Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 6 ώρες.... παρά 10 λεπτά....είχα πάρει σειρά για να πιώ τα χαπάκια μου.....δεν παλευόταν ο πόνος....τώρα είμαι καλά...αλλά στο 6ωρο χοροπηδάω!

Απο δουλειές κάτι ρούχα δίπλωσα και κάθισα να με κανακέψουν οι κόρες μου καθότι πονάω :tongue: :tongue: :tongue:

καλό βράδυ!

καλησπερα κοριτσακια. Ειχα μια πολυ κουραστικη μερα κ αυριο μια απο τα ιδια. Σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω. Σημερα βαλαμε για πρωτη φορα τα παμπερς που λεγαμε εχτες, για να δουμε!

Βασια περαστηκα σου, μην σκυβεις κ μην σηκωνεις βαρη.

Μπιλλακι καθε φορα που μιλας για την μαμα σου συγκινουμαι παρα πολυ. Να της δινει ο θεος δυναμη κ κουραγιο. Κ σε εσας φυσικα (εισαστε αξιες κορες μπραβο σας).

Ειμαι ηδη ξαπλωμενη κ σας γραφω απο το κιν. Καλο βραδυ κοριτσακια μου.

Στις 6 ώρες.... παρά 10 λεπτά....είχα πάρει σειρά για να πιώ τα χαπάκια μου.....δεν παλευόταν ο πόνος....τώρα είμαι καλά...αλλά στο 6ωρο χοροπηδάω!

Απο δουλειές κάτι ρούχα δίπλωσα και κάθισα να με κανακέψουν οι κόρες μου καθότι πονάω :tongue: :tongue: :tongue:

καλό βράδυ!

καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ mamavasia περαστικά με το δόντι, υπομονή και με τον πόνο, ευτυχώς που υπάρχουν τα παυσίπονα, έχω περάσει κι εγώ διάφορα, με έκανες όμως και γέλασα πρωί πρωί με τις περιπέτειές σου :D

sACYp2.png

καλημερα:)

εβαλα τραχανα να βραζει για το μικρο

εβαλα ενα πληντιριο με πατακια μπανιου και πετσετες σφουγγαρησματος

εκαν και μια μικρη αλαγη στην κουζινα μου;) βαζω φωτο σε λιγο

και αραζω για λιγο

σημερα θα ασχοληθω μονο με κουζινα,θα κανω αποψυξη- καθαρησμα

και ισος παω παιδοτοπο το μικρο

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Evi και εγώ γελάω με τον πόνο μου!!! χαχαχαχ τι να κάνω η γυναίκα....σήμερα είμαι πρησμένη λες και έχω βάλει δύο καραμέλες απο την μια μεριά :P :p

Απο δουλειές δεν έχω κουράγιο να κάνω κάτι....ευτυχώς έχω και φαγητό!!!

Κοριτσάκια το Σάββατο 23/11 θα γίνει ανταλλακτικό παζάρι για ρούχα ενηλίκων....εγώ λέω να πάω....ξέρω ότι είναι δύσκολη μέρα το Σάββατο και έχετε δουλειές.... γιαυτό όσες έχετε κέφια και μπορείτε πείτε μου να βρεθούμε εκεί!

για πληροφορίες δείτε εδώ http://www.musicsociety.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-music-society-web-radio-%CF%83/

Μακάρι να με άφηνε λίγο ο πόνος να φτιάχναμε κανά καινούργιο στολιδάκι αλατοζύμης με τη μικρή μου αλλά δεν το κόβω...

Δεν είδα ποια "συνταγή" χρησιμοποιείτε, εγώ την έχω γράψει στο αντίστοιχο θέμα οπότε δεν θα επαναληφθώ και κουράζω.

μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις ξανά τις αναλογίες που χρησιμοποιείς για την αλατοζύμη?εχω δει πολλές κ εχω μπερδευτεί..... θέλω να φτιάξω και φέτος Χριστουγεννιάτικα στολιδάκια από αλατοζύμη μαζί με τα μικρά...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Έλα κορίτσι...

1/2 φλυτζάνι αλάτι

1,5 φλυτζάνι αλεύρι

1/2 φλυτζάνι νερό

Έπλασα έως ότου η ζύμη μπορεί να δουλευτεί.

Άνοιξα σε φύλλο και έκοψα με τα αγαπημένα κουπ πατ.

Έψησα στους 150 βαθμούς μέχρι που στέγνωσαν

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Έλα κορίτσι...

1/2 φλυτζάνι αλάτι

1,5 φλυτζάνι αλεύρι

1/2 φλυτζάνι νερό

Έπλασα έως ότου η ζύμη μπορεί να δουλευτεί.

Άνοιξα σε φύλλο και έκοψα με τα αγαπημένα κουπ πατ.

Έψησα στους 150 βαθμούς μέχρι που στέγνωσαν

δηλαδή 1:1:3 αναλογία. Οκ σ ευχαριστώ πολύ πολύ καλή μου!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ απόψε είχα δύσκολο βράδυ γιατί ο μικρός μου έβγαλε ένα ακόμη δοντάκι και πονούσε πολύ.

Από δουλειές θέλω να μαγειρέψω το φαγητό του παιδιού και σουτζουκάκια για μας. Το σπίτι είναι καθαρό οπότε μόνο ένα συμμάζεμα θέλει. Σιδέρωσα χθες οπότε σήμερα έχω ένα πλυντήριο για το μπέμπη κι ένα για μας. Γενική έχω κάνει πατζουρια-τζάμια, πόρτες, ντουλάπια κουζίνας, ψυγείο, φωτιστικά οπότε την Παρασκευή θα κάνω ένα καλό σκούπισμα και σφουγγάρισμα και θα στρώσω. Μετά θα στολίσω από βδομάδα σιγά-σιγά αφού κάνω πρώτα μια έρευνα αγοράς για τα πράγματα που μου λείπουν.

my billy θαυμάζω πολύ τη στάση ζωής της μαμάς σου. Μακάρι να έχουμε όλη τη δύναμη της. Εύχομαι τα καλύτερα για εκείνη.

mamavasia περαστικούλια!!!!

ravT σκέφτομαι φέτος να φτιάξω κι εγώ μπισκοτάκια. Ευχαριστούμε για τη συνταγή.

Δομνίνα φαντάζομαι την τρομάρα που πήρες με το μωρό. Κι εγώ πολύ φοβάμαι τώρα που μπορεί να περιστραφεί ότι μπορεί κάποια στιγμή να πέσει. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα βάλουμε σε πάρκο. Αν κάθονται βέβαια.

Φιλάκια κορίτσια!

h6cQp3.png

Καλημερα κορίτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Σημερα ευτυχως ειμαι καλύτερα από την ιωση αλα εχω εκζεμα στα ματια,εχει κανει πληγη το ενα βλέφαρο και αδιαθετησα κιολας.Αυτα τα καλά...και δοξα το θεω!!!

Εχθες εκανα καποιες δουλίτσες ,δεν σιδερωσα ομως και ολο και αυξανονται τα ρουχα ακι σημερα από το πρωι μοναχα εχω στρωσει κρεβατια ,εβαλα ενα πλυντηριο και το απλωσα ,πήγα φουρνο και μινι μάρκετ και ψαχνω τα χριστουγεννιατικα δωρα μας.Δεν ξερω τελικα ποσο θα ανοοιχτουμε ,προσπαθω να κανω ενα πλάνο και να ξερω τιμες και θα δουμε.

Βασια καλή αναρρωση με το δοντι ,ελά τον εφαγες το γαιδαρο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

και εμείς τώρα τελειώσαμε με το φαγητό οπότε έβαλα το πλυντήριο πιάτων αλλά και το πλυντήριο ρούχων να χτυπιούνται.

Πήγα και πήρα και τις κλωστές μου,πολύ ωραίες:D.Καλά στο κέντρο γινόταν ο χαμός στην Ερμού δε της τρελής κανονικά, πολύς κόσμος βέβαια είχα και χρόνια να κατέβω γιατί με την δουλειά δεν προλάβαινα οπότε ψώνιζα από τα μαγαζιά της γειτονιάς μου ή από το Περιστέρι.Αν και βιαζόμουν για να πάρω τα παιδιά από το σχολείο πολύ την χάρηκα την βόλτα με την αδερφή μου στο κέντρο.Μου είχε λείψει όλο αυτό,πριν τον γάμο ψωνίζαμε μόνο από το κέντρο και όλους τους δρόμους τους ήξερα σαν την παλάμη μου τώρα όμως :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφία μου στο σχολείο κάνουμε παζάρι με διάφορα πραγματάκια που φτιάχνουμε μόνες μας για αυτό και η βιασύνη.Εχω φτιάξει τα πήλινα ημερολόγια και εκκρεμούν να φτιάξω κάτι τσόχινα αλλά και πήλινα στολιδάκια και τα κασκολάκια.Αλλη μαμά φτιάχνει στεφάνια χριστουγεννιάτικα,κάρτες,γλυκάκια.Και όλο αυτό για να μπορούμε να έχουμε χαμηλές τιμές δηλαδή μέχρι 5 ευρώ για να ενισχύσουμε τον σύλλογο γονέων.

Πάντα τρελαινόμουν με τα χριστούγεννα αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ.:-D:grin::-D:grin:

Νάσια μου, πότε ειναι για να σου στειλω 2 δωράκια (και καλά απο σένα ) για το bazzaar

!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...