Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα! Τι κανετε? Εγω ψιλο ξενυχτησα. Κ εχω ενα προβλημα εδω κ καιρο, η μικρη μου κατουριεται συνεχεια στον υπνο της, την βρισκω μουσκεμα, φανελακια πιτζαμες σεντονια κτλ. Σημερη σηκωθηκα στις 4 κ ηταν χαλια κ μετα στις 5.30! Δεν ειναι παντα γεματη η πανα, αλλα μερικες φορες της φευγουν απο το πλαι, απο μπροστα, απο πισω, απο την μεργια που κοιμαται. Καμια συμβουλη? Ξεχασα να πω εχτες, χρυσα μου με γεια τα παπουτσακια! Σωστος κυριος ο γιοκας σου! Βασια περιμενουμε φωτος. Μαμα της λιλας κουραγιο! Αφου μετα την δουλεια εκανες ολα αυτα, τι να πω. Μπραβο!

Εγω σηκωθηκα, ετοιμαστηκα εφτιαξα καφε κ ψωμι, συμμαζεψα κ παω να τους ξυπνησω. Φιλακια!

Γιώτα, κι εγώ με παμπερς σωθηκα. Τα baby dry, όμως. Με τα active fit είχα ένα μικρό θεματάκι. Τι νούμερο φοράει?

Εγώ είχα τρομερό πρόβλημα με το Νο5, αλλά το Νο6 του είναι πολύ μεγάλο. Τα; παμπερς, όμως έχουν και 5+. Οπότε... σώθηκα!!! Τον αλλάζω μόνο πριν κοιμηθώ, δηλαδή κατά τη 1. Τις τελευταίες μέρες τον βλέπω ανήσυχο κατά τις 6 και η πάνα του είναι γεμάτη. Αποφάσισα, λοιπόν, να τον αλλάξω κατά τις 4 να δω πώς θα πάει... Όμως, δεν κατάφερα να ξυπνήσω και το πρωί τον βρήκα κατουρημένο μέχρι τις μασχάλες... :mad:

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φοραμε το νο5 12-16 κιλα κ ειναι 13:confused:

Γιώτα, επιμένω... πάρε παμπερς 5+. Κι εμένα 13,400 είναι. Το 6 είναι πολύ μεγάλο και θα βρέχεται πάλι (αφού δεν εφαρμόζει καλά)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Χρύσα μου για μαλλιά -αλλά και για νύχια - κάνει πολύ καλό η μαγιά μπύρας...το συμπλήρωμα διατροφής ξέρεις....εγω όταν παίρνω μαγιά βλέπω μεγάλη διαφορά σ αυτά τα δυο και είναι άκρως υγιεινό και απενεχοποιημένο συμπλήρωμα!

εγω ξεκίνησα να παίρνω Χριστουγεννιάτικα δώρα για υποχρεώσεις που εχω γιατί δεν γίνεται -από οικονομικής άποψης - όλα μαζί το Δεκέμβρη...έτσι πήρα χθες απ το Κόσμος ωραιότατα φο μπιζού που τα είχε προσφορά το Oh la la για τις δασκάλες της μικρής μου στον παιδικό και σήμερα από το Μουστάκα που είχε 10% έκπτωση ενα πολύ όμορφο επιτραπέζιο για τη μικρή της μιας κουμπάρας μου. Τα υπόλοιπα με το next 15θήμερο και με το μεθεπόμενο τα δώρα για τη δική μας οικογένεια:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ένα θα σας πω:

Οι άντρες, κατεβάζουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!!!!!!!!!!!!

Ο μικρός χοροπηδάει σαν κατσικάκι! :tongue::tongue::tongue:

Σας φιλώ και θα μιλήσουμε μετά!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας κοριτσούδια!!!

Εμείς γυρίσαμε απο το σίνεμα....πολύ ωραίο το έργο...εκεί δίπλα είχε και λούνα πάρκ και τις έβαλα να κάνουν 3 παιχνιδάκια....ρίξαμε πολύ γέλιο!!! Περάσαμε τέλεια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα αγαπημενες μου!!!

Ειρηνη θα στολισετε δηλαδη?το ημερολογιο παρα πολυ ωραιο..

Χρυσα μεγεια το κουρεμα..για τα μαλλια εκτος απο την μαγια που σου ειπε η μιρτουλα βοηθαει παρα πολυ ο ψευδαργυρος..ναι εμβολια καναμε και η μικρη ειναι επηρρεασμενη,ειναι ανησυχη και εχει γκρινια..να φανταστεις τωρα κοιμηθηκε..

Ηλιαχτιδα σιγα σιγα βρισκετε τους ρυθμους σας με τη νυχτερινη δουλεια..ο αντρας σου ειναι ευχαριστημενος,τον δυσκολευει το βραδινο?

Irene βαλε ενα πλανο στο μυαλο σου να κανεις λιγα πραγματα καθε μερα στο σπιτι ετσι ωστε να φαινεται τακτοποιημενο και να μην σε εκνευριζει..εκμεταλλευσου τις ωρες που κοιμαται..

Αφροδιτακι εκανε φλεγμονη ε?περαστικα σου..

Εγω σημερα ξυπνησα στις 7 παρα γιατι η μικρη στριφογυριζε στο κρεβατι και χαζοεκλαιγε με τα ματια κλειστα..την πηρα μαζι μου κοιμηθηκε μετα απο λιγο αλλα εγω δεν..χουζουρεψα ομως..σηκωθηκα αλλαξα σεντονια στα παιδικα,εβαλα ενα πλυντηριο με το παπλωματακι της μικρης(αποψε ολοι με παπλωμα κρυωνα το βραδυ),τα απλωσα,ξυπνησε και το μπουμπουκι,αλλαξα και σε μας σεντονια,ο αντρας μου εφτιαξε γαλατα και καφεδες,επλυνα και αλλαξα την μικρη,εβγαλα τα ρουχα της μεγαλης ,εφαγε και το πρωινο της,επλυνα το μπανιο,αλλαξα πετσετες,σαπουνισα παγκους κουζινας,μικροσυσκευες,πλακακια,εβαλα καλη σκουπα,ξεσκονισα πολυ καλα,σκουπισα μπαλκονια,ετοιμαστηκαμε για λαικη και ενα μικρο σουπερ,γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα,φαγαμε κοτοπουλακι ψητο(ετοιμο)μαζεψα την κουζιναεβαλα ενα πλυντηριο και ξεκινησα σιδερο 2πλυντηρια..τακτοποιησα τα σιδερωμενα ο αντρας μου εφτιαξε τοστακια για τα παιδια και αφου κοιμηθηκε το ζουζουνι μου παω να βαλω παπλωματοθηκες και ενα φτιαξω ενα τσαι και μια μους ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

γεια σας κοριτσακια! Τι κανετε? Εγω το πρωι εκανα μερικες δουλιτσες, πηγα σουπερ κ λαικη κ διαφορες αλλες εξωτερικες δουλειες. Γυρισα, ταισα την μικρη(μου εβγαλε την ψυχη!) φαγαμε κ εμεις, μαζεψα κ τωρα θα τους βγαλω βολτα, εχει φρικαρει ο αντρας μου μεσα κ θα παμε ολοι μαζι να παρει λιγο αερα! Μυρτουλα κ ηλιαχτιδα εληφθει! 4+ παμπερς! Ιρενε μου σε καταλαβαινω απολυτα! Βασιουλα μπραβο που περασατε ωραια. Ειρηνη μου αντε μπραβο κ του χρονου με υγεια! Παω να ετοιμαστω κ να ετοιμασω την οικογενεια. Φιλακια

Μετά τη χθεσινή μέρα που δεν θέλω να τη θυμάμαι (ένα θα πω... 2 ντεπον και ένα πονσταν για έναν βρωμο-πονοκέφαλο!), σήμερα είμαι καλύτερα. Με ενοχλεί το δόντι βέβαια αλλά δεν έχω πονοκέφαλο και δεν έκανα δουλειές σήμερα. Ξυπνήσαμε αργά, ήπια καφέ με την ησυχία μου, πήγαμε να πάρουμε δωράκι για ένα παιδικό πάρτυ, γάλα και ψωμί και επιστρέψαμε. Έφτιαξα μακαρόνια με κιμά αντί για τα προγραμματισμένα γιουβαρλάκια λόγω χρόνου, φάγαμε και μάζεψα την κουζίνα. Σιδέρωσα κάτι λίγα ρουχαλάκια που είχαν βγει, έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα και αυτό ήταν!

Κάθισα με τη μικρή μου και είδαμε αγκαλίτσα μια ταινία barbie ώσπου άρχισε να πέφτει η τάση του ρεύματος και τα είδα όλα. Κάθε φορά αγχώνομαι με αυτά τα κόλπα της ΔΕΗ γιατί αν καεί οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή απλά δεν θα μπορέσουμε να την αντικαταστήσουμε ή θα χρεωθούμε επιπλέον... Τηλεφώνησα στις βλάβες, είχα και τον καλό μου γείτονα stand by επειδή ήξερε πως είμαστε μόνες και είχε ήδη νυχτώσει και πριν λίγο επανήλθε κανονικά το ρεύμα. Τώρα περιμένω να τελειώσει το στεγνωτήριο και έπειτα θα κάνω μπάνιο τη μικρή μου, θα τη βάλω για ύπνο και θα κάνω μποτέ. Το δικαιούμαι!

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

γεια σας κοριτσακια! Τι κανετε? Εγω το πρωι εκανα μερικες δουλιτσες, πηγα σουπερ κ λαικη κ διαφορες αλλες εξωτερικες δουλειες. Γυρισα, ταισα την μικρη(μου εβγαλε την ψυχη!) φαγαμε κ εμεις, μαζεψα κ τωρα θα τους βγαλω βολτα, εχει φρικαρει ο αντρας μου μεσα κ θα παμε ολοι μαζι να παρει λιγο αερα! Μυρτουλα κ ηλιαχτιδα εληφθει! 4+ παμπερς! Ιρενε μου σε καταλαβαινω απολυτα! Βασιουλα μπραβο που περασατε ωραια. Ειρηνη μου αντε μπραβο κ του χρονου με υγεια! Παω να ετοιμαστω κ να ετοιμασω την οικογενεια. Φιλακια

Γιώτα μου, αν είναι 13 κιλά το 4+ θα είναι μικρό. Εγώ προτείνω 5+

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Εδω ειμαι και εγω!Αντε Ειρηνη μου ,να το ευχαριστηθειτε!Ετσι οπως ειναι η ημερα σημερα μπήκα επιτελους σε Χριστουγεννιατικο κλίμα και εγω ,αν και δεν στολίζω ακομη.

Αρετη,σε ευχαριστω,εκανα τη μασκουλα μου και ελπίζω να τα καταφερνω να κανω καθε εβδομαδα,θα κοιταξω και για συμπληρωμα διατροφης,γιατι σιγουρα το χρειαζονται.Ως συνηθως και ντουρασελ και ηρεμη,μπραβο κοπελια!

Ραβ,και εγω με τις διακοπές τρεχω κατευθειαν να κλεισω το διακοπτη του ψυγειου,εδω εχουμε συνεχεια τετοιες διακοπες.Καλα εκανες και χαλάρωσες λίγο σημερα.

Αφροδιτακι αφου τα καταφερες και πήγες πάλι καλά,ελπίζω να ηρεμησεις με το δοντι σου αμεσα...

Μιρτουλα σε ευχαριστω,δεν το ηξερα για τη μαγια μπύρας,δεν εννοχοποιειται ομως για τις φλεγμονες τυπου καντιντα στο εντερο ή λέω βλακειες?Μπορει και να τα μπερδευω...

Μπραβο για τα δωρα ,εχω αρχισει και εγω να κανω λίστες αλλα οχι να ψωνιζω ,πρεπει ομως να μπουν στο προγραμμα.

Ερωτηση -τι δωρο να κανω στο δασκαλο του γιου ,ο οποιος μαλιστα δεν ειανι και κλασικός τυπος? Δεν ξερω και εαν δεχεται δωρα ,πρεπει να το ψαξω...

Μαρι,βρηκατε το προγραμμα σας απ'ότι φαινεται ,ελπίζω ολα καλά να πάνε με τη δουλεια.

Μπραβο Βασια για τη βολτα ,μπαινει στα υπ'όψιν.

Το μεσημερι ετοιμασα μια γρηγορη ομελέτα,ανεβηκαν οι αντρες μου ,εφαγαν ,ξεκουραστηκαν ,αναψα φωτια,μαζεψα κουζινα,σκουπισα και σφουγγαρισα σαλόνι και κουζινα ,εκανα το μπάνιο μου και τα μποτε μου ,εφτιαξα καφεδακια και τωρα οι αντρες μου ψηνουν και συνεχιζουν την κατασκευη τους.

Ομορφα...ας εχουμε μονο υγεια...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τα περαστικά!

Περάσαμε σούπερ το απόγευμα. Το σπίτι βέβαια είναι βομβαρδισμένο αλλά δεν πειράζει αύριο θα το μαζέψουμε όλοι μαζί. Τα παιδιά το καταδιασκέδασαν κι εμείς κους κους...

Το κεκάκι brownies τελικά βγήκε σούπερ, τα μπισκότα όχι και τόσο.... είναι λίγο σκληρά και θα τα φάω μόνη μου μάλλον βουτώντας τα σε καφεδάκι...

Το άλλο Σάββατο θα μαζευτούμε σε άλλο σπίτι.

Σας βάζω φώτο από τα κεράσματα μιας και βρήκα χρόνο σήμερα....

PB150001_zps11dab9c7.jpg

Αχ Αφροδιτακι τι μου κανεις..με ξελιγωσες λεμε..ευτυχως πνιγω την πικρα μου στην πιτσα..και το αλλο Σαββατο να περασετε το ιδιο ωραια..

Εφτιαξα ζυμαρακι και ετοιμασα μια πιτσα,εκανα τα παιδια μπανιο,εκανα και εγω εβαλα τις κρεμουλες μου και μολις ο αντρας μου εκοψε την πιτσα..οι μικρες πινουν το γαλατακι τους,δοντακια και μετα νανι.αραγε θα καταφερω να δω καμια ταινια?καλο Σαββατοβραδο να εχουμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Μετά τη χθεσινή μέρα που δεν θέλω να τη θυμάμαι (ένα θα πω... 2 ντεπον και ένα πονσταν για έναν βρωμο-πονοκέφαλο!), σήμερα είμαι καλύτερα. Με ενοχλεί το δόντι βέβαια αλλά δεν έχω πονοκέφαλο και δεν έκανα δουλειές σήμερα. Ξυπνήσαμε αργά, ήπια καφέ με την ησυχία μου, πήγαμε να πάρουμε δωράκι για ένα παιδικό πάρτυ, γάλα και ψωμί και επιστρέψαμε. Έφτιαξα μακαρόνια με κιμά αντί για τα προγραμματισμένα γιουβαρλάκια λόγω χρόνου, φάγαμε και μάζεψα την κουζίνα. Σιδέρωσα κάτι λίγα ρουχαλάκια που είχαν βγει, έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα και αυτό ήταν!

Κάθισα με τη μικρή μου και είδαμε αγκαλίτσα μια ταινία barbie ώσπου άρχισε να πέφτει η τάση του ρεύματος και τα είδα όλα. Κάθε φορά αγχώνομαι με αυτά τα κόλπα της ΔΕΗ γιατί αν καεί οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή απλά δεν θα μπορέσουμε να την αντικαταστήσουμε ή θα χρεωθούμε επιπλέον... Τηλεφώνησα στις βλάβες, είχα και τον καλό μου γείτονα stand by επειδή ήξερε πως είμαστε μόνες και είχε ήδη νυχτώσει και πριν λίγο επανήλθε κανονικά το ρεύμα. Τώρα περιμένω να τελειώσει το στεγνωτήριο και έπειτα θα κάνω μπάνιο τη μικρή μου, θα τη βάλω για ύπνο και θα κάνω μποτέ. Το δικαιούμαι!

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου σε όλες!

βρε κοριτσακι να παρετε ειδικα πολυμπριζα ασφαλειας,δεν ξερω ακριβως πως λεγονται...αλλα αν ρωτησεςι σε ειδη με ηλεκτρολογικα θα σου πουν. ειναι σαν πολυπριζα που βαζεις πανω τις συσκευες κ τις γλιτωνει απο την αυξομειωσεις της τασης του ρευματος.

οι πιο ευαισθτες συσκευες σε αλλαγη τασης ειναι τα A/C INVERTER κυριως,κ τηλεορασεις , ψυγεια.

εμεις εχουμε βαλει σχεδον σε ολα, αφου την ειχε παθει η κουνιαδα μου κ της καηκε το μοτερ του ψυγειου απο αναλογη περιπτωση.

γιωτα με ειχες ρωτησει καπου...

οι σχολες γονεων που αναφερω, σε εμας τουλαχιστον, γινονται με πρωτοβουλια του διευθυντη παιδικων σταθμων του δημου. αποτελουνται απο κλειστα γκρουπ μαμαδων κ συζηταμε με ψυχολογο τα οποια θεματα διαπαιδαγωγησης μας απασχολουν σε σχεση με τα παιδια μας κ μας συμβουλευει αναλογα.

εχουμε την Δευτερα πρωτη συναντηση ! τις 2 ωρες ποιυ διαρκει η καθε συναντηση εχουν προνοησει κ αφηνουμε τα παιδια σε παιδαγωγο για θεατρικο εργαστηρι ή καπως ετσι δεν θυμαμαι πως το λενε.

ομως... ψυχολογο για το προσφατο συμβαν ειχα ηδη συμβουλευτει (για το παιδι)πριν φυγω ακομα...

και... συνεχιζουμε σε συμβουλο γαμου κ οποτε με ανυσηχησει κατι στην συμπεριφορα του μικρου την συμβουλευομαι(αν κ μας εχει πει πως σε σχεση με τον μικρο το εχουμε χειριστει πολυ καλα...ευτυχως!)

εδω να πω σε οποια εχει σκεφτει οτι ισως ο γαμος της χρειαζεται βοηθεια απο ειδικο (ευχομαι να μην εχει περασει καν απο το μυαλο σας) οτι πραγματικα ενας συμβουλος γαμου βοηθαει αρκετα!

κ εγω καθε φορα που παω σκεφτομαι κ τι παω να κανω εκει τωρα?? τι να πω??? κ ομως καθε φορα ειμαι κ πιο συνειδητοποιημενη.

με καποιον τροπο σε βοηθαει να βρεις πραγματα καταπιεσμενα κ θαμενα μεσα σου. να απενοχοποιησεις κ να δικαιολογησεις καταστασεις. να βρεις ακριβως τι σου φταιει να διεκδικησεις τα θελω σου με ομορφο τροπο. να παρεις την θεση που αξιζει να εχεις στην ζωη κ μεσα στον γαμο. να βαζεις προτεραιοτητα τον ευατο σου κ μετα τους αλλους,κ πολλα πολλα ακομα...

εγω επρεπε να το ειχα κανει καιρο πριν! το σκεφτομουν αλλα καπου κολλαγα.

σας γραφω αυτα για να βοηθησω ισως καποιες που μας διαβαζουν. αν αισθανθειτε την αναγκη καντε το! δεν ειναι ντροπη ειναι καθαρση!

γυρισαμε κ εμεις 11 και, πηγαμε metromall, η μικρη ξεπατωθηκε στις βολτες κ μετα κατσαμε για καφεδακι. αφου την εβαλα για υπνο εφτιαξα πιτσες κ φαγαμε. τωρα χαζολογαμε κ λεω να παω για υπνο...

αφροδιτη με ξελυγωσες.....

μπιλλακι πολυ μου αρεσε η αποψη σου περι ψυχολογου...

ηλιαχτιδα μου θα δω τι κιλα λενε κ θα παρω αναλογα!

παω για υπνο, καλο βραδυ φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...