεση" και διακόσμησα το πάσο της κουζίνας μου.

Συνδύασα το πράσινο χρώμα του εργάτη μου, με το πράσινο φύλλο του διακοσμητικού κουκουναριού. Νομίζω έδεσε ωραία, με τα καφέ καρύδια. Ε? ;)

PB210187_zps76c43271.jpg

777885dugw57gt25.gif

Christie περαστικά στο μικρό σου όσο για την διάθεση θα άλλάξει θα δεις ;)

Ειρήνη κ Mumsofia μπράβο για τα καμάρια σας :D

Μαμά Κων/νου περαστικά σου

Μπιλάκο να χαίρεσαι την αδερφή σου κ εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις που περιμένετε :D

Καλαμαρακι ,οι φωτογραφιες σου ειναι οπως πάντα τελειες!Πολύ ομορφα τα εχεις και το κεντρο επιχειρησεων απίστευτο!Μπραβο,μπραβο!

Ευχαριστώ ευχαριστώ φρέσκα είναι για αυτό φαίνονται ωραία χε χε

Ειρήνη, συνεχίζεις δυναμικά και μου αρέσει! Τις θυμάμαι τις μπάλες είναι πολύ όμορφες.

Καλαμάρι, μου έδωσες ιδέα για τα μπλουζάκια γιατί τα βάζω το ένα πάνω στο άλλο. Κουτάκια έχω κι εγώ για βρακάκια και κάλτσες και τα λατρεύω!

Χαίρομαι κ εγώ από αλλού την "έκλεψα" βλέπε τα κορίτσια εδώ μέσα ;)

Κι είναι κι εμένα Σαλονικιός ο σύζυγος :lol:! Αλλά τέτοιος που είναι, εγώ πρέπει να τον ρωτάω "τι με κάμνει!" :lol:

Τελικά, αυτή τη Ντόρα σε σεντόνι όπ[οιος έχει κόρη δεν την αποφεύγει; Εδώ μου κάθεται :rolleyes:. Τέλειες οι φωτό, όπως πάντα!

Αααααααα μας πήρες Σαλονικιό παιδί εσύ! Τα καλύτερα εεε?? χε χε

Ναι είναι το μοναδικό με ήρωες σεντόνι κ το αγαπημένο της :tongue:

Ερωτήσεις δύο (άσχετες μεταξύ τους):

1. Οι αθηναίες έχετε βάλει παπλώματα;

Ένα όμορφο απόγευμα σε όλες!

Ως Σαλονικιά δεν έβγαλα ακόμη πάπλωμα, είμαστε με χοντρή κουβέρτα ναούσης αλλά ανάψαμε θέρμανση πριν λίγες μέρες , το πάπλωμα τώρα το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη

Ναι ναι να ευχηθείς....Περιμένωωωω:D

Ναι Αρετή μου,έκλεισα τα 29 η μπουμπού:tongue:

Άντε βρε πιπίνι είσαι! Χρόνια σου πολλά πολλά να σε χαίρεται η οικογένεια σου :D

Την Κυριακή μου έχει υποσχεθεί ο αντρούλης μου να με πάει κάπου ορεινά για δώρο γενεθλίων,δεν ξέρω που θα μου το πει τότε!Σίγουρα όμως θα μ'αρέσει αφού θα είμαστε καλή παρέα!

Πέρασε η ώρα,να δω πως θα σηκωθώ αύριο!Πηγαίνω για ύπνο,καληνύχτα!!!

Και πολύ ωραίο δωράκι από τον χαζμπαντ μπράβο του!

Να τα περάσετε όμορφα!!

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχω σχεδόν ξεπρηστεί, φαίνεται αλλά λίγο! Φαγητό έχω...πάω να ψωνίσω στο σούπερ γιατί το σπίτι άδειασε...έβαλα και ένα πλυντήριο και έπιστρέφω να συγυρίσω......

Πόνος με πιάνει ανά 7ωρο πλέον ....αλλά σημασία έχει ότι ξεφούσκωσα!

Πολύ καλό που ξεπρήστηκες μια χαρά τα πάς φτου φτου ;)

Αχ, πόρωσέ με Ελενάκι μου!

Τα έχεις υπέροχα οργανωμένα, τακτοποιημένα και του γούστου μου!

Οσο για το ψυγείο... κέντρο επιχειρήσεων λέμε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι όλοι με κοροιδεύουν για το command center μου χαχαχαχα

Είχα καλές "δασκάλες" στην οργάνωση ντε ;)

Υ.Γ. Καλαμαρακι τι τελεια οργανωμενα συρταρια εχεις! Εγω ολο τα φτιαχνω και δεν μενουν και πολυ τακτοποιημενα γιατι βγαζει και η κορη μου ρουχα και τα ανακαυτευει λιγακι..

Α καλά μη νομίζεις είναι φρέσκα εκεί που μόλις τα είχα κάνει για αυτό φαίνονται ιδανικά.

Κάνω το εξής, κ μένα ανοίγει παίρνει ότι θέλει, απλά το βράδυ {πριν ή μετά το μπάνιο της} όσο ξεντύνεται εκείνη , ανοίγω εγώ να της δώσω εσώρουχα πιτζάμες κ σε 2 λεπτά τα τακτοποιώ ότι έχει φύγει από την θέση του. Το κάνω μηχανικά δηλαδή για να μου αρέσει στο μάτι οπότε πάνω κάτω μένει σε καλή κατάσταση καθημερινά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΤΙ ΕΞΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ

20 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

τι μου κανετε??? μου εχετε λειψει πολυ πολυ θελω πολυ να κατσω να διαβασω τα νεα σας αλλα εχω χασει ποοοολλλλλααααα ισως το απογευμα που θα γυρισω κατσω να διαβασω λιγο τα τελευταια να μπω στο κλιμα

σας φιλω γιατι πρεπει να φυγω

welcome backkkkkkkk!!!!!!!

Το σπιτάκι μου είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Τις τελευταίες μέρες καθαρίζω-ξεκαθαρίζω διάφορα συρτάρια-ντουλάπια. Προχθές έκανα το ντουλάπι που έχουμε τα φλυτζάνια, φλυτζανάκια, πέταξα μερικά πιατάκια που είχαν σπάσει τα ποτηράκια, έκανα και ένα φρεσκάρισμα στις χριστουγιεννάτικες κούπες μου.

Χθες καθάρισα τα καλυντικά μου, έπλυνα τα πινέλα, άλλαξα τα πινελάκια από τις σκιές.

Κάναμε και Χριστουγιεννιάτικα κουλουράκια προχθές(συνταγή Παρλιάρου), βγήκαν πολύ ωραία, αλλά την επόμενη φορά θα τα ψήσω λιγότερο.

Mπράβο ωραίες δουλειές!!

Μη μιλήσω πόσο καιρό έχω να πλύνω τα πινέλα μου κ τα βουρτσάκια μου....θα με μπανάρετε...:roll::oops:

Καλημερα κοριτσάκια χρονια πολλά και καλά!!

Σήμερα σηκώθηκα με πονοκέφαλο... σιγα σιγα συγυρισματα και διαφορα εχτες επλυνα κουρτινα

Σήμερα έχουν σειρα το σαλονι και τα τζαμια της τραπεζαριας θέλω να τελειωσω πρώτα αυτα και μετα να αρχισω τα αλλα σιγα σιγα ...χαλια δεν τα εχω καν ακουμπησει...

Σήμερα πρέπει να περάσω να περάσω στεφανάκια γιατι περιμένουν να τα πλεξω υπομονετικα ...τα γουράκια περιμένουν να τελειωσουν χαχα

Να μας βάλεις κ εδώ τις ωραίες φώτο που μας έδειξες χτες στο φβ ;)

Στα δικά μας

Χτες πήγα μετά τη δουλειά για καφεδάκι με την κουμπαρούλα μου, μου είχε λείψει να την βλέπω γενικά γιατί με την προηγούμενη δουλειά της έλειπε όλη μέρα κ μόνο βράδυ γινόταν κ ήταν δύσκολο εκείνη κουρασμένη εγώ με το σπίτι κ τη μικρή. Περάσαμε πολύ ωραία!

Γύρισα σπιτάκι μου κ βρήκα την μανούλα μου που είχε έρθει για καφέ κ έπαιζε με την μικρή, τα είπαμε λίγο κ ξεκίνησα μαγείρεμα

Εφτιαξα λουκάνικα γιουβέτσι για σήμερα κ ξεκίνησα το γλυκό.

Στον χαζμπαντ όμως είπα πως είναι κεικ χε χε

Χτες είχαμε επέτειο 11 χρόνων μαζί κ είπα να του φτιάξω ένα από τα αγαπημένα του Ινδοκάρυδο σιροπιαστό σαν ραβανί , έφυγε για κολυμβητήριο κ δεν το είδε ;)

photo-2013-11-21-09-18-37-238_zpsbc20abda.jpg

Και όταν γύρισε τον κέρασα ένα κομμάτι

photo-2013-11-21-09-21-49-383_zps332d91f4.jpg

Μόνο που από την βιασύνη μου...την αφηρημάδα μου έβαλα 12 κεράκια

Το κοιτάει κ μου λέει καλά 12? αφού 11 κλείνουμε....αααα του λέω ο χρόνος πετάει μαζί σου κ μπερδεύτηκα χαχαχαχα

Έβαλα πλυντ. πιάτων έκανα μπανάκι κ νάνι ;)

Σήμερα τα κλασικά πρωινά ταπεράκια τσάντες

Μετά που έφυγε η μικρή αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Μάζεψα την ανακύκλωση να τα κατεβάσω όταν θα φύγω

Συμμάζεψα τα ταψάκια πλυμένα από νεροχύτη

Έβαλα ένα πλυντ. με άσπρα

Χλωρίνιασα την λεκάνη στο μπάνιο γιατί χτες ξέχασα

Έκανα καφεδάκια κ χαζεύω πριν φύγω σήμερα έχω τριωράκι πάλι κ μετά θα πάω τζάμπο να γυρίσω κάτι πακέτα με χαρτια΄κ να κάνω λίγο οφθαλμόλουτρο ;)

Διαφημίσεις

Σας βάζω διάφορες φωτογραφιούλες:

Μας ζήτησαν από το σχολείο μας, να πάμε διάφορα αντικείμενα για το μπαζάρ που θα κάνουν {αυτό το σαβ/κο και θα πάμε με το μικρό} ώστε να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες που έχουν θέμα {οπως εκεινη που είχα πάει πράγματα}.

Αποφάσισα να μην τους πάω χριστουγεννιάτικα, να πάω "γυναικεία", μήπως πουληθούν ευκολότερα για να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα.

Πήγα λοιπόν {χθες} μία τσαντάκι χειμερινό, από το accessorize, εννοείται ολοκαίνουργιο:

PB200177_zpsd491aa09.jpg

PB200179_zpse5e1062c.jpg

Και ένα υπέροχο, κρεμαστό για το λαιμό, πολύ γνωστής μάρκας:

PB200180_zps5fa5a3e3.jpg

Στολίστηκαν και οι καρέκλες της τραπεζαρίας μας :tongue:

PB200173_zps6ad84007.jpg

Εφτιαξα και μία νέα "σύνθεση" και διακόσμησα το πάσο της κουζίνας μου.

Συνδύασα το πράσινο χρώμα του εργάτη μου, με το πράσινο φύλλο του διακοσμητικού κουκουναριού. Νομίζω έδεσε ωραία, με τα καφέ καρύδια. Ε? ;)

PB210187_zps76c43271.jpg

Πολύ όμορφα όλα!! Σίγουρα θα πουληθούν ποιο εύκολα αυτά καλή σκέψη μπράβο!

Οι καρέκλες πολύ γουστόζικες χεχε

αλλά κ το μπωλ σου άριστα δεμένο χρωματικά μπράβο Ειρηνάκι ;)

Προχωράω τις δουλίτσες μου, σαπούνισα πολύ καλά το μπάνιο και στόλισα τον μπουφέ μας

{αχ ένας καθρέπτης ή ένας πίνακας από πάνω θα ήταν όνειρο αλλά... :rolleyes: }

PB210175_zpse05d2fdd.jpg

PB210176_zpsc791907d.jpg

PB210178_zpsf93c3457.jpg

PB210179_zps408a25f6.jpg

Ε? :P

777885dugw57gt25.gif

καλημερα!

καλα που μου το θυμησατε γιορταζει η αδερφη μου σημερα αλλα που μυαλο για εορτασμους...

χρονια πολλα σε οποιν γιορταζει.

ιρενε να τα εκατοστησεις παντα με υγεια κ ευτυχια.

χρυσα ελπιζω να ειναι καλυτερα τα ματια σου.

ευα μου κουραγιο αν κ ειναι η λεξη που εχω βαρεθει να ακουω πλεον αλλα κ τι αλλο να κανουμε????

δημητρα ο μπαμπας??

ειρηνη μπραβο για το παιδακι σου!

βασια εσυ ξεμπερδεψες! ειμαι 3-4 μερες με πονοδοντο απο εγκλειστο φρονιμητη. χρονια με ενοχλει αλλα τοσο πολυ πρωτη φορα αχ ας σταματησει δεν αντεχω κ αυτο τωρα!

δεν θυμαμαι αλλα να με συγωρουν τα υπολοιπα κοριτσια.

χθες εμαθα για μια μαμα που ειναι σε πολυ δυσκολη κατασταση με μωρο 3 μηνων αγορακι. εχασε τον αντρα της οσο ηταν εγκυος κ εχει χασει ενα παιδι ακομα απο λευχαιμια...ειναι τοσο σκληρη η μοιρα για καποιους. εχω ζητησει το τηλεφωνο της να δω τι ακριβως χρειαζονται, αν κ απο οτι εμαθα τα παντα για το μωρο!

οταν εποικινωνησω ισως χρειαστω την βοηθεια σας.

η μαμα μου....εχει σοβαρη λοιμωξη του αναπνευστικου της βαζουν οξυγονο κ εχει κουραστει πλεον η καρδια της.......

ζητησε χθες ο γιατρος να μιλησει στην αδερφη μου που ηταν εκει της ειπε οτι ξερουν οτι η νοσος της εχει προχωρησει κ ας μην εχουν πετυχημενη βιοψια στα χερια τους...οτι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για την μαμα κ πως στην κατασταση της ακομα κ μια λοιμωξη μπορει να ειναι.......σημερα της κανουν οστεομελυκη γιατι πιστευουν οτι εχει πειραξει μυελο πλεον.

θελω να κοιμαμαι κ να ξυπναω με μια εικονα του Χριστουλη μας αγκαλια.

ας μας εχει ολους οσο πιο καλα μπορουμε.

:-(

κουραγιο και δυναμη:cry:

εχω αυτην την φορμα σκι

αχ καποτε κι εγω εκανα και σκι και πιτοσκι και πιροσκι και ουισκι:tongue: και απολα απο τοτε που εγηνα κομμωτρια εκοψα αυτα τα σπορ (μη σπασω και κανα χερι)αλλα καρατησα την ιστιοπλοια(μεγαλη αγαπη)ωραια φορμα;)

Καλαμαράκι το γιουβέτσι λουκάνικο γίνεται ωραίο??? και τι λουκάνικο βάζεις πικάντικο καυτερό ή τα απλά φρακφούρτης????

Ραβ, αφροδιτάκι, Μπιλακι και Βασιλική παρακαλώ πολύ να δίνετε αναφορά για τα δοντάκια σας!!! Πως πάτε????? Πολλές μαζευτήκαμε !!!! Βασιλική που εξαφανίστηκες τι έγινε με δόντι!!! Μπιλάκι εγώ με μεσουλίντ ηρεμούσα μόνο! Αν σε πιάνει ανα 12ωρο συνέχεια τότε θέλει γιατρό.

Πήγα σούπερ γιατί τόσες μέρες που δεν έκανα τίποτα το σπίτι είχε αδειάσει...άπλωσα ρούχα και έχω να καθαρίσω κουζίνα!! Αύριο πάνε εκδρομή στο σχολείο άρα δεν έχουμε διάβασμα!

Μπιλάκι κράτα την φόρμα του σκι γιατί μπορεί μελλοντικά να πάτε βόλτα στα χιόνια...όσο μεγαλώνει το παιδί θα τα ζητάει αυτά...εμένα οι δικές μου λυσσάνε για χιόνι και ευτυχώς έχω τέτοιο παντελόνι και αρβίλες! Εμείς πηγαίνουμε στο χιονοδρομικό Τρίκαλα Κορινθίας που είναι 30 λεπτά απο το χωριό μας ή Καλάβρυτα...και έχουμε και έλκυθρο... δεν μπορείς να φανταστείς τσουλήθρες που κάνουμε χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...