Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν αυτή τη φορά είπα... πρώτα θα γράψω και ύστερα θα κάτσω να σας διαβάσω... γιατί είμαι τόσο "γκαντεμόσαυρα" που δύο φορές που επιχείρησα να σας γράψω, έκλεισε το κομπιούτερ από μπαταρία..... γκρρρρρρρ

Λοιπόν.... εγώ... τα ίδια.....

Το μόνο που κάνω συνέχεια είναι να ράβω... να ράβω... να ράβω... Άλλη διάθεση δεν έχω να κάνω κάτι άλλο, το σπίτι μου είναι ένα τεράστιο εργαστήριο, με χνούδια και υφασματάκια παντού στο πάτωμα, έχουμε ανοίξει και το τραπέζι και έχω επάνω όοοολα τα υλικά.... μόνο σπίτι για χριστούγεννα δεν είναι αυτό... και δεν ξέρω και πότε θα γίνει... αν γίνει... αλλά δεν πειράζει... τώρα που και ο καλός μου δεν δουλεύει δεν γκρινιάζουμε για τη δουλειά... άσε που βγάζω και το άχτι μου φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα χαχαχα!!!

Αυτά... αλλιώς από διάθεση -300 βαθμούς είμαι :(

Πάω να προλάβω να σας διαβάσω ... τα ξαναλέμε!

Εχω ακόμα πολύ δρόμο, γιατί δεν έχω αποφασίσει το χρώμα θα επιλέξω για το κάθε έπιπλο {έχω αντικείμενα σε χρυσό και σε κόκκινο} αλλά ξεκίνησα να κάνω κάποια πραγματάκια...

Κρέμασα τις υπέροχες χειροποίητες μπάλες από τη βάφτιση της κόρης μιας αγαπημένης μου φίλης, της οποίες τις έχω δέσει με μία κόκκινη, χριστουγεννιάτικη κορδέλα και τις κρεμάω από το κουρτινόξυλο της κουζίνας.

Δείτε:

PB200170_zpse1b8a09f.jpg

DSC00703.jpg

Αμέσως-αμέσως "χριστουγεννιάζει" όλη μου την κουζίνα χωρίς να κάνω τίποτα άλλο!

Πως σας φαίνεται? :-P Το χα κάνει και πέρσι. :tongue:

Αχχχ "μανούλα" ξεκίνησες να χριστουγεννιάζεις το σπίτι;;; Τί ωραία!!!

(Όπως κατάλαβες διαβάζω από το τέλος προς την αρχή).

Και του χρόνου Ειρηνάκι μου!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Και τώρα επειδή είμαι παααααάρα πολύ τυχερή όταν θα είναι η ώρα να πάω να πάρω τα παιδιά από το σχολείο θα βρέχει να το δείτε....

χαχαχαχαχα

Νάσια

και η δικιά μου διαθεση σήμερα πεσμένη - θα μου πεις ετσι είσαι 3 μήνες τώρα -τεσπα...επειδή περνάει ο καιρός και δεν στρώνουν τα πράγματα που θα θελα να στρώσουν, είπα να αποδεχτώ επιτέλους πως περνάω μια δύσκολη - περίεργη φάση, να μη προσπαθώ πλέον να την πολεμήσω απλά να προσπαθήσω να περνάω όσο καλύτερα γίνεται μέσα σ αυτην τη ζόρικη και ελπίζω παροδική φάση....μπερδεμένα τα είπα ε?μπερδεμένα τα αισθάνομαι κιόλας...πού θα παει, θα αλλάξει το πράγμα...

Μυρτούλα, δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό... αλλά όλοι είμαστε έτσι. Με πεσμένη διάθεση, χωρίς όρεξη για τίποτα. Εγώ ότι και να κάνω νομίζω ότι γίνεται μάταια, δεν μου δίνει καμία χαρά. Ετσι μας έχουν καταντήσει...

Δεν μπορεί όμως, θα φτιάξουν τα πράγματα, ο άνθρωπος είναι από τη φύση του όν που προσπαθεί να καλυτερέψει τη ζωή του όσο ανάποδα και να του έρχονται τα πράγματα. Κουράγιο και υπομονή κοριτσάκι.

Διαφημίσεις

Ειρήνη, συνεχίζεις δυναμικά και μου αρέσει! Τις θυμάμαι τις μπάλες είναι πολύ όμορφες.

Καλαμάρι, μου έδωσες ιδέα για τα μπλουζάκια γιατί τα βάζω το ένα πάνω στο άλλο. Κουτάκια έχω κι εγώ για βρακάκια και κάλτσες και τα λατρεύω!

καλημέρα!!!

Σήμερα είναι μπιτζαμό-καιρος....θα μαγειρέψω κοτόσουπα και πολύ είναι για τα κέφια μου!

Το πρήξιμο υπαρχει αλλά βλέπω ότι τα ράμματα άρχισαν να απορροφώνται και μπορώ να ανοίξω το στόμα μου περισσότερο.....παίρνω χάπια κανονικά ακόμα....και το πρήξιμο υπάρχει αλλά σαν να μαζεύτηκε λίγο....είπε ο άντρας μου!

:P :p Γιατρέ τελικά θα ζήσω :)

Αχ Βάσια τους ξέρω αυτούς τους πόνους. Εχω βγάλει και εγώ έγκλειστο δόντι έτσι και είχα γίνει τούμπανο για 3-4 ημέρες. Σιγά σιγά όμως θα νιώθεις τη διαφορά και την καλυτέρευση. Περιστικά σου!!!

avlq.jpg

9fnb.jpg

Να και οι δημιουργίες μου.Τα μεν πρώτα θα γίνουν ημερολόγια ενώ τα δευτερα θα γίνουν μικρά γουράκια-διακοσμητικά.Βέβαια και τα μεν και τα δε αφού στεγνώσουν θα τριφτούν ελαφρά,θα βαφτούν,θα γυαλιστούν και θα συμπληρωθούν με κορδελίτσες και χαντρούλες αλλά και με τα ημερολόγια τους.Θα μπουν σε ζελατινούλα και έτοιμα για το παζάρι.Ετσι με πολύ λίγα χρήματα, ο πηλός έχει περίπου 2 ευρώ μπορείτε να φτιάξετε και εσείς δωράκια για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Νάσια τί ωραία πράγματα είναι αυτά!!!

Με τέτοιες δημιουργίες "χριστουγεννιάζει" η ψυχή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς περάσαμε ένα όμορφο Σαβατοκύριακο. Την Παρασκευή ήρθαν οι γείτονες, φάγαμε πίτσα και τα μικρά (4 όλα μαζί) ξεσάλωσαν. Το Σάββατο το πρωί τα αγόρια μου έπαιζαν, μαστόρευαν στον κήπο και εγώ έκανα διάφορες δουλειές μέσα, το απόγευμα πήγαμε στο ικέα να πάρουμε μία ντουλαπίτσα και μετά εμπορικό για φαί και βόλτα. Την Κυριακή φτιάξαμε την ντουλάπα, την βάλαμε πίσω από την πόρτα της κουζίνας όπου είχαμε την ηλεκτρική και τον κάδο της ανακύκλωσης, τώρα αυτά μπήκαν μέσα στην ντουλάπα και στα πάνω ράφια βάλαμε τις τσάντες μας(δουλειάς, σχολείου, βρεφική), μετά πήγαμε στους γείτονες για καφέ και το απογευματάκι όσο εγώ μαγείρευα κοιτάξτε τι έκαναν τα αγόρια

95ix.th.jpg

vd9v.th.jpg

Πρώτη φορά στολίζουμε τόσο νωρίς, άντε και του χρόνου με υγεία για όλους μας.

Πολύ όμορφα. Και του χρόνου κοριτσάκι και καλή συνέχεια στο στόλισμα.

Πολύ φασολαδα επεσε σημερα,και μου αρεσει τόοσο πολύ!Εμεις τρωμε χταποδακι με πέννες.

Σιδερωσα καμποσα ρουχα αλλα σταματησα να κανω δυο τρεις αλλες δουλειες.

Απλωσα ενα πλυντηριο που εβαλα το πρωι,

εβαλα το φαγητο ,

μετεφερα ξυλα για το τζακι

και εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο.

Θελω και εγω να κανω μπάνιο και να λουστω.

Και συνεχιζω,

καθαρισα το νεροχυτη και κουζινα πάγκους,

ξυδιασα το βραστηρα,αδειασα το πλυντηριο πιατων και εβαλα τα πρωινα,σκουπισα την κουζινα και σφουγγαρισα,

σκουπισα και λιγο την εισοδο μας γιατι λερωνεται με τα ξυλα,

ξεσκονισα ολο το σπίτι καλά,

εκανα μπανακι,λουστηκα,εβαλα τις κρεμες μου και φορεσα καθαρες φορμουλες ,

εφτιαξα και τα μαλλια μου,

εστρωσα το τραπέζι και πάω να πάρω το πιτσιρικι μου.

Καλό μεσημερι κορίτσια!

Σταυρουλίτσα ,υπομονη ,οπως ολοι μας, κανε και εσυ, και που θα πάει θα ερθουν και οι καλές ημερες!Καλές δημιουργιες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμένα!

Τι κάνετε?

Να πω αρχικά περαστικά σε όλες τις πονεμένες (πάλι επιδημία έχει πέσει εδώ μέσα)

Επίσης, τα στολισμένα και τακτοποιημένα σπιτάκια, υπέροχα!!!

Ειρήνη, πολύ ωραία ιδέα αυτή με τις μπάλες!

Γιώτα, τελικά, ποιο νούμερο της πήρες?

Στα δικά μου τώρα...

Είχα απλώσει από εχθές ένα πλυντήριο, το οποίο... το ξαναέβαλα πριν λίγο για πλύσιμο... Μα, καλά; δεν κατάλαβα τίποτα όλη νύχτα;;; Και να πεις ότι κοιμόμουν;;; αφού ο μικρός ήταν ανήσυχος και δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου...

Το πρωί άπλωσα δύο πλυντήρια του μικρού στην απλώστρα που προφυλάσσεται από το μπαλκόνι (να δω πότε θα στεγνώσουν..)

Ετοίμασα το φαγητό μας

Έστρωσα το κρεβάτι του μικρού

Έπαιξα με το μικρό

Μάζεψα το νεροχύτη, που δεν είχα κουράγιο εχθές

Αφού τον κοίμισα, έκανα ένα γρήγορο καθάρισμα στο μπάνιο και ξεσκόνισα με swiffer το σαλόνι.

Τώρα θα κάνω ένα καφεδάκι (το δεύτερο για σήμερα) και θα χαλαρώσω στον καναπέ!

Σας φιλώ!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ειμαι μια μαμα ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΄΄΄ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ...

Μιλησα με την δασκάλα μου ειπε πολύ καλά πραγματάκια για τον μικρο, και οτι πάει καλά και στις συλλαβες που κάνουν σιγα σιγα (νήπιο ειναι) :)

Μυρτούλα, δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό... αλλά όλοι είμαστε έτσι. Με πεσμένη διάθεση, χωρίς όρεξη για τίποτα. Εγώ ότι και να κάνω νομίζω ότι γίνεται μάταια, δεν μου δίνει καμία χαρά. Ετσι μας έχουν καταντήσει...

Δεν μπορεί όμως, θα φτιάξουν τα πράγματα, ο άνθρωπος είναι από τη φύση του όν που προσπαθεί να καλυτερέψει τη ζωή του όσο ανάποδα και να του έρχονται τα πράγματα. Κουράγιο και υπομονή κοριτσάκι.

Σταυρούλα μου κουράγιο σε όλες όσες δυσκολευόμαστε, περιμένουμε τα καλύτερα....καλές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές από δίπλα,αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω εκεί πολλά γι'αυτό τα γράφω εδώ...

Μανούλα είσαι φοβερή!Με συγκίνησες πολύ!!!

Και τα υπόλοιπα κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Χτες ο άντρας μου μου έκανε έκπληξη,ενώ μου είχε πει ότι θα πάει να δει ποδόσφαιρο γύρισε με μια τούρτα καρδιά!!!:D:D:DΜε σκλάβωσε...

Δεν σας διάβασα πρόλαβα να δω πολύ ωραία στολιδάκια.ΜΠΡΑΒΟ Νάσια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...