Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τελικά έβρεξε λίγο όταν πήγαινα στο σχολείο μετά ούτε σταγόνα τώρα δε έχει βγάλει και έναν υπέροχο ήλιο.

Λοιπόν γυρίσαμε από το σχολείο και έβαλα να φάνε τα παιδιά.Ηρθε και ο άντρας μου φάγαμε και τώρα παλεύουμε να κοιμηθούνε τα μικρά.

Το σίδερο τέλος και έχω τακτοποιήσει και τα ρούχα στις θέσεις τους.Το πλυντήριο πιάτων χοροπηδάει και τώρα είμαι μεταξύ να βάψω τα νύχια μου ή να φτιάξω κασκολάκι μάλλον για το πρώτο με βλέπω.

Ειρήνη μου χαράς την υπομονή σου να στολίζεις σιγά σιγά.Και μόνο που σκέφτομαι τις κούτες μες την μέση τρελαίνομαι.Εμείς ξεκινουμε το πρωί και μέχρι το βράδυ έχουν κατέβει και οι κούτες στην αποθήκη γιατί αλλιώς....:mad::-x

Κορίτσια σκεφτείτε θετικά γιατί αλλιώς θα καταλήξουμε όλοι με ψυχοφάρμακα.Θα γυρίσει ο τροχός και θα έρθουν όντως καλύτερες μέρες για όλους μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!Εδω ειμαι και εγω!Τι κανετε?

Εμενα σημερα εκτος απο το μπουκωμα ποναει και ο λαιμος μου...

Σημερα εκανα κοτοσουπα,επλυνα τα πιατικα που ειχαν βγει,επλυνα το ψυγειο και τακτοποιησα τα πραγματα απο την λαικη(σας ειχα βγαλει και φωτο αλλα εχει αλλαξει το image και δεν τα καταφερα:mad:)τακτοποπιησα τους παγκους,επλυνα την τοστιερα,επλυνα το ρομποτ για να μπει στο ντουλαπι γιατι πανω στο παγκο κανει πολυ μπουγιο,σκουπισα,εβγαλα το χαλι εξω να αεριστει,σφουγγαρισα,εβαλα ενα πλυντηριο με πετσετες σεντονια,εσωρουχα και θα τα απλωσω μεσα γιατι εξω δεν θα στεγνωσουν ποτε(μου τη δινει να εχω απλωστρα μεσα στο σπιτι αλλα τι να κανω?τα απλυτα πληθαινουν επικυνδινα...)τακτοποιησα το χωλ,σκουπισα,σηκωσα το χαλι και σφουγγαρισα,το απογευμα θελω να πλυνω το νεροχυτη με χλωρινη και τους παγκους με ξυδι και ετοιμη η κουζινα!

Λοιπόν αυτή τη φορά είπα... πρώτα θα γράψω και ύστερα θα κάτσω να σας διαβάσω... γιατί είμαι τόσο "γκαντεμόσαυρα" που δύο φορές που επιχείρησα να σας γράψω, έκλεισε το κομπιούτερ από μπαταρία..... γκρρρρρρρ

Λοιπόν.... εγώ... τα ίδια.....

Το μόνο που κάνω συνέχεια είναι να ράβω... να ράβω... να ράβω... Άλλη διάθεση δεν έχω να κάνω κάτι άλλο, το σπίτι μου είναι ένα τεράστιο εργαστήριο, με χνούδια και υφασματάκια παντού στο πάτωμα, έχουμε ανοίξει και το τραπέζι και έχω επάνω όοοολα τα υλικά.... μόνο σπίτι για χριστούγεννα δεν είναι αυτό... και δεν ξέρω και πότε θα γίνει... αν γίνει... αλλά δεν πειράζει... τώρα που και ο καλός μου δεν δουλεύει δεν γκρινιάζουμε για τη δουλειά... άσε που βγάζω και το άχτι μου φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα χαχαχα!!!

Αυτά... αλλιώς από διάθεση -300 βαθμούς είμαι :(

Πάω να προλάβω να σας διαβάσω ... τα ξαναλέμε!

Σταυρουλιτσα καθως σε διαβαζα μου ηρθε στο μυαλο αυτο το τραγουδι,στο βαζω :

ακου τους στιχους ;)

Ειρηνακη πολυ ομορφες οι μπαλιτσες!

Χρυσα μου πως εισαι σημερα?καλυτερα?

Βασια εσυ?πως πας?εχουμε το ιδιο φαγακι σημερα!

Ειρηνη μου πολυ ομορφη η εκπληξη του αντρουλη σου!

Σοφακι μπραβο για το μικρουλη σου!Παντα να εισαι τοσο υπερηφανη γι'αυτον!

Νασια τι ατυχια με τον καιρο...Σε ειχε βαλει στο ματι....

Ρενατα μου που εισαι?Και σε μας ελλειψες!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αύριο θα κάτσω ένα 3ωρο το πρωί και θα τα κάνω όλα λαμπίκο, μετά καφεδάκι με αγαπημένο πρόσωπο όχι σε 4 τοίχους πια αλλά με θέα θάλασσα ;)

Τέλεια! :D

Ξύπνησες τελικά ή μπα; (Ρητορική είναι η ερώτηση. Είμαι σίγουρη ότι ξύπνησες)

Κικη προχτες εβλεπα ενα ελληνικο με βουτσα θεσσαλονικιο κ μαρθα καραγιαννη να θελει να γινει ηθοποιος που της λεει: αχ βρε κικιτσα τι με καμνεις! Κ σε θυμηθηκα, γελαγα μονη μου...

Κι είναι κι εμένα Σαλονικιός ο σύζυγος :lol:! Αλλά τέτοιος που είναι, εγώ πρέπει να τον ρωτάω "τι με κάμνει!" :lol:

Η μπουμπού γιατί δεν τρώει; Δοντάκι;

Εν τω μεταξυ ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εδω και καιρο κανουμε προσπαθειες για γιογιο και παμε καλα αλλα αποψε τα πηγε τελεια!!!!Δυο φορες μου ζητησε μονος του και εκανε για πρωτη φορα κακακια!!!!!Αντε να ξεμπερδευουμε με αυτες τις πανες...

Το κόψιμο της πάνας και όταν άρχισε να τρώει τελείως μόνη ήταν, για μένα, μεγάλες ανάσες. Η ανεξαρτητοποίηση, δλδ, μάλλον γενικά, τώρα που το σκέφτομαι.

Περαστικά!

Το μεσημέρι, έχουμε συνάντηση γονέων.. η πρώτη "κανονική" για φέτος γιατί η προηγούμενη ήταν διερευνητική ας πούμε αφού η δασκάλα δεν "γνωριζε" τα μικρά. Wish me luck λέμε! :tongue:

Τhe best of luck! :-D

Ο στολισμός της κουζίνας απλός αλλά τέλειος! Οι μπάλες είναι φοβερές!

Το πρήξιμο υπαρχει αλλά βλέπω ότι τα ράμματα άρχισαν να απορροφώνται και μπορώ να ανοίξω το στόμα μου περισσότερο.....παίρνω χάπια κανονικά ακόμα....και το πρήξιμο υπάρχει αλλά σαν να μαζεύτηκε λίγο....είπε ο άντρας μου!

:P :p Γιατρέ τελικά θα ζήσω :)

Και θα ζήσεις κι από αύριο θα είσαι πάλι κουκλί ;).

20131120_090156_zps773b4b1d.jpg

Τελικά, αυτή τη Ντόρα σε σεντόνι όπ[οιος έχει κόρη δεν την αποφεύγει; Εδώ μου κάθεται :rolleyes:. Τέλειες οι φωτό, όπως πάντα!

Ο αντρουλης ξεκινησε χτες τα χαπια κυκλοσπορινης που μας εδωσε ο δερματολογος (47 ευρω συμματοχη, και θελουμε 2 κουτια τον μηνα, αρα 90 ευρω)για να δουμε πως θα παει με την παλιοψωριαση.

Εχει γεμισει παντου,και στο προσωπο, ειμαι πολυ στεναχωρημενη.

Σκεφτεται και τα λεφτα που κανουν τα χαπια, και δισταζει να τα παρει.

Εγω του ειπα οτι δεν με νοιαζει τιποτα, μονο να γινει καλα.

Αχ, αντε να δρασουν τα χαπια, να δυνελθει λιγο, εστω ψυχολογικα.

Μακάρι να έρθει γρήγορα η βελτίωση.

Σας διαβαζα αλλα δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω τελευταια... Εχω και τον μικρο συνεχεια αρρωστο με αποκορυφωμα απο προχτες που εχει 39 συνεχεια, εχω να κοιμηθω απο προχθες :rolleyes:

Περαστικά!

Αυτά... αλλιώς από διάθεση -300 βαθμούς είμαι :(

Θα περάσει, ε; Θα γυρίσει! ;)

Ειμαι μια μαμα ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΄΄΄ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ...

Μιλησα με την δασκάλα μου ειπε πολύ καλά πραγματάκια για τον μικρο, και οτι πάει καλά και στις συλλαβες που κάνουν σιγα σιγα (νήπιο ειναι) :)

Μπράβο, Σοφάκι! Πάντα τέτοια!

Καλησπέρα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές από δίπλα,αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω εκεί πολλά γι'αυτό τα γράφω εδώ...

Μανούλα είσαι φοβερή!Με συγκίνησες πολύ!!!

Και τα υπόλοιπα κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Χτες ο άντρας μου μου έκανε έκπληξη,ενώ μου είχε πει ότι θα πάει να δει ποδόσφαιρο γύρισε με μια τούρτα καρδιά!!!:D:D:DΜε σκλάβωσε...

Τι; Τι; Τι;

Γενέθλια; Να ευχηθώ;

:D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Πολλή βροχή σήμερα!

Αρετή, εσύ ξέχασες να πάρεις ομπρέλα, εγώ που συνειδητοποίησα το πρωί, την ώρα του κατακλυσμού που έπρεπε να φύγω, ότι δεν έχω ομπρέλα :cool:;

Σήμερα θέλω να κάνω μπόλικα πραγματάκια: τη σκούπα που δεν έκανα εχθές :rolleyes:, το μπάνιο, κουζίνα (πιάτα, πάγκους, εστίες), ξεσκόνισμα σαλόνι, να τακτοποιήσω δύο από τις επάνω ντουλάπες (1 στο δωμάτιό μας και 1 στης μικρής), να τακτοποιήσω (πλύνω, κόψω, καταψύξω) διάφορα που πήρα το μεσημέρι από τη λαϊκή. Πολλά μου φαίνονται :|.

Πήγαμε εχθές στο mall και πήρα δυο φορεματάκια της μικρής και μια ζακέτα. Ήθελα κι εγώ να πάρω κάτι ψιλοπραγματάκια για μένα αλλά δεν... Και ένα ικεα θα ήθελα να πάω. Για δες καιρό που διάλεξε να με πιάσει το καταναλωτικό μου, δλδ...

Ερωτήσεις δύο (άσχετες μεταξύ τους):

1. Οι αθηναίες έχετε βάλει παπλώματα;

2. Θέλω να πάρω ένα καινούριο πορτοφόλι αλλά δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν τα (απλά) δερμάτινα. Έχετε καμιά ιδέα; Για να καταλάβετε, μου άρεσε πολύ αυτό:http://www.raftadiko.gr/search/label/%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1

Πού να κοίταζα ίσως;

Ένα όμορφο απόγευμα σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κική μπορείς να ζητήσεις από την Αναστασία (του συγκεκριμένου μπλογκ)να στο ράψει και να στο στείλει.Επίσης μπορεί να στο φτιάξει όπως ακριβώς θές.Εμένα μου είχε στείλει μπαλαρινούλες και τσαντούλα για την αδερφή της βαφτιστήρας μου και ήταν υπέροχα.Είναι πολύ εξυπηρετική και κάνει πολύ καλή δουλειά.

Παπλώματα ελεήσαμε και στρώσαμε την Δευτέρα και ζεστάθηκε το κοκκαλάκι μας βέβαια ο άντρας μου ζεσταίνεται αλλα έλα που εγώ κρυώνω.Επιτέλους έφτασε και τέλος Νοέμβρη πόσο θα είμαστε ακόμα με το ψιλο πάπλωμα;

Τα χαλιά δεν έχω στρώσει ακόμα αλλά τέλος του μήνα θα στρωθούν και αυτά να ησυχάσουμε.

Διαφημίσεις

Εδω και εγω!!

Κικη εγινες παπακι?εγω ετυχως οχι πολυ..παπλωματα εβαλα το Σαββατο μα κρυωνα παρα πολυ..ζεσταθηκε το κοκαλακι μου..

Σοφακι παντα τετοια καλα λογια να ακους για το αγορακι σου..

Christie περαστικα στο παιδακι σου..

ΑρηςΑννα ευχομαι συντομα να δει βελτιωση ο αντρας σου και θα φτιαξει και η ψυχολογια του..

Ιrene ειχες γενεθλια κοριτσαρα?χρονια σου πολλα ,μπραβο στον αντρουλη σου για την τουρτιτσα..

Δεν θυμαμαι αλλα,οι μικρες κοιμηθηκαν εφτιαξα φασολαδα για αυριο(για να μν πρωτοτυπησω)καθαρισα την κουζινα και επλυνα τα πιατακια,αλλαξα πετσετες στο μπανιο και το επλυνα και απλωσα ενα πλυντηριο..ο αντρας μου φτιαχνει να φαμε και εγω εκανα το μπανακι μου,λουστηκα και θα ετοιμασω τα ρουχα ολων για αυριο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γεια σας!

Το πρωί σάρωσα το σπίτι και μαγείρεψα.

Μετά ξετίναξα ενα πλεκτό μπλουζοφόρεμα που είχα βαρεθεί και έγινε μαξιλαροθήκη και ο γιακας του ζιβάγκο έγινε γιακας - κασκόλ :)

Στη συνέχεια έβαλα τις γαλότσες μου ;) και πήγα ΣΜ και για καφέ. Στα Bazaar έχει τα Syoss - 50% (μόνο τα σαμπουάν)

Kική, το χειμώνα έχω μόνιμα μια μικρή ομπρέλα στην τσάντα μου ;)

Να'μαι παλι!

Μολις ξαπλωσα αγκαλια με το λαπτοπ,οι αντρες του σπιτιου κοιμουνται και εγω χαζολογαω στο net.Το απογευμα επλυνα τους παγκους με ξυδι και τον νεροχυτη με χλωρινη και τωρα η κουζινα λαμποκοπαει!Αυριο το προγραμμα εχει κρεβατοκαμαρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...