Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μετά λέω να ρίξω σκούπισμα σούιφερ κ σφουγγάρισμα ντουζάκι κ λίγο τηλεόραση

Σε τσάκωσα ανεπρόκοπη ... τι γίνεται κυρία μου ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ???:tongue:

έπιασα απο το τελευταίο ποστ γιατί δεν σας προλαβαίνει άνθρωπος....

έτυχε να είμαι εκτός σπιτιού πολλές ώρες τις τελευταίες μέρες και διάβαζα κάποιες φορές απο κινητό αλλά και πάλι δεν σας προλαβαίνω...

Το σπίτι μου έχει μείνει λίγο πίσω... τακτοποιημένο πάντα αλλά η σκόνη κάνει ρειβ πάρτυ.. έχει να καθαριστεί από την Παρασκευή το βράδυ. Αύριο θα κάτσω ένα 3ωρο το πρωί και θα τα κάνω όλα λαμπίκο, μετά καφεδάκι με αγαπημένο πρόσωπο όχι σε 4 τοίχους πια αλλά με θέα θάλασσα ;)

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για όλα :-)

Βάσια το Σάββατο θα πας στο event που ποσταρες δίπλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε φιλεναδες?

4u αφου ειναι ολα καλα δεν πειραζει για το σπιτι..θα περασει ο σιφουνας το πρωι και θα ειναι μια χαρα..

Ειρηνη μου τιποτα δεν θα ειναι αλλα καλου κακου καντε τις εξετασουλες..με το καλο να δεχτεις την θεια σου..

Χρυσα ωχ εκζεμα στο ματι?ελπιζω να μην ποναει και να περασει γρηγορα..περστικουλια..

Βασια υπομονη λιγες μερες και τελος τα μαρτυρια..

Νασια πανεμορφες οι κατασκευες σου..

Δομνινα δεν παλευται το ξενυχτι και το ξερω πολυ καλα..μερικες φορες λεω οτι τα παιδια μου θα κοιμηθουν σερι ολη νυχτα οταν ενηλικιωθουν..κουραγιο..

Μιρτουλα να σκεφτεσαι οτι κανεις τη δουλεια σου το ωραριο σου και γυριζεις σπιτακι στα παιδακια σου..και σε μενα στη δουλεια γινονται διαφορα που με στεναχωρουν,με θυμωνουν αλλα αμεσως λεω στον εαυτο μου ελα οκτω ωρες ειναι θα φυγεις και θα πας στα παιδακια σου..αμυνα μου για να ειμαι εγω καλα..

Ευα μου ειναι δυσκολη περιοδος σιγουρα αλλα θα περασει και θα ολο αυτο θα ειναι μια κακη αναμνηση..οντως οι δουλειες δρουν ψυχοθεραπευτικα..ευχομαι να εχει θετικη απαντηση ο αντρας σου για την δουλεια..

Μπιλλακι τι κανει η μαμα?

Εγω γυρισα το μεσημερι φαγαμε μαζεψα την κουζινα σαπουνισα παγκους και κοιμισα την μικρη.ξεκουραστηκα για λιγο ειπαμε τα νεα μας με την μεγαλη και ξεκινησα σιδερο.εφυγαν τα δυο πλυντηρια και ειμαι χαρουμενη..τακτοποιησα τα σιδερωμενα,ξυπνησε το μπουμπουκι μου της εδωσα τα φρουτα και ζυμωσα κιμα για κεφτεδακια..επλυνα πιατακια,επλυνα το μπανιο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα και σφουγγαρισα.εκανα τα παιδια μπανακι,ο αντρας μου εφτιαξε γαλατακι,πλυναμε δοντακια,παραμυθακια και κοιμηθηκαν....παω να φαω και εγω και να χαλαρωσω ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ναι θα πάω κατά 90% , εκτός και αν αντί να ξεπρηστώ έχω γίνει τούμπανο :) ..... θα έρθεις????

Ναι θα περάσω για λίγο νωρίς... αλλά δεν θα έχω περισσότερο απο 1 ώρα στη διάθεσή μου... κατα τις 12.30 το βλέπω

Τι κανετε φιλεναδες?

4u αφου ειναι ολα καλα δεν πειραζει για το σπιτι..θα περασει ο σιφουνας το πρωι και θα ειναι μια χαρα..

Ειρηνη μου τιποτα δεν θα ειναι αλλα καλου κακου καντε τις εξετασουλες..με το καλο να δεχτεις την θεια σου..

Χρυσα ωχ εκζεμα στο ματι?ελπιζω να μην ποναει και να περασει γρηγορα..περστικουλια..

Βασια υπομονη λιγες μερες και τελος τα μαρτυρια..

Νασια πανεμορφες οι κατασκευες σου..

Δομνινα δεν παλευται το ξενυχτι και το ξερω πολυ καλα..μερικες φορες λεω οτι τα παιδια μου θα κοιμηθουν σερι ολη νυχτα οταν ενηλικιωθουν..κουραγιο..

Μιρτουλα να σκεφτεσαι οτι κανεις τη δουλεια σου το ωραριο σου και γυριζεις σπιτακι στα παιδακια σου..και σε μενα στη δουλεια γινονται διαφορα που με στεναχωρουν,με θυμωνουν αλλα αμεσως λεω στον εαυτο μου ελα οκτω ωρες ειναι θα φυγεις και θα πας στα παιδακια σου..αμυνα μου για να ειμαι εγω καλα..

Ευα μου ειναι δυσκολη περιοδος σιγουρα αλλα θα περασει και θα ολο αυτο θα ειναι μια κακη αναμνηση..οντως οι δουλειες δρουν ψυχοθεραπευτικα..ευχομαι να εχει θετικη απαντηση ο αντρας σου για την δουλεια..

Μπιλλακι τι κανει η μαμα?

Εγω γυρισα το μεσημερι φαγαμε μαζεψα την κουζινα σαπουνισα παγκους και κοιμισα την μικρη.ξεκουραστηκα για λιγο ειπαμε τα νεα μας με την μεγαλη και ξεκινησα σιδερο.εφυγαν τα δυο πλυντηρια και ειμαι χαρουμενη..τακτοποιησα τα σιδερωμενα,ξυπνησε το μπουμπουκι μου της εδωσα τα φρουτα και ζυμωσα κιμα για κεφτεδακια..επλυνα πιατακια,επλυνα το μπανιο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα και σφουγγαρισα.εκανα τα παιδια μπανακι,ο αντρας μου εφτιαξε γαλατακι,πλυναμε δοντακια,παραμυθακια και κοιμηθηκαν....παω να φαω και εγω και να χαλαρωσω ..

Αρετούλα, το θέμα είναι να ξυπνήσω :tongue:

γεια σας κοριτσαρες! Τι news? Εμεις αφου γυρισαμε επιχειρησα να την ταισω φαγητο, αμ δε, το πεταξα κ της εφτιαξα μια ενισχυμενη δοση φαριν λακτε με μιση καρδια, ευτυχως την εφαγε. Μαζεψα νεροχυτη, καθαρισα παγκους εστιες φουρνο κ το καλαθακι σκουπιδιων, εκανα μπανιο την μικρη κ ξυπνησα τον αντρα μου (τον ετριψα κιολας γιατι πιανεται απο το κατσε κατσε κ ξαπλα ολη την ωρα)κ πηγα την μικρη πανω στις ξαδελφες για παιχνιδι. Τα ειπα κ εγω με την συνυφαδα κ κατεβηκαμε στις 9. Της εφτιαξα το γιαουρτι κ το εφαγε μονη της. Απλωσα κ ενα πλυντηριο που ειχα βαλει το πρωι κ ξεχωρισα κ αλλα 2. Τωρα την εβαλα για υπνο κ δεν βλεπω την ωρα να παω κ εγω. Ειμαι πολυ κουρασμενη-ξενυχτισμενη...

4uδι ετσι ημουν την προηγουμενη εβδ, μες την σκονη. Αυτην την εβδ εχω ασφουγγαριστα. Τι να κανουμε δεν γινονται ολα μαζι! Μονο η αρετη μας τα καταφερνει! Βρε παιδι μου, πως αντεχεις σχεδον καθε μερα καθαριζεις το σπιτι μετα απο 8 ωρες δουλειας! Μπραβο, στο εχω ξαναπει! Η μικρη πως τα παει στον παιδικο?

Μπιλλακι τι εγινε με την μαμα σου?

Κικη προχτες εβλεπα ενα ελληνικο με βουτσα θεσσαλονικιο κ μαρθα καραγιαννη να θελει να γινει ηθοποιος που της λεει: αχ βρε κικιτσα τι με καμνεις! Κ σε θυμηθηκα, γελαγα μονη μου...

Παω κατευθειαν για υπνο αφου περασω μια απο το ψυγειο! Σας φιλω καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!Τελικα δεν εκανα τιποτα στην κουζινα μονο εφτιαξα ενα κεικ σοκολατα και επλυνα τα πιατα.Θα τα κανω αυριο...

Εχω μπουκωμενη μυτη και μου σπαει τα νευρα.......

Εν τω μεταξυ ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εδω και καιρο κανουμε προσπαθειες για γιογιο και παμε καλα αλλα αποψε τα πηγε τελεια!!!!Δυο φορες μου ζητησε μονος του και εκανε για πρωτη φορα κακακια!!!!!Αντε να ξεμπερδευουμε με αυτες τις πανες...

Πηρα τηλεφωνο και την παιδιατρο γιατι τον τελευταιο καιρο ο μικρος εχει κατι σαν κυκλους κατω απο τα ματακια του και μου ειπε οτι να περιμενουμε λιγο κι αν δεν φυγουν να του κανω εξετασεις αιματος μηπως ειναι αναιμια...

πως να είμαι....... αντί για 5.5 ώρες ο πόνος με πιάνει στις 6 ώρες....πάντως και να μην πόναγα μου είπε να παίρνω αντιβίωση και παυσίπονο ανά 6 ώρες για 5 μέρες.....με τραβάνε και τα ράμματα λίγο...δεν μπορώ να ανοίξω εντελώς το στόμα μου και επίσης έχω πρηστεί αρκετά και επειδή είμαι όρθια σήμερα το πρήξιμο έχει κατέβει προς τον λαιμό και μισό μάγουλο! Κατα τα άλλα δεν έχω δύναμη να κάνω τίποτα!

Χρύσα μου περαστικά!

Ελπίζω και οι υπόλοιπες με τα δόντια σας να το ξεπεράσετε άμεσα και χωρίς παιδέματα όπως εγώ!

Αχ βρε Βασια μου περαστικα!!!!Ποπο!!!Εχεις ταλαιπωρηθει πολυ...

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκα !!!!

Ειχα μέρες να μπω ...ψιλοετρεψα αλλα ειμαι οκ!!

Για να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη,,,οι κατασκευες πάνε και ερχονται αυτες τις μέρες εφτιαξε και το φιλαράκι μου τα decoupage που θέλαμε και έγιναν ολα τέλεια!!!

Nasia μου, θα χρειαστεις δωράκια για το σχολειο των παιδιών?

Το Σάββατο ειχαμε 2 παρτυ να παρεβρεθουμε χαμος και μονο χαμος το κεφάλι μου εγινε κουδουνι αλλά πέρασαμε τέλεια και ο μικρος ηταν πολύ χαρουμενος

Το 1ο παρτυ έγινε στη Seferland περάσαμε πολύ ομορφα και τυχαια ειδα και την Τινα.

Το 2ο πάρτυ ήταν στο cine παραδεισος - σινεμα πρώτα και μετα τουρτα και φαγητο - ο μικρος πέρασε σουπερ!!

Γυρισαμε και σιδερωσα και μαζεψα σιγα σιγα,,,,

Κυριακη σηκωθηκα πρωι πρωι εβαλα φαγητο και μαζεψα και κατα τις 12,00 φυγαμε για το πάρκο Τριτση

Περάσαμε πολύ ομορφα ο μικρος έκανε πατινι τρελο

ΑΑΑ !!! Ξέχασα να σας πω πήγαμε το Σάββατο πριν φυγουμε εγώ και ο μικρος να κουρευτουμε και ο μικρος ειπε στον κομμωτη ότι θέλει κάτι διαφορετικό και του ειπε ένα αστερι ...δεν ξέρω πως του ηρθε...

και με κοιταξε και ναι του εκανε ενα ΑΣΤΕΡΙ αα και συγκινηθηκα πολύ πολύ κουνιεται το πρωτο του δοντι αχ το παιδι μου μεγαλώνει!!!

Μετα τελικα φάγαμε στους φιλους μας και ηπιαμε τα ρακι μας ( εγώ δηλαδη και η κολλητουλα μου) και μετα αντε να γυρισουμε...

Ο μικρος κοιμηθηκε 21,30 και ο συζυγος 20,30 ..εγω δουλειες και ηρεμιες !!!

Αλλαξα την κουρτινα της κουζινας και συνεχιζουμε σιγα σιγα ..πρέπει πρωτα να τελειωσω τις κουρτινες και μετα χαλια κτλ

Εβαλα αυτοκολλητα σε ένα τοιχο μου και εγινε υπεροχο ..

http://www.amazon.co.uk/COM-Butt-Vine-Classic-Live-Laugh/dp/B00DCWJT96/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1384780154&sr=8-6&keywords=live+love+laugh+wall+art

moυ αρέσει πολύ και την καινουργια παπλωματοθηκη στο κρεββάτι μου και μου αρέσει πολύ πολύ

http://www.amazon.co.uk/Catherine-Lansfield-Scape-Double-Quiltset/dp/B008DFKFMW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384780227&sr=8-1&keywords=duvet+cover

Σιγα σιγα χειμωνιαζει και χριστουγεννιαζει στο σπιτάκι μας..σας φιλω

Πολύ ωραία όλα και με 'γειά τα καινούρια σας πράγματα!

Θέλω λεπτομέρειες για το σινέ Παράδεισος....

Αχχχχ κοριτσάκια μου....τι ήταν αυτό που έπαθα!!! Να σας πω καταρχήν ότι πήγα στο ΚΑΤ να το βγάλω το δόντι επειδή μετά απο έρευνα μου είπαν ότι εκεί έχει πολύ καλούς γναθοχειρούργους και επειδή το δόντι ήταν κοντά στο νεύρο θα είχα τουλάχιστον 2 γνάθο κοντά μου!

Ήρθε πολύ οικονομικά σε σχέση με ιδιωτικό γιατρό....27 ευρώ μόνο.....ήταν όλοι πολύ καλοί...ευγενικοί....και φυσικά τους έκανα όλους να γελάνε χαχαχαχ!!! Ο γιατρός ήταν κοντά στα 45 και με το που άρχισε τις ενέσεις άρχισα να μουγκανίζω....χαχαχαχ γελάω και πονάω! Αφού όταν άρχισαν τα ζόρικα και δεν μουγκάνιζα με ρώταγαν αν είμαι καλά....τους έφτιαξα την μέρα εκεί αφού κάναμε πλάκα με τις νοσηλεύτριες....εγώ είχα τον πόνο μου! Έκανα και ράμματα απορροφίσημα ευτυχώς!

Τώρα όμως πονάω και τέλος τα αστεία...είμαι ανα 6 ώρες με παυσίπονα 2 και με αντιβίωση για 5 μέρες και φυσικά πρησμένη!!!! Τελικά το είχα παρεξηγήσει το ΚΑΤ.....μια χαρά ανταποκρίθηκαν όλοι και μου έδωσε και το κινητό του για ώρα ανάγκης!

Περαστικά σου! Ψιλοφρικάρω στην ιδέα αλλά το προσπερνώ και εύχομαι ποτέ ξανά σε οδοντίατρο, άντε μόνο για καθαρισμό!

ravt περαστικά κι εσύ, τι λέει ο γιατρός;

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!βροχερη η σημερινη μερα,μ'αρεσει αν και θα προτιμουσα να μαι σπιτι μου..ας μην γκρινιαζουμε υπαρχουν ανθρωποι που ζουν εξω..

Γιωτακι και μενα η μικρη τις τελευταιες μερες δεν τρωει..πιθανολογω δοντακι,μηπως και εσεις βγαζετε κανενα και ειναι ανησυχη?με τον παιδικο σχετικα καλα τα παμε δειχνει καθε μερα οτι προσαρμοζεται καλυτερα..οσο για τις δουλειες σκουπα ξεσκονισμα και σφουγγαρισμα(ειδικα τωρα που εχω στρωσει)δεν παιρνει πανω απο μια ωρα..προτιμω να τα κανω γιατι μετα κατι με τρωει και προκειμενου να ειμαι ηρεμη..εξαλλου με τις δουλειες εκτονωνομαι μου φευγει η ενταση απο την δουλεια..

Βουλα μπραβο για το γιογιο αντε σε λιγο θα απαλλαγειτε τελειως απο πανες..ειδικα αφου εκανε και κακακια που ειναι πιο δυσκολα για τα περισσοτερα παιδακια..αχ θελω και εγω κεικ σοκολατα..μου βαλες ιδεα μπορει να κανω το απογευμα..

4u ειμαι σιγουρη εχεις ξεκινησει ηδη καθαριοτητα..

Εγω στη δουλεια,εφυγα το πρωι χωρις να παρω ομπρελα..καλη ειμαι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε?

Εγω ξυπνησα με τα μάτια μου χειρότερα από εχθες.Ειναιστα πλαισια της ατοπίας ,ειχα μεινει και χωρις κρεμα ματιων τελευταια και δεν ηταν οσο επρεπε ενυδατωμενα γιάυτο εγιναν ετσι.Ευχαριστω για τα περαστικα...

Κωνμαμα ,περαστικα και σε εσενα ,να φυγει το παλιομπούκωμα!

Αρετη,συμφωνω μαζι σου,αλλαωστε οταν τα κανεις τακτικα ειναι πολύ πιο ευκολο το καθαρισμα,ομως το οτι βρισκεις τη δυναμη μετα από δουλεια για ολα αυτα ειναι αξιοθαυμαστο.

4U,καλά καθαρισματα,σιδερενια η φιλη σου!

Ευα,υπομονη !Δυσκολη περιοδος ειναι αλλα θα περασει!Η μικρη ειναι λογικο ,καπως επρεπε να αντιδρασει σε αυτη την αλλαγη,σιγουρα θα βλέπει και εσας καπως...Δωσε της αυτο που σου ζηταει ,την προσοχη σου δηλαδη ωστε να νιωσει ασφαλής και θα ηρεμησει.

Μαρια ,πολύ ομορφα τα αντικειμενα στην κουζινα σου!

Μιρτουλα ,πολύ καλά θα κανεις ,εαν δεν αλλαζει η κατασταση που ζεις απολάυσε οσα μπορεις!

Ειρηνη ,καλή συνεχεια με τα στολίσματα,με το καλό να δεχτεις τη θεία σου!

Και εδω ο καιρός ειναι συννεφιασμένος και ελπίζω να βρεξει.Σηκωθηκαμε ετοιμασα πρωινο ,κολατσιο και καφε του μεγαλου αγοριου,εστρωσα τα κρεβατια και πήγα τον μικρο στη σταση.Πέρασα από το φουρνο και επέστρεψα σπίτι.Ετοιμασα καφεδακι και σε λίγο θα ξεκινησω σιδερο(επιτελους!)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σουσουραδίτσες μου, βροχερή αλλά γλυκιά καλημέρα! :P

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Χθες, μαζεύτηκα στις 9 και μέχρι να ετοιμάσω βραδινό να τσιμπήσουν τα αγόρια, να κάνω μπανάκι και να κάνω τις αγκαλιές με το φιογκάκι, σερνόμουν. Ομως το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά. Δεν ξέρω γιατί.

Τελικά, τι μπούφος Θεέ μου :tongue::tongue:, η θεία μου έρχεται σήμερα!

Το μεσημέρι, έχουμε συνάντηση γονέων.. η πρώτη "κανονική" για φέτος γιατί η προηγούμενη ήταν διερευνητική ας πούμε αφού η δασκάλα δεν "γνωριζε" τα μικρά. Wish me luck λέμε! :tongue:

Σήμερα ξυπνήσαμε και για καμιά ωρίτσα έριχνε κατακλισμό... μαυρίλα έξω! Εβαλα ένα μαυρο κολάν, τις γαλοτσούλες μου και από πάνω ένα ροδί μπλουζοφόρεμα, που πέφτει ριχτό, όχι κολλητό {που να το βάλεις το κολλητό βρε καραμήτροοοοοοοοοο} και έφτιαξα εντελώς τα κέφια μου που τα ένιωθα.. "κουρασμένα".

Το φιογκάκι φυσικά με πλήρη εξάρτηση στο σχολείο, γαλότσες, αδιάβροχο, ομπρελίτσα!

Το φιογκάκι, όταν ξύπνησε, μου ζήτησε να βάλω τα φωτάκια στο δέντρο να σπάσει η σκοτεινιά. Εννοείται δεν του χάλασα χατήρι! Και πήρε μία κουβέρτουλα, ξάπλωσε στο χαλί και σκεπάστηκε κάτω από το δέντρο.... αχ υπέροχες στιγμές με το δεντράκι μας, που ακόμα δεν είναι στολισμένο.. προχωρήσαμε όμως λίγο.. χθες το φιογκάκι έβαλε κάποια "λουλούδια" που έχω.

Το άφησα στο σχολείο και επέστρεψα. Πέρασα και από το σούπερ {είναι δίπλα μου} και πήρα 2 πραγματάκια. Το πρωί, κάνεις υπέροχα τα ψώνια σου. Δεν υπάρχει ψυχή. ;)

Επέστρεψα σπιτάκι μου, άναψα το δέντρο που κάνει υπέροχη ατμόσφαιρα με τέτοια μουντίλα έξω.. αχ να είχα και τζάκι! :tongue::tongue:

Σας φιλώ γλυκά και πάω να ξεκινήσω τις δουλίτσες μου γιατί πρέπει να ετοιμάσω το σπίτι, φαγητό και να φύγω νωρίτερα για την συνάντηση. Αφήστε που έχω τρελή εβδομάδα από δουλειά. Κάθε μέρα {ευτυχώς}.

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!!!

Σήμερα είναι μπιτζαμό-καιρος....θα μαγειρέψω κοτόσουπα και πολύ είναι για τα κέφια μου!

Το πρήξιμο υπαρχει αλλά βλέπω ότι τα ράμματα άρχισαν να απορροφώνται και μπορώ να ανοίξω το στόμα μου περισσότερο.....παίρνω χάπια κανονικά ακόμα....και το πρήξιμο υπάρχει αλλά σαν να μαζεύτηκε λίγο....είπε ο άντρας μου!

:P :p Γιατρέ τελικά θα ζήσω :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...