Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σουσουραδίτσες μου όμορφες καλημέρα!

Μεγάλη γιορτή σήμερα και έτσι δεν κάνω "βαριές" δουλειές.. ούτε σίδερο, ούτε πλυντήρια. Αυτό θα μου δώσει την ευκαιρία να κάνω αλλα πραγματάκια που θέλω.

Εχω ένα σπίτι, που αν το βλέπατε θα φωνάζατε "βοήθεια"! Η θεια μου έμεινε μαζί μας χθες και παντού υπάρχουν στρωμένα ρούχα, μαξιλάρια κτλ... χαμός! Αλλά δεν θα φρικάρουμε.. ωμμμμμμμμμμμμμμμμμμ! :tongue::tongue:

Η συνάντηση με τη δασκάλα χθες πήγε πολύ-πολύ καλά. Μου είπε πολύ καλά πράγματα για το παιδάκι, πως είναι καλός μαθητής, πως προσπαθεί πολύ, πως δεν δημιουργεί προβλήματα μέσα στην τάξη ούτε με άλλα παιδιά, πως είναι τρυφερός και όταν του φωνάξει μετά θα πάει και θα την αγκαλιάσει, πως είναι εξαιρετικός στα μαθηματικά και άλλα όμορφα πράγματα που με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά. Μου λέει "σαν παιδάκι, γιατί και εγώ έχω 2 αγόρια, το 1 μάλιστα με δυσλεξία και ξέρω πολύ καλά πως είναι τα αγόρια, καμιά φορά ξεφεύγει το μυαλουδάκι του στην τάξη και μιλάει μόνος του. Αλλά αυτό δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, τον επαναφέρω. Προβλήματα όμως δεν έχω με το παιδί".

Οπότε γυρίσαμε και ήμασταν πολύ χαρούμενοι! Πήραμε ξανα Β στη Γλώσσα αλλά του είπα να σφιχτούμε λίγο ακόμα και να ξαναπροσπαθήσουμε {ενώ στο σπίτι ξεχώριζε άριστα την ενεργητική απο την παθητική φωνή, στο τεστ τα έκανε....:rolleyes:}.

Παω να ξεκινήσω το σπίτι να το φέρω στα καλά του γιατί δεν μπορώ να λειτουργήσω εδώ μέσα και τα λέμε πάλι σε λίγο. :D

Το απόγευμα έχω τρελή δουλίτσα.

Σας φιλώ γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα και σε εμένα έλεγαν για γύφτους και παλιατζήδες και μπαμπούλες στα παιδιά και τα είχαν τρομάξει...τα έλεγαν όταν έλειπα για δουλειές για να πάνε για ύπνο ή να φάνε....επειδή δεν σταμάταγαν τότε δασκάλεψα τα παιδιά "δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και είναι ψέμματα" , " ο παλιατζής παίρνει παλιά έπιπλα όχι παιδιά" , "αν σας ξαναπουν κάτι τέτοιο να πείτε ότι λένε ψέμματα" και άλλα πολλά οπότε σταμάτησαν να φοβούνται και την επόμενη φορά έδωσαν δική τους αποστομωτική απάντηση "Δεν μπορείς να με τρομάξεις με γύφτους και παλιατζήδες....γιατί λες ψέμματα, είσαι ψέυτρα???" κάγκελο η γιαγιά....πλέον το έχουν μάθει και εκείνη το έχει κόψει χαχαχχαα!!!

Να θυμάσαι γενικά ότι αν δεν δασκαλεύονται οι μεγάλοι, δασκαλεύεται άνετα το παιδί!!! :wink: :wink: :wink: Που να τις δεις τι λένε το καλοκαίρι στην άλλη γιαγιά για τις σοκολάτες χαχαχα!

Κι εμείς ακριβώς το ίδιο .... κάναμε και ησυχάσαμε από τρόμους..... Η μικρή θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη γιατί είναι φοβιτσιάρα. Οι δικοί μου πρωτοτύπησαν, ανακάλυψαν και την γριά-καμπούρα με την μαγκούρα και την γριά-μεσημέρω..... μεγάλο σόου!!!! LOL

Καλημέρα κοριτσάκια,

τι κάνετε?

Χρόνια πολλά στην εορτάζουσα Ειρηνη, φιλια στις υπόλοιπες!

Yotou, ειχα και ργω το ιδιο προβλημα με τις πάνες, ενταξει εβαλα παμπερς και επιπλέον (παιζει μεγάλο ρολο) μήπως το παιδι ξεσκεπάζεται και κρυώνει?

Δοκίμασε και βάλτου πιο πολλά σκεπασματα, η χοντρες πυτζαμουλες, να αισθάνεται λιιιγο πιο ζεστα, πιστευω πολυ ότι θα βοηθήσει.

Εγω εχτές,ειχα στο μυαλό μου, οταν σχολάσω και γυρισουμε απο το γηπεδο να κάνω το σπίτι λαμπικο.Αλλά μπαααα!

Με πήρε το παλιο μου αφεντικό να πάω στην εταιρεια στις 6.00 να του τυπωσω κάτι λογιστικα που ηθελε.Δεν ήθελα να πω όχι, κι εκεινος μου έχει φερθει αψογα στο παρελθόν. (τετοια αφεντικά δεν υπάρχουν, τέλος) Οπότε πήγα, και γύρισα στο σπίτι στις 8.40, λίγο πριν φυγει ο αντρας μου για δουλεια, νυχτα.

Έλειπα από τις 07.30 το πρωι, ημουν πτώμα.

Έβγαλα πίτσα από την κατάψυξη, την ζέστανα, φάγαμε, ηρθε και η κουνιαδα μου σπίτι να μου κάνει παρεα, (και καλα, όλο με τον γκομενο μιλαγε στο τηλ, αχ τι μου θυμησε, τα νιάτα μου)και αφου κοιμισα τα μικρα κατσαμε με την κουνιαδουλα και τα ειπαμε.

Μου ειπε για το αγορι της, και ότι στο σχολειο όλες την ζηλευουν που τα έχει με τον ομορφοτερο. (Η κουνιαδα μου ειναι 16 ετων,μη φρικαρετε, την εκανε η πεθερα μου στα 37 της, και ο αντρας μου τοτε, 19 χρονων).Τη συμβουλεψα ότι μας ελεγαν οι μαμαδες μας, και πηγα ξεράθηκα.

Εκεινη πηρε το λαπτοπ, και σιγουρα κοιμηθηκε λιγο πριν τις 06.00 το πρωι για να μην την δει ο αντρας μου και τα παρει κρανα!!!χαχαχα

Σήμερα τα μικρά δεν ειχαν σχολειο, ωχ, θα την πρηξουν τη μανουλα μου!!!

Εγω στη δουλεια, βαριεμαι αφορητα, θελω να την κανω να παω καμια βόλτα.

Άντε και καλη μας συνέχεια!!!

Κι εμείς ακριβώς το ίδιο .... κάναμε και ησυχάσαμε από τρόμους..... Η μικρή θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη γιατί είναι φοβιτσιάρα. Οι δικοί μου πρωτοτύπησαν, ανακάλυψαν και την γριά-καμπούρα με την μαγκούρα και την γριά-μεσημέρω..... μεγάλο σόου!!!! LOL

Έλεος.....μα να ανακαλύπτεις και νέες προσωπικότητες!!!! και δεν ακούνε κιόλας που τους λές κόφτο!!!

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχω σχεδόν ξεπρηστεί, φαίνεται αλλά λίγο! Φαγητό έχω...πάω να ψωνίσω στο σούπερ γιατί το σπίτι άδειασε...έβαλα και ένα πλυντήριο και έπιστρέφω να συγυρίσω......

Πόνος με πιάνει ανά 7ωρο πλέον ....αλλά σημασία έχει ότι ξεφούσκωσα!

Διαφημίσεις

καλημερα!

καλα που μου το θυμησατε γιορταζει η αδερφη μου σημερα αλλα που μυαλο για εορτασμους...

χρονια πολλα σε οποιν γιορταζει.

ιρενε να τα εκατοστησεις παντα με υγεια κ ευτυχια.

χρυσα ελπιζω να ειναι καλυτερα τα ματια σου.

ευα μου κουραγιο αν κ ειναι η λεξη που εχω βαρεθει να ακουω πλεον αλλα κ τι αλλο να κανουμε????

δημητρα ο μπαμπας??

ειρηνη μπραβο για το παιδακι σου!

βασια εσυ ξεμπερδεψες! ειμαι 3-4 μερες με πονοδοντο απο εγκλειστο φρονιμητη. χρονια με ενοχλει αλλα τοσο πολυ πρωτη φορα αχ ας σταματησει δεν αντεχω κ αυτο τωρα!

δεν θυμαμαι αλλα να με συγωρουν τα υπολοιπα κοριτσια.

χθες εμαθα για μια μαμα που ειναι σε πολυ δυσκολη κατασταση με μωρο 3 μηνων αγορακι. εχασε τον αντρα της οσο ηταν εγκυος κ εχει χασει ενα παιδι ακομα απο λευχαιμια...ειναι τοσο σκληρη η μοιρα για καποιους. εχω ζητησει το τηλεφωνο της να δω τι ακριβως χρειαζονται, αν κ απο οτι εμαθα τα παντα για το μωρο!

οταν εποικινωνησω ισως χρειαστω την βοηθεια σας.

η μαμα μου....εχει σοβαρη λοιμωξη του αναπνευστικου της βαζουν οξυγονο κ εχει κουραστει πλεον η καρδια της.......

ζητησε χθες ο γιατρος να μιλησει στην αδερφη μου που ηταν εκει της ειπε οτι ξερουν οτι η νοσος της εχει προχωρησει κ ας μην εχουν πετυχημενη βιοψια στα χερια τους...οτι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για την μαμα κ πως στην κατασταση της ακομα κ μια λοιμωξη μπορει να ειναι.......σημερα της κανουν οστεομελυκη γιατι πιστευουν οτι εχει πειραξει μυελο πλεον.

θελω να κοιμαμαι κ να ξυπναω με μια εικονα του Χριστουλη μας αγκαλια.

ας μας εχει ολους οσο πιο καλα μπορουμε.

https://secure.avaaz.org/el/petition/

Κοριτσάκια είναι λίγο άσχετο το λινκ που παραθέτω (αν και κατά βάθος καθόλου άσχετο ) αλλά το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν.

Εχει να κάνει με τους μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών.

Αν θέλετε υπογράψτε.

Τις τελευταίες ώρες έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Εχω ηδη υπογράψει, εννοείται! Ευχαριστούμε Ρηνάκι.

Μακάρι να καταφέρω να σας ξαναμιλήσω το απόγευμα, μου έχετε λείψει...

Εμάς να δεις, βρε! ;)

ασ το καλο ειστε σκετο θρηλερ με τα δοντια :roll:

χαχαχαχαχα!!! :lol::lol:

Αχχχ "μανούλα" ξεκίνησες να χριστουγεννιάζεις το σπίτι;;; Τί ωραία!!!

(Όπως κατάλαβες διαβάζω από το τέλος προς την αρχή).

Και του χρόνου Ειρηνάκι μου!!!

Ευχαριστώ αγαπάκι μου!

Και συ, καλά κουράγια.

Ειρήνη, συνεχίζεις δυναμικά και μου αρέσει! Τις θυμάμαι τις μπάλες είναι πολύ όμορφες.

Ευχαριστώ! ;)

Γεια σας κι από εμένα!

Τι κάνετε?

Να πω αρχικά περαστικά σε όλες τις πονεμένες (πάλι επιδημία έχει πέσει εδώ μέσα)

Επίσης, τα στολισμένα και τακτοποιημένα σπιτάκια, υπέροχα!!!

Ειρήνη, πολύ ωραία ιδέα αυτή με τις μπάλες!

Γιώτα, τελικά, ποιο νούμερο της πήρες?

Στα δικά μου τώρα...

Είχα απλώσει από εχθές ένα πλυντήριο, το οποίο... το ξαναέβαλα πριν λίγο για πλύσιμο... Μα, καλά; δεν κατάλαβα τίποτα όλη νύχτα;;; Και να πεις ότι κοιμόμουν;;; αφού ο μικρός ήταν ανήσυχος και δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου...

Το πρωί άπλωσα δύο πλυντήρια του μικρού στην απλώστρα που προφυλάσσεται από το μπαλκόνι (να δω πότε θα στεγνώσουν..)

Ετοίμασα το φαγητό μας

Έστρωσα το κρεβάτι του μικρού

Έπαιξα με το μικρό

Μάζεψα το νεροχύτη, που δεν είχα κουράγιο εχθές

Αφού τον κοίμισα, έκανα ένα γρήγορο καθάρισμα στο μπάνιο και ξεσκόνισα με swiffer το σαλόνι.

Τώρα θα κάνω ένα καφεδάκι (το δεύτερο για σήμερα) και θα χαλαρώσω στον καναπέ!

Σας φιλώ!

Καλή συνέχεια, Μαρί μου!

Ειμαι μια μαμα ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΄΄΄ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ...

Μιλησα με την δασκάλα μου ειπε πολύ καλά πραγματάκια για τον μικρο, και οτι πάει καλά και στις συλλαβες που κάνουν σιγα σιγα (νήπιο ειναι) :)

Οχι που δεν θα... αφού εινα γατόνι ο φίλος μου!

Ειρήνη μου χαράς την υπομονή σου να στολίζεις σιγά σιγά.Και μόνο που σκέφτομαι τις κούτες μες την μέση τρελαίνομαι.Εμείς ξεκινουμε το πρωί και μέχρι το βράδυ έχουν κατέβει και οι κούτες στην αποθήκη γιατί αλλιώς....:mad:

Το ευχαριστιέμαι Νασιούλα μου.

Προσπαθώ και κάθε χρόνο, με τα αντικείμενα που έχω να κάνει κάτι λίγο διαφορετικό {οσο γίνεται φυσικά} και το "ψάχνω" λιγάκι στο μυαλουδάκι μου. ;)

Κοριτσια καλημερα μετα απο πολυ καιρο!

Σας διαβαζα αλλα δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω τελευταια... Εχω και τον μικρο συνεχεια αρρωστο με αποκορυφωμα απο προχτες που εχει 39 συνεχεια, εχω να κοιμηθω απο προχθες :rolleyes:

Στην δουλεια γινεται χαμος (ευτυχως) αλλα ουσιαστικα ειμαι μονη μου και πρεπει να τα προλαβω ολα, δεν παραπονιεμαι ομως, δουλιτσα να εχουμε και ας κουραζομαστε λιγο παραπανω.. Το μονο που με στενοχωρει ωρες ωρες ειναι που δεν περναω οσο χρονο θα ηθελα με τα παιδακια μου...

Το σπιτι ειναι χμ... καπως ενταξει, ευτυχως που βαζει κανενα χερακι και η καλη μου η μανουλα, αν και με τις αρρωστιες του μικρου εχει ταλαιπωρηθει κι αυτη..

Τα κεφια μου δεν ειναι στα καλυτερα τους, αφου ερχονται Χριστουγεννα και δεν εχω και πολλη διαθεση, αν δεν ηταν και τα παιδια, ουτε που θα στολιζα :confused:

Αυτα τα ολιγα, ελπιζω ολες να ειστε καλα και να κατεφερνω να γραφω λιγο συχνοτερα :P

Πως είναι το παιδί?

Ελπίζω να ανέβουν τα κέφια σου και να τα βοηθήσεις και συ λιγάκι, με τρόπους που εσύ ξέρεις πως μπορείς να βοηθηθείς. Ε? ;)

20131120_090123_zps236aa94c.jpg

20131120_090136_zps3530f406.jpg

20131120_090156_zps773b4b1d.jpg

Και το "κέντρο επιχειρήσεων" όπως το λέει ο χαζμπαντ κ με κοροϊδεύει χα χα

20131120_092347_zps8332b82a.jpg

Αχ, πόρωσέ με Ελενάκι μου!

Τα έχεις υπέροχα οργανωμένα, τακτοποιημένα και του γούστου μου!

Οσο για το ψυγείο... κέντρο επιχειρήσεων λέμε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. Ετοίμασα ένα νυχτερινό πλυντήριο.

Επλυνα πιάτα, πιατικά

Μάζεψα όλα τα στρωσίδια, πήγαν στα άπλυτα. Αλλαξα σεντόνια, έστρωσα κρεβάτια.

Τίναξα όλα τα ριχτάρια και τακτοποίησα καναπέδες

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα σε ολες..

my billy ειλικρινα ευχομαι το καλυτερο για τη μαμα σου, η οποια απ΄οσα εχω διαβασει εχει περασει τοσα πολλα με σθενος... Η καλυτερη ευχη ειναι να ταλαιπωρηθει οσο το δυνατον λιγοτερο και θα την εχουμε ολοι στις προσευχες μας... Κουραγιο κοπελα μου....

Τελικα ο μικρος εχει αμυγδαλιτιδα, παλι με πυρετο ειναι, αλλα αρχισαμε αντιβιωση και περιμενουμε να δουμε λιγη καλυτερευση... Οταν ανεβαινει ο πυρετος τρεμει σαν το ψαρι η καρδουλα μου, εχει "κοψει" τελειως, εχει ταλαιπωρηθει αρκετα :(.. Τουλαχιστον αυτα ειναι περαστικα!

Ευτυχως που η κορη μου σπανια αρρωσταινει....

Υ.Γ. Καλαμαρακι τι τελεια οργανωμενα συρταρια εχεις! Εγω ολο τα φτιαχνω και δεν μενουν και πολυ τακτοποιημενα γιατι βγαζει και η κορη μου ρουχα και τα ανακαυτευει λιγακι..

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΤΙ ΕΞΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ

20 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

τι μου κανετε??? μου εχετε λειψει πολυ πολυ θελω πολυ να κατσω να διαβασω τα νεα σας αλλα εχω χασει ποοοολλλλλααααα ισως το απογευμα που θα γυρισω κατσω να διαβασω λιγο τα τελευταια να μπω στο κλιμα

σας φιλω γιατι πρεπει να φυγω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Ειρηνούλα μικρή Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να τα χαίρεσαι αγκαλιά με μια μεγάλη οικογένεια.

Ειρήνη και μαμάσοφία μπράβο για τα καμάρια σας

Χρόνια πολλά σε όποια γιορτάζει σήμερα (είναι νηστεία σήμερα?)

Έχει καμιά νέα από την Δήμητρα? έχει τόσες μέρες να μπει

Μπιλάκι δεν ξέρω τι να πω, μακάρι η μαμά σου να βγει πάλι νικήτρια.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

κοριτσια μου τωρα που το θυμηθηκα για αυτες που κανουν σκι

εχω αυτην την φορμα σκι

αποια θελει απο το τοπικ μας της την χαριζω. εκανα καποτε αλλα πλεον δεν...

σαν καινουρια ελαχιστα φορεμενη φορεμενη

Roberto tonini made in Italy no46

http://imageshack.us/photo/my-images/834/001bx.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/560/001muk.jpg/

καλα που μου το θυμησατε γιορταζει η αδερφη μου σημερα αλλα που μυαλο για εορτασμους...

ειμαι 3-4 μερες με πονοδοντο απο εγκλειστο φρονιμητη. χρονια με ενοχλει αλλα τοσο πολυ πρωτη φορα αχ ας σταματησει δεν αντεχω κ αυτο τωρα!

η μαμα μου....εχει σοβαρη λοιμωξη του αναπνευστικου της βαζουν οξυγονο κ εχει κουραστει πλεον η καρδια της.......

ζητησε χθες ο γιατρος να μιλησει στην αδερφη μου που ηταν εκει της ειπε οτι ξερουν οτι η νοσος της εχει προχωρησει κ ας μην εχουν πετυχημενη βιοψια στα χερια τους...οτι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για την μαμα κ πως στην κατασταση της ακομα κ μια λοιμωξη μπορει να ειναι.......σημερα της κανουν οστεομελυκη γιατι πιστευουν οτι εχει πειραξει μυελο πλεον.

Να είναι πολύχρονη η αδερφή σου!

Περαστικά κι εσύ!!!!! για το δόντι σου! Κι εγώ έχω ακόμη 2 έγκλειστους που με ταλαιπωρούν κατά καιρούς!

Για την μητέρα σου δεν έχω λόγια......λυπάμαι πολύ για ό,τι περνάτε και για την ταλαιπωρία της.....Μακάρι να πάνε όλα καλά γλυκιά μου!

Το σπιτάκι μου είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Τις τελευταίες μέρες καθαρίζω-ξεκαθαρίζω διάφορα συρτάρια-ντουλάπια. Προχθές έκανα το ντουλάπι που έχουμε τα φλυτζάνια, φλυτζανάκια, πέταξα μερικά πιατάκια που είχαν σπάσει τα ποτηράκια, έκανα και ένα φρεσκάρισμα στις χριστουγιεννάτικες κούπες μου.

Χθες καθάρισα τα καλυντικά μου, έπλυνα τα πινέλα, άλλαξα τα πινελάκια από τις σκιές.

Κάναμε και Χριστουγιεννιάτικα κουλουράκια προχθές(συνταγή Παρλιάρου), βγήκαν πολύ ωραία, αλλά την επόμενη φορά θα τα ψήσω λιγότερο.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Ερωτήσεις δύο (άσχετες μεταξύ τους):

1. Οι αθηναίες έχετε βάλει παπλώματα;

2. Θέλω να πάρω ένα καινούριο πορτοφόλι αλλά δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν τα (απλά) δερμάτινα. Έχετε καμιά ιδέα; Για να καταλάβετε, μου άρεσε πολύ αυτό:http://www.raftadiko.gr/search/label/%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1

Εγώ μικρή μου, έχω ήδη βάλει παπλώματα. Είμαι κρυουλιάρα... :rolleyes:

Σε φιλω και καλή συνέχεια στην μέρα σου.

Μετά ξετίναξα ενα πλεκτό μπλουζοφόρεμα που είχα βαρεθεί και έγινε μαξιλαροθήκη και ο γιακας του ζιβάγκο έγινε γιακας - κασκόλ :)

Σουπερ μου ακούγονται και τα δύο!

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εγω παρα πολυ κουρασμενη(εχω βαρεθει να το λεω κ εσεις να το ακουτε...) τσαμπα χαρηκα με τις πανες σημερα ηταν κατουρημενη μεχρι τα αυτια. Μαρι το 4 πηρα 7-18 κιλα. Ειρηνη πως τα πηγε ο μικρος? Πολυ ωραιες οι μπαλες, θα το κανω κ εγω φετος! Ιρενε μου γενεθλια? Πολυχρονη φιλεναδα με υγεια κ αγαπη! Βουλιτσα περαστηκα, πως εισαι?

Πηγα τζαμπο σημερα με την μικρη κ χαζεψαμε χριστουγεννιατια.(παω να γραψω απο το λαπτοπ με κουραζει το κινητο)

Αχ Γιωτάκι μου... μου φαίνεται πως δεν θα γλυτώσεις το ξυπνητήρι μέσα στη νύχτα για να την αλλάζεις ώστε να μην γεμίζει το πάμπερς... :roll:

Χαίρομαι που σου άρεσε! Ευχαριστώ!

Η δε πεθερά μου προχθές ήρθε να τη δει και μέσα σε μισή ώρα κατάφερε να τη διαολέψει με το πάμπερς και της είπε ''Α θα έρθει ο μπαμπούλας να σε πάρει αν δεν τα κάνεις στο γιο γιο'...

.... :mad: να πεις στην πεθερά σου

"μητερούλα, το θέμα δεν είναι αν θα πάρει ο μπαμπούλας την μικρή. Το θέμα είναι μη σε πάρει εσένα τίποτα και σε σηκώσει...!" :twisted::twisted:

:lol::lol::lol:

Έβγαλα πίτσα από την κατάψυξη, την ζέστανα, φάγαμε, ηρθε και η κουνιαδα μου σπίτι να μου κάνει παρεα, (και καλα, όλο με τον γκομενο μιλαγε στο τηλ, αχ τι μου θυμησε, τα νιάτα μου)και αφου κοιμισα τα μικρα κατσαμε με την κουνιαδουλα και τα ειπαμε.

Μου ειπε για το αγορι της, και ότι στο σχολειο όλες την ζηλευουν που τα έχει με τον ομορφοτερο. (Η κουνιαδα μου ειναι 16 ετων,μη φρικαρετε, την εκανε η πεθερα μου στα 37 της, και ο αντρας μου τοτε, 19 χρονων).Τη συμβουλεψα ότι μας ελεγαν οι μαμαδες μας, και πηγα ξεράθηκα.

Εκεινη πηρε το λαπτοπ, και σιγουρα κοιμηθηκε λιγο πριν τις 06.00 το πρωι για να μην την δει ο αντρας μου και τα παρει κρανα!!!χαχαχα

Αχ... όμορφες ιστορίες στα νιάτα....!!!!!!!!!!!!!!!

χθες εμαθα για μια μαμα που ειναι σε πολυ δυσκολη κατασταση με μωρο 3 μηνων αγορακι. εχασε τον αντρα της οσο ηταν εγκυος κ εχει χασει ενα παιδι ακομα απο λευχαιμια...ειναι τοσο σκληρη η μοιρα για καποιους. εχω ζητησει το τηλεφωνο της να δω τι ακριβως χρειαζονται, αν κ απο οτι εμαθα τα παντα για το μωρο!

οταν εποικινωνησω ισως χρειαστω την βοηθεια σας.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...