Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες ...γυρισα αρκετά αργα στο σπιτι σημαζεψα λιγάκι ...αλλαξα κουρτινα στο δωματιο μου και καθάρισα τζαμι...παει και αυτο... τώρα μένει να αλλαξω κουρτινα γραφειου και κουρτινα σαλονιου ...θελω σιγα σιγα να αλλαξει για να αρχίσω να μαζεύω και να δω και τα χαλιά και σιγα σιγα τα χριστουγεννιατικα!!!

Ουφ φετος πραγματικα θέλω ονειρικα Χριστουγεννα και μάλλον την πρωτοχρονια θα προσπαθησω αν τα καταφερω την παραμονη να τους μαζευω όλους στο σπιτι μας

Δεν μπορώ βρε κοριτσάκια άλλο την γκρινια χαχα

:) :)

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα δεν είχα και πολλά να κάνω μιας και το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο και καθαρό.Οπότε το πρωί σηκώθηκα και ετοίμασα κλασσικά τα πρωινά και τα κολατσιό για τα παιδιά στο σχολείο.Εστρωσα κρεβάτια (αυτό μου έχει μείνει από την δουλειά ποτέ δεν έβγαινα από το σπίτι αν δεν είχα στρώσει κρεβάτια),τακτοποιήσα τα ριχτάρια,και πήγα τα παιδιά σχολείο.Γύρισα έριξα ένα σκούπισμα,μάζεψα κάτι παιχνίδια του μικρού και έπλυνα τα βραδυνά πιάτα.Εβαλα αρνάκι στο φούρνο με πατάτες.Απλωσα ένα νυκτερινό πλυντήριο και ετοίμασα ένα για το μεσημέρι.Εφτιαξα ένα κασκολάκι ακόμα ίδιο με αυτό της Ειρήνης μας.Εφτιαξα και 18 πήλινα στολιδάκια και τώρα στεγνώνουν στον αέρα.

Σε λίγο θα πάω να πάρω τον μεγάλο από το σχολείο μιας και σχολάει νωρίτερα από τον μεσαίο και να φέρω και τον βενιαμίν από την μαμά μου.Πρέπει να παω σούπερ και φαρμακείο αλλά μάλλον το απόγευμα που θα πάω τον μεγάλο αγγλικά.

Σοφία μου είναι 14-15/12, σε ευχαριστώ πολύ και θα ρωτήσω και την πρόεδρο του συλλόγου αν μπορείς να φέρεις και άλλα πραγματάκια σου για να πουλήσεις στο παζάρι.Επίσης κορίτσια ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε κάποια κοπέλα που να κάνει face painting ή ανιματέρ που να είναι οικονομική όμως για να μπορέσει να παρεβρεθεί τις ημέρες του παζαριού.Πέρσι είχαμε καραγκιόζη και μάγο αλλά ήταν σχετικά ακριβοί και ψάχνουμε κάτι πιο οικονομικό οπότε αν γνωρίζετε κάποιον οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

avlq.jpg

9fnb.jpg

Να και οι δημιουργίες μου.Τα μεν πρώτα θα γίνουν ημερολόγια ενώ τα δευτερα θα γίνουν μικρά γουράκια-διακοσμητικά.Βέβαια και τα μεν και τα δε αφού στεγνώσουν θα τριφτούν ελαφρά,θα βαφτούν,θα γυαλιστούν και θα συμπληρωθούν με κορδελίτσες και χαντρούλες αλλά και με τα ημερολόγια τους.Θα μπουν σε ζελατινούλα και έτοιμα για το παζάρι.Ετσι με πολύ λίγα χρήματα, ο πηλός έχει περίπου 2 ευρώ μπορείτε να φτιάξετε και εσείς δωράκια για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι τόσο μα τόσο κουρασμένη.. ο μικρός μου ξυπνάει τουλάχιστον 3 φορές το βράδυ.. θηλάζει και ξανακοιμάται αλλά κάποιες φορές μπορεί να μας πάρει και ώρα να ξανακοιμηθεί.. Χθες κοιμήθηκε κανονικά στις 9 το βράδυ, ξύπνησε στις 22:00 όπου και ξαναθήλασε (εμένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ κατά τις 22:30 οπότε κάποια στιγμή πήγα στο κρεβάτι) και μετά μου ξαναξύπνησε στις 1 όπου κατάφερα να τον κοιμίσω στις 2.30.. και μετά το πήγε επιτέλους σερί μέχρι τις 7.30.. Μάλλον τα δοντάκια του είναι, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά..

Σπίτι όταν γυρνάω το απόγευμα από τη δουλειά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτε μιας και με το που με βλέπει ο μικρός δεν ξεκολλάει από πάνω μου..

Άντε να προλάβω να βάλω να φάμε με τον σύζυγο αφού βάζουμε τον μικρό στο καρεκλάκι φαγητού, τον παίρνουμε μαζί μας στην κουζίνα και τον απασχολούμε όσο τρώμε..

Το βράδυ όταν ξύπνησε ο μικρός στη 1 είδα το ρολόι και νόμιζα ότι ήταν 3, οπότε έβαλα μπροστά το πλυντήριο για να πλύνει με το νυχτερινό.. όταν όμως γύρισα στο κρεβάτι (καλές 2.30) τότε συνειδητοποίησα πως δεν είχα δει καλά την ώρα.. τέλος πάντων..

Σήμερα το πρωί ξύπνησα, ξύπνησε και ο μικρός, τον άλλαξα, τον τάισα, τον έβαλα στο πάρκο και άνοιξα τα δωμάτια να αεριστούν.. Έβγαλα τα φρούτα του από το ψυγείο, έβαλα τα μαυρομάτικα στη χύτρα να γίνονται και έβαλα και κουνουπίδι να βράσει.. Μετά έκανα έναν καφέ και περίμενα την πεθερά μου για να μπορέσω να κάνω ένα μπάνιο πριν φύγω για δουλειά..

Ερχόμενη στη δουλειά πήγα και στην Τράπεζα να πληρώσω τη δόση της εφορίας και το απόγευμα μετά τη δουλειά έχω ραντεβού με τον γιατρό του θείου μου.. Ο θείος μου δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο εκτός από μένα και τα αδέρφια μου.. αλλά ο αδερφός μου μένει στο Βόλο και η αδερφή μου στην Πάτρα.. οπότε σε μένα πέφτει ο κλήρος.. θέλω να πάω να ενημερωθώ για την κατάστασή του γιατί τελευταία δεν φαίνεται και πολύ καλά..

Εντωμεταξύ πονάει όλο μου το κορμί από το βάρος του μωρού.. Θέλω μασάζ επειγόντως..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Σκουπισα ,

αερισα το σπίτι

εβαλα αλλο ενα πλυντηριο με σκούρα,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και χλωρινιασα τη λεκάνη,

εβγαλα εξω ,αερισα και τιναξα τα χαλάκια του σαλονιου,

σφουγγαρισα και τα ξαναεστρωσα.

Ανεβασα ξυλα και ετοιμασα το τζακι,

σκουπισα τη βεράντα ,

μαζεψα τα σκουπίδια

και πάω να ετοιμασω μπαρμπουνια για τηγανι και θα μου φερει και οι μαμα μου αγρια χορτα και πατατες ετοιμα ,να φαμε παρεα.

Δομνινα ,ελπίζω να περασει συντομα αυτη η φαση με το αγορακι σου.Το εχω ζησει,δεν αντεχεται το ξενυχτι.Περαστικα ακι στο θειο σου.

Νασια ο πηλός δεν θελει ψησιμο?Ομορφες οι κατασκευες σου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσα help αλαξε το ιματζσακ τωρα που εγω η ασχετη εμαθα να ανεβαζω φωτο:rolleyes: τι κανω τωρα? δεν τα καταφερνω οι εικονες βγενουν τεραστιες,τι κανω λαθος?

αμαν πια καλα ητανε ετσι τι το αλαξανε:mad:

κοριτσα help αλαξε το ιματζσακ τωρα που εγω η ασχετη εμαθα να ανεβαζω φωτο:rolleyes: τι κανω τωρα? δεν τα καταφερνω οι εικονες βγενουν τεραστιες,τι κανω λαθος?

αμαν πια καλα ητανε ετσι τι το αλαξανε:mad:

Δεν ξερω τι αλλαξε..

Εκει που λεει media upload και επιλέγεις τη φωτο που θες να ανεβασεις από κατω λεει image resize,εκει επιλέγεις 640*480.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Maria 1981 ξέχασα να σου πω για το πάρκο.. Εγώ τον έχω βάλει στο πάρκο από 1 Νοέμβρη.. 7.5 μηνών.. και μια χαρά βολεύεται εκεί μέσα.. Βασική προϋπόθεση για να τον βάλεις.. Να είναι ξεκούραστος και ορεξάτος.. Εγώ τον βάζω στάνταρ κάθε πρωί με το που ξυπνήσει, και αφού τον έχω αλλάξει και ταϊσει.. Έτσι μπορεί να κάτσει και μια ώρα στο πάρκο.. Αν μάλιστα του βάλεις μέσα και κανένα παιχνίδι τύπου γυμναστήριο είναι η καλύτερή του μιας και οτιδήποτε καινούργιο και διαφορετικό του προκαλεί την περιέργεια και μπορεί να απασχολείται ώρα μαζί του..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Βάσια μου σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Θα τους πάρω τηλέφωνο να μου δώσουν προσφορά.

Χρύσα ο συγκεκριμένος πηλός δεν θέλει ψήσιμο,στεγνώνει με τον αέρα έχει στο τζάμπο.Βέβαια εκεί έχει διάφορες ποιότητες έχει μια ανώνυμη που πέρσι με είχε βγάλει φούσκα γιατί στεγνώνοντας τα σχέδια γύρναγαν προς τα μέσα και έχει τον DAS και έναν ακόμα που δείχνει να έχουν φτιάξει έναν κρίνο δεν θυμάμαι το όνομά του όμως.Οι δύο τελευταίοι είναι οι πιο καλοί.Εγώ έχω βολευτεί με τον das και έχει περίπου 2 ευρώ το κάθε πακέτο.Με ένα πακέτο έφτιαξα τα 18 μικρά ενώ χρειάστηκα 2 πακέτα για τα μεγάλα που προορίζονται για ημερολόγια.Τώρα βέβαια για να στεγνώσουν και να γίνουν ομοιόμορφα τα γυρνάω ανά τακτά διαστήματα δηλαδή μπορεί και 5 φορές την ημέρα και το βράδυ επειδή έχει υγρασία τα σκεπάζω με μία παλιά πετσέτα. Για να στεγνώσουν εντελώς χρειάζεσαι περίπου 4 με 5 ημέρες ανάλογα με την υγρασία που έχει ο καιρός.Ο πηλός που ψήνεται είναι ο πολυμερικός αλλά δεν κάνει να τον ψήσεις στον κλασσικό φούρνο γιατί είναι επικίνδυνος για τα φαγητά που θα ψήσεις μετά.

Κοριτσακια ομορφα.

Πραγματικα ποσες φορες θελησα να σας γραψω και δεν ηξερα πως να πω αυτα που θελω... Σας διαβαζω ανελλιπως καθε βραδυ. Ειστε κυριολεκτικα η ψυχοθεραπεια μου.

Ειναι δυσκολο για μας το τελευταιο διαστημα απο ολες τις πλευρες αλλα αντεχουμε... Προσπαθω να τα βλεπω ολα αισιοδοξα αλλα καποιες στιγμες με παιρνει απο κατω...

Να πω και κατι που δεν περιμενα ποτε (καθοτι ειμαι εκ φυσεως τεμπελιτσα) : η ενασχοληση μα τις καθημερινες δουλειες του σπιτιου μου δινει χαρα κ δρα ηρεμηστικα..!!

Η μικρη μου ειναι μια χαρα στον παιδικο αλλα περναμε μια φαση προσκολησης : στο σπιτι με μενα στο σχολειο με τη δασκαλα , δεν αφηνει κανεναν να της κανει τιποτα ουτε να τη ντυσει πλυνει βοηθησει με το φαγητο κοιμησει κλπ...

Ωρες ωρες η κουραση ειναι απιστευτη αλλα εχει το καλο οτι πεφτω ξερη...

Στη δουλεια....περιμενω μηπως πληρωθω....και ο αντρας μου τρεχει σε συνεντευξεις για μια συνεργασια... Μακαρι να γινει γτ ζοριζομαστε πολυυυ....

Σας φιλω και να ξερετε σας διαβαζω με χαρα καθε μερα!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα!

καλημέρα!!!

Evi και εγώ γελάω με τον πόνο μου!!! χαχαχαχ τι να κάνω η γυναίκα....σήμερα είμαι πρησμένη λες και έχω βάλει δύο καραμέλες απο την μια μεριά :P :p

Απο δουλειές δεν έχω κουράγιο να κάνω κάτι....ευτυχώς έχω και φαγητό!!!

Περαστικά! Ακόμα ανά 6ωρο χρειάζεσαι παυσίπονο;

δηλαδή 1:1:3 αναλογία. Οκ σ ευχαριστώ πολύ πολύ καλή μου!:D

:shock: Είσαι το είδωλό μου! :lol:

Πόσο σκράπας, Θέε μου!

Καλημερα κορίτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Σημερα ευτυχως ειμαι καλύτερα από την ιωση αλα εχω εκζεμα στα ματια,εχει κανει πληγη το ενα βλέφαρο και αδιαθετησα κιολας.Αυτα τα καλά...και δοξα το θεω!!!

Χρύσα, περαστικά. Δύσκολο ακούγεται! Ξέρεις από τι έγινε;

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι τόσο μα τόσο κουρασμένη.. ο μικρός μου ξυπνάει τουλάχιστον 3 φορές το βράδυ.. θηλάζει και ξανακοιμάται αλλά κάποιες φορές μπορεί να μας πάρει και ώρα να ξανακοιμηθεί.. Χθες κοιμήθηκε κανονικά στις 9 το βράδυ, ξύπνησε στις 22:00 όπου και ξαναθήλασε (εμένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ κατά τις 22:30 οπότε κάποια στιγμή πήγα στο κρεβάτι) και μετά μου ξαναξύπνησε στις 1 όπου κατάφερα να τον κοιμίσω στις 2.30.. και μετά το πήγε επιτέλους σερί μέχρι τις 7.30.. Μάλλον τα δοντάκια του είναι, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά..

Κι είναι και πολλά τα άτιμα :?! Υπομονή, τι άλλο να κάνεις;

Νάσια, πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!

Παλεύοντας με την ίδια κακή διάθεση (Μπιλάκο, είπες κάτι για γκρίνια :rolleyes:;), έφαγα τα ντολμαδάκια-λαχανοντολμάδες ευγενική χορηγία της πεθερούλας κι ετοιμάζομαι να φορτσάρω να κάνω όλες τις δουλειές μου πριν ξυπνήσει η οικογένεια. Μετά θέλω να βάλω και μια σκούπα και το απογευματάκι εκτός.

Σας φιλώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κοριτσακια ομορφα.

Πραγματικα ποσες φορες θελησα να σας γραψω και δεν ηξερα πως να πω αυτα που θελω... Σας διαβαζω ανελλιπως καθε βραδυ. Ειστε κυριολεκτικα η ψυχοθεραπεια μου.

Ειναι δυσκολο για μας το τελευταιο διαστημα απο ολες τις πλευρες αλλα αντεχουμε... Προσπαθω να τα βλεπω ολα αισιοδοξα αλλα καποιες στιγμες με παιρνει απο κατω...

Να πω και κατι που δεν περιμενα ποτε (καθοτι ειμαι εκ φυσεως τεμπελιτσα) : η ενασχοληση μα τις καθημερινες δουλειες του σπιτιου μου δινει χαρα κ δρα ηρεμηστικα..!!

Η μικρη μου ειναι μια χαρα στον παιδικο αλλα περναμε μια φαση προσκολησης : στο σπιτι με μενα στο σχολειο με τη δασκαλα , δεν αφηνει κανεναν να της κανει τιποτα ουτε να τη ντυσει πλυνει βοηθησει με το φαγητο κοιμησει κλπ...

Ωρες ωρες η κουραση ειναι απιστευτη αλλα εχει το καλο οτι πεφτω ξερη...

Στη δουλεια....περιμενω μηπως πληρωθω....και ο αντρας μου τρεχει σε συνεντευξεις για μια συνεργασια... Μακαρι να γινει γτ ζοριζομαστε πολυυυ....

Σας φιλω και να ξερετε σας διαβαζω με χαρα καθε μερα!

Ευάκι, χάρηκα πολύ που σε διάβασα!

Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να τα αφήσετε πίσω τα δύσκολα! Κι έπειτα όλα τ' άλλα να πάνε όπως τα θέλετε!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...