Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα πολύ τρεχάτη μέρα.

Ξύπνησα και πήγα το παιδί σχολείο. Επέστρεψα, μάζεψα, τακτοποίησα το σπίτι, ετοίμασα τα υλικά της δουλίτσας μου και έφυγα για δουλίτσα.

Πήγα δουλειά, επέστρεψα, άφησα τα υλικά μου και ετοίμασα κεφτεδάκια. Τηγάνισα και έφυγα για ψωμάκι και να πάρω το παιδί από το σχολείο. Τον πήρα, επιστρέψαμε, φάγαμε και τώρα κάνει τα μαθήματά του.

Και σήμερα θα χάσω το tae αφού έχω και το απόγευμα δουλίτσα.. ουφ.. και δεν μου αρέσει να το χάνω μωρέ....:roll:

Ερχεται και η θεία μου και ο άντρας μου όπου να ναι και θα πρέπει να ετοιμάσω για όλους φαγάκι...

Δεν ξέρω τι θα προλάβω να σχολιάσω, μην με παρεξηγείτε, αυτή τη στιγμή σας γράφω και ταυτοχρονα είμαι δίπλα στο φιογκάκι που διαβάζει για αύριο.

Σας φιλώ όλες γλυκά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νάσια πολύ ωραίες οι δημιουργίες σου, θα γίνουν τέλεια έτσι όπως λες να τα φτιάξεις!!

Ευα χάρηκα που διάβασα νέα σου!

και η δικιά μου διαθεση σήμερα πεσμένη - θα μου πεις ετσι είσαι 3 μήνες τώρα -τεσπα...επειδή περνάει ο καιρός και δεν στρώνουν τα πράγματα που θα θελα να στρώσουν, είπα να αποδεχτώ επιτέλους πως περνάω μια δύσκολη - περίεργη φάση, να μη προσπαθώ πλέον να την πολεμήσω απλά να προσπαθήσω να περνάω όσο καλύτερα γίνεται μέσα σ αυτην τη ζόρικη και ελπίζω παροδική φάση....μπερδεμένα τα είπα ε?μπερδεμένα τα αισθάνομαι κιόλας...πού θα παει, θα αλλάξει το πράγμα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα δεν είχα και πολλά να κάνω μιας και το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο και καθαρό.Οπότε το πρωί σηκώθηκα και ετοίμασα κλασσικά τα πρωινά και τα κολατσιό για τα παιδιά στο σχολείο.Εστρωσα κρεβάτια (αυτό μου έχει μείνει από την δουλειά ποτέ δεν έβγαινα από το σπίτι αν δεν είχα στρώσει κρεβάτια),τακτοποιήσα τα ριχτάρια,και πήγα τα παιδιά σχολείο.Γύρισα έριξα ένα σκούπισμα,μάζεψα κάτι παιχνίδια του μικρού και έπλυνα τα βραδυνά πιάτα.Εβαλα αρνάκι στο φούρνο με πατάτες.Απλωσα ένα νυκτερινό πλυντήριο και ετοίμασα ένα για το μεσημέρι.Εφτιαξα ένα κασκολάκι ακόμα ίδιο με αυτό της Ειρήνης μας.Εφτιαξα και 18 πήλινα στολιδάκια και τώρα στεγνώνουν στον αέρα.

Σε λίγο θα πάω να πάρω τον μεγάλο από το σχολείο μιας και σχολάει νωρίτερα από τον μεσαίο και να φέρω και τον βενιαμίν από την μαμά μου.Πρέπει να παω σούπερ και φαρμακείο αλλά μάλλον το απόγευμα που θα πάω τον μεγάλο αγγλικά.

Σοφία μου είναι 14-15/12, σε ευχαριστώ πολύ και θα ρωτήσω και την πρόεδρο του συλλόγου αν μπορείς να φέρεις και άλλα πραγματάκια σου για να πουλήσεις στο παζάρι.Επίσης κορίτσια ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε κάποια κοπέλα που να κάνει face painting ή ανιματέρ που να είναι οικονομική όμως για να μπορέσει να παρεβρεθεί τις ημέρες του παζαριού.Πέρσι είχαμε καραγκιόζη και μάγο αλλά ήταν σχετικά ακριβοί και ψάχνουμε κάτι πιο οικονομικό οπότε αν γνωρίζετε κάποιον οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Οχι βρε Νάσια μου για σενα το κάνω και για τον φιλο μου που γνώρισα απο κοντά!!!

Ρώτα και στους ανακατωσουρες για face painting έχουν καλες τιμες

και ειναι αρκετά καλοι αν ειναι ακριβοι να το κάνουμε εμεις βρε αδερφε :)

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε???

Εγω νιωθω λιγο κρυωμενη αλλα ειμαι οκ.

Σηκωθηκα το πρωι,ετοιμασα γαλα-καφε,εστρωσα κρεβατια,αλλαξα τον μικρο και φυγαμε για την λαικη,η οποια μου ριμαξε το πορτοφολι.....γυρισαμε,καθαρισα και επλυνα σπανακι και εφτιαξα σπανακορυζο,και εφτιαξα το δωματιο του μικρου(τακτοποιησα,ξεσκονισα,σκουπισα,σφουγγαρισα,εβγαλα το χαλι εξω να αεριστει,αλλαξα σεντονια και του εβγαλα το παπλωμα του γιατι το βραδυ κανει κρυο,του εβαλα και την καινουργια του παπλωματοθηκη).

Αυτα!Το απογευμα θελω να κανω κουζινα...

η πολυ παρεα με τη βασια να τι σου κανει :lol::lol:

... να τα λέμε αυτά! :mrgreen::mrgreen:

Κοριτσάκια το Σάββατο 23/11 θα γίνει ανταλλακτικό παζάρι για ρούχα ενηλίκων....εγώ λέω να πάω....ξέρω ότι είναι δύσκολη μέρα το Σάββατο και έχετε δουλειές.... γιαυτό όσες έχετε κέφια και μπορείτε πείτε μου να βρεθούμε εκεί!

για πληροφορίες δείτε εδώ http://www.musicsociety.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-music-society-web-radio-%CF%83/

Αν δεν βγει δουλειά, ψήνομαι να έρθω!!!! ;)

δηλαδή 1:1:3 αναλογία. Οκ σ ευχαριστώ πολύ πολύ καλή μου!:D

Αμάν! Ουτε θα το σκεφτόμουν! :shock::shock:

Καλημερα κορίτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Σημερα ευτυχως ειμαι καλύτερα από την ιωση αλα εχω εκζεμα στα ματια,εχει κανει πληγη το ενα βλέφαρο και αδιαθετησα κιολας.Αυτα τα καλά...και δοξα το θεω!!!

Εχθες εκανα καποιες δουλίτσες ,δεν σιδερωσα ομως και ολο και αυξανονται τα ρουχα ακι σημερα από το πρωι μοναχα εχω στρωσει κρεβατια ,εβαλα ενα πλυντηριο και το απλωσα ,πήγα φουρνο και μινι μάρκετ και ψαχνω τα χριστουγεννιατικα δωρα μας.Δεν ξερω τελικα ποσο θα ανοοιχτουμε ,προσπαθω να κανω ενα πλάνο και να ξερω τιμες και θα δουμε.

Πω-πω βρε κοριτσάκι μου! Εκζεμα στα μάτια???!! :(

Νάσια μου, πότε ειναι για να σου στειλω 2 δωράκια (και καλά απο σένα ) για το bazzaar

!! :)

Τι καλή που είσαι Σοφάκι μου! ;)

Ουφ φετος πραγματικα θέλω ονειρικα Χριστουγεννα και μάλλον την πρωτοχρονια θα προσπαθησω αν τα καταφερω την παραμονη να τους μαζευω όλους στο σπιτι μας

Αχ και γω θα το ήθελα.. μου το ζητάνε και διάφοροι φίλοι και το σκέφτομαι... για να δούμε... :rolleyes:

avlq.jpg

9fnb.jpg

Να και οι δημιουργίες μου.Τα μεν πρώτα θα γίνουν ημερολόγια ενώ τα δευτερα θα γίνουν μικρά γουράκια-διακοσμητικά.Βέβαια και τα μεν και τα δε αφού στεγνώσουν θα τριφτούν ελαφρά,θα βαφτούν,θα γυαλιστούν και θα συμπληρωθούν με κορδελίτσες και χαντρούλες αλλά και με τα ημερολόγια τους.Θα μπουν σε ζελατινούλα και έτοιμα για το παζάρι.Ετσι με πολύ λίγα χρήματα, ο πηλός έχει περίπου 2 ευρώ μπορείτε να φτιάξετε και εσείς δωράκια για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υπέροχα, χρυσοχέρα μου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι τόσο μα τόσο κουρασμένη.. ο μικρός μου ξυπνάει τουλάχιστον 3 φορές το βράδυ.. θηλάζει και ξανακοιμάται αλλά κάποιες φορές μπορεί να μας πάρει και ώρα να ξανακοιμηθεί.. Χθες κοιμήθηκε κανονικά στις 9 το βράδυ, ξύπνησε στις 22:00 όπου και ξαναθήλασε (εμένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ κατά τις 22:30 οπότε κάποια στιγμή πήγα στο κρεβάτι) και μετά μου ξαναξύπνησε στις 1 όπου κατάφερα να τον κοιμίσω στις 2.30.. και μετά το πήγε επιτέλους σερί μέχρι τις 7.30.. Μάλλον τα δοντάκια του είναι, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά..

Αχ... πόσο σε νιώθω... το πρώτο διάστημα που πήγαινα στη δουλειά και ο μικρός ξυπνούσε συνέχεια ήθελα να σκοτωθώ... :(

Κουράγιο, κορίτσι μου!

Πραγματικα ποσες φορες θελησα να σας γραψω και δεν ηξερα πως να πω αυτα που θελω... Σας διαβαζω ανελλιπως καθε βραδυ. Ειστε κυριολεκτικα η ψυχοθεραπεια μου.

Να πω και κατι που δεν περιμενα ποτε (καθοτι ειμαι εκ φυσεως τεμπελιτσα) : η ενασχοληση μα τις καθημερινες δουλειες του σπιτιου μου δινει χαρα κ δρα ηρεμηστικα..!!

Ευάκι μου... ευάκι μου....σε σκέφτομαι!

Εννοείται δρα ηρεμιστικά! Εκτονώνεσαι και το μυαλουδάκι ξεφεύγει λίγο... το κάνω συχνά! :P

:shock: Είσαι το είδωλό μου! :lol:

Πόσο σκράπας, Θέε μου!

χαχαχαχαχα!!! Κάνε μας 2!! Και γω το ίδιο σκέφτηκα για μένα! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ευακι πολυ χαιρομαι που μας εγραψες!!!Κρατα γερα θα περασουν γρηγορα τα δυσκολα!!!

Νασια πολυ ομορφα τα σχεδιακια σου!!!

Μυρτουλα συμφωνω μαζι σου!!!Προσπαθησε να περνας ομορφα την καθε σου στιγμη και καποια στιγμη θα τελειωσει αυτη η δυσκολη περιοδος;)

Χρυσα μου περαστικα!Πονας?

Βασια πως πας σημερα?

Για να δούμε τι θυμάμαι :rolleyes:...

Ειρήνη μου, χριστουγεννιάζει στο σπίτι σας, ε; Το φιογκάκι εντάξει;

Καλύτερα.. σήμερα δεν είπε τίποτα μέχρι στιγμής.. χθες ψιλο-πόνεσε πάλι και λέμε να κάνουμε εξετάσεις την άλλη εβδομάδα... για να δούμε... :roll:

Σιγά-σιγά.. με αργούς ρυθμούς δηλαδή καθώς δεν θέλω να πιέζομαι. Κάνουμε τόσα πολλά στη διάρκεια της μέρας που αυτό θέλω να το ευχαριστηθώ. Να το κάνω με τα κέφια μου, καταλαβαίνεις?

Ασε που πρέπει να κοιτάξω και για μερικές μπαλίτσες και σίγουρα νέα κορδέλα για το δέντρο. Επίσης, φροντίζω να κάνω κάθε χρόνο, νέες κατασκευές {συνθέσεις δηλαδή για διάφορα σημεία του σπιτιού} αλλά με τα ήδη υπάρχοντα χριστουγεννιάτικα υλικά που έχω {λόγω οικονομικών} για να "αλλαζουμε" λιγάκι...

Αχχχχ κοριτσάκια μου....τι ήταν αυτό που έπαθα!!! Να σας πω καταρχήν ότι πήγα στο ΚΑΤ να το βγάλω το δόντι επειδή μετά απο έρευνα μου είπαν ότι εκεί έχει πολύ καλούς γναθοχειρούργους και επειδή το δόντι ήταν κοντά στο νεύρο θα είχα τουλάχιστον 2 γνάθο κοντά μου!

Ήρθε πολύ οικονομικά σε σχέση με ιδιωτικό γιατρό....27 ευρώ μόνο.....ήταν όλοι πολύ καλοί...ευγενικοί....και φυσικά τους έκανα όλους να γελάνε χαχαχαχ!!! Ο γιατρός ήταν κοντά στα 45 και με το που άρχισε τις ενέσεις άρχισα να μουγκανίζω....χαχαχαχ γελάω και πονάω! Αφού όταν άρχισαν τα ζόρικα και δεν μουγκάνιζα με ρώταγαν αν είμαι καλά....τους έφτιαξα την μέρα εκεί αφού κάναμε πλάκα με τις νοσηλεύτριες....εγώ είχα τον πόνο μου! Έκανα και ράμματα απορροφίσημα ευτυχώς!

Τώρα όμως πονάω και τέλος τα αστεία...είμαι ανα 6 ώρες με παυσίπονα 2 και με αντιβίωση για 5 μέρες και φυσικά πρησμένη!!!! Τελικά το είχα παρεξηγήσει το ΚΑΤ.....μια χαρά ανταποκρίθηκαν όλοι και μου έδωσε και το κινητό του για ώρα ανάγκης!

Τι πέρασες κοριτσάκι μου! :(

Ειρηνάκι τι γεύση έκανες????

Πορτοκάλι, όπως διέταξες, στρατηγέ μου! :tongue::tongue:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΈΡΩΤΑ !!! Χε χε πολύ το απολαμβάνω γιατί τις τελευταίες δυο βδομαδες κόντεψα να πνιγώ με τα ασιδέρωτα!

Το πνίγεις το άτιμο παιδί, κύριε δικαστά μου?

Ναι, το πνίγεις! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

και η δικιά μου διαθεση σήμερα πεσμένη - θα μου πεις ετσι είσαι 3 μήνες τώρα -τεσπα...επειδή περνάει ο καιρός και δεν στρώνουν τα πράγματα που θα θελα να στρώσουν, είπα να αποδεχτώ επιτέλους πως περνάω μια δύσκολη - περίεργη φάση, να μη προσπαθώ πλέον να την πολεμήσω απλά να προσπαθήσω να περνάω όσο καλύτερα γίνεται μέσα σ αυτην τη ζόρικη και ελπίζω παροδική φάση....μπερδεμένα τα είπα ε?μπερδεμένα τα αισθάνομαι κιόλας...πού θα παει, θα αλλάξει το πράγμα...

Εμένα, πάλι, ξεκάθαρα μου ακούγονται. Για πρωτοδεσμίτισσα δε... διέπρεψες :lol:! Δεν έχεις την τυπική γραφή πρώτης δέσμης, αν με εννοείς :tongue:!

Σοβαρά τώρα, δοκίμασέ το. Ίσως να είναι λιγότερο κουραστικό ψυχολογικά. ;)

Καλύτερα.. σήμερα δεν είπε τίποτα μέχρι στιγμής.. χθες ψιλο-πόνεσε πάλι και λέμε να κάνουμε εξετάσεις την άλλη εβδομάδα... για να δούμε... :roll:

Σιγά-σιγά.. με αργούς ρυθμούς δηλαδή καθώς δεν θέλω να πιέζομαι. Κάνουμε τόσα πολλά στη διάρκεια της μέρας που αυτό θέλω να το ευχαριστηθώ. Να το κάνω με τα κέφια μου, καταλαβαίνεις?

Ασε που πρέπει να κοιτάξω και για μερικές μπαλίτσες και σίγουρα νέα κορδέλα για το δέντρο. Επίσης, φροντίζω να κάνω κάθε χρόνο, νέες κατασκευές {συνθέσεις δηλαδή για διάφορα σημεία του σπιτιού} αλλά με τα ήδη υπάρχοντα χριστουγεννιάτικα υλικά που έχω {λόγω οικονομικών} για να "αλλαζουμε" λιγάκι...

Α-π-ο-λ-ύ-τ-ω-ς ;)! Να δημιουργήσεις και να το χαρείς με την ψυχή σου!

Πεντακάθαρες εξετάσεις να έχετε την άλλη βδομάδα!

Έκανα τις δουλειές μου με ησυχία και πάω να τους ξυπνήσω. Να βάλω τα χέρια μου, να βγάλω τα μάτια μου, δλδ :lol:! Ησυχία τέλος! Και για επιστέγασμα θα βάλω και μια ηλεκτρική :rolleyes:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

γεια σας! Τι κανετε? Να σας πω για την αγια πανα παμπερς! Δεν λερωθηκε ουτε εχτες το βραδυ ουτε το πρωι που κοιμηθηκε! Ευχαριστω κοριτσακια! Σωθηκα! Εγω κλασσικα δουλεια κ λιγες εως ελαχιστες δουλειες. Το βραδυ η μικρη ανησυχο υπνο κ εγω σαν ζομπι! Ευακι μου υπομονη τα δυσκολα ΘΑ περασουν γρηγορα! Βασια πως εισαι? Βρε χρυσα μου περαστηκα, τι ειναι παλι αυτο στο ματι? Ποναει? Το καλαμαρι να ξαναμπαναριστει! Εγω βγηκα να παω κατι πραγματα στην κουριερ κ πηρα την μικρη μαζι να την παω καμια βολτα μετα, αλλα το μπουφακι μου(ειρηνη κλεμμενο, αλλα μου αρεσει που το λες!) κοιμηθηκε στο αμαξι κ τωρα εχω παρκαρει κ πινω το καφεδακι μου στο αμαξι κ σας διαβαζω. Μεγαλη εφευρεση το ιντερνετ στο κινητο! Δομνινα κ εγω ξενυχτησα σαν κ εσενα! Κουραγιο να εχουμε! Α σημερα δεν εφαγε ουτε μια κουταλια φαγητο! Κ πολυ κλαμα! Αυτα... Α νασια μου πολυ ωραια τα στολιδια! Η μεση πως παει? Ξεκιναω σιγα σιγα για το σπιτι, ελπιζω να καταφερω να την ταισω... Σας φιλω

πως να είμαι....... αντί για 5.5 ώρες ο πόνος με πιάνει στις 6 ώρες....πάντως και να μην πόναγα μου είπε να παίρνω αντιβίωση και παυσίπονο ανά 6 ώρες για 5 μέρες.....με τραβάνε και τα ράμματα λίγο...δεν μπορώ να ανοίξω εντελώς το στόμα μου και επίσης έχω πρηστεί αρκετά και επειδή είμαι όρθια σήμερα το πρήξιμο έχει κατέβει προς τον λαιμό και μισό μάγουλο! Κατα τα άλλα δεν έχω δύναμη να κάνω τίποτα!

Χρύσα μου περαστικά!

Ελπίζω και οι υπόλοιπες με τα δόντια σας να το ξεπεράσετε άμεσα και χωρίς παιδέματα όπως εγώ!

Δεν ξέρω αν σου δίνω κουράγιο Βάσια αλλά έχοντας αφαιρέσει και τους 4 φρονιμίτες μου χειρουργικά θα σου πω πως σε καταλαβαίνω αλλά και κάτι ακόμα... Μετά απ τον τελευταίο και ανεκδιήγητο φρονιμίτη (τον οποίο ο γιατρός έχει φυλάξει και παρουσιάζει στα συνέδρια) δεν με νοιάζει τίποτα. Μιλάμε για δραματική εξαγωγή. ΑΛΛΑ σκέψου μια ατάκα που αναγράφεται σε παιδικό βιβλίο που έχω πάρει για την κόρη μου. "Περιμένοντας στο σαλονάκι του οδοντιατρου φοβάμαι λίγο... Μα τι φοβάμαι; Μη πονέσω; Μα δεν γίνεται να πονέσω πιο πολύ απ ότι πονάω τώρα..." Κι έχει δίκιο. Υπομονή 2-3 μέρες ακόμα κορίτσι. Μετά όλα θα ναι παρελθόν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

το κοκκινο τραχανα το εχεις διπλα?

τα ασιδερωτα κι εμενα με εχαν πνιξει και μολης τα τελειοσα εβγαλα αλλα τοσα με την αρωστια αλλα δεν θα τα αφησω αυτη τη φορα:rolleyes:

όχι δεν το έβαλα δίπλα ακόμη, το κάνω όπως τον λευκό {οι πόντιοι τον τρώμε λευκό ;)https://www.sintagespareas.gr/sintages/soupa-traxana-apli.html} αλλά με ντομάτα σάλτσα ντομάτα που την βάζεις στην αρχή με το νερό

καλαμαρι τι μαγαζι εκανε η φιλη σου? και που?

Άνοιξε πριν μια βδομάδα 10 μέρες στον πεζόδρομο απέναντι από το ρέμερον στη γωνία του παραδοσιακού, Solem λέγεται με κοσμήματα χειροποίητα, ρούχα λίγα αξεσουάρ τσάντες φουλάρια μαντίλια κασκόλ καδράκια κολώνιες σετάκια κ χειροποίητα σπιτικά σαπούνια. Πέρνα να χαζέψεις ;) εγώ πάω για καφέ όποτε ξεκλέβω χρόνο χε χε

καλημερα:)

εβαλα τραχανα να βραζει για το μικρο

εβαλα ενα πληντιριο με πατακια μπανιου και πετσετες σφουγγαρησματος

εκαν και μια μικρη αλαγη στην κουζινα μου;) βαζω φωτο σε λιγο

και αραζω για λιγο

σημερα θα ασχοληθω μονο με κουζινα,θα κανω αποψυξη- καθαρησμα

και ισος παω παιδοτοπο το μικρο

α κ εγώ θέλω να κάνω κουζίνα!!

Καλημέρα σε όλες!:D

Βάσια περαστικά, μακάρι να υποχωρήσει ο πόνος και να τελειώνεις με όλο αυτό....

εγω σήμερα εχω μόνο 4ωρο, είμαι ηδη στη 2η οπότε οκ:lol::lol:

Τυχερούλα μπράβο, εγώ σήμερα 7ωρο με 6ώρες μάθημα η χειρότερη μέρα της βδομάδας είναι.

avlq.jpg

9fnb.jpg

Να και οι δημιουργίες μου.Τα μεν πρώτα θα γίνουν ημερολόγια ενώ τα δευτερα θα γίνουν μικρά γουράκια-διακοσμητικά.Βέβαια και τα μεν και τα δε αφού στεγνώσουν θα τριφτούν ελαφρά,θα βαφτούν,θα γυαλιστούν και θα συμπληρωθούν με κορδελίτσες και χαντρούλες αλλά και με τα ημερολόγια τους.Θα μπουν σε ζελατινούλα και έτοιμα για το παζάρι.Ετσι με πολύ λίγα χρήματα, ο πηλός έχει περίπου 2 ευρώ μπορείτε να φτιάξετε και εσείς δωράκια για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πάρα πολύ όμορφα Νάσια τέλεια θα γίνουν!

Το πνίγεις το άτιμο παιδί, κύριε δικαστά μου?

Ναι, το πνίγεις! :mrgreen::mrgreen:

Να κάνετε για να ησυχάσεις κ θα δεις μια χαρά θα είναι το φιογκάκι σου!

Πνιγμένη όβερ χα χα

Μυρτούλα ακριβώς το ίδιο! Αποφάσισα να μην το πολεμάω άλλο να μην πέφτω άλλο κ να πέφτω στα πατώματα κ να το παίξω τρελίτσα, να είμαι όλη μέρα έξω αν μπορώ με κάθε ευκαιρία κ να μη με φάνε οι τοίχοι για να ξεχνιέμαι.

Σε νιώθω πίστεψε με...;)

Στα δικά μας

Γύρισα κουδούνι από το 7ωρο μου, φάγαμε κ μαζεψα

Ξάπλωσα μέχρι να έρθει η μικρή, ήρθε το μικρό παίξαμε λίγο κ μετά ζήτησε τηλεόραση παιδικά. Εγώ έβαλα μπρος μαγείρεμα , ετοίμασα ψωμί κ έφτιαξα γεμιστά κολοκυθάκια χωρίς κιμά κ χόμους αλοιφή

Μετά μάζεψα τον κακό χαμό , επλυνα τα τάπερ της κ τα πιατάκια που έβγαλα

Συμμάζεψα το πλυντ. πιάτων κ έβγαλα το ψωμί από τον αρτοπαρασκευαστή.

Έφυγαν πατέρας κ κόρη για μπαλέτο κ είπα να πιω καφεδάκι με την απόλυτη ησυχία του σπιτιού συντροφιά....το απολαμβάνω!!

Μετά λέω να ρίξω σκούπισμα σούιφερ κ σφουγγάρισμα ντουζάκι κ λίγο τηλεόραση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...