Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας!

Μετά ξετίναξα ενα πλεκτό μπλουζοφόρεμα που είχα βαρεθεί και έγινε μαξιλαροθήκη και ο γιακας του ζιβάγκο έγινε γιακας - κασκόλ :)

;)

τι ωραια ιδεα!!!Μπορεις να βαλεις φωτο?Εχω πολλα που δεν τα φοραω πια:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εγω παρα πολυ κουρασμενη(εχω βαρεθει να το λεω κ εσεις να το ακουτε...) τσαμπα χαρηκα με τις πανες σημερα ηταν κατουρημενη μεχρι τα αυτια. Μαρι το 4 πηρα 7-18 κιλα. Ειρηνη πως τα πηγε ο μικρος? Πολυ ωραιες οι μπαλες, θα το κανω κ εγω φετος! Ιρενε μου γενεθλια? Πολυχρονη φιλεναδα με υγεια κ αγαπη! Βουλιτσα περαστηκα, πως εισαι?

Πηγα τζαμπο σημερα με την μικρη κ χαζεψαμε χριστουγεννιατια.(παω να γραψω απο το λαπτοπ με κουραζει το κινητο)

Το κόψιμο της πάνας και όταν άρχισε να τρώει τελείως μόνη ήταν, για μένα, μεγάλες ανάσες. Η ανεξαρτητοποίηση, δλδ, μάλλον γενικά, τώρα που το σκέφτομαι.

Περαστικά!

:D

Και εγω ανηπομονω να αρχισει να τρωει μονος του αλλα προς το παρον δεν το βλεπω...με εκνευριζει γιατι καθεται 10 ωρες και παιζει με το φαγητο του και στο τελος δεν τρωει οποτε τον ταιζω,αλλα νομιζω πως οταν ξεκινησει θα μου λυσει τα χερια...

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εγω παρα πολυ κουρασμενη(εχω βαρεθει να το λεω κ εσεις να το ακουτε...) τσαμπα χαρηκα με τις πανες σημερα ηταν κατουρημενη μεχρι τα αυτια. Μαρι το 4 πηρα 7-18 κιλα. Ειρηνη πως τα πηγε ο μικρος? Πολυ ωραιες οι μπαλες, θα το κανω κ εγω φετος! Ιρενε μου γενεθλια? Πολυχρονη φιλεναδα με υγεια κ αγαπη! Βουλιτσα περαστηκα, πως εισαι?

Πηγα τζαμπο σημερα με την μικρη κ χαζεψαμε χριστουγεννιατια.(παω να γραψω απο το λαπτοπ με κουραζει το κινητο)

Καλησπερα Γιωτακι μου!Οταν καθομαι ειμαι μια χαρα αμα κανω κατι νιωθω πως καταρεω...εσενα πως ειναι ο αντρας σου?και εσυ κομματια εισαι,ε?

ποπο αυτο με τις πανες το ειχα περασει και εγω καποια φαση...μεγαλη ταλαιπωρια...

Καλησπέρα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές από δίπλα,αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω εκεί πολλά γι'αυτό τα γράφω εδώ...

Μανούλα είσαι φοβερή!Με συγκίνησες πολύ!!!

Και τα υπόλοιπα κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Χτες ο άντρας μου μου έκανε έκπληξη,ενώ μου είχε πει ότι θα πάει να δει ποδόσφαιρο γύρισε με μια τούρτα καρδιά!!!:D:D:DΜε σκλάβωσε...

Δεν σας διάβασα πρόλαβα να δω πολύ ωραία στολιδάκια.ΜΠΡΑΒΟ Νάσια

γεννεθλια?χρονια πολλα :-)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!Εδω ειμαι και εγω!Τι κανετε?

Εμενα σημερα εκτος απο το μπουκωμα ποναει και ο λαιμος μου...

Σημερα εκανα κοτοσουπα,επλυνα τα πιατικα που ειχαν βγει,επλυνα το ψυγειο και τακτοποιησα τα πραγματα απο την λαικη(σας ειχα βγαλει και φωτο αλλα εχει αλλαξει το image και δεν τα καταφερα:mad:)τακτοποπιησα τους παγκους,επλυνα την τοστιερα,επλυνα το ρομποτ για να μπει στο ντουλαπι γιατι πανω στο παγκο κανει πολυ μπουγιο,σκουπισα,εβγαλα το χαλι εξω να αεριστει,σφουγγαρισα,εβαλα ενα πλυντηριο με πετσετες σεντονια,εσωρουχα και θα τα απλωσω μεσα γιατι εξω δεν θα στεγνωσουν ποτε(μου τη δινει να εχω απλωστρα μεσα στο σπιτι αλλα τι να κανω?τα απλυτα πληθαινουν επικυνδινα...)τακτοποιησα το χωλ,σκουπισα,σηκωσα το χαλι και σφουγγαρισα,το απογευμα θελω να πλυνω το νεροχυτη με χλωρινη και τους παγκους με ξυδι και ετοιμη η κουζινα!

τι τα αλαζουν δεν καταλαβενω αντε αντε ξανα μανα απο την αρχη :mad:

καλητερα να την αλαζεις πανα πριν πας για υπνο εσυ 11-12 οτι ωρα κοιμασε

Και εγω ανηπομονω να αρχισει να τρωει μονος του αλλα προς το παρον δεν το βλεπω...με εκνευριζει γιατι καθεται 10 ωρες και παιζει με το φαγητο του και στο τελος δεν τρωει οποτε τον ταιζω,αλλα νομιζω πως οταν ξεκινησει θα μου λυσει τα χερια...

εμενα τρωει μονος( ειναι 3χρ)αλλα εκνευριζωμαι κι εγω γιατι αργει και τον ταιζω για να τελειονουμε( οταν μ΄αφηνει:rolleyes: )

πηγα τον μικρο στη μαμα μου γιατι λυσαξε να παει στον παπου του τον καλο(μπαμπα μου) ασε που ξεχασε κατι μακουιδες του εκει:tongue:(μακουιν)

οποτε ειχα δραμα ολη τη βδομαδα εδω:rolleyes: ειδα και την κουμπαρα μου και τωρα ειμαι σπιτι στο αδειο μου κρεβατι αχ βαχ :roll: ενταξει εχω το μεγαλο αγορι αλλα :rolleyes:

Διαφημίσεις

Τι; Τι; Τι;

Γενέθλια; Να ευχηθώ;

:D

Ναι ναι να ευχηθείς....Περιμένωωωω:D

Ιrene ειχες γενεθλια κοριτσαρα?χρονια σου πολλα ,μπραβο στον αντρουλη σου για την τουρτιτσα..

Ναι Αρετή μου,έκλεισα τα 29 η μπουμπού:tongue:

Γιωτάκι μου ευχαριστώ!!!Καλέ αν δεν τα πεις σε μας σε ποιον θα τα πεις???φιλιά

Εμένα ευτυχώς μου τα έλυσε τα χέρια,τρώει μόνη της από 20 μηνών και ευτυχώς δεν λερώνεται...(ή τουλάχιστον όχι πάντα:))Με την τουαλέτα πάλι έχουμε πισωγυρίσματα και σε αυτό φταίνε οι υπόλοιποι(εκτός σπιτιού) που της λένε ''είσαι μεγάλη τώρα και δεν πρέπει να τα κάνεις στο πάμπερς κτλ'' και μου σπάνε τα νεύρα γιατί η μικρή νευριάζει και δεν πάει επίτηδες...Η δε πεθερά μου προχθές ήρθε να τη δει και μέσα σε μισή ώρα κατάφερε να τη διαολέψει με το πάμπερς και της είπε ''Α θα έρθει ο μπαμπούλας να σε πάρει αν δεν τα κάνεις στο γιο γιο'':evil: Τι να της πω εγώ μετά??? Ευτυχώς της απάντησε ο άντρας μου και μετά τα γύρισε...Τη ζημιά όμως μου την έκανε γιατί η μικρή όλο με ρωτάει ποιος είναι ο μπαμπούλας και αν είναι κακός...:roll:

γεννεθλια?χρονια πολλα :-)

Ευχαριστώ Μαράκι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα το πρωί δεν έκανα πολλά,είχε έρθει η κουμπαρούλα μου και πίναμε καφέ...

Θέλω να τακτοποιήσω τα συρτάρια της κρεβατοκάμαρας αλλά όλο το αποφεύγω...Κάποια στιγμή θα το κάνω όμως και θα σας βάλω φωτό.

Το απόγευμα διαβάσαμε με τη μικρή τη μισή βιβλιοθήκη!!!Πόνεσε ο λαιμός μου από τις διαφορετικές φωνές αλλά η μικρή το ευχαριστήθηκε,χαλάλι της.Αύριο είναι αργία (της Παναγίας)εδώ οπότε δεν δουλεύουμε και θα φύγουμε για δουλειές,πως βαριέμαι να ταξιδεύω για δουλειά!!!Την Κυριακή μου έχει υποσχεθεί ο αντρούλης μου να με πάει κάπου ορεινά για δώρο γενεθλίων,δεν ξέρω που θα μου το πει τότε!Σίγουρα όμως θα μ'αρέσει αφού θα είμαστε καλή παρέα!

Πέρασε η ώρα,να δω πως θα σηκωθώ αύριο!Πηγαίνω για ύπνο,καληνύχτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια καλησπέρα.

Γύρισα από τη δουλειά αργά και δεν πρόλαβα τον μικρούλη μου ξύπνιο. Τον είχε κάνει η μαμά μου και ο άνδρας μου μπάνιο του έδωσαν και το γάλα του και νάνι.

Έκανα μπάνιο, έφτιαξε ο άνδρας μου πίτσα,άναψε και το τζάκι και αράξαμε. Λείπουν τα χαλιά και το δέντρο!

Για τα παπλώματα που είπατε εγώ τα έβαλα το Σάββατο. Γενικά είμαι κρυουλιάρα. Φοράω και κάλτσες στον ύπνο!

Ειρήνη ωραία ιδέα οι μπαλίτσες από τα κουρτινόξυλα. Θα το εφαρμόσω σίγουρα.

mumsofia μπράβο στο μικρό σου!

irene1984 χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία! Ωραία η έκπληξη του άνδρα σου.

Καληνύχτα κορίτσια

h6cQp3.png

Και εγω ανηπομονω να αρχισει να τρωει μονος του αλλα προς το παρον δεν το βλεπω...με εκνευριζει γιατι καθεται 10 ωρες και παιζει με το φαγητο του και στο τελος δεν τρωει οποτε τ ταιζω,αλλα νομιζω πως οταν ξεκινησει θα μου λυσει τα χερια...

Η μικρη τρωει μονη της ολα τα γευματα εκτος φρουτοκρεμας 7 στις 10 φορες. Στο γιαουρτι λερωνεται μερικες φορες (δεν δεχεται πλεον σαλιαρες)

Καλησπερα Γιωτακι μου!Οταν καθομαι ειμαι μια χαρα αμα κανω κατι νιωθω πως καταρεω...εσενα πως ειναι ο αντρας σου?και εσυ κομματια εισαι,ε?

ποπο αυτο με τις πανες το ειχα περασει και εγω καποια φαση...μεγαλη ταλαιπωρια...

Βουλα μου ο αντρας μου ποναει σημερα, το κουρασε. Εγω αστα να πανε... Περαστηκα κ παλι!

καλητερα να την αλαζεις πανα πριν πας για υπνο εσυ 11-12 οτι ωρα κοιμασε
το κανω βρε μαρια μου αλλα τοτε δεν ειναι βρεμενη η πανα.σηκωνομαι 2 φορες τουλ για αλλαγη!

Γιωτάκι μου ευχαριστώ!!!Καλέ αν δεν τα πεις σε μας σε ποιον θα τα πεις???φιλιά

Εμένα ευτυχώς μου τα έλυσε τα χέρια,τρώει μόνη της από 20 μηνών και ευτυχώς δεν λερώνεται...(ή τουλάχιστον όχι πάντα:))Με την τουαλέτα πάλι έχουμε πισωγυρίσματα και σε αυτό φταίνε οι υπόλοιποι(εκτός σπιτιού) που της λένε ''είσαι μεγάλη τώρα και δεν πρέπει να τα κάνεις στο πάμπερς κτλ'' και μου σπάνε τα νεύρα γιατί η μικρή νευριάζει και δεν πάει επίτηδες...Η δε πεθερά μου προχθές ήρθε να τη δει και μέσα σε μισή ώρα κατάφερε να τη διαολέψει με το πάμπερς και της είπε ''Α θα έρθει ο μπαμπούλας να σε πάρει αν δεν τα κάνεις στο γιο γιο'':evil: Τι να της πω εγώ μετά??? Ευτυχώς της απάντησε ο άντρας μου και μετά τα γύρισε...Τη ζημιά όμως μου την έκανε γιατί η μικρή όλο με ρωτάει ποιος είναι ο μπαμπούλας και αν είναι κακός εξυπναδες των πεθερικων! Μια φορα πηρε η μικρη το στυλο με το αριστερο κ της ειπε οτι μαλωνει η Παναγιτσα:mad:

Τα εκανα λιγο χαλια με το μουλτι κουοτ απο το κιν! Ελπιζω να καταλαβαινετε! Τελικα δεν ανοιξα λαπτοπ, ποναγε ο αντρας μου κ ημουν μαζι του.

Καλο βραδυ φιλακια

Γιώτα και σε εμένα έλεγαν για γύφτους και παλιατζήδες και μπαμπούλες στα παιδιά και τα είχαν τρομάξει...τα έλεγαν όταν έλειπα για δουλειές για να πάνε για ύπνο ή να φάνε....επειδή δεν σταμάταγαν τότε δασκάλεψα τα παιδιά "δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και είναι ψέμματα" , " ο παλιατζής παίρνει παλιά έπιπλα όχι παιδιά" , "αν σας ξαναπουν κάτι τέτοιο να πείτε ότι λένε ψέμματα" και άλλα πολλά οπότε σταμάτησαν να φοβούνται και την επόμενη φορά έδωσαν δική τους αποστομωτική απάντηση "Δεν μπορείς να με τρομάξεις με γύφτους και παλιατζήδες....γιατί λες ψέμματα, είσαι ψέυτρα???" κάγκελο η γιαγιά....πλέον το έχουν μάθει και εκείνη το έχει κόψει χαχαχχαα!!!

Να θυμάσαι γενικά ότι αν δεν δασκαλεύονται οι μεγάλοι, δασκαλεύεται άνετα το παιδί!!! :wink: :wink: :wink: Που να τις δεις τι λένε το καλοκαίρι στην άλλη γιαγιά για τις σοκολάτες χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...