Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Νάσια πες την συνταγή για γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Μπιλάκι δεν πειράζει για το κεικ που βγήκε μινιόν...άλλη φορά δοκιμάζεις πάλι...εμένα μου βγήκε κολλώδες το μείγμα πριν ψηθεί!

Ειρηνάκι τι γεύση έκανες????

Εγώ δεν μπορώ να φάω....μόνο κρύα φαγητά και απαλά! Μου έκανε η πεθερούλα μου τραχανά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και γω, Ελενάκι μου.... :roll:

Δεν τα χω δει.. να πω λες στην κολλητή μου να μου τα κατεβάσει?

Mια χαρά θα είναι το φιογκάκι είμαι σίγουρη!

Ναι ναι να της πεις να στα κατεβάσει ο π ω σ δ η π ο τ ε!! Γίνονται μεγάλες ανατροπές στον 5ο κύκλο. Στην τβ έχει δείξει μόνο εως το τέλος περίπου του 3ου θα κουφαθείς ΣΕ λέω χε χε

Καλαμαρακι ,ειδα τις φωτο που ανεβασες από το καινουριο μαγαζι,καλές δουλειες να εχει η φιλη σου,πολυ ομορφα πραγματα!

Ααααα πολύ χαίρομαι!! Σε ευχαριστώ Χρυσάκι κ εγώ πιστεύω καλα θα τα πάνε οι τιμές τους είναι λογικές κ θα ξεκινήσουν σύντομα κ ιντερνετικό μαγαζί ;)

κοριτσια μου καλημερα.... περασαμε ενα πσκ με γαστρενερητιδα οικογενιακος...:roll:

Περαστικά σας βρε τι είναι αυτό τρίτο περιστατικό στην περιοχή μας που ακούω σήμερα

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

βέβαια είχαμε κι ένα απρόοπτο.. Μου έπεσε ο μικρός από το κρεβάτι για πρώτη φορά.. Τον είχα στη μέση του κρεβατιού και είχα γυρίσει για να κατεβάσω τα κάγκελα της κούνιας.. ξαφνικά ακούω ένα γκντουπ και τον βλέπω με τη μούρη στο πάτωμα.. Έκλαψε ο καημενούλης μου αλλά ευτυχώς δεν έκανε καρούμπαλο και ευτυχώς έπεσε με τη μούρη και όχι με το πίσω μέρος του κεφαλιού.. Πάντως σωστά λένε ότι από τη στιγμή που γυρνάνε από μπρούμητα ανάσκελα και τούμπαλιν να μην τα αφήνουμε λεπτό από τα μάτια μας.. σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε..

Δομνίνα περαστικά στο μικράκι σου, έτσι είναι όλα τα παιδιά πέφτουν κάποια στιγμή κ τα σώζει το άγιο βούτυρο για το καρουμπαλάκι φτου φτου στο μικρό σου

Βρε καλαμάρι και αυτό το σήριαλ είναι από το αγαπημένα μου!!! Ι love Chris North (από τον Κύκλο των χαμένων ποιητών και μετά.....μέτρα χρόνια) !!!!!!!

Εμμμ...εγώ σε λέω...πολλές ομοιότητες που θα αρχίσω να πιστεύω πως έχω αδερφή χαχαχα :roll::lol:

Αρετή32 κ Αμελί σας ευχαριστώ πολύ

Αμελί να την παραγγείλεις απλά θα έρθει σε 15-25 μέρες λόγο Κίνας κ όγκου δεμάτων κ ναι να το δεις οπωσδήποτε το σήριαλ είναι πολύ ωραίο!

Γεια σας κι από εμένα!!!

Τι κάνετε?

Μπήκα μόνο να σας πω ότι έχουν πολύ δίκιο αυτοί που λένε: "Αν θες να καθαρίσεις γρήγορα το σπίτι σου, κάλεσε φίλους (όχι για να σε βοηθήσουν...)"

Εχθές, είχα τραπέζι στους κουμπάρους μου και μέσα σε λίγες μόνο ώρες, μαγείρεψα (και για εμάς για το μεσημέρι, αλλά και για το βράδυ που ήρθαν τα παιδιά), σκούπισα με την ηλεκτρική και ξεσκόνισα όλο το σπίτι, σφουγγάρισα όπου δεν έχω στρωμένα, καθάρισα και τα δύο μπάνια και τακτοποίησα ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και μέσα σε όλα ασχολήθηκα με το παιδί (παιχνίδι, ταΐσματα, αλλάγματα, μπάνιο...)!!!

Μόλις έφυγαν, μάζεψα το νεροχύτη και ότι υπήρχε στο σαλόνι από πιάτα - ποτήρια, έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και έπεσα για ύπνο.

Το πρωί που ξύπνησα, ήμουν εντελώς ήρεμη μόνο και μόνο γιατί είδα εντελώς μαζεμένο το σπίτι μου.

Σας αφήνω, γιατί σε λίγο έχω μάθημα και πρέπει να φύγω.

Φιλιά σε όλες!!!

Μπράβο Ηλιαχτίδα σίφουνας!!!!

Αλλαξα την κουρτινα της κουζινας και συνεχιζουμε σιγα σιγα ..πρέπει πρωτα να τελειωσω τις κουρτινες και μετα χαλια κτλ

Εβαλα αυτοκολλητα σε ένα τοιχο μου και εγινε υπεροχο ..

http://www.amazon.co.uk/COM-Butt-Vine-Classic-Live-Laugh/dp/B00DCWJT96/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1384780154&sr=8-6&keywords=live+love+laugh+wall+art

moυ αρέσει πολύ και την καινουργια παπλωματοθηκη στο κρεββάτι μου και μου αρέσει πολύ πολύ

http://www.amazon.co.uk/Catherine-Lansfield-Scape-Double-Quiltset/dp/B008DFKFMW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384780227&sr=8-1&keywords=duvet+cover

Σιγα σιγα χειμωνιαζει και χριστουγεννιαζει στο σπιτάκι μας..σας φιλω

Στον τοίχο του χωλ στα δωμάτια ή στον τοίχο της κουζίνας??? Πολύ όμορφα είναι με γειες!! Και η παπλωματοθήκη σου πανέμορφη μπράβο , {μεταξύ μας από εκείνο το σκυλί....χαχαα οτιδήποτε είναι καλύτερο χαχαχα :lol:}

Ομορφες σουσουραδίτσες μου.

Φάγαμε του σκασμού, την υπέροχη καρμπονάρα μας

Επιμένεις να μου το τρίβεις στη μούρη εεεεεε?? Που θα την κάνω αύριο μάλλον ζήλεψα πολύ!!

ναι Γιώτα μου μας αρέσει να πηγαίνουμε συχνά μικρά ταξιδάκια.Και πάντα τα κλείνω πολύ νωρίτερα και πετυχαίνω και προσφορές...Αυτό που έκλεισα είναι 4ημερο στο εξωτερικό 470 Ευρώ(2 άτομα με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο).Νομίζω πολύ καλή τιμή

Πολύ καλή τιμή μπράβο!

Να τα περάσετε τέλεια Ιρένε μου !!

Ευχαριστω κοριτσια μου!Ηταν ψιλοσοβαρο,νοσηλευτηκε μια εβδομαδες(οι συνθηκες του νοσοκομειου αθλιες...που ζουμε????)αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλα,θελει βεβαια την προσοχη του,αλλα ολα καλα!Αυτο που με συγκινησε ηταν το χωριο,ερχοντουσαν στο σπιτι για να με ρωτησουν πως ειναι,με σταματουσαν στο δρομο κτλ αλλα αυτο που με συγκινησε ηταν ο θειος μου,πηγε στο χτημα (το διπλανο ειναι δικο μας) και σηκωθηκε και εφυγε γιατι δεν ηθελα να νιωθει οτι διπλα δεν ηταν ο πατερας μου...

Α αυτό πως μου ξέφυγε! Περαστικά στον μπαμπά σου μαμά κων/νου!

Έλενα, πολύ όμορφα είναι! Κι εγώ ξέρω τι λέει :tongue:!

Χε χε ήμουν σίγουρη! Μα δεν είναι ωραίο στιχάκι??

Εγώ γύρισα σπιτάκι μου κ με περίμεναν σιδερωμένα τα ρουχαλάκια που έβαλα από το "ατύχημα" της μικρής από τον χαζμπαντ :rolleyes: πολύ το χάρηκα.

Και εφάρμοσα κάτι για πρώτη φορά{να δω αν θα πιάσει} ....του έκανα λίστα στο ψυγείο με τις δουλείες που μπορεί μόνο εκείνος να κάνει κ του ζήτησα να τις έχει τελειώσει έως την Παρασκευή....{ελπίζω ντε!} κ γύρισα κ βρήκα τα απορρυπαντικά {που πήρα με προσφορά πολλά} τακτοποιημένα στο πατάρι, τις λαμπες στην ειδική τσάντα για την ανακύκλωση, είχε φτιάξει κ την βρύση στο μπανιο κ είχε σβήσει 3-4!!!;) Μου είπε πως τον βοήθησε να βλέπει τη λίστα, Σώπα??? χαχαχα

Εφτιαξα κόκκινο τραχανά με κοτοπουλάκι κ φάγαμε

Έβαλα κ ένα πλυντ. πιάτων κ μετά ξάπλωσα να κοιμηθώ λίγο

Ξυπνησα πριν καμιά ώρα κ είχαν φύγει πατέρας κ κόρη για το μάθημα ζωγραφικής :rolleyes: αφορμή βρήκα να πιω καφεδάκι κ να σας διαβάσω χε χε

Τώρα που θα γυρίσουν θα κάτσω με την μικρή μου γιατί δεν την είδα καθόλου κ μετά αφού κοιμηθεί θα ξεκινήσω μαγείρεμα για αύριο κ να φτιάξω μια κοτοσαλάτα με το υπόλοιπο κοτόπουλο

Και ξαναλέω................δεν έχω άπλυτο....και

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΈΡΩΤΑ !!! Χε χε πολύ το απολαμβάνω γιατί τις τελευταίες δυο βδομαδες κόντεψα να πνιγώ με τα ασιδέρωτα!

Γεια σας κορίτσια!!

Ειρηνάκι τρόμαξα προς στιγμήν που πόνεσε το φιογκάκι αλλά όπως φαίνεται όλα καλά. Μπράβο για τα στολίσματα! Εγώ δε στολίζω, φωτάκια όμως έχω όλο το χρόνο, αν και δε βρήκαν τη θέση τους ακόμα στο καινούριο σπίτι.

Κάτι για καρμπονάρα διάβασα, εγώ κάνω πάντα αυτή με φρέσκα αυγουλάκια http://www.pandespani.com/5-gourmet-culture/carbonara-afthentiki-italiki-makaronada/. Το αυγό μαγειρεύεται κανονικά κατά την παρασκευή, μην το φοβάστε! Προσωπικά πάντα παίρνω κομμάτι (όχι φέτες) και το κόβω σε κυβάκια. Το σωτάρω σε μέτρια φωτιά ώστε να μαγειρευτεί και να βγάλει το λίπος του χωρίς να καεί.

Χρύσα, κι εμείς ακόμη τα καλοκαιρινά! Ιδίως οι πιπεριές :)

Βάσια, μας ξελίγωσες με το γλυκό!

Καλαμαράκι, θέλω να πάρω από το ebay το τσαντάκι για την τσάντα σου :) έχω κρατήσει και το λινκ. Το the good wife θέλω κι εγώ να το δω!

Η 4γιου πού είναι βρε κορίτσια; Έχω την αίσθηση ότι συμπαρίσταται στη φίλη της όλο τον ελεύθερο της χρόνο. Και καλά εμείς, ελπίζω όμως να μην έμεινε πίσω στα μαθήματα! ;)

Πάω γιατί τρέχουν οι δουλειές!!

Σας φιλώ

θελω κι εγω να την κανω αυτη,δεν πρεπει να ειναι πολυ δυσκολη ε?:)

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμένα!!!

Τι κάνετε?

Μπήκα μόνο να σας πω ότι έχουν πολύ δίκιο αυτοί που λένε: "Αν θες να καθαρίσεις γρήγορα το σπίτι σου, κάλεσε φίλους (όχι για να σε βοηθήσουν...)"

Εχθές, είχα τραπέζι στους κουμπάρους μου και μέσα σε λίγες μόνο ώρες, μαγείρεψα (και για εμάς για το μεσημέρι, αλλά και για το βράδυ που ήρθαν τα παιδιά), σκούπισα με την ηλεκτρική και ξεσκόνισα όλο το σπίτι, σφουγγάρισα όπου δεν έχω στρωμένα, καθάρισα και τα δύο μπάνια και τακτοποίησα ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και μέσα σε όλα ασχολήθηκα με το παιδί (παιχνίδι, ταΐσματα, αλλάγματα, μπάνιο...)!!!

Μόλις έφυγαν, μάζεψα το νεροχύτη και ότι υπήρχε στο σαλόνι από πιάτα - ποτήρια, έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και έπεσα για ύπνο.

Το πρωί που ξύπνησα, ήμουν εντελώς ήρεμη μόνο και μόνο γιατί είδα εντελώς μαζεμένο το σπίτι μου.

Σας αφήνω, γιατί σε λίγο έχω μάθημα και πρέπει να φύγω.

Φιλιά σε όλες!!!

ε δεν ξερεις? ειναι να μην παρει ο κw@#λος σου φωτια:tongue:

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκα !!!!

Ειχα μέρες να μπω ...ψιλοετρεψα αλλα ειμαι οκ!!

Για να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη,,,οι κατασκευες πάνε και ερχονται αυτες τις μέρες εφτιαξε και το φιλαράκι μου τα decoupage που θέλαμε και έγιναν ολα τέλεια!!!

Nasia μου, θα χρειαστεις δωράκια για το σχολειο των παιδιών?

Το Σάββατο ειχαμε 2 παρτυ να παρεβρεθουμε χαμος και μονο χαμος το κεφάλι μου εγινε κουδουνι αλλά πέρασαμε τέλεια και ο μικρος ηταν πολύ χαρουμενος

Το 1ο παρτυ έγινε στη Seferland περάσαμε πολύ ομορφα και τυχαια ειδα και την Τινα.

Το 2ο πάρτυ ήταν στο cine παραδεισος - σινεμα πρώτα και μετα τουρτα και φαγητο - ο μικρος πέρασε σουπερ!!

Γυρισαμε και σιδερωσα και μαζεψα σιγα σιγα,,,,

Κυριακη σηκωθηκα πρωι πρωι εβαλα φαγητο και μαζεψα και κατα τις 12,00 φυγαμε για το πάρκο Τριτση

Περάσαμε πολύ ομορφα ο μικρος έκανε πατινι τρελο

ΑΑΑ !!! Ξέχασα να σας πω πήγαμε το Σάββατο πριν φυγουμε εγώ και ο μικρος να κουρευτουμε και ο μικρος ειπε στον κομμωτη ότι θέλει κάτι διαφορετικό και του ειπε ένα αστερι ...δεν ξέρω πως του ηρθε...

και με κοιταξε και ναι του εκανε ενα ΑΣΤΕΡΙ αα και συγκινηθηκα πολύ πολύ κουνιεται το πρωτο του δοντι αχ το παιδι μου μεγαλώνει!!!

Μετα τελικα φάγαμε στους φιλους μας και ηπιαμε τα ρακι μας ( εγώ δηλαδη και η κολλητουλα μου) και μετα αντε να γυρισουμε...

Ο μικρος κοιμηθηκε 21,30 και ο συζυγος 20,30 ..εγω δουλειες και ηρεμιες !!!

Αλλαξα την κουρτινα της κουζινας και συνεχιζουμε σιγα σιγα ..πρέπει πρωτα να τελειωσω τις κουρτινες και μετα χαλια κτλ

Εβαλα αυτοκολλητα σε ένα τοιχο μου και εγινε υπεροχο ..

http://www.amazon.co.uk/COM-Butt-Vine-Classic-Live-Laugh/dp/B00DCWJT96/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1384780154&sr=8-6&keywords=live+love+laugh+wall+art

moυ αρέσει πολύ και την καινουργια παπλωματοθηκη στο κρεββάτι μου και μου αρέσει πολύ πολύ

http://www.amazon.co.uk/Catherine-Lansfield-Scape-Double-Quiltset/dp/B008DFKFMW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384780227&sr=8-1&keywords=duvet+cover

Σιγα σιγα χειμωνιαζει και χριστουγεννιαζει στο σπιτάκι μας..σας φιλω

αστερι το αστερακι:-) φιλη τελειο το αυτοκολητο το ιδιο το εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο αλλα μαλον θα παρω οταν θα βαψω:-) και το παπλωμα ωραιο με γεια

Ομορφες σουσουραδίτσες μου.

Φάγαμε του σκασμού, την υπέροχη καρμπονάρα μας και αφού ξεκουράστηκε 10 λεπτά το φιογκάκι, ξεκινάμε διάβασμα.

Το σπιτάκι μου είναι πολυ μαζεμένο εκτός από το σαλόνι, οπου υπάρχουν οι κούτες με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και φυσικά ο ένας καναπές που κοιμάται ο μπαμπας. Το κάνουμε "γαργάρα" αυτό και το προσπερνάμε. Ο νεροχύτης μου αστραφτερός, το μπάνιο μου καθαρό, τα μπαλκόνια μου καθαρά και τακτοποιημένα. Είμαι ήρεμη.

Το απόγευμα θα κάνω και μπόλικο σιδέρωμα, να προχωρήσει και αυτό γιατί αύριο είπαμε... μπόλικη δουλίτσα, δεν θα κάνω τίποτα σε σχέση με το σπίτι εκτός από μαγείρεμα.

Με πήρε και η αγαπημένη μου θεία από το χωριό. Ερχεται αύριο, για δουλειές της και θα μείνει μαζί μας 2-3 μέρες! Θέλω να την περιποιηθώ πολύ!

Έκανα και την 1η μου σημείωση στο ημερολόγιο της νέας χρονιάς! :tongue:

Το κέικ της Βάσιας μας, με τις μικρές μου παραλλαγές βγήκε... ΟΝΕΙΡΟ κόρες!! Μιαμ!

Σας φιλώ γλυκά όλες.

η πολυ παρεα με τη βασια να τι σου κανει :lol::lol:

μολις δοκιμασα το κεικ τελικα δεν μου λασπωσε απλα δεν φουσκωσε τοσο οσο τα αλλα σαν να εκανα την μιση δοση μοιαζει, μινιον!!

απο γευση μια χαρα! ο μικρος κ παλι δεν το δοκιμαζει καν!!!

θα πρεπει να το κανω με αλλη μορφη να τον ξεγελασω, ισως κεικ ποπς αλλα ειναι μπελαλοδικα που ειχα δει.

αν κ σας εχω πρηξει με την αλλεργια του μικρου κ οχι μονο...

γιατι σκαω να φαει κεικ οπωσδηποτε? ειναι μερος της "θεραπειας" για την αλλεργια του να τρωει 2-3 μπουκιες κεικ φτιαγμενο με 3 αβγα. ομως δεν ξεγελιεται με τιποτα κ δεν τρωει πλεον καν αυτα χωρις αβγα.

αν του το κανεις καπ κεικ?με βουτθτοκρεμα?θα του φανει δελεαστηκο

Εμ βέβαια! Αφού μαύρα μάτια έκανε το σπίτι σου να σε δει... :-P

α να χαθείς ζηλεύεις ! :tongue::tongue::tongue:

Έπαιξα με τη μικρή ούνο χε χε έσκασε που την κέρδιζα σήμερα μετά ξεκίνησα μαγείρεμα,έφυγε ο χαζμπαντ για το κολυμβητήριο, και με βοήθησε η μικρή τάχα μου να κόψω το κοτόπουλο που μας περίσσεψε :rolleyes::rolleyes: σταμάτησα κ την ετοίμασα δόντια χέρια πρόσωπο πιτζάμες κ βουρ για νάνι.

Μετά τελείωσα με το φαγητό κ όσο περίμενα το φούρνο να προθερμανθεί έπλυνα πιατάκια κτλ καθάρισα πάγκους κ μόλις έβαλα στο φούρνο μακαρόνια ογκρατεν με κοτόπουλο κ μπείκον {ζήλεψα ντε την κρέμα γάλακτος}

Τώρα θα συμμαζέψω λίγο ότι έχει μείνει στη γύρα κ μετά μπάνιο κ νάνι νωρίς γιατί αύριο έχω δύσκολο πρόγραμμα

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια μου!Ηταν ψιλοσοβαρο,νοσηλευτηκε μια εβδομαδες(οι συνθηκες του νοσοκομειου αθλιες...που ζουμε????)αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλα,θελει βεβαια την προσοχη του,αλλα ολα καλα!Αυτο που με συγκινησε ηταν το χωριο,ερχοντουσαν στο σπιτι για να με ρωτησουν πως ειναι,με σταματουσαν στο δρομο κτλ αλλα αυτο που με συγκινησε ηταν ο θειος μου,πηγε στο χτημα (το διπλανο ειναι δικο μας) και σηκωθηκε και εφυγε γιατι δεν ηθελα να νιωθει οτι διπλα δεν ηταν ο πατερας μου...

περαστηκα στο μπαμπα σου κωνσταντινομαμα :-)

Υποθέτοντας πως οι σοκοφρέτες και τα πουράκια δεν έχουν αυγό, τολμώ να σου δώσω αυτή τη συνταγή για τούρτα ώστε στα φετινά γενέθλιά του, να ΣΚΑΣΕΙ απ την τούρτα ΤΟΥ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-periptero.html

Εδώ μια απ όλες τις φορές που την έφτιαξα, στα φετινά της γενέθλια για τον παιδικό σταθμό

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=434150570009603&set=a.533717533386239.1073741836.395715907186403&type=3&theater

Εγώ κορίτσια ακόμα ταλαιπωρούμαι με τα δόντια μου. Από χθες ταλαιπωρούμαι και απ το στομάχι μου, πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς την ποσότητα παυσίπονων που έχω καταπιεί τόσες ημέρες... Πραγματικά έχω κουραστεί...

Χθες περάσαμε υπέροχα στο πάρτυ! Μικροί - μεγάλοι! Το χρειαζόμασταν άπαντες!

Το σπίτι είναι καθαρό και τακτοποιημένο -με εξαίρεση ΠΑΝΤΑ το σαλόνι- οπότε θα χαζολογήσω σήμερα το απόγευμα. Μακάρι να με άφηνε λίγο ο πόνος να φτιάχναμε κανά καινούργιο στολιδάκι αλατοζύμης με τη μικρή μου αλλά δεν το κόβω...

Δεν είδα ποια "συνταγή" χρησιμοποιείτε, εγώ την έχω γράψει στο αντίστοιχο θέμα οπότε δεν θα επαναληφθώ και κουράζω.

περαστηκα ρε κοριτσι με τα δοντια η αληθια ειναι οτι ο πονος δεν παλευετε :roll:

Αχχχχ κοριτσάκια μου....τι ήταν αυτό που έπαθα!!! Να σας πω καταρχήν ότι πήγα στο ΚΑΤ να το βγάλω το δόντι επειδή μετά απο έρευνα μου είπαν ότι εκεί έχει πολύ καλούς γναθοχειρούργους και επειδή το δόντι ήταν κοντά στο νεύρο θα είχα τουλάχιστον 2 γνάθο κοντά μου!

Ήρθε πολύ οικονομικά σε σχέση με ιδιωτικό γιατρό....27 ευρώ μόνο.....ήταν όλοι πολύ καλοί...ευγενικοί....και φυσικά τους έκανα όλους να γελάνε χαχαχαχ!!! Ο γιατρός ήταν κοντά στα 45 και με το που άρχισε τις ενέσεις άρχισα να μουγκανίζω....χαχαχαχ γελάω και πονάω! Αφού όταν άρχισαν τα ζόρικα και δεν μουγκάνιζα με ρώταγαν αν είμαι καλά....τους έφτιαξα την μέρα εκεί αφού κάναμε πλάκα με τις νοσηλεύτριες....εγώ είχα τον πόνο μου! Έκανα και ράμματα απορροφίσημα ευτυχώς!

Τώρα όμως πονάω και τέλος τα αστεία...είμαι ανα 6 ώρες με παυσίπονα 2 και με αντιβίωση για 5 μέρες και φυσικά πρησμένη!!!! Τελικά το είχα παρεξηγήσει το ΚΑΤ.....μια χαρά ανταποκρίθηκαν όλοι και μου έδωσε και το κινητό του για ώρα ανάγκης!

καλε εισαι τρελη? ο αδονης τι κανει τοσο καιρο βιβλια πουλαει?:tongue:

περαστηκα

το τηλ για ποια ωρα αναγκης σου το εδωσε για το δοντι ηηηη:tongue::tongue:

Αχ να μαι και εγω..ξεπατωθηκα αλλα τωρα οι μικρες κοιμηθηκαν και εγω εφαγα με την ησυχια μου και νιωθω μια χαρα αφου εχω λιγο χρονο και για μενα,να χαζολογησω και να οω μια κουβεντα με τον αντρα μου..το μεσημερι γυρισαμε αλλαξα την μεγαλη ηρθε ο αντρας μου να κρατησει την μικρη και φυγαμε για μπαλετο..επιστρεψαμε,ετοιμασα φροτακι στην μικρη και την ταισα,τοστακι για την μεγαλη,την εκανα μπανιο και την ελουσα,εφτιαξα μια κοτοπιπεροπιτα για αυριο επλυνα τα πιατακια σαπουνισα παγκους και πλακακια,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,σκουπισα και ξεσκονισα εκατσα λιγο με τις μικρες,μετα γαλατακια δοντακια και υπνο..

Ειρηνη μου 1δεκεμβρη γιορταζω Κυριακη οποτε Σαββατο στολιζουμε..καλη ξεκυραση και κουραγιο για αυριο..

Irene μπραβο για το ταξιδακι,θα περασετε σουπερ..

Μπιλλακι πως ειναι η μαμα?

Σοφακι μεεια τις αγορες..αναννεωνεται το σπιτι και αλλαζει και η διαθεση μας..

Βασια παει περασε, αυριο πιστευω οτι δεν θα πονας..

Ηλιαχτιδα ετσι συμβαινει οταν πιεζομαστε αποδιδουμε καλυτερα..

Βουλα περαστικα και αγυριστα στον μπαμπα σου σιδερενιος να ειναι..

Καλαμαρακι το ξαναβαζεις ε? μα μηδεν ασιδερωτα?εχω ενα βουνο,ελπιζω αυριο το μεσημερι γιατι την τεταρτη δεν...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Mια χαρά θα είναι το φιογκάκι είμαι σίγουρη!

Ναι ναι να της πεις να στα κατεβάσει ο π ω σ δ η π ο τ ε!! Γίνονται μεγάλες ανατροπές στον 5ο κύκλο. Στην τβ έχει δείξει μόνο εως το τέλος περίπου του 3ου θα κουφαθείς ΣΕ λέω χε χε

Ααααα πολύ χαίρομαι!! Σε ευχαριστώ Χρυσάκι κ εγώ πιστεύω καλα θα τα πάνε οι τιμές τους είναι λογικές κ θα ξεκινήσουν σύντομα κ ιντερνετικό μαγαζί ;)

Περαστικά σας βρε τι είναι αυτό τρίτο περιστατικό στην περιοχή μας που ακούω σήμερα

Δομνίνα περαστικά στο μικράκι σου, έτσι είναι όλα τα παιδιά πέφτουν κάποια στιγμή κ τα σώζει το άγιο βούτυρο για το καρουμπαλάκι φτου φτου στο μικρό σου

Εμμμ...εγώ σε λέω...πολλές ομοιότητες που θα αρχίσω να πιστεύω πως έχω αδερφή χαχαχα :roll::lol:

Αρετή32 κ Αμελί σας ευχαριστώ πολύ

Αμελί να την παραγγείλεις απλά θα έρθει σε 15-25 μέρες λόγο Κίνας κ όγκου δεμάτων κ ναι να το δεις οπωσδήποτε το σήριαλ είναι πολύ ωραίο!

Μπράβο Ηλιαχτίδα σίφουνας!!!!

Στον τοίχο του χωλ στα δωμάτια ή στον τοίχο της κουζίνας??? Πολύ όμορφα είναι με γειες!! Και η παπλωματοθήκη σου πανέμορφη μπράβο , {μεταξύ μας από εκείνο το σκυλί....χαχαα οτιδήποτε είναι καλύτερο χαχαχα :lol:}

Επιμένεις να μου το τρίβεις στη μούρη εεεεεε?? Που θα την κάνω αύριο μάλλον ζήλεψα πολύ!!

Πολύ καλή τιμή μπράβο!

Να τα περάσετε τέλεια Ιρένε μου !!

Α αυτό πως μου ξέφυγε! Περαστικά στον μπαμπά σου μαμά κων/νου!

Χε χε ήμουν σίγουρη! Μα δεν είναι ωραίο στιχάκι??

Εγώ γύρισα σπιτάκι μου κ με περίμεναν σιδερωμένα τα ρουχαλάκια που έβαλα από το "ατύχημα" της μικρής από τον χαζμπαντ :rolleyes: πολύ το χάρηκα.

Και εφάρμοσα κάτι για πρώτη φορά{να δω αν θα πιάσει} ....του έκανα λίστα στο ψυγείο με τις δουλείες που μπορεί μόνο εκείνος να κάνει κ του ζήτησα να τις έχει τελειώσει έως την Παρασκευή....{ελπίζω ντε!} κ γύρισα κ βρήκα τα απορρυπαντικά {που πήρα με προσφορά πολλά} τακτοποιημένα στο πατάρι, τις λαμπες στην ειδική τσάντα για την ανακύκλωση, είχε φτιάξει κ την βρύση στο μπανιο κ είχε σβήσει 3-4!!!;) Μου είπε πως τον βοήθησε να βλέπει τη λίστα, Σώπα??? χαχαχα

Εφτιαξα κόκκινο τραχανά με κοτοπουλάκι κ φάγαμε

Έβαλα κ ένα πλυντ. πιάτων κ μετά ξάπλωσα να κοιμηθώ λίγο

Ξυπνησα πριν καμιά ώρα κ είχαν φύγει πατέρας κ κόρη για το μάθημα ζωγραφικής :rolleyes: αφορμή βρήκα να πιω καφεδάκι κ να σας διαβάσω χε χε

Τώρα που θα γυρίσουν θα κάτσω με την μικρή μου γιατί δεν την είδα καθόλου κ μετά αφού κοιμηθεί θα ξεκινήσω μαγείρεμα για αύριο κ να φτιάξω μια κοτοσαλάτα με το υπόλοιπο κοτόπουλο

Και ξαναλέω................δεν έχω άπλυτο....και

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΈΡΩΤΑ !!! Χε χε πολύ το απολαμβάνω γιατί τις τελευταίες δυο βδομαδες κόντεψα να πνιγώ με τα ασιδέρωτα!

το κοκκινο τραχανα το εχεις διπλα?

τα ασιδερωτα κι εμενα με εχαν πνιξει και μολης τα τελειοσα εβγαλα αλλα τοσα με την αρωστια αλλα δεν θα τα αφησω αυτη τη φορα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...