Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους σιδέρωσα και έφτιαξα τις ντουλάπες. Ανακάλυψα και τα προπέρσινα ρούχα μου που πέρσυ δεν τα φόρεσα λόγω εγκυμοσύνης και χαρηκα πολύ. Σαν καινούρια μου φαίνονται. Ευτυχώς μου κάνουν όλα γιατί οικονομικά δεν με παίρνει για ανανέωση γκαρνταρόμπας αυτή τη στιγμή.

irene1984 κι εγώ έτσι ακριβώς νιώθω. Κουράζομαι, αγχώνομαι και μετά έχω νεύρα που τα βγάζω στον άνδρα μου, στους γονείς μου, στη δουλειά κτλ. Πριν το μωρό είχα ένα πρόγραμμα και όλα έβγαιναν μια χαρά. Τώρα σκέφτομαι ότι πρέπει να φτιάξω ένα καινούριο με άλλα ωράρια και με το μωρό πρώτη προτεραιότητα.

yotou κι εγώ έχω καμιά φορά διαρροές από την πάνα. Αφού δοκίμασα όλες τις μάρκες και τα νούμερα κατέληξα ότι το μωρό βρέχεται όταν πίνει το βραδυνό του γάλα και κοιμάται αμέσως χωρίς να προλάβω να τον ξαανααλλάξω. Παρατήρησα ότι βρέχεται το πρωί οπότε σηκώνομαι καμιά ώρα πριν από εκείνον και τον προλαβαίνω στο τσακ.

Ειρήνη εύχομαι το φιογκάκι να μην ξαναπονέσει στην κοιλίτσα. Υγεία πάνω από όλα κορίτσια. Όλα τα άλλα παλεύονται.

Από δουλίτσες σήμερα έκανα μόνο τα βασικά. Αύριο τα υπόλοιπα.

Φιλάκια

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!

Χρύσα με γεια τα παπά του μικρού πολύ στυλάτα κ ωραίο χρώμα

Ιρένε να χαίρεσαι τον σύζυγο με το ωραίο όνομα ;)

Βάσω περαστικά στη μικρή σου

Αμελί με γεια το νέο σου σπιτάκι με τους χώρους του να το χαρείς!

Γιωτάκι κ Λίλα σας ευχαριστώ πολύ κ εμένα μου άρεσαν πολύ είμαι ερωτευμένη χε χε το ένα είναι ένα στιχάκι του Τάσου Λειβαδίτη το έγραψα επίτηδες στα ισπανικά για να μη μπορούν να το διαβάσουν όλοι κ το άλλο είναι το μονόγραμμα της μικρής μου :D {Είναι μερικές ώρες αφού τα χτύπησα, τώρα έχουν ηρεμήσει εντελώς έχει περάσει κ μια βδομάδα :rolleyes::D}

photo-2013-11-08-23-14-33-108_zpsb2b6e924.jpg

Καλημερα κοριτσακια,

εμεις καλυτερα χαλαρωσαμε και λιγο λογω γιορτης Πολυτεχνειου και ειναι η μανουλα πιο ξεκουραστη αρα και πιο χαρουμενη:rolleyes:

Ειρηνη μου τα κουτια ειναι αυτα http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-104C47B0-9F9B818F/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=2564

και λεω να βαλω μεσα τα χριστουγεννιατικα γλυκα που σκεφτομαι να κανω.Το μικρο μαλλον θα το χαρισω στην κουμπαρα μου,με γλυκα μεσα εννοειται.

Ευχαριστω ολες για τις απαντησεις για το στεγνωτηριο ειμαι αναμεσα σε αυτο

http://www.skroutz.gr/s/399726/Whirlpool-AZA-HP-9781.html και αυτο

http://www.skroutz.gr/s/386707/AEG-T86590IH.html

καλαμαρακι θα παρω ενεργειακη κλαση Α σιγουρα για οικονομια στο ρευμα.

Χρυσα με γεια τα παπουτσακια,πολυ ωραια!

Αρηςαννα κακως δεν ψωνιζεις απ'το ιντερνετ δεν υπαρχει κανενα προβλημα δεν χρειαζεται ουτε πιστωτικη.

Φιλια σε ολες

Μαρτζιό μου κ εγώ τα ζήλεψα κ πήγα κ τα πήρα χτες που πετάχτηκα για λευκό ξύδι χε χε πήρα τα αγγελάκια , το μεγάλο για εμάς, το μεσαίο για την νονά μας κ το μικρό για την κολλητή για τα πρώτα της χριστούγεννα στο νέο της σπίτι ;)

Ναι να το κοιτάξεις αυτό γιατί όσο μεγαλύτερη κλάση τόσο λιγότερο ρεύμα θα τραβάει. Εμένα στο απλό πρόγραμμα για βαμβακερά στυμένα στις 1000στροφές καίει 1,6 κιλοβατώρα είναι τρομερά οικονομικό χαλάλι του.

http://www.siemens-home.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%87%CF%89%CE%BD/%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1/%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1/WT46W561BY.html

Καλημέρα!

Καλά, ακόμη γελάω με τη ντεπονιά!!!

Για το στεγνωτήριο να πω ότι έχω πλυντήριο-στεγνωτήριο 8 κιλών της εταιρείας άριστον και μέχρι στιγμής...άριστον μας βγήκε.

Έχει αρκετά προγράμματα για πλύσιμο-στέγνωμα, αλλά ειδικά για το στέγνωμα, τροποποιώ το ντιφόλτ, ή βάζω το πρόγραμμα για εύκολο σιδέρωμα που δεν τα...αφυδατώνει!

Καλαμάρι κ το δικό μου είναι με συμπύκνωση υδρατμών. Αυτό που κάνω μόλις τελειώσει η πλύση, είναι να βγάλω-διπλώσω-ξαναβάλω μέσα τα πλυμένα, αν κ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το δίπλωμα στο τσαλάκωμα, γιατί γύρω-γύρω τα κάνει, οπότε ζάρες δημιουργούνται.

Αυτό που προσέχω είναι να τα βγάλω αμέσως μετά το στέγνωμα, να τα διπλώσω και να τα "πατήσω" με τα χέρια μου. Για πολλά ρούχα αυτό υποκαθιστά το σιδέρωμα, αν κ δεν τα βάζω αμέσως στο συρτάρι γιατί μπορεί να έχουν μια ελαφριά υγρασία.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξει κανείς όταν κάνει χρήση πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι να έχει μέσα ομοειδή πράγματα τόσο ως προς το χρώμα, όσο και ως προς την υφή/σύνθεση, αν θέλει να αποδώσει το πρόγραμμα που έχει επιλέξει. Κ εξηγώ: Οι πετσέτες κρατούν πολλή υγρασία, οπότε αν μπουν μαζί με ένα βαμβακερό σεντονάκι σε πρόγραμμα που στεγνώνει πλήρως τις πετσέτες, τότε το σεντονάκι υποβιβάσθηκε σε σφουγγαρόπανο-λέμε τώρα-από τις ζάρες.

Οπότε, ή βάζουμε ομοειδή, ή επιλέγουμε ένα πρόγραμμα που δεν...αποξηραίνει τα πιο λεπτά ρούχα και πιθανώς να αφήσει μια αισθητή υγρασία στις πετσέτες που μεταφράζεται από το να τις αφήσουμε λίγο εκτός συρταριού μέχρι να τις "πατήσουμε" ελαφρώς με το σίδερο, ακόμη κα να τις απλώσοουμε για λιγάκι, αν είναι χειμώνας κ έχει υγρασία.

Είχε αναρτήσει ένα κατοπιστικό ποστ το Καλαμάρι παλαιότερα για το πώς χωρίζει τα ρούχα, αν μπορεί να το υπενθυμίσει, θα ήταν χρήσιμο.

Προσωπικά πήρα στεγνωτήριο για τους χειμερινούς μήνες, διότι οι απλώστρες μέσα στο σπίτι δημιουργούσαν μια δύσκολη κατάσταση, τα ρούχα δεν στέγνωναν, έξω μύριζαν καυστήρα/τζάκι και τα νεύρα τσαταλάκια...

Ellin μου δεν χρειάζεται να πω τίποτα τα είπες όλα εσύ κ κάνουμε ακριβώς τα ίδια

Και εγώ για τον ίδιο λόγο πήρα στεγνωτήριο, μεγάλωσα σε σπίτι με στεγνωτήριο, το πήρε η μητέρα μου το 85 bosch :rolleyes: Δεν άντεχα με τις απλώστρες μέσα, έχω άσθμα κ είχα πρόβλημα μεγάλο με την υγρασία. Δεν στέγνωναν ούτε σε τρεις μέρες απορροφούσαν την ζεστούλα των θερμαντικών σωμάτων κ άλλα πολλά. Βέβαια πια το χρησιμοποιώ χειμώνα καλοκαίρι χωρίς σταματημό. Δεν έχω ξαναπλώσει τι πο τα έκτοτε πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Εγώ για αυτό κάνω τον διαχωρισμό στα ρούχα, λόγω του στεγνωτηρίου. Γιατί στην αρχή τα έβαζα ανάκατα κ δεν στέγνωναν κάποια κομμάτια καλά ε μετά διάβασα τις οδηγίες κ αποφάσισα να αλλάξω το σύστημα μου.

Δηλαδή

πλυντήρια μόνο ρούχα {είτε χρωματιστά είτε μαύρα είτε άσπρα}

πλυντήρια μόνο σεντόνια {κάθε δυο βδομάδες με δυο σετ σεντόνια δικά μας κ άλλο ένα με δυο σετ σεντονιών τη μικρής}

πλυντήριο με πετσέτες μπάνιου μόνο {κάθε δυο βδομάδες}

πλυντήριο μόνο με πετσέτες κουζίνας {μια φορά τη βδομάδα}

πλυντήριο μόνο τα πατάκια μας {κάθε δυο βδομάδες}

Αυτά όλα τα κάνω την ημέρα της γενικής που αλλάζω πετσέτες κ σεντόνια κάθε δεύτερη γενική χωρίς άγχος χωρίς προγραμματισμό απλά τα βλέπω κ τα κάνω.

Και μένουν των ρούχων που είναι συνήθως 2-3 πλυντήρια τη βδομάδα εκτός απροόπτου.

έχω καλύτερη απόδοση στο στεγνωτήριο μου γιατί έτσι είναι φτιαγμένα {δεν τα έχουν τζάμπα τα προγράμματα} κ έχουν τα ειδικά προγράμματα για να στεγνώνουν ομοειδή αντικείμενα άλλο πρόγραμμα για τα σεντόνια άλλο για τις πετσέτες άλλο για τα ρούχα άλλο για τα συνθετικά άλλο για φρεσκάρισμα άλλο για μάλλινα κτλ. Έτσι έχεις οικονομία και χρόνου κ ρεύματος :D

Ster Cinemas: Γενική τιμή εισιτηρίου: 6,5?. Τιμή 3D ταινιών: 10?.

Κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Vodafone 1+1 (κόστος 0,5?/sms), τα δύο εισιτήρια (εκτός 3D) κοστίζουν 8,5?

* Η πτώση της τιμής από τα Ster χαρακτηρίζεται “προσφορά” και γι αυτό το λόγο, η τιμή «επιστρέφει» στα 8,5? χρησιμοποιώντας το Vodafone 1+1 μιας και δε μπορούν να συνδυαστούν δύο προσφορές μαζί.

Η προσφορά της vodafone τώρα και για Πέμπτη.

Εμείς έτσι πάμε με την μικρή μου στις παιδικές Τετάρτη ή Πέμπτη ;)

Οικιακά φίλες... Το πιο σκληρό (από πολλές απόψεις) μη αναγνωρισμένο επάγγελμα...

ω ναιιιι!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Δεν ξέρω γιατί αλλά πρώτη φορά πήρα ένα "ρομαντικό" ημερολόγιο... βρε λες να γίνομαι ευαίσθητη όσο μεγαλώνω? :tongue::tongue::tongue:

Ιδού:

PB150173_zpsc5d3c311.jpg

Με γειες με γειες :D

Η δημητρα μπηκε να μας πει τι εγινε με τον μπαμπα της?

Και εγώ την σκεφτόμουν αλήθεια τι έγινε?

Ένα θα σας πω:

Οι άντρες, κατεβάζουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!!!!!!!!!!!!

Ο μικρός χοροπηδάει σαν κατσικάκι! :tongue::tongue::tongue:

Σας φιλώ και θα μιλήσουμε μετά!!! ;);););)

χε χε τρελοκομεία!!! Με το καλό το στόλισμα!

Το κεκάκι brownies τελικά βγήκε σούπερ, τα μπισκότα όχι και τόσο.... είναι λίγο σκληρά και θα τα φάω μόνη μου μάλλον βουτώντας τα σε καφεδάκι...

Το άλλο Σάββατο θα μαζευτούμε σε άλλο σπίτι.

Σας βάζω φώτο από τα κεράσματα μιας και βρήκα χρόνο σήμερα....

PB150001_zps11dab9c7.jpg

Πω πω βρε Αφροδίτη!!! Τέλειο κέρασμα για ζεστό καφεδάκι κ ειδικά γαλλικό γειας τα χέρια σου

βρε κοριτσακι να παρετε ειδικα πολυμπριζα ασφαλειας,δεν ξερω ακριβως πως λεγονται...αλλα αν ρωτησεςι σε ειδη με ηλεκτρολογικα θα σου πουν. ειναι σαν πολυπριζα που βαζεις πανω τις συσκευες κ τις γλιτωνει απο την αυξομειωσεις της τασης του ρευματος.

οι πιο ευαισθτες συσκευες σε αλλαγη τασης ειναι τα A/C INVERTER κυριως,κ τηλεορασεις , ψυγεια.

εμεις εχουμε βαλει σχεδον σε ολα, αφου την ειχε παθει η κουνιαδα μου κ της καηκε το μοτερ του ψυγειου απο αναλογη περιπτωση.

Και εμείς το ίδιο, στην τηλεόραση, στο ψυγείο, στον σταθερό υπολογιστή κ στο στεγνωτήριο

Χρυσα81' date=' ωραίο δώρο για τον δάσκαλο ειναι ενα ετήσιο ημερολόγιο με ενα στύλο.

[/quote']

Θα συμφωνήσω ;)

Γιωτάκι κ Λίλα σας ευχαριστώ πολύ κ εμένα μου άρεσαν πολύ είμαι ερωτευμένη χε χε το ένα είναι ένα στιχάκι του Τάσου Λειβαδίτη το έγραψα επίτηδες στα ισπανικά για να μη μπορούν να το διαβάσουν όλοι κ το άλλο είναι το μονόγραμμα της μικρής μου :D {Είναι μερικές ώρες αφού τα χτύπησα, τώρα έχουν ηρεμήσει εντελώς έχει περάσει κ μια βδομάδα :rolleyes::D}

Εμείς έτσι πάμε με την μικρή μου στις παιδικές Τετάρτη ή Πέμπτη ;)

Πω πω βρε Αφροδίτη!!! Τέλειο κέρασμα για ζεστό καφεδάκι κ ειδικά γαλλικό γειας τα χέρια σου

Και πάλι με 'γεια σου, μου αρέσουν πολύ!

Ούτε κι εγώ το γνώριζα για το οικογενειακό με 5,00 ευρώ, πηγαίναμε Τετάρτη ή Πέμπτη.

Ήπιαμε μόνο 2 κανάτες γαλλικό καφέ.... :tongue:

Σήμερα ξυπνήσαμε στις 9.30 !!! μας πλάκωσαν τα παπλώματα... Εχθές ήταν τόσο ωραία με καθαρά σεντόνια και μοσχομυριστά φρέσκα σκεπάσματα...

Το πρωί τους έφτιαξα αυγοφέτες, ήπιαμε καφέ και γάλα και πήγαμε στο Πολυτεχνείο. Ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο γιατί πήγαμε νωρίς για να αποφύγουμε τυχόν στριμωξίδι και φασαρίες.

Γυρίσαμε ο μπαμπάς με τις μικρές τακτοποίησαν λίγο το σαλόνι από εχθές και εγώ μαγείρεψα κιμά με χυλοπίτες.

Ξαπλώσαμε λίγο το μεσημέρι αλλά σηκώθηκα πριν από όλους να ψήσω μπιφτέκια για αύριο και έβρασα λαχανικά -καρότα και μπρόκολο- για σαλάτα. Έμεινε και λίγο κιμάς και για άλλη μέρα.

Σε λίγο θα κάνουμε επανάληψη στην γλώσσα και μετά χαλάρωση μέχρι να έρθει πάλι η ώρα του ύπνου.

Ουφφφ τι είναι αυτό που παθαίνω μεσοβδόμαδα πια?

Δευτέρα τρίτη έχω τις ποιο δύσκολες μέρες γυρνάω κ ασχολούμαι μόνο με τα βασικά κ πάω για ύπνο νωρίς στις 11. Τετάρτη είμαι χαλαρή αλλά αναπληρώνω τις προηγούμενες δυο μέρες, Πέμπτη κ Παρασκευή με πιάνουν οι βόλτες χε χε Σας διαβάζω τώρα τελευταία στο κρεβάτι μου πριν αποκοιμηθώ

Στα δικά μας, την παρασκευή μια χαρά βολτούλα όλη μέρα το πρωί με την κουμπαρούλα στο νέο της μαγαζί , κ το απόγευμα με φίλες μανούλες μετά το μάθημα ζωγραφικής των μικρών μας περάσαμε σούπερ!

Το Σάββατο πήγα λαική, σουπερ κ τσαγκάρη κ όσο έλειπα ο χαζμπαντ με την μικρή βοηθό σκούπισαν σφουγγάρισαν κ έστρωσαν τα χαλιά μας. Πολύ χάρηκα όταν γύρισα κ τα είδα στρωμένα ήταν τέλεια έκπληξη. Το απόγευμα πατέρας κ κόρη έφυγαν για πάρτι σε συμμαθήτρια μας κ εγώ έκανα τα υπόλοιπα ξεσκόνισμα, μπάνιο, μπαλκόνια, ψυγείο κουζίνα κ δυο πλυντήρια , γύρισαν στις 11!!

Σήμερα μας έφαγε το πάπλωμα ξυπνήσαμε στις 10,φάγαμε το πρωινό μας κ βουρ για καφεδάκι με φίλους στον πεζόδρομο , έπαιξε η μικρή λύσσαξε , ζωγράφισαν τα τρία κοριτσάκια μαζί ήπιαμε με την άνεση μας τον καφέ μας

Γυρίσαμε πατέρας κ κόρη ανέλαβαν ψησταριά τα παιδάκια κοτόπουλου κ εγώ σαλάτα κτλ

Φάγαμε , μάζεψα

Η μικρή έχει βγάλει τώρα ένα μεγάλο παζλ με 90 κομμάτια κ παλεύει να το φτιάξει χε χε

ο χαζμπαντ βλέπει στον αντένα την ελληνική ταινία κ εγώ σερφάρω

Δεν θα πάμε πουθενά αλλού για σήμερα , έχω κ το σίδερο που λέγαμε χε χε να δω αν θα έχω πρόοδο απόψε, χε χε το έχω ξεφτιλίσει όμως είμαι απαράδεκτη που με βρίσκεις που με χάνεις εδώ κ δυο βδομάδες όλο έξω είμαι κ τριγυρνάω σουρτουκεύω παντελώς!!

Τα φιλιά μου κ να έχετε ένα όμορφο απόγευμα

Διαφημίσεις

Για να μην λέτε ότι σας βάζω μόνο συνταγές.....

Σας θυμίζω ότι μπορείτε να φτιάξετε εύκολα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα παιδάκια σας

1. Συνταγή αλατοζύμης http://www.sheblogs.eu/2010/11/24/alatozymi/ (εμείς τα κάναμε πέρσυ, δεν έχουν μουχλιάσει και ακόμα είναι διακοσμημένα, λόγω αλατιού αντέχουν) εγώ τα έβαψα αφού τα έψησα! Στο ψήσιμο δεν βγαίνουν κατάλευκα, αλλά δεν φαίνεται λόγω βαψίματος, εγώ πέρσυ τα έκανα κόκκινα με χρυσόσκονη

2. Συνταγή για δημιουργία κρύας πορσελάνης http://lamproukam.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html (αυτή θα την κάνω φέτος, λένε δεν θέλει ψήσιμο και βγαίνουν κατάλευκα...οπότε μπορείς να μην τα βάψεις κιόλας)

Ειρηνη μου τα κουτια ειναι αυτα http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-104C47B0-9F9B818F/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=2564

και λεω να βαλω μεσα τα χριστουγεννιατικα γλυκα που σκεφτομαι να κανω.Το μικρο μαλλον θα το χαρισω στην κουμπαρα μου,με γλυκα μεσα εννοειται.

Υπέροχα, υπέροχα και υπέροχες ιδέες!

Μπράβο κοριτσάκι μου! Θα ξετρελαθει η κουμπάρα σου!

Πάντως πέταμα/χάρισμα=άδειασμα=ανάσα για το σπίτι κ την τακτοποίηση.

(Ειρήνη, ειδικά για αυτό το θέμα, πολλά σμούτς!!!)

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, γι αυτό!

Υ.Γ. Θα γράψω ξεχωριστό ποστ για το δόσιμο των ρούχων. :wink:

να παρετε κ μια δοση γκρινιας απο εμενα σημερα ή ηδη γκρινιαξα κ δεν θυμαμαι???

εχω τοσα πραγματα ακομα σε αναμονη που δεν μπορω να τελειωσω.

ακομα δεν μου εχει πει το τελειωτικο ωραριο που θα εχω στην δουλεια.

με φωναζει κατα βουληση κ δεν το μπορω αυτο. μου λεει μια μερα πριν ελα αυριο π.χ γκρρ...

περιμενω πρωτα να δω τι θα μου πει, κ μετα εχω ηδη παρει τιμες για να παει ο μικρος ταε κ εγω για πιλατες που πηγαινα πριν μερικους μηνες(ααααν μου κανει το ωραριο που του εχω ζητησει φυσικα κ αν η μαμα μου δεν αρχισει τα συχνα μπες βγες στο νοσοκομειο...) επισης σημερα με ειδοποιησαν απο τον σταθμο οτι ξεκινανε 2 φορες τον μηνα σχολες γονεων την ωρα που εμεις θα ειμαστε με την ψυχολογο(2ωρες την φορα) τα παιδα θα κανουν θεατρικο κ δημιουργικο παιχνιδι. ωραια μου φαινεται οτι θα ειναι. την Δευτερα θα παμε πρωτη φορα θα σας πω.

ευχηθειτε μου να καταφερω να τα κανω ολα αυτα που θελω!

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους σιδέρωσα και έφτιαξα τις ντουλάπες. Ανακάλυψα και τα προπέρσινα ρούχα μου που πέρσυ δεν τα φόρεσα λόγω εγκυμοσύνης και χαρηκα πολύ. Σαν καινούρια μου φαίνονται. Ευτυχώς μου κάνουν όλα γιατί οικονομικά δεν με παίρνει για ανανέωση γκαρνταρόμπας αυτή τη στιγμή.

irene1984 κι εγώ έτσι ακριβώς νιώθω. Κουράζομαι, αγχώνομαι και μετά έχω νεύρα που τα βγάζω στον άνδρα μου, στους γονείς μου, στη δουλειά κτλ. Πριν το μωρό είχα ένα πρόγραμμα και όλα έβγαιναν μια χαρά. Τώρα σκέφτομαι ότι πρέπει να φτιάξω ένα καινούριο με άλλα ωράρια και με το μωρό πρώτη προτεραιότητα.

Ειρήνη εύχομαι το φιογκάκι να μην ξαναπονέσει στην κοιλίτσα. Υγεία πάνω από όλα κορίτσια. Όλα τα άλλα παλεύονται.

Από δουλίτσες σήμερα έκανα μόνο τα βασικά. Αύριο τα υπόλοιπα.

Φιλάκια

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου. Τι να πω.. μακάρι! :roll:

Μπράβο για τις δουλίτσες σου. Φαντάζομαι πως θα νιώθεις πολύ ξαλαφρωμένο!

Οσο για το πρόγραμμα που λες, είναι πολύ λογικό. Το παιδί φτιάχνει πλέον το πρόγραμμά μας...

Και η πραγματικότητα, νομίζω, είναι πως όποιο πρόγραμμα και να βγάλουμε εμείς, πάλι μπορει να αλλάξει λόγω του παιδιού. Πάντως, μου ακούγεται πολύ σωστό και λογικό να έχεις ένα πρόγραμμα με προτεραιότητα το μικρό σου. Από εκεί θα οδηγηθείς στις δουλειές, στο χρόνο για σένα κτλ. :wink:

αν κ ειμαι πολυ κουρασμενη κ αυπνη...

απο χθες το απογευμα που σχολασα,εως σημερα το μεσημερακι ημουν στην μαμα ψηνεται στον πυρετο αυριο θα παμε για εισαγωγη ξανα:-(

ειχε ασχημη νυχτα κ φυσικα ημουν επι ποδος να την φροντιζω δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου(2ωριτσες μονο 1-3) το πρωι εκανα καθαρισμα σε ολο το σπιτι της συν 3 πλυντηρια απλωμα μαζεμα κ σιδερο κ κατι τακτοποιησεις στα συρταρια (αυτα που αδειασα εγω...:|) συν οτι χρειαζοταν η μαμα. μετα ηρθε η αδερφη μου να κατσει κ να της φερει φαγητο. το βραδυ μαλλον θα ξαναπαω να κοιμηθω εκει κ το πρωι να την παω νοσοκομειο.

ηρθα σπιτι κατα τις 1 κ πλακωθηκα στις εδω δουλειες μια απο τα ιδια συμαζεματα σκουπα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα πλυντηρια κ σιδερο οχι ολα ομως.

αν εγραφα λιστα σημερα θα ηταν επι δυο! εκτος του μαγειρεματος που εγινε μονο μια φορα.

αντεχω ομως ακομα:rolleyes: δεν νυσταζω εχω υπερενταση!

Αχ βρε Μπιλάκι μου.. κάθε φορά που διαβάζω για την μαμά σου, μπαίνω στη θέση σου... το πιστεύεις??? :-(:sad:

Να μου την φιλήσεις, γλυκά.

Συνταγή πορτοκαλοκείκ

1 κούπα ελαιόλαδο, όχι μέχρι τέρμα....2 δάχτυλα κάτω

1 κούπα ζάχαρη κανονική

3 αβγά

1 πορτοκάλι στο μούλτι ή ότι άλλο φρούτο θέλετε

2 κούπες φαρινάπ..

ανακατευετε σε μια λεκάνη και ψήνεται μέχρι να μπαίνει το μαχαίρι και να βγαίνει καθαρό!

Μπιλάκι μπορείς να βάλεις μισή κούπα γάλα αντί για αβγά....νομίζω ότι θα γίνει και πάλι!

Ατιμη miss καταστροφή, είσαι η καλύτερη!

Θα το κανω άμεσα! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Τσααααα!!!!!

Τι κανετε κοριτσια μου????

Σας ελειψα????

Εμενα πολυ!!!!

Δεν μπηκα αυτες τις ημερες...αρρωστησε ο μπαμπας μου και τρεχαμε στην επαρχια,ευτυχως τα βολεψε και ο αντρας μου με την δουλεια του και δεν ειχε προβλημα,γυρισαμε το μεσημερι.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Σας φιλω και θα τα πουμε αυριο!!!

Καληνυχτα!!!

Irene ,κατ'έμε τα παιδια στην ηλικια που ειναι το δικο σου ειναι χειρότερα από οταν ειναι βρεφη,χαμηλωσε λιγακι τα στανταρ σου και βαλε προτεραιότητες.

Το ιδιο λέγαμε πριν με μια φιλη...μην αφηνεις να μαζευονται πολλα.Πχ,το να κανεις ενα πέρασμα -ξεσκόνισμα στο δωματιο σου το πρωι ,πριν ξυπνησει η μικρη ειναι λιγοτερο από 10 λεπτα.Την αλλη μερα ,κανεις λίγο το σαλόνι,η το μπάνιο.Το βραδυ επίσης ενα μαζεμα στο σαλονι και τα πιατα δεν ειναι πάνω από 15 λεπτα.Οκ,δεν θα δεις ποτε το σπίτι σου ολο να λάμπει με αυτο τον τροπο,αλλα δεν θα εκνευριζεσαι κιολας.

Χειρότερα δεν λες τίποτα!!!Με βοηθάει και η μαμά μου που έρχεται και κρατάει τη μικρή αλλιώς την είχα πατήσει:P Δεν θέλω και να λάμπει κιόλας:lol:

Irene βαλε ενα πλανο στο μυαλο σου να κανεις λιγα πραγματα καθε μερα στο σπιτι ετσι ωστε να φαινεται τακτοποιημενο και να μην σε εκνευριζει..εκμεταλλευσου τις ωρες που κοιμαται..

Αχ Αρετή μου το πλάνο το βάζω αλλά δεν...:confused:Δυστυχώς δεν μπορώ να τις εκμεταλλευτώ γιατί ξυπνάει στις 8 το πρωί και μετά κοιμάται στις 3 που εγώ δουλεύω και το βράδυ γύρω στις 22.30

Όσον αφορά το γάλα εφόσον στο ζητάει να της δίνεις' date=' εμένα το βραδυ πριν κοιμηθεί πίνει 300-360, στην διάρκεια της νύχτας 180 και το πρωί κατα τις 7-8 αλλά 180, μου δείχνει οτι το εχει ανάγκη και η παιδίατρος μου είπε να της δίνω όσο ζητάει, επίσης πινει αλλά 180 το μεσημέρι και ίσως και λίγο ακόμη το απόγευμα, εμείς πίνουμε ακόμη σκόνη το frisogrow , της έχω δοκιμάσει και το advance το οποίο της άρεσε.

Κορίτσια να σας ρωτήσω εαν ξέρετε, θέλω να πάρω βαφή πλυντηρίου για να βάψω κατι μαύρα ρουχα, το εχει τολμήσει καμμιά, θα μου δημιουργήσει προβλημα στις επόμενες πλύσεις?

Τα λέμε αργότερα, καλη συνέχεια![/quote']

Καλέ πόσο γάλα πίνει η δικιά σου?Και το βράδυ ξυπνάει και ζητάει???

Όσο για το πλυντήριο δεν ξέρω αλλά λογικά αφού θα είναι μαύρη η βαφή δεν θα μείνει και για τις επόμενες πλύσεις???:confused:

Μπράβο για τα ρούχα!Ωραία αίσθηση...

Μωρέ νομίζω ότι δεν βγαίνει το πρόγραμμα πουθενά.Όσες φορές σκέφτομαι''Α ωραία θα κοιμίσω τη μικρή στις 22.00 και μετά θα κάνω δουλειές'' δεν κοιμάται ποτέ και τις περισσότερες φορές θα με πάρει και μένα ο ύπνος

Ιρένε να χαίρεσαι τον σύζυγο με το ωραίο όνομα ;)

Ευχαριστώ!!!Είδες βασιλικό όνομα το αγόρι μου:lol:

Τι υπέροχο!!!Εγώ πάντως ξέρω ισπανικά...την πάτησες:tongue::tongue::tongue:(πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ:-D)

Ευτυχώς πρόλαβα να βγάλω μια φώτο πριν το εξαφανίσουν!!! Το μισό έμεινε....ήρθαν κάτι φίλοι και βοήθησαν στο φάγωμα χιχιχ!!!

1451427_10202444283329388_1814351890_n.jpg

Τελικά δεν μπορώ να καταλήξω,εσένα σ'αγαπώ ή σε μισώ θανάσιμα???:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σήμερα τα βάλαμε κάτω με τον άντρα μου και συζητήσαμε για τα θέματα που μ'απασχολούν εδώ και λίγο καιρό και μ'έχουν ρίξει λίγο ψυχολογικά...Τα είδα από τη δική του οπτική γωνία και χαλάρωσα λίγο...Θα δούμε

Κλείσαμε και ένα ταξιδάκι εξωτερικό για να ανανεωθούμε λίγο τα δυο μας,4 μερούλες...ελπίζω να μην μας λείψει πολύ το σκατούλι μας και γυρίσουμε πίσω...

Μπιλάκι σε σκέφτομαι συνεχώς

Βίκυ περαστικά σας

Βούλα καλύτερα ο μπαμπάς σου???

Ειρήνη και του χρόνου!Εμείς όχι ακόμη.Θα στρώσουμε πρώτα τα χαλιά μας και μετά βλέπουμε.Το φιογκάκι οκ τώρα?

Αφροδιτάκι να προειδοποιείς πρώτα να παίρνουμε χαρτομάντηλα,μην μας πετάς έτσι μπροστά στην οθόνη τα γλυκά...Λυπηθείτε με...

Δεν νυστάζω σήμερααααα!Θα πάω να σιδερώσω να μην τα έχω για αύριο.Καληνύχτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε βασια ημαρτον! Θα με πεθανεις βραδιατικα!

Βουλα ο μπαμπας σου ενταξη? Ελπιζω οχι κατι σοβαρο.

Ελενα πολυ ομορφο! Με γεια κ παλι!

Ιρενε μου πως τον λενε το συζηγο?

Ειρηνη μου δηλ εχετε στολισμενα τωρα? Ο μικρος πως ειναι? Ελπιζω ολα καλα, ε?

Εγω εκανα τα μαγειρεματα μου, εφτιαξα κ μια ζαμπονοτυροπιτα, φαγαμε, μαζεψα κ πεσαμε για υπνο. Η μικρη πρωτη φορα στα χρονικα δεν κοιμηθηκε το πρωι κ την εβαλα το μεσημερι, οποτε κ το εκμεταλευτηκα, κοιμηθηκα κ εγω. Το απογευματακι λουστηκα κ εφτιαξα τα μαλλια μου κ ηρθαν οι γονεις μου. Τωρα χαλαρωση. Φιλακια πολλα σε ολες! Καλο βραδυ

Υγ. Δεν σφουγγαρισα κ δεν καθαρισα μπαλκονι. Τι να κανω, δεν γινονται ολα μαζι!

Σας ευχαριστώ κορίτσια για το τατού

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως μετά από τρια επεισόδια του good wife κ περίπου 3 ώρες μόλις τακτοποίησα κ το τελευταίο σιδερωμένο ναιιιιιιιιιιιιιιιι

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΙΔΈΡΩΤΟ!!!

Και δεν έχω ούτε ένα άπλυτοοοοοοοο χε χε έχω ένα στεγνωτήριο τώρα γεμάτο πετσέτες που θα διπλώσω αύριο όταν θα στεγνώσει πουρνό πουρνό

Επιτέλους!!! {να δούμε πόσο θα κρατήσει η χαρά μου χαχαχα}

ιρενε τι ωραιο το ταξιδακι! Να περασετε τελεια!

Λιλομαμα κ εμεις φριζογκροου ακομα αυτο θα της δινω μεχρι κ τα 3. Πολυ γαλα πινετε καλε!

Η ελενα να μπαναριστει παρακαλω!

Καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...