Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μιρτουλα σε ευχαριστω,δεν το ηξερα για τη μαγια μπύρας,δεν εννοχοποιειται ομως για τις φλεγμονες τυπου καντιντα στο εντερο ή λέω βλακειες?Μπορει και να τα μπερδευω...

Μπραβο για τα δωρα ,εχω αρχισει και εγω να κανω λίστες αλλα οχι να ψωνιζω ,πρεπει ομως να μπουν στο προγραμμα.

Ερωτηση -τι δωρο να κανω στο δασκαλο του γιου ,ο οποιος μαλιστα δεν ειανι και κλασικός τυπος? Δεν ξερω και εαν δεχεται δωρα ,πρεπει να το ψαξω...

Χρύσα μου από αυτά που ξέρω, η μαγιά δεν ευθύνεται για τη δημιουργία καντιτίασης απλά σε περίπτωση που πάσχει κάποιος απαγορεύεται να παίρνει μαγιά - οπως άλλωστε κ πολλά άλλα αλευρι, ζάχαρη κλπ - μέχρι να του περάσει η καντιτίαση...εγω πχ όταν θήλαζα στην κόρη μου και είχα καντίντα στο στήθος η σύμβουλος θηλασμού που είπε να μην παίρνω μέχρι να απαλλαγώ και μετά να παίρνω πάλι κανονικά...

για το δάσκαλο δεν ξέρω τι να σου πω, δύσκολη περίπτωση...ίσως γλυκά πχ μελομακάρονα σε ωραία Χριστουγεννιάτικη συσκευασία?

καλημέρα σε όλες!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια να χετε μία καλή κυριακή. εγώ έχω λίγο άρρωστη την μικρή, έκανε χθες το βράδυ πυρετό χωρίς άλλα συμπτώματα εκτός από γκρίνια κ βλέπουμε. είχα έτσι κ τον μεγάλο για μία μέρα ούτε καν μία μερα ένα βράδυ με 37,8 σχεδόν κ τίποτε άλλο. αντε να δούμε.

ήθελα να ρωτήσω τη μυρτούλα κ τη χρύσα που το ανέφεραν για την κάντινα. πως κατάλαβες ότι έχεις κάντιτα στο στήθος όταν θήλαζες; κ γενικώς πως καταλαβαίνεις ότι έχεις κάντιτα;

καλημερα! καλη κυριακη!

παλι μας πηρε ο υπνος.... η μικρη στεγνη παλι κ δεν την αλλαξα καμια φορα. τυχαιο? εχτες το μεσημερι ομως ξεχασα να σας πω οτι κ με τις 2 πανες ειχε βραχει στην κοιλια στο φανελακι της. παντως θα παρω τα baby dry.

εφτιαξα γαλα καφε, (εχουμε 2 μερες που το πινει μονη της με το μπιμπερο :D) κ ετσι πινω κ εγω καφεδακι. για πειτε, μερικες φορες ζηταει κιαλλο γαλα πινει 250 ml. κανει να της δωσω κιαλλο? η θα μου κανει καναν εμετο?

σημερα το μενου εχει σουβλακια, θα φτιαξω κ μια μακαροναδα κ φακες για αλλες μερες, θα κανω κ ενα σφουγγαρισμα, συμμαζεμα,ξεσκονισμα κ το μπανιο. αν προλαβω θα κανω κ το μπαλκονι.

εχτες εβγαλα το λεπτο παπλωμα που ειχαμε κ εβαλα μια κουβερτα για να σκεπαζομαστε, αλλαξα σεντονια, προστατευτικο στρωματος κ γυρισα κ το στρωμα.επισης εβαλα μια σκουπα, βουρτισα τα πατακια που εχω στρωσει (οταν θα γινει καλα ο αντρας μου θα στρωσουμε), τιναξα ριχταρια κ τα ξαναεστρωσα κ εβαλα ενα πλυντηριο με το παπλωματακι κ τα σεντονια μας. ξεχασα να το απλωσω κ παω τωρα.

χρυσα ενα στυλο η ενα σετ γραφειου (μολυβοθηκη-θηκη για χαρτακια σημειωσεων κ θηκη για καρτες) η ενα organizer (η filofax εχει πολυ ωραια πραγματα.) οι αντρες ειναι πιο δυσκολοι!

βικυ μου περαστηκα (καλα λεω το ονομα? η τα εχω χασει???) ασχετο τι ειναι η καντιτα?????

παω να κανω καμια δουλιτσα, το μεσημερακι παιζει βολτα με την μικρη κ το απογευμα θα ερθουν οι γονεις μου!

φιλακια

Καλή Κυριακή να έχετε όλες! Εμείς πίνουμε καφεδάκι στα γρήγορα και φεύγουμε για πάρτυ!

βρε κοριτσακι να παρετε ειδικα πολυμπριζα ασφαλειας,δεν ξερω ακριβως πως λεγονται...αλλα αν ρωτησεςι σε ειδη με ηλεκτρολογικα θα σου πουν. ειναι σαν πολυπριζα που βαζεις πανω τις συσκευες κ τις γλιτωνει απο την αυξομειωσεις της τασης του ρευματος.

οι πιο ευαισθτες συσκευες σε αλλαγη τασης ειναι τα A/C INVERTER κυριως,κ τηλεορασεις , ψυγεια.

εμεις εχουμε βαλει σχεδον σε ολα, αφου την ειχε παθει η κουνιαδα μου κ της καηκε το μοτερ του ψυγειου απο αναλογη περιπτωση.

Ναι κορίτσι μου, ξέρω. Σ ευχαριστώ! Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω δυο. Μια για το ψυγείο και μια για την τηλεόραση. Είναι οι μόνες ακριβές συσκευές που είτε δουλεύουν συνέχεια είτε είναι στην αναμονή συνέχεια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια, εγω σιγα σιγα συνέρχομαι απο το άγχος με την δουλειά μέχρι βέβαια να ξανά αρχίσει η καινούργια εβδομαδα, οποτε πάλι απο την αρχή, που θα παει αυτο δεν ξέρω, τα χέρια σιγα σιγα επουλώνονται με εναν καινούργιο συνδυασμό αλοιφων.

Απο δουλειές, περιμενω να τελειώσει το τελευταίο πλυντήριο για να το απλωςω, έχω ήδη σιδερωσει 4 πλυντήρια, ο αντρας μου φτιάχνει την κρεμαστρα της ντουλάπας μου η οποία χθες έσπασε και πέσανε όλα τα ρουχα κάτω, μου υποσχέθηκε οτι θα καθαρίσει το μεγάλο μπαλκόνι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω και το μεσημέρι οταν κοιμηθεί η μικρή θα κάνω σφουγγαρισα, απο φαγητό έχω απο χθες μπιφτέκια και πατάτες και μόλις έβαλα στον φούρνο χυλοπιτες με τυριά, ζαμπόν και κρέμα γάλακτος, αργότερα θα φτιάξω φακές για να φάει αύριο ο αντρας μου μιας και πάλι θα δουλεύω φουλ.

Χθες είχαμε παει στα γεννεθλια του ανιψιού απο την πλευρά του αντρα μου, ωραία ήτανε, μικρή μου ξεσαλωσε!!

Γιωτα, έχουμε συνομηλικα σχεδόν κοριτσάκια, εμένα ειναι 2,5, δεν έχουμε βγάλει ακόμη την πάνα γιατι το γιογιο το θεωρεί παιχνίδι, εγω στην διάρκεια της νύχτας δεν την αλλάζω γιατι μου εναντιώνεται και κλαει, την αλλάζω λίγο πριν κοιμηθεί της βάζω πολυ κρέμα και σχεδόν πάντα το πρωί η πάνα ειναι ασήκωτο πολλές φορες δε έχουμε διαρροές, της φοράω babylino το Νο5, ή libero, τα παμπερς δεν μας βολεψαν, θα κάνουμε υπομονη μέχρι να τις βγάλουμε.

Όσον αφορά το γάλα εφόσον στο ζητάει να της δίνεις, εμένα το βραδυ πριν κοιμηθεί πίνει 300-360, στην διάρκεια της νύχτας 180 και το πρωί κατα τις 7-8 αλλά 180, μου δείχνει οτι το εχει ανάγκη και η παιδίατρος μου είπε να της δίνω όσο ζητάει, επίσης πινει αλλά 180 το μεσημέρι και ίσως και λίγο ακόμη το απόγευμα, εμείς πίνουμε ακόμη σκόνη το frisogrow , της έχω δοκιμάσει και το advance το οποίο της άρεσε.

Χρυσα81, ωραίο δώρο για τον δάσκαλο ειναι ενα ετήσιο ημερολόγιο με ενα στύλο.

Κορίτσια να σας ρωτήσω εαν ξέρετε, θέλω να πάρω βαφή πλυντηρίου για να βάψω κατι μαύρα ρουχα, το εχει τολμήσει καμμιά, θα μου δημιουργήσει προβλημα στις επόμενες πλύσεις?

Τα λέμε αργότερα, καλη συνέχεια!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι! τι κανετε?

ξεκινησα δουλειες:

συμμαζεψα παντου

ξεσκονισα καλα παντου

καθαρισα το μπανιο

αλλαξα πετσετες

απλωσα ενα πλυντηριο

εβαλα ενα συντομο με ενα πατατακι μπανιο κ βετεχ κ τα απλωσα

μαζεψα πρεσσα κ τα λιγα ασιδερωτα που μειναν κ τα τακτοποησα στην θεση τους

εστρωσα κρεβατια

εβαλα την μικρη για υπνο

παω να ξεκινησω μαγειραματα, θα κανω τα σουβλακια για σημερα, φακες, κ μια μακαροναδα για αλλες μερες κ κατι ακομα που θα το σκεφτω αργοτερα.

φιλακια εδω γυρω ειμαι

λιλομαμα ουτε εμας εχει βγαλει πανα ακομα κ επισης θεωρει το γιογιο παιχνιδι!!!:D:D:D εγω την αλλαζω το βραδυ κ δεν καταλαβαινει τιποτα, αν την αφηνα με 1 πανα θα ηταν κατουρημενη μεχρι τα μαλλια:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα παρω παμπερσ κ αν δεν βολευτω παλι θα κοιταξω κ babylino

περαστηκα με τα χερακια, αντε να ηρεμισεις. κ οσο για την δουλεια γραφτους.....

Γεια σας κοριτσια μου..καλη Κυριακη να εχουμε..

Ραβ καλα να περασετε στο παρτυ!!

Μαμα της Λιλας εμενα η μεγαλη επινε στην ηλικια της δικης σου 330 και αλλα 330 το πρωι ..εφοσον το ζηταει νομιζω μπορεις να της το δινεις,εφοσον τρωει κανονικα και το φαγητο της..

Βικυ περαστικα στην μικρη σου..

Εμεις ξυπνησαμε με χαδακια και αγκαλιτσες με τις κορακλες μου χουζουρεψαμε στο κρεβατι και κανενα μισαωρο και μετα σηκωθηκαμε

ο αντρας μου εφτιαξε καφεδες και γαλατα

εγω εστρωσα κρεβατια

επλυνα και αλλαξα την μικρη

εβγαλα τα ρουχα ης μεγαλης

ηπια τον καφε μου

εβαλα το φαγητο μας μριζολες με πατατουλες στον φουρνο

εφτιαξα φρουτοκρεμα και ταισα την ζουζουνα

καθαρισα την κουζινα και επλυνα τα πιατακια

αδειασα το πλυντηριο πιατων

απλωσα ενα πλυντηριο

σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια

ο αντρας μου εβαλε την μικρη για υπνο

εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια και στο σαλονι

εκανα ενα περασμα στο μπανιο

σκουπισα τις εξωτερικες σκαλες και τακτοποιησα τα παπουτσια μας στην παπουτσοθηκη

εβαλα σκουπα και ξεσκονισα με το σουιφερ.

παω βνα στρωσω τραπεζι να φαμε κια μετα να παμε καμια βολτιτσα γιατι χθες δεν βγηκαμε καθολου περα απο τα ψωνια..

Ειρηνη στολιζεις?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε?

Εμείς χθες, είχαμε ένα όμορφο απόγευμα. Τα αγόρια κατέβασαν το δέντρο και τα στολίδια, στήσαμε το δέντρο και περάσαμε τα φωτάκια. "Μανίκι" δουλειά γιατί το δέντρο είναι γιγάντιο και παίρνει πολύ ώρα.

Οπως θα θυμάστε, είχα βάλει και σκουπα ο μπούφος και ξαναγίναν όλα χάλια. Παντού πράσινα "φυλλάράκια" απ' αυτά που σκορπούνται από το δέντρο..! :rolleyes:

Μετά, ανάψαμε τα λαμπάκια του δέντρου μας και χαλαρώσαμε όμορφα. Νιώθαμε όλοι πολύ κουρασμένοι αφού είχαμε ξυπνήσει και πάλι πολύ πρωί οπότε.. κοιμηθήκαμε από πολύ νωρίς. Ηταν υπέροχα με το παπλωμά μας και τα καθαρά μας σεντονάκια... έκανε και κρύο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που λατρεύω.. σκεπάζομαι με το πάπλωμα μέχρι τ' αυτιά! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξυπνήσαμε στις 09.30!!! Περίπου 10 ώρες ύπνο... παραπάνω δηλαδή! Το φιογκάκι έβλεπε τα παιδικά του στο star και εμείς πιάσαμε το σπίτι.

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

Επλυνα κάποια λίγα πιατικά που δεν χωρούσαν στο πλυντήριο

Εβαλα πλυντήριο πιάτων

Ο άντρας μου έβαλε μία σκούπα, με το σκουπάκι χειρός και μάζεψε τα "πολλά" φυλλαράκια από το δέντρο

Σιδέρωσα περίπου 2 ωρίτσες

Εβαλα την παπλωματοθήκη μας να πλένεται και τώρα μοσχομυρίζει το μπαλκόνι που στεγνώνει

Εκανα 2 τεστάκια γλώσσας στο φιογκάκι, γιατί Τρίτη γράφει τεστ.

Βάλαμε φορμούλες και φύγαμε για Κυριακάτικη περίθαλψη. :tongue:

Δυστυχώς, αφού φάγαμε το φιογκάκι άρχισε να πονάει.. ο πόνος έφτασε στο κάτι παραπάνω από "μέτριος" και ήμασταν stand-by για νοσοκομείο.. ήρθαμε σπίτι και ευτυχώς ένιωσε καλύτερα. Του είπα να κάνουμε μία εξέταση αίματος την επόμενη εβδομάδα για να δούμε μήπως το πάγκρεας μας κάνει τίποτα "περίεργα" γιατί αγχωθήκαμε πολύ... :( . Τώρα είναι καλά αλλά το χω στο μυαλό μου... για να δούμε.

Η καλή μου πεθερούλα, εδωσε χείρα βοηθείας στον άμαχο λαό. Είχε ζυμώσει κεφτεδάκια και μου έδωσε κυμά, τον έβαλα στο ψυγείο για αύριο. Μια χαρά γιατί έχω και ΟΑΕΔ αύριο και λαϊκή οπότε χρειαζόμουν βοήθεια. Θα κάνω ρυζάκι μπασμάτι μάλλον και είμαστε έτοιμοι για φαγητό.

Το απόγευμα θα διαβάσουμε αγγλικά {τους έχει βάλει ΠΟΛΛΑ} για αυριο το απόγευμα γιατί συνηθως δεν προλαβαίνουμε Δευτέρα μετά το σχολείο και θα συνεχίσουμε το στόλισμα... μπανάκια και ηρεμία με το δεντράκι μας.

Είπαμε φέτος, να δούμε φυσικά και τα οικονομικά μας, να κάνουμε το δέντρο μας λίγο διαφορετικό. Ο γενικός στολισμός του είναι χρυσός και έλεγα να το κάνω λίγο πιο country και θα βάλω και σκούρες καφέ μπάλες. Οπότε αν μπορέσουμε, σιγά-σιγά θα αγοράζω και κάποιες μπάλες/στολίδια καφέ για να το αλλάξουμε. Βλέπουμε...

Σας φιλώ όλες γλυκά :P

777885dugw57gt25.gif

Έπεσα πάνω σε αυτό και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω...

Κοιμούνται πατέρας και γιος και φοβόμουν μην τους ξυπνήσω...

Μα... κουρτινάκια??? :tongue::tongue::tongue:

Μα είδες?????? Οχι πες μου.. ειδες τι μου λέει, το άτιμο αρσενικό? :lol::lol::lol::lol:

εγω ξεκίνησα να παίρνω Χριστουγεννιάτικα δώρα για υποχρεώσεις που εχω γιατί δεν γίνεται -από οικονομικής άποψης - όλα μαζί το Δεκέμβρη...έτσι πήρα χθες απ το Κόσμος ωραιότατα φο μπιζού που τα είχε προσφορά το Oh la la για τις δασκάλες της μικρής μου στον παιδικό και σήμερα από το Μουστάκα που είχε 10% έκπτωση ενα πολύ όμορφο επιτραπέζιο για τη μικρή της μιας κουμπάρας μου. Τα υπόλοιπα με το next 15θήμερο και με το μεθεπόμενο τα δώρα για τη δική μας οικογένεια:D

Μπράβο Ερσάκι μου. Πολύ καλά το σκέφτεσαι!

Ειρηνη θα στολισετε δηλαδη?το ημερολογιο παρα πολυ ωραιο..

Ναι! Πρώτη φορά, τόσο νωρίς! ;)

Κάθισα με τη μικρή μου και είδαμε αγκαλίτσα μια ταινία barbie ώσπου άρχισε να πέφτει η τάση του ρεύματος και τα είδα όλα. Κάθε φορά αγχώνομαι με αυτά τα κόλπα της ΔΕΗ γιατί αν καεί οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή απλά δεν θα μπορέσουμε να την αντικαταστήσουμε ή θα χρεωθούμε επιπλέον... Τηλεφώνησα στις βλάβες, είχα και τον καλό μου γείτονα stand by επειδή ήξερε πως είμαστε μόνες και είχε ήδη νυχτώσει και πριν λίγο επανήλθε κανονικά το ρεύμα. Τώρα περιμένω να τελειώσει το στεγνωτήριο και έπειτα θα κάνω μπάνιο τη μικρή μου, θα τη βάλω για ύπνο και θα κάνω μποτέ. Το δικαιούμαι!

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου σε όλες!

Οπως σου είπε και το Μπιλάκι μας, να βάλεις ειδικές πρίζες. Τις πωλούν παντού {ακόμα και στα media markt} και βοηθούν πολύ.

Εδω ειμαι και εγω!Αντε Ειρηνη μου ,να το ευχαριστηθειτε!Ετσι οπως ειναι η ημερα σημερα μπήκα επιτελους σε Χριστουγεννιατικο κλίμα και εγω ,αν και δεν στολίζω ακομη.

Ερωτηση -τι δωρο να κανω στο δασκαλο του γιου ,ο οποιος μαλιστα δεν ειανι και κλασικός τυπος? Δεν ξερω και εαν δεχεται δωρα ,πρεπει να το ψαξω...

Λογικό είναι Χρυσάκι μου.. φτάνει ο καιρός με τις υπέροχες γιορτές! ;) Χθες στη γειτονιά μας μύριζε παντού καμμένο ξύλο... τα τζάκια πήραν μπρος!

Τι ηλικίας είναι Χρύσα μου?

PB150001_zps11dab9c7.jpg

Βρε μπουμπού μου.. με ξελίγωσες!!!!!

σας γραφω αυτα για να βοηθησω ισως καποιες που μας διαβαζουν. αν αισθανθειτε την αναγκη καντε το! δεν ειναι ντροπη ειναι καθαρση!

Πολύ καλά τα λες Μπιλάκι μου. Ακου ντροπή!

Οτιδήποτε μας βοηθάει δεν μπορεί να είναι ντροπή. Ισα-ίσα μαθαίνουμε κάποια πράγματα καλύτερα ακόμα και για τον εαυτό μας.

καλημέρα κορίτσια να χετε μία καλή κυριακή. εγώ έχω λίγο άρρωστη την μικρή, έκανε χθες το βράδυ πυρετό χωρίς άλλα συμπτώματα εκτός από γκρίνια κ βλέπουμε. είχα έτσι κ τον μεγάλο για μία μέρα ούτε καν μία μερα ένα βράδυ με 37,8 σχεδόν κ τίποτε άλλο. αντε να δούμε.

ήθελα να ρωτήσω τη μυρτούλα κ τη χρύσα που το ανέφεραν για την κάντινα. πως κατάλαβες ότι έχεις κάντιτα στο στήθος όταν θήλαζες; κ γενικώς πως καταλαβαίνεις ότι έχεις κάντιτα;

Περαστικά σας κορίτσι μου... :(

Υ.Γ. Δεν σε έχω ξεχάσει...

Καλημέρα κορίτσια' date=' εγω σιγα σιγα συνέρχομαι απο το άγχος με την δουλειά μέχρι βέβαια να ξανά αρχίσει η καινούργια εβδομαδα, οποτε πάλι απο την αρχή, που θα παει αυτο δεν ξέρω, τα χέρια σιγα σιγα επουλώνονται με εναν καινούργιο συνδυασμό αλοιφων.[/quote']

Κοριτσάκι μου, για τα χεράκια σου, που με είχες ρωτήσει, θα σου έλεγα να αφήσεις λιγάκι να "γιάνουν" και μετά να κάνεις ημιμόνιμο. Δεν θα επιδράσει αρνητικά αλλά αν ήμουν εγώ, θα περίμενα λιγάκι, να τα βρω σε καλή φάση και μετά θα έκανα.

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας και απο εμένα....εχτές απο τις 11 κοιμόμουν και εγώ και τα κορίτσια....ο μπαμπάς επιστρέφει σήμερα το απόγευμα!!! Ευτυχώς εκεί στο βουνό δεν τον έφαγαν οι αρκούδες αλλά μου είπε ότι έριχνε ελαφρύ χιονάκι!!!

Κάντε το εικόνα....30 άντρες να ψήνουν κάτω απο ένα υπόστεγο, σε μια πεδιάδα που χιόνιζε ελαφρώς.....ήταν καλά εξοπλισμένοι οπότε κανείς δεν κρύωνε!

Σήμερα έφτιαξα γιουβέτσι με κρέας και έχω και απο εχτές φαγητό!

Επίσης έφτιαξα κέικ μπανάνα!!!

Η συνταγή με το πορτοκαλοκέικ που έχω δώσει.....μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για να φτιάξετε κεικ μήλου, κέικ μπανάνα και ότι φρούτο θέλετε.....απλά αντί για πορτοκάλι βάζετε άλλο φρούτοο!!!! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε, το κέικ αυτό ξεκολλάει πολύ εύκολα απο φόρμα, δεν διαλύεται και γίνεται αφράτο!!!

Για μήλο έβαλα δύο μικρά και τώρα στο μπανάνα έβαλα 2 κανονικές και κακάο....που ταιριάζει....κόλαση σας λέω!!!!

Διαφημίσεις

Συνταγή πορτοκαλοκείκ

1 κούπα ελαιόλαδο, όχι μέχρι τέρμα....2 δάχτυλα κάτω

1 κούπα ζάχαρη κανονική

3 αβγά

1 πορτοκάλι στο μούλτι ή ότι άλλο φρούτο θέλετε

2 κούπες φαρινάπ..

ανακατευετε σε μια λεκάνη και ψήνεται μέχρι να μπαίνει το μαχαίρι και να βγαίνει καθαρό!

Μπιλάκι μπορείς να βάλεις μισή κούπα γάλα αντί για αβγά....νομίζω ότι θα γίνει και πάλι!

Βικυ εγω είχα καντιντίαση στο στήθος όταν θήλαζα την μεγάλη μου....πώς το κατάλαβα....αφόρητος πόνος στη θηλή κατά τον θηλασμό -σαν σπασμένα γυαλιά - και άσπρη θηλή...αν γκουγκλάρεις καντιντίαση στο στήθος θα σου βγάλει εικόνες και συμπτώματα...υπέφερα πολύ αλλά με κατάλληλη διατροφή και αλοιφούλα και με την καθοδήγηση της συμβουλου θηλασμού το ξεπέρασα εύκολα και συνεχίσαμε ακάθεκτοι...

Συνταγή πορτοκαλοκείκ

1 κούπα ζάχαρη κανονική

3 αβγά

2 κούπες φαρινάπ..

ανακατευετε σε μια λεκάνη και ψήνεται μέχρι να μπαίνει το μαχαίρι και να βγαίνει καθαρό!

Μπιλάκι μπορείς να βάλεις μισή κούπα γάλα αντί για αβγά....νομίζω ότι θα γίνει και πάλι!

Βάσια καταχωρήθηκε η συνταγή!!

σήμερα πήγα την κουκλίτσα μου κουκλοθέταρο στη Χανθ και είδαμε τον παπουτσωμένο γάτο...μας άρεσε πολύ:P

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Συνταγή πορτοκαλοκείκ

1 κούπα ζάχαρη κανονική

3 αβγά

2 κούπες φαρινάπ..

:P:p

ευχαριστω!! στο μυαλο μου εισαι:roll: κ μολις διαβασα το παρακατω ποστ λεω αχ κ να το εφτιαχνα! αλλα δεν ειχα δει την συνταγη οταν την εχες ξαναβαλει!

σβηνω σε λιγο το ρολλο κοτοπουλο που εχω βαλει κ το ριχνω στον φουρνο με μηλο θα το φτιαξω.

σε καμμια ωριτσα περιμενω τους αντρες απο το χωριο, να βρουν το σπιτι μοσχομυριστο.;)

αν κ ειμαι πολυ κουρασμενη κ αυπνη...

απο χθες το απογευμα που σχολασα,εως σημερα το μεσημερακι ημουν στην μαμα ψηνεται στον πυρετο αυριο θα παμε για εισαγωγη ξανα:(

ειχε ασχημη νυχτα κ φυσικα ημουν επι ποδος να την φροντιζω δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου(2ωριτσες μονο 1-3) το πρωι εκανα καθαρισμα σε ολο το σπιτι της συν 3 πλυντηρια απλωμα μαζεμα κ σιδερο κ κατι τακτοποιησεις στα συρταρια (αυτα που αδειασα εγω...:|) συν οτι χρειαζοταν η μαμα. μετα ηρθε η αδερφη μου να κατσει κ να της φερει φαγητο. το βραδυ μαλλον θα ξαναπαω να κοιμηθω εκει κ το πρωι να την παω νοσοκομειο.

ηρθα σπιτι κατα τις 1 κ πλακωθηκα στις εδω δουλειες μια απο τα ιδια συμαζεματα σκουπα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα πλυντηρια κ σιδερο οχι ολα ομως.

αν εγραφα λιστα σημερα θα ηταν επι δυο! εκτος του μαγειρεματος που εγινε μονο μια φορα.

αντεχω ομως ακομα:rolleyes: δεν νυσταζω εχω υπερενταση!

:P:p

ευχαριστω!! στο μυαλο μου εισαι:roll: κ μολις διαβασα το παρακατω ποστ λεω αχ κ να το εφτιαχνα! αλλα δεν ειχα δει την συνταγη οταν την εχες ξαναβαλει!

σβηνω σε λιγο το ρολλο κοτοπουλο που εχω βαλει κ το ριχνω στον φουρνο με μηλο θα το φτιαξω.

σε καμμια ωριτσα περιμενω τους αντρες απο το χωριο, να βρουν το σπιτι μοσχομυριστο.;)

αν κ ειμαι πολυ κουρασμενη κ αυπνη...

απο χθες το απογευμα που σχολασα,εως σημερα το μεσημερακι ημουν στην μαμα ψηνεται στον πυρετο αυριο θα παμε για εισαγωγη ξανα:(

ειχε ασχημη νυχτα κ φυσικα ημουν επι ποδος να την φροντιζω δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου(2ωριτσες μονο 1-3) το πρωι εκανα καθαρισμα σε ολο το σπιτι της συν 3 πλυντηρια απλωμα μαζεμα κ σιδερο κ κατι τακτοποιησεις στα συρταρια (αυτα που αδειασα εγω...:|) συν οτι χρειαζοταν η μαμα. μετα ηρθε η αδερφη μου να κατσει κ να της φερει φαγητο. το βραδυ μαλλον θα ξαναπαω να κοιμηθω εκει κ το πρωι να την παω νοσοκομειο.

ηρθα σπιτι κατα τις 1 κ πλακωθηκα στις εδω δουλειες μια απο τα ιδια συμαζεματα σκουπα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα πλυντηρια κ σιδερο οχι ολα ομως.

αν εγραφα λιστα σημερα θα ηταν επι δυο! εκτος του μαγειρεματος που εγινε μονο μια φορα.

αντεχω ομως ακομα:rolleyes: δεν νυσταζω εχω υπερενταση!

Να βάλεις 2 μήλα μεσαίου μεγέθους.....στο μούλτι!!! και στο τελείωμα του μείγματος ρίξε και λίγο κανέλλα....το απογειώνει!!! Καλώς να σου έρθουν....!!! :P :p :P

Να βάλεις 2 μήλα μεσαίου μεγέθους.....στο μούλτι!!! και στο τελείωμα του μείγματος ρίξε και λίγο κανέλλα....το απογειώνει!!! Καλώς να σου έρθουν....!!! :P :p :P

thanks κοριτσακι!;) τα υλικα ειναι ηδη παραταγμενα στον παγκο:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...