Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

παιδί είναι! Για όνομα του Θεού! Στο κάτω κάτω τις ώρες που είναι στο σχολείο δουλειά της είναι να ασχοληθεί με το παιδί και όχι μόνο με το παιχνίδι που κάνει εκεί. Ας του δώσει λίγο σημασία παραπάνω για ένα διάστημα υπενθιμίζοντάς του να πάει στην τουαλέτα και όχι να λέει εσένα να κάνεις τον ''μπαμπούλα''.

η κόρη μου είναι τριών ετών και πάει παιδικό. Είχε ένα ''χούι'' Ενώ πήγαινε κανονικά στην τουαλέτα για τσίσα δεν έκανε ποτέ τα κακά της, τα κρατούσε μέχρι τις 2 που πήγαινε η πεθερά μου να την πάρει και μόλις έμπαινε στο σπίτι έτρεχε στην τουαλέτα. Μια φορά που πήγε ο άντρας μου να την πάρει στις 2μιση τη βρήκε χεσμένη όταν πήγε να την ξεντύσει. Τα είχε κάνει λίγο πριν φύγει απο το σχολείο και δεν την πήραν χαμπάρι. Άλλη μια φορά τα έκανε πάλι πάνω της και την άλλαξε η δασκάλα. Της είπα οτι τα κρατάει μέχρι να σχολάσει και απο τότε η κοπέλα την ρωτούσε συνέχεια αν θέλει να κάνει κακά και πλέον δεν τα κρατάει για το σπίτι.

Εννοείται πως θα το κάνει,έτσι και αλλιώς τους το υπενθυμίζει αλλά ο δικός μου χαμπάρι.Μου είπε πως τώρα,αφού βλέπει πως υπάρχει 'θέμα',θα του το θυμίζει ιδιαίτερα.Δες έχω κανένα παράπονο από την δασκάλα,απλά μου είπε να το δουλευω και εγώ στο σπίτι και χωρίς αγριάδες να είμαι πιο αυστηρή.

Η Νονη έχει δίκιο για τα μοναχοπαίδια,δεν μπορούν να χορτάσουν την παρέα και ξεχνιούνται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι πολύ πιθανό το παιδάκι σου να ενθουσιάζεται τόσο πολύ με τα άλλα παιδάκια που του βγαίνει κάτι σαν υπερένταση... σαν να προλάβει να τα κάνει και να τα πει όλα με τους φίλους του μέχρι το μεσημέρι... να χορτάσει παιδάκια και παιχνίδι... και η δασκάλα του τη σπάει:tongue: ε μα να αφήσει το παιδί τις χαρές και τα παιχνίδια και να μην αδράξει την ευκαιρία να ευχαριστηθεί τα παιδάκια???:P Ψάρεψέ τον να δεις.. ;)

Ευχαριστώ... you know! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Μα και στη λεπτομέρεια σωστή Ειρήνη μου;! :D Θα κάνω τώρα μια λίστα με τις χρήσεις που τα θέλω για να δώ πόσα θα αγοράσω, γιατι μου φαίνονται ωραία και για το ντουλάπι "του μπακάλη", να βάζω ξεχωριστά τα όσπρια, τα ζυμαρικά κτλ :)

Το χω περάσει το συγκεκριμένο, οπότε αφού μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί να μην το κάνω?

Παρακαλώ, χαρά μου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εννοείται πως θα το κάνει,έτσι και αλλιώς τους το υπενθυμίζει αλλά ο δικός μου χαμπάρι.Μου είπε πως τώρα,αφού βλέπει πως υπάρχει 'θέμα',θα του το θυμίζει ιδιαίτερα.Δες έχω κανένα παράπονο από την δασκάλα,απλά μου είπε να το δουλευω και εγώ στο σπίτι και χωρίς αγριάδες να είμαι πιο αυστηρή.

Η Νονη έχει δίκιο για τα μοναχοπαίδια,δεν μπορούν να χορτάσουν την παρέα και ξεχνιούνται.

αν είναι έτσι, εντάξει . Γιατί τελευταία ακούω συνέχεια για δασκάλες που βαριούνται να ασχοληθούν με τα παιδιά. Και προς Θεού, δεν τα'χω με τους εκπαιδευτικούς. Υπάρχουν και εξαιρετικότατοι εκπαιδευτικοί απ'όλες τις έννοιες!

Γυρίσαμε από το σχολείο, φάγανε τα μικρά, ήρθε κι ο μπαμπάς φάγαμε κι εμείς, πιάτα στο πλυντήριο, καφεδάκι και ρηλάξ για καμιά ωρίτσα αφού ο μικρός κοιμήθηκε και ο μεγάλος διαβάζει!

Marilou01 βρε, δεν είναι δύσκολο, παίρνεις λάπτοπ, βάζεις στο τραπέζι της κουζίνας και ξεκινάς... στο τέλος το λάπτοπ έχει λίγο αλευράκι και στραβώνει το αμόρε αλλά όλα οκ!! Πάντως παιδιά ειλικρινά ο χαλβάς φαρσάλων βγαίνει τέλειος!! Σαν αγοραστός έχω πάθει πλάκα!!

Γεια σας και πάλι ;)

ερώτηση έχει βάλει κάποια κάτι σαν αυτό http://www.kita.gr/pages/halia-moketes-galatsi-2.php - μοκέτα γκαζόν - σε μπαλκόνι? αν ναι, πλένεται εύκολα? βολεύει η θα το παρω και θα μου σπάσει τα νεύρα? το σκεφτομαι καταρχας για να παίζει στα μαλακά ο μικρός πρίγκιπας και επίσης να πέφτει και στα μαλακά απο τις καταδύσεις που κάνει απο την ξαπλώστρα... αλλά επίσης πιστεύω οτι θα είναι και όμορφο... φυσικά δεν σκέφτομαι ν ακαλύψω όλο το μπαλκόνι αλλά μόνο ένα μέρος του ..

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι ;)

ερώτηση έχει βάλει κάποια κάτι σαν αυτό http://www.kita.gr/pages/halia-moketes-galatsi-2.php - μοκέτα γκαζόν - σε μπαλκόνι? αν ναι, πλένεται εύκολα? βολεύει η θα το παρω και θα μου σπάσει τα νεύρα? το σκεφτομαι καταρχας για να παίζει στα μαλακά ο μικρός πρίγκιπας και επίσης να πέφτει και στα μαλακά απο τις καταδύσεις που κάνει απο την ξαπλώστρα... αλλά επίσης πιστεύω οτι θα είναι και όμορφο... φυσικά δεν σκέφτομαι ν ακαλύψω όλο το μπαλκόνι αλλά μόνο ένα μέρος του ..

Δεν έχω χρησιμοποιήσει κατι τέτοιο αλλά φοβάμαι πως θα λερώνεται πολύ έξω:rolleyes:Πόσο είναι ο μικρός σου?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε; Βλέπω ετοιμάζετε πασχαλινή διακόσμηση πολλές. Τι ωραία ιδέα!:P Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να φτιάξω κάτι, αλλά δε με κόβω :rolleyes: ... Μακάρι να μπορέσω να έχω το Πάσχα σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο, να έχω βάψει αβγά και να έχω φτιάξει τσουρέκια. :rolleyes:

Ποια κοπέλα ανέφερε ότι όλοι έχουμε κάποιες μέρες που βαριόμαστε να ασχολούμαστε με το σπίτι; Συμφωνώ. Τι γίνεται όμως όταν οι μέρες που βαριόμαστε να ασχοληθούμε είναι πιο πολλές από αυτές που δε βαριόμαστε;... :rolleyes: Problem!!....

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Γεια σας και πάλι ;)

Δεν το έχω "ψάξει" αλλά εμένα θα μου έσπαγε τα νεύρα κορίτσι μου, αν έβαζα στο μπαλκόνι.... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη πολύ ωραίο το μπλογκ! Είχα αρχίσει τις διαφορες συμβουλές σου να τις αντιγράφω σε αρχείο word για να τις έχω μαζεμένες. Είναι πολύ εξυπηρετικό που μαζεύονται όλες σιγά σιγά στο μπλογκ!

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...