Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Με αγαπάς θανάσιμα!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Το κατάλαβες άτιμη :lol:

Ιρενε μου πως τον λενε το συζηγο?

Φίλιππο τον λένε...

ιρενε τι ωραιο το ταξιδακι! Να περασετε τελεια!

Λιλομαμα κ εμεις φριζογκροου ακομα αυτο θα της δινω μεχρι κ τα 3. Πολυ γαλα πινετε καλε!

Η ελενα να μπαναριστει παρακαλω!

Καλο βραδυ!

ναι Γιώτα μου μας αρέσει να πηγαίνουμε συχνά μικρά ταξιδάκια.Και πάντα τα κλείνω πολύ νωρίτερα και πετυχαίνω και προσφορές...Αυτό που έκλεισα είναι 4ημερο στο εξωτερικό 470 Ευρώ(2 άτομα με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο).Νομίζω πολύ καλή τιμή

Ιρενε ,βαλ'τα λίγο κατω και θα δεις τι σε βολευει και τι θες πραγματικα,θα το βρεις το προγραμμα σου.

Ευχαριστώ Χρύσα μου:)

Αχ κορίτσι μου, πόσο θα ήθελα και γω ένα ταξιδάκι με τα 2 μου αγόρια.. το χω πολύ ανάγκη να φύγουμε και να ευχαριστηθούμε ο ένας τον άλλον σε ξένο περιβάλλον.... ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΝΕΙΡΟ!

Μπράβο για τη συζήτηση. ΜΠΡΑΒΟ! Ελπίζω να νιώσεις λιγάκι καλύτερα και λίγο πιο "ανάλαφρο".

Σε καταλαβαίνω!Γι'αυτό προσπαθώ να κάνω οικονομία σε κάποια πράγματα όσο γίνεται για να μπορούμε να απολαμβάνουμε κάποιες μέρες όμορφες και οικογενειακές.Αλλά εμείς δεν θα την πάρουμε την μικρή μαζί τώρα γιατί θέλουμε να δούμε μουσεία και πολλά άλλα και θα την κουράσουμε!Είναι και μια ευκαιρία να μείνουμε τα δυο μας:-D

κοριτσια σας ευχαριστω ολες ακομα μια φορα για τα λογια σας για την μαμα.

εχω αναρωτηθει πολλες φορες αν θα ηξερα κ εγω οτι ειμαι στην τελικη ευθεια της ζωης μου πως θα το αντιμετωπιζα??

θα λουφαζα στην γωνια μου ανημπορη κ θυμωμενη με την μοιρα μου ή θα κοιταγα να διασχισω οσον δρομο μου εμεινε με θαρρος κ δυναμη να ρουφηξω κ την παραμικρη ευκαιρια χαρας κ διασκεδασης να φροντισω να αφησω πισω μου ενα θετικο σημαδι σε αυτους που θα τους λειψω.

η μαμα ειναι δυνατη. παντα για κατι πολεμουσε για τον γαμο της, για εμας, τωρα για εκεινη.

εχει τα τρωτα της κ της παραξενιες της λυγιζει κ παραφερεται αλλα συνερχεται συντομα κ λογικευεται.

δεν ξερω αν ειναι αξια θαυμασμου, ισως απο τα γραφωμενα μου σας δινω αυτην την εντυπωση γιατι ειναι η μαμα μου κ ειναι αξια για μενα!

Εγώ θαυμάζω και τη μαμά σου αλλά και σένα και την αδερφή σου που της έχετε σταθεί τόσο...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις δοκιμασα το κεικ τελικα δεν μου λασπωσε απλα δεν φουσκωσε τοσο οσο τα αλλα σαν να εκανα την μιση δοση μοιαζει, μινιον!!

απο γευση μια χαρα! ο μικρος κ παλι δεν το δοκιμαζει καν!!!

θα πρεπει να το κανω με αλλη μορφη να τον ξεγελασω, ισως κεικ ποπς αλλα ειναι μπελαλοδικα που ειχα δει.

αν κ σας εχω πρηξει με την αλλεργια του μικρου κ οχι μονο...

γιατι σκαω να φαει κεικ οπωσδηποτε? ειναι μερος της "θεραπειας" για την αλλεργια του να τρωει 2-3 μπουκιες κεικ φτιαγμενο με 3 αβγα. ομως δεν ξεγελιεται με τιποτα κ δεν τρωει πλεον καν αυτα χωρις αβγα.

Καλησπέρα κορίτσια,

και εμείς τώρα τελειώσαμε με το φαγητό οπότε έβαλα το πλυντήριο πιάτων αλλά και το πλυντήριο ρούχων να χτυπιούνται.

Πήγα και πήρα και τις κλωστές μου,πολύ ωραίες:D.Καλά στο κέντρο γινόταν ο χαμός στην Ερμού δε της τρελής κανονικά, πολύς κόσμος βέβαια είχα και χρόνια να κατέβω γιατί με την δουλειά δεν προλάβαινα οπότε ψώνιζα από τα μαγαζιά της γειτονιάς μου ή από το Περιστέρι.Αν και βιαζόμουν για να πάρω τα παιδιά από το σχολείο πολύ την χάρηκα την βόλτα με την αδερφή μου στο κέντρο.Μου είχε λείψει όλο αυτό,πριν τον γάμο ψωνίζαμε μόνο από το κέντρο και όλους τους δρόμους τους ήξερα σαν την παλάμη μου τώρα όμως :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφία μου στο σχολείο κάνουμε παζάρι με διάφορα πραγματάκια που φτιάχνουμε μόνες μας για αυτό και η βιασύνη.Εχω φτιάξει τα πήλινα ημερολόγια και εκκρεμούν να φτιάξω κάτι τσόχινα αλλά και πήλινα στολιδάκια και τα κασκολάκια.Αλλη μαμά φτιάχνει στεφάνια χριστουγεννιάτικα,κάρτες,γλυκάκια.Και όλο αυτό για να μπορούμε να έχουμε χαμηλές τιμές δηλαδή μέχρι 5 ευρώ για να ενισχύσουμε τον σύλλογο γονέων.

Πάντα τρελαινόμουν με τα χριστούγεννα αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ.:-D:grin::-D:grin:

Το κατάλαβες άτιμη :lol:

Φίλιππο τον λένε...

ναι Γιώτα μου μας αρέσει να πηγαίνουμε συχνά μικρά ταξιδάκια.Και πάντα τα κλείνω πολύ νωρίτερα και πετυχαίνω και προσφορές...Αυτό που έκλεισα είναι 4ημερο στο εξωτερικό 470 Ευρώ(2 άτομα με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο).Νομίζω πολύ καλή τιμή

Ευχαριστώ Χρύσα μου:)

Σε καταλαβαίνω!Γι'αυτό προσπαθώ να κάνω οικονομία σε κάποια πράγματα όσο γίνεται για να μπορούμε να απολαμβάνουμε κάποιες μέρες όμορφες και οικογενειακές.Αλλά εμείς δεν θα την πάρουμε την μικρή μαζί τώρα γιατί θέλουμε να δούμε μουσεία και πολλά άλλα και θα την κουράσουμε!Είναι και μια ευκαιρία να μείνουμε τα δυο μας:-D

Εγώ θαυμάζω και τη μαμά σου αλλά και σένα και την αδερφή σου που της έχετε σταθεί τόσο...;)

αχ ποσο μα ποσο εχω αναγκη ενα ταξιδι.

συμφωνω τοσο πολυ μαζι σου ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων. κ αν η διασκεδαση τιθεται τελευταια δημιουργειται προβλημα καποια στιγμη...:rolleyes:

δεν νιωθω αξιοθαυμαστη αλλα ευχαριστω! ...εχω 2 αδερφες;)

Γεια σας κοριτσια!!!Τι κανετε?

Εγω εχθες το βραδυ δεν την παλευα και κοιμηθηκα νωρις σχετικα,ξυπνησα το πρωι κατα τις 9 και εφτιαξα γαλα του μικρου και τον εβαλα στο δωματιο του να παιξει και εγω χουζουρευα στο κρεβατι αγκαλια με το λαπτοπ μεχρι τις 10....Οταν τελικα αποφασισα να σηκωθω,ντυθηκαμε ετοιμαστηκαμε και πηγαμε μια βολτα στα τζαμπο χαζεψαμε λιγο,πηραμε μαρκαδορους και υστερα περασαμε απο το σουπερ μαρκετ,γυρισα σπιτι και εδωσα φρουτο στον μικρο και μαγειρεψα κουνουπιδι γιαχνι.Το σπιτι ειναι ψιλοχαλια αλλα δεν εκανα τιποτα,μαλλον το απογευμα και εχω και σιδερο (2 πλυντηρια)...

Διαφημίσεις

Εδώ κι εγώ μετά από ένα σ/κ έτσι κι έτσι :roll:. Με αφορμή διάφορα μικρά έπεσε πολύ "τροφή για σκέψη". Τεσπα, για πρώτη φορά η Δευτέρα λειτούργησε βοηθητικά.

Το σπίτι είναι καθαρό αλλά ανάστα ο Κύριος. Δε διαμαρτύρομαι όμως γιατί γύρισα και το αγόρι μυο είχε πλύνει πιάτα τα πάντα! Οπότε σκέτο συμμάζεμα είναι παιχνιδάκι. Επίσης, έβαλα άπειρα πλυντήρια (δεν ξέρω τι έγινε αυτή τη βδομάδα) αλλά κατάφερα να έχω πολύ λίγα για δίπλωμα-σιδέρωμα. Βέβαια, στεγνώνει ακόμα ένα της μικρής και πρέπει να μπει κι ένα τελευταίο πετσέτες αλλά οκ.

Αρετή, έφτιαξα χθες τα λαζάνια με το σπανάκι! Εγώ κι η μικρή τα τσακίσαμε!

Πάω να σας διαβάσω λίγο. Θα 'ναι πολλά από την Παρασκευή, ε;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Βούλα καλύτερα ο μπαμπάς σου???

βρε βασια ημαρτον! Θα με πεθανεις βραδιατικα!

Βουλα ο μπαμπας σου ενταξη? Ελπιζω οχι κατι σοβαρο.

Α την άτιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

Περαστικά του! Πως είναι τώρα?

Ευχαριστω κοριτσια μου!Ηταν ψιλοσοβαρο,νοσηλευτηκε μια εβδομαδες(οι συνθηκες του νοσοκομειου αθλιες...που ζουμε????)αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλα,θελει βεβαια την προσοχη του,αλλα ολα καλα!Αυτο που με συγκινησε ηταν το χωριο,ερχοντουσαν στο σπιτι για να με ρωτησουν πως ειναι,με σταματουσαν στο δρομο κτλ αλλα αυτο που με συγκινησε ηταν ο θειος μου,πηγε στο χτημα (το διπλανο ειναι δικο μας) και σηκωθηκε και εφυγε γιατι δεν ηθελα να νιωθει οτι διπλα δεν ηταν ο πατερας μου...

Ευχαριστω κοριτσια μου!Ηταν ψιλοσοβαρο,νοσηλευτηκε μια εβδομαδες(οι συνθηκες του νοσοκομειου αθλιες...που ζουμε????)αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλα,θελει βεβαια την προσοχη του,αλλα ολα καλα!Αυτο που με συγκινησε ηταν το χωριο,ερχοντουσαν στο σπιτι για να με ρωτησουν πως ειναι,με σταματουσαν στο δρομο κτλ αλλα αυτο που με συγκινησε ηταν ο θειος μου,πηγε στο χτημα (το διπλανο ειναι δικο μας) και σηκωθηκε και εφυγε γιατι δεν ηθελα να νιωθει οτι διπλα δεν ηταν ο πατερας μου...

περαστικα του. ετσι ειναι οταν ο ανθρωπος ειναι αγαπητος λαμβανουμε κ εμεις την αγαπη των γυρω του.

αχ ποσο μα ποσο εχω αναγκη ενα ταξιδι.

συμφωνω τοσο πολυ μαζι σου ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων. κ αν η διασκεδαση τιθεται τελευταια δημιουργειται προβλημα καποια στιγμη...:rolleyes:

δεν νιωθω αξιοθαυμαστη αλλα ευχαριστω! ...εχω 2 αδερφες;)

ποσο συμφωνω μαζι σου!!!!ενα ταξιδακι μονο με το ετερον το εχω τρελλη αναγκη,αλλα δεν το βλεπω μεχρι τα παιδια μου να γινουν 18 χρ...αυτο το σ.κ το περασα με μπολικες δουλιτσες για να καταφερω να στρωσω καποια στιγμη..επλυνα τους μισους τοιχους,εβγαλα απο τον καναπε ολα τα καλυματα κ τα επλυνα απο 3 φορες,ξεσκονισα,βαψαμε καποια σημεια που χρειαζοταν,αλλαξα σεντονια στα τερατακια,καθαρισα τα μισα φωτιστικα,σκουπισα 2 φορες, σφουγγαρισα αλλες 2,εφτιαξα κρεπουλες στο φουρνο αλμυρες κ μετα για την λιγουρα εκανα κ λιγες γλυκες.το ετερον μαζι με τα τεκνα αναψαν τζακι κ καθησαμε ολοι παρεουλα να το απολαυσουμε...απο δουλειες εχω ακομα μπολικες,αλλα σιγα σιγα γιατι με προβληματικο αυχενα δεν γινονται 130τετραγωνικα σε μια μερα..:rolleyes::rolleyes:..σημερα εκανα το μπανιο κ ξανα εκανα τον παγκο της κουζινας,χυλοπιτουλες για τα παιδακια μου κ φτιαχνω κοτοσουπα για το βραδυ κ για αυριο αν μεινει τιποτα..

Καλέ ξεκίνησα να το γράφω στις 2 και κατάφερα να το δημοσιεύσω στις 4 παρά...Μπράβο μου!!!

Θέλω κι άλλα να σχολιάσω-γράψω αλλά έχω διόρθωμα και σε λίγο μάθημα!!!

Φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ααα!! ευχαριστω! τι στο καλο που τα βρισκετε? εγω οταν κανω αναζητηση δεν εχω βρει ποτε παντεσπανι χωρις αβγο:roll:

με αγχωνει λιγο το να το κοψω στην μεση:rolleyes: αλλα μπορει να του κανω ενα τεστ ντραιβ:tongue:

κρεμες δεν με νοιαζει ξερω αρκετες που δεν χρειαζονται αβγο. η σαντιγυ δεν μας αρεσει προτιμω σοκολατα η χρωματιστη τρουφα κ να βαλω παχνιδακια απο πανω.

ειπαμε μην μου βαζετε δυσκολα δεν εχω υπομονη ουτε κ τρελλη ορεξη για τετοια:oops: αλλα αξιζει το αντρακι μου μια προσπαθεια

Υποθέτοντας πως οι σοκοφρέτες και τα πουράκια δεν έχουν αυγό, τολμώ να σου δώσω αυτή τη συνταγή για τούρτα ώστε στα φετινά γενέθλιά του, να ΣΚΑΣΕΙ απ την τούρτα ΤΟΥ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-periptero.html

Εδώ μια απ όλες τις φορές που την έφτιαξα, στα φετινά της γενέθλια για τον παιδικό σταθμό

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=434150570009603&set=a.533717533386239.1073741836.395715907186403&type=3&theater

Εγώ κορίτσια ακόμα ταλαιπωρούμαι με τα δόντια μου. Από χθες ταλαιπωρούμαι και απ το στομάχι μου, πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς την ποσότητα παυσίπονων που έχω καταπιεί τόσες ημέρες... Πραγματικά έχω κουραστεί...

Χθες περάσαμε υπέροχα στο πάρτυ! Μικροί - μεγάλοι! Το χρειαζόμασταν άπαντες!

Το σπίτι είναι καθαρό και τακτοποιημένο -με εξαίρεση ΠΑΝΤΑ το σαλόνι- οπότε θα χαζολογήσω σήμερα το απόγευμα. Μακάρι να με άφηνε λίγο ο πόνος να φτιάχναμε κανά καινούργιο στολιδάκι αλατοζύμης με τη μικρή μου αλλά δεν το κόβω...

Δεν είδα ποια "συνταγή" χρησιμοποιείτε, εγώ την έχω γράψει στο αντίστοιχο θέμα οπότε δεν θα επαναληφθώ και κουράζω.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς περάσαμε ένα όμορφο Σαβατοκύριακο. Την Παρασκευή ήρθαν οι γείτονες, φάγαμε πίτσα και τα μικρά (4 όλα μαζί) ξεσάλωσαν. Το Σάββατο το πρωί τα αγόρια μου έπαιζαν, μαστόρευαν στον κήπο και εγώ έκανα διάφορες δουλειές μέσα, το απόγευμα πήγαμε στο ικέα να πάρουμε μία ντουλαπίτσα και μετά εμπορικό για φαί και βόλτα. Την Κυριακή φτιάξαμε την ντουλάπα, την βάλαμε πίσω από την πόρτα της κουζίνας όπου είχαμε την ηλεκτρική και τον κάδο της ανακύκλωσης, τώρα αυτά μπήκαν μέσα στην ντουλάπα και στα πάνω ράφια βάλαμε τις τσάντες μας(δουλειάς, σχολείου, βρεφική), μετά πήγαμε στους γείτονες για καφέ και το απογευματάκι όσο εγώ μαγείρευα κοιτάξτε τι έκαναν τα αγόρια

95ix.th.jpg

vd9v.th.jpg

Πρώτη φορά στολίζουμε τόσο νωρίς, άντε και του χρόνου με υγεία για όλους μας.

Πολυ ομορφα!Και του χρονου!!!

Καλοριζικη και η ντουλαπα!!!

κοριτσια μου καλημερα.... περασαμε ενα πσκ με γαστρενερητιδα οικογενιακος...:roll: παρασκευη μεσημερακη ο μικρος σαββατο βραδυ ο αντρας μου κι εγω...το καλο ειναι κρατησε λιγο, ουτε 24 ωρες σημερα το πρωι ξυπνησαμε καλα. πρωι-πρωι τα πεταξα ολλα εξω εχω βαλει 4 πληντιρια και εχω αλλα 5 αλλα ηθελα να απολυμανω τα παντα,εβαλα σκουπα σε ολο το σπιτι, διπλοσφουγγαρισα μια με ξυδι και μετα με φαρμακο,αλαξα σακουλα στη σκουπα,πλενω απλωνω,πηρα τηλ και μου φερανε ενα κοτοπουλο και το εκανα κοτοσουπα και εκανα και λιγο φιδε να στειλω στα πεθερικα γιατι σημερα τι νυχτα κολησαμε κι αυτους :-( αυτααααα:) αργωτερα θα βγω να κανω τα μπαλκονια μου γιτι ειναι:? χαλια και τιποτα αλο,ακυροσα και ενα ραντεβου για δουλεια μην κολησω και τους ανθροπους και τα παιδια τους, θα το κανω αυριο ειδα στολησμους και δεντρακια τι καλα:-) κι εγω λεω το αλλο σκ να στολησω σιγα σιγα

Μπιλακι η μανουλα σου με το καλο να παει αυτη τι φορα ευχομαι αυτη τη φορα να πανε καλητερα τα πραγματα.....ο θεος μαζι της

Πω-πω βρε κορίτσι μου τι περάσατε!!! :roll: Περαστικά σας, ματάκια μου.

Άρπαξα κι εγώ τον μικρό μου, τον έβαλα στο αυτοκίνητο και όπου φύγει, φύγει. Περάσαμε πολύ όμορφα.. Χάρηκα την αδερφούλα μου, τον ανηψούλη μου, ο οποίος είναι μόνο 5 μήνες μεγαλύτερος από μας και πραγματικά ξέφυγα λιγάκι. Το είχα τόσο ανάγκη.. βέβαια είχαμε κι ένα απρόοπτο.. Μου έπεσε ο μικρός από το κρεβάτι για πρώτη φορά.. Τον είχα στη μέση του κρεβατιού και είχα γυρίσει για να κατεβάσω τα κάγκελα της κούνιας.. ξαφνικά ακούω ένα γκντουπ και τον βλέπω με τη μούρη στο πάτωμα.. Έκλαψε ο καημενούλης μου αλλά ευτυχώς δεν έκανε καρούμπαλο και ευτυχώς έπεσε με τη μούρη και όχι με το πίσω μέρος του κεφαλιού.. Πάντως σωστά λένε ότι από τη στιγμή που γυρνάνε από μπρούμητα ανάσκελα και τούμπαλιν να μην τα αφήνουμε λεπτό από τα μάτια μας.. σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε..

Υπέροχη μου ακούστηκε η εκδρομή σας. Μπράβο, παντα όμορφες στιγμές στο σπίτι σας.

Αχ.. όλες νομίζω σε νιώθουμε.. και μένα μου χε πέσει το φιογκάκι και μάλιστα 2 φορές. Είμαι εντελώς ούφο! :roll::roll:

εχω αναρωτηθει πολλες φορες αν θα ηξερα κ εγω οτι ειμαι στην τελικη ευθεια της ζωης μου πως θα το αντιμετωπιζα??

Το έχω σκεφτει πολλές φορές.... :roll: σε καταλαβαίνω...

Καλησπερα κοριτσαρες!!καλη βδομαδα!!

Ειρηνη μου λογικο ειναι να αγχωνεσαι μετα την ταλαιπωρια που περασατε αλλα ο πονος στην κοιλιτσα μπορει να ειανι απο πολλους απλους λογους..σιγουρα το δικο σου μυαλο πηγαινει κατευθειαν εκει αλλα αν δεν ξαναπονεσε νομιζω οτι ειναι οκ..καρμποναρα ε?μιαμ μιαμ

Ναι... ελπίζω πως ειναι η κοιλίτσα γιατί συνοδεύεται και από αέρια οπότε ελπίζω να είναι απλό κρυωματάκι... :roll:

Ναι, καρμπονάρα! Ελα, δίνω ταπεράκι στις εργαζόμενες κόρες! ;);)

Πότε είναι η γιορτούλα σου Αρετούλα?

Ειρηνάκι τρόμαξα προς στιγμήν που πόνεσε το φιογκάκι αλλά όπως φαίνεται όλα καλά. Μπράβο για τα στολίσματα! Εγώ δε στολίζω, φωτάκια όμως έχω όλο το χρόνο, αν και δε βρήκαν τη θέση τους ακόμα στο καινούριο σπίτι.

Κάτι για καρμπονάρα διάβαxσα, εγώ κάνω πάντα αυτή με φρέσκα αυγουλάκια http://www.pandespani.com/5-gourmet-culture/carbonara-afthentiki-italiki-makaronada/. Το αυγό μαγειρεύεται κανονικά κατά την παρασκευή, μην το φοβάστε! Προσωπικά πάντα παίρνω κομμάτι (όχι φέτες) και το κόβω σε κυβάκια. Το σωτάρω σε μέτρια φωτιά ώστε να μαγειρευτεί και να βγάλει το λίπος του χωρίς να καεί.

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου.

Η συνταγή που έβαλες, συνοδευόμενη από τη συγκεκριμένη φωτογραφία... με ξελίγωσε βρε πουλί μου και φαντάσου, μόλις έφαγα! :shock::shock:

Την έσωσα, θα τη δοκιμάσω και θα σου πω!

Το 2ο πάρτυ ήταν στο cine παραδεισος - σινεμα πρώτα και μετα τουρτα και φαγητο - ο μικρος πέρασε σουπερ!!

Εβαλα αυτοκολλητα σε ένα τοιχο μου και εγινε υπεροχο ..

http://www.amazon.co.uk/COM-Butt-Vine-Classic-Live-Laugh/dp/B00DCWJT96/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1384780154&sr=8-6&keywords=live+love+laugh+wall+art

moυ αρέσει πολύ και την καινουργια παπλωματοθηκη στο κρεββάτι μου και μου αρέσει πολύ πολύ

http://www.amazon.co.uk/Catherine-Lansfield-Scape-Double-Quiltset/dp/B008DFKFMW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384780227&sr=8-1&keywords=duvet+cover

Σιγα σιγα χειμωνιαζει και χριστουγεννιαζει στο σπιτάκι μας..σας φιλω

Με γεια τα νέα σας, γουστόζικα πραγματάκια! ;)

Ωραία ιδέα για πάρτυ στο cine Παράδεισος! Δεν το ήξερα!

777885dugw57gt25.gif

Για να δούμε τι θυμάμαι :rolleyes:...

Βάσια, μ' έναν πόνο :tongue:!

Ειρήνη μου, χριστουγεννιάζει στο σπίτι σας, ε; Το φιογκάκι εντάξει;

Χριστίνα, πολύ όμορφοι οι στολισμοί σας και του χρόνου!

Etoile, περαστικά σας οικογενειακώς!

Έλενα, πολύ όμορφα είναι! Κι εγώ ξέρω τι λέει :tongue:!

Βούλα, σιδερένιος ο μπαμπάς!

Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που πέρασαν όμορφα το σ/κ και ντροπή σ' εκείνες που μας κολάζουν με φωτογραφίες πραγμάτων που τρώγονται :tongue:!

δεν ξερω αν ειναι αξια θαυμασμου, ισως απο τα γραφωμενα μου σας δινω αυτην την εντυπωση γιατι ειναι η μαμα μου κ ειναι αξια για μενα!

Πίστεψέ με, αυτό από μόνο του δεν θα ήταν αρκετό...

Από καρδιάς, Μπιλάκο, τα καλύτερα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αχχχχ κοριτσάκια μου....τι ήταν αυτό που έπαθα!!! Να σας πω καταρχήν ότι πήγα στο ΚΑΤ να το βγάλω το δόντι επειδή μετά απο έρευνα μου είπαν ότι εκεί έχει πολύ καλούς γναθοχειρούργους και επειδή το δόντι ήταν κοντά στο νεύρο θα είχα τουλάχιστον 2 γνάθο κοντά μου!

Ήρθε πολύ οικονομικά σε σχέση με ιδιωτικό γιατρό....27 ευρώ μόνο.....ήταν όλοι πολύ καλοί...ευγενικοί....και φυσικά τους έκανα όλους να γελάνε χαχαχαχ!!! Ο γιατρός ήταν κοντά στα 45 και με το που άρχισε τις ενέσεις άρχισα να μουγκανίζω....χαχαχαχ γελάω και πονάω! Αφού όταν άρχισαν τα ζόρικα και δεν μουγκάνιζα με ρώταγαν αν είμαι καλά....τους έφτιαξα την μέρα εκεί αφού κάναμε πλάκα με τις νοσηλεύτριες....εγώ είχα τον πόνο μου! Έκανα και ράμματα απορροφίσημα ευτυχώς!

Τώρα όμως πονάω και τέλος τα αστεία...είμαι ανα 6 ώρες με παυσίπονα 2 και με αντιβίωση για 5 μέρες και φυσικά πρησμένη!!!! Τελικά το είχα παρεξηγήσει το ΚΑΤ.....μια χαρά ανταποκρίθηκαν όλοι και μου έδωσε και το κινητό του για ώρα ανάγκης!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...